עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shlominavi,

שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום , קניתי מערכת RXV671 Yamaha עם רמקולים של BUSS 5.1 ,.. עשיתי את הכיוון האוטומטי של המיקרופון הוא סיים את הכיוון לחצתי SAVE ושמתי סרט .. אבל עדיין לא שומעים משהו ,.. השאלה היא כזאת איזה פונקציה צריך לשים את המגבר בשביל סרט מסויים ? יש כל מיני אופציות כמו דרמה.. סטריו ,.. שני ערוצים ,.. 7 ערוצים ,.. ויש עוד מלא אז על איזה לשים אותו ? או שצריך לעשות כיוון אחר ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה יש בתוך רמקולים מדפיים/ רצפתיים/ סנטר? חשבתי לבנות לבד רמקולים לא מי יודע מה, כולה זוג מדפיים ואם ייצא טוב אולי גם את השאר..... אז מה יש בפנים? אני יודע שיש טוויטר (שניים ברצפתיים) ומיד בכל רמקול. אם הרעיון שלי ריאלי אפשר בבקשה רעיונות..... חומרים חנויות (מחירים) וכו' תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Maor.S,

אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Avi Levin,

בחור הציע לי רמקולים של חברת Acoustics (בחיים לא שמעתי על החברה הזאת) במחיר ממש זול. הוא הציע לי לבוא ולשמוע, השאלה היא האם בכלל שווה לטרוח או שזה עוד noname כמו Alpha Technology?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by E-R-P,

האם יש דרך לחבר רמקולים מחשב לטלויזיה ללא רסיבר במקרה שלי יש לי alteclansing ATP3 ע"י מתאם או משהו בסגנון? ודבר שני מישהו יכול להמליץלי על רמקולים לטלויזיה עבור חדר קטן, אני ממש נהנה מ ATP3 והאיכות השמע שלהם מספיקה לי התקציב עד 1000 ש"ח אני צריך רמקולים נוספים על ה ATP3 שיש לי אשמח לקבל הצעות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dor444,

היי, אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר של 5*3 בעיקר למוסיקה אבל שיהיה גם לסרטים ולגיימינג, אני רוצה שהוא ייתחבר למסך טלוויזיה (שאליו מחוברים הסוני, המחשב, והטלוויזיה) התקציב הוא 600 עם אפשרות של חריגה קטנה במקרה של רמקולים איכותיים משמעותית חשוב לי שיהיה להם שלט רחוק חשבתי על ה-X16 של MICROLAB ועל Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום מאחר שהדיון הזה כבר לא מתאים לנושא שבו הוא נמצא, ומכיוון שצצו אופציות חדשות בקטגוריית מערכת 5.1 זולה, החלטתי לפתוח תראד חדש תחת הנושא הנכון. אלו האופציות שלי כרגע (כמובן שאפשר מכל חנות באיטרנט): http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26967&DB58893=129102&pageInfo=1 במיוחד קסמה לי האופציה הזאת : http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=32032&ref=12 איך? (אגב, 2.1 היא לא אופציה, ואני לא אודיופיל (ככה אומרים?), ולכן האיכות צריכה להיות רק סבירה ולא יותר מכך) תודה לכולם, Zzzz

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אם אני קונה מערכת חדשה אני לא רוצה להתפשר מבחינת חוטים שרצים בסלון. מה טווח המחירים? האם כדי בכלל לקנות מחו"ל? מה הדגשים בקניית רמקולים אלחוטיים ומה המגבלות שלהם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. כרגע משתמש בזה (בדיוק מכאן הזמנתי). המוצר נחמד נחמד, עובד טוב וזול אבל היתי מעדיף משהו שמגביר את הסאונד טיפה יותר. השימוש שלי הוא סוויצ'ינג נוח בין האוזניות לרמקולים. מחובר למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9072 האם הם יהיו טובים לסלון? האם למחיר שלהם יש תמורה? אין ברשותי רסיבר ולכן חשבתי על הרמקולים האלה לסלון...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shibby15,

במהלך התהליך שלי לשיפור הציוד ההיקפי אני חייב לשפר את תחום הסאונד ומהר! בכל אופן אחרי שבחרתי רמקולים (ATP3 או 621 של אלטק לנסינג. לא בטוח) אני צריך לבחור לי אוזניות איכותיות. בבית יש לי אוזניות סבירות בהחלט של איווה אבל הן ענקיות, אי אפשר להסתובב עם זה ברחוב. לגבי האזניות הקטנות שיושבות על האוזן בלי קליפס ובלי כלום לא נוחות בשיט! אחרי כמה זמן הן מתחילות להרגיש לא נוחות ומעיקות על האוזן יש איזה משהו איכותי שיבודד כמה שיותר טוב את הסביבה. יהיה נוח. ואיכותי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

heya חוץ מהבעיה ה"זניחה" שלא ניתן להשיג אף אחד מהדגמים הבאים בארץ (ואם סוף סוף מוצאים חנות בארה"ב ששולחת לארץ, המשלוח עולה יותר מהאוזניות עצמן), יש לי התלבטות קטנה בין שני דגמים של Sennheiser: PX-100 - Opened PX-200 - Closed אומנם ל-closed design יש ייתרון של חסימת סאונד יוצא\נכנס (ובלי קשר [או אולי עם], ה-PX200 נותנים גם יותר בס מה-PX100, לפי אנשים שמשתמשים בהם), אבל אני לא בטוח ש"אוזניות סגורות" לא יגרמו לי לרצות כבר להוריד אותן ממני אחרי שעה-שעתיים, שהרי הן לא נותנות לאוזניים "לנשום"... So.... Which one is more recommended ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by noob^,

אני צריך אוזניות בישביל הנגן, אוזניות איכותיות (לא מתפשר) הקניה מתבצעת בסין (הונקונג) ככה שהמחיר בארץ הוא לא פרמטר (מה שעולה בארץ 300 שקל, עולה שם 100) אין לי ניסיון עם אוזניות קטנות, אבל אני רוצה פרקטיות עם איכות, האם לשמוע פסיכודלי באוזניות קטנות זה מוריד ערך ? האם הצליל יהיה נמוך בצורה דרסטית מהאוזניות הסגורות שלי למחשב ? ההתלבטות העיקרית שלי היא בין2 הדגמים שצויינו בכותרת אבל אני לא ממש מבין, פשוט ראיתי ''יקר'' 2 חברות מתחרות, מה עדיף ? מה מומלץ ? מה הכי איכותי ?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by biodome,

מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. להטעין סמרטפון ע"י יציאת usb של ממיר הוט

17. אני מתלבט בין שני רמקולים תגידו איזה יותר טוב ולמה? S220 Logitech http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 SBS A300 Creative http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 אני מתלבט מאוד בין שניהם כי לאחד יש קול גבוה אבל לשני יש שלט! אז תגידו מה יותר טוב ולמה! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Gohan,

קניתי GTXP (עלה לי 900שקל ! כי הם הזמינו לא באותו יום והספק היה צריך להגיע לחנות בגלל זה) ושאני מחבר אוזניות יש סאונד לא נקי ורעשים מוזרים (חוץ מהד קטן) וברמקולים שומעים מדהים. מישהו יכול לעזור לי בקשר לאוזניות ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שאלום, אני לב, ואני מת על מוזיקה, במיוחד מטאל. הבעיה שלי היא שהאוזניות שלי קצת נהרסו והפכו לממש חלשות, והאקווליזר של WMP, [יש לי 11], הוא ממש לא מספיק, אין בו ממש הבדל בין מצב METAL למצב NORMAL. [אני שם לב להבדל, אבל הוא לא משמעותי כמו שהוא אמור להיות...] אז בבקשה, תוכלו לתת לי הורדה של אקווליזר חינמי וטוב?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Peri228,

היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני בעל איפוד 20 ג'יגה דור שלישי שנקנה לפני 7 חודשים לערך בחו"ל. המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הבטרייה לפני חודש חודשיים. אני חושב שהגיע הזמן לנצל את האחריות על המכשיר. המכשיר כאמור נקנה בחו"ל - ליתק דיוק בסינגפור (כן כן בין כרכור לסינגפור, שם). האם אני אוכל לנצל את האחריות הקיימת בארץ ? מי היבואן בכלל של אפל בארץ ? האם האחריות מכסה בעיות בסוללה של המכשיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SEangel,

האם אפשר לחבר כרטיס קול 5.1 רגיל (של ג'יניוס)(ז"א עם 3 יציאות: אחת לקדמיים אחת לאחוריים ואחת לבאס ולסנטר) למגבר עם 6 כניסות? אם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי שלום לכולם ותודה מראש. יש לי אוטוקראוון על משאית ובתוכו משובצים 4 רמקולים לרכב המעידים על עצמם שהם נותנים מקס של 200 וואט. הרדיו שלי שבק חיים ואני מנסה להבין איזה רדיו אני צריכה כדי להפיק את המירב מהם. הבנתי משיטוט באינטרנט שלשם הפעלה מיטבית של הרמקולים אני זקוקה לרדיו שיוכל לתת 800 ואט אבל נראה שאין כאלה הרבה בנמצא. האם מקובל לשם כך להשתמש במגבר או שאכן עדיף רדיו חזק? מנסה לצמצם עלויות עד כמה שניתן. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה כאמור (;

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום רב, מתלבט בין קניית הדגם JVC-HAS500 לבין JVC-HAS400 למישהו יש המלצה ויכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? לא ממש הצלחתי להבין מחיפושים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.