אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סט של 2.1 למוזיקה! יש לי תקציב של 1100 שח בערך אם תוכלו להציע לי ולהגיד לי איפה אני אוכל להשיג אותם במחיר הזול ביותר תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כ.קול (OB IC-7) שתומך 5.1 ערוצים אבל בכל זאת הרסיבר מזהה את זה STEREO , וזה גם במשחקים שתומכים ב 5.1 וגם בסרטים מקוריים הרסיבר מחובר לכ.קול דרך החיבור האופטי. מקווה מאד שתוכלו לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש נגן בעל המאפיינים הבאים: משקל קל- ולכן מבוסס פלאש נפח של 512 מגה, עדיף 1024 סוללה מובנית נטענת אמין- שלא יתקלקל גם אם יש אחריות כי אין לי כוח וזמן לרוץ לתקן ובמחיר של 500-1000, כשאני מתכוון יותר לכיוון ה500, אבל משאיר חלון רחב מעט מאחר ואני לא מודע למחירים תודה מראש עידן
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימו לב אני יודע שהיה פה איזה שרשור על זה אבל משהו לא ברור לי הנגן הזה פשוט לוקח את כל הנגנים האחרים בהכל איך זה שהוא לא מצליח יותר? קצת פרטים: 35 שעות בטריה!!! (מול 24 בטאצ' המוביל) 4.08x2.39x0.72 מידותיו (קטן מהאייפוד המוביל) 168 גרם גוף עשוי אלומיניום (מול פלסטיק בשאר) בעל שלט עם מסך אל סי די ושליטה מלאה בנגן (זהו אביזר שצריך לשלם עליו אקטרא בנגנים אחרים) בא עם ערסל(דוקינג ארייה) (שוב זה אביזר שעולה עוד כסף) קצב העברה מדהים של 8 מגה לשניה ביואסבי 2 (מול 2 וחצי בערך באייפוד אייריבר וקריאטיב) 20 ג'יגה (זהה לשאר) בא עם קייס להגנה (גם השאר) יחס אות לרעש 95 דציבל (שני בקטגוריה אחרי הקריאטיב המוביל) רדיו מובנה ואפשרות להקליט מהרדיו (יש רק באייריבר) אפשרות להקליט ממקור חיצוני…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מתלבט בין קניית הדגם JVC-HAS500 לבין JVC-HAS400 למישהו יש המלצה ויכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? לא ממש הצלחתי להבין מחיפושים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הכרטיס קול Asus Essence STX 2 (שיצא בתחילת מרץ) ניתן לקנות בארץ.ואם כן איפה. http://www.techpowerup.com/198852/asus-announces-the-essence-stx-ii-and-essence-stx-ii-7-1-sound-cards.html בברכה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
JB-362 2.0 Wooden Speakers בתור רמקולים למחשב.. + איזה כרטיס קול נחמד או Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote בתור רמקולים למחשב.. --------- או בקיצור : תקציב: 1000שח..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה שאני לא מבין אשמח לעזרה. כשאר שאני מחבר דיסקונקי לטלויזיה ורואה סרט ב איכות HD האם האיכות נפגעת בגלל החיבור של היו אס בי ?! והאם יש הבדל בין זה לסטרימר כי הוא מחובר לטלויזיה בכבל HDMI ? או בכלל ארדיסק כי הוא מחובר עם כבל בינו לבין הטלויזיה ?? אשמח להסבר על החיבורים ומה הכי שומר על איכות ומומלץ לצפייה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר להורים שלי לבחור LCD לסלון הגודל יהיה 42 אינצ' והשימוש העיקרי - שידורי SD. (ללא קונסולות/ שימוש כבד של סרטי HD) אני מתלבט בין דגמי 2010 של LG שעליהם יש המלצות רבות בפורום: 42LD450 42LD460 לבין דגמי 2011 שמצאתי בזאפ, ולהן אין עדיין סקירות או המלצות: 42LK410 42LK430 42LK450 האם מישהו רכש אחד מהדגמים הללו, או יודע מה עדיף מבחינת איכות תמונה כללית ושידורי SD? תודה לכולם. ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וכמה שווה כזה רסיבר במצב מעולה יד שנייה אחרי 5 שנים....? http://www.mteinc.com/elect/sony/receivers/str-de805g.html זה חדש...אני רוצה הערכת מחיר לישן במצב מעולה שאצלי כבר 5 שנים....אמרו לי שזה רסיבר מעולה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר צפייה במאקו,רשת וערוץ 10ודרך האפליקציות השונות. יש לי xtreamer בנפרד, כך שניגון hd הוא אופציה רצויה, אך לא חובה. משחקים וכאלה לא ישוחקו עליו. כמובן שיהיה לו wifi כדי להתחבר לרשת הביתית. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לפני מספר ימים פתחתי דיון עזרה כללי - אבל לא ענו לי. מאז עשיתי הרבה ש.ב וקראתי הרבה פה בפורום. הבנתי שבתקציב 2200-2500 ל-37" ה-LD460 של LG היא המומלצת ביותר. כמובן שאני אלך להתרשם ממנה בחנות, אבל אני די סגור עליה כרגע. יש עוד דברים שכדאי לבדוק לפני שאני הולך על זה? הערות\הארות יתקבלו בברכה. (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי 500-600 ש"ח ואני רוצה לקנות רמקולים של 5.1 למחשב לשמיעת מוזיקה, משחקי מחשב וכו' ראיתי כמה מוצרים מעניינים כמו הX530 של לוגיטק ועוד כמה. תמליצו לי בבקשה על הרמקולים הכי איכותיים בסאונד במחיר זה ובקטגוריה של רמקולי 5.1 תודה רבה נ"ב חשוב שיהיה חוטים ארוכים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא היתי בטוח איפה לשאול על זה..פה נראה לי יש חברה שמבינים..אז הקטע הוא שהמשפחה שלי המירה אצל צלם קלטות וידאו לדיוידי וזה הומר לצורה של DVD רגיל עם תיקיית video TS.למישהו יש מושג איך להפוך את זה באמצעות תוכנה חינמית חוקית כלשהילקבצי AVI נורמלים?או MKV? ועוד שאלה יש דרך להתעסק,נגיד לחתוך קטעים מהסרטים האלה לפני או אחרי שהמרתי אותם.בתודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם : ) לאחר זמן ממושך עם ה 2.1 Harman Kardon SoundSticks שלי , אני מרגיש שהכרטיס קול OB שלי לא מנצל אותם בכלל, ( ALC889A) הייתי רוצה לדעת עם ה Asus Xonar D1 יתן בוסט רציני ויספק את הסחורה , או שבמחירים כאלה אין מה לחפש בכלל .. תודה : )
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את האוזניות cx300 של סנהייזר כבר כ 6 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג... חשוב לי אוזניות בעלות באס חזק, אני מודע לכך שאוזניות כפתור לא מייצרות באס כמו באוזניות קשת אך חשוב לי בכל זאת להשתמש באוזניות כפתור...כמו שאמרתי מחיר בסביבות 1000 שקל, תודה לעונים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני שמתחבר בחיבור Usb והוא נמצא בסביבות ה3 3.5 מטר מהסוני 3 רציתי לדעת איך עדיף לחבר את הסוני אליו לקנות usb ארוך ולהעביר את הכרטיס קול ליד הסוני או לקנות כבל אופטי ארוך? אני רוצה שתהיה ירודה כמה שיותר קטנה באיכות יואב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזהו הפורום הנכון אני צריך להמיר קלטות של מצלמה אנלוגית ישנה ל DVD איך אני מחבר את המלצמה למחשב? האם אני צריך כרטיס מיוחד? ואם כן איזה כדאי לקנות שיהיה אמין ולא יקר כל כך תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה הצורה בה אני אמור לחבר את הרמקוליים והמגבר למחשב, מגבר Yamaha RX-V520 זוג קדמי mission m74 זוג אחורי ALPAH TECHNOLOGY AL 620 זה הפאנל האחורי של המגבר http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv520/rearlrg.jpg אני מחבר את כל הארבע למגבר בחיבור של הרמקוליים, ואני מוציא למחשב חוט שהוא מתחבר למגבר על או שני יציאות ולמחשב הוא יציאה אחת, אני מחבר אותו ל מגבר באזר של ערוצים, עדיף לי לחבר אחרת?לקנות כבל אחר? עכשיו הבעיה שבכרטיס קול שלי אני אומר לו לשיעשה בדיקה בארבע רמקוליים,אז הוא משמיע צליל רק בקדמיים, שאני שומע מוזיקה אז אין בעה שומעים בהכל, למישהו יש מושג למה? זה כרטיס קול מובנה,לוח אם DQ6 של גיג'ה בית.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים altec vs2621 ותהיתי האם יש דרך כל שהי להשתיק רק את ה sub. מותקנים לי דרייברים של REALTEK ולא מצאתי משהו דומה באפשרויות. ב properties של מנהל הסאונד ב windows 7 יש בר של הוולריום של ה sub אבל בפועל הוא לא מנמיך כלום. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש (שוב) מבצע באמזון גרמניה על המגבר הנ"ל (Denon AVRX1300): https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBKE2-7-2-Kanal-AV-Receiver-Bluetooth/dp/B01GQ85GW6?SubscriptionId=AKIAI52QZWUSLVMNR3UQ&tag=beedea0c-21&linkCode=ur2&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B01GQ85GW6&site-redirect=de&language=en_GB בפעם שעברה שהיה במבצע התלבטתי אם לרכוש - ובסופו של דבר לא רכשתי. השימוש יהיה לחיבור מחשב ופלייסטיישן לרמקולים וטלויזיה. כרגע יש לי זוג Microlab C9, אני מתכנן לצרף אליהם בעתיד עד מספר רמקולים וסאב, כדי ליצור סראונד. לא אודיופיל או משהו... רק צריך מגבר good enough.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה החלטתי להשתדרג בביתי ממסכים ישנים לחדשים. אני מעוניין לקנות שני מסכים חדשים. טלוויזיה לסלון: מרחק צפייה: 4 מטר גודל: 42 אינצ' טווח מחירים: 3000-3500, ניתן לחרוג בעוד 300~ כמובן FHD, חיבורים USB, ושתהיה לה אחריות טובה, LED. שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES, צפייה בסרטים דרך מחשב נייד, XBOX. תוכן כמו SMARTV יכול להיות נחמד אך לא הכרחי. חדר מואר יחסית (סלון), אך שתעבוד גם טוב בחושך (לסרטים). טלוויזיה לחדר שינה: מרחק צפייה: 2.5 מטר גודל: 32אינצ' טווח מחירים: 1000-1200. אין צורך בהרבה פונקציות מה שהכרחי שיהיה טיימר שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES. חדר חשוך (חדר שינה). תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש את ה X530 או את הX540. ה X530 בעל סראונד..אפשר לתלות את הרמקולים והסאונד כנראה יהיה איכותי ביותר, אבל יש גרסה חדשה יותר- ה X540, כך שאני מתלבט ביניהם, ובכלל, מה עדיף? 5.1 או 2.1? אם 2.1, עדיף לקנות את ה JBL 2.1 CREATURE? לפי האתר, ה X230 אותו דבר כמו מ X530, רק של X530 יש תוספת של רמקולים, אבל יש להם דריייבר מיוחד או משהו (ל X530)? תודה לעוזר\ים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-