עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע משתמש בזה (בדיוק מכאן הזמנתי). המוצר נחמד נחמד, עובד טוב וזול אבל היתי מעדיף משהו שמגביר את הסאונד טיפה יותר. השימוש שלי הוא סוויצ'ינג נוח בין האוזניות לרמקולים. מחובר למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות נחמדות למחשב נייד שלי, שהוא מחשב גיימינג כך שאני משחק לא מעט. אני מחפש אוזניות טובות למחשב, שיהיו גם טובות לסרטים כמובן. אני מאוד אוהב איכות סאונד טובה, עם באסים טובים וכו'... התקציב שלי די גמיש, אבל החלטתי שבגלל שאני לא משתמש במחשב נייד המון, אני לא אשקיע המון כסף כי בכל מקרה בנייח שלי בבית אני משתמש ב-razor tiamat שאני ממש מרוצה מהן. תודה על העזרה ואשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הי שלום לכולם ותודה מראש. יש לי אוטוקראוון על משאית ובתוכו משובצים 4 רמקולים לרכב המעידים על עצמם שהם נותנים מקס של 200 וואט. הרדיו שלי שבק חיים ואני מנסה להבין איזה רדיו אני צריכה כדי להפיק את המירב מהם. הבנתי משיטוט באינטרנט שלשם הפעלה מיטבית של הרמקולים אני זקוקה לרדיו שיוכל לתת 800 ואט אבל נראה שאין כאלה הרבה בנמצא. האם מקובל לשם כך להשתמש במגבר או שאכן עדיף רדיו חזק? מנסה לצמצם עלויות עד כמה שניתן. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה כאמור (;

5. Started by jj516,

רציתי לדעת מה זה עושה, כי פעם נתנו לי עצה להוריד אותו לגמרי, אבל אני רציתי לדעת מה משמעותו? ושאלה נוספת הקשורה ל- Sound מה זה EAX?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות נגן של לפחות 40 ג'יגה (לא מארץ) ומאוד אהבתי את הזן טאץ' אני לא רוצה את הH340 אל תציעו עליו!!! איזה עוד נגנים של 40 ג'יגה יש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by idan1836,

הגיע אלי האייפוד פוטו 30 ג'יגה, עכשיו חיברתי אותו למחשב והיה רשום לא לנתק את הכבל.. כיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל לאחר שההודעה של הלא לנתק נעלמה. עכשיו שמדליקים את המכשיר יש את התפוח של אפל ואז אחריו מופיע אייקון של תיקיה עם סימן קריאה.. והמכשיר נכבה. מה עושים ? שאני מחבר אותו לחשמל בקיר, אז הוא לא אומר לי כלום שהוא נטען או משהו אחר אבל אם מחברים אותו למחשב עם הUSB הוא שוב אומר תהודעה של הלא לנתק ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום. אז מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by RoyShefy,

הכי טובות שיש ומקסימום של 32oHMs. פשוט הכי טובות, כמו שיש את הHD220 שהן נחשבות להכי טובות. (אני מציין זאת כי תמיד יש ששואלים מה זאת אומרת "טובות"?) ויש לי שאלה... מדגמי הPX200 HD497 HD212 מי הכי טוב? כי כולם בערך עומדים על 50$. עוד משהו, שיהיו סגורות כמו הדגמים שצויינו למעלה, שיחסמו רעש מבחוץ. תודה רבה. ד"א זו ההודעה ה3 שאני כותב בפורום אודיו ואני לא מקבל תגובות, אז אנא התחשבו בזה שאבא נוסע לחו"ל עוד שלושה ימים ויש לי שלושה ימים להחליט איזה אוזניות אני רוצה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום אני כנראה רוכש רמקולים של קריאטיב יש לי רק התלבטות בין שניים עכשיו MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240 או GigaWorks ProGamer G500 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814 הם עולים בערך אותו דבר 1800 שקל... ה 550 עם יותר RMS למי שהיה אותם אשמח לשמוע תגובות

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by skrew,

בגדלים של 20-22 , מיועד לצפיה ב HOT , ולכן (אאל"ט) עדיף מסך 5:4 ולא רחב. תוספת : שני דגמים אופציונלים ( משיטוט מהיר ) LG M228WA-BT או VN2031 BENQ תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lesForce,

אהלן לפני מספר ימים פתחתי דיון עזרה כללי - אבל לא ענו לי. מאז עשיתי הרבה ש.ב וקראתי הרבה פה בפורום. הבנתי שבתקציב 2200-2500 ל-37" ה-LD460 של LG היא המומלצת ביותר. כמובן שאני אלך להתרשם ממנה בחנות, אבל אני די סגור עליה כרגע. יש עוד דברים שכדאי לבדוק לפני שאני הולך על זה? הערות\הארות יתקבלו בברכה. (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by malcolmx9,

הזמנתי בשעה טובה מזיגזג את ה-GRADO SR-60 ;D. בזמן שגלשתי היום בפורום Head-Fi קראתי הודעה שבה מדברים על מגבר (amp) לאוזניות האלה ולדגם ה-SR-80. וזה די בילבל אותי, כי בשביל מה צריכים מגבר לאוזניות אם עוצמת הקול שלהם כבר גבוהה מאוד?! בכלל, בווליום הכי גבוהה בהם יש חשש לגרימת נזק לאוזניים, אז עם מגבר אני מתאר לעצמי שהנזק גדול פי כמה וכמה :-\. אז בבקשה תסבירו לי את ההגיון שבעניין? תודה . אם יישמע הגיוני אגב, אולי ארכוש אחד בעצמי. כמה זה עולה בדיוק? (את דגם האוזניות שיש לי כבר ציינתי)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי טלויזיה " ישנה " אבל רואים בה מצויין TV יותר טוב מכל מסך LCD פשוט שראיתי עד 3000 ש"ח . הקטע שניסיתי לראות אינטרנט דרך הטלויזיה ורואים לא ברור ממש מטושטש ורק אם אני שם את הרזולוציה 240*320 רואים טוב אבל ממש קטן רואים בקושי חצי אתרים ותוכן ... שאני שם את זה מעל 600*800 רואים פשוט מגעיל ולא ברור . אם אני שם סרט דרך האינטרנט רואים מצויין אבל מלל כיתוב רואים על הפנים שזה מעל לרזולוציה של 320 . איך אפשר לראות בטלויזיה 1024*768 ולראות גדול וברור ? ממרחק של 5 - 4 מטר מהמיטה חשבתי שזה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי אבל זה נראה לי בולשיט יש לי GF 4 SE עם יציאה של SVIDEO אבל ב LCD 19 של המחשב רואים טוב איתו ... גם עם ה LCD 19 שאני רוצה לראות כיתוב / מלל מרחוק עם הרזולוציה הגבוהה בק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zachbachar,

אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. נמקו בתגובה למה!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by lover323,

מצאתי 2 מערכות רמקולים 5.1 באתר www.pchardware.co.il והיתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עלהם Luxeon 5.1 Home Theater AC-3/DTS Wooden Speakers w/Remote - 1180 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm Genius SW-5.1 Channel Home Theater AC-3 System (Wooden Sub + 5) 3600W w/Remote - 976 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057.htm

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

יש לי קראייטיב איספייר 4.1 4400 אני מעוניין לשלבם עם כרטיס קול איכותי אבל לא משהו יקר בטירוף משהו באיזור 300 ככה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ASUS Xonar U7 הוא כרטיס קול טוב למשחקים? אני יכול רק כרטיס קול USB .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי יש לי SMART TV של סמסונג ועכשיו אני מחפש 2 כבלים: 1. בטלויזיה יש ממיר מובנה וחיברתי אליה אנטנה יאגי פנימית עם כבל של 3 מטר ואני מחפש כבל מאריך, איפה אפשר להשיג כבל מאריך לאנטנה כזאת ? האם יש כל מיני סוגים ? האם יש חשיבות לסוג שזה לא יהרוס את הטלויזיה ? 2. מחפש כבל HDMI שטחו באורך 10 מטר שיהיה אפשר לשים מתחת לשטיח איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני מחפש רמקולי סטריאו שרוב השימוש בהם יהיה למוזיקה. משיטוט ברשת הבנתי שהT40 הכי מומלצים במחיר קצת יותר גבוה אך הבנתי שהבאס טיפה בעייתי איתם, לא אכפת לי שהבאס לא יבלוט אך חשוב לי צליל כמה שיותר מאוזן. הרמקולים יהיו בחדר בגודל של כ11 מ"ר וקראתי בtrusted reviews שאם נמצאים קרוב יחסית לרמקולים הT20 יתנו סאונד טוב יותר אך לא הבנתי למה והאתר הוא גם לא אתר אודיופילי ככה שלא ידעתי אם לסמוך עליו ב100%. הT20 מושכים אותי הרבה יותר בגלל המחיר (אני אעדיך שלא לשלם 300 שקל יותר בשביל הT40 רק אם ההבדל ממש גדול) אבל לא מצאתי ביקורת רצינית מספיק עליהם, ככה שאם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלגן אני אשמח מאוד. דרך אגב, האם כרטיס קול ממוצע מובנה מבוסס שבב של רילטק (לא זוכר איזה אבל נמצא על…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Silver Dragon,

שלום.. מעוניין באוזניות איכותיות.. בעיקר למוסיקה ובנוסף למגבר של הגיטרה.. למחשב כרגע מחובר רסיבר של hramen/kardon ואליו אחבר את האוזניות לדעתי.. עדיף מאשר ישר למחשב לא? מה גם שהוא מחובר בחיבור אופטי, ואת האוזניות אני מתכוון לחבר עם PL גדול (בעזרת מתאם אם צריך), ובלי קשר, אקבל יותר איכות מהמגבר לדעתי לא? הגיטרה זה עניין יותר זניח מבחינת האוזניות, אבל אשמח אם יש אוזניות שמתאימות יותר לגיטרה מאשר למחשב ולהיפך, ואם כן, איך אני נפגש באמצע מה שנקרא? בעיקרון אוהב לשמוע FLAT, אבל שלא יהיה צליל "פתוח" מדי, שיהיה קצת "עגום" או לא יודע איך לקרוא לזה, פשוט לא פתוח מדי, אבל מצד שני שלא יפגע בטראבל, קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון, בעיקרון ציינתי את זה כי כרגע הרמקולים הרצפתיים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. מחפש טלויזיה LCD/LED לסלון בסביבות הסכום 2500 שקל. שהגודל שלה לא יהיה קטן יותר מ 32 אינץ', והכי איכותית שאפשר בתחום המחיר הזה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים