עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה המצב חבר'ה ? השבוע קניתי מחשב חדש ותוך כדי שמתי לב לבעיה הבאה: בזמן שאני מעתיק קבצים ממקום למקום או מדיסק למחשב .. או מתקין איזשהו תוכנה או משחק.. ויש שירים ברקע אז השירים נדפקים באותו רגע נהיים נורא איטיים או שממש נתקעים.. הבעיה הזאת יכול להיות נובעת מהכרטיס קול ? או מהמחשב? אשמח לשמוע דעתכם בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור !

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  2. דוד שלי (ארה"ב) עוד מעט מגיע לפסח ויש את הגראדו 225 ב200$. שווה או לא? אני שאלתי כבר כמה חנויות (גדולות) ואף אחת לא נותנת לשמוע אותן בתצוגה... מה עושים? והאם הן שוות את המחיר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by gilad4321,

אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.

4. התופעה חזרה על עצמה בשלושה נגנים, הראשון 512 מגה הוחלף. אחרי זה שניים של 1GB. הם נדלקים ורק מראים את הלוגו של סנדיסק, ומעבר לזה לא עושים כלום. המחשב לא מזהה אותם, אי אפשר לעשות איתם פשוט כלום.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1 מחברת Cambridge SoundWorks השייכת ל Creative המערכת מדגם MegaWorks 550 THX עכשיו שני בעיות קטנות , 1. החיבור לחשמל הוא לא חיבור ישראלי הוא חיבור עם שני פינים ארוכים וכתוב עליו In 230V אני חושב שזה חיבור אמריקאי אבל אני לא בטוח בכך . איפה אפשר להשיג טרנספורמטור לחיבור כזה ? 2. החיבור לשלט של המערכת חסר (אין לי אפשרות להשיג את הבנאדם ) איפה אפשר להשיג את השלט הזה למערכת? (כי בלי החלק הזה , המערכת לא יכולה לפעול) לינק למערכת http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240&nav=1 תודה .

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  6. בעיקרון גיששתי בנושא המגברים יקר כל הנושא אבל חייבים להמשיך איתו, זוהי המחויבות שלי בתור אודיופיל מתחיל ראיתי הרבה מגברים CMOY שיחסית זולים וניתנים לבניה לבד במיוחד אם אני אשנה אותם לרוץ על חשמל 12VDC מהמחשב... מה אתם (אנטולי במיוחד אתה) אומרים על הנושא?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  7. מחפש אוזניות איכותיות לנגן החדש שלי הD2. התקציב 1000 ש"ח, אך בהחלט אפשר גם נמוך מזה לא יזיק... אני מחפש אוזניות עם באמת צלילים צלולים,אבל גם שיהיה באסים. לא צריך להגזים בבאסים,אבל אני לא אוהב אוזניות "ריקות" כמו הגראדו SR80 למשל. כרגע אני עם PX100, אז ברור שדרושות אוזניות ברמה גבוהה יותר מהן.. לא משנה לי IEM,אבל אני לא ממש אוהב אוזניות גדולות כמו HD485. אין לי מושג למה אבל אני נדבק ל-ULTRASONE ,פשוט יש להם אוזניות יפות וזה גם קצת חשוב לי. כל הסנהייזר סגורות נראות כמו גוש פלסטיק מוצק ולכן אני לא רוצה אותם... חשבתי על פרוליין 550,אבל התנגדות 64 אום, ואני לא יודע אם הנגן שלי יזיז אותם כל כך.. *אפשר גם הצעות למוצרים מחו"ל,אבל ממש לא מומלץ כי אין לי איך להזמין.... תודה!!!

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  8. למישהו יש נסיון עם Logitech® FreePulse Wireless™ Headphones ? אני מתעניין באוזניות אלחוטיות לאייריבר שלי פשוט כי השימוש בהם נראה לי הרבה יותר נח המחיר שלהם בארץ הוא 600 ש"ח ובארהב 100 דולר, אני יודע שבלטות' עדיין לא באיכות של אודיו חוטי אבל אני לא אודיופיל ומחפש מוצר איכותי ללא צורך בחוטים. אז מה אתם אומרים? כדאי? מישהו שמע אותן בפועל? יש הפרעות? איך הסאונד והווליום? כמה זמן הם מחזיקות פר טעינה בפועל? תודה עריכה: ראיתי יש לקריאייטיב גם אלחוטיות שנראות לי טובות: http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=14603&nav=1 מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by ncrd,

שלום, אני קונה את הלוח Asus P5b Deluxe אשר מגיע עם הכרטיס קול המובנה ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio. יש ברשותי כרטיס Audigy 2 ZS מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מי מהכרטיסים טוב יותר? ההיגיון אומר לי שה-Audigy טוב יותר אבל אני לא בטוח ב-100 אחוז... שאלה נוספת, האם יש טעם להתקין את שניהם? האם יש יתרונות/שימוש למחשב עם שני כרטיסי קול? תודה, מיכה

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by yuraxp,

איזה בין האוזניות יותר טובות? AKG 26P http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2902&scat=308&tcat= או ה AKG K44 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=34&scat=308&tcat= בעבר היה לי אוזניות של SONY MDR 100 ואהבתי אותם, אתם חושבים שיש שיפור ניכר בינם?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  11. תכננתי לקנות נגן חדש, אחרי שנעלם לי המטען של ה-X5, וגם חשבתי שהוא התקלקל (חשבתי כך, בגלל שחיברתי את הנגן למחשב עם USB HOST והוא לא נדלק). היום הלכתי לבאג, וקניתי ערסל טעינה לנגן (מתאים לגרסת ה-X5 שיש לי), שעובד על USB2. חיברתי למחשב את ערסל הטעינה ושמתי בתוכו את ה-X5. המחשב בכלל לא מזהה את ערסל הטעינה או עושה איזה שהיא פעולה כשאני מחבר את הנגן! הוא אמור גם להטעין, וגם להראות את המחיצה של ה-X5, מה שלא קורה. USB הצליח לעבוד לי על העכבר MX510 שיש לי, כל היציאות הצליחו להפעיל אותו, רק את ה-X5 אני לא מצליח להעלות דרכם. יש לי שני כבלים לחיבור הערסל למחשב (מצד אחד USB, מצד שני חיבור קטן כזה שנכנס לערסל), ועם שניהם הערסל לא מזוהה. מה זה אומר? הנגן התקלקל וסתם ביזבזתי כסף על ערסל …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  13. שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. השיקול המרכזי והכמעט בלעדי הוא איכות הסאונד. אני מתלבט בין: koss portapro sennheiser cx300 sennheiser px100 מה עדיף? ואיפה הכי כדאי לקנות באיזור חיפה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by parker8,

איך הם? רמקולים טובים? אתם ממליצים על משהו אחר בתקציב של עד 1000 שקל? האם תקציב של 1000 שקל הוא תקציב טוב לרמקולים ששימושם העיקרי יהיה משחקים וסרטים? תודה מראש לעוזרים נ"ב פנדה הביאו דגם של לוג'יטק- Z-5400 ב-2100 ש"ח, הם בכלל לא מופיעים באתר של לוג'יטק יכול להיות טעות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=13484

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  15. שלום, יש לי קצת כסף ואני רוצה להשקיע אותו בנגן Mp3 שישרת אותי בתקופה הקרובה ובעת השירות הצבאי הקרב ובא. אני חושב שנגן עם אפילו 4gb יכול לספק אותי מבחינת הנפח. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ממושך כמה שיותר, שהממשק והממשק הגרפי יהיו מעוצבים ונוחים לשימוש. חשבתי לכיוון נגן עם יכולת לניגון סרטים, אבל זה יעניין אותי רק במידה ובנגן יש מעל 20 ג'יגה ושיהיה לו Video output, אחרת זה לא הכרחי. תודה לכל המגיבים!

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by PCguy,

??? איך לעזאזל אני מעתיק דיסק מוזיקה למחשב? או לMP3 שאני עושה העתק הדבק הוא מעביר רק 1KB לשיר וזה לא עובד מה עושים????

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אני כל הזמן מנסה לזהות בסרטים קטעים חזקים של סראונד. מן הסתם רובכם תגידו שב"מטריקס" אפשר לבדוק את האיכות. אבל האם מצאתם איזשהי סצינה ספציפית מסרט מסוים שאתם חושבים שהוא החזק ביותר לבדיקת איכות הסאונד או הסראונד שלכם? כשכל אחד מאיתנו יגיע לרכוש מערכת קולנוע, הוא יוכל להשוות לפי זה. בעיקרון לענייני סראונד יש לי שני קטעים ממש איכותיים (ששומעים את הסראונד בבירור). 1. Sin City - כשMARV בורח מהמשטרה, הוא נכנס לביוב וצולל שם ואז הוא יוצא, אז יש מסוקים שמחפשים אותו.. ממש איכותי ובולט. 2. Man on Fire (נקמה בוערת) - בחלק שדנזל וושינגטון דוחף להוא דינמיט לתחת מתחת לגשר, יש גם מסוקים שחגים מסביב, ובו אפשר להרגיש את הסראונד בצורה מושלמת... יש לכם סצינה כזאת? רפי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אפשר לתלות אותם?

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  19. שלום, קניתי את הנגן המתואר בכותרת שכמובן בא עם אוזניות ה-MX500 (לפי ביקרות האתר). האוזניות היו איתי כבר כמה זמן עד שבעקבות משיכה חזקה נותקו המגעים ועכשיו אני יכול לשמוע רק באוזניה אחת וזה גם לפעמים... מכיוון שהביטוח אינו מכסה נזקים פיסים נשאר לי רק להשיג אוזנוית חדשות... אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן ( אני לובש משקפיים ולא כול כך נוח לי משהוא אחר) אני מעדיף דגם אחר ממה שהיה לי כי אלה בולטות מאד בהשוואה לאחרות ויש להן נטייה יותר גדולה ליפול והן לא מאפשרות לי לשים כובע וגם הסאונד נדפק לגמרי ברמות הגבוהות של הוואליום. בקשר למחיר אני לא בטוח... נראה לי עד 150 ועדיף פחות תודה מראש למגיבים.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  20. אז התקציב שלי לא ידוע כע אני מניח שכמה מאיות, אני רוצה רמקולים שייתנו לי לחוות דברים בצורה טובה יותר, סרטים, משחקים אני לא יודע מאיפה להתחיל לסנן אני מקווה שיש לכם משהו מתאים להציע לי, מאיפה וכמה זה עולה תודה

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by RazKadar,

יש לי נגן של כרייטיב זה הנגן http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=4908 הוא נפל לי למים וכנראה נוצר איזה קצר זה נגן יקר ואין לי כבר אחריות האם אפשר לעשות משהו או שזה אבוד? אם אפשר לעשות אז תגידו לי מה איפה וכמה זה יעלה בערך בבקשהה תודה חחחח

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by ולרי88,

מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה .. מה אתם מציעים לי לקחת ?

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  23. אני רוצה לטעון אותו יעני מהחשמל כמה עולה כבל כזה?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, שלשום(יום ראשון) אנוכי הלך לבית ספר עם הH10 הנאמן שלו לצידו תוך שהוא שומע מוזיקה. רצה הגורל וקניתי לי פחית מיץ תפוחים על מנת להרוות צימאוני, איך שנכנסתי לכיתתי שפכתי על עצמי בערך רבע פחית מיץ תפוחים. לצערי הרב, הH10 היקר שלי היה בכיסי והוא שבק חיים. פתחתי את הבטרייה וגיליתי שכולה מכוסה במיץ... ייבשתי אותה ואת המכשיר עצמו בעזרת נייר רגיל וכן בעזרת פן, ללא הועיל. כאשר אני רוצה להדליק את המכשיר, שום דבר לא קורה, ריק. אתמול שניסיתי להדליק אותו הוא עוד נתן סימני חיים קלושים כאשר המסך הבהב בלבן. עכשיו, אינני יודע האם המכשיר שבק חיים לנצח נצחים או ש"פשוט" הבטרייה נדפקה וכל שעליי לעשות הוא להחליפה. לכמה חברים שלי יש H10 וחשבתי לקחת בטרייה של …

• 9 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים