אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן שאני אשדרג אוזניות אחרי 4 שנים עם אותו הדגם. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה מוזיקה, דרך ניגון מדיסקים או קבצים מהמחשב. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. כרגע חושב על האופציה של לקנות את הדגם הזה AKG K240. אשמח להצעות, אני מתכנן לעשות את הקנייה בבלק פריידי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו עד 700-800 ש"ח נאמר. גמיש עד ~1000 ש"ח רק אם מדובר בהבדל תהומי. אפשרית קניה בחו"ל אם הפרש המחירים משמעותי או אם מדובר בדגם שלא ניתן להשיג אחרת. עדיין, מעדיף לקנות בארץ אם ניתן. ה-840 נוחות ומצויינות אבל מאוד כבדות ומאסיביות. לא קריטי לי סגורות או פתוחות אבל לאור הווליום בו אני שומע מטאל ורוק כבד עדיף סגורות ככל הנראה. יחוברו בינתיים לכרטיס קול מובנה (לוח X58 של גיגבייט) אבל אני מחפש מגבר אוזניות לא יקר לשדך להן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי כמה שאלות על הAUDIGY2. אני מתכוון לעבוד במחשב עם תוכנות מוסיקה כמו CUBASE,FROOTY LOOPS, BAND IN A BOX וכדומה. האם ה-GTXP שחשבתי לקנות יתמוך ויעבוד כראוי עם תוכנות אילו? ומה בעצם נותן ה-AUDIGY2 לעומת ה-GTXP חוץ מאיכות סאונד יותר טובה? (תמיכה בעריכת קול? מה זה אומר יותר בפירוט.) ועוד שאלה בקשר לפאנל החיצוני שבה עם ה-GTXP, האם גם ה-AUDIGY2 בא עם פאנל חיצוני בדומה לזה? ובסופו של דבר מה עדיף לי? האם המחיר של ה-AUDIGY מצדיק את עצמו? מקווה לתשובות, בתודה מראש, THE P.U
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע באיזה אתר ניתן לקנות WAV למוזיקה? את beatport אני מכיר junodownload.com מכיר 7digital.com - לא נותן לקנות qobuz.com - לא נותן לקנות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , נדפק לי הספק כח וזה מגבר די טוב לפי דעתי הסתכלתי מה רשום על הספק עצמו רשום ככה in 230v-50hz out 13.5v =2A 27VA מישהו יודע כמה ספק חדש כזה יכול לעלות לי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה מוזיקה וסרטים, אני מתכוון להוסיף אותם למחשב, יחד עם הרמקולים הקטנים הרגילים. כרטיס קול מובנה של Realtek בדרך כלל אני אוהב לשים שירים ולהגביר (סליחה שכנים שלי) אז אני רוצה רמקולים שיוכלו להתמודד עם זה ולא יתחילו להיחנק או משהו כשאני אגביר מדי פעם. רוב השירים שלי הם בקידוד 192kbps ומעלה. מיקום הרמקולים יהיה על הרצפה. בקשר למגבר לא יודע ממש, משהו טוב שיעבוד בחברותא עם הרמקולים התקציב הוא בסביבות 3K... אין לי ממש מושג אז תציעו ונראה לאן אוכל לחרוג
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת . ואם אפשר בבקשה המלצה לאחד מהם עד 500 שקל .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative I-Trigue 2.1 3300 למחשב שלי. המחיר שלהם הוא 1000 ש"ח בערך. איך הם? איך האיכות? מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימוש עיקרי : צפייה בשידורי כבלים רגילים. כרגע אין איך לשדר HD , יש מחשבה אולי להביא את ממיר HD אבל לא כל כך מתלהב. HD READY יספיק לדעתי , גם ככה אין כרגע איך לשדר וגם כשיהיה , מעדיף איכות בשידור של הכבלים הרגילים על פני הרזולציה הגבוהה.. אין מקור אור מלפני או אחורי הטלוויזיה , כך שפלזמה תהווה אחלה פיתרון אם היא יותר טובה מ LCD באותו המחיר. מרחק מההמסך: 3 - 4 מטר גג תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות לMP3 רציתי לשאול איך אני מזהה אוזניות איכותיות ?מה צריך לבדוק? ואיזה חברה הכי מומלצת? ובנוסף מה דעתכם על הדגמים הללו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_3529&products_id=31714 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_3212&products_id=31507
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי מחפש מערכת קולנוע ביתי קטנה במחיר של 1000 ~ שקל. משהו קטן ובסיסי לשמוע ולראות סרטים (דיסקים צרובים, MP3, DVD, קורא הכל גם DIVX) המלצות יעזרו ויתקבלו בשמחה. תודה רבה זאביק
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מהוט ממיר HD, ויש בו יציאת HDMI. האם קיימים כרטיסי הקלטה עם כניסת HDMI או עדיין צריך להשתמש כרטיסי טלויזיה רגילים עם כניסה אנלוגית?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 ואני רוצה שהם יהיו גם למחשב שלי אבל אני גם רוצה שהם יהיו לטלוויזיה כדי שאני יוכל לשחק בסוני איתם הנה תמונות של הטלויזיה http://img504.imageshack.us/img504/9398/picture514001ws1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6354/picture514003ti2.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , עוד כמה ימים אני מתכנן קנייה של רסיבר וזוג רמקולים pioneer vsx 1021k polk audio rti a9 עכשיו השאלה היא כזאת יהיה אפשר לחבר את הרמקולים לרסיבר בלי לפחד שיקרה נזק או משהו ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! תראו אני עכשיו בתהליך לקנייה של מחשב לגיימרים חדש! התקציב שלי הוא : 1500 ש"ח ללא שום חריגה ועדיפות לפחות מהסכום הזה! מוטרות: גיימינג כבד, סרטים באיכות HD , שירים הומון! בקשות מיוחדות: חשוב שהיו 5.1 אם עדיפות לאלחוטי אבל אם זה משפיע במחיר וזה אומר שאני צריך לוותר על איכות אז לא צריך, לגבי האיכות מאוד חשובה לי בעיקר בתחומים שציינתי שזה בעצם התחומים הכי חשובים! אם הרמקולים מצריכים כרטיס קול מיוחד אז תכלילו אותו בייחד עם התקציב הזה ולא מעבר! בנתיים חשבתי על של לוגיטק Z5000 למרות שהם נראים לי קצת יותר מידי בשבילי מה אתם חושבים? הלוח אם שלי זה ASUS P8P67-M PRO אם זה עוזר לכם לדעת מה הכרטיס קול המובנה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעונין ברכישת מערכת רמקולים 5.1 כולל סאב שתשמש אותי למוסיקה וסרטים. קנייתי כבר רייסבר Marantz SR-4400 לא משנה לי אם הרמקולים יהיו כחבילה אחת של 5 + סאב או לקנות כל חלק בנפרד - סנטר, קדמים, אחוריים התקציב הוא בין 1500 ל 3000 ש"ח לרמקולים אני גם מעונין בהמלצה על חנויות טובות באזור נתניה בהן אני יכול לשמוע את המערכת
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא נגן Mp3 שיתאים לתקציבי וצרכיי ע"פי הקריטריונים שיצוינו בהמשך, תודה! - מאוד חשוב לי שאני לא אצטרך לקנות בטריה כל יומיים, אני רוצה מכשיר עם בטריה נטענת (עם מטען) או אפילו יותר טוב - הטענה מ-USB/firewire. (יש לי יו אס בי2 ופיירווייר). - נפח הזיכרון לא צריך לעלות על ג'יגהבייט כאשר 512 הוא נפח אידאלי מבחינתי. - אין לי צורך בתפריטים צבעוניים וכל מיני קשקושים שהם לא נחוצים, האינטרס שלי מבחינת ממשק הוא שיהיה נוח להשתמש בתפריטים ומאוד נחמד אם יהיה שלט. -איני מעוניין בנגן CD, אלא מבוסס זיכרון או כונן קשיח (למרות ש-HDD הרבה יותר יקר). - תקציב: מקסימום הכי גבוה שאני יכול [ולא בא לי לבזבז כסף]: 1100. - רדיו הוא יתרון נחמד אבל ממ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש מושג כמה המכס גובה על אזניות? האם זה רק ה16% מע"מ? תודה (: *עריכה: - מדובר על חבילה שתשלח בדואר ולא על חבילה שמגיעה עם מישהו בטיסה. - אין לי מושג למה, אבל החבילה כבדה, מעל לשלוש קילו. חברים שלי מחו"ל שולחים לי אז יש סיכוי שהם הוסיפו משהו לחגים שהעלה את המשקל. בגלל שאני לא לא יודע אז תתייחסו לזה כאילו שזה אזניות במשקל שלוש קילו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, איזה מהדגמים יותר טוב, VS-2421 או הATP3? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן.... רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?p=57532018 אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים... השאלה היא איזה סוג יותר איכותי? אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..) או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה... תודה רבה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! פעם הביאו לי במתנה סט רמקולים 2.1 זולים(80 ש"ח)... קיצר היום בזמן שלא שמתי לב התוכי שלי לעס את הקבל שם שמחבר בין הסאב לשני הרמקולים האחרים... אין אפשרות להלחים... אני גם לא רוצה כי זה רמקולים דראעק אז את הרמקולים אני אצטרך כנראה לזרוק.. או אולי אני אקח את המגנטים ואז אזרוק זה הסאב: מאחורה יש יציאה לin ולout ויציאה לאוזניות. עכשיו חשבתי, יש אפשרות לקנות זוג רמקולים יחסית איכותיים ולחבר אותם לסאב במקום לקנות גם סאב חדש? הסאב דיי מספק אותי למרות שאם אני עובד את ה60% בווליום אז הכל(והקול ) נשמע בעעעעעעע... מה אתם אומרים? לשמור את הסאב או לקנות הכל חדש? מה שחשוב לי זה שתהיה אפשרות לשים סרט או מוסיקה ממש ממש חזק בלי שתהיינה הפרעות כלשהן.(על פול ווליום) תקציב: …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי SMART TV של סמסונג ועכשיו אני מחפש 2 כבלים: 1. בטלויזיה יש ממיר מובנה וחיברתי אליה אנטנה יאגי פנימית עם כבל של 3 מטר ואני מחפש כבל מאריך, איפה אפשר להשיג כבל מאריך לאנטנה כזאת ? האם יש כל מיני סוגים ? האם יש חשיבות לסוג שזה לא יהרוס את הטלויזיה ? 2. מחפש כבל HDMI שטחו באורך 10 מטר שיהיה אפשר לשים מתחת לשטיח איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לאחר שבדקתי באתר של COWON, חיפשתי בחנויות שאמורות למכור את הנגנים שלהם, ומסתבר שבמחסני חשמל בכלל לא מכירים אותם ובשקם אלקטריק רשום במחשב שיש אבל אין להם במלאי.. בZAP עצמו מצאתי רק שתי חנויות שמוכרות את הG3 והם TOP100.co.il ו karish.co.il אני מחפש חנות שהיא לא רק אינטרנט וזו בעיה.. אח שלי חוזר מלונדון אבל טוען שמצא רק במחירים של 120 פאונד ומעלה, שזה אומר כבר אותו מחיר כמו בארץ או יותר. אשמח לקבל עזרה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתייאשתי מהאוזניות שמגיעות עם הiRiver החלטתי לקנות במקומם אוזניות חדשות. אני שומע את כל סוגי המוזיקה, (בעצם, הכל חוץ מטראנסים ושחורה) חשבתי על PX100 או על הPortaPro מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-