עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nevo24,

אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dominic16,

שלום האוזניות הקודומות נעבדו לי ולכן אני צריך אוזניות הקדמות היו Creative EP630 ממש נהנתי מהם ממש טובות אז אני מחפש משהוא בסביבה ואני צריך שחוט של האוזניות יהיו שווים באורכם בקיצור קבל פשוט ולא כל השטויות השימוש העקרי שלי איתם הוא שמיעת מוזיקה בזמן ריצה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by אקו1,

בתוכנה המרה מסוימת מצויינת רק רמת דחיסה 0-8 לflac.הבנתי שזה 44100 אבל האם 16 ביט ב44100 זה המינימום או יש גם 8?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by meir21,

אהלן אני מחפש לקנות Hauppage HD-PVR כדי ללכוד מהטלוויזיה בHD . אבל קשה למצוא את זה בארץ.האם יש סכנה בלהביא מחו''ל בבחינת מכס וזה .אם יש כאן מישהו שקנה / הזמין , אני אשמח לקבל עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מבין המבינים שביניכם. אני רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לחדר. אין לי צורך בDVD או BluRay. רוצה לחבר לטלוויזיה ולמחשב, למטרות סרטים בFULL HD,משחקים,מוזיקה לקבלת אפקט קולנוע ביתי. אשמח אם תמליצו על משהו שיחזיק ויתאים לזמן רב גם למקרה כאשר אני ירצה להתחדש בPS3. לא רוצה להחליף על כל בעיה קטנה. זה מה שהמליצו לי בינתיים: רמקולים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469162 רסיבר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... 68#shidrug אני כנראה יצתרך רסיבר אחר על מנת לחבר את כל 6 הרמקולים. תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה ימים אוזניות איכותיות כמה שניתן. כל הידע שלי באוזניות מתבסס יותר לתחום אוזניות ה- Over Ear, אבל עכשיו שאני זקוק ל- In Ear אני אשמח לעזרתכם. עם חיפוש קצרצר באינטרנט, חשבתי אולי ללכת על Sennheiser MX 880. מה דעתכם עליו? אני חושב שככל הנראה אקנה מאיביי וככה אחסוך עלויות. מה שמאוד חשוב לי, ואולי אפיל הכי, זה שהאוזניות יהיו אוזניות "כפתור" מהסגנון הישן ולא אוזניות "אצבע" שנכנסו חזק לשוק לאחרונה. במידה וחשוב לדעת איזה סגנון מוזיקה אני שומע ובאיזה מכשיר, אז: שומע מוזיקה בסגנון רוק קלאסי, גם קצת רוק כבד, אבל בעיקר רוק קלאסי והרבה פולק. ואני אשמע את המוזיקה בעיקר דרך אייפון 4 (שכל קבצי האודיו הם כמובן 320kbps) אשמח לשמוע הצעות! זה חשוב לי מאוד.…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Nevo24,

אהלן, אני רוצה להתחדש ברמקולים, חשבתי על הZ5500 מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא עד 1700-1800 ש"ח, יש משהו יותר טוב במחיר הזה? ויש לי עוד שאלה, כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה יהיה ממש משמעותי?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. אני רוצה לדעת איך מחברים מערכת רמקולים למחשב 1.5 של logitech לטלויזיה LCD הרמקולים הם logitech z5500 http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 יש בהם חיבורים שאין ברמקולים אחרים אז תבדקו איזה חיבורים יש בהם אולי זה יעזור... יש להם גם עוד משהו נוסף של בקרה... אני רוצה שיתקבל סראונד אמיתי ולא מדומה באיכות הכי טובה (למשל אם רואים סרט ומכונית מתקרבת מצד שמאל מאחורה אז ישמעו אותה ברמקול השמאלי האחורי) ושהרמקולים יהיו מחוברים גם למחשב בו זמנית. האם צריך עוד משהו בשביל זה כמו רסיבר. יש לי ממיר רגיל של הוט (לא הקטן ולא HD) חשוב לי שיתקבל סראונד אמיתי כמו במערכת קולנוע ביתית!!!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. הי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 והרשימה שלי היא SonicGear 7 SonicGear 8 Microlab X-16 (שהם שדרוג קל של X-13 להבנתי). הם באותם סדרי גודל מחיר. מישהו מכיר ושמע ויודע להמליץ לעזור בבחירה בין הדגמים? יתרונות/חסרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by yotamgiu,

אהלן, לפני כמה ימים הלך לי הLogitech z5500 שקניתי בארה"ב. אין אחריות בין לאומית לפי מה שאני מבין. איך זה קרה- מרוב טפשותי החלטתי לחבר את המערכת ללא השאני שלה(יש לי שנאי וכבר כמה חודשים אני משתמש בו עם המערכת), אלא אם מתאם . היה קצר או משהו כזה, ומאז המערכת לא נדלקת. האם אפשר לתקן אותה? האם זה שווה תיקון? ואם כן מי יכול לתקן? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

מעוניין בטלוויזיה לסלון מחפש 40~42" עד סכום של 4500שח עם אחריות מקורית. שהטלוויזיה תיתן איכות תמונה טובה בשידורי SD ככול האפשר. מעבד תמונה 100HZ אם אפשרי. ראיתי את ה-LG 42LE5300 והיא נראית סבבה האם יש לה מתחרה כולשהי אם הסכום עולה ל-5000? http://www.prad.de/new/tv/test-lg-37le5300-teil16.html#Film ביקורת

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by giladsch1,

שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי עם טיפ לגבי התקן שבעזרתו ניתן לחבר את המחשב חדש לטלויזיה (s-video). פעם שמעתי על "קופסה" חיצונית עם מס' התקנים שפותרת את הבעיה. תודה, גלעד

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by psybrain,

יש כל כך הרבה רמקולים למחשב טובים שכבר אני לא יודע מה לקחת.. אני מתלבט לגבי כמה סוגים .. אני צריך חוות דעת ואנשים אם יש להם אני שמח לשמוע ביקורות... 1. klipsch promedia 2.1 2. m-audio Studiophile av 40 3. audioengine a5 בגדול ההשקעה היא עד 1500 שקל .. האודיואינגין הוא יותר מ 1500 שקל עכשיו שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות השאלה היא אם הוא מצדיק תמחיר שלו ביחס לרמקולים הנוספים מאלה שיש פה משמעותית או שהמחיר לא כדי ביחס לרמקולים שרשמתי.. עכשיו הקליפש יש לו סאב.. ותאמת לא יפכת לי כל כך סאב.. אני מעדיף מוזיקה איכותית, יותר מבאסים .. אני בקטע של מוזיקה מדוייקת ויותר עשירה מסתם בום בום.. אני קצת מתוסבך אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Sparkle,

מה שקרה זה שהחוטים נמתחו לי למטה חזק מאוד והכבל כניראה בצד השמאלי התנתק מהאוזניה. ככה האוזניות נראות: http://img.muare.vn/close_your_eyes/akgk414p1.jpg אני אמור לפרק את האוזניה ואז להלחים כניראה, אבל השאלה איך מפרקים את האוזניה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני רוצה להפוך את הTriple fi 10 שלי לקאסטום.. איפה בארץ אפשר לקחת מידות של האוזניים ובמחיר סביר? ודרך אגב, יש מקום בארץ שיכול לעשות Remolding? כי בנתיים אני מתכוון לשלוח אותם לחו"ל.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזיית lcd של 32 אינץ'. מה יתחבר לטלוויזיה- מחשב, יס רגיל, dvd, מערכת(2.1-4.1) שימוש- משחקי מחשב(יריות), יס באיכות רגילה, dvd מרחק צפיה- 2.20-3 מטר תקציב- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אני לא כל כך מחפש חנויות מסויימות, אלא שמות של דגמים ומחיר ממוצע שלהם כי יש לי חנות שאני מתכוון לקנות בה. במקרה שלא יהיו להם את הדגמים. יש לכם המלצות לחברות שהמוצרים שלהם לרוב איכותיים, או המלצות לאיך לבחור? נ.ב אשמח גם אם תמליצו לי על מערכת של 2.1 עד 600 ש"ח(יש לי עוד 2 רמקולים להוסיף) ואם אפשר אז שתהיה לי האפשרות להוסיף גם סאב. תודה רבה. -בן

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by CroCoDile,

ראשית, אני מקווה שאני מפנה את השאלה לפורום הנכון. ותסלחו לי אם לא... רכשתי היום סטרימר WD TV HD MEDIA PLAYER. מראש ידעתי שיש לו בעיה עם קריאת כתוביות בעברית, ושיהיה צורך להמיר את הכתוביות מ-פורמט SRT ל-SUB. מה שלא ידעתי הוא כמה לא פשוטה המרה כזו יכולה להיות... :-\ ראשית הורדתי את התוכנה שהיבואן ממליץ עליה - AVIAddXSub. התוכנה עובדת, הבעיה היא שהכתוביות יוצאות ורודות (!). בהגדרות הן לבנות עם מסגרת שחורה, אבל כשמפעילים אותן (גם בסטרימר וגם על המחשב) הן ורודות עם מסגרת כחולה. בהתחלה הן גם הופיעו כמעט באמצע המסך במקום בתחתיתו, אבל את זה עוד הצלחתי לסדר לבד. ואם זה לא מספיק אז הן יצאו "מרוחות" ומטושטשות. כשלון ראשון. כשנואשתי מהתוכנה הזו פתחתי את האינטרנט ומצאתי המלצות ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by אקו1,

שלום עוד נושא:אני משתמש בrealplayer לוידאו אבל לא מבין איך ניתן להעביר לסרט לא מתורגם קובץ srt באנגלית לתרגום.שיש לי.ישנה איזושהי תוכנה לזה? :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by levyli,

שלום, מחפש המלצה על מערכת קולנוע ביתי\סטריאו מיני\מיקרו עם 2 רמקולים ואופציה לסאב וופר. יש לי סלון לא גדול (4X4 מ'). תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על המערכת הזו: http://www.citydeal.co.il/pl_product~9596~3~311.htm מישהו מכיר? יכול להמליץ עליה או משהו טוב יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. כן כן , אני יודע כבר קראתי הרבה על אוזניות אבל אני מחפש מישהו שיש לו את הדגמים הנ"ל לחוות חוות דעת אמיתית ולא משוחדת אני מעוניין לקנות אוזניות למשחקים וכרגע אלה עלו כמתמודדות מעניינות - בטווח מחיר סביר פחות או יותר? אני מודע לנושאי הגימיק של 7.1 - אבל זה באמת מסקרן אותי יש לי כרגע כרטיס קול XFI - העניין שאין (כמעט) אוזניות אנלוגיות 5.1 טובות - Syberia V2 (SteelSeries) - Razer Megalodon - Logitech G35 - Senhaiser PC 333D (אלו נראות ממש מעניינות כי סנהייסר ידועה , מן הסתם , באוזניות באיכות גבוהה) - H7 - Roccat Kave (שמעתי אותן , ואין להם ממש בס אלא רטט) מחכה לתשובה והצעות תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by אקו1,

למומחים או מי שניסה:כדי להוציא קבצי flac שיהיו גם באיכות טובה וגם בkbps הטוב ביותר מה צריך לבחור:sample rate 96000 או פחות ואיזה level מ0 עד 8 שמתי לב שב96000 דווקא בlevel 8 הkbps נמוך משמעותית מlevel 0 .הקבצים נשמרים במחשב.מה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Kataklystic,

אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות שידור מהמכשיר Xtreamer Pro Digital HDTV Media Player לבין האיכות שידר HD שאני מוציא ממחשב נייד עם כרטיס מסך 5650 , הכוונה מאיזה מכשיר אני יראה יותר טוב סרטיי HD?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים