עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע משתמש בזה (בדיוק מכאן הזמנתי). המוצר נחמד נחמד, עובד טוב וזול אבל היתי מעדיף משהו שמגביר את הסאונד טיפה יותר. השימוש שלי הוא סוויצ'ינג נוח בין האוזניות לרמקולים. מחובר למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אשמח להמלצה לטלוויזית LCD בגודל 37 או 40 אינץ', השימושים זה בעיקר לצפייה בשידורי טלוויזה רגילים ו-DVD, אני רוצה גם מדיי פעם לצפות ב-HD. חשוב שאיכות התמונה תיהיה טובה וחדה. תקציב 3500-4000, אפשר לחרוג טיפה, רק אם זה ממש שווה את ההשקעה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by peacebringer7,

לא היתי בטוח איפה לשאול על זה..פה נראה לי יש חברה שמבינים..אז הקטע הוא שהמשפחה שלי המירה אצל צלם קלטות וידאו לדיוידי וזה הומר לצורה של DVD רגיל עם תיקיית video TS.למישהו יש מושג איך להפוך את זה באמצעות תוכנה חינמית חוקית כלשהילקבצי AVI נורמלים?או MKV? ועוד שאלה יש דרך להתעסק,נגיד לחתוך קטעים מהסרטים האלה לפני או אחרי שהמרתי אותם.בתודה מראש..

4. Started by yuval_cohen,

שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי לאחר שבדקתי באתר של COWON, חיפשתי בחנויות שאמורות למכור את הנגנים שלהם, ומסתבר שבמחסני חשמל בכלל לא מכירים אותם ובשקם אלקטריק רשום במחשב שיש אבל אין להם במלאי.. בZAP עצמו מצאתי רק שתי חנויות שמוכרות את הG3 והם TOP100.co.il ו karish.co.il אני מחפש חנות שהיא לא רק אינטרנט וזו בעיה.. אח שלי חוזר מלונדון אבל טוען שמצא רק במחירים של 120 פאונד ומעלה, שזה אומר כבר אותו מחיר כמו בארץ או יותר. אשמח לקבל עזרה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, רכשתי דירה חדשה מקבלן. נמצא כרגע בשלבי תיכנון תוכניות החשמל. אשמח להתייעץ בנוגע למיקום הרמקולים בסלון. אני מקבל מהקבלן 4 הכנות לרמקולים המגיעים לריכוז ייעודי. מתלבט היכן למקם את הרמקולים הקדמיים והאחוריים מבחינת גובה ומרחק אחד מהשני. כרגע מיקמתי את הרמקולים הקדמיים בגובה של 1.2 מטר מהריצפה ובמרחק של 2.5 מטר אחד מהשני. הרמקולים האחוריים ממקומים בגובה של 2.0 מטר מהריצפה ובמרחק של 4.5 מטר אחד מהשני. אני יודע שזה לא אופטימלי אבל אין לי הרבה ברירות. לרמקול הסנטר הוספתי נקודת רמקול בגובה 0.75 מטר מהריצפה. הגישור לטלויזיה הוא בגובה 1.0 מטר מהריצפה. המרחק בין הקצה התחתון של הטלויזיה לרמקול הסנטר יהיה בערך 10-15 סנטימטר. את הבאס מיקמתי בפינה השמאלית של החדר עם נקודת י…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל שיהיו עצמתיים ואיכותיים השימושים שלי זה הרוב משחקים מתלבט בין X540 ל ‏Inspire T6100 מה יותר מומלץ-כדאי? (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אם אני קונה את AVS300 של אלטק, וקונה עוד שני רמקולים סטנדרטיים(90 ש"ח), אז אני יכול לחבר אותם וליצור 4.1?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by iyehuda,

ב XP אין בעיה לשמוע את ה FORMAT הזה אבל יש לי WIN98 SE עם WINDOWS MEDIA PLAYER הגירסה האחרונה ל 98 7.1 ואני לא מצליח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לשמוע ב 98

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי LCD (דגם pfl5322/10 של פיליפס) שאם אני רוצה לראות כבלים עלי לנתק ממנה את חיבור ה-HDMI למחשב, ולהיפך. אחרת יש רעש סטטי כזה. (גם כאשר מגדיר את החיבור הפעיל בטלוויזיה רק על אחד מהם) האם יש דרך להשאיר את שני החיבורים בלי שצריך כל פעם לנתק ולחבר? תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by mgm,

שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן חברה, רכשתי לפני כחודש שתי זוגות של אוזניות כאלו מאליאקספרס, בזוג אחד שמעו נהדר ובזוג השני שמעו באותה איכות אבל בווליון הרבה יותר נמוך, הוא ממש לא הצליח להגיע לגבהים שהזוג הראשון הגיע אליו, ניסיתי לפנות חמטכר והוא הציע רק לעשות ריסט לאוזניות. ועכשיו מגיע הקטע המוזר אשתי בטעות כיבסה את האוזניות (אלו ששמעו בהם נמוך) ולאחר שהיא כיסבה אותם שמעו בהם מעולה, בדיוק כמו באוזניות הראשונות! אז למה אני כותב פה אתם שואלים? כי לפני יומיים האוזניות חזרו לווליום המקורי שהם היו בו, ושוב שומעים בהן חלש. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה נסגר?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Peri228,

היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

כמה עולה כל העסק?השידורים, התכנים , לווין HD? לכמה חברים כאן בפורום יש צלחת לווין? מאיזה חברות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. היי, כרגע בסלון יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס XIFI ורמקולים Megaworks 550 של קריאטיב. בעקבות מעבר לדירה עם הכנה בקירות ובתקרה לרמקולים חושב לשדרג ולשים מערכת טובה יותר אך בחיפוש מצאתי שרמקולי מחשב בסגנון הMegaworks כבר לא קיימים מעבר למה שיש לי. התקציב הוא 3000-4000 כשהעדיפות היא לרמקולי תיקרה אחוריים. יש מצב לאכות טובה של מערכת בתקציב הזה? תודה ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עברתי על דיונים קודמים כאן וראיתי המלצה די חמה על הMicrolac b77, אבל ברוב הסקירות שקראתי מדובר בעיקר על מוזיקה, מה שפחות רלוונטי עבורי. מדובר על חדר קטן למדי שכיום מחוברת בו למחשב מע' סטריאו בת 20 של AIWA שרמקול אחד שלה כבר שבק חיים. האם הB77 יעניקו חוויה דומה והאם הן מתאימות לצפיה בסרטים/סדרות, או שעדיף לקחת מע' 2.1 עבור זה? עריכה: האם צריך מרחק גדול בין הרמקולים ובינם לביני? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. השימוש העיקרי יהיה בעיקר צפיה בסרטים/סדרות/יוטיוב, וטיפה מוזיקה ומשחקי מחשב, לא צריך מיקרופון או שיהיו ניידות. אני מעוניין באוזניות פתוחות, מעל האוזן (over ear), עם פדים אווריריים מבד (מהניסיון שלי דמוי עור גורם להזעה אבל אולי אני טועה), הם יהיו עלי הרבה שעות ברצף וחשוב שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות של שימוש רצוף. איכות הסאונד חשובה אך פחות מהנוחות ווליום סביר. חשבתי להוציא כ 200-250 שקל, המלצות? מעדיף לקנות בארץ אך גם JVC מאיביי הולך.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mp91,

שלום לכולם. אז ככה אני רוצה אוזניוות די מגוונות- אני רוצה אוזניות שאוכל לשמוע איתם הרצאות של האנויברסיטה בטאבלט/סמאטפון/מחשב. כמו כן אעשה באוזנית שימוש גם בחדר כושר למוסיקת דאנס מקפיצה, בנוסף אם אוכל לחבר האוזניוות לטלויזיה בחדר בלילה יהיה מצוין. אני יודע שיש לי יותר מדי צרכים לזוג אוזניות בודד אבל זה היעד. חשוב לי שהאוזנית לא יהיו מגושמות וכבדות כי אני מתכנן גם בעבודה לשמוע דרכן ולא רוצה שהאוזניות יבלטו יותר מדי- חשבתי על IN EAR ובלוטוס. התקציב שלי הוא 100 שקל. אם אין משהו נורמלי אפשר לחרוג ל 200 כל עוד באמת יש תמורה- דרך אגב אני לא אודיופיל בכלל, כלומר מספיק לי שהסאונד יהיה "בינוני" וזהו. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי יש לי SMART TV של סמסונג ועכשיו אני מחפש 2 כבלים: 1. בטלויזיה יש ממיר מובנה וחיברתי אליה אנטנה יאגי פנימית עם כבל של 3 מטר ואני מחפש כבל מאריך, איפה אפשר להשיג כבל מאריך לאנטנה כזאת ? האם יש כל מיני סוגים ? האם יש חשיבות לסוג שזה לא יהרוס את הטלויזיה ? 2. מחפש כבל HDMI שטחו באורך 10 מטר שיהיה אפשר לשים מתחת לשטיח איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי רסיבר של סוני STR535 (כבר הרבה זמן אצלי) ראיתי שבצד האחורי כתוב לחבר רמקולים קדמיים עם התנגדות של 8-16אומהם ואחרויים 8-16 אומהם. רציתי לשאול על מה זה יכול להשפיע אם אני מחבר רמקום של 4 אומהם גם מאחור וגם מקדימה ולמה הם בכלל כותבים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. להטעין סמרטפון ע"י יציאת usb של ממיר הוט

22. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה נגן mp3 בתקציב שנתתי. אני רוצה שהאוזניות שבאות עם הנגן יהיו נוחות וטובות,אני מעדיף את הנגן בנפח של ג'יגה,רצוי שהנגן לא יהיה יותר מדי גדול ושהכפתורים יהיו נוחים. אני מעדיף שתהיה לו סוללה חזקה שלא תגמר מהר,וכמובן חיבור ההטענה דרך USB,ולא באמצעות סוללות. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 8us.co.il,

קניתי את המכשיר dune hd lite 53d ואני לא מצליח לעשות לו share עם המחשב .כבר ניסית הכל ועדיין הסטרימר לא רואה תקיות משותפות ..אולי יש איזה תוכנה או שיטה ?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Adar Tzivion,

הגיע הזמן שאני אשדרג אוזניות אחרי 4 שנים עם אותו הדגם. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה מוזיקה, דרך ניגון מדיסקים או קבצים מהמחשב. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. כרגע חושב על האופציה של לקנות את הדגם הזה AKG K240. אשמח להצעות, אני מתכנן לעשות את הקנייה בבלק פריידי.

25. Started by jj516,

רציתי לדעת מה זה עושה, כי פעם נתנו לי עצה להוריד אותו לגמרי, אבל אני רציתי לדעת מה משמעותו? ושאלה נוספת הקשורה ל- Sound מה זה EAX?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים