עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי את האוזניות האלה ויש בעיה שאני שומע כל תזוזה של החוט. נגיד אני שומע מוזיקה והוך, כל פעם שהכבל זה אני שומע את הדפיקות שלו על החזה. בעיה באוזניות וצריך לשלוח למעבדה?

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by alienchickenpie,

פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נגן MP3 128 זיכרון http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB128&Category_Code=UMP (חבר שלי אומר בינתיים לא כדאי, אלה שאני אחכה כמה זמן ואחרי זה כבר המחירים ירדו כי זה מוצר חדש) דיסקמן MP3 http://mdk.co.il/indexf.html?http://mdk.co.il/product-19.html#SL-MP70 או DVD http://www.netactive.co.il/product.php?item=1217&cat=137&ref=zap מה אתם הייתם קונים?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  4. לא חובה להשתמש בכל התקציב, כמה שפחות להוציא במסגרת ההעדפות יהיה מעולה.. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. אז חשוב שהן יהיו טובות לשניהם. (עדיפות למשחקים) אוזניות קשת בלבד, לא IN EAR ודומיו. כאלה שיושבות על הראש ולא על העורף או משהו בסגנון.. חשוב שיהיו נוחות/מרופדות מיועדות לשימוש ממושך לא מעוניין במיקרופון מובנה, אלא אם כן האוזניות ממש מומלצות ואפשר להוציא ולחבר את המיק במקרה הצורך אז סבבה שמעתי שמומלץ לקנות אוזניות יחד עם מגבר.. אם אכן זה תורם משמעותית לאיכות הסאונד, אשמח לשמוע המלצות ל"עסקאות חבילה" גם אם הן חורגות מהתקציב. תודה.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  5. רק רציתי לדעת מה באיכות גבוהה יותר מיני דיסק או דיסק רגיל. אני מתכוון לזה שאני קונה מחנות, לא מקליט. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. רציתי להתייעץ כנהג טרי איזה מערכת לקנות אני זקוק למערכת+רמקולים.. השאלה שלי היא קודם כל מה זה אומר כל הקטע של 3 ways 4 ways וכו' ברמקולים עצמם ואיזה וואט נהוג לקחת אני רוצה 2 רמקולים אחוריים 2 קדמיים..איזה דגמים מומלץ מה טוב...אמרו לי שכדאי JBL?.. ואיזה מערכת סטריו עצמה כדאי לקנות KENWOOK PIONIR? וכו'...דגמים מומלצים...כל מה שיוכל לעזור לי לבחור בטוב ביותר בתקציב.. אני שומע בעיקר מוזיקת טראנס/האוס וראפ זאת אומרת שחשוב לי באס נקי.. נאמר לי שאם אני יקח רדיו דיסק שיהיה מספיק איכותי ורמקולים סבירים אני אוכל לוותר על מגבר ויהיה ווליום מספק..האם זה נכון? אשמח לתגובות מהירות וחג שמח! אביתר אגב אני מתלבט האם להרכיב בעצמי? מנסיון מישהו יכול ליעץ?

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by oDot,

קודם כל, סליחה על הבורות... גיליתי שיש אצלי בבית את הHD 580 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD580-Stereo-Professional-Headphones/dp/B00005S8KM רציתי לדעת איך הן נחשבות למשחקים בתכלס, ולשאול על בעיה קלה.. יש לי לוח GA-P35C-DS3R והן מחוברות לכרטיס אונבורד, לפלאג הירוק. בעיקרון אני שומע די חרא :\ CSS נשמע לי מתכתי, יבש וגרוע, ובשירים אני שומע חרא ויש מחסור גדול בבס שמורגש... נשמע לא טוב בכלל. זה אמור להיות ככה? כלומר יש להן ייעוד מסויים שבגללו אני לא שומע טוב או מש'ו? תודה.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by שוקו,

אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אז ככה ... אני לקראת קניית HTPC ורציתי לעשות ניסוי עם המחשב הקיים על המערכת קולנוע. המערכת שניסיתי לחבר אליה את המחשב היא : רסיבר yamaha rxv2700 ומקרן panasonic pt-ax100u . (בין המקרן לרסיבר כבל HDMI ). ועכשיו לבעיה - חיברתי את המחשב מהיציאה של הכרטיס מסך ( x1950 pro )לרסיבר בכבל 5 מטר HDMI לDVI שעלה 120 ש"ח. בהתחלה חשבתי שיהיה בסדר - אבל כשהווינדוס עלה, התמונה מהמקרן הייתה מעפנה לגמרי -תמונה מרצדת מאוד , צבעים לא בסדר.... ניסיתי לשחק עם ההגדרות- ללא הצלחה ( שמתי את הרזולוציה של המקרן , שיחקתי עם קצבי רענון , שום דבר לא עזר , ברסיבר ובמקרן לא ראיתי משהו בהגדרות שיכול להיות קשור לדעתי ... ). מישהו יודע אם יש איזה הגדרות מיוחדות שצריך לעשות ??? תודה מראש לכל העוזרים !

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  10. מחפש תוכנה לרכז את כל המוזיקה מדיסקים לספריות במחשב (שם של תוכנה) יש לי בערך כ 1000 דיסקים ואני רוצה לסדר אותם במחשב לספריות מסודר

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  11. שלום לכולם! לקראת השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי ברמקולים מכיוון שאין לי בכלל. חשבתי על לקנות SOLO 6C בהתחלה אבל עכשיו העיניים שלי נתפסו על ה7C. יש לי חדר בגודל ממוצע והשימושים שלי ברמקולים הם אך ורק בשביל מוזיקה (בשביל גיימינג יש לי כבר CORSAIR VENGEANCE 1500). כדאי לי להשקיע עוד טיפה כסף וללכת על ה7C? ואם יש עוד רמקולים שתוכלו להמליץ לי עליהם אני אשמח לדעת תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by stingeR-,

יש לי בבית מחשב מאוד קטן אך מעט ישן שכולל E2140 וכרטיס מסך מובנה X3100 של אינטל בלי שום סלוט PCI-E להרחבה או אפשרות לאוברקלוק..(לוח מוגבל .. המעבד דווקא מגיע לאיזור ה3.2GHZ בלי תוספת מתח בכלל) בכל מקרה.. כרגע בהרצת 1080P בקטעים מאוד עמוסים יש הרגשה כאילו המעבד לא עומד בעומס.. מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו? האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך לעזור כאן איכשהוא? זאת אומרת הסרט רץ סבבה וגם אין חוסר סנכרון בסאונד.. אבל למשל בהרצה של 1080P של הסרט הנבואה בקטע של המטוס שמתרסק פתאום מרגישים כאילו משהו שם זז לא כמו שצריך.. זה לא הכי מפריע וגם אם זה לא ייפתר זה לא יהיה כזה נורא.. אבל האם יש דרך לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  13. קראתי שכדי לחבר אודיו של מחשב לטלוויזיה צריך לחבר את הכרטיס מסך אל היציאת spdif של הלוח אם, ואז לחבר מתאם hdmi על היציאת dvi, ולחבר את זה לטלוויזיה עם כבל hdmi. אז את הspdif בלוח אם יש, dvi בכרטיס מסך יש, יש hdmi בטלוויזיה, וכבל ומתאם אפשר לקנות. אבל הבעייה היא שבכרטיס מסך- Inno3D GeForce 9600GT Accelero L1 (שאני מאוד לא אוהב), חסכו (בין השאר) בחיבור הזה של הspdif... מה אני עושה עכשיו? ניסיתי קודם כל לחבר פשוט מפצל על היצאת 3.5mm של הלוח אם ולחבר צד אחד לרמקולים של המחשב וצד שני אל הטלוויזיה, אז בטלוויזיה זה עובד טוב אבל במחשב משום-מה אני מקבל את הסאונד במונו (רק רמקול אחד), אם אני מחליף בין השקעים של הטלווזיה והמחשב על המתאם אז אני מקבל מונו מהרמקול השני אז כרגע …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by orlevi_85,

כותרת... אני צריך בדחיפות את הפס קול של הסרט להרוג את ביל חלק 1 אם מישהו יכול להביא לי לינק או שם מלא של הפס קול אני אשמח תודה!

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by aquarius,

האם האוזניות הבאות טובות לסביבות המאה עשרים שקל http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=16303&sog=E-Headphone בבקשה לענות לי די מהר כי אני לחוץ ד

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by D-M-X,

חבר שלי רוצה לקנות סגורות טובות במשהו כמו 300 שח מה אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by J0n1,

איך האוזניות האלו? נחשבות מקצועיות? כדאי לרכוש אותם בשביל מכשיר סלולארי שישמש בשבילי כנגן MP3?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  18. אני כבר מצפה שהרבה אנשים יחשבו שהתרד הזה הזוי אבל אני רציני ובשבילי העיניין מאוד חשוב, אז כזה: לחבר שלי הסאב עומד על מדף על הריצפה (מדובר ברמקולים כמו אצלי MX5021 כך שהסאב דיי כבד), עכשיו לא יודע איך זה בדיוק קרה לו בקיצור ממה שהוא סיפר זה שהוא שאב אבק בבית והחוט של השואב התפתל סביב הסאב והפיל אותו על השטיח כך שהמכה הייתה "רכה"... עכשיו הוא כולו בסרטים... יש לציין שהכל עובד ללא בעיות ופיזית אין שום נזק, האם יכולות להופיע בעיות בעתיד כתוצאה מהמכה? תודה מראש לעונים הרציניים.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by TermiNal,

אני רוצה עברית באייפוד שלי!!! לפני שבוע וקצת אני ואלון (S.I.K Snake) החלטנו שהגיע הזמן לשלוח לאפל אימייל בנושא, שלחתי, ומה קיבלתי - כלום! זה המכתב ששלחנו - (לכתובת האימייל הבאה - http://www.apple.com/feedback/ipod.html) I live in Israel and I am very pleased with my iPod but the lack of Hebrew support really bothers me, so I wanted to ask you when the iPod will have Hebrew support. Thank you, Tomer. כן, קצר, אבל די ממצה את העניין. אגב, אני אשמח אם עוד אנשים יכתבו להם בנושא, חשוב להסביר להם שכל מה שהם צריכים לעשות זה להוסיף פונטים עיבריים, אין טעם לתרגם את כל התפריטים לעברית. אני מאמין שאם הרבה אנשים יכתבו הם יענו בסוף. אה, ושתפו אותנו בהצעות שלכם ובמכתבים שת…

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by yuval1324,

שלום, קיבלתי מאח שלי רסיבר jvc rx-5022v ועכשיו קניתי רמקולים omega audio olp-601... כל מה שנשאר לי זה לקנות מקור, התקציב שלי נמוך 500יש איזה שהם הצעות, אם אפשר גם דגמים ספציפיים, אני ישמח לשמוע את המערכת הראשונה שלי בפעולה בזמן הקרוב (בן 18 אין הרבה תקציב וזמן לפני הצבא ). תודה

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by SMSM,

אני עומד לקנות את ה AUDIGY ZS - הזמנתי את ה TSS-1 של YAMAHA - סט של 5.1 - השאלה שלי אם אני מוסיף להם עוד 2 רמקולים אני אשמע 7.1 ? הסבר למי שלא הבין - את כל הכניסות של ה 5.1 - CENTER/SUBWOOFER, FRONT,REAR - אני מחבר את ה 5.1 - ול2 ערוצים נוספים אני מחבר את ה 2 רמקולים האחרים ....

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  22. בעיקר למשחקים ומוזיקה. יש רעיונות ?

23. Started by GAL_FX,

יש לי קצת כסף ואני רוצה לקנות אוזניות ..... יש לי 100 דולר עם קצת חריגה ..... עכשיו האזניות יקנו בארצות הברית אם אפשר חנות בנוי יורק ..... אני חשבתי על כמה אוזניות Shure e2c או sony mdr-ex71 שמעתי בסוני שמקבלים הפלאפון שלהם ואהבתי מאודד ביגלל זה אני עם נתייה לסוני וגם הם יותר זולות מהE2C אני רוצה לדעות עם ההפרש שווה את זה או שלא .. אני רוצה לדעת עם יש עוד דגמים טובים במחיר הזה תודה גל

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  24. אחרי קצת דחיות ועיכובים, החלטתי לקנות את ה-JBL ENOCTHER שנראה טוב, ומחירו סביר (כ-800 שקל). אשמח לשמוע את דעתכם לגבי כרטיס קול- האם צריך לקנות כרטיס קול? אם כן, איזה יוציא ממנו את המקסימום ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  25. מה אתם חושבים על השבב החדש של CREATIVE X-FI שווה? לא שווה? בולשיט? תותח? יקר? דעות ועוד

• 8 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.