עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב מחפש המלצה למערכת 5.1 + מגבר ב1500 עד 2000 ש"ח. רצוי איכות על פני עוצמה (אבל שלא יהיה איכותי מדי אך חלש מאוד). מצאתי את זה מה דעתכם? המערכת מיועדת יותר לצפייה ופחות למוזיקה.. http://www.bestbuy.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750594 תודה, DXM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by 69,

נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

איך אני מפעיל את ה5.1 פשוט מאפשר בכרטיס קול וזהו, או שצריך גם להגדיר בתוכנה שבה אני משתמש (BSPLAYER)? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  4. יש לי I-Station של Logic3 ויש בו בעיה אחד הרמקולים(בבאס) ניסית לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה אך לא הצלחתי . אם אין מעבדה אז מקום מומלץ לתקן אותו (באזור המרכז). [glow=red,2,300]תודה לעוזרים[/glow]

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. טוב אני מחליט באופן סופי עכשיו: תגידו לי מה עדיף לפני שאני קונה(אני קונה מחר) 1)לוג'טק Z-680 (2350 ש'ח) Total output power: 505 Watts RMS Subwoofer power output: 188 Watts RMS Satellite speaker power output: 317 Watts RMS (4 x 62 Watts RMS, 1 x 69 Watts) Total peak power: 1000 Watts Maximum SPL: 114 dB System frequency response: 35Hz - 20kHz Input impedance: 10'000 ohms Shielded satellites for use near video monitors Surround sound effects: Hardware decoding for Dolby® Digital, DTS® and MPEG soundtracks Dolby Pro Logic II (movie and music modes) 6 channel direct Stereo x2 Stereo Source Inputs Digital optical for DVD or CD player, PlayStation®2, Xbox*, or PC sound ca…

6. Started by irav,

אני מחפש רמקולים למחשב בין 200-500+- אני חושב 2.1 כי יותא מזה זה לא ממש איכותי וגם אני רק שומע שירים..... חשבתי על LOGITECH X-230 עקרונית חוץ משירים ומשחקים לא עוד משהו מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by din707b,

שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by tazok,

Hercules XPS 510 או YST-MS50 של YAMAHA היתרון של הרקולס 5 רמקולים אבל יותר חלשים מכל בחינה לעומת ימהה חברה מעולה של רמקולים ושני חמקולים יחסית חזקים אם איכות סאונד גבוהה מה כדאי?!?! אני לא בטוח אני צריך דעה של מישהו שיש לו את ההרקולס כי את הימהה ראיתי כבר...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by dovik,

שלום לכולם. השאלה שלי נוגעת בנושא שרחוק מרמת הקולנוע הביתי, אז אם כבוד המנהלים ייחשבו לנכון, תעבירו את השאלה למדור שמתאים.. ישנה טלויזיה UA32D4000 של סמסונג. הכל טוב ויפה, עד שמגיעים לנושא של ראיית ערוצים עידן +. כל האנטנות שיש ברשותי לא עוזרות למצוא אפילו ערוץ אחד. האם צריך לרכוש אנטנה מיוחדת? האם צריך לשדרג את המכשיר? אשמח לכל העצות בנושא..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bdbd,

http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. http://www.dioneer.com/english/ אחלה דיסקמן שבעולם!!! יותר טוב מכל מה שמיבאים לארץ!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

Terratec Pci 512i או הפוטיסימו 2 דיגטל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אני צריך כמה סטים של אוזניות דקות כאלו שאיתם אפשר לתקשר בצוות בשביל משחקי פיינטבול,אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה כאלו אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by matan007,

מדובר על מערכת 5.1 של לוגיטק והיא המחליפה של ה- X530 וה- X540. מחר אני מתכנן לקנות אותה במבצע של 1+1 על לוגיטק באופיס דיפו. יוצא 350 ש"ח למערכת. האם היא טובה ומומלצת? יש למישהוא ניסיון איתה? ושאלה ממש חשובה לי היא האם ניתן לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשתמש בו כ-HTPC לניגון סרטי HD 720P דרך חיבור VGA למסך LCD AMD XP 1800+ 256MB RAM ATI RADEON 7000 (לא בטוח 32MB או 64MB...) - תושבת AGP אני מניח (אין לי כרגע אפשרות לבדוק) שהוא חלש מדי לנגן 720P (אין צורך ב 1080I) הבורד תומך בעד AMD XP 2600 ובעד 1GB RAM האם ומה אני צריך לשדרג לניגון 720P ?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במקלדת שליטה של M-AUDIO כדי לנגן קצת התקנתי דרייברים ותוכנות נלוות כמו IGNITE, המקלדת עובדת מצוין ונשמעת כמו שצריך ללא LATANCY אבל כל פעם שאני שומע את הקלידים אני לא יכול לשמוע שום דבר אחר במחשב, אין סאונד בסרטים, יו טיוב פשוט לא מנגן (גם לא וידאו) יש איזה דרך לסדר את זה? תוכנה אחרת אולי? חשוב לי מאוד שיו טיוב יעבוד במקביל לקלידים (ככה לומדים )

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by אהד,

אהלן. יש לי מערכת די ישנה (sherwwod ADV900i, כבר 12 שנים) והשלט שלה נהרס, מה שהופך אותה לחסרת תועלת כמעט לחלוטין. הייתי שמח לקנות שלט אוניברסלי, אבל לא הבנתי איך אני יכול לדעת איזה שלט מתאים, אם בכלל. נראה שחלק מהשלטים מתאימים למערכות ספציפיות מאוד, בעוד שאחרים מבטיחים 1000 מכשירים בלי פירוט. אשמח לייעוץ.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by thunderman,

שלום לכולם! קניתי את הרמקולים ההלו (LOGITECH Z560) - בשתי מילים = אני מרוצה. (אם יש לכם שאלות כלשהן על הסט תשאלו...) ישר מיקמתי את הסאבוופר ישר מתחת לשולחן כשיש רווח של בערך 10ס"מ בין הכל צד של ה"יוצר בסים הענק" לקירות ושולחן. עכשיו יש לי רעיון איך למקם את הסטיליטים, מה אתם חושבים על הרעיון הזה: לתלות את כל 4 הרמקולים ל4פינות של החדר על תקרה, כלומר הרמקולים יהיו "הפוכים" (האם זה יפגע באיכות?) זה ימקם אותם בצורה סימטרית, למה דווקא על תרקה? כי על קירות אין מקום - חלונות, ארון ועוד. בבקשה תנו את דעתכם... עכשיו, שי לי כמה שאלות: 1. מערכת שלי זה: WinXP Pro ASUS E616 DVD-Rom Creative SB Audigy DE Logitech Z560 ובתוכנת WINDVD איני יכול לבחור ב4 רמוקלים!!! (רק 2) יש לי את כל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by skuki1,

אהלן! אני וחבר שלי רוצים להזמין מאמזון את האוזניות סנהייזר MX500 אבל שאני רוצה לדעת כמה משלוח לארץ יש בדף עם הסברים על המשלוחים רק על ספירים ודיסקים מה לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by almor12,

אני מעוניין להוסיף סאב וופר למערכת הקיימת שלי. יש לי רמקולים של מיקרולאב מדגם סולו 6 וכרטיס קול של קריאטיב מדגם sound blaster zxr. התקציב שלי הוא עד 2000₪. רוב השימוש הוא למוזיקה וסרטים ומדי פעם למשחקים (בדרך כלל אני משחק עם אוזניות) האם זה אפשרי להוסיף סאב וופר? אם כן, איזה מומלץ? בסלון יש לי רמקולים של אודיואנג'ין עם סאב וופר שלהם.

21. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נימצא עכשיו בבסט ביי בארה"ב, והוא שואל אותי איך האוזניות SONY MDR-V300, אני חייף תשובה דחוף כי עכשיו הוא נימצא בחנות. תודה מראש Install לחץ כאן

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by itayze,

תקציב : 900 ש"ח ( מקס 1000 ש"ח , אבל לא שקל יותר ,עדיפות לכמה שפחות ) מה חשוב שיהיה בו : יקרא mp3 .... אם אפשר להמליץ על דגם שניתן להזמינו מהאינטנרט ...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, ישנה בעיה קטנה ברמקול אחד - הדגם KEF C40, רמקול ימין לא נותן באסס. יכול להיות שזה בגלל הקרוס? נשרף, וצריך להחליף? -אשמח לעזרה קטנה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by AstaL,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש אוזניות חדשות,התקציב הוא 350,חשבתי בנתיים על sennheiser HD212 ד''א מה הבדל בין גרסאות HD וEH? ראיתי גם כמה אוזניות של AKG,אבל בטווח מחירים שלי אני חושב שsennheiser נראה יותר רציני אשמח לקבל הצעות נוספות האוזניות יהיו מחוברות לכ.קול AUDIGY 4 SE 7.1 תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.