עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. למצלמה יש יציאת svideo, A/V , ויציאת אוזניות לכרטיס הלכידה יש כניסת svideo , composite את הוידאו אני מחבר דרך svideo איזה כבל/מתאם אני צריך כדי להעביר גם את הקול? תודה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  2. שלום, יש לי הרבה סרטים ב-HD שהם 5.1 מסוג קובץ MKV כשאני צורב אותם בתור DATA על דיסק רגיל הדיוידי בסלון לא מצליח לזהות אותם ומראה כאילו שהדיסק ריק זה דיוידי "מיוחד" שקורא צרובים ובד"כ כשאני צורב סרטים AVI ,EMPG וכאלה זה קורא אותם ורשום עליו שהוא קורא גם HD (רשום 1080P..) יש איזה שהיא תוכנה להמרה של פורמט הסרטים כדי שאני יוכל לצרוב אותם ככה שהדיוידי יקרא אותם ? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by asmy999,

ברשותי DVD של טושיבה (מכשיר רגיל לקולנוע ביתי דגם 2550 ), ברצוני לדעת האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת מכשיר DVD רגיל לקורא DIVX ?

4. שלום! יש לי דיסק מקורי שעשיתי לו ריפ לFLAC, והאייטיונס שלי לא מפעיל אותו. לאיזה פורמט כדאי לי לעשות לו קונברטר מבלי לאבד איכות? ובאיזו תוכנה? תודה לכם

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by shaked889,

יש לי במחשב הנייח כטיס טלויזיה פנימי, קניתי נייד ואני רוצה להעביר אותו לנייד, יש דרך לעשות זאת? אולי ישנו מתאם?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by stingeR-,

טוב, אז יש לי מחשב בסלון(סמפרון 2800 ב2600מגהרץ עם רדאון 9550 ו256מגה ראם) במחשב ישנו גם כרטיס טלוויזיה של חברת LifeView דגם Prime 30 - ישן אבל עובד יפה מאוד ומציג תמונה חלקה ויפה.. הכרטיס מחובר לממיר דיגיטאלי של HOT.. רציתי לדעת האם יש תוכנה(כרגע משתמש בWINDVR) שתדע להקליט לפי שלט ותוכל לשלוט על המחשב דרך שלט.. איך בעצם להפוך את המחשב הזה לעבוד כמו YES MAX למשל.. הלוח אם הוא Gigabyte K8NS ואני מאוד מקווה שיש עליו חיבור לאינפרה אדום בשביל שלט

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת מיני JVC MX-J30. הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. עכשיו השאלות... 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? -----------…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. היי, קניתי מיד שניה רסיבר מדגם pioneer vsx 322 k, ראיתי מפרסומי עבר פה שיש לו אפשרות של 4K PASSTHROUGH (המכשיר עצמו לא תומך ב-4K) מישהו מכיר את הדגם ויכול לאשר לי שזה קיים ואיך מבצעים את זה? שאלה נוספת - אני מרגיש שהרסיבר נותן הרבה הרבה יותר דגש לרמקול הסנטר בהשוואה לרמקולי הצד (שגדולים יותר ונראים איכותיים יותר) ניסיתי לעשות כיול אבל אני חושב שזה משהו בהגדרת הפורמט הקולי..אשמח לעזרה, קצת חדש בתחום

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by itaic,

מישהו יודע איך ובאיזו תכונות אפשר להקליט מטייפ למחשב? (גם אילו כבלים צריך וכו?))

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עם כן יש דרך windows media center

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  12. יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת סטריאו של קנווד הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים מקדימה, בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? לזוג השני שיש לי (…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sharpkid,

קניתי מקנדה ממישהו שאמר שקיבל את האוזניות האלו מתנה ומכר לי ב150 דולר אותם. לפני שיגיעו אני רוצה לדעת איך לדעת אם הם לא מזויפות. תודה.

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  14. Started by danvis,

אם למשל שאני קונה דיסקמן מחברת מכירות באינטרנט, רק אם כתוב עליו קורא wma, הוא ייקרא את הפורמט הזה? או אם למשל כתוב עליו "קורא דיסקים צרובים" זאת אומרת שהוא יודע לקרוא גם את פורמט wma?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by berner,

חבריה שלום :s05: הבית היה בשיפוצים וכתוצאה מכך התבלבלו לנו החוטים למערכות הוידאו+DVD+ממירYES אל הTV האם יש כאן איזה חומר או תרשים שיסייע לי להפעיל המערכות בצורה מיטבית כמו הקלטה לוידאו(כן יש לנו עוד מכשיר כזה)מתחנה X ולראות מתחנהY או להקליט ולראות DVD אשמח לקבל הדרכה איך לחבר בברכה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. נראה לי שמיציתי בכותרת יש לי 5 רמקולים וסאב פשוטים מאוד מהזולים של ITT ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול שלי את כולם אם זה אפששרי? עריכה: כרגע הצלחתי לחבר 2יציאה שיוצאת מהסאבב (שאליו מתחברים כל הרמקולים) שמתפצלת ל 2 יציאות עם SL ו SR חיברתי בהם מתאם ודרכו כבל שמתחבר למחשב אך אני שומע רק ב 2 רמקולים ישנה דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by jalook,

קניתי מחשב חדש HP dv6680ej הכולל יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו למגבר ולהינות מסאונד מלא DTS או Dolby digital. העניין הוא שמחשב אין יציאת S/PDIF או יציאה אופטית, אך יש לו HDMI שכולל גם אודיו דיגיטאלי. שאלתי היא איך ניתן לחבר HDMI למגבר? לא הצלחתי למצוא כבל HDMI שיש לו פיצול יציאות אודיו ווידאו. תודה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by orel13orel,

יאני רוצה לחבר בין המחשבב לTV שלי חיבור יגצן עם קול אבל אני לא הבנתי איך הינה תמונה עם המדריך איך לעשות את זה עם מישהו הבין: מסך סנסוי LCT-32SDFT כ.מ ג'יפורס 8600 GT 1GB לוח אם ג'יגה ביט GA-P35-DS3L מה לעשות בשביל שיהיה לי קול דרך החיבור HDMI

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  20. Started by rani,

שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DaMn18,

לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by Sparkle,

המערכת היא Samsung HTD453HT + ממיר YESMAXTOTAL + טלווזיה TOSHIBA 32RV500 למערכת יש את החיבורים: ARC, HDMI OUT, Composite Output, Component Output, Audio Input, Optical Input לטלווזיה יש את החיבורים: SCART X2 (RGB/AV + S-VIDEO/AV) , Component+RCA Audio Composite+RCA Audio, HDMI X3, D-Sub 15 pin+RCA Audio לממיר יש את כל החיבורים האפשריים.. אבל רק אחד מכל סוג (hdmi וכו׳) חשוב לי לשמוע בכל ה5.1 ערוצים. חשבתי גם לחבר את המחשב למערכת אבל אין לי חיבור HDMI במחשב.. איך אתם מציעים לחבר את המערכת?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. שלום . יש לי כ.קול מדגם Creative Audigy 2 ZS שמחוברים אליו רמקולים 5.1 של MicroLab , הבעייה היא שאני רוצה לחבר גם אוזניות , אבל לא מצליח מהאוזניות לא יוצא קול . הדרך היחידה היא להוציא את אחד החיבורים של הרמקולים ורק אז אני שומע קול דרך האוזניות .. ( כשהייתי משתמש ב כ.קול המובנה של הלוח , אז הייתי יכול גם לשמוע את הרמקולים וגם לחבר אוזניות ) למשהו יש רעיון איך אני יכול לחבר את האוזניות מבלי להוציא כל הזמן את אחד החיבורים של הרמקולים ?? תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  24. בוקר טוב, בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים? בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. קניתי מחשב חדש ושמתי בו את הכרטיס טלויזיה הזה: RJ PCI TV CARD איך אני מחבר את הטלויזיה והממיר(ממיר של HOT) למחשב? בתמונה יש את היציאות של הכרטיס טלויזיה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.