אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שתי דגמים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1258 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1262 השימוש העיקרי שלי יהיה לשמיעת מוזיקה..והרבה פחות למשחקים..המחיר אותו דבר השאלה היא מה נחשב יותר איכותי
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי NOMAD JUKEBOX ZEN של CREATIVE מזה שנה ואני מאוד נהנה ממנו!! השאלה היא האם יש איזה אתר או חנות בארץ שמוכרת את השלט שלו בנפרד??
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר) אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר) אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני כרגע עם אוזניות HD650 של Sennheiser עם כרטיס קול ASUS Xonar Essence Stx. והייתי מעוניין לדעת אם הAudioengine D1 או הFIIO E17 יהיו שיפור לכרטיס הקול שלי,ובמידה ולא על איזה DAC או AMP הייתם ממליצים שכן יהיה שדרוג מהSTX. מודה מראש לאנשים שעוזרים. =]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רב. מחוברים אצלי בסלון כמה מקורות שמע כולם דרך hdmi לרסיבר. הרסיבר מניע 5 רמקולים בסלון ועוד שני זוגות בזון2. הכל דרך כבלים רגילים. אני מעוניין לעבור לרמקולים אלחוטיים אותם אפזר ברחבי הבית. לא אכפת לי שיטת השידור של הרמקולים מה שכן אני מעוניין לשמוע את כל המקורות כמו היום ולשלוט על עוצמת כל רמקול כמו היום ואם אפשר גם לקבל סטריאו בסלון אז בכלל מצויין...איך עושים את הדבר הפשוט הזה בלי לפשוט את הרגל? האם יש רכזת hdmi עם שידור אלחוטי לכמה רמקולים שרוצים? האם יש פרה אמפליפייר עם כניסות hdmi שמשדר אלחוטית ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים לגימינג עד בין 300-500 שקל של 2.1 שמעו אני צריך אץ התמורה הכי טובה שאני יוכל לקבל למחיר הזה תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. החלטתי ליצור קצת מוזיקה עם האורגן, בכדי להפיג קצת את השעמום מידי כמה שבועות שאני חוזר הביתה מהצבא. יש כרטיס כזה, MIDI לחיבור האורגן למחשב ותוכנה שתאפשר לי לשחק עם אפקטים. מהו המחיר שאצטרך להשקיע בכרטיס שכזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
בימים אלו החלפתי את מערכת ההפעלה שלי בHTPC מויסטה לXP. התקנתי את הכל מהתחלה והכל עובד מצויין למעט דבר אחד. המחשב שלי מחובר למגבר בכבל אופטי. הבעיה היא שאני מקבל סלט ביציאות הסאונד - כשאני לוחץ על הדמית הרמקולים הקדמיים במחשב , במציאות אני שומע את האחוריים , את הסאב והסנטר אני לא שומע כלל וכשאני לוחץ כל הדמיית הקדמיים אני לא מקבל שום צליל. חיפשתי בכל מקום בתוכנה ולא מצאי שום דרך לתאם את היציאות . הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים לREALTEK אך ללא הועיל. בויסטה העסק עבד מצויין הערות - לוח האם GIGABAYT GA-MA69GM-S2H
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי. רציתי לבקש את חוות דעתכם על רמקולים שונים . רמקולים: 1. Creative Inspire 2.1- מה דעתכם עליהם? 2. Cambrige sound works 2.1 ..... 3. רמקולים של Vivanco- החברה עקרונית דיי טובה. יש לה מערכת 2.1 במחיר של 260 שקלים. זה מחיר יחסית נמוך. מה אתם אומרים עליה? 5. חוות דעת כללית על הרמקולים של Genius. 6. " " " " " של LUXEON. ועוד שאלה: איזה מערכת רמקולים 2.1 אתם ממליצים לי לקנות, בתחום מחירים שלא עולה על 400 שקלים (ועדיף פחות) ??
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, עומד להגיע אלי xbox360 שאני הולך לחבר בחדר. מהיציאות שלו יש רק אפשרות ליציאה אופטית, אך אין לי בחדר רסיבר אלא רק את המחשב שלי שבו יש 5.1, מהכרטיס קול. ולא בא לי לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה עשיתי מחקר משלי והבנתי שאני יכול לפרק את הכבל AV של ה xbox ולהוציא ממנו את השמע לפני ההמרה לאופטית ככה שיש לי את המידע בקואקס. ויש לי כרטיס קול עם כניסת spdif קואקסילית עם מפענח dolby (הכרטיס הוא audigy2). השאלה שלי היא האם אני יכול להוציא את השמע לקבל קואקס באמת, שיתחבר אל הכרטיס קול וממנו אל הרמקולים? האם זה דורש קבל מיוחד או כל קבל עם סיכוך יתאים? הנה קישור לפירוק של הכבל: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מקווה לתגובות, רביד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לכ.קול בעל איכות סאונד בסטריאו גבוהה כמה שניתן למוסיקה קלאסית. הוא ישמש גם למשחקים אבל הדגש הוא בעיקר על מוסיקה. יהיה נחמד אם יהיו לו כל מיני אופציות שימושיות נוספות. **שאלה נוספת חשובה: במיקרה שאני קונה מגבר אוזניות של HEADAMP הנקרא PICO בעל שילוב של DAC/AMP האם איכות הDAC שלו תהיה ברמה של כ.קול איכותי, או שבכל זאת מומלץ שאני אקנה כ.קול גם לאור האופציות הנוספות?[br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 19:41:07 אשמח לקבל תשובה לשאלה שהעליתי
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מתלבט בין ה-3 האלה (Z130,Z150,Z200): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5841 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12211 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12374 בעיקרון מחפש את המוצר הכי טוב בטווח המחירים האלה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בימים אלה מצאתי (חרא) של עבודה, למשך שלושה שבועות, עד לגיוס. חלק מהמשכורת מתוכננת לרמקולים חדשים, וכנראה גם כרטיס קול חדש. מה שיש לי עכשיו: - רמקולי ג'נריק. סבירים ביחס לג'נריק, אבל עדיין לא משהו. - כרטיס קול OPTi Sound 16 (82C933) ISA. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להחליף אותו היא בגלל שהוא כרטיס ISA. מכיוון שאני מרוויח שכר מינימום וקורע את התחת בשבילו, אני מעוניין לחסוך בכסף עד כמה שאפשר. מצד שני, אני גם מעדיף שכספי לא ירד לטימיון. עקרונית יש לי עוד שבועיים לעבודה, אז אין לי כסף, אבל בנתיים זה נחמד להתלבט. חוץ מזה משעמם לי.... ;D במחשב בחדר שלי אין DVD. אני רואה הרבה (טוב, אין כבר הרבה סרטים שם, אבל שיהיה) סרטים בערוץ 4 בכרטיס טלוויזיה (עתיק- כזה שמעביר את…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום אבל לפי מה שהבנתי הפורום הוא גם מערכות קולנוע ביתי וגם שמע אז אם זה לא המקום בבקשה תפנו אותי לפורום הנכון. אני עובר דירה עוד מעט ואני רוצה טלויזיה חדשה לסלון החדש הבעיה היא שאני לא מבין כלום בזה. המרחק ישיבה מהטלויזיה יהיה בערך שלושה, ארבעה מטרים לכל היותר. חשוב לי שהיא תהיה באיכות FHD כמובן עם איכות תמונה טובה שתהיה חדה ושיהיה אפשר לראות בקלות גם באור חזק יחסית. טווח מחירים של עד 2000 אני מאמין אבל אני ישמח לכמה שיותר זול כמובן, לא אכפת לי יותר מדי מהאיכות חדות וכל זה העיקר שלא תהיה חרא. אני חושב שגודל מסך של בסביבות ה32 הוא מספיק אך תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי רסיבר ישן מאוד עד כה עבד יפה מאוד ,פתאום הפסיק להגיב גם בשלט וגם בכפתורים של היחידה,התוצגה קפואה לא ניתן ללחוץ על שום דבר , זה תקוע כזה ,ניסיתי להוציא מהחשמל ולחבר מחדש ולא עןזר מה לדעתכם הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)? -רון
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הרבה שנים עם המיקרולאב ועשו את העבודה, מפריע לי הסאב הנפרד משיקולי מקום.. מעוניין להתחדש באידיפר r2000 שאלתי היא האם הדגם הנ"ל יתן סאב טוב למרות שאין תיבה נפרדת? אני לא שומע בווליום גבוה, משמש לגיימינג וסרטים.. האם יורגש שיפור באיכות הצליל בין האדיפר למיקרולב גם בווליום נמוך? האם יורגש סאב באדיפר בווליום נמוך? עד כמה אדיפר בדגם הזה מהווה שדרוג ממיקרולב בדגם שלי? רוצה להחליף בעיקר בגלל חיבור אופטי לסטרימר שקניתי
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי,התקציב -2000 שקל המטרה-נגן עם מספיק מקום,צבעוני,בעל איכות סאונד גבוה+אוזניות בעלות איכות גבהו ביותר. התארד הזה פונה למי שבאמת מבין בעיקר באוזניות. בעיקרון חשבתי על IPOD nano 4gb +גראדו sr80 שאמורים להיות מוגברים טוב -עולות 530 עם נגנים. או על אותו שילוב רק עם U3 2GB. ההתלבטות היא בגלל של-U3 יש מגבר די חזק 30mw+30mw אבל הוא רק 2ג'יגה האייפוד יותר יפה ונוח ועם כפול מקום אבל איכות סאונד קצת נמוכה יותר,ומגבר לפי דעתי יותר חלש למרות שאין לי מושג כמה. יש אפשרות גם לקחת X5 או נגן אחר ..פשוט 2-3-4 גיגה מספיק לי אבל ברור שעדיף 20(יותר יקר גם) אני צריך גם המלצה לאוזניות אחרות שיותר טובות מה-px100 שכרגע יש לי. אפשר גם In-ear למרות שעדיף לא
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
http://www.head-fi.org/t/574617/review-comparison-beyerdynamic-dt1350-t50p-sennheiser-hd25-1-ii-hd25-13-ii-pioneer-hdj-2000-v-moda-m80-aiaiai-tma-1
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, מועדים לשמחה! אני לא הכי מבין באודיו ואיכויות יש לי זוג רמקולי מדף JBL TLX 151 שקיבלתי מחבר, והם שוכבים אצלי ללא מעש הרמקולים עובדים אבל הממברנות קרועות 2 ממברנות של 8 אינץ' ו2 של 4 אינץ' אני חושב השאלה היא אם הרמקולים האלה שווים תיקון? תודה מראש לכל העונים והמתעניינים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-