אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אוזניות in-ear שהם די מלוכלכות משעווה, ניסיתי לנקות אותם עם חתיכת בד וזה רק מרח את השעווה יותר. ראיתי את המדריך הזה http://www.ehow.com/how_5180322_clea...eadphones.html אבל אני לא יודע אם זה לא יהרוס את אוזניות. יש לי את הדגם CX 300.
-
- 5 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מערכת סטריאו במחיר של עד 700 ש"ח עם חיבורים כאלה כמה שיותר יותר טוב. אין לי בעיה לחרוג מעט מן התקציב אם זה יאפשר לקנות משהו שהוא כמה רמות מעל השאר.(100-130 ש"ח) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? יתאימו למשחקים ומוזיקה במחשב וגם מוזיקה בMP3? (דגש על המוזיקה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות שישמשו למוזיקה,סרטים וסדרות במחשב בתקציב עד 300 ש"ח,של חברת Sennheiser. איזה אוזניות אתם ממליצים לקנות? ראיתי את ה-HD205 שנראות איכותיות כדאי לקנות אותם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא כולל נגני MP3., מעבר לזה הכל ב-30 אחוז פחות. לדוגמה רמקולים GigaWorks T40 Series II או HD50 שעולים בארץ כמעט 900 שח, יעלו עם משלוח דרך mustop.com בערך 500 שח. ;D
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר ממיר (HOT MAGIC - אין לו HDMI) למחשב בצורה כלשהי. חשבתי בהתחלה לקנות מסך עם חיבורים לממיר כמו 2333HD. אחר כך חשבתי פשוט לקנות מסך רגיך ולחבר באמצעות מתאם SCART TO HDMI או משהו... ועכשיו נזכרתי שיש דבר כזה כרטיס טלוויזיה (חחח). אז מה אתם אומרים? כדי לקנות פשוט כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו את הממיר? מה ההשפעות של זה על הצפייה? איך האיכות? מעבירים ערוצים בעזרת השלט של הממיר (אם לא, אז איך זה הולך בידיוק?) אם כן, אז אשמח להמלצות לכרטיס טלוויזיה איכותי (חיצוני/פנימי. לא כל כך משנה. העיקר שהיה איכותי) בתקציב לא גבוה מדי (עד 500 ניראה לי יספיק בהחלט). *אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תעבירו את זה לפורום המתאים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר את הPS3 למסך מחשב, ואם אני קונה כבל HDMI TO DVI ע"מ לעשות זאת, אני משער שלא יהיה לי סאונד... (המסך שלי Samsung SyncMaster 740BF) פיתרון? (יש לי גם מערכת סטריאו ליד הPS3 והמחשב, אם זה עוזר איכשהו לבעיה)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בעיקר למוזיקה, בסביבות ה5K ובתוך התקציב צריך להכלל גם מגבר. רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בוקר טוב חיברתי את מערכת הסטריאו הישנה שלי (AIWA 2.0) לטלוויזית ה LCD שלי בסלון כדי להנות מאיכות שמע טובה יותר מזה של הרמקולים המובנים בטלוויזיה. החיבור נעשה על ידי העברת כבלי RCA בין הממיר(yesmaxtotal) לבין מערכת הסטריאו. קיימת כניסה אופטית במערכת הסטריאו ורציתי לשאול, אם אני יחבר כבל אופטי בין המערכת לממיר במקום כבל RCA, האם אני יבחין בשיפור בסאונד? שאלה נוספת, אם אני מכבה את הטלווזיה, הסאונד מהממיר ממשיך להישמע. כיצד אוכל לגרום לכך שבלחיצת כפתור אחת של כיבוי הטלווזיה אוכל גם לגרום להשתקת הקול/כיבוי הממיר/כיבוי המערכת. כנראה שאני עצלן מכדי לכבות/להדליק שתי מכשירים בפעולת ההדלקה/כיבוי.
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יהיה הבדל באיכות אם אני יצרוב דיסק שירים שכולם 320K בשיטת שMP3 או AUDIO ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? או שמה בכלל Logitech Z323? לכולם מחיר דומה. מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי זה מגיע לארץ? האפשרות לצפות ולשמוע את המחשב במסך הטלויזיה ללא חוטים.. וללא שום מתאם שישב על המחשב. מתאים לכל בעלי הi3 i5 i7 של אינטל ..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מקרין סרטים של DIVX + MKV מהנייד שלי לפלזמה HD של פנסוניק, ויש לפעמים בזמן הצפיה הקפאה לשנייה וזה ממשיך , זה קורה ממש לפעמים , מדוע?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים ושבת שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לרכישת אוזניות (עם דגש על איכות סאונד) שיהיו מותאמות לאייפון/סמארטפון. תקציב: עד 350ש"ח. אודה להמלצות וגם הכוונה מאיפה לרכוש את האוזניות (יש אפשרות רכישה מחו"ל באם יש משלוח לארץ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה זה vbr quality ?שאני ממיר שיר לMP3 יש לי אפשרות 1-9 .9 תהיה האיכות הכי טובה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות על הבעייה כאשר המחשב במערכת ההפעלה אני רואה בו זמנית גם במסך של המחשב וגם lcd בטלוויזיה הרזילציה 1920X1080 בשני המסכים על 60HZ ורק כאשר אני מפעיל משחק מחשב התמונה עוברת למסך הטלוויזיה (hdmi) אשר אני רוצה לצפות בשני המסכים אותה תמונה של משחק. הנתונים של המסך lcd ld40c530 סמסוג שהיא FHD היא מחוברת hdmi to hdmi ומסך המחשב lg מחובר dvi 2486 lg גם FHD מחבור dvi to dvi אציין גם שבטלוויזיה אני מצליח לראות סרטים ful scren כולל סאונד ובעבר חברתי את אותו מחשב ואותם חיבורים למסך 37" שלא היה fhd ושם כן הצלחתי לשחק ולצפות בו זמנית באותו תמונה בשני המסכים. האם יש הגדרות שונות שנתין לשנות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ברשת עם חברים ומדבר איתם בסקייפ תוך כדי הבעיה היא שיש עוד אנשים בבית שיודעים רק לצעוק ולא לדבר ושומעים אותם יותר טוב ממני הבנתי שאוזניות עם מיקרופון של גיימרים יודעים לבטל את כל רעשי הרקע זה מתחלק ל 2 חלקים - שאני לא אשמע מה שקורה סביבי ושהמיקרופון יסנן קולות רקע אבל אני לא סגור אם מדובר על סתם רחשים או ממש כל מי שלא יוצא לי מהפה חשבתי על כיוון של SteelSeries Siberia v2 או Razer Carcharias נתקלתי בפוסט בפורום בחול לגבי האוזניות של רייזר שאומר שזה לא יעזור לי http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=3085959 מישהו מכיר עובדה אחרת לגבי זה? או שיכול לכוון אותי לפתרון אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות מהסוג של הגדולות, לא הקטנות ששמים באוזן. כרגע יש לי SENNHEISER HD205 והן נשמעות אחלה אבל הם לא נוחות להחריד, פשוט מועכות את האוזניים.. פחות חשוב לי האיכות סאונד, רק שיהיו נוחות ויישבו טוב בלי ללחוץ. אם למישהו יש המלצות אני אשמח, עד משהו כמו 300 שקל (למרות שאם יש משהו טוב באמת אז אני יכול להזמין מebay) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לחבר את הסאב וופר שברשותי על התקרה על מנת לבצע איזה נקמה קטנה בשכנים מרעישים... האם זה אפקטיבי ..? האם באמת התקרה שלי והרצפה שלהם תרעד..? אגב סליחה על השאלה הלא אתית..
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
תקציבכם: 300 חריגה מקסימאלית: 50 שקלים 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב-בעיקר!-, מוזיקה,סרטים... הכל הכל הכל 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9449 4. אני מחפש איכות שמיעה טובה מאוד ואיכות מוצר טובה שישמר כמה שנים טובות. @ ושהחנות תיהיה רק K.S.P או IVORY או OFFICEDEPOT כי אין לי אפשרות להגיע לשום מקום אחר. -תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איך הם? שכן שלי הביא מארה"ב לבן שלו אבל הבן לא אוהב IN EAR, אז הוא רוצה למכור לי ב-200.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברים קניתי מתאם לצורך חיבור GTS450 בעל HDMI וDVI לטלויזיה עם חיבור SVIDEO המתאם עלה 280 שח , המחשב זיהה אותו ואפשר לראות את השידור על הטלויזיה אך העניין גורם למחשב לעבוד ממש ממש לאט ולקפוא כשדרייבר כרטיס המסך קורס ללא הרף. האם יש אופציות נוספות לחיבור כמו שאני רוצה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות אוזניות ,IN-EAR ראיתי שבהמלצות הזולות יש את הCX300 אבל בחיפוש בAMAZON יש הרבה סוגים שונים שלו איזה דגם מדוייק הוא הזה המומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להמיר סרטים לפורמט אחר ככה שאני אוכל להכניס אותם לפלאפון. [עדיף קבצי AVI] ואני אשמח להמלצה לממיר סרטים איכותי וחינמי. תודה =].
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-