עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך אפשר לדעת אם מה שאני קונה הוא דור ראשון או דור שני?? לפי הקופסא בלבד יש אפשרות? (קופסאות שונות??)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם! -בהודעה זו מרוכזות כל הדרישות שלי מהנגן- אני מעוניין לקנות נגן MP3 (לא משנה אם פלאש או הארד דיסק). הדרישות שלי הן: שמחירו לא יעלה על 1,100 ש"ח, שיהיה קטן וקומפקטי,שיראה טוב,שייתן איכות שמע מעולה,שיהיו לו אוזניות איכותיות,שיהיה בעל לפחות 1GB, שיהיה פשוט לתפעול,יעיל (אורך חיי סלולה של לפחות 15 שעות בין כל טעינה) וכמובן שיהיה של חברה שאפשר יהיה לסמוך עליה ושבטוח תתן אחריות על כל דבר שלא יקרה לו. תודה רבה רבה מראש, עמית

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב, בימים הקרובים ארכוש רסיבר VSXD514 Pioneer , הוא 5.1 ודי חדש (2005) כרגע אני עובד עם 4 רמקולים (2FRONT 2REAR) עם 2 רסיברים מקרטעים. אך אני מבסוט מהרמקולים בינתיים. העניין הוא, שאני עובד עם כרטיס קול SB Live Value שהוא 4.1 ואני מחבר אותו לרסיברים של הרמקולים בצורה אנלוגית. מה שלא קיים ברסיבר שאני עומד לרכוש. השאלה שלי היא, האם יש דרך לחבר את הכרטיס קול הזה, והאם בכלל כדאי לחבר אותו, לרסיבר החדש? מן הסתם התשובה על כך היא לא, לכן, שאלתי הבאה היא, איזה כרטיס קול יתאים לי ספציפית? אני רק צריך שיתחבר לי לרסיבר בצורה טובה. נ.ב. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח ABIT NF7 - יש לו 5.1 וגם יציאה אופטית, שווה להשתמש לו ביציאה האופטית ולחבר לרסיבר החדש? או שהאיכות על הפנים? (OnBoard…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by R0tem1,

היו לי AKG 181 דנדשות אבל הן קיבלו סדק קטן בפלסטיק של הקשת שפוגע באטימה ומבחינת היבואן כל מה שאני יכול לעשות איתן הוא לזרוק אותן לפח. ההורים שלי טסים בשבועות לברלין ואני משער שהמחירים של האוזניות שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. אני רוצה אוזניית IN-EAR תעבוד על COWON D2 תקציב: 150 יורו יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קניתי רמקולים pils600cw למחשב של פיילוט . חיברתי אותם לסאב לפי ההוראות . ואז אני צריך לחבר מהסאב למחשב עם קבל 3.5 לצבע הירוק שבמחשב(דרך אגב הביאו לי שלושה כאלה כי יש גם את החיבורים האלה)..אבל יש לי בסאב 3 חיבורים כאלה והם: 1.front 2.rear 3.sub+cen מה אני עושה ?מה לחבר לאיזה צבע במחשב תודה רבה לעוזרים באמת דחוף

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תמיד חלמתם לקנות טלוויזיה בעובי של סמארטפון? עכשיו יש לכם הזדמנות, בערך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%93%d7%a7%d7%94-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by The Dom,

אני מחפש את אחד מהדברים האלה כדי שאני יוכל להתעסק עם תוכנות כאלה במחשב אבל התקציב שלי הוא עד 500 (אבל אפשר להוסיף קצת) שמתי את העין שלי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2385&ser=1

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מסך LCD של סוני BRAVIA 32S5500 שהוא המסך הראשי במחשב שמחובר דרך חיבור HDMI (עם מתאם DVI) כאשר יש לי כרטיס מסך שלGigabyte 4850GT. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סדרות שהם לא HD אני לא מקבל מסך מלא אלא מסך עם פסים שחורים עבים בצדדים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך עד כמה שאני מבין אבל ללא הועיל. חשוב לציין שסרטים או סדרות באיכות HD ואת "שולחן העבודה" אני רואה במסך מלא ללא כל בעיה. בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אז ככה לוח אם אסוס A8N5X - עם צ'יפ ריאלטק שתומך עד 7.1 ( ALC850 ) דרייבר 5.10.0.5830 - לפי אתר אסוס הכי חדש שיש מותקן realtek ac97 ומופיע כתקין מחובר לרסיבר KENWOOD KRF-V8030D חיבור כבר קואקסאלי לחיבור דיגיטל אין קואקס של וידאו 2 ( ניסיתי גם דיוידי אין ) ניסיון נוסף לקדם מגבר ROTEL כנ"ל כבל קואקס לכניסה קואקס דיגיטאלית ------- מקבל צליל סטראו ומצליח להמיר מקסימום לפרו לוג'יק על ידי המעבד נעשה ניסיון עם נגן VLC ( תומך 5.1 ) - לא מצליח יותר מ2 רמקולים גם בסרטים עם 5.1 נעשה ניסיון מהדרייבר עצמו (SOUNDMAN ) עם הגדרה של דיגיטל אאוט בלבד על הSPDIF והגדרה של : 4 רמקולים 5.1 7.1 בכל מיקרה הרסיבר מקבל רק שניים קדמיים אנא עזרתכם עפר. נ.ב. לסט-אפ …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. זה עוזר בכלל במשהו? תודה מראש, בגיימר משום מה לא עונים לי P:

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by masterohad87,

אני חדש בפורום הזה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בסביבות 100 עד 150 ואם יכול להיות אופטי במחירים האלה ? השימושים שלי הם 5.1 סאונד בסרטי בHD ובמשחקים לא יותר מזה

12. Started by LRa,

שלום, אני מחפש לקנות נגן מבית ריו. האפשרויות הן : karma, nitrus, carbon5g, carbon 2.5giga. המחירים די זהים פרט לניטרוס שהוא זול משמעותית. אני מחפש זמן סוללה ארוך ואם אפשר עברית. מה דעתכם? והאם כדאי לשקול נגנים מחברה אחרת? תודה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ablabl,

שלום לכם! החלטתי להזמין את האוזניות הנ"ל מאמזון ב129$ עקב ביקורות ששמעתי עליהן. האוזניות השניות שהתלבטתי זה הSHURE 440 שגם נשמעות מעולה.אבל טיפה כבדות ויותר מגושמות מהM50. החסרון היחיד זה שבארץ הM50 עולות 1000 שקל ובאמזון מוכרים אותן ב129$ האם זו סיבה להעדיף את הSHURE על פניהן? (התעסקות עם משלוחים מחול ואחריות בעייתית) במקרה של 129$ כולל משלוח וכו' מה העלות מבחינת מכס וכד'? (קניתי בעבר דברים בחול אבל במחירים של גג 20$ כך שאינני יודע מה המדיניות.הבנתי שעד 1200 זה סבבה ואם אני שולח בתור מתנה אז יש סיכוי שזה יעבור חלק יותר ובלי בעיות) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Gnome,

יש לי מיני דיסק MZR 700 אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות לחבר אותו למחשב. שמעתי שיש אפשרות ע"י כבל שממיר ב USB לאופטי או משהו כזה אז למישהו יש הצעות או הסברים מה זה, מי זה ומאיפו משיגים... תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DarkFire,

לכתבה : http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1173&pageid=1521

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by pooo,

שלום, אני צריך אוזניות לריצות בחוץ, בחדר כושר וכד'.... כל אוזניות ה in-ear למיניהן לא טובות מאחר והן לא מחזיקות בתוך האוזן ומחליקות החוצה. התקציב כפי שכתוב בנושא עד 150-160ש"ח - אשמח אם לא יחרוג. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by hellfire03,

אני רוצה לקנות כבל HDMI (בימנו זה כבר די שימושי באופן כללי, למחשב למצלמה וכו') כמובן כדי לא לבזבז כסף על קניות בארץ חיפשתי באיביי והמחירים שם הם מ3$ בערך http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=1.4&_sacat=149974&LH_TopRatedSellers=1&_stpos=&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&gbr=1&_odkw=1.4a&_osacat=149974&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 באופן כללי אם אני יודע נכון כבל HDMI אמור להיות די יקר (יחסית לכבלים אחרים כמו USB וכו') כמה זה נכון ואם כן איך אני יכול למצוא באיביי כבל HDMI טוב (מילות מפתח, יצרן וכו') תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by stropic,

היי, אני רוצה לקנות טלוויזית LED לא יקרה בגודל 40": ראיתי את שני האופציות הבאות: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=850381 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851103 רציתי לדעת אם יש סיבה ל500 ש"ח הפרש, ובכללי מה כדאי מבין ה2 האלו(או משהו אחר באותו טווח מחירים פחות או יותר) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ArZi17,

שלום לכם, נתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. היבואן הרשמי של ה monster beats לארץ הוא באג. ניקח למשל את הbeats solo. מחיר בבאג: 1109 ש"ח. מחיר ב-KSP: 870 ש"ח בלבד. כמעט 30% פחות. ועכשיו אני שואל, הכיצד?! 5% זה עוד סביר, 10% זה על הקצה, אבל 30%? הם מציינים שזה שנתיים אחריות, אבל כמובן שהם לא רושמים באג. האם KSP מייבאים אוזניות מזוייפות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zerocool15,

מישהו מכיר תחברה maraton? אם למישהו יש מושג על קיום אתר שלה אני ישמח לקבל תנקס חוץ מזה אם משיהו קנה מוצרים שלה שיתן חוות דעת plz תנקס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by CyberBot,

אני יודע שיש ADD-ON אבל זה סתם מאעפן ולא אהבתי אהבתי יותר את ה youtube tv שלהם שאלה אם יש משהו כזה לרסברי פי? או דרך להזרים לUNPNP ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש אוזניות שהם לא IN EAR. אני אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שאכן יש לו והוא משתמש באוזניות כאלה ואם יש לו IPHONE או כדומה אז זה יתקבל בברכה. ראיתי כמה דגמים של PHILIPS,plantronics,MOTOROLA,NOKIA אבל לא ברור מי מהם עובד טוב ומי לא עם IPHONE אשמח להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yoav9,

לא יודע בדיוק, בתחום הזה אני ממש N00B, לגמרי כלומר, אני מחפש מחיר יציב, לא 1000 שקל, בסביבות ה700, כמה שפחות תמיד יותר טוב... אני משלם אבל מה, לא מתחת ל128 MB, למה זה ממש ממש ממש מעט... עכשיו אני לא רוצה דיסקמן MP3 כי הוא גדול ומסורבל ככה שבסך הכל אני צריך משהו די קטן... מישהו יכול בבקשה לעזור לי... :-\ נ.ב. כל כך אוהב להיות NOOB...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר ולפי מה שראיתי בחנויות ולפי טלויזיה שיש כבר בבית FHD זה מיותר ולא טוב אפילו כי שידורים של הוט רואים בו על הפנים וזה מיותר בגלל שזה יקר יותר בניגוד לLCD עם רזולוציה רגילה וHDMI הציעו לי על הטלויזיה Philips 3403 37" מה דעתכם עליה? התקציב הוא עד 6000 ש"ח עכשיו בנוגע למערכת קולנוע אני צריך מערכת קולנוע שתשמש אותי לטלויזיה למחשב(מוזיקה!!! וסרטים) ולאקסבוקס התקציב הוא 4000 ש"ח(אני לא מבין בזה..) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים