עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אנשים. הורי מתכננים לקנות טלוויזיית FULL HD חדשה לסלון שתתחבר ל-DVD ולממיר הדיגיטלי של HOT שברשותנו. הם מעוניינים בטלוויזיה גדולה, בגדלים שנעים בין 46" ל-52". הגבול של התקציב הוא 12,000 ש"ח. אין בעיה לקנות מחנות כלשהי ברחבי הארץ, אם זה מוזיל עלויות. השימוש כפי שצוין יהיה אך ורק צפיה בסדרות ובסרטים. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. חשבתי על אוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. למוזיקה סרטים ומשחקים, חשבתי על הCreative T20, אבל הבנתי שהבאסים בהם לא משהו? יש עוד הצעות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצות לזרועות לתלייה על הקיר לרמקולים הנ"ל. חשוב לי שלא יהיו מקובעות כלומר שתהיה לי אפשרות לשחק עם הזווית (למטה - למעלה ולצדדים) כדי שאוכל ליצור את המיקום והזווית שיפיקו את איכות השמע המקסימלית. כמו כן, בגלל שהרקולים יתלו נמוך (קצת מעל 1.5 מטר) חשוב לי שלא יהיו מגושמות יותר מידי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MushMush,

ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לחבר שלי יש בעיה שכאשר הוא מדבר במיקרופון הוא מקבל רעשים של חרחורים ברמקולים. ניסינו לפתור את הבעיה ע''י החלפת מיקרופונים ומשחק עם ההגדרות אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה והפתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by STReeT STyLe,

הכותרת והתיאור אומרים הכל, אבל אני ישאל שוב................ אני מעוניין לבנות סאבוופר! אני צריך תוכניות שיחזיקו 2 רמקולים בגודל של (X=24, Y=17, Z=10)[הכל בס"מ] אני חוזר, 2 רמקולים כאלה! צריך תוכניות מפורטות! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן חברה! אני מחפש אוזניות בגודל מלא (שמכסות את כל האוזן) בעיקרון אני משתמש היום באוזניות האלה לנסיעות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594776-REG/Sony_MDREX500LP_MDR_EX500LP_Premium_In_Ear_Stereo.html שהם לטעמי אחלה אוזניות אבל יש לדעתי מקום לעוד איכות, אבל בבית אני משתמש באוזניות פשוטות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html ואני מחפש משהו באיכות של הסוני ויותר לשימושי מוזיקה גיימינג וכו'. תודה רבה, דובי. נ.ב. יש לי paypal אז אם ההבדל משמעותי אני יכול להזמין מחו"ל אבל חשוב לי שיהיה אחריות בארץ.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by hellfire03,

אני רוצה לקנות כבל HDMI (בימנו זה כבר די שימושי באופן כללי, למחשב למצלמה וכו') כמובן כדי לא לבזבז כסף על קניות בארץ חיפשתי באיביי והמחירים שם הם מ3$ בערך http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=1.4&_sacat=149974&LH_TopRatedSellers=1&_stpos=&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&gbr=1&_odkw=1.4a&_osacat=149974&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 באופן כללי אם אני יודע נכון כבל HDMI אמור להיות די יקר (יחסית לכבלים אחרים כמו USB וכו') כמה זה נכון ואם כן איך אני יכול למצוא באיביי כבל HDMI טוב (מילות מפתח, יצרן וכו') תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה אתם אומרים על ה- JBL SCS-140 מבחינת איכות ועוצמת השמע? אפשר לחבר אותם ישירות למחשב או שצריך מתאמים מיוחדים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tzion,

שלום רציתי לדעת על כמה האיכות של הערטיס קול חשובה כשמחברים אותו לרסיבר או למגבר והאם היא בכלל חשובה, כי למעשה הכל נעשה ברסיבר ומה שהוא עושה זה רק לקשר ולהעביר מידע... ורציתי לדעת לאיזה כרטיסי on-board יש יציאה דיגיטלית ואיזה? (אופטית/ קסואלית או שניהם): Creative CT5880 AC97 ALC650 עריכה: והאם יהיה הבדל משמעותי בין כרטיס אונ-בורד לפורטיסימו3? off-topic אם כבר נוגעים בנושא, אז האם כרטיסי קול יודעים לפעח Dolby-Digital, Dolby Pro-Logic וכדומה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 פשוט יד שנייה...יש לי כרטיס קול onboard ac97 הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800....עכשיו נהרסה לי היציאה של הline in בגלל שנשבר לי בפנים החיבור של הרמקולים ואי אפשר להוציא אותו :\...אז אני מעוניין לקנות כרטיס חדש...כמה יעלה לי אחד משומש ופשוט אבל לא פחות טוב ממה שיש לי onboard? תודה לעורים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dddddd,

שלום יש לי כמה שאלות 1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד? 2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ? 3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים? 4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר? 5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי? 6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by malcolmx9,

הזמנתי בשעה טובה מזיגזג את ה-GRADO SR-60 ;D. בזמן שגלשתי היום בפורום Head-Fi קראתי הודעה שבה מדברים על מגבר (amp) לאוזניות האלה ולדגם ה-SR-80. וזה די בילבל אותי, כי בשביל מה צריכים מגבר לאוזניות אם עוצמת הקול שלהם כבר גבוהה מאוד?! בכלל, בווליום הכי גבוהה בהם יש חשש לגרימת נזק לאוזניים, אז עם מגבר אני מתאר לעצמי שהנזק גדול פי כמה וכמה :-\. אז בבקשה תסבירו לי את ההגיון שבעניין? תודה . אם יישמע הגיוני אגב, אולי ארכוש אחד בעצמי. כמה זה עולה בדיוק? (את דגם האוזניות שיש לי כבר ציינתי)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, קניתי טלוויזיה חדשה, ויש שם 2 יציאות לשמע: Coax וHDMI ARC, אני רוצה עכשיו להוסיף אליה את הרמקולים SOLO7 אז אני מחפש DAC. זה לא בדיוק אזור שאני מתמצא בו, לכן אשמח להצעות. באתר היצרן של הטלוויזיה רשום שהDAC צריך לדעת לפענח את הפומטים האלה: LPCM (Linear Pulse Code Modulation) and AC3 (Dolby Digital). אני לא יודע כמה משהו כזה יכול לעלות אבל אני מחפש משהו הכי זול שיעשה את העבודה (אחרי קניית הטלוויזיה והרמקולים די נגמר התקציב...). יש רעיונות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by NerdX,

שלום רב! ברצוני לרכוש מהאתר הנ"ל (כתובתו: http://www.planetminidisc.com) לפי הבנתי הוא שולח לארץ, ורציתי לשאול: 1. האם הוא אמין, האם אפשר לסמוך עליו? 2. מהם הצעדים שעליי לנקוט על מנת להזמין אותו (מה צריך לעשות במכס וכו')? 3. וכמו כן, למיטב הבנתי אין מס על אוזניות ונגן MP3 חוץ ממע"מ, האם תוכלו לאשר זאת? -בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by gorff5,

שלום קניתי לאחרונה את sbs 560 של creative ... בעלי 5.1 ערוצים, על האריזה כתוב שמומלץ להשתמש ב sound blaster כדי להגיע לביצועים המקסימלים של הרמקולים האלה. בינתים כרטיס הקול שלי עובד טוב והוא בנוי על הלוח אם - nforce 2(6.1 ch)audio או משהו כזה. האם כדי לבזבז 200 שקל על כרטיס קול חדש? האם איכות המוזיקה באמת תישתפר? בתודה ילד מפגר44

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by evy,

אהלן, קניתי טלויזיה מדגם samsung 55MU7000 4k smart ,בעלת יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) רכשתי ממיר אופטי לאנלוגי: https://www.amazon.com/D03K-Digital-Analog-Audio-Converter/dp/B009346RSS אך הבעיה שההגבר הוא מאוד חלש, צריך להגביר כמעט עד הסוף ברמקולים בשביל לשמוע בעוצמה סבירה. חיפשתי ב TV אם ישנה אופציה לשחק עם ווליום ולא מצאתי. יש דרך להוציא הגבר חזק יותר איכשהו עם הציוד הקיים? או שצריך לקנות ממיר אחר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי כרגע בסלון של הדירה טלוויזיה שמחוברת עם כבל HTMI TO DVI למחשב שנמצא בחדר שינה אני מעוניין לקנות עוד טלוויזיה לחדר השינה, ומערכת רמקולים לכל הדירה הצרכים שלי: לחבר את המחשב / הלפטופ לאחת הטלוויזיות להשמיע מוזיקה מהמחשב / הלפטופ במערכת הדירה קטנה, ולכן אין בעיה להעביר כבלים בין הטלוויזיות, המחשב והמערכת אני מעדיף פתרון שיחסוך לי את כל ההגדרות במכשירים השונים (עד היום הייתי צריך להגדיר שכפול צד לפני כל חיבור של המחשב לטלוויזיה) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by idanuel,

מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO מערכת הרמקולים הופכת את המחשב האישי שלך למיני מערכת קולנוע ביתית המפיקה איכות קול ברמה של מערכת קולנוע והנאה מקסימאלית במשחקי המחשב ב200 שקל הם אומרים שהמחיר מחירון זה 1990 למרות שאני יודע שזה פחות אבל שווה???????????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by computer_freak,

מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Netanel o_0,

סוף סוף יש קצת כסף, אז החלטתי לקנות רמקולים. אני אשתמש בהם כמעט אך ורק למוזיקה (אני רואה גם סרטים ומשחק קצת, אבל אם אני מסתדר עם אוזניות - לא תהיה לי שום בעיה עם זוג רמקולים), לכן אני מתכנן לקנות זוג סטריאו נחמד ולא סראונד 5.1 בינוני. כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוזיקה - בעיקר רוק על גווניו (ללא מטאל. כמה לדוגמא: לדזפ, רדיוהד, פינק פלויד, TVOTR והמון להקות אינדי), קצת בלוז וFאנק (ב.ב. קינג, גארי מור, קלפטון, פרינס וכו'). ופה ושם קצת אלקטרו (Simian Mobile Disco לדוגמא) וקצת מוזיקה שחורה וג'אז/פיוז'ן. הרמקולים יהיה בחדר (ממ"ד) בגודל של איזה 3X4 (ניחוש), ואני לא נוטה לשמוע מוזיקה בווליום שמרעיד לי את החדר. לא יודע אם החיסרון בסאב ב2.0 יפריע לי כ"כ. אני לא מחפש את הבאס הנמוך …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gev088,

יש לי אוזניות דיי יקרות שאני משתמש בהם כאשר אני מנגן בגיטרה דרך המגבר.. הצד הימיני הפסיק לעבוד מה קרה? http://ii.alatest.com/product/600x400/e/8/Sony-MDR-V900-MDR-V7509-Headphone-0.jpg

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ns,

מה :AR15: אתם חושבים???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by david_borohov,

אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.