עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NerdX,

שלום רב! ברצוני לרכוש מהאתר הנ"ל (כתובתו: http://www.planetminidisc.com) לפי הבנתי הוא שולח לארץ, ורציתי לשאול: 1. האם הוא אמין, האם אפשר לסמוך עליו? 2. מהם הצעדים שעליי לנקוט על מנת להזמין אותו (מה צריך לעשות במכס וכו')? 3. וכמו כן, למיטב הבנתי אין מס על אוזניות ונגן MP3 חוץ ממע"מ, האם תוכלו לאשר זאת? -בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dante123,

אהלן קניתי כבל HDMI בשביל לחבר את המחשב לLCD (שיש לה כניסה כזו) ואני לא מצליח למצוא את הכניסה מהמחשב. הכרטיס מסך שלי הוא חדש יחסית, RADEON HD4770 שכידוע לי תומך בHDMI, ובחיבור מאחור (במארז) אני רואה רק שני חיבורי DVI... מה הקטע? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Blizzarder,

היי אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' LED תקציב עד 5000 ש"ח אבל אפשר לחסוך כמובן. לא חשוב לי 3D בכלל. המטרה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות מהמחשב אז עדיף שיהיה סטרימר פנימי או חיבור לדיסק און קי (לא ממש מבין בדברים האלו...)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by raw-e,

אז ככה יש לי טלוויזיה HDREADY של SHARP וכרטיס מסך 9600GT חיברתי כבל DVI-HDMI מהמחשב למסך. והמסך נותן לי רק אותות של HD כלומר רק 720P וכ"ו ולא מוכן לתת לי אותות רגילים כמו 1280-720. בעקבות כך התמונה לא ממש חלקה וממש קשה לראות את האותיות כראוי ולא משנה מה גודל הפונט שלהם. לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות המסך והכרטיס מסך כלום לא עושה את העבודה. בבקשה עזרה דחופה. אני מוכן לשלם אם תצליחו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הי חברים. אני מקווה שאני שואלת במקום הנכון, ואם טעיתי אז סליחה. אני מעוניינת להעביר קלטות ווידאו VHS למחשב _ (שהתוצאה תהיה קובץ ווידאו) אני מבינה שאני צריכה איזשהו רכיב שיחבר בין מכשיר הווידאו למחשב, ושימיר את הקלטת לקובץ. אז אני מבקשת לדעת על איזה רכיב מדובר. אני רוצה שתתנו לי קישורים (אם יש באפשרותכים) ועוד הערה שבעיניי חשובה: _ אני לא יודעת מה הרזולוציה שם בקלטות, אני לא יודעת לאיזו רזלוציה סופית יגיע הקובץ. האם יש רכיבים שמאפשרים לי לבחור לאיזו רזולוציה אני רוצה להמיר? בטח יש גם הבדלי מחיר בין הרכיבים השונים והאיכות שלהם... או שלא. אני עם תקציב של ה 200ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה לכל החברים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Ntress,

שלום לכולם, קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל על סוגי רמקולים מומלצים והגעתי למסקנה שאני אלך על אחד מהדגמים הללו גם בגלל מה שהם נותנים וגם בגלל המחיר שנע בין 400 ל-500 שקלים. למרות כל מה שקראתי לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית אילו מהשניים טוב יותר וממה אקבל יותר תמורה, ההבדל במחיר ביניהם בחנויות בהם בדקתי הוא כ-20 שקלים ועל כן לא משחק תפקיד. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. העידכון העדכני להיום הוא sdmx1-v1.02.zip (http://www.sandisk.com/retail/dap-firmware.asp) העידכון "לא תומך" בעיברית ז"א הוא מציג את התווים של העיברית, אבל כיוון שבארץ הקודש החליטו לכתוב הפוך (או שהשאר החליטו לכתוב הפוך) זה מציג את הכתב הפוך בקיצור, רציתי לגעת, איך אפשר, בעזרת איזה תוכנה, או למצוא מידע בנוגע לשינו הFIRMWARE או שאיפה אפשר למצוא עדכון חומרה עצמאי לנגן הזה? הייתי ממש רוצה לדעת איך אפשר להתעסק בתוכנה שלו נ.ב. הקבוץ של העידכון מסתיים בסיומת של ROM. ותופס כ 400 -500 קיי תודה לכול העזרה או ניסיונות העזרה אגב. הנגן מצויי-ן! (שזה אומר, אני ממש שמח שקניתי נגן ב 781 שקל (כולל משלוח של פחות מ 24 שעות מהחנות ניר-טק [tt]http://www.nirtech.co.il/[/tt]) ולא…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ren,

יש ב- comp-il הגירסה של ה-20 ג'יגה ב-2000 ש"ח.... מישהו קנה אצליהם פעם? איך הם? איך השירות שלהם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by asafmanor,

תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by vipersh,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול 5.1 עם יציאה אופטית, אין לי מסגרת תקציב כל כך, אבל הייתי רוצה למצא את הכרטיס הזול ביותר שיתן לי תוצאות טובות תודה לעונים, שלומי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SoapSeller,

התחדשתי לי במגבר נוסף, הפעם מתוצרת עצמית, ה-SOHA. מדובר במגבר DIY היברידי. אני קניתי אותו כקיט שכולל את ה-PCB ואת כול החלקים, כולל מארז מתאים, מ-glassjaraudio.com. אבל אפשרי גם לקנות רק את הלוח להשיג חלקים לבד, אם מתעקשים (: מבחינת פרויקט, לא הייתי ממליץ עליו למתחילים בתחום, אבל לא מדובר בפרויקט קשה במיוחד. (זה המגבר השני שאני בונה, ולא הסתבכתי יותר מדי ) מבחינת סאונד, עוד לא התרשמתי ממנו מספיק, אבל הוא דוחף ממש יפה את ה-K701. במיוחד בגזרת הבאס, שיש לו פאנצ'יות נהדרת וכמות שאין במגבר הנוכחי שלי(ה-Aria). אני אעדכן בהמשך עם הבניה של המארז ועוד התרשמויות.. ואי אפשר בלי קצת תמונות של הבייבי: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by noambaum,

הי חבר'ה 8) לאחר שנרכש מפרט חדש הגיע הזמן שיהיו גם רמקולים (ולא רק אוזניות). אני מעוניין בסט 2.1 של MicroLab מאחר ששמעתי על החברה דברים טובים. בגדול אני אשמח לקבל הצעות ספציפית מהחנות של הדובים : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780_3249 עבדתי איתם בעבר ואני מרוצה מהשירות. אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שמשתמשים במוצרים שלהם. תודה ! נועם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by RoyShefy,

הכי טובות שיש ומקסימום של 32oHMs. פשוט הכי טובות, כמו שיש את הHD220 שהן נחשבות להכי טובות. (אני מציין זאת כי תמיד יש ששואלים מה זאת אומרת "טובות"?) ויש לי שאלה... מדגמי הPX200 HD497 HD212 מי הכי טוב? כי כולם בערך עומדים על 50$. עוד משהו, שיהיו סגורות כמו הדגמים שצויינו למעלה, שיחסמו רעש מבחוץ. תודה רבה. ד"א זו ההודעה ה3 שאני כותב בפורום אודיו ואני לא מקבל תגובות, אז אנא התחשבו בזה שאבא נוסע לחו"ל עוד שלושה ימים ויש לי שלושה ימים להחליט איזה אוזניות אני רוצה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mc_elad,

מעניין לדעת ...לדעתי זה "קרב" די צמוד... אוליי תהיה סיטואציה שישלכו לי מארכת 2.1 מחול אז בבקשה עזרה... מה דעתכם, מי יותר טובים?????

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות של Audio-Technica ATH-M50 והייתי רוצה לדעת האם האוזניות האלו מתאימות למחשב בעל כרטיס קול ON Board פשוט או שמא צריך לקנות כרטיס קול יעודי? ואותה שאלה לגבי נגן נייד של MP3 תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by DJ_Ladi,

יש לי זוג רמקולים ישנים של LEAK מדגם סנדוויץ' 300... רמקולים באמת מעולים 18 וואט RMS בהתנגדות של 8 אוהם כרגע אני עם רסיבר של JVC..,. לא משהו במיוחד... חשבתי על הC300 דיברנו עם אמנון שהוא חבר טוב של אבא שלי כבר 30 שנה.. אין לו ואז דיברנו עם היבואן של נאד שנמצא בנמל תל אביב (5 דקות באוטו) והוא הציע לנו את הC300 חדש לגמריי אבל מתצוגה ב1200 שקל.. נראה לי שווה מה אתם אומרים? שווה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם אתם בטח זוכרים אותי.. פתחתי כמה ת'רדים עם שאלות על רמקולים.. החלטתי שאני אלך על רמקולים רגילים למחשב כי הבנתי שרמקולים שמיועדים לקולנוע ביתי + רסיבר עולים יותר מדי.. =\ ואם כבר אני קונה, אז משהו טוב. אני מוכר את שלי.. אחסוך קצת ואקנה.. והנה שתי שאלות: 1. השימוש של הרמקולים יהיה מוזיקה ומשחקים (לא סרטים) לכן 4.1 מספיק לי נכון? או שמאיזה שהיא סיבה עדיף 5.1? 2. אני חשבתי על כמה דגמים של רמקולים והם: Z-560 (4.1) LOGITECH ADA-890 (4.1) ALTEC LANSING INSPIRE 5300 (5.1) CREATIVE TSS1W (5.1) YAMAHA אל תתייחסו להבדל במחירים ביניהם ובבקשה תענו לשאלה הראשונה קודם כדי שנוכל לענות יותר בקלות על שאלה שניה P: איכות צליל בכולם בערך פחות או יותר …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by TerMiT_BoY,

איך הרמקולים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

יש לי קראייטיב איספייר 4.1 4400 אני מעוניין לשלבם עם כרטיס קול איכותי אבל לא משהו יקר בטירוף משהו באיזור 300 ככה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ns,

מה :AR15: אתם חושבים???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מעוניין בחוו"ד על הדגם הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 כפי שנכתב בנושא, הרמקולים מיועדים לסרטים וגיימינג. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דגם עדיף במסגרת התקציב, אך חייב שיהיה שלט!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

heya חוץ מהבעיה ה"זניחה" שלא ניתן להשיג אף אחד מהדגמים הבאים בארץ (ואם סוף סוף מוצאים חנות בארה"ב ששולחת לארץ, המשלוח עולה יותר מהאוזניות עצמן), יש לי התלבטות קטנה בין שני דגמים של Sennheiser: PX-100 - Opened PX-200 - Closed אומנם ל-closed design יש ייתרון של חסימת סאונד יוצא\נכנס (ובלי קשר [או אולי עם], ה-PX200 נותנים גם יותר בס מה-PX100, לפי אנשים שמשתמשים בהם), אבל אני לא בטוח ש"אוזניות סגורות" לא יגרמו לי לרצות כבר להוריד אותן ממני אחרי שעה-שעתיים, שהרי הן לא נותנות לאוזניים "לנשום"... So.... Which one is more recommended ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by uokie,

רציתי לברר ברכב טיוטה קורולה 2010 המערכת קוראת יציאת USB וגם קבצי MP3. כשאני מחבר DOK ליציאה רשום לי NO SUPPORT. נסיתי לפרמט את הDOK לשיטות הקבצים: FAT\FAT32\NTFS ועדין אותה הודעה NO SUPPORT. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל\מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tomikos,

מערכת מצויינת למחשב 5.1 מחפש חנות שמוכרת אותה במחיר טוב (אני לא רוצה שימחקו לי את ההודעה, אבל אם אפשר על הדרך, אם מישהו מוכר את שלו שיצור איתי קשר בפרטי).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Tzion,

שלום רציתי לדעת על כמה האיכות של הערטיס קול חשובה כשמחברים אותו לרסיבר או למגבר והאם היא בכלל חשובה, כי למעשה הכל נעשה ברסיבר ומה שהוא עושה זה רק לקשר ולהעביר מידע... ורציתי לדעת לאיזה כרטיסי on-board יש יציאה דיגיטלית ואיזה? (אופטית/ קסואלית או שניהם): Creative CT5880 AC97 ALC650 עריכה: והאם יהיה הבדל משמעותי בין כרטיס אונ-בורד לפורטיסימו3? off-topic אם כבר נוגעים בנושא, אז האם כרטיסי קול יודעים לפעח Dolby-Digital, Dolby Pro-Logic וכדומה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים