עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jungle-man,

מישהו התנסה עם החלפת הHard Disk שבתוך הממירים של הוט מג'יק (לא HD), לפי הוט הדיסק שמגיע הוא בגודל 160G והמקום עליו הולך ונגמר... מן הסתם הוא מוצפן ותוכנת ההקלטה יושבת עליו, השאלה היא אם נעשה לו IMAGE ואז נשפוך אותו לHD גדול יותר ונרחיב לו את המחיצות, האם יעבוד? מישהו כבר ביצע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן חברה! אני מחפש אוזניות בגודל מלא (שמכסות את כל האוזן) בעיקרון אני משתמש היום באוזניות האלה לנסיעות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594776-REG/Sony_MDREX500LP_MDR_EX500LP_Premium_In_Ear_Stereo.html שהם לטעמי אחלה אוזניות אבל יש לדעתי מקום לעוד איכות, אבל בבית אני משתמש באוזניות פשוטות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html ואני מחפש משהו באיכות של הסוני ויותר לשימושי מוזיקה גיימינג וכו'. תודה רבה, דובי. נ.ב. יש לי paypal אז אם ההבדל משמעותי אני יכול להזמין מחו"ל אבל חשוב לי שיהיה אחריות בארץ.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Netanel o_0,

סוף סוף יש קצת כסף, אז החלטתי לקנות רמקולים. אני אשתמש בהם כמעט אך ורק למוזיקה (אני רואה גם סרטים ומשחק קצת, אבל אם אני מסתדר עם אוזניות - לא תהיה לי שום בעיה עם זוג רמקולים), לכן אני מתכנן לקנות זוג סטריאו נחמד ולא סראונד 5.1 בינוני. כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוזיקה - בעיקר רוק על גווניו (ללא מטאל. כמה לדוגמא: לדזפ, רדיוהד, פינק פלויד, TVOTR והמון להקות אינדי), קצת בלוז וFאנק (ב.ב. קינג, גארי מור, קלפטון, פרינס וכו'). ופה ושם קצת אלקטרו (Simian Mobile Disco לדוגמא) וקצת מוזיקה שחורה וג'אז/פיוז'ן. הרמקולים יהיה בחדר (ממ"ד) בגודל של איזה 3X4 (ניחוש), ואני לא נוטה לשמוע מוזיקה בווליום שמרעיד לי את החדר. לא יודע אם החיסרון בסאב ב2.0 יפריע לי כ"כ. אני לא מחפש את הבאס הנמוך …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי כרגע בסלון של הדירה טלוויזיה שמחוברת עם כבל HTMI TO DVI למחשב שנמצא בחדר שינה אני מעוניין לקנות עוד טלוויזיה לחדר השינה, ומערכת רמקולים לכל הדירה הצרכים שלי: לחבר את המחשב / הלפטופ לאחת הטלוויזיות להשמיע מוזיקה מהמחשב / הלפטופ במערכת הדירה קטנה, ולכן אין בעיה להעביר כבלים בין הטלוויזיות, המחשב והמערכת אני מעדיף פתרון שיחסוך לי את כל ההגדרות במכשירים השונים (עד היום הייתי צריך להגדיר שכפול צד לפני כל חיבור של המחשב לטלוויזיה) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by liorgadidi,

שלום.! (השאלה בכותרת) הגודל רצוי מאוד שיהיה 256 mb

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

שלום, אני יודע שדובר הרבה על הנושא אבל לא מצאתי תשובה מספקת [זאת לאחר חיפוש ארוך ודפדוף מיגע] אני ישמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס קול חדש לרמקולים החדשים שאני עומד לקנות Aztech AMS 5.1[מזל טוב לי] המליצו לי על ההרקולס אקספי 6.1 אבל המחיר הוא חצי ממחיר הרמקולים ,[לא בא בחשבון!] מישהו יכול לעזור לי להמצוא משהו ??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MAROM,

שלום לכולם רציתי המלצה לרמקוליים איכותיים בשביל מחשב גיימינג כבד בסביבות 100-200 שקל ועדיף מפלונטר תודה לכולם !!!

8. Started by evy,

אהלן, קניתי טלויזיה מדגם samsung 55MU7000 4k smart ,בעלת יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) רכשתי ממיר אופטי לאנלוגי: https://www.amazon.com/D03K-Digital-Analog-Audio-Converter/dp/B009346RSS אך הבעיה שההגבר הוא מאוד חלש, צריך להגביר כמעט עד הסוף ברמקולים בשביל לשמוע בעוצמה סבירה. חיפשתי ב TV אם ישנה אופציה לשחק עם ווליום ולא מצאתי. יש דרך להוציא הגבר חזק יותר איכשהו עם הציוד הקיים? או שצריך לקנות ממיר אחר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by hagai-,

שלום רב, יש ברשותי מערכת של 5.1 רמקולים (SEG). המערכת מחוברת לדי וי די, והדיוידי לטלוויזיה בעזרת כבל בננה. כיום ניתן לשמוע דרך הרמקולים רק כאשר מתנגן דיסק בדיוידי. האם ניתן לחבר את הרמקולים בצורה כזו שישמעו גם את הטלויזיה דרכם? אם כן, כיצד? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום, אני מקבל את האייפוד פוטו שלי עוד מעט, ורציתי לדעת כמה דברים: - אפשר לחבר אותו לרדיו טייפ באוטו עם הקלטת הזו שמחברים שאפשר לקנות בסביבות ה30 שקל של Silver Line, ולא לקנות את המיוחד של אייפוד שעולה כמה עשרות דולרים ? - אפשר לחבר את האייפוד למגבר עם כבל Line In ו Line Out פשוט כזה, במקום לקנות את היקר שמציעה חברת אפל ? תודה ..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tzion,

שלום רציתי לדעת על כמה האיכות של הערטיס קול חשובה כשמחברים אותו לרסיבר או למגבר והאם היא בכלל חשובה, כי למעשה הכל נעשה ברסיבר ומה שהוא עושה זה רק לקשר ולהעביר מידע... ורציתי לדעת לאיזה כרטיסי on-board יש יציאה דיגיטלית ואיזה? (אופטית/ קסואלית או שניהם): Creative CT5880 AC97 ALC650 עריכה: והאם יהיה הבדל משמעותי בין כרטיס אונ-בורד לפורטיסימו3? off-topic אם כבר נוגעים בנושא, אז האם כרטיסי קול יודעים לפעח Dolby-Digital, Dolby Pro-Logic וכדומה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם! אני משחק בעיקר בFPS, אני מחפש אוזניות שיתנו צליל טוב במשחקים בסגנון הזה. היום יש לי אוזניות ב20 שקל ואני ממש לא אוהב אותן...(-: עדיף מחיר כמה שיותר נמוך, אני די לחוץ כרגע בכסף...(תקציב בערך 200 שקל) תודה לכל הממליצים!

13. <נושא>. החלטתי להחליף את הקריאטיב לייב 5.1 המעפן שלי במשהו קצת יותר רציני. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by david_borohov,

אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by jeyjey,

שלום איזה מהרמקולים שבכותרת יותר איכותיים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 פשוט יד שנייה...יש לי כרטיס קול onboard ac97 הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800....עכשיו נהרסה לי היציאה של הline in בגלל שנשבר לי בפנים החיבור של הרמקולים ואי אפשר להוציא אותו :\...אז אני מעוניין לקנות כרטיס חדש...כמה יעלה לי אחד משומש ופשוט אבל לא פחות טוב ממה שיש לי onboard? תודה לעורים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ברצוני לבנות מערכת קולנוע ביתית איכותית חשוב לי לציין שהרמקולים צרכים להיות איכותים גם מבחינת צורה שהיו קטנים בגלל המיקום וגם שהמערכת תשמש לי לשמיעה אדיו וקליפים באיכות גבוה השמח להצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by summer69,

אני מבקש כי לא ממש מבין בנושא.... עד עכשיו הסתדרתי עם MX300, אבל החלטתי להשתדרג =] חשבתי בהתחלה ללכת על MX550 אבל הגדלתי ת'תקציב אז אין לי ממש מושג על מה ללכת = \ עדיפות לאוזניות כפתור, וגם שלא ישמעו רעש מבחוץ. תודה מראש לכל העונים נ.ב: Just so you know, השימוש בהם יהיה בעיקר בשמיעת שירי MP3 על גבי הPSP, אם זה מידע רלוונטי....

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי, ברשותי Note 4, האוזניות התקלקלו תוך כשבועיים וחצי (באוזניה עם השלט בקושי שומעים). מחפש אוזניות דומות מבחינת פונקציונאליות (כפתורי ווליום, כפתור מענה לשיחות, דיבורית) אם אפשר כאלה שלא קודחות לי באוזן אלא יותר סולידיות כמו אלה של האייפון 4. הכוונה שיהיה כמה שיותר זול (50 שקל או כמה שנראה לכם כדי לענות על הדרישות). איכות לא הכי רלוונטית משום שאוזניות אצלי שורדות בממוצע חצי שנה. עריכה: גם ebay זו אופציה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי אנשים. הורי מתכננים לקנות טלוויזיית FULL HD חדשה לסלון שתתחבר ל-DVD ולממיר הדיגיטלי של HOT שברשותנו. הם מעוניינים בטלוויזיה גדולה, בגדלים שנעים בין 46" ל-52". הגבול של התקציב הוא 12,000 ש"ח. אין בעיה לקנות מחנות כלשהי ברחבי הארץ, אם זה מוזיל עלויות. השימוש כפי שצוין יהיה אך ורק צפיה בסדרות ובסרטים. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by asafnn,

קניתי את ה MX 5021 לפני איזה זמן. הם מדהימים, טובים יותר מה FX 6021 לדעתי, אבל זה עניין של טעם. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא Soundblaster Live! עתיק. אני תוהה אם זה משנה, כל עוד אני לא משתמש בסראונד, ואם כרטיס חדיש יותר ישפר את איכות הסאונד. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי ממיר הוט: http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05206.JPG http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05212.JPG היום הוא מחובר לווידאו, שמחובר לטלוויזיה: (תחתון=ממיר לווידאו; עליון=ווידאו לטלוויזיה) http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05215.JPG אני מעוניין לחבר את הממיר ל-Hauppauge PVR-150, ומשם לחבר לטלוויזיה. תמונה של החיבורים על ה-Hauppauge: http://www.hauppauge.com/images/pvr150-250mce_ep_bg.jpg אודה לעזרה מה לחבר לאיפה... ניסיתי עם BeyondTV, PowerCinema, MediaPortal ללא הצלחה, כנראה אני לא מחבר משהו כמו שצריך (הדרייברים ל-Hauppauge מותקנים והמחשב מזהה אותו בסדר, אבל אני לא מצליח לקלוט ערוצים, וגם לא להציג את התמונה מהמחשב על הטלוויזיה). צריך לחבר את ה-Haup…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה יותר טוב??? לכרטיס של קריאיטיב יש גם כניסות ויציאות אופטיות כמו לשל הרקולס? יש לו גם כניסות ויציאות מוזהבות? מכרתי את הכרטיס שלי של הרקולס GTXP 5.1 ב480 שקל ואני רוצה לקנות חדש מה כדאי מכרתי אותו במחיר טוב? ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני רוצה לקנות MP3 יש לי שני דגמים מובילים iAudio X5 וiriver h340 (או שיש אחרים יותר טובים) מה אתם אומרים מה יותר טוב? ומה הפלוסים והמינוסים של כל מכשיר? את ה-iAudio X5 אני לא רואה בzap למה זה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by assi,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה האפשרויות שיש לי אם אני רוצה לשחק במחשב על מסך הטלוויזיה, לראות סרט מהמחשב במסך הטלויזיה או סתם תמונות. יש לי מסך מחשב סמסונג "22 T220, מסך טלויזיה של fullHD 32" LG , וכרטיס מסך HD4670. הבנתי שיש גם אופציה אלחוטית להעברת הנתונים. אני מקווה שאני בפורום הנכון, במידה ולא אשמח לדעת איפה כן אפשר לשאול...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.