אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז אחרי שעברתי על כל העמודים בפורומים שקשורים לנושא(אני מקווה שחיפשתי בצורה נכונה..) נותרתי עדיין עם מס' שאלות ואני ממש אודה אם תוכלו לענות לי עליהן, אז תודה מראש..חבר מביא לי מארה"ב IRIVER H320. כן, אני מבין שהגירסה האירופאית יותר טובה כי היא באה עם מתקון חיצוני לסוללות ו USB2GO (מה שזה לא אומר..אני רק יודע שזה יותר טוב מה-USB הרגיל). אבל עדיין יש לי את הגירסה האמריקאית. ועכשיו לשאלות : א. האם אני באמת צריך לנסות לשנות משהו בתוך המכשיר כדי להפוך אותו לגרסה אירופאית ואם כן, אז איך אני עושה את זה..?קחו בחשבון שאני ממש בור ועם הארץ בכל עניין המחשבים אז תנסו להסביר לי כמו אל ילד בן 6 (שאגב, נראה לי יותר מבין ממני..) ב. אני יוצא לטיול ארוך,כנראה באפריקה, מה שאומר שאין לי…
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים LOGITECH Z-5500 : www.logitech.com בקיצור לרמקולים האלו יש פאנל LCD שיש לו יצאה אופטית ,עכשיו אני צריך גם לבחור כרטיס קול מה ממליצים? אני מביא מארה"ב ככה שאפשר למצוא כרטיסים טובים עם יציאה אופטית. עכשיו מה נותן לי היציאה אופטית זה כל כך משמעותי? מישהו יודע גם איך זה יתחבר? מה יותר טוב קואקסיאלי או אופטי?
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי. כרגע אני משתמש ב-DAC של FiiO אבל לאחר כמה פעמים שהוא נפל, הפלסטיק השתחרר והלוח יוצא החוצה (ביחד עם אור לד מוגזם, אבל היי, מוצר גיימינג ללא לדים?). אני מחפש DAC איכותי ושלא ישבר לי אחרי כמה נפילות. חשבתי ללכת על Sennheiser GSX 1000 אבל מביקורות שקראתי באמאזון רושמים שזה מעולה לגיימינג, אבל סרטונים ב-YOUTUBE צריך לשים עוצמה על 100% וגם אז שומעים חלש. יש למישהו עצה על איזה DAC ללכת? תקציב נע בסביבות המוצר שנתתי כדוגמא.
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי מגבר עד שלשום שבו שיניתי ע"י לחיצה על כפתור בין מצב רמקולים לאזניות ולא היתה שום בעיה קניתי סט למחשב SOUNDSTICKS III (אין דברים כאילה !איכות סאונד לא מהעולם הזה...אבל זה כבר לטרד אחר..) מכיוון שזה לא מגבר ואין כניסה לאזניות אז הרמקולים הולכים מאחורה לכניסה הירוקה כמובן ...המיקרופון הולך לורוד השאלה למה כאשר מחבר אזניות מקדימה שומעים בהם אבל זה לא משתיק את הרמקולים !!!?? למרות שלחצתי לו באפשרויות כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת .. אז מה הרעיון פה ? עשיתי משהו לא נכון אולי ? אולי בלוח הזה ישנה דרך אחרת לחבר את הכל מאחורה וע"י לחיצה איפה שהו להגיד למחשב שאני מעוניין כרגע רק באזניות ? השאלה איפה האזניות מתחברות מאחורה ? תמונה : http://www.techreviewdb.com/images/sto…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה של712 sis בלוח של אסוס לפתע פעם אחת הוא הפסיק להוציא קול למרות שהווינדוס מפעיל אותו רגיל והוא מנגן רגיל אבל הוא לא מוציא קול בכלל זה דבר מוזר נסיתי כל מיני רמקולים וזה היה אותו דבר מחקתי ת'דרייבר ושמתי אותו בחזרה אפילו אחרי פורמט זה עדיין לא הוציא קול שמתי כרטיס קול חדש על הלוח והמחשב בכלל לא קורה אותו כך שאני לא יכול לשים את הדרייבר ואת הכרטיס קול הישן שהוא מובנה ניתקתי אותו אבל זה לא מצליח לקלוט את החדש ויש לי לוח אם asus אז מה עושים??..
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתי וזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חח תודה לעוזרים.!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא מחפש משהו fancy אלא מערכת שתומכת ב-mp3, ורדיו, אין צורך ב-Subwoofer וכדו'.. למרות שלא היה מזיק זוג רמקולים אחוריים בשביל הנוסעים מאחור - גם כן, אני לא מחפש סראונד, פשוט שישמעו מאחורה וגם מקדימה בדיוק את אותו דבר. אם זה משנה משהו, אז מדובר במכונית מסחרית - Fiat Fiorino.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול מה דעתכם בנוגע לרמקולים + סאבוופר האלו שבקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3478 האם יש המלצות ?? ואם לא ... תוכלו להציע לי רמקולים טובים ובאיכות טובה בתקציב של עד 180 ש"ח??
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מגבר שלהם למחשב שלי..... עכשיו אני עדיין לא סגור על דגם מסויים אבל היום ביקרתי בסאקל ושמעתי דרך המגבר הזה ... יש איכות הייתי רוצה לקבל קצת המלצה מאנשים שיותר מבינים ממני..... עם אפשר להציעה דגם מסוים ועדיף לאלה שיש ניסיון עם הדגם הזה.... תודה alextazi
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000680057883/ מתחרה ב IPOD NANO ?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות אוזניות בארה"ב ב50-55 דולר. על מה אתם ממליצים? 2. מה ההבדל בין אוזניות סגורות ואוזיניות פתוחות? מה עדיף לקנות? 3. תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים למחשב וראיתי את ההצעה שלמטה. מכיוון שלא עולה לי בראש רמקולים יותר טובים מאלו בטווח של עד 1500 ש"ח בארץ ומכיוון שאני לא מתכנן על מערכת קולנוע ביתית יוקרתית אלא רק על מערכת למחשב, כן שקלתי לשם שינוי את ההצעה הזו. שימו לב, אני מודע לכך שזו לא ממש ההצעה הכי טובה שיש, אך השאלה שלי אם בטווח מחיר הזה יש משהו יותר טוב והאם הרמקולים הללו באמת זבל אמיתי או סבירים. האם בטווח של עד 1500 ש"ח רק לרמקולים הייתם לוקחים רמקולים אחרים למחשב ואם כן אלו. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2011486
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי רמקולים מתוצרת ימאהה עם שני רמקולים וסאווב וופר השאלה שלי היא האם יש הבדל באיכות השמע של הסאווב וופר בהתאם למקומו האם יש הבדל אם אני ישים אותו מתחת לשולחן או אולי דווקא על מדף מעל למסך בגובה העינים או אולי מאחורה אנא עיזרו לי מהו המקום הטוב ביותר לסאב וופר שלי? ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי בחדר שלי יש לי כרגע מערכת כזאת: 2 רמקולים קידמיים + טויטרים של B&O 2 רמקולים אחורים של JVC ומגבר של Technics עכשיו אני רוצה לקנות סאב, ובמגבר אין לי יציאה נפרדת לסאב, אז אני צריך לקנות גם קרוסאובר, כמה עולה בערך ואיפה אפשר להשיג?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Ok אז אני מקווה שסוף סוף אני יוכל לקנות אוזניות איכותיות אחרי הרבה זמן שאני רוצה אבל לא הלך... יש לי 1000 ש"ח לקנות אוזניות איכותיות בהתחלה חשבתי ללכת על הATH-A900 שקראתי שהם מעולות לתקציב ולא דורשות מגבר (הוצאה נוספת) אבל מצד שני אני לא רוצה להשקיע כלכך הרבה באוזניות שלא יוכלו לשמש אותי גם ל Surround כלומר אם כבר אז כבר ... ואם הם יהיו אלחוטיות זה יהיה עוד יותר טוב כי את האוזניות הקודמות של הרסתי בגלל שכל פעם משכתי את החוט בטעות והפלתי אותם וגם ככה כל המחשב שלי בנוי על תפארת הממשק האלחוטי כך שזה רק ישלים את היצירה קראתי גם בכל מיני ביקורות שאוזניות אלחוטיות לא עושות להם בעיות כך שלא אמורה להיות בעיה אני מקווה לכן מה כדאי בסופו של דבר הATH-A900 או אוזניות Wireles…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-