עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברצוני לבנות מערכת קולנוע ביתית איכותית חשוב לי לציין שהרמקולים צרכים להיות איכותים גם מבחינת צורה שהיו קטנים בגלל המיקום וגם שהמערכת תשמש לי לשמיעה אדיו וקליפים באיכות גבוה השמח להצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אני כנראה רוכש רמקולים של קריאטיב יש לי רק התלבטות בין שניים עכשיו MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240 או GigaWorks ProGamer G500 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814 הם עולים בערך אותו דבר 1800 שקל... ה 550 עם יותר RMS למי שהיה אותם אשמח לשמוע תגובות

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by STReeT STyLe,

הכותרת והתיאור אומרים הכל, אבל אני ישאל שוב................ אני מעוניין לבנות סאבוופר! אני צריך תוכניות שיחזיקו 2 רמקולים בגודל של (X=24, Y=17, Z=10)[הכל בס"מ] אני חוזר, 2 רמקולים כאלה! צריך תוכניות מפורטות! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, ברשותי Note 4, האוזניות התקלקלו תוך כשבועיים וחצי (באוזניה עם השלט בקושי שומעים). מחפש אוזניות דומות מבחינת פונקציונאליות (כפתורי ווליום, כפתור מענה לשיחות, דיבורית) אם אפשר כאלה שלא קודחות לי באוזן אלא יותר סולידיות כמו אלה של האייפון 4. הכוונה שיהיה כמה שיותר זול (50 שקל או כמה שנראה לכם כדי לענות על הדרישות). איכות לא הכי רלוונטית משום שאוזניות אצלי שורדות בממוצע חצי שנה. עריכה: גם ebay זו אופציה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gtabak_37,

ברשותי 500-600 ש"ח ואני רוצה לקנות רמקולים של 5.1 למחשב לשמיעת מוזיקה, משחקי מחשב וכו' ראיתי כמה מוצרים מעניינים כמו הX530 של לוגיטק ועוד כמה. תמליצו לי בבקשה על הרמקולים הכי איכותיים בסאונד במחיר זה ובקטגוריה של רמקולי 5.1 תודה רבה נ"ב חשוב שיהיה חוטים ארוכים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, יש לי מיני לפטופ (eee-pc) ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הטלויזיה מאוד ישנה והחיבור וידאו היחיד שהיא מקבלת זה הפין הצהוב (כמו שיוצא מה-DVD וכד'). בטלפופ יש לי יציאת VGA, האם יש כבל שממיר בין VGA לכבל הצהוב? לא הצלחתי למצוא כזה ב-dealextreme, הכי קרוב שמצאתי היה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9853 שמוציא שלושה פינים במקום אחד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כרגע משתמש בזה (בדיוק מכאן הזמנתי). המוצר נחמד נחמד, עובד טוב וזול אבל היתי מעדיף משהו שמגביר את הסאונד טיפה יותר. השימוש שלי הוא סוויצ'ינג נוח בין האוזניות לרמקולים. מחובר למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ArZi17,

שלום לכם, נתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. היבואן הרשמי של ה monster beats לארץ הוא באג. ניקח למשל את הbeats solo. מחיר בבאג: 1109 ש"ח. מחיר ב-KSP: 870 ש"ח בלבד. כמעט 30% פחות. ועכשיו אני שואל, הכיצד?! 5% זה עוד סביר, 10% זה על הקצה, אבל 30%? הם מציינים שזה שנתיים אחריות, אבל כמובן שהם לא רושמים באג. האם KSP מייבאים אוזניות מזוייפות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by daviditzhaky,

באיכות flac אך אני לא שומע הבדל בין FLAC ליוטיוב..

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים יש לי בעיה כזאת: יש לי שני מגברים לכל מגבר מחוברים (היטב) שני רמקולים. שני המגברים מחוברים לכרטיס קול HERCULES FORTRISSMO 2 מגבר 1 ל- FRONT SPEAKERS ומגבר 2 ל REAR SPEAKERS. הבעיה שלי היא כזאת: אחד הרמקולים אשר מחוברים למגבר 1 לא מנגנים!! (מבחינה תכנית הכל מחובר למגבר באופן תקין..) אבל הבחנתי בכך שכאשר אני מגביר את הווליום לממש גבוה אז הוא מתחיל לנגן.. ואז כשאני מוריד את הווליום הוא משתוקק לו.. אשמח לשמוע את אצותיכם לפתרון הבעיה, תודה מראש. 8)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by asafnn,

קניתי את ה MX 5021 לפני איזה זמן. הם מדהימים, טובים יותר מה FX 6021 לדעתי, אבל זה עניין של טעם. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא Soundblaster Live! עתיק. אני תוהה אם זה משנה, כל עוד אני לא משתמש בסראונד, ואם כרטיס חדיש יותר ישפר את איכות הסאונד. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי בבית את המגבר DENON AVR-1507 במחשב יש לי כבר מספר חודשים את הכרטיס CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ניסיתי לחבר אותם כך שאשמע ברמקולים שלי (5.1) אבל ללא הצלחה תהיתי אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני צריך לחבר את הכרטיס למגבר כדי שאוכל לנצל את המערכת שיש לי ולשמוע ב5.1 במקום בסטריאו כמו שאני שומע עכשיו.... קישור לכרטיס הקול: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855&nav=0 קישור לחיבורים של המגבר: http://usa.denon.com/ProductDetails/3256.asp?ProductName=AVR%2D1507%3A+7%2E1+CH%2F5%2E1%2B2+CH+Home+Theater+Receiver# (רק ללחוץ על BACK למטה) אם צריכים יותר פרטים אנא רשמו לי ואני אנסה לענות תודה מראש לכל…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הי שלום לכולם ותודה מראש. יש לי אוטוקראוון על משאית ובתוכו משובצים 4 רמקולים לרכב המעידים על עצמם שהם נותנים מקס של 200 וואט. הרדיו שלי שבק חיים ואני מנסה להבין איזה רדיו אני צריכה כדי להפיק את המירב מהם. הבנתי משיטוט באינטרנט שלשם הפעלה מיטבית של הרמקולים אני זקוקה לרדיו שיוכל לתת 800 ואט אבל נראה שאין כאלה הרבה בנמצא. האם מקובל לשם כך להשתמש במגבר או שאכן עדיף רדיו חזק? מנסה לצמצם עלויות עד כמה שניתן. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה כאמור (;

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. תודה לכל מי שעונה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DexoSez,

שלום, אני צריך המלצות לאוזניות עד 200 שח אם שווה לחרוג קצת אז אין בעיה בנתיים שמתי עין על הCX500. ומשום מה הSESNA CLIPּ החליט שהוא לא רוצה להידלק יותר אז אני צריך גם MP בין 100 לגג 250 שח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש אוזניות שהם לא IN EAR. אני אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שאכן יש לו והוא משתמש באוזניות כאלה ואם יש לו IPHONE או כדומה אז זה יתקבל בברכה. ראיתי כמה דגמים של PHILIPS,plantronics,MOTOROLA,NOKIA אבל לא ברור מי מהם עובד טוב ומי לא עם IPHONE אשמח להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dddddd,

שלום יש לי כמה שאלות 1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד? 2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ? 3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים? 4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר? 5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי? 6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by hadar-dc,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד חדש - 1564 Dell Inspirion עם מעבד i5. יש לי יציאת HDMI ואני צופה בסרטים מהמחשב לטלוויזיה בלי בעייה. יש לי Win 7 ו-windows media center, אבל אני לא מצליחה להקליט מהטלויזיה (יס) למחשב. האם חסר לי רכיב? אני לא לגמרי מבינה איך זה הולך, התוכלו להסביר לי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מסך LCD של סוני BRAVIA 32S5500 שהוא המסך הראשי במחשב שמחובר דרך חיבור HDMI (עם מתאם DVI) כאשר יש לי כרטיס מסך שלGigabyte 4850GT. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סדרות שהם לא HD אני לא מקבל מסך מלא אלא מסך עם פסים שחורים עבים בצדדים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך עד כמה שאני מבין אבל ללא הועיל. חשוב לציין שסרטים או סדרות באיכות HD ואת "שולחן העבודה" אני רואה במסך מלא ללא כל בעיה. בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. תודה! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה אני מחפש 2.1 (אפשר גם 3.1) ואם אפשר כמה הצעות לרמקולים עם שלט אבל זה ממש לא חובה תודה מראש fp581 התקציב שונה ל1300

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Kremb0,

מי לדעתכם ה3 חברות המובילות בעסק של נגני Mp3 : דרגו אותם על פי סדר!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

שלום, אני רוצה לקנות מקרן להקרנת משחקים(מונדיאל)/pes/fifa מידי פעם סרט אני מחפש מקרן באיכות טובה + ברור שעדיף hd אבל לא יודע אם הוא יהיה בתקציב בין 2500-3500 המקרן הולך להיות בחוץ בשעות הערב הגודל של המסך שאני רוצה נע בין 70-100 אינץ והשחקנים בפיפא/פרו היו ברורים טווח של 2500-3500 בתודה עמית

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן חברים, מחפש טלביזיה 32-42 אינטש שטוחה. היא תשתמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, כרגע בכלל לא תשמש כטלויזיה, אולי בהמשך. חשוב: שלא תפיק הרבה חום, החדר קטן ואין מזגן. שהיחס עלות תועלת יהיה טוב. שתהיה אמינה, אין לי זמן וכוח להתמודדות איתה. שתהיה אחריות איכותית כך שבמידה ובכל זאת אצטרך להתמודד, זה יהיה קצר וקולע. לא חשוב אבל יכול להיות נחמד: יש לי סמסונג VIBRANT (שזה גלקסי S רק של טי מובייל). אפשר לשדר ממנו תכנים לציוד שתומך בDLNA. יכול להיות מאוד נוח להשתמש בו כסטרימר במקום להתחיל להריץ כבלים או להזיז את הלפטופ ליד המסך כשרוצים לראות משהו. זה גם משאיר את המחשב פנוי לדברים אחרים. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא היכולת לחבר DOK או דיסק חיצוני USB ולנגן ישירות ממנו. אני בדר"כ מ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yoavsh,

שלום לכולם, קיבלתי פה המלצות לפרימוס 300 של אינפיניטי, אבל כשבדקתי את האתר הרשמי של החברה לא ראיתי סדרה כזו. משהו שאני לא מבין? משהו שפספסתי? עזרה....

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים