עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by user57202,

השימושים הם מוזיקה,סרטים וקצת משחקים במחשב חשוב לי מאוד הנוחות של האוזניות,שיהיו כמה שיותר נוחות,אני לא רוצה אוזניות כפתור. לא רוצה בכלל אוזניות שמיועדות במיוחד למחשב (כאלו שיש להם מיקרופון מחובר \ חיבור USB וכו...) שיהיו מחברה איכותית (עדיפות לסנהייזר),שיהיו עם אחריות עדיפות לקניה מ KSP ,אם לא שמה אז לחנות אחרת שנמצאת ב ZAP חשבתי גם להזמין מחו"ל אך אני פוחד שהאוזניות יתקעו במכס ובסוף הקניה לא תהיה משתלמת (בגלל המיסים) יש למישהו פה ניסיון עם הזמנות מחו"ל ? בנוסף אשמח לשמוע חוות דעת של מישהו פה שהתנסה עם הדגמים האלו ויכול לומר לי איך הנוחות בשימוש של מעל שעתיים רצופות בהם: ‏Sennheiser HD 202 Sennheiser HD 218 Sennheiser PX100 Sennheiser HD 205 Shure SRH240-A SteelSeries Si…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. כבר פתחתי בזמנו ת'רד בעניין אבל אני לא מוצא אותו... אשתי מלמדת 30-40 שעות בשבוע באוניברסיטה אז לפני שהיא מאבדת את הקול אני מנסה למצוא לה פתרון אלחוטי וקומפקטי למיקרופון להרצאות. כרגע על הכוונת ה-Samson Airline Micro Headset שמקבל חוות דעת מצויינות ועולה ~250$ (יש לי מי שיביא אותו השבוע): רגע לפני שאני מזמין אותו מאמאזון רציתי לדעת אם יש פתרון מיידי, פשוט, זול וקומפקטי יותר... מה שחשבתי זה: 1. להשתמש באוזנית BT איכותית וקומפקטית כמו ה-JAWBONE ICON למשל. 2. לקלוט את האודיו במחשב הנייד של אשתי שבתורו מחובר בכבל אוזניות למערכת ההגברה בכיתה. זה פתרון זול בהרבה ודורש בעצם רק אוזנית BT פיצפונת כי המחשב הנייד בכיתה ממילא בגלל המצגת. העניין הוא שעוד לא מצאתי דרך נ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. "בזכות" מערכות האודיו המסורבלות והעתיקות באולמות ההרצאה באוניברסיטה אשתי נסחבת לאוניברסיטה לא פעם עם רמקול נייד לא-ממש-קומפקטי מדגם JBL DUET 200 כתחליף. לזכות הרמקולים האלה יש לציין שהם מספקים לחלוטין ברוב המקרים, גם באולמות גדולים (קניתי שניים כאלה ב-BF לפני שנתיים ב-99 ש"ח לחתיכה... תמורה אדירה לדעתי). אני מחפש רמקול ברמת אודיו/עמידות דומה אבל אם אפשר משהו קומפקטי וקל יותר. מיועד בעיקר לאודיו בסרטים בחיבור למחשב נייד ולדיבור בחיבור למיקרופון אלחוטי. אני חושב שעדיף רמקול בחיבור לחשמל ולא נטען - אלא אם אורך חיי הסוללה הוא של 4-5 שעות בפועל. כרגע התקציב גמיש למדי אבל לא להתפרע לגמרי בבקשה... תודה!

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by mariki,

משהו טוב אבל לא יקר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by aviel-bs,

יש לי אוזניות AKG K518. היום עבר יום מאוד לא פשוט על האוזניות שלי בהתחלה האוזניה השמאלית הפסיקה לעבוד אלא אם כן הייתי משחק עם הפלאג (תוך כדי שהוא מחובר לאייפוד שלי\פלאפון\כל מכשיר אחר שבדקתי כדי לוודא שהבעיה אכן באוזניות ולא באייפוד) ואז אחר כך כשהייתי באוטובוס הנהג בלם בלימת פתע שגרמת לכך שנתפס לי החוט של האוזניות באיזה משהו וצד אחד (איפה שמגדילים את הקשת בשביל שהיא תשב בצורה נוחה על הראש) פשוט נמשך ויצא מהמקום (כאילו שאני מנסה להגדיל רק משכתי יותר מדי) בקיצור,הצלחתי להחזיר את זה למקום וראיתי שזה בסדר, האוזניה יוצאת ונכנסת כמו שהיא אמורה להיות ושום דבר לא יצא מהמקום אלא פשוט צד אחד נמשך יותר מדי אבל סידרתי את זה. ואז..כשחיברתי אותן לאייפוד כדי לשמוע הופתעתי לגלות שגם …

• 9 תגובות
    • 7.3k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב של ASUS-זנבוק למי שמכיר, דגם UX31. http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/ יש לו יציאה של micro-hdmi. אני מעוניין לחבר את זה ל-LCD שלי-TOSHIBA 37WL66. (שיש לה כמובן HDMI) האם כל כבל פשוט מ-EBAY אמור לעשות את העבודה? כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/150cm-Micro-HDMI-Male-HDMI-Male-1-4-Adapter-Cable-Nokia-Motor-Sony-Mobile-/251047113817?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a7392f459#ht_2956wt_1163 תודה!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום חברים, אני מחפש אוזניות In-Ear לטלפון מסוג Galaxy s1 עד 200 שקל, האוזניות ישמשו בעיקר למוזיקה, בעיקר טראנס ופרוגרסיב. (הרבה באס). איביי בא בחשבון.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by itsik1231995,

יש לי בבית שני ממירי YES MAX TOTAL והופתעתי לגלות שלאחד מהם יש אופציה של סטרימר איך זה ? אפשר לעשות שגם לשני יהיה ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שמעו ישלי מחשב וחברתי אותו לטלוויזיה שלי LG הדגם 32LD460 חברתי עם כבל HDMI ואין לי סאונד אני כאילו לא שומע מה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yuval1324,

יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים כולל באס לחדר בסדר גודל : 3מטר2.8X בטווח מחירים עד 500-1000 יש לי רסיבר של JVC מסוג RX-5042 . ואני רוצה לקנות רק רמקולים שיתאימו לרסיבר הזה. (החיבור של הרמקולים הוא בחוטים ולא בבנות). אשמח מאוד לקבל הצעות טובות מחברות אמינות ואחריות טובה. אני לא מבין בנתונים של רמקולים וחברות .. לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה ! משמש בעיקר לשירים וסרטים. הנה תמונה להמחשה איך אני רוצה שגודל הרמקולים יהיו: http://media.shopy.co.il/shops/318/products/p27665b.jpg

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן האמת היא שאני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה וראיתי פה בפורום המלצות עד 100$ בEBAY את האוזניות הנ"ל http://www.ebay.com/itm/220984081339?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_nkw%3D220984081339%26_rdc%3D1 אבל הם נראו לי לא כל כך משתלמות יחסית למחיר. אז עשיתי קצת חיפוש ומצאתי את הדף הנ"ל בDEAL EXTREME http://s.dealextreme.com/search/wireless+headphones אבל הבעיה היא שהכל שם זה עם חיבור של USB DONGLE בקיצור בלוטות. וגם האיכות שם לא כל כך טובה. אבל המחיר קצת יותר הוגן. עשיתי עוד קצת חיפוש בפורום ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339579.msg4424205#msg4424205 נושא שבקיצור ממליץ על האוזניות הנ"ל http://zap.co.il/model.asp?m…

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Maor.S,

אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קודם כול שאלה- לפי מה שראיתי באתר המכס על אוזניות יש מס בשיעור של 17% נכון? סגנון מוזיקה- אני שומע בעיקר רוק- Pearl Jam, Alice In Chains, כריס קורנל, Guns and Roses, רוק משנות ה70. לעיתים גם מטאל הכיוון הכללי ברור. לא שומע לא מזרחית ולא פופ. דרישות- לא חייבות להיות אטומות וניידות בשביל זה יש לי אוזניות אחרות. אני השתמש בהם בבית בחדר. מגבר אוזניות אין לי, יש לי מגבר סטריאו רגיל לא יודע אם זה פותח את האופציות או לא, בכול מקרה ההעדפה היא לאוזניות שיתפקדו טוב גם ללא מגבר. אוזניות שהספקתי לראות בתקציב(ניתן לחרוג טיפה): Sony MDR XB700 Shure SRH 440 ATH700 של אודיו טכניקה(חורגות מהתקציב) Sure SRH840- ניתן להשיג בארץ בכ600 שקל שווה את תוספת המחיר? המלצות נוספות? מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by aonn45,

שלום לכם אני מעוניין להמלצה על רמקולים תקציב:800-900 שימושים:100% מוזיקה אני שומע דאבסטפ אבל לפעמים גם רוק מטאך ודברים בסיגנון גם גאז בלוזו זהוזה דגם הלוח אם שלי:GIGABYTE PA67-UD4-B3 ויש לי גם כרטיס קול ASUS XOANR ESSANCE STX תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

שלום רב.. אני מחפש רמקולים למחשב (2.1, אני אוהב בס..) אך יש כמה דברים שמפריעים לי למצוא: 1. אבא שלי קונה ובמקום שהוא קונה אין Microlab.. ניסיתי להתווכח וכו' - לא עזר, כנראה שהוא קונה שם ממש בזול, לכן אני חייב למצוא רמקולים מחברה מוכרת (Logitech, HP, Creative, Microsoft ודברים בסגנון..). 2. מצאתי את הרמקולים Z523 וZ623 של לוגי'טק, הבעיה היא המחיר - זוג אחד עולה 400 וזוג שני עולה 700. חיפשתי משהו בסביבות ה500+- כיוון ש400 מרגיש לי קצת מדי ומצד שני 700 נשמע לי יותר מדי.. (ואני לא בדיוק יודע בכמה אבא שלי יכול להביא) (אם תגידו לי שהZ623 שווים את המחיר אני אנסה להתעקש עליהם.) יש המלצות לרמקולים נוספים מחברה מוכרת בסביבות המחיר הזה? דרישות: רמקולים 2.1 מחברה שמוכרת בארץ בס טוב ו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן יש מבצע ב KSP , המבצע הוא 60% על המוצר השני שקונים, האזניות HD25-1 II עולות 1060 אצלהם, זה יוצא שאם קונים שני זוגות כל אחד משלם 742 על זוג אחד! שזה מחיר מעולה לאוזניות הללו, כמובן מי שמכיר אותן יודע זאת.. כבר ביררתי עם KSP על הדגם הנ"ל והם אישרו שהמבצע חל עליו. אם משהוא רציני לגבי זה ומוכן להכנס איתי שותף לעסקה אשמח. עריכה: עדיפות מאיזור המרכז. המשך יום נעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום . לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא שלי , אבל מכיוון שמדובר על שלט של רמקולים אז החלטתי לפתוח את הנושא כאן . כמו שאולי כבר כמה מכם שמעו על הבעיה של השלטים שבאים עם רמקולים של Microlab מדגמים Solo 6C ו-Solo 7C , אני גם כן פונה אליכם לקבלת עזרה באותה הבעיה המדוברת שגם אני ניתקלתי מהימים הראשונים של השימוש ברמקולים אלו שקניתי מדגם ה-Solo 7C . אני חייב לציין שאלו רמקולים באמת איכותיים , ולא סתם הם מקבלים שבחים ברחבי הרשת , אבל ! , השלטים שלהם (שזה אותו השלט של שני הדגמים) פשוט על הפנים ! הם לא מתפקדים כמו שצריך מהימים הראשונים של השימוש (חוויתי את זה על בשרי כמו שאומרים) , הם עדינים מאוד ונהרסים ממש מהר . אני פשוט לא מבין את הנקודה של היצרנית , לייצר רמקול…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by BarM,

שלום, קניתי את הLS21 של לוג'יטק ב75 שקל. קנייה טובה או לקבל זיכוי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השימושים שלי הם : כמסך מחשב לכל דבר ועניין משחקים צפייה בסרטים ב FHD עידן + תלת מימד בסרטים ומשחקים מרחק הצפייה הוא בסביבות 2-2.5 מטר הדגם שעניין אותי שעניין אותי הוא samsung eh6030 40 inch http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40EH6030KXXU הציעו לי את המסך הזה ב 3050 ש"ח + עוד 2 זוגות משקפיים במתנה.(המחיר נראה לי אטרקטיבי). האם זה מסך טוב והמחיר כדאי או שיש משהו יותר טוב ומשתלם? הפרמטרים של המסך הזה נראים לי טובים , 3D , FHD , LED ו 100HZ אמיתיים ( או 200HZ עם המנגנון) , מצב משחק ועוד. אם מישהו יודע אם יש למסך הזה לאגים (אני מניח שלא ) או מה הקצב רענון , איזה פאנל יש לו (אני מניח ש S-PVA), עם יש לו chroma 4 4 4 והכי חשוב אם הוא מתאים לשימו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני רוצה להחליף רמקולים.. יש לי את ה CREATIVE האגדיים SB370 אם אני לא טועה.. אבל אחרי 5 שנים הם מתחילים לעשות בעיות.. מישהו פה יכול להעיד על טיב הרמקולים האלה? הם לא הכי זולים יחסית לאחרים.. אבל המפרט סבבה.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש טלוויזייה (LCD כמובן) לחדר, ובודק את האלטרנטיבות. קודם כל, כמה עובדות: א. התקציב הוא 4.5K ב. התוכן יהיה סרטים / סדרות ב HD וכן מידי פעם תכנים ב SD (ממיר YES), לכן חשוב שהמצב ב SD לא יהיה קטסטרופלי ג. מרחק הצפיה הוא 3.75 מטר. ד. הצפיה תעשה על מיטה - בשכיבה (עם משענת ראש מורמת), לא על ספה בישיבה. ה. ישנה חשיבות מועטת מאוד ל"גימיקים" ואפשרויות סטרימינג למיניהן, אבל אם ניתן (כמובן לא על חשבון איכות תמונה!) יהיה נחמד לקבל גם מקלט DVB-T וכניסת USB אחת או שתיים. ו. חשיבות הכי גבוהה לאיכות תמונה ולמגוון כניסות (HDMI, DP, קומפוסיט, קומפוננט, סקארט). ועכשיו לשאלות: א. אולי השאלה הנשאלת ביותר.. איזה גודל הכי יתאים? חשבתי על 42" / 40" / 37". ב. האם עדיף תאו…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=4279 נראה ממש זול. המטרה שלי היא לראות ערוץ 1,2,10 במחשב. כתוב שזה תומך HD. מישהו יודע משהו על זה? איך זה כזה זול? זה באמת עובד? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים