אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
היי, יש לי תקציב של עד 1000 ש"ח ואני מעוניין לרכוש רמקולים 5.1 כרטיס 5.1 יש לי, של קריאטיב. רציתי לדעת על איזו ערכת רמקולים אתם ממליצים ומה דעתכם על ה-Luxeon V998 תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולפני שאני מקבל אותו רציתי לדעת עוד כמה דברים עם כדי ליקנות אותם מה שלא מקבלים בחבילה!! אז זה מה שמקבלים ולא מקבלים לפי התמונה!! מה שכתוב בסוגרים לא מקבלים!!! 1. כדי לי ליקנות שלט??? כאילו להוסיף אותו??? 2.מה זה Cradle הזה?? מה הוא נותן לי בעצם? וכדי ליקנות אותו??? 3.נרתיק חייבים זה הזמנתי כבר! 4.והכבל הזה http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=52 מקבלים אותו בחבילה? לא הבנתי יש שם שני כבלים שמקבלים ולא הבנתי עם זה אחד מהם!!! תגידו לי בבקשה!! תודה מראש לעוזרים!! נמרוד!1
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטלוויזית LCD בגודל 37 או 40 אינץ', השימושים זה בעיקר לצפייה בשידורי טלוויזה רגילים ו-DVD, אני רוצה גם מדיי פעם לצפות ב-HD. חשוב שאיכות התמונה תיהיה טובה וחדה. תקציב 3500-4000, אפשר לחרוג טיפה, רק אם זה ממש שווה את ההשקעה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Pioneer DEH2950MP - רדיו דיסק קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו - רמקולים קדמיים זוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוCS3196ו -אחוריים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491825 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=417684 מדובר בתקציב 2000 שח. אני שומע מוזיקה לא מהכבדים רוצה לשמוע איכותי וגבוהה. התענינתי במגבר אבל כרגע החלטתי להשקיע בשאר אולי בשלב מאוחר יותר לצרף מגבר. מה אתם חושבים על המפרט? האם כדאי לשנות משהו? אם מישהו מכיר את הדגמים..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים בסביבות ה 400-500 ש"ח. מיועד לסרטים שימוש כללי ומשחקים (בסדר הזה). קראתי את ה FAQ, ואני עדיין לא יודע מה עדיף לקחת. קודם כל, האם שווה לקנות רמקולים 5.1 במחיר הזה? (אני לא יודע אם תהייה לי פריסה טובה של הרמקולים האחוריים) דבר שני, איזה רמקולים שווה לקנות במחיר הזה?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שלום אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 עד עכשיו הייתי עם קריאיטב T5900 והייתי דיי מרוצה אבל היא שוב התקלקלה ונימאס לי כבר מהרמקולים המעפנים האלה שכל הזמן מתקלקלים (אני מציע לכם להתרחק מהם) אני צריך את המערכת בעיקר למשחקי מחשב סרטים וגם מוזיקה (כן אני יודע ש-5.1 לא הכי מומלץ למוזיקה אבל עדיין) בקיצור אתם יכולים להמליץ לי על משהו שאני יוכל לחבר למחשב במחיר של בוא נגיד 1000-1500 שקל בערך?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב של עד 120 דולר כולל המשלוח והמיסים. צריך להיות: - Cancelling Noise - כבל שעובר מעל האוזניים. - Bass enhancer. שימוש: - בבית. אופניים. היום הסתיימו 5 שנים של שימוש מוצלח ב-SHURE SE215. רציתי לקנות SE425 או דגם יותר חדיש של SHURE אבל אני לא אוהב אותם כי ניסיתי אותם בחנות. אני מתלבט בין משהו חדש למותג אמין ומוכר כמו SHURE. מוצר חם עולה הוא: [h=1]Velodyne vPulse[/h]http://www.amazon.com/gp/product/B006CVBHUI/ref=s9_psimh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1DM2CVXV49H4RDETYC6A&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846 תמליצו לי מה לקחת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לחדר שלי מערכת רמקולים 5.1 מתחת ל-1800 שקל שהרווחתי עד עכשיו בחופש אני לא צריך DVD אבל אני כן ארצה אפשרות לחבר את המערכת לפליסטיישן 2 שלי וגם למחשב בו זמנית אם זה אפשרי או שצריך בשביל זה רסיבר ... חשבתי לקנות סאב ורמקולים לוויניים על מנת לא לפוצץ את החדר ברמקולים גדולים. האם לקנות מערכת שהרמקולים מתחברים לסאב או ששוה להשקיע ברסיבר או שאני לא אמצא רסיבר סביר בגבול התקציב. תודה אגב השתמשתי באופציית החיפוש ולא הצלחתי למצוא תוצאות המתאימות למה שאני צריך.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכם קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500 ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר. האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב? אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום אני מעוניין לקנות מערכת[אוזניות+מגבר+כרטיס קול] שהתקציב הוא - 300$ לאוזניות והמגבר יהיה Aqua[נראה לי מספיק בתור התחלה] וכרטיס קול 1212M[אותו כמובן אני מזמין מחו''ל]. עכשיו בHead-fi המליצו לי על Alessandro MS2i\Grado 325i. מה שאני שומע זה רוק[חלקו רגוע\חלקו יותר רועש], ישראלי[כמו עבודה עברית], כל מיני מנגינות מרגיעות[לא סימפוניות ומוזיקה קלאסית], ושירים רגועים רגועים כמו של הביטלס. יש עוד המלצות בתקציב הנ''ל ? BTW אני לא אוהב שהבאס גונב את ההצגה[לא אוהב באס בומי ומלא עוצמה] - אבל אני לא אוהב שאין בכלל באס. שיהיה באס מאוזן ונעים. בתודה, Quantom.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, 2 דברים.. הראשון הוא אני מחפש חנות יד שניה של סטריאו באזור המרכז... בגדול אני מחפש פטיפון בטווח ה300-500 שקל משומש, משו חמוד כזה, אבל חכם, לניגון תקליטים ישנים.. בקטע הזה אני מתלבט אולי כדאי לי לקנות כזה מקצועי כזה של DJים משומש, ראיתי שיש כאלה שנכנסים לטווח הזה של מחירים.. השני הוא כזה, יש לי גינה ואני רוצה לאבזר אותה במערכת כל שהיא.. בגדול מה שאני רוצה זה משהו כמו 4 רמקולים היקפיים, שינגנו רדיו, דיסק ויציאה לMP3.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי לזה, כי בכל זאת , זה רק לגינה.. לגבי שמש/גשם/בלאי יש לי כבר תוכנית לעניין, (ארונית חמודה כזו והרמקולים תחת פרגולה, שיכוסו בזמנים קרים). אז השאלה היא ממה להרכיב תמערכת, איזה רמקולים.. האם כדאי לקחת רסיבר או מכשיר אחר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני רמקולים תגידו איזה יותר טוב ולמה? S220 Logitech http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 SBS A300 Creative http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 אני מתלבט מאוד בין שניהם כי לאחד יש קול גבוה אבל לשני יש שלט! אז תגידו מה יותר טוב ולמה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מחפש המלצות לרמקולים לאחותי, עד כ-300 ש''ח. מדובר בעיקר על רוק. הרמקולים כמובן ישארו נייחים, החיבור יהיה למחשב נייד. אני רואה שב-KSP יש מספר דגמים במחיר המתאים. אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע בסלון של הדירה טלוויזיה שמחוברת עם כבל HTMI TO DVI למחשב שנמצא בחדר שינה אני מעוניין לקנות עוד טלוויזיה לחדר השינה, ומערכת רמקולים לכל הדירה הצרכים שלי: לחבר את המחשב / הלפטופ לאחת הטלוויזיות להשמיע מוזיקה מהמחשב / הלפטופ במערכת הדירה קטנה, ולכן אין בעיה להעביר כבלים בין הטלוויזיות, המחשב והמערכת אני מעדיף פתרון שיחסוך לי את כל ההגדרות במכשירים השונים (עד היום הייתי צריך להגדיר שכפול צד לפני כל חיבור של המחשב לטלוויזיה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי רסיבר של PIONEER דגם XV DV181 בשילוב של רמקולים 5.1 ברצוני לחבר אותו למחשב אך אין לי מושג איך לעשות זאת לרסיבר יש חיבור OUT HDMI וחיבור קומפוננט נכון להיום אני מחבר אותו למחשב בחיבור סטיראו ! כיצד אוכל לחבר אותו למחשב בחיבור סראונד ? בתודה מראש LIMER הקפצה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רסיבר\מגבר ורמקולים (2+) שימשו בעיקר למוזיקה אבל גם לסרטים ולמשחקים (אני מחבר למחשב ולטלוויזיה) עד 1500 ש"ח אני מעדיף לחסוך בכסף ואין לי יותר מידי בעיה אם ציוד יד שניה אני מעדיף שהחנות\האדם שאת מביאים יהיו בעזור הרצליה רמת השרון רעננה כפר סבא אני מעדיף להימנע מרמקולים ריצפתיים כי אין לי הרבה מקום בחדר שלי אני מעדיף שולחניים או\ו כאלו שניתנים לתליע אבל אם יש הבדל גדול באיכות אז ריצפתיים זה בסדר תודה רבה על העזרה עריכה:אני מעדיף שיהיה ברסיבר\מגבר חיבור אופטי או HDMI הHDMI פחות חשוב לי מהאופטי
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי באתרים השונים וגם חיפשתי בגוגל, תחילה נאמר שהשלט החכם (מצ"ב תמונה) של מסך ה LG יש לי יכול להפיל את ה RPi, אבל לאחר מכן נאמר שלא, ואני בטח לא יודע כיצד להפעיל אותו. לאחר מכן חיפשתי ולא מצאתי בשום אתר רכישת שלט USB RF ל Raspberry Pi, היתכן שאין? יש מעט תוצאות לא מאתרים בארץ, אבל אני מעוניין לרכוש בארץ משהו מוכר, עובד וזמין .[ATTACH=CONFIG]6300[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלוויזיה טובה לסלון. מרחק צפייה כ-3 מטר. תקציב: כ-5K. גמיש אם שווה להשקיע יותר. חשבתי על גודל של 55". האם שווה לקנות אחת עם תלת מימד? או smart TV? יש עוד פיצ'רים שאולי ארצה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי אותו ושומעים ממנו ממש חלש, הסקאלה מתחילה מVol-100 ובמקסימום 0 עכשיו ב50 שומעים כזה נורמאלי לא חזק. יש לי מערכת סטריאו של SHARP שההספק שלה הוא 2X100W לאחוריים ו 2X250W לקדמיים ושומעים בה הרבה הרבה יותר חזק!! יש הצעות או שהרסיבר כזה חלש?!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הMINI IPOD 1)איך איכות השמיעה בו ? האם הוא נוח? 2)יש משהו שיכול להגן עליו .. שאם הוא נופל ניפלה קטנה הוא לא שובת חיים ..? 3)והאם הוא יותר טוב מH10 מבחינת של איכות של שירים ונוחות? תודה מראש לכל מי שעוזר TOREF עריכה:לא שמתי לב ששמתי את זה בחומרה ובציוד הקפי שאחד המנהלים יעביר את הדיון הזה לפורום אודי וקונלוע ביתי..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה פעמים בכל מיני מכרזים אני רואה מערכות קולנוע ביתי מבוססות ימאאה כשההצעות מתחילות מ1200~. חשבתי להציע על אחת, איך הם מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למשהו יש אותם או שמכיר אתר שעשה REVIEW עליהם? לינק למידע על הרמקולים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר רמקולים מחשב לטלויזיה ללא רסיבר במקרה שלי יש לי alteclansing ATP3 ע"י מתאם או משהו בסגנון? ודבר שני מישהו יכול להמליץלי על רמקולים לטלויזיה עבור חדר קטן, אני ממש נהנה מ ATP3 והאיכות השמע שלהם מספיקה לי התקציב עד 1000 ש"ח אני צריך רמקולים נוספים על ה ATP3 שיש לי אשמח לקבל הצעות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-