אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
למרות הכותרת, לא מדובר כאן באוזיות אודיופילים באלפי שקלים עם מגברים וכדומה. קניתי כמה אוזניות בסביבות ה-200-300 ש"ח לאורך השנים, כולל ה-PORTA PRO המצויינות, אבל זה לא זה. אני שומע בעיקר דרך המחשב ישירות, לרוב קבצי FLAC או MP3-320K ולעיתים DTS (טפשי עם אוזניות - אני יודע). בעיקר רוק כבד, מטאל ודאב אבל גם לא מעט בלוז, אלקטרוני רגאיי. אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות גם מבחינת צליל וגם מבחינת איכות בניה ועמידות שמעל הכל יהיו נוחות להאזנה ממושכת (שעות) ויתנו טווח דינמי ראוי לשמו - לא צלילים גבוהים צורמים ולא באסים אנמיים ומחוספסים... לא IN EAR כמובן. בניה איכותית ועמידה, כבל ארוך דיו, איכותי ועמיד, מחברים אכותיים - משהו שלא יתפרק אחרי חודשיים (ה-PORTA PRO למשל מעולות למחי…
-
- 104 תגובות
- 23.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי LCD (דגם pfl5322/10 של פיליפס) שאם אני רוצה לראות כבלים עלי לנתק ממנה את חיבור ה-HDMI למחשב, ולהיפך. אחרת יש רעש סטטי כזה. (גם כאשר מגדיר את החיבור הפעיל בטלוויזיה רק על אחד מהם) האם יש דרך להשאיר את שני החיבורים בלי שצריך כל פעם לנתק ולחבר? תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברצוני לרכוש מסך lcd בגודל של 26 אינצ'. התקציב שלי הוא כ:1700. מסיקור קטן שערכתי באינטרנט וברשת מצאתי טלוויזיות במחיר הנ"ל של חברות לא מוכרות (לי לפחות, לא מבין גדול): Akai , Hisens , Skyworth וכדומה. מצאתי טלוויזיה של היסנס 26 hdready במחיר של 1340. לשיפוטכם...אשמח לקבל הארות בנושא. בררכה, issac.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש מושג כמה המכס גובה על אזניות? האם זה רק ה16% מע"מ? תודה (: *עריכה: - מדובר על חבילה שתשלח בדואר ולא על חבילה שמגיעה עם מישהו בטיסה. - אין לי מושג למה, אבל החבילה כבדה, מעל לשלוש קילו. חברים שלי מחו"ל שולחים לי אז יש סיכוי שהם הוסיפו משהו לחגים שהעלה את המשקל. בגלל שאני לא לא יודע אז תתייחסו לזה כאילו שזה אזניות במשקל שלוש קילו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לכבוד יום הולדתי האחרון ידידות שלי הביאו לי מספר תקליטורי מוזיקה (אלבומים). כאשר אני שומע אותם במכונית, הכל בסדר. אך כאשר אני שומע אותם דרך המחשב, או מנסה לעשות להם RIP, המוזיקה מלאת הפרעות ורעשים. אני מניח שזוהי מעיין הגנה טיפשית כלשהי? האם יש דרך להתגבר על זה? ובכלל - מה הקטע? במקום להגיד תודה על כך שקונים תקליטורים, עוד דופקים לאנשים כל מני מגבלות מחורבנות? פשוט מרגיז. נ"ב 1) התקליטורים כנראה נרכשו בארה"ב 2) בדקתי תקליטורים אחרים שיש אצלי והם עובדים בסדר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האוזניות ישמשו למוזיקה וסרטים. כמה אופציות שנראו לי מעניינות: SENNHEISER: 202, 218, 407, 433 Audio-Technica: ATH-T22, T200, SJ1, T300 KOSS: UR20, PortaPro PHILIPS: HP400, SHP 2000, SHP 2500, SHL8800, SBCHP460, SHL9600 ULTRASONE HFI-15G EQUATION EP-3070 Behringer HPS3000 AKG: K403, K404, K44, K512 ROLAND RH5
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית שמורכבת מ HARMAN KARDON AVR 142 וסט של 5 רמקולים של JAMO Jamo S 406 HCS חדר גודל 4X3.5 לפני כמה זמן קיבלתי וואפר דיי גדול (11") 440W 20HZ-1000HZ 4 אום הוופר של PIONNER הקופסה של BOSS הוא היה מורכב על ג'יפ יחד עם מגבר 400W עם חיבור פשוט שני כבלים + - עכשיו אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שיש לי יחד עם איזה מגבר ככה ניראה הוופאר http://image5.sahibinden.com/photos/65/43/47/186543474mg.jpg תקציב - כמה שצריך ;D תודה[br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 10:10:11 דידפתי בהיסטוריה של האתר מצאתי את זה http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&subcat_id=11&item_id=1775 זה אמור לתת את זה השאלה שלי היא כך Stereo Mode: 2 x 50W @ 8 ohm (EIAJ…
-
- 36 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למערכת שמע סטריאו שתחובר ישירות לטלוזיה בחיבור אופטי (מן מיני מערכות סטריאו), הכוללת ודוק לחיבור אייפון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אזניות לריצה בתקציב של עד 300 שקלים מחפש איכות טובה ושלא יזוזו באוזן או יפלו במהלך פעילות אני נוטה לכיוון sennheiser adidas mx 680i
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש LCD 32" במחיר כמה שיותצר נמוך בגבול הטעם הטוב מה שנקרא, כמובן שרצוי FHD ולא 1366x768. אשמח להמצלות!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים אבל בכל מקרה אני רוצה לשאול כיצד ניתן לעשות תצוגות מקדימות לסרטים במזרים מדיה TVIX N1 כמו לדוגמא פה http://www.dtown.co.il/articles/1317.html ניתן לראות תמונות תצוגה מקדימות כאלו לכל הסרטים שהסטירמר מצא תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט איזה רמקולים לקנות לאייפוד שלי... אני מתלבט בין ה- GEAR4 STREET PARTY BLU ל- IHOME IH10. אתם תוכלו להגיד לאיזה מהם יש ווליום ואיכות שמיעה טובה יותר וכמובן איזה מהם יותר איכותי? תודה מראש, ארד גונן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באחת המערכות עריכה שלי,עובדים גם בין היתר על סאונד. יש לי זוג מוניטורים מעץ,עם וופר 6 אינץ, אני רוצה לחבר למחשב בתקציב נמוך וסביר. חשבתי לקנות רסיבר משומש, אבל נראה לי שרק הגודל שלו על השולחן יהיה מעצבן. יצא לי לראות את אלה, יוצא 80 שקל עם משלוח- http://cgi.ebay.com/Lepai-TA2020-Class-T-Amp-Mini-Stereo-Amplifier-20WX2-/170568329334?pt=Car_Amplifiers&hash=item27b6aa2876 או זה: http://cgi.ebay.com/LEPAI-Audio-Amplifier-200W-200W-Hi-Fi-Stereo-Car-AMP-/190466762724?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c58b427e4 שלא הצלחתי למצוא הבדלים חוץ מהגודל. נראה לכם מסוגל לדחוף זוג רמקולים מוניטוריים ?
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי חברים, עברתי דירה ואני צריך לשים פה טלויזיה בסלון. הסלון קטן- לכן אין לי טעם ב40" ומעלה. הגודל האופטימלי עבורי הוא 37". שימושים עיקריים: - לשדר שידורים דיגטלים חינמיים של עידן (ממיר ייקנה בנפרד) -בחדר ליד ישנו מחשב מאוד חזק- אני אעביר כבל HDMI דרך הקיר לטלויזיה כך שהיא תשמש גם לשימושי HTPC (משחקים וסרטים). דגשים: -איכות תמונה טובה (בSD טובה ככל הניתן) -כניסות HDMI (לא פחות מ2) -1920X1080 (כמובן) -חיבור USB אבל לא מעפן שנמצא שם רק ליופי- אלא שבאמת יינגן לי סרטים משלל פורמטים והתקני USB. -חיבור רשת חוטי/אלחוטי (לא MUST). אני יושב בלי טלויזיה, אז בבקשה אשמח לתגובות זריזות, הייתי בשקם אלקטריק וממן מחסני חשמל - ההיצע פשוט מזעזע, והידע של המוכרים מעפן. אשמח גם להמלצה לחנות …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין גדול בטלוויזיות, אז אני צריך את העזרה שלכם פה. אנחנו צריכים טלוויזית FULL HD בשביל החדר של ההורים, יש מרחק של כ-3 מטר בין הקיר שעליו נתלה את הטלוויזיה לאיפה שנשב לצפות אני צריך שתמליצו לי על טלוויזיה טובה למרחק הזה ובתקציב של לא יותר מ-4 אלף שקל. כמו כן, תתחשבו בכך שההורים שלי לא רואים כל כך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הX-530 של לוג'יטק לפני משהו כמו 4-5 שנים בכ-650 ש"ח.. והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג קצת.. אז אני מחפש מערכת 5.1 למחשב (ואולי בעתיד תתחבר גם לטלויזיה?) שתשמש ל50% מוזיקה 30% סרטים ו20% משחקים. התקציב הוא כ-800 ש"ח עם אפשרות חריגה במידה וזה יצדיק את ההפרש.. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום הלכתי היום למספר חנויות במטרה לקנות טלויזיה שתחובר למחשב באמצעות כבל HD, אני התבלבלתי מרוב דמגים סוגים ואנשי מכירות שכל אחד אומר לי משהו אחר. השימושים העיקרים יהיו סרטים ומשחקים כאמור היא תחובר למחשב. חשוב שאיכות תמונה תיהיה ברמה גבוהה תמיכה ברזולוציה FULL HD ואם אפשר לקבל קצת אינפורמציה על קצב ריענון של התמונה כי הציעו לי כמה דגמים בעלי קצב ריענון 100hz. התקציב הוא בין 4000-4600 ואם אין ברירה אפשר לחרוג ב 100 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הדגם נמכר בFP במחיר נמוך http://www.focalprice.com/EP268X/Kanen_KM92_Wooden_Inear_Headphones.html מישהו יודע משהו על הדגם הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות טלויזית LED, אני תלבט בין LG LE5500 לבין TOSHIBA VL733, כאשר אני מחפש את האיזון בין איכות תמונה לפיצ'רים שהטלויזיה מציעה (כאשר הפ'יצרים שקשורים להזרמת מדיה לטלויזיה הכי חשובים לי). תודה
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הסיקור הבא גרם לי לחשוק במגבר האוזניות הבא: http://www.hometheater.co.il/article01993.%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Audinst-HUD-MX1-DAC רקע כללי: בפועל אני תמיד שומע מוזיקה במחשב. במחשב כרטיס קול פשוט (רכיב Onboard ולא כרטיס קול עצמאי) והאוזניות שלי הם Grado SR-60 המוזיקה שאני אוהב היא מוזיקה קלאסית (סימפונית + קונצ'רטו לפסנתר). השאלה היא זו: האם מגבר האוזניות ישפר לי את איכות המוזיקה בצורה משמעותית? בסה"כ מדובר באוזניות סבירות אבל לא ממש מעולות כך שלא ברור אם זה בכלל שווה את ההשקעה... (כיום אני מאוכזב מאיכות השמע ואני לא יודע מי האשם: ההקלטות שרובם Flac, כרטיס הקול המובנה או האוזניות) תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות טלויזיה חדשה לחדר. היא תהיה תלויה על הקיר מול המיטה, במרחק 2.40 מטר ממני. המטרה העיקרית שלה תהיה לצפות בסרטים ותכניות מהמחשב בחיבור HDMI, בעיקר תכני 720p. ואולי גם משחקי מחשב. מצד אחד אני חושב ש 32" תרגיש קצת קטנה מדי, מצד שני 37" עלולה להיות גדולה מדי... אני חושב שהיא תהיה תלויה ככה שאסתכל עליה בזווית מלמטה, זה פוגע באיכות צפיה בצורה משמעותית? (אני לא חד עין במיוחד). ושאלה נוספת, האם כבל HDMI באורך 7-10 מטר יפגע באיכות התמונה משמעותית? על איזה נתונים של הכבל צריך להסתכל בשביל להחליט מה הכי טוב? ראיתי הבדלי מחירים גדולים בין כבלים באותם אורכים.. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-