עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idan1836,

הגיע אלי האייפוד פוטו 30 ג'יגה, עכשיו חיברתי אותו למחשב והיה רשום לא לנתק את הכבל.. כיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל לאחר שההודעה של הלא לנתק נעלמה. עכשיו שמדליקים את המכשיר יש את התפוח של אפל ואז אחריו מופיע אייקון של תיקיה עם סימן קריאה.. והמכשיר נכבה. מה עושים ? שאני מחבר אותו לחשמל בקיר, אז הוא לא אומר לי כלום שהוא נטען או משהו אחר אבל אם מחברים אותו למחשב עם הUSB הוא שוב אומר תהודעה של הלא לנתק ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום. אז מה עושים ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/555466-%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%97-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%A7-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-BF-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%9C%D7%97-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-IN-EAR-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94#.VHjM_DGUcRq מה דעתכם על ה-NVX E10? לשימוש בנסיעות ברכבת/בעבודה, בעיקר מטאל, רוק, רוק כבד אבל גם בלוז, רגאיי מדי פעם. בעיקר חשוב משהו נוח מאוד, עמיד ועם איכות סאונד טובה שמסוגלת להתמודד עם ריפים כבדים ורועשים של מטאל בלי להטביע את הפרטים. עדיף לא משהו ש"אונס" את האוזן לעומק כמו הביטס למשל. לא לחדר כושר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני בעל איפוד 20 ג'יגה דור שלישי שנקנה לפני 7 חודשים לערך בחו"ל. המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הבטרייה לפני חודש חודשיים. אני חושב שהגיע הזמן לנצל את האחריות על המכשיר. המכשיר כאמור נקנה בחו"ל - ליתק דיוק בסינגפור (כן כן בין כרכור לסינגפור, שם). האם אני אוכל לנצל את האחריות הקיימת בארץ ? מי היבואן בכלל של אפל בארץ ? האם האחריות מכסה בעיות בסוללה של המכשיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Kazur,

אהלן אנשים. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות חדשות, שימוש עיקרי: גיימינג. תקציב: 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קטנה. אני כרגע משתמש ב akg‏ אני לא זוכר את הדגם אבל הם לוחצות לי נורא על האוזן עד כדי כאב. אני מחפש אוזניות נוחות, עם איכות סאונד טובה ואם יש אפשרות בתקציב אז בעלות טכנולוגיית סראונד. בבקשה רק דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ. אני לא רואה את עצמי מזמין מוצר כזה מחו"ל ועוד בסכומים כאלה מבלי היכולת למימוש האחריות. תודה מראש!!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הי שלום לכולם ותודה מראש. יש לי אוטוקראוון על משאית ובתוכו משובצים 4 רמקולים לרכב המעידים על עצמם שהם נותנים מקס של 200 וואט. הרדיו שלי שבק חיים ואני מנסה להבין איזה רדיו אני צריכה כדי להפיק את המירב מהם. הבנתי משיטוט באינטרנט שלשם הפעלה מיטבית של הרמקולים אני זקוקה לרדיו שיוכל לתת 800 ואט אבל נראה שאין כאלה הרבה בנמצא. האם מקובל לשם כך להשתמש במגבר או שאכן עדיף רדיו חזק? מנסה לצמצם עלויות עד כמה שניתן. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה כאמור (;

6. נמקו בתגובה למה!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mikets,

שלום, קיבלתי מהוט ממיר HD, ויש בו יציאת HDMI. האם קיימים כרטיסי הקלטה עם כניסת HDMI או עדיין צריך להשתמש כרטיסי טלויזיה רגילים עם כניסה אנלוגית?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nahum8,

אחרי ניסיון חיבור EQ לרסיבר, ללא הצלחה, הוא התחיל לבלוע את הצלילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרסיבר JVC RX5062, כמו כן, רציתי לשאול אם יש אפשרות לאפס את ההגדרות שלו כליל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Lonjie,

שלום, אני קצת בור בתחום הזה, אשמח לשמוע בקצרה קודם כל מה זה Raspberry pi בכלל ? הבנתי שזה קופסא חכמה וזולה, אבל אשמח לשמוע עוד הסבר. לשאלה האמיתית, ניתן להפוך את הקופסא הזאת למקליט תכנים מהממיר של HOT (לדוגמא ממיר HD) ו"לחסוך" את ה- MAGIC מקליט שלהם ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום רב! יש לי מחשב נייד HP מסידרת DV6000 ובו חיבור S-VIDEO וגם יציאה לצג חיצוני (כמו זה של המחשב הנייח עם ה-15 חורים). ויש לי טלויזיה מקרן אחורי (נקנה לפני 4 שנים) שהחיבור הכי הגיוני שמצאתי בה הוא חיבור S-VIDEO שלא ממש עשה את העבודה. האם יש לי בכלל אפשרות לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה או שיש צורך בטלויזיה מיוחדת עם חיבור מסווים? אם כן אני גם ככה שוקל לקנות טלויזיה חדשה אז אשמח לדעת איזו אופציה במסך אני צריך כדי שאדע מה לקנות. תודה אני הייתי אופיר ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כפי שהכותרת מתארת זאת בדיוק הבעיה כאשר מוזיקה או כל דבר אחר בפועל , הוא פשוט עובד חלש יותר מכל הרמקולים האחרים אפילו בדקתי בדרייבר של כרטיס הקול (יש שם אפשרות להשמיע מנגינה מסויימת בכל רמקול) ובו היא עובדת חלש יותר הנה הדברים שניסיתי : הדרייבר של כרטיס הקול מותאם ל 6 ערוצים בעוצמות ה Vol ב WIN הכל מוגדר כמו שצריך החיבורים מוגדרים כמו שצריך בדרייבר נכנסתי אפילו ל Cod4 ואפשרתי שם מערכת 5.1 וגם שם הוא עבד חלש יותר עכשיו תבינו עד כמה זה לא נוח באוזן , עד למצב של כאב הגעתי ועוד לא הגענו לחלק הכי מוזר כבר חששתי שהרמקול פשוט התקלקל אבל אז הגדרתי אותו כרמקול אחורי~שמאלי (שיחקתי עם החיבורים לסאב) , והוא עבד מצויין !!!!(בדקתי בדרייבר כמו מקודם) אפילו יותר מזה ! איכותי , חזק וטוב ! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by n_aviv1,

יש ברשותי מסרטה שעובדת על קלטות ואני רוצה להמשיך להשתמש בה אבל אני גם רוצה אפשרות להעביר את קבצי הוידאו למחשב. האם כדאי לי לקנות מתאם כזה: http://www.dealextreme.com/p/easycap-usb-2-0-audio-video-capture-surveillance-dongle-11267 יש במצלמה חיבור firewire ומתאם מfirewire לS-video וקומפוזיט (החיבורים שקיימים במתאם). עוד שאלה היא למרות שהיא קצת פחות קשורה לפורום היא האם כדאי לי לקנות את המתאם הספציפי הזה מDX או שאני מסתכן ב90% שמדובר במוצר שלא יעבוד (אין לי עדיין ניסיון עם DX...)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני כנראה רוכש רמקולים של קריאטיב יש לי רק התלבטות בין שניים עכשיו MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240 או GigaWorks ProGamer G500 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814 הם עולים בערך אותו דבר 1800 שקל... ה 550 עם יותר RMS למי שהיה אותם אשמח לשמוע תגובות

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Peri228,

היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הטלויזיה היא HD Ready 720p... חייב תמיכה בקודק matroska - MKV וכתוביות בעברית, אחרת אין לי עניין במכשיר. לא צריך אפשרות הקלטה. אני אודה למי שיוכל למצוא לי מכשיר טוב, בארץ או בחו"ל, בתקציב של עד 2000 ש"ח (בהגזמה)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, הצורך שלי לא בלהקליט תוכניות טלויזיה. זה לא מעניין אותי. כל מה שאני רוצה זה שבזמן שאני עובד על המחשב, תהיה לי אפשרות לפתוח חלון קטן שבו אראה טלויזיה מבלי שזה יכביד על המעבד ועל הכרטיס מסך שלי. מדובר על Q9450 ו-HD4870. אין לי ממיר דיגיטלי. אני צופה כיום בטלויזיה בצורה רגילה אנאלוגית ללא ממיר כלל. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Jagger,

שלום. אני קונה קונסולת XBOX ONE ואני מחפש מסך לחדר בתקציב של עד 2,000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 3,000, אבל מעדיף שלא). אני אהיה בערך במרחק של מטר-שניים-שלוש גג מהמסך בד"כ, ואני מעדיף גם מסך כמה שיותר גדול כי הוא גם ישמש לצפייה בסרטים (מכוון יותר לאזור ה-50 אינצ'). אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה אני מחפש 2.1 (אפשר גם 3.1) ואם אפשר כמה הצעות לרמקולים עם שלט אבל זה ממש לא חובה תודה מראש fp581 התקציב שונה ל1300

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. השימוש הוא בעיקר למשחקים (FPS וMMO) ומוזיקה , מידי פעם גם קצת סרטים. רק למחשב. מקסימום 400 שקל עם העדפה לפחות שיכלול מיקרופון, למשחקי רשת שישמעו מבחוץ את האוזניות כמה שפחות ושיהיה נוח. אוזניות קשת (מעל הראש, לא מאחורה) [ראש גדול, לשים לב ] מרופדות כמה שיותר (אני איתם רוב היום) התקציב הוא 300-400, עם העדפה לכמה שפחות. כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller (מובנה בלוח אם, חיפוש קצר בגוגל ואני חושב שהכוונה היא לRealtek ALC888) אני צריך דגם (כמובן), מחיר, ואיפה אפשר לקנות. תודה מראש, גיא.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by B0necrack3R,

האלן חברה אני החלטתי לשדרג את מערכת הסאונד שלי בחדר ואני רוצה לקנות איזה 2 בוקסות + מגבר (לא מעוניין במערכות X.1) כבר קניתי כרטיס קול - FORTRISSMO 2 שיוכל להיות מנוצל על ידי רמקולים טובים! התקציב שלי הוא 1500 שקל ( + - ) והייתי רוצה מגבר ו זוג רמקולים חזקים עם צליל טוב! אני מבין שאצטרך ללכת על ציוד משומש (או שלא...) בגלל תקציבי הנמוך יחסית. אך עדיין אשמח לשמוע לעצותיכם: מה לקנות,איפה לקנות,אולי מישהו ימכור לי... קיצור מחכה לתגובות... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מישהו שמע על החברה שמייצרת רמקולים Dynuadio Acoustics? אמרו לי שהיא מייצרת רמקולים או מוניטורים (אני לא יודע אם יש הבדל) ברמה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by iyehuda,

ב XP אין בעיה לשמוע את ה FORMAT הזה אבל יש לי WIN98 SE עם WINDOWS MEDIA PLAYER הגירסה האחרונה ל 98 7.1 ואני לא מצליח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לשמוע ב 98

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, האם ישנה חומרה חינמית שהיא לא TRIAL בה ניתן להמיר קבצים אלו ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן הייתי מועניין לקבל המלצה עבור אוזניות "גדולות" (אין לי מושג מה המינוח הנכון), כמו שאני קורא להן אוזניות בית... האוזניות ישמשו למוזיקה/משחקים/סרטים/סדרות האוזניות יחוברו לכרטיס המובנה של לוח EP43DS3L או לנייד דל E6400 (אם אני לא טועה הכרטיס של הנייד טיפלה יותר טוב אבל אני לא סגור על זה) נ.ב. זאת לא אחת מהדרישות מהאוזניות אלא סוג של התייעצות, האם קיימות אוזניות אלחוטיות סבירות במחיר? עריכה: שכחתי לציין, אין לי בעיה להזמין מחול, התקציב זהה (500 כולל משלוח ומיסים)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.