עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Black_Citadel,

אני יכול להשיג אותו במחיר הזה. שווה? השימושים העיקריים הם סרטי 4k בסלון (מרחק 2.5 מטר כרגע, עלול להיות מוכפל בקרוב) ופה ושם משחקים בps4. bang for the buck, יש משהו עדיף? תודה רבה

2. Started by yortem,

יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by omery000,

יש לי תקציב של 450 שקל בערך לקנות אוזניות, ולפי מה שבדקתי שתי האוזניות האלה הכי טובות במחיר הזה. מאוד חשוב לי שיהיה לאוזניות באס חזק ועמוק, מבחינה חיצונית ונוחות אני מעדיף את ה-Klipsch בגלל שלא צריך להניח אותן מאחורי האוזן. המוזיקה שאני שומע היא היפ הופ, אלקטרוני, דאנס וקצת רוק ומזרחית. תודה רבה לעוזרים! * האוזניות של Shure יעלו לי 440 שקל, לעומת ה-Klipsch שיעלו לי 230 בערך מאיביי (לא זיוף)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by teddy85,

יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Access Denied,

הסיפור הולך ככה.. בן דוד שלי קונה עכשיו איפוד מיני יד שנייה משהו יחסית חדש ממה שהבנתי (בן חודש בערך באריזה עם אחריות) במחיר של 750 שח הדגם הוא של ה-4 ג'יגה דור שני בצבע כחול.. השאלות הן ככה: 1. האם זה שווה את המחיר? 2. האם בסביבות המחיר הזה יש נגן בעל דיסק 4 ג'יגה (הוא מתעקש..) עדיף? 3. האם למשהו יש ביקורת (עדיף בעברית) כמה שיותר אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הטלויזיה היא HD Ready 720p... חייב תמיכה בקודק matroska - MKV וכתוביות בעברית, אחרת אין לי עניין במכשיר. לא צריך אפשרות הקלטה. אני אודה למי שיוכל למצוא לי מכשיר טוב, בארץ או בחו"ל, בתקציב של עד 2000 ש"ח (בהגזמה)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jitz,

אחרי מאמצים ומלחמות קשות עם המחשב.. סוף סוף הצלחתי למצוא פילטר שבעזרתו אוכל לשמוע AC3 דרך הרסיבר שלי, ומערכת הקולנוע... יש לי סרטי DIVX שרצועת הקול שלהם מקודדת ב-AC3... כדי שיהיה אפשר לפענח את ה-AC3 הייתי צריך להתקין פילטר... ניסיתי את הפילטר של (InterVideo (iviaudio.ax שממליצים עליו בכל האתרים (doom9.org למשל)... - ולא הצלחתי לגרום לו להוציא את האודיו דרך יציאת ה-SPDIF... - האפשרות לכך היתה "אפורה" (disabled). התוכנה היחידה בה הצלחתי לגרום לו לפעול היתה BSPLAYER - אבל... היה חוסר סנכרון של בערך רבע שניה בין הסאונד לתמונה... דבר מציק ביותר. ניסיתי פילטר נוסף שנקרא Odio Dekoda (שלהפתעתי גיליתי שהוא פותח בישראל) - גם שם - אפשרות ה-SPDIF היתה disabled. ולבסוף, מצאתי פילטר שפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by mikets,

שלום, קיבלתי מהוט ממיר HD, ויש בו יציאת HDMI. האם קיימים כרטיסי הקלטה עם כניסת HDMI או עדיין צריך להשתמש כרטיסי טלויזיה רגילים עם כניסה אנלוגית?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by primavera,

ברשותי לוח אם : gigabyte 7zmm http://www.gigabyte.com.tw/products/7zmm.htm ובו : Creative CT5880 PCI sound chip (4 channel) אני מחפש תוכנה עבור הנ"ל שתדע לעשות Mixer ולוח שמאפשר שליטה ושנוי של קובצי Midi . ב CD של לוח האם אין תוכנות כאלה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בדקתי באתרים השונים וגם חיפשתי בגוגל, תחילה נאמר שהשלט החכם (מצ"ב תמונה) של מסך ה LG יש לי יכול להפיל את ה RPi, אבל לאחר מכן נאמר שלא, ואני בטח לא יודע כיצד להפעיל אותו. לאחר מכן חיפשתי ולא מצאתי בשום אתר רכישת שלט USB RF ל Raspberry Pi, היתכן שאין? יש מעט תוצאות לא מאתרים בארץ, אבל אני מעוניין לרכוש בארץ משהו מוכר, עובד וזמין .[ATTACH=CONFIG]6300[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן יש לי את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 ואני רוצה שהם יהיו גם למחשב שלי אבל אני גם רוצה שהם יהיו לטלוויזיה כדי שאני יוכל לשחק בסוני איתם הנה תמונות של הטלויזיה http://img504.imageshack.us/img504/9398/picture514001ws1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6354/picture514003ti2.jpg

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

חבר שלי טס לפראג ואני רוצה שיקנה לי נגן MP3 ההגבלה שלי היא 120$ ואל תגידו "תוסיף עוד.." כי אין לי מאיפה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by loco2000,

ישנם אתרים , שמאכסנים קצבי RM (REAL PLAYER) שניתן לישמוע אותם רק אם אתה מחובר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא : האם יש דרך או תוכנה כלשהי להוריד את הקובץ RM מהאתר ( אם מנסים הורדה רגילה דרך SAVE AS... או כל תוכנה הורדה אחרת , הוא מוריד את הקובץ ,אך עם מנסים להפעילו הוא צריך להתחבר לאינטרנט) מבלי להיות מחובר לאינטרנט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by adu,

אני משתמש באוזניות קבוע (דרך הרמקולים) אוזניות גנריות למדי, אוזניות כפתור בעגה המקצועית יותר אאל"ט. מרגע שאני מחבר את האוזניות שומעים בהם רעש, כמו השלג הלבן של הטלויזיה כך הרעש הזה באוזניות. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, אני אשמח למידע בנושא, ואיך אפשר להימנע מזה? מה גורם לרעש הזה? האיכות הירודה של מה? האוזניות? הרמקול? איך אפשר להפסיק אותו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Elevation,

אוזניות, אוזן מלאה, אתה יודעים, מאלו שפאדיחות להסתובב איתן ברחוב, עד ארבע מאות שקלים, איזה דגם אתה ממליצים? ההזנה תיעשה מחו"ל, ככה שהמחירים של חו"ל. כמובן שהן לא חייבות להיות ענקיות בפרנציפט, אני פשוט מתכוון מאלו שבן אדם משתמש ליד המחשב, שנותנות איכות טובה, ונוחות מקסימלית. מה חשוב לי? צליל נקי!!! אין לי מושג על טרבל (ספרו לי אתם). באס טוב, לא קריטי. שלא ישמעו בהם נמוך, כי יש לי מקורות שמע שבמקור מאוד נמוכים, אז זה יהיה קשה נמוך על נמוך. עקרונית, המליצו לי, ואני אראה. מממש ממש ממש תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אחרי שרמקולים האחרונים שאחי העביר לי שהיו בבית בערך 10 שנים שבקו חים. אני אשמח לקבל המלצה רמקולים 2.1 במחיר סביר. אני רוצה לקבל משהו יחסית זול, בין 200-300 שקלים. שרון.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by lumi,

רכשתי רדיו דיסק בהספק 4*50 watt R.M.S אני צריך לקנות עכשיו רמקולים והבעיה שבכל הרמקולים ההספק שלהם מצויין ב P.M.P.O אני צריך המלצות ל 4 רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אני רוצה לדעת מה היחס בין RMS ל- PMPO אני לא רוצה שהרמקולים יקרטעו לי בעוצמה גבוהה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by [NOS],

קניתי מסך לבן כזה להקרנה 100.5 אינץ' ועכשיו אני צריך מקרן חדש וטוב , מה אתם ממליצים ? 1. המקרן יושב 4 מטר מהמסך 2. המקרן ישמש רק לסרטים מהמחשב ולא טלוויזיה 3. אין לי מושג במחירים של מקרנים אז אל תתנו לי משהו ב 20 אלף דולר תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bar72,

קצת מבולבל... ראיתי שזה עולה מידי פעם פה בפורום ואשמח להבהרה: למטרת מצגות במשרד (יש קירות מסך בחדר הישיבות, כלומר חלונות גדולים, אך לכיוון צפון) 42" - מה עדיף? למטרת צפיה בטלוויזיה דרך YES/כבלים, ומעט פלייסטיישן - 32" בסלון, מה עדיף? ואם יש לכם המלצות ספציפיות, אשמח לשמוע. למשל, במשרד ה- LG 32" הנוכחי שלנו מסתנכרן ומציג את כל המחשבים מעולה (וגם את האטארי 2600 ), לכן אני חושב לדבוק ב- LG, אם כי נראה לי ש- HD READY 42" LCD, יספיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני רוצה להכין כבל מיני למיני איכותי (מהמחשב למגבר), איך אני בוחר פלאגים איכותיים וכבל איכותי? מה האורך המומלץ? איך לסוכך את הכבל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by slavazh,

טוב אז אתמול קיבלתי חבילה בדואר ובתוכה היה: ילד חדש למשפחה. וזאת התמונה המשפחתית החדשה: המשך יבוא...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Shbd,

ובכן, הלך לי המחשב נייד ששימש למדיה סנטר בסלון ומצאתי מחשב נייח חלופי רק מה שחסר לי בלוח זו יציאה אופטית (לא יכול כרגע להעביר 5.1 דרך ה- HDMI). חשבתי על כרטיס קול PCIEX1 \ PCI עם SPDIF והמחירים ממש יקרים. בארץ ראיתי שיש את ה- Creative X-FI Xtreme שעולה 250+ ש"ח (!). המלצה למשהו פשוט וזול שיעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by netanel11234,

שלום מישהו יודע באיזה אתר ניתן לקנות WAV למוזיקה? את beatport אני מכיר junodownload.com מכיר 7digital.com - לא נותן לקנות qobuz.com - לא נותן לקנות תודה

24. JB-362 2.0 Wooden Speakers בתור רמקולים למחשב.. + איזה כרטיס קול נחמד או Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote בתור רמקולים למחשב.. --------- או בקיצור : תקציב: 1000שח..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Pioneer DEH2950MP - רדיו דיסק קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו - רמקולים קדמיים זוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוCS3196ו -אחוריים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491825 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=417684 מדובר בתקציב 2000 שח. אני שומע מוזיקה לא מהכבדים רוצה לשמוע איכותי וגבוהה. התענינתי במגבר אבל כרגע החלטתי להשקיע בשאר אולי בשלב מאוחר יותר לצרף מגבר. מה אתם חושבים על המפרט? האם כדאי לשנות משהו? אם מישהו מכיר את הדגמים..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים