אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי LCD (דגם pfl5322/10 של פיליפס) שאם אני רוצה לראות כבלים עלי לנתק ממנה את חיבור ה-HDMI למחשב, ולהיפך. אחרת יש רעש סטטי כזה. (גם כאשר מגדיר את החיבור הפעיל בטלוויזיה רק על אחד מהם) האם יש דרך להשאיר את שני החיבורים בלי שצריך כל פעם לנתק ולחבר? תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יש בתוך רמקולים מדפיים/ רצפתיים/ סנטר? חשבתי לבנות לבד רמקולים לא מי יודע מה, כולה זוג מדפיים ואם ייצא טוב אולי גם את השאר..... אז מה יש בפנים? אני יודע שיש טוויטר (שניים ברצפתיים) ומיד בכל רמקול. אם הרעיון שלי ריאלי אפשר בבקשה רעיונות..... חומרים חנויות (מחירים) וכו' תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות שהם ממש לא מוציאות את המיטב מהנגן, אז החלטתי להחליף אוזניות.. כרגע התקציב שלי הוא בערך על 500-600 שקל ואני מעדיף כמובן לחסוך כמה שיותר (אין בעיה עם הזמנות מארה"ב) בינתיים מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעיני : SHURE E2C וה ETYMOTIC ER6-I שעולים 100$ ו140$ בהתאמה. הדרישות שלי מהאוזניות הן : 1. שיהיו כמה שיותר קטנות, עדיפות לIN-EAR 2. בעל תוחלת חיים ארוכה 3. הגברה חזקה , ז"א שאני לא אצטרך להגביר את הווליום עד המקסימום כדי לשמוע משהו 4. עדיפות לאתר ששולח לישראל כי אין לי כח להתחיל להתעסק עם MUSTOP ועוד שאלה : האם יקחו ממני במכס משהו חוץ מ17% מע"מ ? אני שואל אם יש על אוזניות בארץ מכס ? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם.. העפתי את המחשב שלי מהחדר בגלל כל החום שהוא היה פולט וכי הוא תפס מלא מקום.. במקומו השארתי את הנייד שלי.. יש לי בעיה קטנה כי בחדר יש לי מערכת 4.1 רמקולים של רמקולים שתלויים בפינות החדר.. בנייד שלי יש כניסה למיקרופון ויציאה לאוזניות\SPDIF .. מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הרמקולים למחשב ככה שישמעו מכל ה4 אז החלטתי לקנות כרטיס קול חיצוני. בינתיים מצאתי : PCMCIA Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook Audio Card CREATIVE USB SOUND BLASTER LIVE! 24BIT EXTERNAL Zalman ZM-RSSC Creative Audigy 2 NX Creative Digital Music מה אתם חושבים עליהם ? יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים ? אני לא נעול על קריאטיב.. ואני גם לא רוצה את הדבר הכי יקר\מה שממלה את התקציב שלי .. גם משהו …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה לרמקולים עד 400 שקל. כמה שיותר איכותיים עבור משחקי מחשב. (ואם אפשר שלא יתפסו הרבה מקום כי יש לי שולחן די קטן) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר של 5*3 בעיקר למוסיקה אבל שיהיה גם לסרטים ולגיימינג, אני רוצה שהוא ייתחבר למסך טלוויזיה (שאליו מחוברים הסוני, המחשב, והטלוויזיה) התקציב הוא 600 עם אפשרות של חריגה קטנה במקרה של רמקולים איכותיים משמעותית חשוב לי שיהיה להם שלט רחוק חשבתי על ה-X16 של MICROLAB ועל Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך לבן כזה להקרנה 100.5 אינץ' ועכשיו אני צריך מקרן חדש וטוב , מה אתם ממליצים ? 1. המקרן יושב 4 מטר מהמסך 2. המקרן ישמש רק לסרטים מהמחשב ולא טלוויזיה 3. אין לי מושג במחירים של מקרנים אז אל תתנו לי משהו ב 20 אלף דולר תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחרי מאמצים ומלחמות קשות עם המחשב.. סוף סוף הצלחתי למצוא פילטר שבעזרתו אוכל לשמוע AC3 דרך הרסיבר שלי, ומערכת הקולנוע... יש לי סרטי DIVX שרצועת הקול שלהם מקודדת ב-AC3... כדי שיהיה אפשר לפענח את ה-AC3 הייתי צריך להתקין פילטר... ניסיתי את הפילטר של (InterVideo (iviaudio.ax שממליצים עליו בכל האתרים (doom9.org למשל)... - ולא הצלחתי לגרום לו להוציא את האודיו דרך יציאת ה-SPDIF... - האפשרות לכך היתה "אפורה" (disabled). התוכנה היחידה בה הצלחתי לגרום לו לפעול היתה BSPLAYER - אבל... היה חוסר סנכרון של בערך רבע שניה בין הסאונד לתמונה... דבר מציק ביותר. ניסיתי פילטר נוסף שנקרא Odio Dekoda (שלהפתעתי גיליתי שהוא פותח בישראל) - גם שם - אפשרות ה-SPDIF היתה disabled. ולבסוף, מצאתי פילטר שפ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש כבל HDMI 1.3 ויש 1.3c מה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה אני רוצה אוזניוות די מגוונות- אני רוצה אוזניות שאוכל לשמוע איתם הרצאות של האנויברסיטה בטאבלט/סמאטפון/מחשב. כמו כן אעשה באוזנית שימוש גם בחדר כושר למוסיקת דאנס מקפיצה, בנוסף אם אוכל לחבר האוזניוות לטלויזיה בחדר בלילה יהיה מצוין. אני יודע שיש לי יותר מדי צרכים לזוג אוזניות בודד אבל זה היעד. חשוב לי שהאוזנית לא יהיו מגושמות וכבדות כי אני מתכנן גם בעבודה לשמוע דרכן ולא רוצה שהאוזניות יבלטו יותר מדי- חשבתי על IN EAR ובלוטוס. התקציב שלי הוא 100 שקל. אם אין משהו נורמלי אפשר לחרוג ל 200 כל עוד באמת יש תמורה- דרך אגב אני לא אודיופיל בכלל, כלומר מספיק לי שהסאונד יהיה "בינוני" וזהו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלום, אני לב, ואני מת על מוזיקה, במיוחד מטאל. הבעיה שלי היא שהאוזניות שלי קצת נהרסו והפכו לממש חלשות, והאקווליזר של WMP, [יש לי 11], הוא ממש לא מספיק, אין בו ממש הבדל בין מצב METAL למצב NORMAL. [אני שם לב להבדל, אבל הוא לא משמעותי כמו שהוא אמור להיות...] אז בבקשה, תוכלו לתת לי הורדה של אקווליזר חינמי וטוב?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטלויזיה היא HD Ready 720p... חייב תמיכה בקודק matroska - MKV וכתוביות בעברית, אחרת אין לי עניין במכשיר. לא צריך אפשרות הקלטה. אני אודה למי שיוכל למצוא לי מכשיר טוב, בארץ או בחו"ל, בתקציב של עד 2000 ש"ח (בהגזמה)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס קול 5.1 רגיל (של ג'יניוס)(ז"א עם 3 יציאות: אחת לקדמיים אחת לאחוריים ואחת לבאס ולסנטר) למגבר עם 6 כניסות? אם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הבעיה בקדם הזה שכפתור הווליום משפיע רק עד האמצע?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכם קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500 ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר. האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב? אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לכל מי שעונה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר dune hd lite 53d ואני לא מצליח לעשות לו share עם המחשב .כבר ניסית הכל ועדיין הסטרימר לא רואה תקיות משותפות ..אולי יש איזה תוכנה או שיטה ?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אותם בנרות במחיר נורמלי בארץ הכי זול זה 900שח http://www.studioland.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-4433-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Sennheiser-HD558-Headband.aspx ועוד שבחול מצאתי ב130$ (460 שח) http://www.amazon.com/Sennheiser-504631-HD-558-Headphones/dp/B004FEEY9A/ref=pd_sim_sbs_e_1 אבל לא שולחים לארץ לצערי.... מישהו מכיר חנות לאוזניות ששולחת לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מסרטה שעובדת על קלטות ואני רוצה להמשיך להשתמש בה אבל אני גם רוצה אפשרות להעביר את קבצי הוידאו למחשב. האם כדאי לי לקנות מתאם כזה: http://www.dealextreme.com/p/easycap-usb-2-0-audio-video-capture-surveillance-dongle-11267 יש במצלמה חיבור firewire ומתאם מfirewire לS-video וקומפוזיט (החיבורים שקיימים במתאם). עוד שאלה היא למרות שהיא קצת פחות קשורה לפורום היא האם כדאי לי לקנות את המתאם הספציפי הזה מDX או שאני מסתכן ב90% שמדובר במוצר שלא יעבוד (אין לי עדיין ניסיון עם DX...)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לראות סרט מ דיסק און קי באיכות קולנוע איך לחבר את המערכת ל tv
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/555466-%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%97-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%A7-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-BF-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%9C%D7%97-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-IN-EAR-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94#.VHjM_DGUcRq מה דעתכם על ה-NVX E10? לשימוש בנסיעות ברכבת/בעבודה, בעיקר מטאל, רוק, רוק כבד אבל גם בלוז, רגאיי מדי פעם. בעיקר חשוב משהו נוח מאוד, עמיד ועם איכות סאונד טובה שמסוגלת להתמודד עם ריפים כבדים ורועשים של מטאל בלי להטביע את הפרטים. עדיף לא משהו ש"אונס" את האוזן לעומק כמו הביטס למשל. לא לחדר כושר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם נמכר בFP במחיר נמוך http://www.focalprice.com/EP268X/Kanen_KM92_Wooden_Inear_Headphones.html מישהו יודע משהו על הדגם הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רסיבר של סוני STR535 (כבר הרבה זמן אצלי) ראיתי שבצד האחורי כתוב לחבר רמקולים קדמיים עם התנגדות של 8-16אומהם ואחרויים 8-16 אומהם. רציתי לשאול על מה זה יכול להשפיע אם אני מחבר רמקום של 4 אומהם גם מאחור וגם מקדימה ולמה הם בכלל כותבים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-