עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by evyatar133,

שלום, שאלתי כבר כמה שאלות בנוגע ל-Z5500 והתלבטתי הרבה ובסוף החלטתי שלא לקנות אותה. ראיתי שיצאה הz906 והחלטתי שאותה אני רוצה. עכשיו השאלה היא:אני צריך לחבר אותה למחשב ps3 וממיר hot,הבנתי שהמערכת יכולה להתחבר לשלושתם והשאלה היא איך? עם איזה כבלים? אני בתהליך של מעבר דירה והכבלים עוברים בקיר כך שאני צריך תשובה כמה שיותר מהירה כדי לארגן את זה. תודה רבה לעונים, אביתר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by THE FOX,

אוזניות ניידות,מה מהם עדיף?... מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? לי יצא לשמוע מעט את הAKG K26P והן מלאות באס

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני שומע מוזיקה רק מהמחשב וכמו כן הרמקולים מיועדים רק למוזיקה ולא לשימושים אחרים. חשוב לי שיהיו חזקים. הם אמורים להיות מחוברים ישירות למחשב ולא דרך רסיבר או מכשיר חיצוני. אני רואה פרסומים על מערכות קולנוע ביתי בסכומים מגוחכים של 600 שקל שכוללים DVD מגבר וסט רמקולים. האם זה עונה על דרישותיי? כי נראה שהעוצמה של הרבה רמקולים תהיה חזקה וזה מה שאני מבקש. אני לא מבין במושגים ולכן אבקש הפניה למה שאתם ממליצים. תודה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Morphine,

שלום, אם אני אקנה אוזניות Beats pro ואחבר אותן לנגן של סאנדיסק, זה ישמע בדיוק אותו דבר כמו אם אחבר אותן לאייפוד של אפל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני משתמש ברמקול אחד שאני שם במיטה ובו אני שומע מוזיקה קלאסית מהנט, היום כשהערוץ האינטרנטי לא פעל, שמתי לב שכשאני מצמיד את הרמקול לאוזן שומעים זמזום וברקע איזה ערוץ רדיו (הזמזום תמיד ידעתי שקיים אבל היום זה היה נראה חזק מתמיד), שומעים את הרדיו מאוד נמוך ולא ברור כך שקשה מאוד לזהות מילים (רק בתחילת השעה שומעים את קריאת החדשות ואז שומעים יותר טוב, אז הבחנתי פעם אחד במילים שר החוץ ג'ון קרי..., ושוב שום דבר לא עבד באינטרנט ולא במחשב, (זה המשיך גם כשכיביתי את המחשב) מה הפשר של התופעה הזו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Eranl99,

שלום לכולם, לרגל התנתקות צפויה מהוט, אני רוצה לרכוש מוצר שיאפשר לי בעיקר: 1. צפיה בסרטים מהמחשב (או שנמצאים על דיסק המחובר לכלי) 2. קליטת שידורים דיגיטלים (עידן) נאמר לי שיש סטרימרים הכוללים כבר את הממיר הדיגיטלי - האמנם? - אשמח להמלצות. אגב - פחות קריטי לי שיקלוט ישר מהמחשב. אם יוצא יותר זול, אין לי בעיה עם מכשיר שצריך להעביר אליו עם דיסק חיצוני. (גם ככה, בינתיים אין לי רשת אלחוטית בבית. אולי בעתיד תהיה) בנוסף - ראיתי ביד 2 שמוכרים "ממירים לווייניים" לקליטת ערוצים מהעולם - האם הם קולטים גם ערוץ 2\10? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הבנתי שיש מתאם WIDI. האם ישנה אפשרות אחרת לפני רכישת המתאם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני חשבתי לעצמי. [אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* ]. אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו . נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל הולכים לעשות באס ריסים וכול זה אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל שנקנה לפני שנה, התוכנה שלו אומרת מודל DP55WB. יש לו און בורד סאונד ציפ של רילטק HD אודיו פשוט ונורמלי. הווינדוס הוא 7. בצורה רגילה אני מחבר את יציאת הקול למערכת מיני סטריאו אבל נעזוב זאת לדיון כאן. אם אני מחבר את האוזניות גודל רגיל, לא אוזניות פנים אוזן אלא רגילות, סיינהייזר EH150 ברשותי, ליציאה הרגילה הירוקה של כרטיס הקול האון בורד שלי, בווליום הכי גבוה שאני יכול לשים בווינדוס אני שומע למשל מוזיקה בווליום לא חזק. שאלתי אדם מבין עניין בצאט שעוזר שנים רבות לאנשים , לטענתו הווליום צריך להיות עד אפילו מאוד מאוד גבוה כמו שזה. יש ברשות אותו אדם גם כרטיס קול דדיקייטד, אקס פיי של סאונדבלאסטר שהוא שומע בשנים האחרונות אבל הוא טוען כי עלי לשמוע…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי את הt6100 והכבלים של הרמקולים האחוריים קצרים מדי... מישהו יודע מה שם הכבל או איפה אפשר לקנות לו מאריך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nadaw,

שאלה.. בXUKE יש 22 וואט עוצמה לאוזניות.. כמה יש לסאנדיסק? נראה לי מצאתי : "hát ha legalább 2x12mW lenne az már elfogadható..." http://it.news.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=144531 מישו יכול לאמת דבריי? במה מתבטאת רמת העוצמה הנ"ל? זה הבדל של פי2!! אני מבקש ממי שיש לו את אחד הנגנים.. שיביא תמונות וביקורות!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני צריך המלצה לזוג רמקולים + סאב וופר ומגבר שיחוברו למחשב ואם כדאי אז גם כרטיס קול. תקציב 2000 ש"ח. הערה: הרמקולים בעיקר למוזיקה והדגש שהיה על הבס ואיכות טובה עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן חברייה... אז למי שזוכר פה, בעזרת הדיון פה...החלטתי לרכוש FORTISSIMO III...ואכן אצתי ועשיתי הזמנה אצל זיגזג. אולם מסתבר כי היבואן, כלנית, אינו מביא יותר מוצרי HERCULES. כך גם בפנדה... למישהו יש עיצה מה לעשות??? האם שווה לחכות עד שאולי יום אחד כלנית כן תביא לארץ HERCULESים? או שמא ללכת על כרטיס אחר? איזה??? עזרה, אמיר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום! ל HTPC שלי אני רוצה לרכוש את הרמקולים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 וביחד עם זה אני רוצה לרכוש את כרטיס הקול הזה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691750 על מנת לקבל איכות צליל כמה שיותר טובה לצפייה בסרטים אם יש לכם המלצות יותר טובות בבקשה תרגישו חופשי! תודה לכל מי שעוזר.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by simon 23,

יש לי תקציב של עד 900 שקל. זה חייב להיות 5.1 ! אני מתלבט בין : 1. Genius 5.1 3600W - עולים 880 שקל 2.Hercules xps 510 - עולים 720 שקל 3.Videologic zxr 500 - עולים 890 שקל אני בינתיים מעדיף את ג'יניוס , כי הם היחידים מעץ (תקנו אותי אם אני טועה) וגם הספק של 15W! לכל רמקול . מה דעתכם ? איזה עוד רמקולים יש ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. האם שווה לחכות לH10 JUNIOR או לקנות IAUDIO U2\G3? אגב אני עד עכשיו מתלבט בין G3 לU2 מבחינת סוללה..מבחינת זמן, הG3 מצליח להוציא בערך 40 ולא 50. אבל מה? אם אני אקנה U2 והבטריה תמות בעוד כמה שנים, להחליף אותה יהיה סיפור. מצד שני, הG3 דורש קניה של בטריות = עוד כסף עריכה: http://reviews.cnet.com/4520-7964_7-5134106-1.html?tag=tnav זה מדריך שמסביר מצוין באנגלית בקשר לקנית נגני MP3 בכלליות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי אני צריך המלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). טנקס :-*

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by stuart,

שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש לקנות רמקולים חדשים בתקציב של 600 ש"ח +/- למטרת משחקים ,סרטים ומוזיקה עם דגש על סרטים ומוזיקה אני חשבתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות GigaWorks T20 Inspire 5.1 P5800 X540 ATP3 אז מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש סטרימר בסגנון הXTREAMER להצגת סרטי 1080P ובנוסף יאפשר קליטת טלוויזיה דיגיטלית (הערוצים שמשודרים כבר עכשיו בארץ). מחיר עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, יש לי סטרימר Xtreamer SideWinder ורמקולים 5.1 שבעבר השתמשתי בהם למחשב - Logitech X540. אני רוצה לחבר את הרמקולים לסטרימר / טלוויזיה בשביל לקבל סאונד 5.1,אך החיבורים שלהם הם 3.5mm ולסטרימר ולטלוויזיה אין כאלה יציאות. לסטרימר כן יש יציאה אופטית,אז חשבתי להשתמש בזה איכשהו.. הרעיון שלי הוא לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/AC3-DTS-Digital-Optical-Audio-To-5-1-2-1-Channel-Stereo-Analog-RCA-Converter-/140899945054?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item20ce4a8a5e ולחבר את הרמקולים והסטרימר...אבל אני לא מאוד בקיא בתחום ולא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ויתן סאונד 5.1 אמיתי? עוד משהו שמצאתי היה זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-5-1-Game-Console-Audio-Adapter-RC…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by frodo,

חוץ מה-WINAMP

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Green,

שלום אני לא מצליח למצוא קרטיס קול עם יציאה אופטית 5.1 בשביל לחבר לרסיבר אני יודע שהיום כל מחשב חדש עם קרטיס קול מובנה בא עם יציאה אופטית אבל אני צריך רק את הכרטיס קול ואני רוצה אחד שלא יהיה יקר מידי אני צריך משהו סטנדרטי וטוב בשביל סרטים ומשחקים תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.