עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רציתי לדעת אם יש לכם תוכנות ממולצות לצפייה בשידורים הדיגיטליים שבנוסף תהיה להן גם יכולת הקלטה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by xxxlr1,

היי אני מחפש לקנות אוזנוית של סנהייזר עכשיו הבעיה ראיתי שיש מלא דגמים וסוגים שלהם אז אני אשמח אם תעזרו לי לבחור. תקציב 200 עם חריגה של עד 100.. אני צריך שיהיה חיבור לפלאפון ושיהיו טובות לנסיעות ארוכות מוזיקה אלקטרונית בעיקר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בשעה טובה החלטתי להשתדרג בביתי ממסכים ישנים לחדשים. אני מעוניין לקנות שני מסכים חדשים. טלוויזיה לסלון: מרחק צפייה: 4 מטר גודל: 42 אינצ' טווח מחירים: 3000-3500, ניתן לחרוג בעוד 300~ כמובן FHD, חיבורים USB, ושתהיה לה אחריות טובה, LED. שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES, צפייה בסרטים דרך מחשב נייד, XBOX. תוכן כמו SMARTV יכול להיות נחמד אך לא הכרחי. חדר מואר יחסית (סלון), אך שתעבוד גם טוב בחושך (לסרטים). טלוויזיה לחדר שינה: מרחק צפייה: 2.5 מטר גודל: 32אינצ' טווח מחירים: 1000-1200. אין צורך בהרבה פונקציות מה שהכרחי שיהיה טיימר שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES. חדר חשוך (חדר שינה). תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by teddy85,

יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני שומע באוזניות החדשות שלי ...בהליכה ...הבעיה שכל המוזיקות שלי הם מדיסקים מקוריים ...ובמקרה של אוזניות כאלה מרגישים את האבדל ...של MP3 לכן אני ממיר את הדסקים שלי ל WAV ....החיסרון פה ש נגן מבוסס HD כגון IRIVER ...טוחן את ה HD ...והסוללה נגמרת מאוד מהר. יש נגן אחר שמאפשר לשמוע מוזיקה בצורה של LOSSLESS בנוסף ל IPOD ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by frodo,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative I-Trigue 2.1 3300 למחשב שלי. המחיר שלהם הוא 1000 ש"ח בערך. איך הם? איך האיכות? מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lover323,

אני מתכוון לרכוש מערכת רמקולים למחשב ואני חושב על פיתרון הולם לגבי שמיעת רדיו דרך המערכת. קיים כרטיס רדיו למחשב? אם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לרכוש אותו? אם יש לכם פיתרון אחר אני ישמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DJ_Ladi,

יש לי זוג רמקולים ישנים של LEAK מדגם סנדוויץ' 300... רמקולים באמת מעולים 18 וואט RMS בהתנגדות של 8 אוהם כרגע אני עם רסיבר של JVC..,. לא משהו במיוחד... חשבתי על הC300 דיברנו עם אמנון שהוא חבר טוב של אבא שלי כבר 30 שנה.. אין לו ואז דיברנו עם היבואן של נאד שנמצא בנמל תל אביב (5 דקות באוטו) והוא הציע לנו את הC300 חדש לגמריי אבל מתצוגה ב1200 שקל.. נראה לי שווה מה אתם אומרים? שווה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ORrrr,

נו הכרטיס אונבורד שיש לג'יגה בייט 7dx+ ועוד כמה.. אז ככה.. האם הוא טוב? כמה ערוצים, והאם הוא יותר טוב מ Creative SoundBlaster PCI64 הישן והטוב שלי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום. אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי RADEON 9200. האם אפשר בכלל לעשות דבר כזה בלי כרטיס טלויזיה? תודה מראש. :-*

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איזה מומלץ בכלל? ואיזה מומלץ מההבאים: -vertex -xoro -apex -ITT אנא תענו לי זאת שאלה דחופה מחר אני הולך לקנות את אחד מהם. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לכבוד היומולדת ההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי את הH340. בגלל שאני לא צריך נגן של 40 ג'יגה חשבתי להחליף אותו אולי לH10. רציתי לשאול אם יש איזשהוא יתרון משמעותי של ה340 על הH10 (חוץ מהבאנדל שב340 כולל פשוט ה-כ-ל) מבחינת איכות הסאונד(והאוזניות) תפעול וכו'. ראיתי את שני המכשירים בקומפיוטקס והאמת שהגודל והעיצוב של ה340 לא ממש משכו אותי ויותר אהבתי את הH10. האם ה340 יותר טוב משמעותית מהH10 או לא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by NTT,

שלום, אני משתמש מחשב ממוצע, יש לי מערכת של רמקולים 2.1 טובים של JBL ואני אוהב לשמוע מוזיקה במחשב. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס קול של ASUS שמגיע עם הלוח אם, SupremeFX II והיה לי אחלה. אבל עכשיו אני גם קונה מקלדת שליטה בשביל לנגן על Virtual Instruments במחשב(לא לשם הקלטות) וחשוב לי REAL TIME,כלומר שהמחשב ישמיע לי צליל באותו הרגע שאני לוחץ על הקלידים. ולשם כך הבנתי שאני צריך כרטיס קול שיש לו ASIO. אז מה שאני מחפש זה כרטיס קול שישמיע לי מוזיקה באיכות טובה(לפחות כמו שהיה לי עד עכשיו) ושיהיה לו ASIO, ואם אפשר אחד כמה שיותר זול אך שיהיה ברמה טובה לצרכים שלי (שוב, אני לא הולך להקליט שום אלבום במחשב) אם אפשר המלצות לכרטיסים...תודה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Amygedala,

שלום, אולי מפה תבוא הישועה. אני מחפש אוזניות למוזיקה קלאסית. מה הכוונה? אני מחפש אוזניות שמעוותות את הקלט כמה שפחות, ללא הגברות בס וכל מיני תוספות שכביכול משפרות את איכות השמע, מוציאות צליל נקי ככל הניתן ובעלות בידוד מעולה (הבידוד קריטי, אני עובד בסביבה רועשת מאד מאד). מחיר עד 300-500$ (ובכוונה בדולרים, אין לי שום כוונה לקנות בארץ). או אוזניות מלאות או IEM. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Big_White,

חברים איפה אפשר לקנות כבלים טובים? קצה אחד אני צריך RCA ואת הקצה השני צריך חוטים חשופים. ועוד שאלה... את GROUND אפשר להעביר באותו הכבל ביחד עם הסאונד? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קודם כל תודה לנחום (Nahum) שעזר לי באשכול הקודם שפתחתי כאן לפני מספר ימים, לא רציתי להקפיץ את האשכול ולכן לא הגבתי שם. ירדתי מהעניין של קולנוע ביתי למחשב, לא מתאים .. עכשיו חיפשתי באינטרנט את המערכת ולא מצאתי..מישהו מכיר איזה חנות או משהו שאפשר לקנות אותה שם ? בנוסף, נניח שהתקציב שלי 1300 שקל, יש לכם משהו להמליץ ? חשוב שיהיה איכותי ועוצמתי, ויהיה חיבור למחשב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by g1000000009,

יש לי חבר שלאבא שלו יש יום הולדת והוא רוצה לקנות לו אוזניות BT בשביל שימוש עם טלויזיה (צריך גם מתאם לטלויזיה). רצינו לשאול איזה אוזניות תמליצו לקנות ואיזה מתאם ומאיפה לקנות? קניתי לא מזמן את ה-minix nt-2 לעצמי אבל יש בנתיים לפעמים תקלות של הפוגות בשידור המוזיקה מהנייד שלי. ועוד שאלה. אם המתאם נותן ווליום נמוך ואז צריך להגביר את הוולייום של הטלויזיה אז יש פיתרון למצב שבו הטלויזיה בפעם הבאה תשמיע פתאום ווליום גבוה? אז נשמח אם תעזרו לנו כאן. לילה נעים בנתיים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שאלום, אני לב, ואני מת על מוזיקה, במיוחד מטאל. הבעיה שלי היא שהאוזניות שלי קצת נהרסו והפכו לממש חלשות, והאקווליזר של WMP, [יש לי 11], הוא ממש לא מספיק, אין בו ממש הבדל בין מצב METAL למצב NORMAL. [אני שם לב להבדל, אבל הוא לא משמעותי כמו שהוא אמור להיות...] אז בבקשה, תוכלו לתת לי הורדה של אקווליזר חינמי וטוב?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shahar07,

אשר יחובר לרסיבר onkyo ולרמקולים B&W ישמש בעיקר ל סרטים ולמוזיקה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לאחר שחיברתי את המחשב לטלוויזיה מה עליי לעשות כעת? עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא שאני לא יכול לעבוד באופן ישיר עם הטלוויזיה... אז האם אני יכול לחבר את המסך מחשב גם לכרטיס מסך וכך לערוך את הגדרות התצוגה של הטלויזיה? שי שאלות אחרונות: האם גם ניתן להעביר לטלוויזיה סאונד דרך הכבל...? האם זה משנה לאיזה חיבור HDMI חיברתי אותה? (מפרט בצד,טלוויזיה-samsung a450)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי. התקציב הוא עד 600 שקל. מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר: Logitech X540 או Creative Inspire T60T60 האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD? ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by k22,

שלוםאני מתלבט בין שתי טלויזיה בגודל 42 אינץ' של lg: 1: ls3400 2: 345y שתיהם אותו מחיר יש מבצעים במקומות שונים מבחינת ביצועים איפה רואים יותר טוב ואני חושב ls 3400 הוא בכלל lcd כי הוא ממש עבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי מחשב ומערכת קולנוע ביתית עכשיו מהכרטיס מסך מחיבור hdmi יוצא כבל למערכת סאונד ותמונהה מעוברים. עכשיו הבעיה שאם אני מכבה את הטלויזיה גם המסך מחשב מתנתק ומתכבה כלומר שנניהם תלויים אחד בשני.כמו כן המסך מחובר ב dvi לכרטיס מסך,וכאשר אני מנתק את הכבל מ ה hdmi אני עובד רק אם המחשב וזה המוזר כלומר שניהם תלויים אחד בשני כלומר כאשר הכבל מתנתק מהמחשב אני מקבל רזלוציה רגילה של 1440X2560 יש לי מסך של דל U2713.אז אשמח לעזרה אולי צריך לקנות מתאם משהו?מזכר לנקבה אתם תמליצו.אגב ניסיתי לחבר את הכבל מהכגרטיס מסך ה HDMI לחיבור נ וסף בטלויזיה LG 32 ורוראים רק תמונה בלי סאונד. תודה מראש לעוזרים היקרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים