עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ntress,

שלום לכולם, קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל על סוגי רמקולים מומלצים והגעתי למסקנה שאני אלך על אחד מהדגמים הללו גם בגלל מה שהם נותנים וגם בגלל המחיר שנע בין 400 ל-500 שקלים. למרות כל מה שקראתי לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית אילו מהשניים טוב יותר וממה אקבל יותר תמורה, ההבדל במחיר ביניהם בחנויות בהם בדקתי הוא כ-20 שקלים ועל כן לא משחק תפקיד. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם אתם בטח זוכרים אותי.. פתחתי כמה ת'רדים עם שאלות על רמקולים.. החלטתי שאני אלך על רמקולים רגילים למחשב כי הבנתי שרמקולים שמיועדים לקולנוע ביתי + רסיבר עולים יותר מדי.. =\ ואם כבר אני קונה, אז משהו טוב. אני מוכר את שלי.. אחסוך קצת ואקנה.. והנה שתי שאלות: 1. השימוש של הרמקולים יהיה מוזיקה ומשחקים (לא סרטים) לכן 4.1 מספיק לי נכון? או שמאיזה שהיא סיבה עדיף 5.1? 2. אני חשבתי על כמה דגמים של רמקולים והם: Z-560 (4.1) LOGITECH ADA-890 (4.1) ALTEC LANSING INSPIRE 5300 (5.1) CREATIVE TSS1W (5.1) YAMAHA אל תתייחסו להבדל במחירים ביניהם ובבקשה תענו לשאלה הראשונה קודם כדי שנוכל לענות יותר בקלות על שאלה שניה P: איכות צליל בכולם בערך פחות או יותר …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by TerMiT_BoY,

איך הרמקולים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by uokie,

רציתי לברר ברכב טיוטה קורולה 2010 המערכת קוראת יציאת USB וגם קבצי MP3. כשאני מחבר DOK ליציאה רשום לי NO SUPPORT. נסיתי לפרמט את הDOK לשיטות הקבצים: FAT\FAT32\NTFS ועדין אותה הודעה NO SUPPORT. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל\מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SoapSeller,

התחדשתי לי במגבר נוסף, הפעם מתוצרת עצמית, ה-SOHA. מדובר במגבר DIY היברידי. אני קניתי אותו כקיט שכולל את ה-PCB ואת כול החלקים, כולל מארז מתאים, מ-glassjaraudio.com. אבל אפשרי גם לקנות רק את הלוח להשיג חלקים לבד, אם מתעקשים (: מבחינת פרויקט, לא הייתי ממליץ עליו למתחילים בתחום, אבל לא מדובר בפרויקט קשה במיוחד. (זה המגבר השני שאני בונה, ולא הסתבכתי יותר מדי ) מבחינת סאונד, עוד לא התרשמתי ממנו מספיק, אבל הוא דוחף ממש יפה את ה-K701. במיוחד בגזרת הבאס, שיש לו פאנצ'יות נהדרת וכמות שאין במגבר הנוכחי שלי(ה-Aria). אני אעדכן בהמשך עם הבניה של המארז ועוד התרשמויות.. ואי אפשר בלי קצת תמונות של הבייבי: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. האייפוד נאנו רק הגיע לשוק וכבר הוא סופג תלונות רבות. פורום התמיכה של Apple מוצף במאות פניות של לקוחות זועמים הטוענים שהמסך של ה-iPod nano שלהם נשרט בקלות יתרה. מספר מתלוננים טענו שהמסך שלהם כבר כל כך שרוט שהם לא יכולים לקרוא את שמות השירים המוצגים עליו. http://computers.walla.co.il/?w=/4/786864

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DORAZABI,

שלום,מראש אני אומר שלא ערכתי טופס כי איני מעוניין בהמלצה ספציפית של טלויזיה אלא בטכנולוגיה.יש לי כרגע טלויזיית LCD של טושיבה (עם ממיר הוט) ואני פשוט רואה זוועה..תמונה מגעילה ולא נקייה עם קירטועים קטנים כאלה כשמביטים מקרוב. אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה והבנתי שבפלזמה רואים הכי חד ונקי..אשמח לדעות בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש מבצע בבאג לפי מה שהבנתי של 650 ש"ח ורציתי לשאול אם יש אוזניות טובות יותר באותו טווח מחירים? (אם האוזניות כוללות מיקרופון זה גם מעולה) אני שומע: דאבסטפ EDM האוס ורוק (לא מטאל) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yirmi_opp,

אוקיי, אז ככה: אחרי השביתה המעצבנת, ואחרי שחיכיתי בדיוק 12 יום (שזה המקסימום שאמרו שיקח עד שיגיע הכרטיס), עד שהגיע הכרטיס קול, והרמקולים כבר חיכו שבוע בבית, חיברתי את שניהם, ציפיתי לחוויה מדימה, אבל ת'אמת - די התאכזבתי. אני מדבר על Fortissimi3 ורמקולים - logitech z-640. ציפיתי לשמוע צליל מדהים, משהו שבאמת שווה את ההשקעה, אבל שוב, קצת התאכזבתי. נתחיל בשמיעת שירים בMP3 - הצליל באמת נקי, אבל חשבתי שאני אשמע בכל רמקול משהו שונה, כמו סראונד אמיתי. ואם נדבר על משחקים, שיחקתי במטריקס - ולא ממש שמעתי איזה משהו מדהים, גם ברד פקשן 2 לא יותר מדי, אז עברתי לneed for speed 6 - וגם שם לא שמעתי משהו מדהים. סרטים עוד לא יצא לי לראות, האם פה אני ארגיש את ההבדל? והאם זה רק בסרטי די וי די א…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, זקוק להמלצה לטלוויזית LCD 32" בסביבות ה3000 ש"ח [אם יהיה מאוד כדאי אפשר להוסיף כמה מאות שקלים]. מה הכי מומלץ בסכום הזה? **ישמש בעיקר לשידורי טלוויזיה מהמיר של הוט. [אבל FHD מעולם לא הזיק... ] בתודה מראש.

11. Started by dante123,

אהלן קניתי כבל HDMI בשביל לחבר את המחשב לLCD (שיש לה כניסה כזו) ואני לא מצליח למצוא את הכניסה מהמחשב. הכרטיס מסך שלי הוא חדש יחסית, RADEON HD4770 שכידוע לי תומך בHDMI, ובחיבור מאחור (במארז) אני רואה רק שני חיבורי DVI... מה הקטע? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by compman12,

אהלן, מחפש המלצה לטלויזיה בגדלים 32-42. תקציב 1500, כאשר באל''מ שקם אלקטריק יש לי 300 ש''ח מתנה פלוס הנחה 5 אחוז. (ז''א טלווייזיה ב1800 גם נכנס). צריך עזרה בהמלצות לדגמים + חנות זולה ואמינה. אפשרות גם ליד 2 או מבצעים שאתם מכירים ויכולים לעזור לי. תכנים : PS4, ו1080P מקסימום, לא בלוריי. לא צריך סטרימר מובנה, לא טלוויזיה חכמה, ולא תלת מימד עדיפויות לפי סדר גודל איכות צפייה תודה ושבוע טוב חברים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. קניתי לי את האוזניות JVC HA-S500 שלאחרונה מומלצות כאן בפורום ("הכי טובות שאפשר למצוא עד 400 ש"ח" וכיוצ"ב). הצרה היא שבזה נגמר התקציב, ואין מצב לקנות כרטיס קול איכותי או בכלל, אז המובנה זה מה יש. והשאלות (אולי יראו קצת טפשיות, זה בסדר, אפשר לצחוק עלי): 1. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס המובנה (Realtek ALC889) יש אפשרות להגדיר יציאה ספציפית כאוזניות או כרמקולים (Headphones/Front Speaker Out). מבדיקה של שתי האפשרויות נראה שבהגדרה כאוזניות העוצמה גבוהה יותר. האם זה משנה מה אני מגדיר, מבחינת איכות שמע או סיבה אחרת? 2. היות שהמארז על הרצפה והחוט של האוזניות קצר מדי, אני משתמש בכבל מאריך שברשותי, אבל הוא ארוך למדי. האם יש השפעה כלשהי לרעה כתוצאה מכבלים ארוכים מדי? 3. איפה עדיף להנמי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. העידכון העדכני להיום הוא sdmx1-v1.02.zip (http://www.sandisk.com/retail/dap-firmware.asp) העידכון "לא תומך" בעיברית ז"א הוא מציג את התווים של העיברית, אבל כיוון שבארץ הקודש החליטו לכתוב הפוך (או שהשאר החליטו לכתוב הפוך) זה מציג את הכתב הפוך בקיצור, רציתי לגעת, איך אפשר, בעזרת איזה תוכנה, או למצוא מידע בנוגע לשינו הFIRMWARE או שאיפה אפשר למצוא עדכון חומרה עצמאי לנגן הזה? הייתי ממש רוצה לדעת איך אפשר להתעסק בתוכנה שלו נ.ב. הקבוץ של העידכון מסתיים בסיומת של ROM. ותופס כ 400 -500 קיי תודה לכול העזרה או ניסיונות העזרה אגב. הנגן מצויי-ן! (שזה אומר, אני ממש שמח שקניתי נגן ב 781 שקל (כולל משלוח של פחות מ 24 שעות מהחנות ניר-טק [tt]http://www.nirtech.co.il/[/tt]) ולא…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מעוניין בחוו"ד על הדגם הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 כפי שנכתב בנושא, הרמקולים מיועדים לסרטים וגיימינג. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דגם עדיף במסגרת התקציב, אך חייב שיהיה שלט!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום חברים, אני מתכוון לרכוש רמקולים למחשב , ואני מתלבט בין שני הדגמים, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד... אם אתם ממלצים על דגם אחר באותו התקציב אשמח מאוד לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קיצור אין לי שמץ מזה הדבר הזה, הגיע מסין, עלה לי 350שקלים במיסים, מישהו מזהה? Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RoyShefy,

הכי טובות שיש ומקסימום של 32oHMs. פשוט הכי טובות, כמו שיש את הHD220 שהן נחשבות להכי טובות. (אני מציין זאת כי תמיד יש ששואלים מה זאת אומרת "טובות"?) ויש לי שאלה... מדגמי הPX200 HD497 HD212 מי הכי טוב? כי כולם בערך עומדים על 50$. עוד משהו, שיהיו סגורות כמו הדגמים שצויינו למעלה, שיחסמו רעש מבחוץ. תודה רבה. ד"א זו ההודעה ה3 שאני כותב בפורום אודיו ואני לא מקבל תגובות, אז אנא התחשבו בזה שאבא נוסע לחו"ל עוד שלושה ימים ויש לי שלושה ימים להחליט איזה אוזניות אני רוצה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ren,

יש ב- comp-il הגירסה של ה-20 ג'יגה ב-2000 ש"ח.... מישהו קנה אצליהם פעם? איך הם? איך השירות שלהם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. השבוע התחדשתי בטלויזיה LED של סמסונג לחדר. בהתחלה חשבתי לחבר אותה למחשב ולשמוע מהרמקולים שקניתי למחשב בזמנו (Logitech X-230). אני מאוד מרוצה מהצליל והבאס שהם מפיקים, בעיקר בווליום לא גבוה (פחות מחצי) - כל זה למרות שההספק שלהם די נמוך (32W)... אחר כך הבנתי שאני מעדיף להתחדש ברמקולים עם צליל יותר עמוק ועשיר ההתלבטות שלי היא איזה מערכת לקנות? במידה ומדובר על 2.0, חשבתי על solo 6c. איך איכות הצליל שלהם, ולא פחות חשוב, איך הבאס? יש המלצות טובות ל-5.1? קיים סט רמקולים עמודים-רצפתיים טובים שנכנסים בתקציב?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. רציתי לקנות אוזניות אין איר יקרות עד 300 שקל אבל אני קצת מתלבט בין ההצעות מצד אחד אמרו לי לקנות SENHEIZER ככה שהדגם היחידי שיש לי ברמה הזאת הוא CX500 תקנו אותי אם אני טועה ומצד שני ממליצים לי על AKG אז לשאלה החשובה מה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנותת במחיר הזה (אין איר) הייתי שמח אם תסבירו לי (די בקיצור ) למה הם טובות יותר מCX500 ואם יש נייסיון אישי עם אוזניות יקרות אני בכלל ישמח אם תרשמו לי למה כדאי אותם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום חברים אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 בסביבות 200 ש"ח ומתלבט בין 2 creative sbs 390 או logitech s200 קיים גם לוגיטק r 20 שלפי המפרט הוא קצת יותר חלש אבל גם הציעו לי אותו מה הכי עדיף? בתודה מראש והקנייה מאוד בקרוב כך שאשמח לקבל תשובות בהקדם ואנא תציינו גם למה ולא רק מה ההעדפה שלכם תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מה יותר טוב??? לכרטיס של קריאיטיב יש גם כניסות ויציאות אופטיות כמו לשל הרקולס? יש לו גם כניסות ויציאות מוזהבות? מכרתי את הכרטיס שלי של הרקולס GTXP 5.1 ב480 שקל ואני רוצה לקנות חדש מה כדאי מכרתי אותו במחיר טוב? ???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by sinsonik,

שלום, בעוד כמה חודשים אני מתכנן לעבור דירה, ובדירה החדשה אני מעוניין להתקין רמקולים בכל הבית וכן בעיקר אני רוצה שיהיו לי רמקולים באמבטיה(הכי חשוב ). אני מחפש רמקולים שניתן לשדר להם bluetooth (להתחבר לסלולרי) עמידים למים שמתחברים לחשמל (לא על סוללות!) ובקר עמיד למים כדי שאוכל להעביר שירים שיהיה ניתן לשלוט עליהם מתוך המקלחת ושלא אצטרך לצאת כל פעם מהמקלחת על מנת להעביר שיר... קיימים כאלה דברים אך הבעיה היא שמכיוון שזה נמצא בתוך אמבטיה הכל צריך להיות עמיד למים.. חשבתי אולי לקנות טאבלט עמיד למים שאוכל להכניס לאמבטיה ולשדר דרך בלוטוס שירים לרמקולים וגם מצאתי טאבלט עמיד למים אך הבעיה היא שלא מצאתי רמקולים שמתחברים גם לחשמל גם שקולטים בלוטוס וגם עמידים ללחות... יש למישהו א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים