עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by uokie,

רציתי לברר ברכב טיוטה קורולה 2010 המערכת קוראת יציאת USB וגם קבצי MP3. כשאני מחבר DOK ליציאה רשום לי NO SUPPORT. נסיתי לפרמט את הDOK לשיטות הקבצים: FAT\FAT32\NTFS ועדין אותה הודעה NO SUPPORT. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל\מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dante123,

אהלן קניתי כבל HDMI בשביל לחבר את המחשב לLCD (שיש לה כניסה כזו) ואני לא מצליח למצוא את הכניסה מהמחשב. הכרטיס מסך שלי הוא חדש יחסית, RADEON HD4770 שכידוע לי תומך בHDMI, ובחיבור מאחור (במארז) אני רואה רק שני חיבורי DVI... מה הקטע? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ewjX,

שלום לכולם. 1. אני מתלבט בין שתי האוזניות שבנושא. הייעוד העיקרי הוא משחקים. יש לי כרטיס קול און-בורד אבל אולי במחשב הבא אקנה X-FI, ואני מצפה שהאזניות שאקנה ישמשו אותי להרבה מאד זמן. מצד אחד, קראתי הרבה ביקורות מעולות על הברקודה (כולל הסיקור באתר הזה), אבל מצד שני אני רואה הרבה אנשים שיורדים באופן כללי על אוזניות סראונד לגיימרים וטוענים שעדיף לקנות אוזניות סטריאו במחיר דומה (כמו למשל ה-HD555) גם עבור משחקים. האם יש כאן מישהו ששמע את שני הסטים? האם ה-HD555 נותן ביצועים דומים לברקודה במשחקים ומאפשר לזהות את כיווני הצלילים בדיוק דומה? אגב, את הברקודה יש ב-420 ש"ח ב-KSP בימים הקרובים, ואם אבחר ב-HD555 אז אזמין אותו מחו"ל, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: 2. האם נראה לכם בטוח לקנות א…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 פשוט יד שנייה...יש לי כרטיס קול onboard ac97 הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800....עכשיו נהרסה לי היציאה של הline in בגלל שנשבר לי בפנים החיבור של הרמקולים ואי אפשר להוציא אותו :\...אז אני מעוניין לקנות כרטיס חדש...כמה יעלה לי אחד משומש ופשוט אבל לא פחות טוב ממה שיש לי onboard? תודה לעורים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ccc,

התקנתי כרטיס טלווזיה רואים בסדר והכל וחיברתי את הרמקולים ליציאת AUDIO OUT שלו וזה עובד (אודיו אין לא) אבל אני חייב להרים עד הסוף את הרמקול וגם אז לא מי יודע מה גבוה התוכנה היא LifeView Studio יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי אורגן הנה הדגם שלו : Yamaha PS-35 עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לבחר אותו למחשב ע"י קבל MIDI. אני לא ממש מבין בכל זה ולא מצאתי על זה מידע, ואני בטוח שיש פה אנשים שעוסקים בזה יותר אז יוכלו לעזור לי ולהגיד לי במדוייק אם הוא מתאים או לא. אשמח אם תגידו לי במדוייק + קישור נלווה להציץ שם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ren,

יש ב- comp-il הגירסה של ה-20 ג'יגה ב-2000 ש"ח.... מישהו קנה אצליהם פעם? איך הם? איך השירות שלהם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by NerdX,

שלום רב! ברצוני לרכוש מהאתר הנ"ל (כתובתו: http://www.planetminidisc.com) לפי הבנתי הוא שולח לארץ, ורציתי לשאול: 1. האם הוא אמין, האם אפשר לסמוך עליו? 2. מהם הצעדים שעליי לנקוט על מנת להזמין אותו (מה צריך לעשות במכס וכו')? 3. וכמו כן, למיטב הבנתי אין מס על אוזניות ונגן MP3 חוץ ממע"מ, האם תוכלו לאשר זאת? -בתודה מראש, NerdX

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לחבר שלי יש בעיה שכאשר הוא מדבר במיקרופון הוא מקבל רעשים של חרחורים ברמקולים. ניסינו לפתור את הבעיה ע''י החלפת מיקרופונים ומשחק עם ההגדרות אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה והפתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. השבוע התחדשתי בטלויזיה LED של סמסונג לחדר. בהתחלה חשבתי לחבר אותה למחשב ולשמוע מהרמקולים שקניתי למחשב בזמנו (Logitech X-230). אני מאוד מרוצה מהצליל והבאס שהם מפיקים, בעיקר בווליום לא גבוה (פחות מחצי) - כל זה למרות שההספק שלהם די נמוך (32W)... אחר כך הבנתי שאני מעדיף להתחדש ברמקולים עם צליל יותר עמוק ועשיר ההתלבטות שלי היא איזה מערכת לקנות? במידה ומדובר על 2.0, חשבתי על solo 6c. איך איכות הצליל שלהם, ולא פחות חשוב, איך הבאס? יש המלצות טובות ל-5.1? קיים סט רמקולים עמודים-רצפתיים טובים שנכנסים בתקציב?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בדיוטי פרי יש את שניהם ב200$ השאלה מי מביניהם עדיף מבחינת התמורה עבור המחיר? אף אחד מהמוכרים לא ידע לעמוד על ההבדלים ביניהם וטענו שהם אותו הדבר מבחינת פיצרים וביצועים ושזה בסוף עניין של טעם אישי, ובסוף הלכתי עם ההרמן קרדון למרות שהיה לי ספק... אני עדיין יכול להחליף לפיוניר אבל זה יהיה כרוך בנסיעות מעצבנות - אז השאלה שלי היא תכלס אם יש לפיוניר יתרון שמצדיק את ההחלפה? מה בדיוק היתרון? אשמח לתגובות בהקדם כי אני מת כבר להרכיב את הסט והוא יושב בקרטונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי אחרי פירמוט , ויש לו סט רמקולים 5.1 של קריאטיב(אם אני זוכר נכון) אבל כשהוא מנגן מוזיקה הוא שומע רק מ2 רמקולים. לפני הפירמוט הוא שמע מכל החמש. ניסיתי לשחק קצת ב FFDSHOW וב SOUNDMAX אך כלום לא הועיל לי. שום תוכנה , לא מדיה פלייר ולא ווינאמפ, לא ניגשים להשתמש ב FFDSHOW כאשר הם מנגנים מוזיקה. מה הפתרון ? תודה רבה נ.ב חשוב שזה ינגן ב5 רמקולים דרך הוינאמפ. נ.ב 2 אם זה עוזר אז הלוח אם שלו זה ASUS P5B והכרטיס קול הוא מובנה והרמקולים הם CREATIVE INSPIRE T6100 הקבצים המנוגנים הם MP3 ולמרות שהם לא מוקלטים ב5 ערוצים לפני הפירמוט הוא יכל לשמוע אותם ב5 ערוצים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by lover323,

איזה מערכת הכי איכותית לדעתכם? ALTEC LANSING ADA- 880W -1200 YAMAHA TSS1-1350 Aztech-1150

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני כרגע משתמש בaltec lansing bxr1221 בלי ה subwoofer והן לא 100% תקינות. בנוסף ממש מפריע לי שהווליום המקסימלי הוא ממש נמוך. אני מחפש רמקולים בסגנון דומה. צריכים להיות קומפקטיים לפחות כמו אלו שאני משתמש, ועם עוצמה הרבה יותר חזקה. אציין שאני לא מבחין יותר מידי בין איכויות שמע בין רמקולים, כל עוד הרמקול נשמע סביר ע"י רוב האנשים, לי זה מספיק טוב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by *BYZ*,

האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה הנ"ל אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. למישהו יש עוד רעיונות? נ.ב יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים)

19. Started by dids22,

היי. קניתי השבוע את ה 6C והיום פתחתי את הקופסה. שמתי לב שהקונקטורים של הכבל אודיו שונים.(יש לי את ה 4C) ושהשליטה על הווליום/באס וכו היא מהצד. חיפשתי קצת ברשת, ומצאתי חנות אחת שמוכרת אותם http://hard.rozetka.com.ua/24494/p24494/ חוץ מהשלט, הכל אותו דבר כמו בלינק. יכול להיות שזו הגרסה הראשונה של הרמקולים? או שאולי יצאה גרסה חדשה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by malcolmx9,

הזמנתי בשעה טובה מזיגזג את ה-GRADO SR-60 ;D. בזמן שגלשתי היום בפורום Head-Fi קראתי הודעה שבה מדברים על מגבר (amp) לאוזניות האלה ולדגם ה-SR-80. וזה די בילבל אותי, כי בשביל מה צריכים מגבר לאוזניות אם עוצמת הקול שלהם כבר גבוהה מאוד?! בכלל, בווליום הכי גבוהה בהם יש חשש לגרימת נזק לאוזניים, אז עם מגבר אני מתאר לעצמי שהנזק גדול פי כמה וכמה :-\. אז בבקשה תסבירו לי את ההגיון שבעניין? תודה . אם יישמע הגיוני אגב, אולי ארכוש אחד בעצמי. כמה זה עולה בדיוק? (את דגם האוזניות שיש לי כבר ציינתי)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by 888,

יש לי כמה שאלות על הMINI IPOD 1)איך איכות השמיעה בו ? האם הוא נוח? 2)יש משהו שיכול להגן עליו .. שאם הוא נופל ניפלה קטנה הוא לא שובת חיים ..? 3)והאם הוא יותר טוב מH10 מבחינת של איכות של שירים ונוחות? תודה מראש לכל מי שעוזר TOREF עריכה:לא שמתי לב ששמתי את זה בחומרה ובציוד הקפי שאחד המנהלים יעביר את הדיון הזה לפורום אודי וקונלוע ביתי..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום חברים, אני מתכוון לרכוש רמקולים למחשב , ואני מתלבט בין שני הדגמים, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד... אם אתם ממלצים על דגם אחר באותו התקציב אשמח מאוד לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הי חברים. אני מקווה שאני שואלת במקום הנכון, ואם טעיתי אז סליחה. אני מעוניינת להעביר קלטות ווידאו VHS למחשב _ (שהתוצאה תהיה קובץ ווידאו) אני מבינה שאני צריכה איזשהו רכיב שיחבר בין מכשיר הווידאו למחשב, ושימיר את הקלטת לקובץ. אז אני מבקשת לדעת על איזה רכיב מדובר. אני רוצה שתתנו לי קישורים (אם יש באפשרותכים) ועוד הערה שבעיניי חשובה: _ אני לא יודעת מה הרזולוציה שם בקלטות, אני לא יודעת לאיזו רזלוציה סופית יגיע הקובץ. האם יש רכיבים שמאפשרים לי לבחור לאיזו רזולוציה אני רוצה להמיר? בטח יש גם הבדלי מחיר בין הרכיבים השונים והאיכות שלהם... או שלא. אני עם תקציב של ה 200ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה לכל החברים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.audiopoints.com/ ספייקים איכותיים לרמקולים...איפה אפשר לקנות בכל מיני גדלים וסוגים איכותיים כמו פה מקרית שמונה ועד חיפה ככה ?!?!?! ??? (עריכת מוד: להבא תן כותרת עינינית המפרטת בדיוק מה אתה מחפש.. )

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. איך אפשר לדעת אם מה שאני קונה הוא דור ראשון או דור שני?? לפי הקופסא בלבד יש אפשרות? (קופסאות שונות??)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים