עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לפני כשנה וחצי קניתי בצרפת מיני-דיסק של סוני מדגם MZ-R700PC. לפי השם ולפי מה שהסבירו לי אפשרא להעתיק שירים מהמחשב למיני-דיסק הזה אך לאחר ניסיונות והקלטות הבנתי שכל העניין היה שטות ואני חייב לחכות את כל הזמן של ההקלטה בזמן אמת כדי לשמוע את השירים :'( . ההקלטה נעשית באמצעות מתאם USB לכבל AUDIO (שיטה לא איכותית במיוחד, אם הייתי יודע לא בטוח שהייתי קונה) ובנוסף הגיע כבל אופטי ובמיני דיסק יש כניסה אופטית גם כן שכמה פעמים הקלטתי מהמערכת סטריאו למינידיסק. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול חדש (מובנה)- AVANCE AC'97 על לוח של Gigabyte 8PE667 Ultra 2. לפתע ראיתי על הכרטיס יציאה/כניסה אופטית והייתי בהלם! חשבתי שסוף סוף אני יוכל להעתיק בצורה נורמלית שירים למינידיסק בעזרת הכ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בבית את המגבר DENON AVR-1507 במחשב יש לי כבר מספר חודשים את הכרטיס CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ניסיתי לחבר אותם כך שאשמע ברמקולים שלי (5.1) אבל ללא הצלחה תהיתי אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני צריך לחבר את הכרטיס למגבר כדי שאוכל לנצל את המערכת שיש לי ולשמוע ב5.1 במקום בסטריאו כמו שאני שומע עכשיו.... קישור לכרטיס הקול: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855&nav=0 קישור לחיבורים של המגבר: http://usa.denon.com/ProductDetails/3256.asp?ProductName=AVR%2D1507%3A+7%2E1+CH%2F5%2E1%2B2+CH+Home+Theater+Receiver# (רק ללחוץ על BACK למטה) אם צריכים יותר פרטים אנא רשמו לי ואני אנסה לענות תודה מראש לכל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איפה אפשר לקנות כונן שקורא קסטות (הישנות כמו של הטייפים.. ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן חברים, מחפש טלביזיה 32-42 אינטש שטוחה. היא תשתמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, כרגע בכלל לא תשמש כטלויזיה, אולי בהמשך. חשוב: שלא תפיק הרבה חום, החדר קטן ואין מזגן. שהיחס עלות תועלת יהיה טוב. שתהיה אמינה, אין לי זמן וכוח להתמודדות איתה. שתהיה אחריות איכותית כך שבמידה ובכל זאת אצטרך להתמודד, זה יהיה קצר וקולע. לא חשוב אבל יכול להיות נחמד: יש לי סמסונג VIBRANT (שזה גלקסי S רק של טי מובייל). אפשר לשדר ממנו תכנים לציוד שתומך בDLNA. יכול להיות מאוד נוח להשתמש בו כסטרימר במקום להתחיל להריץ כבלים או להזיז את הלפטופ ליד המסך כשרוצים לראות משהו. זה גם משאיר את המחשב פנוי לדברים אחרים. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא היכולת לחבר DOK או דיסק חיצוני USB ולנגן ישירות ממנו. אני בדר"כ מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מעוניין במגבר, ובEBAY יש לא מעט אלטרנטיבות. חלקם הייבריד, חלקם לא. חלקם מיועד לאוזניות, וחלקם לרמקולים, ויש גם מוצרי קומבו למיניהם. ישנם פתרונות סביב ה100$. מה דעתכם? אילו רמקולים אתם ממליצים לחבר למגבר שכזה? (מלבד הנצילות הגבוהה שצריכה להיות להם)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן, אשמח לקבל המלצה למערכת סאונד 2.0 או 2.1 (מקריאה כאן הבנתי שבתקציב של עד 1000 אין טעם לחפש מערכת 5.1). החיבור יהיה למחשב desktop כשמה שיבקע מכרטיס הקול יהיה בעיקר מוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. סרטים כמעט בכלל ולא. התקציב, כאמור, 1000 ש"ח. הרמקולים יהיו מונחים על שולחן מחשב כך שאין אופציה לרמקולי רצפה. תודה גדולה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אין מה להגיד... אלטק יודעים לעשות את העבודה (וכנראה שהם ידעו גם לפני שנה שנתיים...). כי המערכת הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!! וזה עוד שאני שומע רק דרך הכבל האנלוגי (לא הספקתי לקנות את המתאם לדיגיטלי..) הבאס מפחיד!!! הספק המערכת הוא 80 וואט ואני בקושי מגיע ל-1/4 מהעוצמה המקסימלית.. אין לי מושג למה צריך מערכות עם הספק יותר גבוה עבור מחשב פי סי, כי זה מספיק ויותר ללא ספק. בקיצור המערכת הזאת שווה כל אגורה מה-980 שקל (והייתי מוכן לשלם גם יותר... )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם הורי מחפשים טלוויזיה חדשה מסוג LED או LCD בגדלים שנעים בין 46"- 50" הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכני HD וממיר מקליט HD של YES, סרטים ,סדרות,כדורגל ,ערוצים "רגילים" כמו 2 , חיבור לסוני 3 למשחקים , חיבור ל WII , חיבור למערכת קולנוע ביתית של SONAB וחיבור ל DVD ומגבר . הצפיה בטלוויזיה ממושכת, התקציב לטלוויזה נע עד .6500 המרחק מאזור הצפיה עד לקיר עצמו 4.5-5 מטר. חשוב למצוא פתרון איך להעביר סרטים לטלווזיה הבנתי שבטלויזיות של סוני יש בעיה עם סרטי MKV. לבנתיים אבא שלי חושב על שלושה דגמים -sony nx710 - SAMSUNG 46D550 -46CX520 SONY מה אתם חושבים על אלו או כדאי לקחת דגמים אחרים. תודה מראש לכלל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by brighi,

אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון. ההבנה שלי בתחום הזה שואפת בעיקרון ל0 אז אני אשמח לקבל את עזרתכם. בעיקרון, השימוש בטלוויזיה יהיה יום יומי (בינתיים לא מתוכנן ממיר HD), אבל יהיה שימוש תדיר גם בחיבור הHDMI (אני מתכנן לחבר את הלטפטופ כדי לראות סרטים ולשחק פיפ"א וכאלה), הגודל המבוקש הוא 37 אינץ' ואני יכול לעמוד בעלויות של עד 3000 ש"ח. יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים אני רוצה לקנות רמקולים מחשב 2.1 / 2.0 בתקציב עד 500 שקל. מבחינת גודל פיזי שלא יהיה עצום מדי על השולחן, הסאב (אם יהיה) יהיה מתחת לשולחן. קראתי קצת והתעניינתי, הגעתי למסקנה ש-microlab solo 4c או microlab fc-330 יעשו את העבודה. השאלה, האם יש באמת צורך להעלות מ-fc-330 ל-4c. מישהו יודע לומר מה ההבדלים והאם יש אלטרנטיבה מומלצת אחרת? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sgeva2001,

מחפש כרטיס קול עם 2 יציאות 2 תלויות. הכוונה שאוכל לשמוע 2 תחנות רדיו אינטרנטיות בו זמנית או תחנת רדיו אינטרנטית ברמקול אחד ומוזיקה מ HD ביציאה לרמקול שני.. לכוון כל יציאה לרמקול אחר. עבור WIN7 בתודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. חברים יקרים שלי, אחרי ייאוש ארוך של קניית טלוויזיה , התלבטות בין גודלי המסך + התלבטות בין החברות SONY או PANASONIC http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=478&ArticleID=1115 - Panasonic THL37 LCD גודל החדר שלי הוא 2.5 מטר - רציתי לקחת מקודם את SONY KDL 32 LED - ( תפסתי במכרז ב- 2,200 ) http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22965077 אך לאחר שפרסמתי כאן בפורום, קיבלתי כאפות רציניות - שהמסך קטן לחדר וכולי וכולי. 1. חברים יקריםםםם אם לקנות את ה- פאנאסוניק 37 מה הסכום שכדאי להשקיע עליו ? 2. האם עשיתי בחירה נכונה בזה שויתרתי על ה- SONY 32 KDL ? 3. עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Kremb0,

מי לדעתכם ה3 חברות המובילות בעסק של נגני Mp3 : דרגו אותם על פי סדר!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ADIR_M,

כבר חקרתי קצת ואני רוצה לשמוע לדעתכם על שתי מערכותץ הרמקולים האלה.. הINSPIRE אומנם יותר חלש אבל יש לו שלט חוטי לווליום (900 שקל בערך) ההרקולס יותר חזק ויותר זול אבל השליטה עליו היא רק מהסאב שיהיה הרצפה (700 שקל בערך) שווה 200 שקל בשביל השלט לווליום? איזה מערכת איכותית יותר ואמינה יותר? אם לא שמעתם את המערכות אני מבקש לא להגיב כי כבר קראתי כל ביקורת אפשרית תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Me n MySelf,

שימו לב אני יודע שהיה פה איזה שרשור על זה אבל משהו לא ברור לי הנגן הזה פשוט לוקח את כל הנגנים האחרים בהכל איך זה שהוא לא מצליח יותר? קצת פרטים: 35 שעות בטריה!!! (מול 24 בטאצ' המוביל) 4.08x2.39x0.72 מידותיו (קטן מהאייפוד המוביל) 168 גרם גוף עשוי אלומיניום (מול פלסטיק בשאר) בעל שלט עם מסך אל סי די ושליטה מלאה בנגן (זהו אביזר שצריך לשלם עליו אקטרא בנגנים אחרים) בא עם ערסל(דוקינג ארייה) (שוב זה אביזר שעולה עוד כסף) קצב העברה מדהים של 8 מגה לשניה ביואסבי 2 (מול 2 וחצי בערך באייפוד אייריבר וקריאטיב) 20 ג'יגה (זהה לשאר) בא עם קייס להגנה (גם השאר) יחס אות לרעש 95 דציבל (שני בקטגוריה אחרי הקריאטיב המוביל) רדיו מובנה ואפשרות להקליט מהרדיו (יש רק באייריבר) אפשרות להקליט ממקור חיצוני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by lover323,

מצאתי 2 מערכות רמקולים 5.1 באתר www.pchardware.co.il והיתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עלהם Luxeon 5.1 Home Theater AC-3/DTS Wooden Speakers w/Remote - 1180 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm Genius SW-5.1 Channel Home Theater AC-3 System (Wooden Sub + 5) 3600W w/Remote - 976 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057.htm

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Emms12,

היי אני שוקל לקנות את האוזניות האלה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=167&id=3834&nm=20&pg=1&pp=20 יש דעות עליהן? עוד משהו, אני מחפש בנרות מתאם מהחיבור הרגיל (3.5) לחיבור במטוסים (כפול כזה) יש למישהו מושג איפה להשיג? תודה מראש עריכה: שכחתי לציין, האוזניות ישמשו בעיקר למטאל רוק כבד ומטאל סימפוני ככה שחשוב שהאוזניות יהיו באיכות סבירה+. מצד שני, אלה האוזניות האלחוטיות היחידות שמצאתי בטווח מחירים כזה (אני לא יכול להתפשר על האלחוטי זה פשוט הכרח)...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by user-69225,

שלום, אני זקוק להמלצה על טלוויזה עד 6,000 ש"ח. גדול רצוי 46" מרחק הצפיה הוא 2-2.3 מטר מטרת הטלוויזה היא לצפיה בסדרות וסרטים בעיקר. הכי חשובה לי איכות הצפיה. רצוי שיהיה אפשרות לנגן סרטים ישירות מDisk on key כולל הצמדת כתוביות לא מובנות בעברית. פיצ'רים כגון SMART TV או 3D הם בגדר בונוסים בלבר עבורי. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ציינתי את השאלה בכותרת .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ערב טוב, אחרי חיפושים וקריאה, אני זקוק לקצת עזרה. נכון לעכשיו יש לי את האודיופיל 2496, שהוא בהחלט לא רע, אם כי, לא מספיק לי. הייתי שמח לשמוע במיוחד מאנשים ששמעו את הכרטיסים הנ"ל בעצמם והתנסו איתם. את ה-1212 גם אני שמעתי, והוא בהחלט כרטיס מעולה, אם כי לצערי מעט קשה להשגה. קיימות שתי אופציות חלופיות. אופציה ראשונה היא ה-JULI@, שהוא נחשב גם לטוב מאוד, ועליו מאוד הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהתנסה איתו ויכול לפרט אודותיו! אופציה שניה היא ה-D2 שעליו קראתי כמובן לא מעט וגם את הביקורת כאן באתר ומאוד הופתעתי לטובה! כמובן שעם ה-D2 כבל AUX חדש ואיכותי יותר מזה שבבאנדל (שילך למגבר מנורות) זה דבר רצוי. זהו בעיקרון, על ההבדלים בין ה-1212 ל-D2 אני יודע ממה שקראתי מהביקורת של אנטולי, …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז ככה, בשעה טובה (בעצם רעה) הלך לעולמו ההרקולס game theater xp שלי ששירת אותי נאמנה בשלוש שנים האחרונות, לא היססתי ומיד קניתי לעצמי את ספינת הדגל של קריאטיב הלוא הוא Audigy 2 ZS Platinum Pro בעודי מחכה להגעת הכרטיס חשבתי לעצמי מה יעזור לי כרטיס כזה כאשר הרמקולים שלי לא יוציאו ממנו את המירב (canbridge soundworks 4.1) אז שאלתי אליכם היא על איזה רמקולים הינכם ממליצים, קחו בחשבון שיש לי חדר די קטן ודחוס. בתודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by GolanBerlin,

יש לי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785934 32 אינץ'. HD Ready. סוג LED. אני לא בטוח שהוא טוב בכלל. בזמן האחרון אני שם לב שכל המשחקים שלי ב-PS3 נראים לא משהו עליו. אני רואה מלא פיקסלים במקום לראות תמונה חלקה, אני רואה עצמים שמורכבים מפיקסלים מרובעים במקום להיראות נורמלי, ועוד ועוד. לדעתכם זו פשוט הבעיה של ה-PS3 החלש, או שבאמת המסך שלי לא משהו? אם צריך להחליף מסך, אנא המליצו לי על מסכי 32 אינץ' טובים. Full HD, LED, כל השטויות. מרחק הצפייה שלי הוא 1.5-1.7 מטר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nirko,

שלום לכולם! אני מחפש רמקולים לנייד שלי, אני צריך שגם הרמקולים יהיו ניידים, האיכות חשובה מאוד, יש אפשרות גם ל 2.1 אם הסאב מספיק קטן ו/או צר מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים