אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברצוני לחבר SONY PS2 למסך מחשב + רמקולים ביתיים רגילים. בכדי לפשט המצב הוא כזה: לסוני יש יציאת RCA (צהוב,אדום,לבן). השאלה היא האם יש מתאם שיוכל לקחת את אות הוידאו (צהוב) ויעבור בצד השני לVGA? האם יש מתאם סאונד (נקבה אדום,לבן) לנקבה PL (רמקולים ביתיים)? האם כל התצורה אפשרית בכלל? ואם כן היכן אני יכול להשיג מתאמים אלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר וקיבלתי אותו היום מדובר במכשיר קטן שמגיע עם כל החיבורים הסטנדרטיים לטלויזיה איכות הקול והתמונה מצוינות וממשק המשתמש קל ופשוט עם מכשיר כזה נראה לי שגם אבא שלי יוכל לשתף קבצים שילמתי 1500 ש"ח שווה www.mvix.co.il [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש באפשרותי לקנות מחו"ל את אחד משלושת הסטים הבאים: Inspire 4400 Inspire 2400 Inspire 2500 כפי שאתם שמים לב כולם CREATIVE כי הבנתי שהם נותנים את מירב התמורה לכסף במחירים אלו. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם על מנת להשתמש ב4400 אני צריך כרטיס קול מיוחד ? כרגע יש לי פנטיום II 450 עם כרטיס קול רגיל 2) במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא שאני צריך כרטיס קול מיוחד, האם כדאי להוסיף עוד 10 דולר על ה 2500? ד"א האם ה SBS למינהם שווים את הכסף ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה קונה H10 6ג'יגה ואני מעוניין לדעת איך מתקינים ומאיפה נמורידים רוקבוקס תודה יונתן
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז אחרי שהילד שלי השחיט כליל את -DVD המשפחתי חבתי סוסוף לעבור ל-DVD קורא DIVX. רק שאז עלתה בי המחשבה שאם אני כבר משקיע מספר זוזים אולי להשקיע כבר בסטימר...אממה : אני לא מבין בנושא בכלל ואני לא מכיר מותגים התחום חסר המותגים הזה ואני לא יודע מה צריך. מה שכן אני יודע שאני רוצה לצפות בכל מה שבמחשב שלי על הטלויזיה - תמונות, סרטים. כמו כן הייתי מעוניין לשמוע סטריאו מהמחשב למערכת שלי, שאולי סוףסוף תקבל שימוש. תודה לכולכם. נועם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! תראו אני עכשיו בתהליך לקנייה של מחשב לגיימרים חדש! התקציב שלי הוא : 1500 ש"ח ללא שום חריגה ועדיפות לפחות מהסכום הזה! מוטרות: גיימינג כבד, סרטים באיכות HD , שירים הומון! בקשות מיוחדות: חשוב שהיו 5.1 אם עדיפות לאלחוטי אבל אם זה משפיע במחיר וזה אומר שאני צריך לוותר על איכות אז לא צריך, לגבי האיכות מאוד חשובה לי בעיקר בתחומים שציינתי שזה בעצם התחומים הכי חשובים! אם הרמקולים מצריכים כרטיס קול מיוחד אז תכלילו אותו בייחד עם התקציב הזה ולא מעבר! בנתיים חשבתי על של לוגיטק Z5000 למרות שהם נראים לי קצת יותר מידי בשבילי מה אתם חושבים? הלוח אם שלי זה ASUS P8P67-M PRO אם זה עוזר לכם לדעת מה הכרטיס קול המובנה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום...אני חדש בפורום כאן,אני חובב של חלצי "וינטג'" והיום היה לי אפשרות לרכוש את הדגם הנ"ל http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=263303 הוא יפה להפליא בעיני,אבל אני משתדל שלא להסתכל על מוצרים שתוכננו במזרח הרחוק...אני אוהב רוטל,מרנטצ ומודע לאיכותם במהדורות מסויימות,אשמח לדעת בהקדם האם כדי לי לרכוש אותו...ובכמה אתם מעריכים מכשיר זה,אם כמובן תקין.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקלה ככל הנראה ברסיבר וכתוצאה ממנה אני לא מקבל סיגנל HDMI החוצה. לפני שאני לוקח אותו לתיקון, אני רוצה לבדוק האם יציאת component עובדת. הבעיה היא שההכניסה לטלוויזיה דורשת מתאמים. איפה אפשר לקנות מתאם כמו בתמונה, ואחד נוסף לאודיו עם 2 נקבות RCA. אני עובד בחולון וגר באיזה רחובות. ברור שאפשר להזמין מחו"ל, אבל הייתי רוצה את הציוד אצלי כמה שיותר מהר תודה, דוד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 10-20 ג'יגה. אני לא ממש צריך יותר מ 10 פשוט לא מצאתי נגן עם 10 בשום מקום. אני גם לא ממש בקיא בנושא, אז חשבתי שתוכלו לעזור לי למצוא מקום טוב להזמין ממנו את מה שאני מחפש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם תקציב לא גדול ולא היתי רוצה לקנות חומרה יקרה מדיי רק בשביל להתלהב ולא להשתמש באפשרויות שלה אחר כך.. אני מתלבט בין כרטיסי קול הבאים: CREATIVE LIVE 5.1 HERCULES- GSF 2 או HERCULES GTXP אני מאוד מרבה לשמוע מוזיקה ואני מודע שGTXP הכי טוב ביניהם אבל גם יקר בהרבה!!! אני לא מתכוון לחבר שום מערכת X.1 אלה לקנות איזה רסיבר עם שני בוקסות טובותת!! אז בתכלאס?? להסתפק בכרטסים יותר זולים שציינתי ?(אם כן באיזה??) או ללכת על הכרטיס המפונצר - GTXP ?? היתי רוצה מאוד לחסוך ,ורציתי לדעת האם הביצועים והאיכות הקול בכרטיסים הנ"ל שונים בהרבה?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה עולה כל העסק?השידורים, התכנים , לווין HD? לכמה חברים כאן בפורום יש צלחת לווין? מאיזה חברות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סצינת הטראנס מרכינה ראש לזכרו של אביחן ליבנה הידוע בתור "Cosma" שנהרג אתמול בתאונת אופנוע בהודו. אביחן היה אמור לחזור לארץ בעוד כשבוע ולהוציא את אלבומו החדש "נונסטופ" האלבום כנראה ייצא בסוף אבל אביחן לא יהיה כאן. אביחן השאיר חותם גדול על המוזיקה הפסיכודלית בארץ ישראל, סגנון מאוד מרגש ומאוד סוחף, זה היה המוטו שלו....יהי זכרו ברוך ושלא נדע עוד צער. לינק: http://www.isratrance.com/cosma/cosma.html האלבום החדש: http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd056.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי כמה שאלות על הAUDIGY2. אני מתכוון לעבוד במחשב עם תוכנות מוסיקה כמו CUBASE,FROOTY LOOPS, BAND IN A BOX וכדומה. האם ה-GTXP שחשבתי לקנות יתמוך ויעבוד כראוי עם תוכנות אילו? ומה בעצם נותן ה-AUDIGY2 לעומת ה-GTXP חוץ מאיכות סאונד יותר טובה? (תמיכה בעריכת קול? מה זה אומר יותר בפירוט.) ועוד שאלה בקשר לפאנל החיצוני שבה עם ה-GTXP, האם גם ה-AUDIGY2 בא עם פאנל חיצוני בדומה לזה? ובסופו של דבר מה עדיף לי? האם המחיר של ה-AUDIGY מצדיק את עצמו? מקווה לתשובות, בתודה מראש, THE P.U
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, איזה מהדגמים יותר טוב, VS-2421 או הATP3? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.... רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?p=57532018 אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים... השאלה היא איזה סוג יותר איכותי? אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..) או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה... תודה רבה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של עד 1000 ש"ח ואני מעוניין לרכוש רמקולים 5.1 כרטיס 5.1 יש לי, של קריאטיב. רציתי לדעת על איזו ערכת רמקולים אתם ממליצים ומה דעתכם על ה-Luxeon V998 תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 37 לחדר שינה שיחובר לממיר הוט ומזרים מדייה IOBOX. ראיתי שסמסונג A450 מומלץ בכמה מקומות אבל העדר כניסת SCART קצת מפריע לי. מה הייתם ממליצים בתקציב עד 4K ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.5 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. תקציב: 4500 שח הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500, כך שאין צורך בטלוויזיה עם רמקולים איכותיים. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 שעולה קצת פחות מ-4500. העירו לי שבמרחק צפיה הזה אני לא ארגיש בהבדל בין FHD ל-HD Ready ולכן עדיף לי לרכוש את ה-LA37A450 שזולה בכ-1000 ש"ח. חיפשתי חנויות שהמסכים האלה נמצאים בתצוגה, אך היחיד הוא ביג בוקס ושם מציגים רק את ערוץ נטיונל גיאוגרפיק ואני רוצה לראות סרט HD. אין לי מחשב נייד כך שאני גם לא יכול להגיע עם סרט HD ולהשוות בין שתי הטלוויזיות. לא הבחנתי בהבדלי איכות מהותיים בין כל הטלוויזיות שבחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר אורגן למחשב עם תוכנת סיקוונסר קיובס חשובה לי איכות הצליל האם מישהו מסוגל לתאר את ההבדל באיכות הצליל בין מוניטור לרמקול ? אני שואל בגלל שאומרים שהרמקול מיפה את הצליל אז למה לא לשמוע צליל יפה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה תמונה של החדר(מצטער על האיכות...מהפלאפון..) http://img213.imageshack.us/img213/9511/dsc00238filteredqy0.jpg מומלץ לא לעשות זום לתמונה (איכות ירודה) לגבי הרמקולים הם יהיו איפה שהסימנים הכחולים..לצידי המסך לגבי הסאב סימנתי פינות(מומלץ הרי לשים סאב בפינות לא ?) שלדעתי יהיו טובות אדום\שחור\כתום ? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-