עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות נגן של לפחות 40 ג'יגה (לא מארץ) ומאוד אהבתי את הזן טאץ' אני לא רוצה את הH340 אל תציעו עליו!!! איזה עוד נגנים של 40 ג'יגה יש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ClubCaliber,

אהלן. יש לי פאנל של קלריון Clarion DB186MP שתי קומפוננטים 6.5 של JBL לא זוכר את הדגם אחורים גם 6.5 בדלתות מקורים של האוטו חשבתי על אולי לשדרג את המערכת בסאב ומגבר (מגבר להכל אם יש כזה דבר) בסכום של עד 1500 שקל אולי בעתיד נוסיף גם קומפוננטין מאוחרה איך הסאב הזה? JBL GTO1260BR לחץ להגדלה סאב וופר ‏12 ‏אינטש GTO1260BR JBL והמגבר הזה? מגבר לרכב JBL CS-60.4 ד

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by compman12,

אהלן, מחפש המלצה לטלויזיה בגדלים 32-42. תקציב 1500, כאשר באל''מ שקם אלקטריק יש לי 300 ש''ח מתנה פלוס הנחה 5 אחוז. (ז''א טלווייזיה ב1800 גם נכנס). צריך עזרה בהמלצות לדגמים + חנות זולה ואמינה. אפשרות גם ליד 2 או מבצעים שאתם מכירים ויכולים לעזור לי. תכנים : PS4, ו1080P מקסימום, לא בלוריי. לא צריך סטרימר מובנה, לא טלוויזיה חכמה, ולא תלת מימד עדיפויות לפי סדר גודל איכות צפייה תודה ושבוע טוב חברים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מחפש המלצות ל: 1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה. 2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים. תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי... תודה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by user1552,

אני צריך עזרה? יש כאן מישהו שיכול לנתח לי קובץ ולהגיד לי אם מדובר בקול אמיתי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MushMush,

ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ואם בכלל שווה להזמים מהאתר שלהם.......

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by aviel120,

היום קניתי את המערכת הנ"ל, על פניו המערכת ניראת מאוד איכותית ונשמעת מצוין. הבעיה היא שאחרי שחיברתי הכל וודאתי שהכל מחובר כראוי, הכל עובד מצוין מלבד הרמקול המרכזי (המאורך) ולא משנה איזה קונפיגורציה ומשחק באפשרויות לא הצלחתי להוציא ממנו סאונד... מה יכולה להיות הבעיה?\\ בגלל שאין למערכת הזאת יציאה אופטית דבר שהייתי בדיעבד צריך לבדוק לפני שקניתי אותה אני לא יכול לחבר את הPS3 אליה, אתם ממליצים לי ללכת ולהחזיר אותה ולהביא מערכת שיש בה יציאה אופטית? תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. קיבלתי את הטלויזיה במסגרת מבצע טריפל של הוט. התמונה מאוד חשוכה (אמנם האיכות של התמונה גבוהה מאוד).לא משנה מה אני עושה,משנה מצב צפייה (מauto לdynamic או שאר המצבים) התמונה אולי מקבלת קצת יותר אור אבל זה עדיין חשוך יחסית ומציק בעיינים.גם אם אני בmanual מגדיר את הbrightness והcontrast להיות ב100% עדיין התמונה יחסית חשוכה למה שאני רגיל מטלויזית הCRT הקודמת. כמו שציינתי מקודם איכות התמונה מעולה,פרט לכך (וזה נשמע מצחיק) שהצבעים אולי אפילו חדים מדיי בצפייה בHD כך שסרטים מצולמים נראים לפעמים כמו סרטי אנימציה תלת מימדיים (יכול להיות שזה גם בגלל שהתמונה חשוכה) איך אפשר לסדר את זה?,האם זו תקלה בטלויזיה?,צריך אולי לשחק עם הbacklight בנוסף לbrightness והcontrast? (את הauto back light …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. למוזיקה סרטים ומשחקים, חשבתי על הCreative T20, אבל הבנתי שהבאסים בהם לא משהו? יש עוד הצעות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כפי שכתוב בכותרת. איני אודיופיל לכן לא מחפש משהו מעולה והתקציב בהתאם. השימושים הם ממש קצת מהכל - משחקים, סרטים, מוזיקה (כן, גם MP3). דברים כמו מיקרופון מובנה, בקרת עוצמה וכבל ארוך שאפשר לקפלו הם בונוסים אך ממש לא חובה. מה שכן חשוב הוא שהאוזניות תהיינה נוחות - מספיק גדולות לעטוף את האוזניים ולא ללחוץ עליהן, יושבות היטב על הראש, עם קשת נוחה (עדיף כזו שניתן להתאים). מבחינת מימדים - הייתי מגדיר את האוזניים שלי כבינוניות פלוס והראש גדול מינוס. לשם הדגמה - כרגע יש לי Sennheiser HD202 ואני בהחלט מרוצה מהאיכות, אך ממש לא מהנוחות. אחרי כחצי שעה - שעה הן כבר לוחצות על האוזניים בצורה מכאיבה. כנראה שילוב של כריות אוזניים לא מספיק גדולות וקשת מאוד קשיחה, צרה ולוחצת. זה מה שאני רו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by jackofalltrades,

לא מצאתי מקום יותר רלוונטי לשאול, אז אני אשאל כאן: האם למישהו יש המלצה לחברה שתוכל להתקין אצלי צלחת לווין, ואת הממיר הדרוש? אני לא מעוניין בממירים שמחוברים לאינטרנט ופועלים בשיטת P2P, אלא בקליטה נטו של ערוצים דרך לוווין.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Matankzr23,

בקרוב מאוד מאוד מאוד אני קונה מחשב ואני צריך להחליט על רמקולים יש לי אך ורק 2 אפשרויות אחרי שצמצמתי את הכלללל תנחשו מה נשאר? צדקתם...ATP3 VS JBL CREATURES II את ATP3 שאותם לא צריך להציג בכלל את JBL CREATURES II http://www.mediaaudio.hr/site/upload_pics/creature_black_auf_dunkel.jpg פרטים על JBL http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=CREATUREIIBLK&Language=&Country=US&Region=USA&cat=HMM&ser=HMM פרטים על ATP3 http://www.alteclansing.com/downloads/ATP3%20SELL%20SHEET.pdf אני יודע שהיו המוןןן דיונים על זה אבל מאף אחד מהם לא השתכנעתי אני לא יכול ללכת לחנות ולשמוע אותם כי אין אותם בתצוגה... ראיתי מספיק ביקורות על שתיהם... אז ההתלבטות של…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by basharis,

אני שוקל קניית מערכת רמקולים 5.1 לחדר קטן - 3x2.5 מטרים. רכשתי כרטיס Hercules Game Theater XP לצורך העניין. קראתי הרבה מאוד כתבות בנוגע לרמקולים באתר זה וכן באתרים מקצועיים כגון 3dss.com. לפי מיטב הבנתי ישנם שני סוגי מערכות כאלה - אלו שכוללות מפענח ל Dolby Digital/DTS ואילו שלא. מערכות כגון ה Aztech ו ה Creative 5300 למשל אינן כוללות מפענח. מה בדיוק זה אומר? לכרטיס יש יציאה אנלוגית לרמקולים קידמיים/אחוריים/סנטר/בס וכן יציאה דיגיטלית. האם הכרטיס יכול לעשות את עבודת הפיענוח בעצמו? מה יהיה ההבדל בסרטים/משחקים? (בעיקר במשחקים, לפי הבנתי תוכנה כגון PowerDVD יכולה לעשות את העבודה בעצמה). שקלתי גם את קניית המערכת של Yamaha - ה TSS1 הכוללת כבר מפענחים, אך לא כוללת שלט רחוק והבס ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by moti7,

אני מתכנן לקנות את הרמקולים Philips SPA7350 , ורציתי לדעת (בעיקר מאנשים שיש להם אותם) איך הם, איך הבאס, העוצמה שלהם, האם הם מזייפים והכי חשבו בשבילי, כשאני לא שומע שום מוזיקה, והרמקולים עובדים, האם יש איזשהו רעש סטטי מציק? http://ypk.cs4u.co.il/wbl_vcs31_P_Images/cuc%5Cpic%5C1MFSPA7350_3.jpg תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 7278608,

היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4K ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M650, כמובן שקניתי כלב HDMI 4K בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב 4K ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

שלום, אני רוצה לקנות מקרן להקרנת משחקים(מונדיאל)/pes/fifa מידי פעם סרט אני מחפש מקרן באיכות טובה + ברור שעדיף hd אבל לא יודע אם הוא יהיה בתקציב בין 2500-3500 המקרן הולך להיות בחוץ בשעות הערב הגודל של המסך שאני רוצה נע בין 70-100 אינץ והשחקנים בפיפא/פרו היו ברורים טווח של 2500-3500 בתודה עמית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Saliman,

שלום, אשמח לקבל המלצות על אוזניות Over Ear אלחוטיות בתקציב של עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Tomer Peretz,

שלום לכולם! אני מחפש טלוויזיית LCD 32 אינץ' בתקציב באיזור ה- 800 שקל.. מה שחשוב לי הוא להוציא את המירב מהסכום. בנוסף, חשוב לי שתגיע עם חיבור HDMI, USB, חיבר אנלוגי לכבלים. תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zerocool15,

מישהו מכיר תחברה maraton? אם למישהו יש מושג על קיום אתר שלה אני ישמח לקבל תנקס חוץ מזה אם משיהו קנה מוצרים שלה שיתן חוות דעת plz תנקס

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Mad Season,

והם ניתן לשפר את האיכות שלו ? בעזרת איזשהי תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. העידכון העדכני להיום הוא sdmx1-v1.02.zip (http://www.sandisk.com/retail/dap-firmware.asp) העידכון "לא תומך" בעיברית ז"א הוא מציג את התווים של העיברית, אבל כיוון שבארץ הקודש החליטו לכתוב הפוך (או שהשאר החליטו לכתוב הפוך) זה מציג את הכתב הפוך בקיצור, רציתי לגעת, איך אפשר, בעזרת איזה תוכנה, או למצוא מידע בנוגע לשינו הFIRMWARE או שאיפה אפשר למצוא עדכון חומרה עצמאי לנגן הזה? הייתי ממש רוצה לדעת איך אפשר להתעסק בתוכנה שלו נ.ב. הקבוץ של העידכון מסתיים בסיומת של ROM. ותופס כ 400 -500 קיי תודה לכול העזרה או ניסיונות העזרה אגב. הנגן מצויי-ן! (שזה אומר, אני ממש שמח שקניתי נגן ב 781 שקל (כולל משלוח של פחות מ 24 שעות מהחנות ניר-טק [tt]http://www.nirtech.co.il/[/tt]) ולא…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, נתחיל מזה שאין לי מושג ירוק בכול מה שקשור לעולם הקלונוע הבייתי....הבנתי שיש הבדל בין רסיבר לבין מגבר...רק שלא בדיוק הבנתי איזה. התקציב הוא בין 2-1K כאשר הנטיה היא יותר לגבול התחתון,יחד עם זאת אני לא רוצה לרכוש זבל. הבנתי שרסיבר ורמקולים הם נושא נפרד,האם בעת רכישה של רסיבר מקבלים רמקולים מינימליים או שהרסיבר נמכר ללא רמקולים כלל? הבנתי גם שיש אפשרות לחבר כבל HDMI וככה גם התמונה עוברת דרך הרסיבר....למה זה טוב ואיך מתבצע? השאלה העיקרית היא איפה בכלל מתחילים...מה אני צריך לחפש ולבדוק לפני שאני בוחר רסיבר? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. כן אז נדפקה המערכת הקיימת, ואני צריך רדיו-דיסק לאוטו, בלי רמקולים וכל אלה..אלא רק את המכשיר עצמו תקציב: 300-400 בערך.. אתם יודעים אני לא צריך מערכת אודיופילית לאוטו, כי אני עם רמקולים מובנים OB רק משו שלא ידפק, שיהיה עם בולם בקפיצות ושלא יקרטע לי כל פעם שאני עולה על סלע פצפון.. ואני לא יודע איך זה עובד - אבל הם יודעים לקרוא תיקיות? וID3TAG.. אז..תודה רבה, ואם זה לא מתאים לפורום הזה תגידו לי פשוט לא מצאתי שום פורום שיותר מתקשר 8)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by זוהר משיח,

מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה שיכולים לתקן שם מערכת קולנוע ביתית באזור הוד השרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.