אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מחפשים אוזניות ייחודיות ואיכותיות אשר לא יפתחו חור גדול מדי בכיס? ה-Lola של חברת Blue עשויות לקרוץ בדיוק לכם אוזניות הן מוצר חשוב ואהוב על כל חובב מוסיקה, לכן כאשר אנשים מחפשים זוג אוזניות חדש אחד מהדברים הראשונים שהם מסתכלים הוא המותג. מותגים פופולריים כמו Sennheiser, AKG, Sony הם בדר"כ הבחירה המועדפת מפני שהם מוכרים מאוד ואנשים רבים מקשרים מותג לאיכות. מפני שחברות האוזניות הגדולות מייצרות אוזניות טובות למדיי אין זה אומר שכל זוג אוזניות שלהם הוא מצוין. קימות יצרניות קטנות רבות המציעות לעיתים אוזניות מעולות במחיר נמוך ממתחרותיהן הגדולות. זוהי הסיבה שכדאי גם לשקול חברות פחות מוכרות לפני שמבצעים רכישה. היום נסקור אוזניות מחברה קטנה וחביבה בשם Blue. האוזניות ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב של עד 120 דולר כולל המשלוח והמיסים. צריך להיות: - Cancelling Noise - כבל שעובר מעל האוזניים. - Bass enhancer. שימוש: - בבית. אופניים. היום הסתיימו 5 שנים של שימוש מוצלח ב-SHURE SE215. רציתי לקנות SE425 או דגם יותר חדיש של SHURE אבל אני לא אוהב אותם כי ניסיתי אותם בחנות. אני מתלבט בין משהו חדש למותג אמין ומוכר כמו SHURE. מוצר חם עולה הוא: [h=1]Velodyne vPulse[/h]http://www.amazon.com/gp/product/B006CVBHUI/ref=s9_psimh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1DM2CVXV49H4RDETYC6A&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846 תמליצו לי מה לקחת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). טנקס :-*
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לראות סרט מ דיסק און קי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, זקוק להמלצה לטלוויזית LCD 32" בסביבות ה3000 ש"ח [אם יהיה מאוד כדאי אפשר להוסיף כמה מאות שקלים]. מה הכי מומלץ בסכום הזה? **ישמש בעיקר לשידורי טלוויזיה מהמיר של הוט. [אבל FHD מעולם לא הזיק... ] בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש כי לא ממש מבין בנושא.... עד עכשיו הסתדרתי עם MX300, אבל החלטתי להשתדרג =] חשבתי בהתחלה ללכת על MX550 אבל הגדלתי ת'תקציב אז אין לי ממש מושג על מה ללכת = \ עדיפות לאוזניות כפתור, וגם שלא ישמעו רעש מבחוץ. תודה מראש לכל העונים נ.ב: Just so you know, השימוש בהם יהיה בעיקר בשמיעת שירי MP3 על גבי הPSP, אם זה מידע רלוונטי....
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות את הרמקולים של לוגיטק Z-5500 השאלה שלי זה אם הוא יתאים לי למחשב, יש לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 אז האם הלוח יספיק או שאני צריך איזה כרטיס קול או משהו ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוזניות ניידות,מה מהם עדיף?... מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? לי יצא לשמוע מעט את הAKG K26P והן מלאות באס
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האייפוד נאנו רק הגיע לשוק וכבר הוא סופג תלונות רבות. פורום התמיכה של Apple מוצף במאות פניות של לקוחות זועמים הטוענים שהמסך של ה-iPod nano שלהם נשרט בקלות יתרה. מספר מתלוננים טענו שהמסך שלהם כבר כל כך שרוט שהם לא יכולים לקרוא את שמות השירים המוצגים עליו. http://computers.walla.co.il/?w=/4/786864
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך טלויזיה לסלון בבית שלי. יש חלון שמשקיף מערבה לאורך כל הצד המערבי של החדר. מרחק הצפייה הוא כ4-4.5 מטר. התקציב הוא עד 10,000 שקל נטו, כי למשל רצינו לקנות בשקם אלקטריק פיליפס 47" LCD סדרה 9 והיא עלתה איזה 14,000 אבל הורידו ל10,000. אז נגיד תקציב תכלס של עד 13-14 אלף. רוצים להינות סוף סוף מחוויית HD כמו שצריך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לשפר את הבאס בסטריאו עם denon avr x2000? כיוון עם המיקרופון התקנה לא הניב ביצועים טובים. אולי לא מיקמתי את המיקרופון מדוייק מספיק.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לקחת 4 רמקולים פשוטים (כאלה שמקבלים עם המחשב) לחבר אותם לכרטיס שלי (FORTISSIMO2) ןלקבל סראונד? (על חשבון אכות הקול כמבון)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברמקולים הנ"ל... אשמח אם תמליצו על הסט אשר יתן לי את האיכות שמע הטובה מבין השניים,הדגש הוא על איכות פחות על עוצמה ופונקציונליות. שמעתי את הסאונד סטיקס בבאג ואני חייב לומר שהתרשמתי...את האלטק לא יצא לי לשמוע מכיוון שלא מצאתי חנות שהסט נמצא אצלה בתצוגה וניתן להשמעה. כמו כן אני חייב להוסיף כי ההפרש במחירים בין השניים לא מהווה שיקול כלשהוא, אני מוכן לשלם איכות.כמו כן אם יש סט 2.1 אחר מומלץ יותר התקציב עומד על 1500 שקל. תודה מראש איתי
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למערכת הסטריאו דרך RCA , ולקחתי אותו סוג של כבל מהמפענח אל המערכת . עכשיו שמתי מפצל RCA כזה עם 2 כניסות ויציאה. את היציאה חיברתי למערכת ובכל כניסה שמתי חוט - 1) מהמחשב 2) מהמפענח כמובן שיש Right ו-Left . עכשיו , המחשב "מנמיך" את הווליום של הטלוויזיה עד כדי כך שלא שומעים את הטלוויזיה אלא רק את המחשב. פעם היינו אצל הלווין ואז זה עבד מצוין , כשעברנו לכבלים זה עשה בעיות ועכשיו חזרנו ללוין וזה עושה בעיות..... למישהו יש רעיון ? לי היה רעיון...אבל אני צריך עזרה יש איזה קוד שמקישים בשלט של YES (אני לא עושה פרסומת..!) שהוא מאפשר למפענח להגביר ולהנמיך בעצמו , אם כך אני אוכל להגביר עד הסוף ולנסות לסדר את הבעיה. הבעיה היא , שאין לי את הקוד. פעם הייתה לי חוברת ישנה עם …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה שכאשר הוא מדבר במיקרופון הוא מקבל רעשים של חרחורים ברמקולים. ניסינו לפתור את הבעיה ע''י החלפת מיקרופונים ומשחק עם ההגדרות אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה והפתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מערכת הכי איכותית לדעתכם? ALTEC LANSING ADA- 880W -1200 YAMAHA TSS1-1350 Aztech-1150
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם מברשת לדעת איך מחברים רמקול של הרמן קדרון לטלויזיה. והאם מחברים גם לטלויזיה וגם לממיר של יס. חברתי אני מצליחה לדמוע רק מהאייפון. את הטלוויזיה לא מצליחה לדמוע דרך הרמקול.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על אוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לטלויזיה בגדלים 32-42. תקציב 1500, כאשר באל''מ שקם אלקטריק יש לי 300 ש''ח מתנה פלוס הנחה 5 אחוז. (ז''א טלווייזיה ב1800 גם נכנס). צריך עזרה בהמלצות לדגמים + חנות זולה ואמינה. אפשרות גם ליד 2 או מבצעים שאתם מכירים ויכולים לעזור לי. תכנים : PS4, ו1080P מקסימום, לא בלוריי. לא צריך סטרימר מובנה, לא טלוויזיה חכמה, ולא תלת מימד עדיפויות לפי סדר גודל איכות צפייה תודה ושבוע טוב חברים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא משנה לי כמה רמקולים העיקר שיהיו איכותים רצוי 5.1 או יותר..בשביל סרטים רצוי שיכלו להתחבר לטלויזיה תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות טלויזיה חדשה לחדר. היא תהיה תלויה על הקיר מול המיטה, במרחק 2.40 מטר ממני. המטרה העיקרית שלה תהיה לצפות בסרטים ותכניות מהמחשב בחיבור HDMI, בעיקר תכני 720p. ואולי גם משחקי מחשב. מצד אחד אני חושב ש 32" תרגיש קצת קטנה מדי, מצד שני 37" עלולה להיות גדולה מדי... אני חושב שהיא תהיה תלויה ככה שאסתכל עליה בזווית מלמטה, זה פוגע באיכות צפיה בצורה משמעותית? (אני לא חד עין במיוחד). ושאלה נוספת, האם כבל HDMI באורך 7-10 מטר יפגע באיכות התמונה משמעותית? על איזה נתונים של הכבל צריך להסתכל בשביל להחליט מה הכי טוב? ראיתי הבדלי מחירים גדולים בין כבלים באותם אורכים.. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס טלווזיה רואים בסדר והכל וחיברתי את הרמקולים ליציאת AUDIO OUT שלו וזה עובד (אודיו אין לא) אבל אני חייב להרים עד הסוף את הרמקול וגם אז לא מי יודע מה גבוה התוכנה היא LifeView Studio יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה: אחרי השביתה המעצבנת, ואחרי שחיכיתי בדיוק 12 יום (שזה המקסימום שאמרו שיקח עד שיגיע הכרטיס), עד שהגיע הכרטיס קול, והרמקולים כבר חיכו שבוע בבית, חיברתי את שניהם, ציפיתי לחוויה מדימה, אבל ת'אמת - די התאכזבתי. אני מדבר על Fortissimi3 ורמקולים - logitech z-640. ציפיתי לשמוע צליל מדהים, משהו שבאמת שווה את ההשקעה, אבל שוב, קצת התאכזבתי. נתחיל בשמיעת שירים בMP3 - הצליל באמת נקי, אבל חשבתי שאני אשמע בכל רמקול משהו שונה, כמו סראונד אמיתי. ואם נדבר על משחקים, שיחקתי במטריקס - ולא ממש שמעתי איזה משהו מדהים, גם ברד פקשן 2 לא יותר מדי, אז עברתי לneed for speed 6 - וגם שם לא שמעתי משהו מדהים. סרטים עוד לא יצא לי לראות, האם פה אני ארגיש את ההבדל? והאם זה רק בסרטי די וי די א…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-