עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sinsonik,

שלום, בעוד כמה חודשים אני מתכנן לעבור דירה, ובדירה החדשה אני מעוניין להתקין רמקולים בכל הבית וכן בעיקר אני רוצה שיהיו לי רמקולים באמבטיה(הכי חשוב ). אני מחפש רמקולים שניתן לשדר להם bluetooth (להתחבר לסלולרי) עמידים למים שמתחברים לחשמל (לא על סוללות!) ובקר עמיד למים כדי שאוכל להעביר שירים שיהיה ניתן לשלוט עליהם מתוך המקלחת ושלא אצטרך לצאת כל פעם מהמקלחת על מנת להעביר שיר... קיימים כאלה דברים אך הבעיה היא שמכיוון שזה נמצא בתוך אמבטיה הכל צריך להיות עמיד למים.. חשבתי אולי לקנות טאבלט עמיד למים שאוכל להכניס לאמבטיה ולשדר דרך בלוטוס שירים לרמקולים וגם מצאתי טאבלט עמיד למים אך הבעיה היא שלא מצאתי רמקולים שמתחברים גם לחשמל גם שקולטים בלוטוס וגם עמידים ללחות... יש למישהו א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dids22,

היי. קניתי השבוע את ה 6C והיום פתחתי את הקופסה. שמתי לב שהקונקטורים של הכבל אודיו שונים.(יש לי את ה 4C) ושהשליטה על הווליום/באס וכו היא מהצד. חיפשתי קצת ברשת, ומצאתי חנות אחת שמוכרת אותם http://hard.rozetka.com.ua/24494/p24494/ חוץ מהשלט, הכל אותו דבר כמו בלינק. יכול להיות שזו הגרסה הראשונה של הרמקולים? או שאולי יצאה גרסה חדשה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אנשים שלום, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי למשהו שמתחבר למחשב ויכול להשמיע MP3 מUSB [נשבר לי מדיסקים..] הייעוד הוא למוסיקה ולמחשב והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח. שלוש אפשרויות שאספתי לי משיטוט קצר ברשת: 1) X16 של מיקרולאב - פשוט מומלץ מכמה כיוונים. חסרון: אי אפשר להפעיל "עצמאית" (חיבור ישיר לUSB) M700U (2גם של מיקרולאב - 2.1 עם רדיו, וכניסת USB . חסרון: לפי הנתונים (שאני לא מבין בהם) הם חלשים יותר מה X16 3) תוכנית לא ברורה לחבר איכשהו רמקולים ישנים (מדפיים, של SONY) למחשב. חסרון: אין לי מושג איך עושים את זה+ אי אפשר להפעיל עצמאית אשמח אם מישהו יסביר לי: א. מה ההבדל בין X16 עוצמה כוללת 72 וואט (RMS), עוצמת סאב וופר 40 וואט (RMS),עוצמה לערוץ 16 וואט (RMS) לM700 עוצמה כוללת 4…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by TMJ,

שלום לכולם! אני כבר המון זמן רוצה לקנות מערכת סטריאו, בכל וריאציה שהיא. אני פשוט לא מבין כל כך בתחום. הכי חשוב זה שהמוזיקה תהיה באיכות הכי טובה בהתאם לתקציב. כרגע יש לי מערכת של LG שהפסיקה לקרוא דיסקים וזה מחפרן אותי וגם הסאונד שלה לא בשמיים. לא עדיף לקנות איזה רסיבר או משהו? החדר הוא בערך 4 מטר על 5 מטר. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יום ראשון חבר שלי מזמין לי מebay אוזניות. השימושים הם לשמוע מוזיקה ומישחקים , מישחקי FPS ברשת. חשבתי על ה SteelSeries Siberia Full Size ב 290~300 שקל [ב ebay] יש משהו יותר משתלם לשימושים האלה / תקציב [עד 100 דולר] ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by noambaum,

הי חבר'ה 8) לאחר שנרכש מפרט חדש הגיע הזמן שיהיו גם רמקולים (ולא רק אוזניות). אני מעוניין בסט 2.1 של MicroLab מאחר ששמעתי על החברה דברים טובים. בגדול אני אשמח לקבל הצעות ספציפית מהחנות של הדובים : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780_3249 עבדתי איתם בעבר ואני מרוצה מהשירות. אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שמשתמשים במוצרים שלהם. תודה ! נועם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Matankzr23,

בקרוב מאוד מאוד מאוד אני קונה מחשב ואני צריך להחליט על רמקולים יש לי אך ורק 2 אפשרויות אחרי שצמצמתי את הכלללל תנחשו מה נשאר? צדקתם...ATP3 VS JBL CREATURES II את ATP3 שאותם לא צריך להציג בכלל את JBL CREATURES II http://www.mediaaudio.hr/site/upload_pics/creature_black_auf_dunkel.jpg פרטים על JBL http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=CREATUREIIBLK&Language=&Country=US&Region=USA&cat=HMM&ser=HMM פרטים על ATP3 http://www.alteclansing.com/downloads/ATP3%20SELL%20SHEET.pdf אני יודע שהיו המוןןן דיונים על זה אבל מאף אחד מהם לא השתכנעתי אני לא יכול ללכת לחנות ולשמוע אותם כי אין אותם בתצוגה... ראיתי מספיק ביקורות על שתיהם... אז ההתלבטות של…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, רכשתי טלוויזית LG , אני חיברת אליה מחשב נייד lenovo e10 , עכשיו אין לי sound , ויש יציאה RGB במסך טלוויזיה +Audio in עכשיו אני חיברת את RGB מהמחשב לטלוויזיה אך לגבי קול אין לי יציאה רמקולים במחשב נייד , יש לי רק יציאה ל "אוזניות" ו- "מיקרופון" , איך אני מוציא סאונד מהמחשב לטלוויזיה ? וגם ישמע איכותי נגיד אם אני יוסיף רמקולים למחשב נייד בלבד חיצונים דרך חיבור האוזניות במקום לחבר לטלוויזיה? שאלה שניה : יש לי יציאה נוספת בטלוויזיה והיא HDMI ובמחשב יש יציאת dvi האם אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות אותו גם אם לא רשום לי בחוברת הדרכה שזה חיבור למחשב ? תודה רבה חברה ,תצילו אותי . חג שמח .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://www.audiopoints.com/ ספייקים איכותיים לרמקולים...איפה אפשר לקנות בכל מיני גדלים וסוגים איכותיים כמו פה מקרית שמונה ועד חיפה ככה ?!?!?! ??? (עריכת מוד: להבא תן כותרת עינינית המפרטת בדיוק מה אתה מחפש.. )

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by wrecker,

אני מחפש מסך בין ככה 32-42, מרחק ישיבה הוא בערך 3.5מטר קצת פחות ואמרו לי שאני צריך 37 ומעלה (בגלל הכתוביות) רציתי לדעת אם זה נכון? דבר שני בקרתי בחנות שאני תמיד קונה בה והוא הציע לי כמה מסכים, ומסך אחד בעיקר הלהיב אותי..אני לא יודע איזה דגם הוא כי לא מצאתי בחנות אבל זה דגם של SANSUI 42' Full HD נגדיות 1:2000 ודינמי 1:8000 אם מישהו מכיר את המסך או החברה ויכול להמליץ עליה? אני רוצה לקנות מחר.. ואם היא שווה את המחיר 5900 כולל כבלים ומתלה לקיר. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ablabl,

שלום לכם! החלטתי להזמין את האוזניות הנ"ל מאמזון ב129$ עקב ביקורות ששמעתי עליהן. האוזניות השניות שהתלבטתי זה הSHURE 440 שגם נשמעות מעולה.אבל טיפה כבדות ויותר מגושמות מהM50. החסרון היחיד זה שבארץ הM50 עולות 1000 שקל ובאמזון מוכרים אותן ב129$ האם זו סיבה להעדיף את הSHURE על פניהן? (התעסקות עם משלוחים מחול ואחריות בעייתית) במקרה של 129$ כולל משלוח וכו' מה העלות מבחינת מכס וכד'? (קניתי בעבר דברים בחול אבל במחירים של גג 20$ כך שאינני יודע מה המדיניות.הבנתי שעד 1200 זה סבבה ואם אני שולח בתור מתנה אז יש סיכוי שזה יעבור חלק יותר ובלי בעיות) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by GanJaval,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5489 מה אתם אומרים על האוזניות האלה ?? אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים .... יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Saliman,

שלום, אשמח לקבל המלצות על אוזניות Over Ear אלחוטיות בתקציב של עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. תודה לעוזרים! דרך אגב הורדתי את עדכון 1.12 וזה פעל, אז אם יש עדכון בסגנון שמתאים ל MKV אני אודה לכם, כי אני לא מוצא משהו * אם לא צריכה להיות לי בעיה, אז צריך פרק של סדרה 720P 256 בפורמט MKV על דיסק DVD וצירפתי כתובית, למה רושם לי UNKOWN CD? תודה! קיבלתי את התשובות ממקור אחר, בכל מקרה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. תמיד חלמתם לקנות טלוויזיה בעובי של סמארטפון? עכשיו יש לכם הזדמנות, בערך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%93%d7%a7%d7%94-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי אורגן הנה הדגם שלו : Yamaha PS-35 עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לבחר אותו למחשב ע"י קבל MIDI. אני לא ממש מבין בכל זה ולא מצאתי על זה מידע, ואני בטוח שיש פה אנשים שעוסקים בזה יותר אז יוכלו לעזור לי ולהגיד לי במדוייק אם הוא מתאים או לא. אשמח אם תגידו לי במדוייק + קישור נלווה להציץ שם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by TeaTime,

אפשר לקחת 4 רמקולים פשוטים (כאלה שמקבלים עם המחשב) לחבר אותם לכרטיס שלי (FORTISSIMO2) ןלקבל סראונד? (על חשבון אכות הקול כמבון)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכם.. העפתי את המחשב שלי מהחדר בגלל כל החום שהוא היה פולט וכי הוא תפס מלא מקום.. במקומו השארתי את הנייד שלי.. יש לי בעיה קטנה כי בחדר יש לי מערכת 4.1 רמקולים של רמקולים שתלויים בפינות החדר.. בנייד שלי יש כניסה למיקרופון ויציאה לאוזניות\SPDIF .. מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הרמקולים למחשב ככה שישמעו מכל ה4 אז החלטתי לקנות כרטיס קול חיצוני. בינתיים מצאתי : PCMCIA Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook Audio Card CREATIVE USB SOUND BLASTER LIVE! 24BIT EXTERNAL Zalman ZM-RSSC Creative Audigy 2 NX Creative Digital Music מה אתם חושבים עליהם ? יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים ? אני לא נעול על קריאטיב.. ואני גם לא רוצה את הדבר הכי יקר\מה שממלה את התקציב שלי .. גם משהו …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ewjX,

שלום לכולם. 1. אני מתלבט בין שתי האוזניות שבנושא. הייעוד העיקרי הוא משחקים. יש לי כרטיס קול און-בורד אבל אולי במחשב הבא אקנה X-FI, ואני מצפה שהאזניות שאקנה ישמשו אותי להרבה מאד זמן. מצד אחד, קראתי הרבה ביקורות מעולות על הברקודה (כולל הסיקור באתר הזה), אבל מצד שני אני רואה הרבה אנשים שיורדים באופן כללי על אוזניות סראונד לגיימרים וטוענים שעדיף לקנות אוזניות סטריאו במחיר דומה (כמו למשל ה-HD555) גם עבור משחקים. האם יש כאן מישהו ששמע את שני הסטים? האם ה-HD555 נותן ביצועים דומים לברקודה במשחקים ומאפשר לזהות את כיווני הצלילים בדיוק דומה? אגב, את הברקודה יש ב-420 ש"ח ב-KSP בימים הקרובים, ואם אבחר ב-HD555 אז אזמין אותו מחו"ל, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: 2. האם נראה לכם בטוח לקנות א…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 וכרטיס ONBOARD. הAUDIGY מחובר למערכת 5.1 במחשב ועכשיו חיברתי את כרטיס האונבורד לרסיבר עם כבל בננה שמתפצל ל-2 RCA. הבעייה היא ששומעים זמזום אנלוגי כזה, ולא שמעו אותו בהתחלה שחיברתי. בדקתי את כרטיס הקול עם אזניות, והוא לא מעביר זמזום. אני לא מאמין שהכבל בעייתי כי הוא כבל באיכות לא רעה, והוא די שמנמן. הקטע שהוא באורך 10 מטר. הרסיבר הוא DENON שאף פעם לא עשה משהו כזה. למישהו יש רעיון?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Gnome,

יש לי מיני דיסק MZR 700 אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות לחבר אותו למחשב. שמעתי שיש אפשרות ע"י כבל שממיר ב USB לאופטי או משהו כזה אז למישהו יש הצעות או הסברים מה זה, מי זה ומאיפו משיגים... תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים