אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את ה X530 או את הX540. ה X530 בעל סראונד..אפשר לתלות את הרמקולים והסאונד כנראה יהיה איכותי ביותר, אבל יש גרסה חדשה יותר- ה X540, כך שאני מתלבט ביניהם, ובכלל, מה עדיף? 5.1 או 2.1? אם 2.1, עדיף לקנות את ה JBL 2.1 CREATURE? לפי האתר, ה X230 אותו דבר כמו מ X530, רק של X530 יש תוספת של רמקולים, אבל יש להם דריייבר מיוחד או משהו (ל X530)? תודה לעוזר\ים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע משתמש בזה (בדיוק מכאן הזמנתי). המוצר נחמד נחמד, עובד טוב וזול אבל היתי מעדיף משהו שמגביר את הסאונד טיפה יותר. השימוש שלי הוא סוויצ'ינג נוח בין האוזניות לרמקולים. מחובר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם אני חדש פה בפורום דוד שלי מארה"ב הביא לי XBOX360 חדש... ומכיוון שאין לי LCD בבית וXBOX ללא מסך תומך HD זה ממש גרוע , חשבתי לקנות מסך LCD... ושיהיה תומך ב HD רציתי לקבל הצעות ממכם אם אפשר. יש לי תקציב מוגבל יחסית או שאני פשוט לא מעודכן במחירים היום. 2500 ש"ח אילו חברות מובילות כיום בשוק המסכים ואיזה מסך אתם ממליצים לי לתקציב? מה דעתכם עליה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769881 היא HD Ready נראה לכם שזה יספיק לי? או זאת : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122789 שהיא מתאימה לתקציב שלי בול והיא FULL HD ויש חנות ליד הבית שלי... תודה רבה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מהוט ממיר HD, ויש בו יציאת HDMI. האם קיימים כרטיסי הקלטה עם כניסת HDMI או עדיין צריך להשתמש כרטיסי טלויזיה רגילים עם כניסה אנלוגית?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative I-Trigue 2.1 3300 למחשב שלי. המחיר שלהם הוא 1000 ש"ח בערך. איך הם? איך האיכות? מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש ללא כרטיס קול, הכרטיס מובנה על הלוח אם. הלוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 ברשותי בחדר מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק, סוג דיי מוזר אבל אחלה רמקולים עם סאב וופר. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של לוח האם, אני לא מצליח להגדיר שכל חמשת הרמקולים יעבדו. כרגע רק 4 עובדים (אחד לא) והסאב גם כן לא עובד. בנוסף לכך, בתוכנת הסאונד שמגיעה עם הדרייברים, אין לי כחח אופציה ל-5.1, רק 4.1 או 6.1 וכו'. יש תוכנה שאפשר לשלוט על זה? מה עושים בנידון? המון תודה! מקווה שמדובר בפורום הנכון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני אשדרג אוזניות אחרי 4 שנים עם אותו הדגם. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה מוזיקה, דרך ניגון מדיסקים או קבצים מהמחשב. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. כרגע חושב על האופציה של לקנות את הדגם הזה AKG K240. אשמח להצעות, אני מתכנן לעשות את הקנייה בבלק פריידי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני קונה את AVS300 של אלטק, וקונה עוד שני רמקולים סטנדרטיים(90 ש"ח), אז אני יכול לחבר אותם וליצור 4.1?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסיפור הולך ככה.. בן דוד שלי קונה עכשיו איפוד מיני יד שנייה משהו יחסית חדש ממה שהבנתי (בן חודש בערך באריזה עם אחריות) במחיר של 750 שח הדגם הוא של ה-4 ג'יגה דור שני בצבע כחול.. השאלות הן ככה: 1. האם זה שווה את המחיר? 2. האם בסביבות המחיר הזה יש נגן בעל דיסק 4 ג'יגה (הוא מתעקש..) עדיף? 3. האם למשהו יש ביקורת (עדיף בעברית) כמה שיותר אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה בעיקר צפיה בסרטים/סדרות/יוטיוב, וטיפה מוזיקה ומשחקי מחשב, לא צריך מיקרופון או שיהיו ניידות. אני מעוניין באוזניות פתוחות, מעל האוזן (over ear), עם פדים אווריריים מבד (מהניסיון שלי דמוי עור גורם להזעה אבל אולי אני טועה), הם יהיו עלי הרבה שעות ברצף וחשוב שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות של שימוש רצוף. איכות הסאונד חשובה אך פחות מהנוחות ווליום סביר. חשבתי להוציא כ 200-250 שקל, המלצות? מעדיף לקנות בארץ אך גם JVC מאיביי הולך.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , קניתי מערכת RXV671 Yamaha עם רמקולים של BUSS 5.1 ,.. עשיתי את הכיוון האוטומטי של המיקרופון הוא סיים את הכיוון לחצתי SAVE ושמתי סרט .. אבל עדיין לא שומעים משהו ,.. השאלה היא כזאת איזה פונקציה צריך לשים את המגבר בשביל סרט מסויים ? יש כל מיני אופציות כמו דרמה.. סטריו ,.. שני ערוצים ,.. 7 ערוצים ,.. ויש עוד מלא אז על איזה לשים אותו ? או שצריך לעשות כיוון אחר ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אשמח לדעת מה כדאי יותר בין שני הדגמים : philips 3510HTD : ( מציעים לי 534 ש"ח כולל משלוח ) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=bg&ctn=HTD3510/12 philips 3570HTD: ( מציעים לי למכירה 1250 ש"ח כולל משלוח) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=nl&ctn=HTD3570/12 אשמח לדעת מה יותר טוב , שניהם 300 RMS עדיין לא הצלחתי להבין למה יש הבדל בין המחירים כל כך שהמפרטים לפחות לי נראים זהים . אני צריך את זה לחדר למוזיקה ממיר HD נגיד MTV LIVE וגם לחבר נייד לרמקולים , וגם PS3 שאני משחק משחקי DTS והרמקולים לא תומכים ב DTS עדיין אם אני יחבר ישירות כבל אופטי מPS3 למערכת זה יעשה המרה ואני יוכל לשמוע ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
JB-362 2.0 Wooden Speakers בתור רמקולים למחשב.. + איזה כרטיס קול נחמד או Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote בתור רמקולים למחשב.. --------- או בקיצור : תקציב: 1000שח..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני קונה מערכת חדשה אני לא רוצה להתפשר מבחינת חוטים שרצים בסלון. מה טווח המחירים? האם כדי בכלל לקנות מחו"ל? מה הדגשים בקניית רמקולים אלחוטיים ומה המגבלות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך ממירים סרטונים וקליפים לMP4 ? ואיך מעלים אותם לנגן? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים חברים,מחר קונים לי זן מיקרו בניו יורק ואחת מהאוזניות אלה, אני פשוט ממש ממש מתלבט. קראתי שהפורטה פרו פשוט חלום וגםpx100 חיות רעות עולות גם יותר ב-10$...(וכן זה כן משמעותי) אז מה אתם מציעים? כי זה דחוף מחר קונים לי!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להטעין סמרטפון ע"י יציאת usb של ממיר הוט
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9072 האם הם יהיו טובים לסלון? האם למחיר שלהם יש תמורה? אין ברשותי רסיבר ולכן חשבתי על הרמקולים האלה לסלון...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מתלבט בין קניית הדגם JVC-HAS500 לבין JVC-HAS400 למישהו יש המלצה ויכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? לא ממש הצלחתי להבין מחיפושים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קצת בור בתחום הזה, אשמח לשמוע בקצרה קודם כל מה זה Raspberry pi בכלל ? הבנתי שזה קופסא חכמה וזולה, אבל אשמח לשמוע עוד הסבר. לשאלה האמיתית, ניתן להפוך את הקופסא הזאת למקליט תכנים מהממיר של HOT (לדוגמא ממיר HD) ו"לחסוך" את ה- MAGIC מקליט שלהם ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי על דיונים קודמים כאן וראיתי המלצה די חמה על הMicrolac b77, אבל ברוב הסקירות שקראתי מדובר בעיקר על מוזיקה, מה שפחות רלוונטי עבורי. מדובר על חדר קטן למדי שכיום מחוברת בו למחשב מע' סטריאו בת 20 של AIWA שרמקול אחד שלה כבר שבק חיים. האם הB77 יעניקו חוויה דומה והאם הן מתאימות לצפיה בסרטים/סדרות, או שעדיף לקחת מע' 2.1 עבור זה? עריכה: האם צריך מרחק גדול בין הרמקולים ובינם לביני? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה עושה, כי פעם נתנו לי עצה להוריד אותו לגמרי, אבל אני רציתי לדעת מה משמעותו? ושאלה נוספת הקשורה ל- Sound מה זה EAX?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזהו הפורום הנכון אני צריך להמיר קלטות של מצלמה אנלוגית ישנה ל DVD איך אני מחבר את המלצמה למחשב? האם אני צריך כרטיס מיוחד? ואם כן איזה כדאי לקנות שיהיה אמין ולא יקר כל כך תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-