אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם רעש במגברים מבוססי טרנזיסטור הם בתדרים אחרים מאשר התדרים של האות המקורי???.
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איאודיו F1 חדש יצא לשוק בעיצוב ק-ט-ל-נ-י וכדרך איאודיו לא רק הקנקן יפה אלה גם מה שבתוכו 22 שעות עבודה BBE MP3E ועוד כמה סוכריות http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/f1/
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את האייפוד שלי לרכב ? חוץ מחיבור עם כבל RCA מהאייפוד לרכב, יש עוד דרך/דרכים כלשהי/כלשהם לחיבור האייפוד ? ראיתי באיזה תמונה שחיברו את האייפוד עם הראש המלבני הזה שמקבלים עם האייפוד שבקצה השני שלו יש חיבור אחר במקום הUSB. תודה על העזרה ..
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני ראיתי נגן של iriver ב380 ויש לו רק 256 זיכרון אז רציתי לדעת כמה שירים אפשר להכניס בו ואם הוא נגן ששווה את המחיר הדגם הוא IFP790 תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לנגן טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים. וכמו שאמרתי עד 1000 ש"ח ולא פחות מ-2 ג'גבייט. תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב בין 200-500+- אני חושב 2.1 כי יותא מזה זה לא ממש איכותי וגם אני רק שומע שירים..... חשבתי על LOGITECH X-230 עקרונית חוץ משירים ומשחקים לא עוד משהו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כרגע כרטיס קול יש לי די עלוב אני חושב Creative SB Live! רמקולים למחשב יש לי מערכת של Philips מדגם FW363 שמחוברים אליה רמקולים של JVC ממערכת מיקרו שעברה לעולם הבא יש לי אוזניות סוני מדגם MDR-G52 באוזניות אני ממש שומע זיופים [בווליום לא גבוה במיוחד] וברמקולים פה ושם אני שומע זיופים שלא בשיר [מן רעש סטטי ביחד עם השיר] בעיקרון אני לא יודע איזה חלק מהמערכת הוא הבעייתי באוזניות אני שומע רוב הזמן אבל גם לא מעט ברמקולים ולכן אני צריך שהכל יפעל לי בלי לצרום באוזן..\: התקציב שלי הוא +- 1500 ש"ח להכל ורצוי לא לעבור את ה-1000..\: בעיקרון אני אשמח שתגידו לי מה הכי מומלץ לי להחליף ולמה להחליף אני שומע את כל סוגי המוזיקה [החל מפאנק רוק ועד קלאסית] חשבתי אולי לקנות מגבר יד…
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום היום התקינו אצלי YES MAX והטכנאים הסבירו טיפה ואמרו כל מיני פיצ'רים נחמדים אבל אז ניסיתי בכוח ולא הצלחתי להפעיל שום דבר ב5.1 ערוצים, אפילו דרך ערוץ 144 דרך 144 ואז לyesimpact ולבחור ב "בדיקת סאונד דולבי דיגיטל" אני יכול לדמות 5.1 ערוצים אבל ככה שומעים בקדמיים ובאחוריים את אותו הצליל הסאונד בכל הרמקולים תקין ועובד. אני שם ברסיבר עלל auto surround ותמיד שאני מכניס סרטים בדיוידי של AC3 ככה זה עובד מצויין כל הערוצים אבל בשום ערוץ ובשום דרך לא הצלחתי שהשידורים של YES יתפקדו כך אשמח אם אוכל לקבל תשובה תודה
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לפי הנתונים הם פי 5 יותר חזקים מהם.. זה באמת ככה?
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני יודע ש DVDR נחשב להכי טוב, אבל יש XVID TS וכו איזה פורמטים נחשבים לטובים ?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
רציתי לקנות את ATP3 ואז ראיתי את הביקורת הבאה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=39&page=3 פעם ההפרש בינהם היה גדול וכיוון שאני הולך לרכוש מ KSP אז שמתי לב שההפרש הוא רק 25 ש"ח בתקווה שמה שרשום שם נכון לגבי החנות ומן הסתם זה אמור להיות כך. עכשיו לפי הביקורת אני מבין שה-ATP3 רק השתפרו בדגם הזה ואני ממש חייב לדעת אם זה נכון או להפך? כי ההפרש ממש ממש קטן ואני כמעט בטוח שעכשיו אלך על VS4121 אני לא מוצא סיבה שלא.. לכן רציתי פה את עזרתכם אולי יש סיבה למה לא ואני לא יודע? האם הם יותר טובים? גם אם בקצת זה שווה לפי דעתי וגם אם אין הבדל אז מקסימום אני משלם עוד 25 ש"ח על עיצוב ונוחות יותר טובים.. חייב תשובות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 ואני רוצה שהם יהיו גם למחשב שלי אבל אני גם רוצה שהם יהיו לטלוויזיה כדי שאני יוכל לשחק בסוני איתם הנה תמונות של הטלויזיה http://img504.imageshack.us/img504/9398/picture514001ws1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6354/picture514003ti2.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות... יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530 המחיר שלהם הינו 450 ש"ח השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3 תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב בזמנו במרץ 2002. הוא הגיע עם Altec Lansing ATP3 הרמקולים תפקדו מצויין עד סוף 2006, בהחלט אפשר להגיד ש"פירקתי" אותם וניצלתי מהם את המקסימום. עכשיו רמקול אחד לא עובד (אלא אם כן אני משחק עם החיווט שם וזה ממש בלתי אפשרי למצוא את זה, וגם כשמוצאים את זה, אפילו רוח מהמאוורר של המחשב יכולה להזיז את זה ושוב רק רמקול אחד יעבוד). בנוסף על כך ברמקול היחיד שעובד אני כבר לא יכול לשים ווליום גבוה בגלל שיש קפיצות ו"שבירות" כאלה, נראה לי אתם מבינים למה אני מתכוון. האם אפשר להניח שכבר שחקתי את הרמקולים מספיק והגיע הזמן לחדשים? או שמא כדאי לקחת את הרמקולים לאיזו חנות מוצרי מחשבים / סאונד / חשמל / מתנות לגבר (תגידו לי אתם, אין לי מושג מי יכול לעזור לי בענין כזה) ולנסות לתק…
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב השאלה בכותרת וגם במה הוא תומך ומה האיכות שלו? יש ביקורות ברשת? פשוט הלך לי המחשב ובמידה והכרטיס קול שלו איכותי אם בכלל אפשר איכשהו לחבר אותו לרמקולים זה יכול להיות פיתרון טוב וזול מבחינתי
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, עקב מעבר דירה, אני מחפש לעצמי טלויזיה חדשה, לתליה על קיר בחדר, התקציב הוא עד 6000 ש"ח, בהנחה ואפשר למצוא LCD איכותית במחיר כזה. הגודל ? שוב, בהקשר למחיר, אני מקווה שאפשר למצוא משהו מעל 29" (הנוכחית שלי, הקרנה אחורית) אם לא, אז איזה גודל ייכנס בתקציב הזה ? שימושים - -טלוויזיה - תחובר למחשב לצפיה בתכני וידאו מהמחשב, לעיתים תכופות (יום יום אפילו) (כאשר היום יש לי יציאת SVIDEO, אבל בעתיד אני אחדש גם את כרטיס המסך) - בעתיד היותר רחוק, אולי איזו קונסולה. אני לא מכיר את השוק והחברות הפועלות היום, אני אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים במידה וזה חורג מהתקציב עד 2000 ש"ח (כלומר עד 8000 ש"ח) אז אני אשמח לדעת, אולי אני אשקול דחיה בקניה לטובת משהו שבאמת שווה את זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך לחבר את הרמקולים למחשב... יש מאחורה 5 כניסות (ואחת שדולקת באור אדום כזה..) 2 רמקולים מחוברים לסאב(?) והוא מחובר למחשב... הכרטיס שלי הוא און-בורד של 965 של אינטל יש לי תוכנה כזאת שנקראת סיגמה טל..או משהו כזה... עכשיו שומעים רק בסאב וברמקול אחד ומאחורה זה מחובר לציאה ורודה/כתומה כזאת... לאן לחבר את הרמקולים ואיך להגדיר בתוכנה אני ממש בור בזה אני מצטער...
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכם.. העפתי את המחשב שלי מהחדר בגלל כל החום שהוא היה פולט וכי הוא תפס מלא מקום.. במקומו השארתי את הנייד שלי.. יש לי בעיה קטנה כי בחדר יש לי מערכת 4.1 רמקולים של רמקולים שתלויים בפינות החדר.. בנייד שלי יש כניסה למיקרופון ויציאה לאוזניות\SPDIF .. מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הרמקולים למחשב ככה שישמעו מכל ה4 אז החלטתי לקנות כרטיס קול חיצוני. בינתיים מצאתי : PCMCIA Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook Audio Card CREATIVE USB SOUND BLASTER LIVE! 24BIT EXTERNAL Zalman ZM-RSSC Creative Audigy 2 NX Creative Digital Music מה אתם חושבים עליהם ? יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים ? אני לא נעול על קריאטיב.. ואני גם לא רוצה את הדבר הכי יקר\מה שממלה את התקציב שלי .. גם משהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתלבט בין creative t6060 לבין logitech x530 המחיר לא חשוב בלוגיטק החוטים מבולגנים (עוברים דרך הרמקול הימיני), הבאס נמצא רק מאחורי סאב וופר אבל להרבה אנשים יש אותם ויש הרבה ביקורות טובות עליהם בכריאטיב החוטים עוברים דרך הסאב וופר שזה טוב וזה בא עם שלט חוטי שעליו יש כניסת aux ובאס אבל מצאתי רק ביקורת אחד עליהם אז אין על הרבה להיסתמך אם אפשר עזרה כי אני צריך לדעת השבוע מה לקנות
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-