אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף רמקולים.. יש לי את ה CREATIVE האגדיים SB370 אם אני לא טועה.. אבל אחרי 5 שנים הם מתחילים לעשות בעיות.. מישהו פה יכול להעיד על טיב הרמקולים האלה? הם לא הכי זולים יחסית לאחרים.. אבל המפרט סבבה.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל דעה על תחנה העגינה של פיליפס. יש לי אייפוד טאצ' והייתי רוצה משו בסגנון לרכוש. מה אתם אומרים על Philips DC570? תודה רבה ויום טוב D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לתלות טלויזיה מעל המיטה, האם זה אפשרי ופרקטי?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש, ובהזדמנות זו הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הותיקים שלי (4.1, כיום משמשים רק כ-2.1, של Cambridge Soundworks - קלאסיקה בת 10 שנים, אבל הם כבר לא נשמעים טוב). אני משתמש יותר באוזניות, ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי ברמקולים - בטווח של 300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם ההבדל מצדיק את זה. אני צריך 2.1, עם שלט חוטי שיש בו חיבור לאוזניות, שמספק גם הגברה ושליטת ווליום לאוזניות. הייתי קונה VS2421 של Altec, לו רק היה להם מיסוך אלמנטרי (למי שלא מכיר - הם סובלים מרעשים והפרעות סטטיות מכל ציוד אלקטרוני, ברמה מציקה מאוד). המלצות?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני קונה טלויזיה חדשה בגודל של 32 אינצ'. אני צופה במרחק של 2.5 מטר, התקציב הוא עד 3500. כרגע חשבתי על Sharp LC32LE600E. אשמח לעזרה בהמלצות, תודה רבה. **לא רלוונטי**
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
חייב לשתף אתכם: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760 תהיתי אם מדובר בחיקוי או בדבר האמיתי, אבל הזמנתי בכל זאת כי זה בסה"כ 12 דולר. מקסימום הוצאתי 40 שקל על אוזניות לא משהו... קיבלתי ביום שישי האחרון והתחלתי לבחון... על סמך זה: http://detail.china.alibaba.com/buyer/offerdetail/494818373.html עושה רושם שהמוצר שנשלח אליי הוא אכן אוזניות מקוריות. אני חייב לציין שב10 דקות הראשונות שהקשבתי לאוזניות האלה (במחשב עם כרטיס קול מובנה מלפני 4 שנים) לא הייתי בטוח כ"כ שמדובר בדבר האמיתי בגלל טווחים קטנטנים שהיו מעט צורמים לעיתים, אבל מאוד מהר האוזניות "נפתחו" והצליל נשמע חם, מדוייק, ונעים להפליא. לאחר כשעתיים חיברתי אותם למחשב החדש שלי, גם הוא עם כרטיס קול מובנה אבל חדש וטוב…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום הסיקור הבא גרם לי לחשוק במגבר האוזניות הבא: http://www.hometheater.co.il/article01993.%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Audinst-HUD-MX1-DAC רקע כללי: בפועל אני תמיד שומע מוזיקה במחשב. במחשב כרטיס קול פשוט (רכיב Onboard ולא כרטיס קול עצמאי) והאוזניות שלי הם Grado SR-60 המוזיקה שאני אוהב היא מוזיקה קלאסית (סימפונית + קונצ'רטו לפסנתר). השאלה היא זו: האם מגבר האוזניות ישפר לי את איכות המוזיקה בצורה משמעותית? בסה"כ מדובר באוזניות סבירות אבל לא ממש מעולות כך שלא ברור אם זה בכלל שווה את ההשקעה... (כיום אני מאוכזב מאיכות השמע ואני לא יודע מי האשם: ההקלטות שרובם Flac, כרטיס הקול המובנה או האוזניות) תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני מדבר על חיבור של 3.5 מהרמקולים למחשב. יש לי מפצל של 2 אבל רק 4 מהרמקולים עובדים. אז השאלה אם יש מפצל של 3 כי אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כה הנני חסר טלוויזיה חדישה, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אחת וליהנות קצת מהחיים. שימושים: סרטים HD, שידורים דיגיטליים(לא חובה built in), משחקים - אולי חיבור לקונסולה בהמשך. מרחק צפיה: עד 3 מטר. תקציב: ~5K בינתיים חשבתי על : טלויזיה Samsung LA46C530 טלויזיה Sony KDL46EX402 אבל אני פתוח להצעות. אשמח גם על המלצות לחנויות וכדו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי כרגע מערכת רמקולים של לוג'יטק X530 אותם אני חיברתי למחשב בחדר (ממ"ד), ואני די מבסוט עליהם. הבעיה היא שאני רוצה לשמוע מוזיקה,סרטים ומשחקים בעוצמה יותר חזקה ויותר איכותית, לכן חשבתי להחליף אותם... ברשותי לוח אם ASUS P5K SE המשולב עם כרטיס קול שתומך ב5.1. חשבתי ללכת על הדגם של לוג'יטק Z5500 שהם נראים מפלצתיים אבל הם מאוד יקרים. או אולי ללכת על משהו של MICROLAB. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין,מה אתם הייתם עושים במקומי.... שימושיי העיקריים הם מוזיקה וסרטים... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מצלמה ישנה מ2001 Sony DCR-TRV120E. היא מקליטה על קלטות רגילות ועם יציאות אנלוגיות לטלויזיה/וידאו/DVD. בנוסף יש לה חיבור "DV-IN/OUT" - המכונה גם "iLink" - שלאחר בדיקה בגוגל הבנתי שמדובר על חיבור Firewire סטנדרטי לחלוטין. אני מעוניין להקליט וידאו מהמצלמה לדיסק DVD במינימום השקעה כספית. האופציות כרגע הן לקנות מצלמה חדשה שצורבת ישירות על DVD (חחח כן... גם זו אופציה כרגע), לקנות DVD מקליט שעולה בערך 1000 שקל, לקנות כרטיס עריכת וידאו, או פשוט לחבר את המצלמה כמו שהיא כרגע למחשב שלי ולנסות להקליט. במחשב שלי יש חיבור FireWire וכרטיס מסך סטנדרטי (9600GT ללא כניסות וידאו). האם אפשרי לחבר את המצלמה למחשב עם fireWire ולהקליט וידאו ללא כרטיס עריכת וידאו ייעודי? האם יש לכך י…
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלויזיה 42" לסלון.. התענייתי בשני הדגמים, מה מבינהם יותר טוב? LG 42LD650 Panasonic THL42S20M והאם הייתם ממליצים על טלויזיה אחרת בגודל 42"? תודה מראש, יוגב.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכבל הנ"ל. כמה שאלות האם לכבל יש שמות אחרים כי חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי :-\. מהיכן אפשר לרכוש את הכבל (חברה איכותית) ?גם אתר אמין באינטרנט שעושה משלוחים יהי מצויין . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים איכותיים שאפשר לקחת למקומות בתיק ולחבר לMP3 (לא בלוטות') ראיתי את הרמקולים gear4 pg-142 ודי התלהבתי מהם, אבל הבנתי שמכרו אותם בסלקום לפני שנתיים ובאינטרנט מצאתי אותם רק באתר בשם זולה שופס ב650 ש"ח, שזה יותר מדי. אם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות כאלה במחיר סביר זה יהיה מצוין, מעבר לזה אני אשמח להמלצות לרמקולים איכותיים אחרים, עד 400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפשת המלצה לרמקולים לחיבור אייפודהכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של עד 500 ש"ח (יודעת שזה לא המון אבל זה מה יש כרגע) חיבור לחשמל (אפשר שניתן גם בסוללות אבל לא רק). האמת - לא חייב להיות מותאם ספציפית לאיפוד כל עוד ניתן לחבר אותו כמו כל נגן...אבל שיהיה נוח לנייד מחדר לחדר, לא המון חלקים..., תוספות שישמחו אותי אבל ממש לא הכרחי: חיבור גם לרדיו ואפשרות להתחבר גם לאייפון תודה, שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 טובים בתקציב של עד כ250 ש"ח מקסימום 300 ש"ח וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל רמקולים. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=267 ויש שם כמה רמקולים. חשבתי ללכת על 2.1 Creative Inspire T3130, מה אתם אומרים יש שם דגם יותר מוצלח או ללכת עליו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש בעיה בשימוש באוזניות גדולות כמו ה HD202 /205 כאשר משתמשים במשקפיים ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שאני רוצה מסך גדול ( מ27 - 32 ) שיתאים לשימוש של צפיית סרטים ומשחקי מחשב. אני יודע שזה ענק למחשב אבל אני מחבר הכל אלחוטי. אגב אם יש המלצה על מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרה שלי אשמח לשמוע תודה!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחדש ברמקולים למחשב, עד עכשיו הייתי שומע במגבר ו2 רמקולים גדולים של פירלס, לא מאיכות גבוהה כ"כ. אני בעיקר מתלבט בין רמקול 5.1 ל2.1 השימושים שלי הם שירים (בעיקר) טיפה סרטים וטיפה משחקים. הסתכלתי על הדגמים הללו http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=SS21&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=251&aff=Zap〈=he http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=940 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=455 http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=569 מה עדיף מבין כל אלה? האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל רמקול 5.1? האם אני יכול לחבר את הרמקולים הללו גם לטלוויזיה? אשמח לתשובות ועזרה תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*כותרת* חבר שלי חושב לקנות אותם השאלה שלי אם יש להם באסים טובים הוא משחק הרבה משחקים ושומע מוזיקה המון הוא יהנה גם מהמשחקים וגם מהמוזיקה? במוזיקה הוא יקבל תוצאה יותר טובה מהHD202 של סנהייזר?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אלהן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי רמקולים למחשב מבית WINNER של 4.1 ערוצים עכשיו אני רוצה לרכוש רמקולים חדשים ב5.1 ערוצים שיהיה להם שלט. ועוד משהו קטן. פניתי לנגר שבונה לי מיטה ואמרתי לו שאני רוצה בגב של המיטה זוג רמקולים כאלה של רכב או שקועים בקיר. ואני רוצה לשלב את זה למחשב. עכשיו אם אני יקנה רמקולים של 5.1 ערוצים למחשב זה יהיה בזבוז של שני הרמקולים האחוריים כי אני מתכנן להשים במיטה 2רמקולים, אני לא רוצה לשלב רסיבר ורמקולים ביתיים אלה סט למחשב. בבקשה למי שיש רעיון שיגיד לי. תקציב עומד על 1500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
, האופציה הזו די פשוטה אבל רציתי לדעת , העם קיימת אפשרות לקנות כרטיס קול או כל דבר אחר בשביל שיהיה למחשב העתידי שאני הולך לקנות . כרטיס קול עם מיקרפון פנימי , בדיוק כמו שיש לנייד שממנו אני כותב את ההודעה הזו , מצאתי את האפשרות הזו מקלה אליי מאוד , כן אני יודע , על תמהרו להגיד מה הביג דיל בלחבר חיצוני עקרונית זה אפשרי ? PC רגיל , עם אופציה זהה לניידים של היום , מיקרפון פנימי הכוונה . תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לא להתייחס לתקציב אלא לתועלת, בידיעה שהמחיר של הכל הינו 3000 שקל 2x polk monitor 70 onkyo sr508 polk psw10 מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, מחכה לאישור של מביני עניין
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-