אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון גיששתי בנושא המגברים יקר כל הנושא אבל חייבים להמשיך איתו, זוהי המחויבות שלי בתור אודיופיל מתחיל ראיתי הרבה מגברים CMOY שיחסית זולים וניתנים לבניה לבד במיוחד אם אני אשנה אותם לרוץ על חשמל 12VDC מהמחשב... מה אתם (אנטולי במיוחד אתה) אומרים על הנושא?
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לפי הנתונים הם פי 5 יותר חזקים מהם.. זה באמת ככה?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אהלן. יש אתר בשם mp3juices.cc. ניתן להוריד בו mp3 - ככל הנראה אני מניח שהוא עושה המרה של סרטונים ב youtube והופך אותם ל mp3. אשמח לשמוע מה דעתם של מומחי הפורום לגבי איכות הקול.
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס קול הזה מה אתם אומרים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 איך הכרטיס קול הזה הוא שווה את הכסף או שיש משהו בסביבות ה500 שקל יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי קניתי נגן שתומך בעברית אבל מציג אותה בצורה הפוכה (יד=די) רציתי לשאול אם יש תוכנה אשר הופכת אוטומטית את שם הקובץ. מצאתי דרך החיפוש פה תוכנה שמישהו פה בנה (i captool נדמה לי) אבל אי אפשר להוריד אותה. אז אם למישהו יש לינק לתוכנה הזאת או שמכיר תוכנה אחרת תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס שייתן סיצועים טובים במחיר סביר, בעיקרון יש שתי כרטיסים שהם הכי דומיננטיים להיבחר פורטיסימו 7.1 או דיגיפייר 7.1, שניהם מעולים לפי מה שהבנתי, רק העוצמה של הסאב טוענים שהיא נמוכה, זה נכון ? עד כמה זה מורגש? והאם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב כדי להשוותו לאודיג'י 2 (אפילו לא ZS)???. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 כרגע יש לי ATP3 תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל לשבועיים בערך ואני רוצה לקנות נגן אודיו טוב במחיר סביר בארץ , די הרבה לבקש :-\ . יש לי דיסקמן mp3 בבית , אבל הוא די ישן , האיכות בו לא משהו וגם אין לו Id3 Tag אז אי אפשר לראות את שם השיר . אני די מתלבט מה יותר כדאי , דיסקמן Mp3 חדש , פשוט שקורא Id3 tag בעל איכות טובה אבל הוא לא ממש נוח לסחיבה כמו מינידיסק . השאלה שלי היא מה עדיף , להישאר עם הדיסקמן mp3 ולסבול , לקנות אחד חדש או לקנות מינידיסק . אני לא אשתמש בזה הרבה , רק לטיולים מדי פעם או למקרה שאני אלך לחבר . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות הללו הרבה זמן ולאחרונה ראיתי בhead fi שיש כאלה שהזמינו את האוזניות עם המוד removed cable מהקופסא אבל לא הצלחתי למצוא את החנות ממנה הם הזמינו וכמה זה עלה להם. מאיפה אפשר להזמין אותם עם המוד וכמה זה יעלה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=4279 נראה ממש זול. המטרה שלי היא לראות ערוץ 1,2,10 במחשב. כתוב שזה תומך HD. מישהו יודע משהו על זה? איך זה כזה זול? זה באמת עובד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים. אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת תודה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפני ימים נופצה הידיעה ברשת שאפל מארגנת השקה של מוצרים חדשים ב-28 לחודש, אך לא נתנה את הרמזים הדקים ביותר כמו בהזמנות קודמות שלה. השמועות אומרות שאפל תשיק iBook מבוסס אינטל כמו אחיו הגדול ה-PowerBook (עכשיו MacBook Pro) וגם Mac mini מבוסס אינטל אבל בעל שידרוג למען תכונות DVR (מקליט דיגיטלי) חדשות. אבל השמועה הכי גדולה היא בקשר ל-iPod Video בעל מסך מגע שיהיה PMP אמיתי לא כמו ה-iPod G5 שמכיל רק את האפשרות לווידיאו, עיקר השמועה מתבסס על פטנטים חדשים שאפל ביקשה שמראים תמונה של מסך עם ה-click wheel וירטואלי. ביממה האחרונה הופצה תמונה ברשת לגרסת מהנדסים של ה-iPod שעדין לא התברר אם היא אמיתי או מזויפת, הגריסה דומה במיוחד לתמונות גירסת המהנדסים של ה-iPod G5 ששוחררה שעות בודדות …
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד קצת פחות משלוש שבועות לאוסטריה ויכול להיות גם גרמניה. איזה נגן הכי מומלץ ? הדרישות שלי הן: נפח בסביבות 5 ג'יגה, איכות טובה ושיהיה מספיק קטן וקל לשים בכיס. ה-iriver h10 הוא הכי טוב למה שאני מחפש? תקציב-200-250 דולר. אני רוצה גם לדעת האם המחירים שם יותר זולים מבארץ? בדיוטי פרי יותר זול? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן mp3 עם ג'יגה בסביבות 500-600 ש"ח אני יודע שמחיר כזה יש רק נגנים ג'נרים, חשבתי לקנות מebay אבל לא נראה שבסוף אני יקנה משם, ולפי מה ששמעתי הנגנים של ergotech לא רעים.. מצאתי שתי דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2052 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1666405 יש הבדל בינהם חוץ מזה שהשני קורא עברית? מה עדיף? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם משהוא חווה בעיות טכניות עם הכרטיס הנ"ל? כשבאתי לקנות אותו אמרו לי שהיו המון החזרות לאחרונה והמליצו לי על האודיגי ... אז לבעלי הכרטיס .... תגיבו בבקשה ,מה ניסיונכם איתו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, נתחיל מזה - אני אוהב לשיר, וגם להקליט דרך המחשב. כרגע יש לי מיקרופון זול של לוגיטק, שהוא לא בדיוק פאר היצירה, במלים עדינות ;D אני רוצה לקנות מיקרופון איכותי, לא חייב להיות מותאם למחשב, כל עוד אפשר למצוא מתאם. אני מתכוון להשקיע בעניין עד 300 ש"ח, עם עדיפות משמעותית לכך שהעניין יהיה יותר לכיוון ה200 ש"ח. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי וחנות בה אוכל לקנות, שיכול לשמש אותי לשימוש ביתי, לא מעבר לזה אני מאוד אודה לו. אני מתכוון לחבר אותו למחשב ככה שאני צריך מיקרופון שיכול להתחבר דרך jack 3.5 mm, או Coaxial, או לקנות מתאם נוסף שיעשה את העבודה. תודה מראש, eyalb70
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה מאד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שומע כל סוגי המוזיקה,סרטים,ומשחק,מעדיף סגורות,מחפש אוזנייה שיש לה איכות שמע הכי טובה DT 770 PRO Audio-Technica ATH-M50s AKG K-242 HD AKG K-272 HD K-240 Grado SR225 DT-990 Pro תודה לעוזרים כי אני כבר לא יודע מה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-