אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגילים של מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2 USB. בבאג הן עולות 450 ש"ח, שזה מעט יקר לדעתי. מצאתי אותן ב-ebay בפחות מחצי מחיר (53$, בערך 190 ש"ח). כתוב בתיאור שזה מגיע בלי האריזה המקורית, OEM. בנוסף, זה נראה שהם שולחים יחד אוזניות + כרטיס קול חיצוני שיוצרו במקור בנפרד (בבאג מוכרים את שני החלקים באותה קופסה). אני תוהה אם מדובר באוזניות מקוריות - המחיר נראה טוב מדי בשביל להיות אמיתי, והעובדה שאין קופסה מקורית גם היא מעוררת קצת חשד. מה דעתכם? זה מקורי או חיקוי/זיוף?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני הולך ככל הנראה בעוד כשלושה חודשים לעבור למוענות באוניברסיטת אריאל וחשבתי לקנות טלוויזיה למעונות. עשיתי קצת חיפשוים באינטרנט ומצאתי משו שקצת חורג מהתקציב אבל נראה טוב: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4140=170330&db189989=190015&orderby=rate למישו יצא להתנסות איתם עם הדגם הזה או יש לו חוות דעת על המוצר? בנוסף ראיתי עוד אחד בגרופון שעונה על המחיר: http://www.buy2.co.il/o/c9763d77-ebd2-4b85-83e2-64456a9f0db1 מה אתם אומרים, יש מצב שאחת מהן עיסקה טובה? יש למישו המלצות אחרות באותו כיוון אולי?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מדובר במערכת הזאת - http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-D6750W/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתתחבר למסך 46D6510 של סמסונג. חשבתי ללכת עם הזרם ולהוסיף גם מערכת מבית סמסונג. האם במחיר הנ"ל(כ4K לדעתי) יש משהו טוב יותר? גודל הסלון כ3x4 ואין צורך במערכת high end - מעדיף משהו קצת מעוצב ושיתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה רמקולים חדשים, אני נוטה יותר לכיוון של 2.0... אני צריך שיהיו לסט כניסה מ 2 מקורות, אם אחד (או שניהם) דיגיטליים מה טוב... התקציב שהקדשתי למרה זו הוא 600, אפשר לחרוג עד 750 אם זה ממש שווה. הרמקולים יונחו על שולחן עץ/MDF יש כמטר לכל צד מהמסך לרמקולים... שלט יכול להיות נחמד אבל ממש לא מאסט... תודה רבה חברים
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני צריך רק סאב וופר... לא מעניין אותי האיכות של 2 הרמקולים... למי מבין 2 המערכות הללו יש סאב חזק יותר, איכותי יותר...? בכללית איזה מבין הסאבים הללו עדיף למחשב... אני צריך את זה לסרטים, משחקים ויש לי רמקולים דיי חזקים בחדר ככה שאני רוצה משהו שתהיה לו נוכחות חזקה ואיכותית... אם אתם מכירים מערכת אחרת שיש לה סאב מעולה במחיר של עד 350 שקל שטובה יותר מהמערכות הללו אז תגידו איזה... תודה לעוזרים מראש!
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
זה היה רומן ארוך, הן היו האהבה הראשונה שלי, מרגשת, צבעונית, תוקפנית. אהבתי את זה, כל מה שקשור בה. הייתי כל כך עיוור, ממוגנט, לא רציתי להוריד אותה ממני לשניה. היא הייתה בשבילי הפעם הראשונה, ההתגלות לעולם היוקרה הכל כך מצומצם. השווצתי בה לכל אחד, רציתי שיראו מה השגתי ועמלתי כל כך קשה. אבל כמו כל רומן נעורים גם זה חייב להסתיים. התבגרתי, עברתי שינויים בטעם. אני נמשך עכשיו יותר לעדינות, לאינטליגנציה, לרוך, לליטוף, לפרטים הקטנים ביותר שעושים לך את זה יותר מכל אחת אחרת. אמנם הן קרובות משפחה (מאוד קרובות) אבל אחת היא אמי ווינהאוס והשניה ג'וליה רוברטס. אז כנראה שבאמת עברתי אצלי שינוי... וג'וליה.. ג'וליה היא DT880 ;D אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפשת מערכת תנגן גם CD גם MP3 וגם שיהיה לה פטיפון, השאלה היא.. מייצרים כאלו? 10X
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 ואני מעוניין לקנות רמקולים שינצלו את הכרטיס הזה ויתנו ביצועים מעולים אני חושב על Creative Inspire 5200 (5.1) black האם המערכת הזאת טובה? או זאת ? Creative Inspire 5200 (5.1) black? יש הבדל רב ביניהם? אם אפשר פירוט ותודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מאחר שהאוזניות שמסופקות עם המכשיר גרועות לפי דברי הרוכשים שדיברתי איתם אז אני רוצה לקנות אוזניות זה המפרט של הנגן http://www.archos.com/products/overview/gmini_400_tech_specs.html נ.ב. אההההההההההה ד.א. קניתי אותו ושבוע הבא בע"ה הוא מגיע לארץ ברגע שהוא יגיע ביקורת מלאה אני מבטיח לפי דעתי אחד הנגנים שקיימים היום בשוק!
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש Smiley סליחה שהקפצתי קודם פשוט לא עונים בפורום הזה...
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקיי אז נתחיל בתקציר קל ברשותי האייפוד מהדגמים החדשים, 30 ג'יגה שנקנה בחודש אוגוסט האחרון בארה"ב. בהתחלה הכל היה מצוין, פשוט מושלם! קצב ההעברה (דרך פיירוואיר של קריאייטיב..) היה בסביבות ה 4-5 מגה לשניה (!) ואז משום מה הוא נהיה מאוד מאוד איטי.. הוא החל להעביר בסביבות החצי מגה ופחות (שזה אסון למי שמעביר ג'יגות שלמות של מידע..). אז הבנתי שאומרים כי יש בעיות עם כרטיס הקול של קריאייטיב (למרות שזה עדיין נראה לי מוזר כי הוא עבד טוב מאוד עם הקריאאיטיב, אז מה קרה לו?! ביום אחד הכל התקלקל?! נשמע חשוד..) אבל אמרתי ניחא, וקניתי כרטיס פיירוואיר וקיוויתי לטוב ו.....זה עדיין באותה מהירות אתם לא יודעים כמה מתסכל זה! בעוד כמה ימים אני טס לפולין ורוצה להעביר משהו כמו לפחות עש…
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית iPod, או iRiver ... שמעתי ש iRiver יותר טובים מאייפוד, יותר מתקדמים .. מישהו יכול לתת לי מידע על שניהם ?? שאני אוכל להשוות מה זה בכלל אייפוד\אייריבר כמה זה עולה ? אילו דגמים יש? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לאור המבצע שיש על ה ADA880 , חשבתי להחליף את הרמקולים ( הג'נריים והמעפנים במיוחד ) שלי , במשהו חזק הרבה יותר . בעיקרון די אהבתי את ה ADA880 , אבל אני בכל זאת שואל בשביל לקבל את המקסימום ביצועים לכסף ( שעבדתי בשבילו קשה .. ) שלי . השימוש העיקרי של המשחקים הוא מוזיקה וסרטים , כך שבמשחקים אפשר קצת לזייף ... בעיקרון התקציב שלי הוא בסביבות ה 700 שקל , אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיין עדיף לרדת מתחת . רק עוד דבר אחד - יש לי Epox 8RDA+ , הכרטיס קול המובנה יספיק לי ? או שאני צריך לקנות אחד בנפרד ? נ.ב עשיתי חיפוש , אבל באמת שלא מצאתי ת'ראד שיכול ממש לעזור לי .
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחותי צריכה MP3 עם ג'יגה- 2 ג'יגה לא יותר מידי זכרון, שיהיה נגן פלאש ושהמחיר בחוץ לארץ לא יעל עלה 250-300 דולר. ואם כבר פתחתי דיון אז מי שמבין פה בכרטיסי מסך - כדאי לקנות את ה 6600GT אולטרה לAGP במאה דולר בערך [כנראה יעלה שם ככה] כדי שיהיה לי כרטיס מסך לגיבוי אם שלי יהרס מאוברקלוק או משהו? עריכה : ודחוף גם אין נגן וידאו נייד לקחת? זה יותר לאוטו מאשר לכיס אבל שיהיה נוח גם שיהיה אישי. הציעו לי את ה A2 שנראה לי נחמד אבל האם יש משהו טוב יותר? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה מוזיקה וסרטים, אני מתכוון להוסיף אותם למחשב, יחד עם הרמקולים הקטנים הרגילים. כרטיס קול מובנה של Realtek בדרך כלל אני אוהב לשים שירים ולהגביר (סליחה שכנים שלי) אז אני רוצה רמקולים שיוכלו להתמודד עם זה ולא יתחילו להיחנק או משהו כשאני אגביר מדי פעם. רוב השירים שלי הם בקידוד 192kbps ומעלה. מיקום הרמקולים יהיה על הרצפה. בקשר למגבר לא יודע ממש, משהו טוב שיעבוד בחברותא עם הרמקולים התקציב הוא בסביבות 3K... אין לי ממש מושג אז תציעו ונראה לאן אוכל לחרוג
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתם זוכרים רכשתי את הכ. קול הזה לא מזמן. התחילו לי מסכים כחולים מדי פעם שישנם גם אחרי פרמוט. מסך כחול שכתוב בו משהו על IRQ ומדובר על קובץ sys. (שמרתי את השם במחשב אחר ואני לא מוצא את הקובץ) שלפי חיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות בעיה עם הלוח וצריך לעדכן ביוס. מה עושים? דרייברים חדשים הבנתי שאין. אודה למי שמכיר פתרון. את הדגם של הלוח יש במפרט שלי.
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחבר 5.1 רמקולים למחשב ומגבר שתומך רק בדולבי פרו לוג'יק. האם אני יוכל לשמוע בדולבי עם כרטיס קול פשוט (סטריאו AC97 ישן)? והאם משחקים במחשב משתמשים בדולבי או רק AEX THX ו-דולבי סראונד?
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הלוח Asus P5b Deluxe אשר מגיע עם הכרטיס קול המובנה ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio. יש ברשותי כרטיס Audigy 2 ZS מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מי מהכרטיסים טוב יותר? ההיגיון אומר לי שה-Audigy טוב יותר אבל אני לא בטוח ב-100 אחוז... שאלה נוספת, האם יש טעם להתקין את שניהם? האם יש יתרונות/שימוש למחשב עם שני כרטיסי קול? תודה, מיכה
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל אני מקווה שאני פותח את האשכול בפורום הנכון ולא טועה.. קניתי היום את הG35 של לוג'יטק וזאת אחרי שקראתי ברשת וחיפשתי אוזניות שיהיו לי טובות למשחקים סרטים ומוזיקה.. השקעתי כסף ולא חסכתי וקניתי אותן.. אבל אני מאוכזב ברמות קשות.. הציפייה של מאוזניות של מעל 600 ש"ח היא שכשאשמע מוזיקה יהיה עוצמה הבאס יהיה חזק ואיכותי במשחקים שישמעו את היריות והפיצוצים באיכות פשוט שומעים גרוע וחלש יחסית! השאלה שלי היא מי שמכיר את האוזניות האלה ויודע איך אמורים לשמוע בהם יכול לתאר לי איך זה אצלו? אולי שלי פגומות וצריך להחליף אותן.. כי ראיתי שברשת ממש אוהבים ומשבחים את הדגם הזה.. למשל האוזניות המקוריות של האייפון הרבה יותר חזקות ואיכותיות מימה שאני שומע עם הG35 פשוט שומעים …
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרה עכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותו היציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1 אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טוב אבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1 מוסיקה סרטים משחקים
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-