עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by I7210I,

שלום יש לי את הרמקולים הבאים והתקנתי WIN 7 והמחשב לא מזהה אותם...כרגע במשחב שהתקנתי WIN7 אין אינטרנט ככה שאני צריך לינק לדריברים.. תודה http://img177.imageshack.us/i/1271338936618.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1271338919503.jpg/ של CREATIVE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

שלום לכולם! אני רוצה לבצע המרה למספר קסטות וידאו ששוכבות אצלי בבית, אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (לא משנה לי אם זה יהיה VIVO או פתרון USB) המחשב שלי הוא קצת ישן P4 1800 GHz , 768 RAM והכניסות USB שלי הם 1.1 לכן נראה לי עדיף שהפיתרון יהיה VIVO (AGP)VHS ל DVD - מחפש פתרון זול ואיכותי כמובן שחשובה לי האיכות אבל בהשקעה סבירה.. רציתי לשמוע על מה אתם ממליצים תודה

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  3. שלום חברים. לאחרונה חזרתי לאונליין גיימינג וגיליתי שסאונד טוב ותקשורת במיקרופון זה מצרך נחוץ בשביל להפיק את המירב. כרגע אני משתמש בהד-סט זול של חברת מו?לר, איכות המיקרופון טובה ואין לי תלונות על איכות השמע (על אף ששוב, זה באדג'ט ולא איכותי) - הבעיה היא שאני מרכיב משקפיים, והאוזניות לא נוחות בעליל. אחרי שעה, נניח, של משחק, באמת יש כאב בתנוך האוזן, צריך לשחק עם האוזניות ולפעמים פשוט להוריד מרוב שהכאב מעצבן. אני מחפש אוזניות גיימרים בתקציב עד 450 ש"ח (מוכן להתפשר על 500), עם מיקרופון מחובר (לא נפרד, כמו הסיבריה של סטיל-סרייס), סאונד איכותי במשחקים, אבל לא ברמה אודיופילית כי אינני כזה, אבל פשוט - הכי חשוב, נוחות נוחות נוחות! לא משהו שילחץ ת'אוזן יותר מידי. אשמח להמלצה ממרכיבי…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום. אני צריך המלצה למסך טלויזיה LCD 42 אינטש. צופה ב-HOT כל הזמן ומדיי פעם DVD ו-PS3 התקציב מקסימום 7 אלף. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכרטיס שלי הוא CREATIVE AUDIGY 2

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  6. רמקולים עם באס של קריאטיב -חיבור בננה PL קטן >>> קונסולת הפלייסטיישן 3 - חיבור של 2 rca ניסיתי לחבר עם כמה מתאמים -זה מאבד את הסטריאו!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by re5pect,

שלום! צריך המלצה לנגן הארד דיסק, שיהיה לא גדול מידי, שיוכל להכיל לפחות 200 שירים, זמן בטריה ארוך, ואוזניות סבירות תקציב-כ 1300 שקל.. חשבתי על הH10

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים כולל באס לחדר בסדר גודל : 3מטר2.8X בטווח מחירים עד 500-1000 יש לי רסיבר של JVC מסוג RX-5042 . ואני רוצה לקנות רק רמקולים שיתאימו לרסיבר הזה. (החיבור של הרמקולים הוא בחוטים ולא בבנות). אשמח מאוד לקבל הצעות טובות מחברות אמינות ואחריות טובה. אני לא מבין בנתונים של רמקולים וחברות .. לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה ! משמש בעיקר לשירים וסרטים. הנה תמונה להמחשה איך אני רוצה שגודל הרמקולים יהיו: http://media.shopy.co.il/shops/318/products/p27665b.jpg

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by שניצל,

שלום! ברשותי טלוויזית סמסונג LA40D550 שנרכשה לפני כ-4 שנים (אני די בטוח שהיא כבר לא באחריות). לאחרונה היא הייתה כבויה מספר שבועות ועכשיו כשניסיתי להפעיל אותה היא לא נדלקה, ונורית הבקרה שלה כבויה גם כן. בהוראות ההפעלה לא ממש כתוב כלום (רק לנסות להפעיל עם הכפתור שעל הטלוויזיה במקום השלט) ובתמיכה הטכנית של סמליין גם לא ידעו לומר לי כלום. ניסיתי לנתק אותה מהחשמל למשך הלילה ואז לחבר מחדש אבל זה לא עבד. האם למישהו יש רעיון מה לעשות לפני שאני קורא לטכנאי? (לחילופין, האם למישהו יש המלצה לטכנאי באזור תל אביב?) תודה רבה לכולם!

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון אנא ידעו אותי פשוט זה היה נראה לי הפורום הכי הגיוני הורדתי כמה סרטים של HD ב- 1080p . יש לי טלוויזיה בבית של philips שהיא Full HD ותומכת ברזולוציה זו כמו כן יש לי במחשב נייד hp dv5-1000us יציאת hdmi . ניסיתי לחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל hdmi אבל גם כשאני מפעיל את הסרט עם VLC הוא קטוע מאוד ומידי כמה זמן התמונה נמרחת וחוזרת לעצמה אין לי מושג מה גורם לבעייה הזו , התקנתי את הקודקדים של CCCP ושום דבר לא עוזר לי. תודה רבה נ.ב. הנה המפרט של הנייד: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01486884&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lior10,

אני מעונין לקנות רמקולים בתקציב של עד 400 שקל (אפשר חריגות). הדגמים שאני מתלבט בינתיים הם: JBL Creature II 2.1 Altec Lansing ATP3 Logitech X-230 אני יותר בכייון של השניים הראשונים. בכל אופן, אין לי אפשרות לשמוע את הדגמים חוץ מאת הJBL ככה שהייתי רוצה תשובות מאשנים עם ניסיון בעניין. אני עומד לקנות את הרמקולים בימים הקרובים ככה שאני צריך תשובות מהירות. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by ClubCaliber,

יש לי מערכת "קולנוע ביתית" המורכבת מרסיבר 5.1 JVC מהדיוטי פרי, רמקולים קידמיים של AIWA מערכת NSX-5222 ורמקולים אחוריים של פירלס SR-377. אני לא מרוצה. השאלה היא, האם להשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי (Audigy 2ZS) ומערכת 7.1 (נגיד Creative T7700). או להשקיע את המחיר הזה + כמה אלפים ולעשות לי מערכת על רמה. ..?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  14. טוב השאלה בכותרת וגם במה הוא תומך ומה האיכות שלו? יש ביקורות ברשת? פשוט הלך לי המחשב ובמידה והכרטיס קול שלו איכותי אם בכלל אפשר איכשהו לחבר אותו לרמקולים זה יכול להיות פיתרון טוב וזול מבחינתי

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אני כל הזמן מנסה לזהות בסרטים קטעים חזקים של סראונד. מן הסתם רובכם תגידו שב"מטריקס" אפשר לבדוק את האיכות. אבל האם מצאתם איזשהי סצינה ספציפית מסרט מסוים שאתם חושבים שהוא החזק ביותר לבדיקת איכות הסאונד או הסראונד שלכם? כשכל אחד מאיתנו יגיע לרכוש מערכת קולנוע, הוא יוכל להשוות לפי זה. בעיקרון לענייני סראונד יש לי שני קטעים ממש איכותיים (ששומעים את הסראונד בבירור). 1. Sin City - כשMARV בורח מהמשטרה, הוא נכנס לביוב וצולל שם ואז הוא יוצא, אז יש מסוקים שמחפשים אותו.. ממש איכותי ובולט. 2. Man on Fire (נקמה בוערת) - בחלק שדנזל וושינגטון דוחף להוא דינמיט לתחת מתחת לגשר, יש גם מסוקים שחגים מסביב, ובו אפשר להרגיש את הסראונד בצורה מושלמת... יש לכם סצינה כזאת? רפי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IlyaN,

אהלן, לא זה לא דיון המשך... פשוט ראיתי שיש דיון דומה ולא רציתי להידחף אז פתחתי אחד משלי, מכאן הכותרת וה-2... טוב לנושא: אני מחפש אוזניות למחשב ולנגן שלי.. במחשב המקור הוא כרטיס קול מובנה (Azalia Hd codec). אני מעדיף אוזניות פתוחות (לא מבטלות רעשים חיצוניים), קשת אבל Circumaural. אבל זה נתון לשינוי בהתאם לביצועי האוזניות. אני מחפש אוזניות שיהיו ורסטיליות בצלילים, לאו דווקא בהקשר מוזיקלי (למרות שגם זה יהיה נחמד...) אלא שיהיו מתאימות גם למולטימדיה (ז"א משחקים וסרטים)... מכאן שחשוב לאוזניות יהיה איזון טוב בצלילים ופאנצ' טוב בבאס. אני מודע לזה שהדרישות שלי קצת גבוהות (אני אפילו לא יודע אם יש כאלה אוזניות all around) אבל אני מוכן לשלשם במיטב כספי, שזה אומר בסביבות 600 ש…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  17. אני מחפש חבילה של קודקים טובים או אפילו כל מיני קודקים שעובדים באמת (רק לא של ליונטוורק כי זה בקושי עוזר) שלא מגיעה איתם איזה תוכנה ושלא יעלה שום דבר בהפעלה של ווינדווס! פשוט קודק רגיל וזהו... מישהו יכול לתת לי לינק? כי לא מצאתי משהו טוב בחיפוש

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by BoA,

ברצוני לקנות רמקולים חדשים למחשב. התקציב שלי הוא מ700 עד 1000 שקל, אם יש לכם משהו ממש מומלץ למחשב אז אולי אני אשקיע 1500 (התקציב גמיש). חשוב לי שהבאס שהם יפיקו יהיה איכותי . לא משנה לי 3.1 או 5.1. יהיה נוח אם תביאו לי כמו כן אתר מומלץ ששווה ממנו להזמין דרך כ.אשראי (אתר עם תנאי שירות ומשלוח טובים). אני לא ממש מבין בזה אז אני לא יודע אם צריך איזה כרטיס קול מיוחד במחשב וכו' אז הסברים כללים יעזרו לי. תודה

19. אני יודע ש DVDR נחשב להכי טוב, אבל יש XVID TS וכו איזה פורמטים נחשבים לטובים ?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  20. כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  21. אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום! ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים. האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by omfir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה האם DVI TO HDMI מעביר קול?,לשני חברים שלי יש כבלים כאלו אחד עם 8600 GT ואחד עם 9800GT והם מצליחים להעביר סאונד. כבר עמדתי לקנות כבר כזה ב KSP ואמרו לי שסאונד לא יעבוד. אני רוצה לחבר את זה ל LCD 32. יש לי 8800GT האם זה יעבוד?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by dabaz,

קנו לי מארה"ב את הכרטיס הנ"ל. במקור ביקשתי את ה-AUDIGY 2 VALUE הרגיל. לא היה במלאי ולכן אבא שלי קנה לי את הPLATINUM מסדרת ה-X-FI. אני לא עורך מוזיקה, והמטרות העיקריות שלי הם משחקים ומוזיקה. רציתי לדעת איזה יתרונות יש לPLATINUM על ה-XtremeMusic, אם יש בכלל למשתמש כמוני. כמו כן, מה האפשרויות שמציע לי הכונן האופטי? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by Ic3 CuB3,

אם אני מקבל נגן מהאריזה והוא בגירסא כלשהי שכבר יצאו אחריה עוד 3 עידכונים וכל עידכון עושה משהו אחר. אז אם אני יתקין את העידכון האחרון הוא יעשה את העידכון שלו וגם את 2 העידכונים הקודמים לו ? או שאני יצצטרך להתקין את שלושתם ?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.