עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by evy,

אהלן, קניתי טלויזיה מדגם samsung 55MU7000 4k smart ,בעלת יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) רכשתי ממיר אופטי לאנלוגי: https://www.amazon.com/D03K-Digital-Analog-Audio-Converter/dp/B009346RSS אך הבעיה שההגבר הוא מאוד חלש, צריך להגביר כמעט עד הסוף ברמקולים בשביל לשמוע בעוצמה סבירה. חיפשתי ב TV אם ישנה אופציה לשחק עם ווליום ולא מצאתי. יש דרך להוציא הגבר חזק יותר איכשהו עם הציוד הקיים? או שצריך לקנות ממיר אחר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Etty Levy,

הי לכולם מברשת לדעת איך מחברים רמקול של הרמן קדרון לטלויזיה. והאם מחברים גם לטלויזיה וגם לממיר של יס. חברתי אני מצליחה לדמוע רק מהאייפון. את הטלוויזיה לא מצליחה לדמוע דרך הרמקול.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לאחר הרבה המתנה ובדיקות, ותוך השארות במסגרת תקציב, רכשתי את מערכת הרמקולים Wharfedale Crystal 4.3 5.0 - כלומר, שני רמקולים עומדים, שני רמקולי מדף, ורמקול סנטר. רכשתי אותם כמעט חדשים ממישהו שרוצה לשדרג לרמקולים אימתניים יותר. מה שחסר עכשיו להשלמה זה: רסיבר (כנראה Marantz SR6014), וסאבוופר (מכוון לקנות אחד של Wharfedale גם כן. 10 אינץ')

4. Started by user1552,

אני צריך עזרה? יש כאן מישהו שיכול לנתח לי קובץ ולהגיד לי אם מדובר בקול אמיתי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by compman12,

אהלן, מחפש המלצה לטלויזיה בגדלים 32-42. תקציב 1500, כאשר באל''מ שקם אלקטריק יש לי 300 ש''ח מתנה פלוס הנחה 5 אחוז. (ז''א טלווייזיה ב1800 גם נכנס). צריך עזרה בהמלצות לדגמים + חנות זולה ואמינה. אפשרות גם ליד 2 או מבצעים שאתם מכירים ויכולים לעזור לי. תכנים : PS4, ו1080P מקסימום, לא בלוריי. לא צריך סטרימר מובנה, לא טלוויזיה חכמה, ולא תלת מימד עדיפויות לפי סדר גודל איכות צפייה תודה ושבוע טוב חברים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הי חברים. אני מקווה שאני שואלת במקום הנכון, ואם טעיתי אז סליחה. אני מעוניינת להעביר קלטות ווידאו VHS למחשב _ (שהתוצאה תהיה קובץ ווידאו) אני מבינה שאני צריכה איזשהו רכיב שיחבר בין מכשיר הווידאו למחשב, ושימיר את הקלטת לקובץ. אז אני מבקשת לדעת על איזה רכיב מדובר. אני רוצה שתתנו לי קישורים (אם יש באפשרותכים) ועוד הערה שבעיניי חשובה: _ אני לא יודעת מה הרזולוציה שם בקלטות, אני לא יודעת לאיזו רזלוציה סופית יגיע הקובץ. האם יש רכיבים שמאפשרים לי לבחור לאיזו רזולוציה אני רוצה להמיר? בטח יש גם הבדלי מחיר בין הרכיבים השונים והאיכות שלהם... או שלא. אני עם תקציב של ה 200ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה לכל החברים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. כפי שכתוב בכותרת. איני אודיופיל לכן לא מחפש משהו מעולה והתקציב בהתאם. השימושים הם ממש קצת מהכל - משחקים, סרטים, מוזיקה (כן, גם MP3). דברים כמו מיקרופון מובנה, בקרת עוצמה וכבל ארוך שאפשר לקפלו הם בונוסים אך ממש לא חובה. מה שכן חשוב הוא שהאוזניות תהיינה נוחות - מספיק גדולות לעטוף את האוזניים ולא ללחוץ עליהן, יושבות היטב על הראש, עם קשת נוחה (עדיף כזו שניתן להתאים). מבחינת מימדים - הייתי מגדיר את האוזניים שלי כבינוניות פלוס והראש גדול מינוס. לשם הדגמה - כרגע יש לי Sennheiser HD202 ואני בהחלט מרוצה מהאיכות, אך ממש לא מהנוחות. אחרי כחצי שעה - שעה הן כבר לוחצות על האוזניים בצורה מכאיבה. כנראה שילוב של כריות אוזניים לא מספיק גדולות וקשת מאוד קשיחה, צרה ולוחצת. זה מה שאני רו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by edanazran,

שלום, אני מעוניין בעצה ובעזרתכם, לגבי טלוויזיה חדשה לחדר. הדרישות: FHD/LED 32' אופטימליות ל PS3. בעיקרון, השימוש בה יהיה ב PS3 וצפייה רגילה בערוצי HOT טווח מחירים - עד 2000 ש"ח (אם הדרישות מוגזמות, עזרו לי :] ) .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לא משהו מתוחכם מידי קצת מוזיקה קצת אינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mc_elad,

מעניין לדעת ...לדעתי זה "קרב" די צמוד... אוליי תהיה סיטואציה שישלכו לי מארכת 2.1 מחול אז בבקשה עזרה... מה דעתכם, מי יותר טובים?????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360699 זה הכרטיס, הוא עולה 170 שקל. המערכת שיש לי בבית היא מערכת קולנוע ביתית - 1000W רמקולים 85dB דיי איכותית ויש להם עוצמה מאוד גבוה. בזמנו עלתה 2500 שקל. המערכת היא 5.0 כנראה שיתבסף בקרוב 0.1 . התקציב לא מאפשר משהו יותר טוב אבל רציתי שתביאו חוות דעת. ד"א, היו לי 2 כרטיסי קול לפני זה, שניהם התחילו לעשות בעיות ואז נשרפו. [אחד OB ואחד קניתי 5.1 בסביבות 50+- ] מה אתם אומרים גם זה ישרף? :\

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SubX,

דגם הטייפ הוא:DC-Z72 של חברת Pioneer לפני כ5 שנים קילקלתי אותו בכך ששיניתי את המתחים שלו והפיוזים נשרפו.. עכשיו אני לא יודע על אלו מתחים הוא אמור להיות, במידה שאני יחליף לו את הפיוזים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אין מה להגיד... אלטק יודעים לעשות את העבודה (וכנראה שהם ידעו גם לפני שנה שנתיים...). כי המערכת הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!! וזה עוד שאני שומע רק דרך הכבל האנלוגי (לא הספקתי לקנות את המתאם לדיגיטלי..) הבאס מפחיד!!! הספק המערכת הוא 80 וואט ואני בקושי מגיע ל-1/4 מהעוצמה המקסימלית.. אין לי מושג למה צריך מערכות עם הספק יותר גבוה עבור מחשב פי סי, כי זה מספיק ויותר ללא ספק. בקיצור המערכת הזאת שווה כל אגורה מה-980 שקל (והייתי מוכן לשלם גם יותר... )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אם אני מחבר שני כרטיסי קול למחשב יש אפשרות שמה שאני שומע ישמע בשני כרטיסי הקול? כלומר שיהיו שני התקני שמע מוגדרים באותו זמן. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, ההורים רואים את כל המבצעים בעיתונים לקראת היורו/אולימפיאדה והבינו שהגיע הזמן להפטר מהבלוק 29" CRT שיש להם בחדר שינה. אני אשמח לשמוע איזה טלויזיות מומלצות באזור ה40+" בהתחשב בזה שהחיבור יהיה לממיר לא HD ואין צורך בחיבורי רשת או טלויזיה חכמה. התקציב עד 4,000 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא טלויזיה טובה בפחות, השאלה היא מה מומלץ! בתודה מראש, נעם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם הורי מחפשים טלוויזיה חדשה מסוג LED או LCD בגדלים שנעים בין 46"- 50" הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכני HD וממיר מקליט HD של YES, סרטים ,סדרות,כדורגל ,ערוצים "רגילים" כמו 2 , חיבור לסוני 3 למשחקים , חיבור ל WII , חיבור למערכת קולנוע ביתית של SONAB וחיבור ל DVD ומגבר . הצפיה בטלוויזיה ממושכת, התקציב לטלוויזה נע עד .6500 המרחק מאזור הצפיה עד לקיר עצמו 4.5-5 מטר. חשוב למצוא פתרון איך להעביר סרטים לטלווזיה הבנתי שבטלויזיות של סוני יש בעיה עם סרטי MKV. לבנתיים אבא שלי חושב על שלושה דגמים -sony nx710 - SAMSUNG 46D550 -46CX520 SONY מה אתם חושבים על אלו או כדאי לקחת דגמים אחרים. תודה מראש לכלל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום קיבלתי את המגבר הזה מתנה אני אשמח מאוד לשמוע פרטים, אף פעם לא ניתקלתי בחברה הזאת אולי מישהו מכיר? בהמשך יגיעו אליי גם זוג רמקולים של אינפיניטי, גם במתנה. למגבר יש אופציה להיות מגבר "טהור" בלי Pre, כדי לבטל את האופציה הזאת יש צורך לסגור מעגל עם הכניסות של הPre, די מוזר. אני יכול לעשות את זה עם כול זוג RCA, אבל היציאות קרובות ואני לא רוצה יותר מדי כבלים רופפים, מוכרים אולי דברים כמו בתמונה הבאה? זה גם תמונה של גב המגבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, כרגע יש לי רסיבר AVR1907 - DENON , אני מעוניין לקנות 4 רמקולים, 4 מדפיים, עכשיו - השאלה שלי היא האם יהיה הבדל מאוד משמעותי ללא הסאבוופר והסנטר? אני נמצא בחדר יחסית קטן ואני צריך את המערכת הזו לחדר בלבד. שאלה שנייה - האם יהיה הבדל אם אני אשתמש נגיד ב2 רמקולים של חברה מסויימת וה2 רמקולים השניים של חברה אחרת? איזה דגם הולך עם איזה דגם? או שפשוט עדיף לקנות פעמיים את אותם רמקוליים מדפיים. כרגע חשבתי על B&W DM30 + POLKAUDIO MONITOR 40. הפולק הרבה יותר זול (1400 שח) והשאלה היא האם הסאונד עדיין יהיה יעיל וטוב גם בלי סנטר,סאבוופר והאם החיבור בין 2 החברות והדגמים השונים יתאים ? האם יש לכם המלצות על דגמים אחרים? סכום הכסף הוא בין 2500-3000 ש"ח. תודה רבה!! Polkaudio Moni…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ac1D,

http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB46605=129098&DB46632=46974 איך זה יחסית לתקציב? (200). והאם זה ירוץ על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=556 האם אני אמור לקחת כרטיס קול 5.1 בגלל שהלוח שלי הוא כזה? או שאני יכול לקחת 7.1? תודה. עריכה: זה עדיף? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?...13285&catid=900

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש נגן של 1GB לפחות (לא חשוב פלאש/כ. קשיח), בדגש על MP3 אבל שידע לנגן גם סרטים שתהיה אופציה להטעין גם דרך החשמל.. חוץ מזה, חייב שישמש גם לאחסון מידע מדי פעם, זאת אומרת שלא יבקש דרייברים והמחשבים ידעו לזהות אותו מיידית (כמו DOK). התקציב עד 1000 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום...יש לי את הלוח אם M2N-E ויש לו מן דבר כזה שנקרא sound max שנמצא למטה איפה שהשעון ויש שם אקולייזר, שבו אין אפשרות לבחור מצב של צפייה בסרט ורק מוזיקה...והבעיה היא, כשאני צופה בסרטים עם דיבוב אני לא שומע כמעט את הקולות של האנשים כי הקולות של הרקע הרבה יותר חזקים( מוזיקה, ים, תנועה של מכוניות וכו') פעם מישהו שמבין כיוון לי את זה וזה קצת עזר אבל עדיין היה קשה לשמוע מה אומרות הדמויות מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את זה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by basharis,

אני שוקל קניית מערכת רמקולים 5.1 לחדר קטן - 3x2.5 מטרים. רכשתי כרטיס Hercules Game Theater XP לצורך העניין. קראתי הרבה מאוד כתבות בנוגע לרמקולים באתר זה וכן באתרים מקצועיים כגון 3dss.com. לפי מיטב הבנתי ישנם שני סוגי מערכות כאלה - אלו שכוללות מפענח ל Dolby Digital/DTS ואילו שלא. מערכות כגון ה Aztech ו ה Creative 5300 למשל אינן כוללות מפענח. מה בדיוק זה אומר? לכרטיס יש יציאה אנלוגית לרמקולים קידמיים/אחוריים/סנטר/בס וכן יציאה דיגיטלית. האם הכרטיס יכול לעשות את עבודת הפיענוח בעצמו? מה יהיה ההבדל בסרטים/משחקים? (בעיקר במשחקים, לפי הבנתי תוכנה כגון PowerDVD יכולה לעשות את העבודה בעצמה). שקלתי גם את קניית המערכת של Yamaha - ה TSS1 הכוללת כבר מפענחים, אך לא כוללת שלט רחוק והבס ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... דרך אגה שווה לי לקנות אותם ? (בהנחה שהם לא עולים 370 שקל כי אז עדיף קריאטיב אינספייר 2.1) :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני ממש רוצה לדעת אם המסך HD שלי מראה איכות טובה חוץ מהסרטוני HD מהפלייסטיישן נטוורק.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים