עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by itsik1231995,

בעיקרון יש לי מערכת קטנה עכשיו לא רצינית שעלת לי 200 שח ;D התקציב הוא באזור ה 4500 חריגה עד 500 שח הוא יחבור למחשב ו YES MAX בחיבורי HDMI המערכת צריכה לכלול 4 רמקולים רמקול סנטר לגבי סהב יש לי סהב איכותי מבית BOSE בהספק של 440W אבל הוא של אוטו ויש לו התנגדות של 4 אום (שמעתי אותו באוטו ונהנתי מכול רגע)20HZ-1000HZ וואפר סהב כזה חדש לא של אוטו יעלה הרבה ובגלל זה חשבתי אם אפשר לרכוש רסיבר שמסוגל להפעיל אותו או לקנות מגבר נוסף בשביל להפעיל אותו (לפי המחירים של הסבים שראיתי זה אפילו יצה יותר זול ...) אם אין אפשרות כזו אז צריך לקנות אחד חדש .... אבל אני מעדיף שלא כול הרמקולים צריכים להיות לטליה ככה שאם אין איזה הכנה לטליה אז צריך לכלול במחיר מטלים (גם הרמקולים הקדמיים) ג…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Supernak,

שלום, כיום אני מחובר מהמחשב לרסיבר עם HDMI מהכרטיס מסך ובשביל סאונד אני מחובר עם כבר אופטי מהכרטיס קול המובנה שעל הMB. לפי מה שהבנתי מהאופטי אני יכול להעביר רק 2.1 ולכן ברצוני לשדרג את הסאונד. ראיתי את הכרטיס קול הבא: ASUS XONAR HDAV1.3 Slim. אם הבנתי נכון אז הכרטיס מסך מתחבר לכרטיס קול הזה עם DVI TO HDMI ומהכרטיס קול הזה יוצא HDMI לרסיבר שכולל אודיו ווידאו? ואם כן האם דרך HDMI מועבר סאונד 5.1 או גם 2.1? הרסיבר הוא PIONEER VSX-521. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by teddy85,

יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי בחירה בין 2 נגנים: 1- http://www.archos.com/us/products/product_jbplayers.html 2- http://www.archos.com/us/products/product_jbrecorders.html אני מתכוון לדגמים של ה-20gb ;D

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מעוניין לדעת האם הם מספקים תמורה טובה לכסף שהם עולים. אני מעוניין באיכות טובה ועוצמה סבירה לא ממש חזקה. אני מחבר אותם למחשב נייד גיגהבייט 576V (http://www.7pc.co.il/Product.aspx?ProductID=3426) האם יש אם זה בעיה או בכללי חיבור של רמקולים למחשב נייד? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5507

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לא ידעתי אם לפתוח כאן את הנושא או בפורות התייעצות ברכישות מקווה שכאן אני ימצא תשובה בכל מקרה רכשתי את האוזניות M50 במחיר של 114 דולר מהאתר אמאזון ורציתי לדעת האם יחייבו אותי במיסים או מע"מ כלשהוא במכס כשהחבילה תגיע לארץ? ואם כן כמה עליי לשלם על החבילה במכס?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by fenix5545,

אני מחפש רסיבר\מגבר ורמקולים (2+) שימשו בעיקר למוזיקה אבל גם לסרטים ולמשחקים (אני מחבר למחשב ולטלוויזיה) עד 1500 ש"ח אני מעדיף לחסוך בכסף ואין לי יותר מידי בעיה אם ציוד יד שניה אני מעדיף שהחנות\האדם שאת מביאים יהיו בעזור הרצליה רמת השרון רעננה כפר סבא אני מעדיף להימנע מרמקולים ריצפתיים כי אין לי הרבה מקום בחדר שלי אני מעדיף שולחניים או\ו כאלו שניתנים לתליע אבל אם יש הבדל גדול באיכות אז ריצפתיים זה בסדר תודה רבה על העזרה עריכה:אני מעדיף שיהיה ברסיבר\מגבר חיבור אופטי או HDMI הHDMI פחות חשוב לי מהאופטי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, האוזניות שלי jbl reference 220 שבקו חיים ולפי מה שהבנתי לתקן את הפלאג ,ששם הבעיה (חיבור 3.5 מ"מ),לא שווה תהשקעה. רציתי את האוזניות ue triple fi 10 אך מכיוון שאני סטודנט אני קצר במזומנים ואין ביכולתי להשקיע בסביבות 900 שקל כולל מיסים ומשלוח של האוזניות. לכן,החלטתי להתפשר לפחות לשנה הקרובה למצוא דגם שיאפיל על האוזניות שנהרסו מצד אחד ומצד שני שלא יחנוק את הכיס. חשוב לי מאוד מאוד הסאונד כמו כן גם איכות המוצר. בחיפושיי באינטרנט עלו בידי האפשרויות הבאות: 1.monster turbine ב 90 דולר 2.klipsch s4 ב 70 דולר 3.ultimate ears metrofi 220/170 X ב 80/45 דולר בהתאמה 4.ultimate ears superfi 4 אם יש למישהו הצעות נוספות אני אשמח,והייתי רוצה לדעת איזה זוג מבין כולם הכי מתאים לתקציב,…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by peacebringer7,

לא היתי בטוח איפה לשאול על זה..פה נראה לי יש חברה שמבינים..אז הקטע הוא שהמשפחה שלי המירה אצל צלם קלטות וידאו לדיוידי וזה הומר לצורה של DVD רגיל עם תיקיית video TS.למישהו יש מושג איך להפוך את זה באמצעות תוכנה חינמית חוקית כלשהילקבצי AVI נורמלים?או MKV? ועוד שאלה יש דרך להתעסק,נגיד לחתוך קטעים מהסרטים האלה לפני או אחרי שהמרתי אותם.בתודה מראש..

10. ערב טוב, מה מומלץ למפרט שלעיל? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nahum8,

אחרי ניסיון חיבור EQ לרסיבר, ללא הצלחה, הוא התחיל לבלוע את הצלילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרסיבר JVC RX5062, כמו כן, רציתי לשאול אם יש אפשרות לאפס את ההגדרות שלו כליל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. עברתי על דיונים קודמים כאן וראיתי המלצה די חמה על הMicrolac b77, אבל ברוב הסקירות שקראתי מדובר בעיקר על מוזיקה, מה שפחות רלוונטי עבורי. מדובר על חדר קטן למדי שכיום מחוברת בו למחשב מע' סטריאו בת 20 של AIWA שרמקול אחד שלה כבר שבק חיים. האם הB77 יעניקו חוויה דומה והאם הן מתאימות לצפיה בסרטים/סדרות, או שעדיף לקחת מע' 2.1 עבור זה? עריכה: האם צריך מרחק גדול בין הרמקולים ובינם לביני? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רב! יש לי מחשב נייד HP מסידרת DV6000 ובו חיבור S-VIDEO וגם יציאה לצג חיצוני (כמו זה של המחשב הנייח עם ה-15 חורים). ויש לי טלויזיה מקרן אחורי (נקנה לפני 4 שנים) שהחיבור הכי הגיוני שמצאתי בה הוא חיבור S-VIDEO שלא ממש עשה את העבודה. האם יש לי בכלל אפשרות לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה או שיש צורך בטלויזיה מיוחדת עם חיבור מסווים? אם כן אני גם ככה שוקל לקנות טלויזיה חדשה אז אשמח לדעת איזו אופציה במסך אני צריך כדי שאדע מה לקנות. תודה אני הייתי אופיר ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by berner,

ברשותי אוזניות אלחוטיות מסוג XIAOMI אני מעוניין להשתמש בו בעת פעילות ספורטיבית ע"ג ההליכון ושימוש במולטימדיה של ההליכון להעביר הזמן לצורך זה נדרש לי איזה אביזר מסוג דונגל כל שהוא שיתאים עצמו לאוזניות בעת חיבורו להליכון בכל פעם שמתחברים אשמח להדרכה והכוונה בברכה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dudi1234,

למשהו יש אותם או שמכיר אתר שעשה REVIEW עליהם? לינק למידע על הרמקולים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Shbd,

ובכן, הלך לי המחשב נייד ששימש למדיה סנטר בסלון ומצאתי מחשב נייח חלופי רק מה שחסר לי בלוח זו יציאה אופטית (לא יכול כרגע להעביר 5.1 דרך ה- HDMI). חשבתי על כרטיס קול PCIEX1 \ PCI עם SPDIF והמחירים ממש יקרים. בארץ ראיתי שיש את ה- Creative X-FI Xtreme שעולה 250+ ש"ח (!). המלצה למשהו פשוט וזול שיעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by loco2000,

ישנם אתרים , שמאכסנים קצבי RM (REAL PLAYER) שניתן לישמוע אותם רק אם אתה מחובר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא : האם יש דרך או תוכנה כלשהי להוריד את הקובץ RM מהאתר ( אם מנסים הורדה רגילה דרך SAVE AS... או כל תוכנה הורדה אחרת , הוא מוריד את הקובץ ,אך עם מנסים להפעילו הוא צריך להתחבר לאינטרנט) מבלי להיות מחובר לאינטרנט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. על מה אתם ממליצים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן חברה, רכשתי לפני כחודש שתי זוגות של אוזניות כאלו מאליאקספרס, בזוג אחד שמעו נהדר ובזוג השני שמעו באותה איכות אבל בווליון הרבה יותר נמוך, הוא ממש לא הצליח להגיע לגבהים שהזוג הראשון הגיע אליו, ניסיתי לפנות חמטכר והוא הציע רק לעשות ריסט לאוזניות. ועכשיו מגיע הקטע המוזר אשתי בטעות כיבסה את האוזניות (אלו ששמעו בהם נמוך) ולאחר שהיא כיסבה אותם שמעו בהם מעולה, בדיוק כמו באוזניות הראשונות! אז למה אני כותב פה אתם שואלים? כי לפני יומיים האוזניות חזרו לווליום המקורי שהם היו בו, ושוב שומעים בהן חלש. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה נסגר?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by spiidx117,

אהלן קנו בשבילי את האוזניות האלה מארה"ב, רציתי לשאול מה דעתכם עליהם כי נשאר לי עד יום שבת בערך להחזיר אותם ;D http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/computer/pc-gaming-headsets/gamecom-777

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה נגן mp3 בתקציב שנתתי. אני רוצה שהאוזניות שבאות עם הנגן יהיו נוחות וטובות,אני מעדיף את הנגן בנפח של ג'יגה,רצוי שהנגן לא יהיה יותר מדי גדול ושהכפתורים יהיו נוחים. אני מעדיף שתהיה לו סוללה חזקה שלא תגמר מהר,וכמובן חיבור ההטענה דרך USB,ולא באמצעות סוללות. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yuval_cohen,

שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by naor222,

הסאב וופר הוא מדגם SCS75 של JBL והרסיבר הוא KENWOOD KRF-V5030D החיבורים של הסאב הם אדום-שחור (כבל חשוף) לימין ולשמאל, גם כניסה וגם יציאה. סה"כ 8 חיבורים... ולריסבר יש יציאית Sub Woofer Pre Out... חיפשתי באיטנרנט איך לחבר וראיתי רעיונות שצריך לעשות לסאב מגבר חיצוני כדי שהוא יעבוד עכשיו אני רוצה לעשות את זה אבל אני צריך עזרה אולי למשל לקחת ספק כוח של מחשב.. בקיצור אני צריך לדעת איזה דברים צריך בשביל לעשות את זה.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני רוצה להכין כבל מיני למיני איכותי (מהמחשב למגבר), איך אני בוחר פלאגים איכותיים וכבל איכותי? מה האורך המומלץ? איך לסוכך את הכבל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים