עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bad-sector,

אני לא יודע אם זה המקום לרשום מקסימום תעבירו, לפני איזה שנה ראיתי בפורום הזה מישהו שנותן לינק למעין משדר כזה שמשדר אלחוטית גם את הסאונד וגם את התמונה לטלוויזיה בסלון... מישהו יודע משהו על איפה אפשר למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. אני אוהב לשמוע את המוסיקה שלי חזקה ומפורטת, ומה לעשות, גר עם ההורים.. נמאס לי כבר שכל פעם שהם בבית אני לא יכול לשמוע מוסיקה בעוצמה נורמלית (ואוזניות לא באות בחשבון, דבר ראשון אני אוהב את החופש שלי בחדר ודבר שני, לפעמים באים חברים.. אני לא יכול לשמוע מוסיקה ולייבש אותם בשקט ) בקיצור, מה שאני מחפש זה דרך לאטום את החדר שלי מבריחת רעש החוצה. לא חייב ב 100%, אבל במידה כזאת שההורים שלי בחדר ממול (מרחק של בערך 10 מטר מהרמקולים כולל שני קירות) לא ישמעו את המוסיקה בכלל. יש פתרון אפשרי כלשהו שאינו כולל שבירת קיר? אני מסוגל להשקיע סביבות ה 1000 שקל בעניין, חריגה בינונית אפשרית אם ממש חייב.. מצורפת תמונה שתעזור קצת יותר להבין את המצב: הקיר השמאלי ביותר שרואים-קיר משותף עם החדר …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מתכנן לקנות נגן(בתוך 3 שבועות בערך) לקראת הנסיעה לפולין ובכלל, ואני מתכוון להשקיע במשהו איכותי שיחזיק לי גם לצבא(בעוד שנה) אני לא מתכוון להשקיע יותר מ1600 שקל ככה שהאופציות הכי טובות לפי בדיקה שעשיתי הן הH320 והH10. ההבדלים העיקריים ביניהם לפי מה שראיתי הם קודם כול הגודל, שטח האיחסון וזמן הבטרייה(שני האחרונים לטובת הH320), ראיתי שלH320 יש המון המון פיצ'רים ותכונות יחודיות אבל מצד שני לאחר שקראתי את הביקורת עליו יש לי כמה שאלות: בביקורת נכתב שמעבר בין שירים לוקח בין 5-15 שניות האם זה באמת כול כך נורא כמו שזה נשמע? "מעבר בין שירים" למה הכוונה? למעבר בין שיר שהסתיים לשיר הבא אחריו או למעבר בין שיר שמנוגן לשיר אחר בתיקיה אחרת או לא בסדר הניגון? עד כמה הוא גדול? ראיתי את …

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 טובים בתקציב של עד כ250 ש"ח מקסימום 300 ש"ח וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל רמקולים. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=267 ויש שם כמה רמקולים. חשבתי ללכת על 2.1 Creative Inspire T3130, מה אתם אומרים יש שם דגם יותר מוצלח או ללכת עליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום,רכשתי את הasus essence stx לפני כמה ימים,חיברתי אותו התקנתי דרייברים,ציפיתי לשינוי משמעותי מהכרטיס קול המובנה,וקיבלתי שינוי מזערי ביותר. ציפיתי ליותר. הכרטיס קול מחובר למגבר מרנץ סטריאו 2235B שמגביר זוג מדפיים של קף. אני שומע רק קבצים באיכות 320KBS,והשאר FLAC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by GamePad,

אני רוצה לעשות מחשב לחבר לאולפן הקלטות ביתי ואשמח לעזרתכם: 1)איזה כרטיס קול עדיף (אולי משהו אחר בכלל?) 2)במה להשקיע יותר זכרון - מעבד - הרדיסק 3)איזה תוכנה מומלצת (או שבאה עם הכרטיס?) תודה

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  7. אני מעוניין להשתדרג לאוזניות אלחוטיות קצת יותר טובות מהזבל שמקבלים עם הטלפון, עם זאת השמיעה שלי לא בדיוק מציאה גדולה, ולכן אני לא חושב שיש לי מה להשקיע מאות דולרים/פאונדים בעסק. אודיופיל אני בטח לא. האוזניות נועדו למוזיקה, לא לגיימינג. אם זה משנה משהו אני מקשיב בעיקר לרוק ורוק קצת כבד יותר דוגמאת פרוגרסיב מטאל. סביר להניח שהקנייה תתבצע בבריטניה האפרורית. אשמח להמלצה. תודה.

8. Started by gshhar,

תודה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  9. האם יש דרך לחבר את הגיטרה(גיטרה חשמלית) למחשב ולהקליט ולערוך את המוזיקה במחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by zaq1,

מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הכרטיס הזה ? האם הוא עדיף על Hauppauge ? ועוד שאלה , יש משמעות לכרטיס מסך על איכות הכרטיס טלוויזיה ? ז"א avivo/purevideo

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by levyli,

שלום, מחפש המלצה על מערכת קולנוע ביתי\סטריאו מיני\מיקרו עם 2 רמקולים ואופציה לסאב וופר. יש לי סלון לא גדול (4X4 מ'). תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על המערכת הזו: http://www.citydeal.co.il/pl_product~9596~3~311.htm מישהו מכיר? יכול להמליץ עליה או משהו טוב יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guyishai,

אני צריך את הכרטיס רק בשביל ה-Gameport שיש בו ולכן בחרתי את הכי זול. עכשיו, באתר של מוצר ה-Gameport (פדלים), היה רשום "Windows XP supports high-speed gameports only".אז אם כך, האם המוצר עומד בקריטריונים? הקישור לכרטיס: http://www.st-lab.com/SC8738_3.html תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by ic10,

שלום האם במערכות של 5.1 כששומעים מוסיקה שומעים את כל הרמקולים? (למרות שבעיקרון זה 2.1)? הבנתי שחלק מצליחים וחלק לא ויש בכרטיסי הקול של קרייאטיב CMSS שמדמה את זה לשמיעה בכל הרמקולים, יש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב או גם בשאר?או שזה עובד רק ב winamp3?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by ABL,

יש לי מגבר+רמקולים ואני משתמש ביציאה אופטית כשאני רואה סרטים/מוזיקה וביציאות האנלוגיות כשאני משחק. אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט לגבי לוחות האם החדשים עם האודיו המובנה לעומת כרטיס קול נפרד. בעצם האפשרות היא לקחת Gigabyte GA-Z77-DS3H ולהוסיף משהו כמו Asus Xonar DX 7.1 ב420 ש"ח = 960 ש"ח או Asus P8Z77-V LE PLUS עם Realtek® ALC889 ש"ח 840 או Asus P8Z77-V LX עם Realtek® ALC887 ש"ח 640 או Gigabyte GA-Z77-D3H עם VT2021 ש"ח 540 או Gigabyte GA-Z77X-UD5H עם Realtek ALC898 codec Support for X-Fi Xtreme Fidelity® and EAX® Advanced HD™ 5.0 ש"ח 1050 מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  15. התעורר אצלי הצורך בכרטיס קול לשני השימושים הבאים- 1- כרטיס עם כניסה אופטית שגם מפענח דולבי DTS, מחוסר במקום (ובכניסה אופטית ברמקולים...) אני רוצה כרטיס שיוכל לקבל אות אופטי מה PS3, לפענח, ולהזרים אותו כפלט דרך הכניסות האנלוגיות. כן, אני יודע שזה פתרון ערבי, אבל זה יתן לי 5.1 ל PS3 באיכות סבירה, אין לי כרגע תקציב לרסיבר. 2- כרטיס עם תמיכה נורמלית ב matrix sound 5.1, כלומר, הפעלת כל 6 הרמקולים ממקור סטריאו. אני יודע מה רוב חברי הפורום חושבים על דבר כזה, אבל זה דרוש לי לישומים מסוימים. לצערי ה realtek 892 על הלוח שלי לא מסוגל לעשות את 2 הדברים הנ"ל. ראיתי את ה creative X-fi xtreme audio שמגיע עם כניסה אופטית, השאלה היא האם הוא מסוגל לעשות את מה שתיארתי למעלה? חיפשתי בגוגל, ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

את ה-JBL CREATURE 2.1 או את ה-Logitech X230 או את ה-Altec Lansing VS4121

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by idooo,

תודה לכם,קניתי כבל ועכשיו יש לי בעיה אחרת אחרי שחיברתי אני רואה בטלווזיה רק את התמונה של השולחן עבודה שלי (רק התמונה ללא שום דבר אחר) אם אני משחק עם ההגדרות של הDISPLAY אני מגיע למצב שבו רואים חלק במחשב וחלק בטלווזיה (שולחן עבודה ואייקונים במחשב וכל תוכנית פתוחה בטלווזיה וכו') וגם כן לא הצלחתי לראות סרט בטלווזיה איך אני מסדר את זה והאם יש תוכנה מומלצת לצפיית סרטי HD?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by {Ircroute_057,

יש לי זוג רמקולים מדפיים של מורל,מחוברים לרסיבר סאנסוי 6060 שעד עכשיו באמת סיפקו אותי: ) היום רציתי לראות איך הרמקולים נשמעים עם מוזיקה שחורה והבאס היה באמת לא משהו, בקיצור, שיחקתי עם הבאס ובמקרה, כשעברתי לכוונן את הטרבל העברתי את הבאס עד הסוף. הכל היה בסדר גמור (חוץ מהבאס המוגזם) כמובן ולא מיהרתי לתקן את זה, עד שכבר פניתי להחזיר את הבאס למצבו הרמקולים חירחרו לכמה שניות וכאילו "נכבו"! אני די מבוהל, חיברתי את הרמקולים גם ל-B ושם אין תגובה. מה שמוזר הוא שרציתי לראות אם המגבר הוא האשם בכל אז חיברתי את האוזניות וגם שם לא נשמעה מוזיקה. האם יש לכם פתרון? (כמובן שיש לי אחריות על הרסיבר, אך אין לי את הזמן והכסף לנסיעה לת"א). תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. מוצעים לי ה T5400 של קריאטיב יד שניה!(צריך להדגיש ) ב 400 שקל. או לקנות ATP3 חדשים ב 370 . מה עדיף? מטרות , מוזיקה , סרטים וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. הרמקולים מיועדים לחדר שינה קטן. תקציב: עד 1,200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. כאמור , אני מחפש לרכוש מחנות , רמקולים 5.1 עבור ה PC שלי - כאשר החיבור לזוג האחורי הינו אלחוטי. ללוגיטק היה דגם 5450 ולקראטיב היה G550 אבל אני לא מוצא אף חנות באיזור המרכז (או בכלל?) אשר יש לה אותם במלאי. מישהו יכול לתת לי עיצה או לעזור בהפניה מתאימה ? תודה מראש לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

חתכתי את הTRS הישן, קלפתי את הכבלים. עכשיו בכל צד של כבל יש בתוכו עוד כבל קטן. בנוסף לזה בTRS יש 3 הלחמות שצריך לעשות. L R G ואני לא ממש מבין מה מו מי. תודה. -- מצאתי מדריך ברשת שמסביר טוב, לצערי נכון לעכשיו אני לא מוצא את הלינק. אבל להבא אם משהו יצתרך עזרה בדבר דומה אני יכתוב בקצרה איך עושים את זה. הכבלים הקטנים- הנפרדים זה ה R L. את מה שסביבם צריך להלחים בייחד=G. שאלה אחרת, אשמח להסבר איך אני יכול לכווץ את השרינק?פן זה בסדר? והאם כשאני מכווץ את הכבלים עם השרינק אני צריך לבודד אותם שלא יהיה בילבול באותות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by alex15,

שלום אני רוצה לשים תרגום לסרטט אבל אני לא יודע אוליי אתם תוכלו לעזורר ליי ??????? ותנו לי תוכנה טובה לשים בה את התרגום ואת הסרטט תוכנה טובה וקלהה לשימוש .... ץודה לעוזריםם .

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by adam1221,

סליחה על הבורות. האם ישנה אפשרות ליצור רצף מוזיקלי שאפל [sFL] לא בתיקייה אחתה עצמה, אלה בתיקייה של אמן שלם. כלומר- ישנה אפשרות להקשיב לכל קבציי המוסיקה של אותו אומן ולא רק לאלבום אחד בצורת השאפל [sFL]? אני מאד מקווה שכן, ואם כן אני מאד מקווה שאני אבין איך זה עובד.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by aviman,

יש לי סאב אקטיבי שיש לו מגבר ל עוד 4 רמקולים (סט כזה) שמחובר למחשב , אתמול אני מדליק את הרמקולים אני שומע רק טראבל הסאב לא עבד . הגברתי את הסאב שבאקולייזרים במחשב-כלום . נתקתי הכל רק הסאב מחובר - בסוף הווליום שומעים באס חלש חלש . פתחתי מקודם את התיבה, אני רואה הסאב מולחם בסדר , הוא נראה חדש הזזתי את הממברנה הוא זז בסדר גמור . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.