עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הכל בכותרת...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dani5656,

שלום לכולם יש ברשותי מגבר של AKAI מדגם AM-2600 זה STEREO AMP עכשיו כשאני מדליק אותו המנורות והכל נדלק עכשיו כדי לשמוע מוזיקה צריך לחכות לאיזה צליל קטן כזה כמו טיק בזמן האחרון הטיק הזה מגיע אחרי 3 דקות בדרך כלל זה היה לוקח שניה מישהו במקרה יודע למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לפני כשנה וחצי קניתי בצרפת מיני-דיסק של סוני מדגם MZ-R700PC. לפי השם ולפי מה שהסבירו לי אפשרא להעתיק שירים מהמחשב למיני-דיסק הזה אך לאחר ניסיונות והקלטות הבנתי שכל העניין היה שטות ואני חייב לחכות את כל הזמן של ההקלטה בזמן אמת כדי לשמוע את השירים :'( . ההקלטה נעשית באמצעות מתאם USB לכבל AUDIO (שיטה לא איכותית במיוחד, אם הייתי יודע לא בטוח שהייתי קונה) ובנוסף הגיע כבל אופטי ובמיני דיסק יש כניסה אופטית גם כן שכמה פעמים הקלטתי מהמערכת סטריאו למינידיסק. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול חדש (מובנה)- AVANCE AC'97 על לוח של Gigabyte 8PE667 Ultra 2. לפתע ראיתי על הכרטיס יציאה/כניסה אופטית והייתי בהלם! חשבתי שסוף סוף אני יוכל להעתיק בצורה נורמלית שירים למינידיסק בעזרת הכ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש ברשותי את האוזניות cx300 של סנהייזר כבר כ 6 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג... חשוב לי אוזניות בעלות באס חזק, אני מודע לכך שאוזניות כפתור לא מייצרות באס כמו באוזניות קשת אך חשוב לי בכל זאת להשתמש באוזניות כפתור...כמו שאמרתי מחיר בסביבות 1000 שקל, תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... דרך אגה שווה לי לקנות אותם ? (בהנחה שהם לא עולים 370 שקל כי אז עדיף קריאטיב אינספייר 2.1) :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בבית את המגבר DENON AVR-1507 במחשב יש לי כבר מספר חודשים את הכרטיס CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ניסיתי לחבר אותם כך שאשמע ברמקולים שלי (5.1) אבל ללא הצלחה תהיתי אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני צריך לחבר את הכרטיס למגבר כדי שאוכל לנצל את המערכת שיש לי ולשמוע ב5.1 במקום בסטריאו כמו שאני שומע עכשיו.... קישור לכרטיס הקול: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855&nav=0 קישור לחיבורים של המגבר: http://usa.denon.com/ProductDetails/3256.asp?ProductName=AVR%2D1507%3A+7%2E1+CH%2F5%2E1%2B2+CH+Home+Theater+Receiver# (רק ללחוץ על BACK למטה) אם צריכים יותר פרטים אנא רשמו לי ואני אנסה לענות תודה מראש לכל…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by TimoTy,

אני מחפש סט של 2.1 למוזיקה! יש לי תקציב של 1100 שח בערך אם תוכלו להציע לי ולהגיד לי איפה אני אוכל להשיג אותם במחיר הזול ביותר תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Freaky Styley,

שלום.. אני מחפש מערכת סטריאו טובה לחדר, בין 1000 ל1200 ש"ח. משהו שאני אוכל לשמוע מוסיקה בווליום מספיק, ובאיכות טובה יחסית.. כרגע הדרך היחידה שלי לשמוע מוסיקה היא במחשב שלי, שנמצא במסדרון, עם רמקולים שעלו 30 ש"ח. אז אני בהחלט צריך משהו שיתעלה על זה.. אה, ולא, אני לא רוצה דיסקמן, או אוזניות טובות, או נגן MP3.. אני אוהב לשמוע מרמקולים, לא מאוזניות...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך אוזניות לתופים אלקטרונים. אוזניות קשת עם ספוג אוטם סביב אוזן. עד 200 ש''ח הזמנתי בנתיים בבאג את ה K512 של AKG והמוכר אמר שיעשה לי מחיר טוב.... איך האוזניות האלה? המלצות לאוזניות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by edanazran,

שלום, אני מעוניין בעצה ובעזרתכם, לגבי טלוויזיה חדשה לחדר. הדרישות: FHD/LED 32' אופטימליות ל PS3. בעיקרון, השימוש בה יהיה ב PS3 וצפייה רגילה בערוצי HOT טווח מחירים - עד 2000 ש"ח (אם הדרישות מוגזמות, עזרו לי :] ) .

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן, ההורים רואים את כל המבצעים בעיתונים לקראת היורו/אולימפיאדה והבינו שהגיע הזמן להפטר מהבלוק 29" CRT שיש להם בחדר שינה. אני אשמח לשמוע איזה טלויזיות מומלצות באזור ה40+" בהתחשב בזה שהחיבור יהיה לממיר לא HD ואין צורך בחיבורי רשת או טלויזיה חכמה. התקציב עד 4,000 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא טלויזיה טובה בפחות, השאלה היא מה מומלץ! בתודה מראש, נעם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by zoloboy,

מה זה ???

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lover323,

מצאתי 2 מערכות רמקולים 5.1 באתר www.pchardware.co.il והיתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עלהם Luxeon 5.1 Home Theater AC-3/DTS Wooden Speakers w/Remote - 1180 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm Genius SW-5.1 Channel Home Theater AC-3 System (Wooden Sub + 5) 3600W w/Remote - 976 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057.htm

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by asdfasd,

יש לי כבר כמה שנים טובות את הרמקולים vs2321 אתמול הבאס שלהם התחיל לעשות רעשים של קליקים, אז היום החלטתי לנסות לנתק את כל הכבלים ולחבר חזרה בתקווה שזה יעזור.. כשניתקתי את ה jack הירוק שנכנס למחשב, ובאת לחבר חזרה הוא נגע קודם בשלד של המחשב ואז הרמקולים השמיעו "באזז" חזק כזה עד שהוזזתי את הכבל מהשלד.. כשחיברתי את הjack חזרה, העוצמה של הרמקולים ירדה משמעותית (מבחינת דציבלים), ואני די בטוח שנדפקו לי הרמקולים, ואני פוחד שדפקתי גם את הכרטיס קול... מישהו מכיר את התופעה ויודע לומר לי למה זה קרה (האם עשיתי משהו לא בסדר?) והאם עשיתי נזק לכרטיס קול?? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gtabak_37,

ברשותי 500-600 ש"ח ואני רוצה לקנות רמקולים של 5.1 למחשב לשמיעת מוזיקה, משחקי מחשב וכו' ראיתי כמה מוצרים מעניינים כמו הX530 של לוגיטק ועוד כמה. תמליצו לי בבקשה על הרמקולים הכי איכותיים בסאונד במחיר זה ובקטגוריה של רמקולי 5.1 תודה רבה נ"ב חשוב שיהיה חוטים ארוכים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Tomer Peretz,

שלום לכולם! אני מחפש טלוויזיית LCD 32 אינץ' בתקציב באיזור ה- 800 שקל.. מה שחשוב לי הוא להוציא את המירב מהסכום. בנוסף, חשוב לי שתגיע עם חיבור HDMI, USB, חיבר אנלוגי לכבלים. תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ohad,

אני קונה את הרמקולים Creative Inspire 2.1 וכך: 1. אני חפשתי בהרבה אתרים את התמונה שלהם ( איפה מגבירים ומחלישים את עוצמת הרמקולים וגם איפה זה נמצא על הסאב ) ואני רוצה שתגידו לי איפה זה נמצא וזה מאוד יעזור לי. 2. וכמה וואט זה כול הרמקולים והסאב ביחד ורמס. 3. כרטיס הכול הזה מתאים Creative Sound Blaster Live! Value 5.1 ל-Creative Inspire 2.1. 4. חייב תשובה בהקדם!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני ממש רוצה לדעת אם המסך HD שלי מראה איכות טובה חוץ מהסרטוני HD מהפלייסטיישן נטוורק.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by moti7,

אני מתכנן לקנות את הרמקולים Philips SPA7350 , ורציתי לדעת (בעיקר מאנשים שיש להם אותם) איך הם, איך הבאס, העוצמה שלהם, האם הם מזייפים והכי חשבו בשבילי, כשאני לא שומע שום מוזיקה, והרמקולים עובדים, האם יש איזשהו רעש סטטי מציק? http://ypk.cs4u.co.il/wbl_vcs31_P_Images/cuc%5Cpic%5C1MFSPA7350_3.jpg תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ADIR_M,

כבר חקרתי קצת ואני רוצה לשמוע לדעתכם על שתי מערכותץ הרמקולים האלה.. הINSPIRE אומנם יותר חלש אבל יש לו שלט חוטי לווליום (900 שקל בערך) ההרקולס יותר חזק ויותר זול אבל השליטה עליו היא רק מהסאב שיהיה הרצפה (700 שקל בערך) שווה 200 שקל בשביל השלט לווליום? איזה מערכת איכותית יותר ואמינה יותר? אם לא שמעתם את המערכות אני מבקש לא להגיב כי כבר קראתי כל ביקורת אפשרית תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לאחר שחיברתי את המחשב לטלוויזיה מה עליי לעשות כעת? עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא שאני לא יכול לעבוד באופן ישיר עם הטלוויזיה... אז האם אני יכול לחבר את המסך מחשב גם לכרטיס מסך וכך לערוך את הגדרות התצוגה של הטלויזיה? שי שאלות אחרונות: האם גם ניתן להעביר לטלוויזיה סאונד דרך הכבל...? האם זה משנה לאיזה חיבור HDMI חיברתי אותה? (מפרט בצד,טלוויזיה-samsung a450)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הי שלום לכולם ותודה מראש. יש לי אוטוקראוון על משאית ובתוכו משובצים 4 רמקולים לרכב המעידים על עצמם שהם נותנים מקס של 200 וואט. הרדיו שלי שבק חיים ואני מנסה להבין איזה רדיו אני צריכה כדי להפיק את המירב מהם. הבנתי משיטוט באינטרנט שלשם הפעלה מיטבית של הרמקולים אני זקוקה לרדיו שיוכל לתת 800 ואט אבל נראה שאין כאלה הרבה בנמצא. האם מקובל לשם כך להשתמש במגבר או שאכן עדיף רדיו חזק? מנסה לצמצם עלויות עד כמה שניתן. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה כאמור (;

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב. לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה. בסביבות ה600 שקל. אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים. שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה. תתודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by limer,

ברשותי רסיבר של PIONEER דגם XV DV181 בשילוב של רמקולים 5.1 ברצוני לחבר אותו למחשב אך אין לי מושג איך לעשות זאת לרסיבר יש חיבור OUT HDMI וחיבור קומפוננט נכון להיום אני מחבר אותו למחשב בחיבור סטיראו ! כיצד אוכל לחבר אותו למחשב בחיבור סראונד ? בתודה מראש LIMER הקפצה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים