עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roniz,

שלום לכל חברי הפורום. הגעתי לשלב שבו אני מחליף את הטלוויזיה הישנה בחדר השינה שלנו. עד היום היתה לנו טלוויזיה 20" שקנינו בסקאל ב-200$ לפני כ-10 שנים שעבדה מצויין. אני מחפש טלוויזיה שאפשר לראות איתה תכני HOT/YES בממיר HD, סרטי DVD ואם אפשר גם Disk on key עם סרטים בכלל טוב. הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב בחדר חשוך ממרחק של כ-3 מטרים בשכיבה מהמיטה. תקציב לרכישה כ-2,500 ש"ח. ראיתי המלצות בפורום לסוני EX302/BX300 ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל בין הדגמים פרט לעיצוב וכמות הכניסות? 2. האם צריך 32" או שזה קטן/גדול מדי? 3. האם מספיק HD Ready או שצריך Full HD? ובעקבות כל השאלות לעיל האם מומלץ מכשיר אחר בכלל? תודה. רוני

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by summer69,

אני מבקש כי לא ממש מבין בנושא.... עד עכשיו הסתדרתי עם MX300, אבל החלטתי להשתדרג =] חשבתי בהתחלה ללכת על MX550 אבל הגדלתי ת'תקציב אז אין לי ממש מושג על מה ללכת = \ עדיפות לאוזניות כפתור, וגם שלא ישמעו רעש מבחוץ. תודה מראש לכל העונים נ.ב: Just so you know, השימוש בהם יהיה בעיקר בשמיעת שירי MP3 על גבי הPSP, אם זה מידע רלוונטי....

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by stropic,

היי, אני רוצה לקנות טלוויזית LED לא יקרה בגודל 40": ראיתי את שני האופציות הבאות: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=850381 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851103 רציתי לדעת אם יש סיבה ל500 ש"ח הפרש, ובכללי מה כדאי מבין ה2 האלו(או משהו אחר באותו טווח מחירים פחות או יותר) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Etty Levy,

הי לכולם מברשת לדעת איך מחברים רמקול של הרמן קדרון לטלויזיה. והאם מחברים גם לטלויזיה וגם לממיר של יס. חברתי אני מצליחה לדמוע רק מהאייפון. את הטלוויזיה לא מצליחה לדמוע דרך הרמקול.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות נגן של לפחות 40 ג'יגה (לא מארץ) ומאוד אהבתי את הזן טאץ' אני לא רוצה את הH340 אל תציעו עליו!!! איזה עוד נגנים של 40 ג'יגה יש?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ablabl,

שלום לכם! החלטתי להזמין את האוזניות הנ"ל מאמזון ב129$ עקב ביקורות ששמעתי עליהן. האוזניות השניות שהתלבטתי זה הSHURE 440 שגם נשמעות מעולה.אבל טיפה כבדות ויותר מגושמות מהM50. החסרון היחיד זה שבארץ הM50 עולות 1000 שקל ובאמזון מוכרים אותן ב129$ האם זו סיבה להעדיף את הSHURE על פניהן? (התעסקות עם משלוחים מחול ואחריות בעייתית) במקרה של 129$ כולל משלוח וכו' מה העלות מבחינת מכס וכד'? (קניתי בעבר דברים בחול אבל במחירים של גג 20$ כך שאינני יודע מה המדיניות.הבנתי שעד 1200 זה סבבה ואם אני שולח בתור מתנה אז יש סיכוי שזה יעבור חלק יותר ובלי בעיות) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dids22,

היי. קניתי השבוע את ה 6C והיום פתחתי את הקופסה. שמתי לב שהקונקטורים של הכבל אודיו שונים.(יש לי את ה 4C) ושהשליטה על הווליום/באס וכו היא מהצד. חיפשתי קצת ברשת, ומצאתי חנות אחת שמוכרת אותם http://hard.rozetka.com.ua/24494/p24494/ חוץ מהשלט, הכל אותו דבר כמו בלינק. יכול להיות שזו הגרסה הראשונה של הרמקולים? או שאולי יצאה גרסה חדשה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אנשים שלום, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי למשהו שמתחבר למחשב ויכול להשמיע MP3 מUSB [נשבר לי מדיסקים..] הייעוד הוא למוסיקה ולמחשב והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח. שלוש אפשרויות שאספתי לי משיטוט קצר ברשת: 1) X16 של מיקרולאב - פשוט מומלץ מכמה כיוונים. חסרון: אי אפשר להפעיל "עצמאית" (חיבור ישיר לUSB) M700U (2גם של מיקרולאב - 2.1 עם רדיו, וכניסת USB . חסרון: לפי הנתונים (שאני לא מבין בהם) הם חלשים יותר מה X16 3) תוכנית לא ברורה לחבר איכשהו רמקולים ישנים (מדפיים, של SONY) למחשב. חסרון: אין לי מושג איך עושים את זה+ אי אפשר להפעיל עצמאית אשמח אם מישהו יסביר לי: א. מה ההבדל בין X16 עוצמה כוללת 72 וואט (RMS), עוצמת סאב וופר 40 וואט (RMS),עוצמה לערוץ 16 וואט (RMS) לM700 עוצמה כוללת 4…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. <נושא>. החלטתי להחליף את הקריאטיב לייב 5.1 המעפן שלי במשהו קצת יותר רציני. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Gnome,

יש לי מיני דיסק MZR 700 אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות לחבר אותו למחשב. שמעתי שיש אפשרות ע"י כבל שממיר ב USB לאופטי או משהו כזה אז למישהו יש הצעות או הסברים מה זה, מי זה ומאיפו משיגים... תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ren,

יש ב- comp-il הגירסה של ה-20 ג'יגה ב-2000 ש"ח.... מישהו קנה אצליהם פעם? איך הם? איך השירות שלהם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by .AloN,

Dolby Digtal, DTS, EAX & THX כולם, אם אני לא טועה, בשימוש במערכות 5.1 אבל מה ההבדל בין כל אחד ? והאם אחד יותר טוב מהשני או שזה לפי טעם אישי ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lover323,

איזה מערכת הכי איכותית לדעתכם? ALTEC LANSING ADA- 880W -1200 YAMAHA TSS1-1350 Aztech-1150

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by xXx Lid,

טוב שלום אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 עד עכשיו הייתי עם קריאיטב T5900 והייתי דיי מרוצה אבל היא שוב התקלקלה ונימאס לי כבר מהרמקולים המעפנים האלה שכל הזמן מתקלקלים (אני מציע לכם להתרחק מהם) אני צריך את המערכת בעיקר למשחקי מחשב סרטים וגם מוזיקה (כן אני יודע ש-5.1 לא הכי מומלץ למוזיקה אבל עדיין) בקיצור אתם יכולים להמליץ לי על משהו שאני יוכל לחבר למחשב במחיר של בוא נגיד 1000-1500 שקל בערך?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני רוצה לקנות MP3 יש לי שני דגמים מובילים iAudio X5 וiriver h340 (או שיש אחרים יותר טובים) מה אתם אומרים מה יותר טוב? ומה הפלוסים והמינוסים של כל מכשיר? את ה-iAudio X5 אני לא רואה בzap למה זה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by CyberBot,

אני יודע שיש ADD-ON אבל זה סתם מאעפן ולא אהבתי אהבתי יותר את ה youtube tv שלהם שאלה אם יש משהו כזה לרסברי פי? או דרך להזרים לUNPNP ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mc_elad,

מעניין לדעת ...לדעתי זה "קרב" די צמוד... אוליי תהיה סיטואציה שישלכו לי מארכת 2.1 מחול אז בבקשה עזרה... מה דעתכם, מי יותר טובים?????

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחפש נגן של 1GB לפחות (לא חשוב פלאש/כ. קשיח), בדגש על MP3 אבל שידע לנגן גם סרטים שתהיה אופציה להטעין גם דרך החשמל.. חוץ מזה, חייב שישמש גם לאחסון מידע מדי פעם, זאת אומרת שלא יבקש דרייברים והמחשבים ידעו לזהות אותו מיידית (כמו DOK). התקציב עד 1000 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by idan1836,

שלום, אני מקבל את האייפוד פוטו שלי עוד מעט, ורציתי לדעת כמה דברים: - אפשר לחבר אותו לרדיו טייפ באוטו עם הקלטת הזו שמחברים שאפשר לקנות בסביבות ה30 שקל של Silver Line, ולא לקנות את המיוחד של אייפוד שעולה כמה עשרות דולרים ? - אפשר לחבר את האייפוד למגבר עם כבל Line In ו Line Out פשוט כזה, במקום לקנות את היקר שמציעה חברת אפל ? תודה ..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by *BYZ*,

האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם! -בהודעה זו מרוכזות כל הדרישות שלי מהנגן- אני מעוניין לקנות נגן MP3 (לא משנה אם פלאש או הארד דיסק). הדרישות שלי הן: שמחירו לא יעלה על 1,100 ש"ח, שיהיה קטן וקומפקטי,שיראה טוב,שייתן איכות שמע מעולה,שיהיו לו אוזניות איכותיות,שיהיה בעל לפחות 1GB, שיהיה פשוט לתפעול,יעיל (אורך חיי סלולה של לפחות 15 שעות בין כל טעינה) וכמובן שיהיה של חברה שאפשר יהיה לסמוך עליה ושבטוח תתן אחריות על כל דבר שלא יקרה לו. תודה רבה רבה מראש, עמית

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הי חברים. אני מקווה שאני שואלת במקום הנכון, ואם טעיתי אז סליחה. אני מעוניינת להעביר קלטות ווידאו VHS למחשב _ (שהתוצאה תהיה קובץ ווידאו) אני מבינה שאני צריכה איזשהו רכיב שיחבר בין מכשיר הווידאו למחשב, ושימיר את הקלטת לקובץ. אז אני מבקשת לדעת על איזה רכיב מדובר. אני רוצה שתתנו לי קישורים (אם יש באפשרותכים) ועוד הערה שבעיניי חשובה: _ אני לא יודעת מה הרזולוציה שם בקלטות, אני לא יודעת לאיזו רזלוציה סופית יגיע הקובץ. האם יש רכיבים שמאפשרים לי לבחור לאיזו רזולוציה אני רוצה להמיר? בטח יש גם הבדלי מחיר בין הרכיבים השונים והאיכות שלהם... או שלא. אני עם תקציב של ה 200ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה לכל החברים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר ולפי מה שראיתי בחנויות ולפי טלויזיה שיש כבר בבית FHD זה מיותר ולא טוב אפילו כי שידורים של הוט רואים בו על הפנים וזה מיותר בגלל שזה יקר יותר בניגוד לLCD עם רזולוציה רגילה וHDMI הציעו לי על הטלויזיה Philips 3403 37" מה דעתכם עליה? התקציב הוא עד 6000 ש"ח עכשיו בנוגע למערכת קולנוע אני צריך מערכת קולנוע שתשמש אותי לטלויזיה למחשב(מוזיקה!!! וסרטים) ולאקסבוקס התקציב הוא 4000 ש"ח(אני לא מבין בזה..) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by hagai-,

שלום רב, יש ברשותי מערכת של 5.1 רמקולים (SEG). המערכת מחוברת לדי וי די, והדיוידי לטלוויזיה בעזרת כבל בננה. כיום ניתן לשמוע דרך הרמקולים רק כאשר מתנגן דיסק בדיוידי. האם ניתן לחבר את הרמקולים בצורה כזו שישמעו גם את הטלויזיה דרכם? אם כן, כיצד? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rroonnii,

שלום. יש ברשותי את הרמקולים סולו 6, על פי התמונה להשאיר כך או להגדיר הכי גבוה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.