אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש רמקולים לחדר שיתעימו גם לשטח ויעבדו גם עם ספק וגם עם סוללות. חשבתי על logitech mm28 מה אתם אומרים עליו. איתכם התודה ישי.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 בסביבות 200 ש"ח ומתלבט בין 2 creative sbs 390 או logitech s200 קיים גם לוגיטק r 20 שלפי המפרט הוא קצת יותר חלש אבל גם הציעו לי אותו מה הכי עדיף? בתודה מראש והקנייה מאוד בקרוב כך שאשמח לקבל תשובות בהקדם ואנא תציינו גם למה ולא רק מה ההעדפה שלכם תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה : http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1173&pageid=1521
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את אחד מהדברים האלה כדי שאני יוכל להתעסק עם תוכנות כאלה במחשב אבל התקציב שלי הוא עד 500 (אבל אפשר להוסיף קצת) שמתי את העין שלי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2385&ser=1
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קול 5.1 של קריאטיב. 4 כניסות בשלל צבעים, שום יציאה דיגיטלית. מה אני צריך לעשות?? איזה כבלים לקנות ? בבקשה תפרטו ככל שתוכלו יש לי רסיבר של קנווד.
-
שלום לכם. לפני כחודש רכשתי את ה-ATP3 של אלטק-לנסינג. בכל אופן, בזמן האחרון שמתי לב שהרמקול הימני לא זהה בצליל לרמקול השמאלי. בהתחלה חשבתי שזה המיקום שלהם אבל ערכתי ניסוי, השכבתי את שני הרמקולים מול האוזניים שלי ומסתבר שצדקתי. הרמקול הימני מדגיש יותר את ה-MID, והשמאלי מדגיש יותר את הצלילים הגבוהים (אני מדבר על רמקולי ה-MID שממוקמים בתחתית, לא על הטוויטרים). ההבדל די מורגש... האם זה הגיוני או בגדר הסביר (או שמה צריך להחליף אותם)? אשמח לשמוע גם מבעלי ATP אם זה קורה גם אצלם. זה קצת מטריד אותי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' LED תקציב עד 5000 ש"ח אבל אפשר לחסוך כמובן. לא חשוב לי 3D בכלל. המטרה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות מהמחשב אז עדיף שיהיה סטרימר פנימי או חיבור לדיסק און קי (לא ממש מבין בדברים האלו...)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות רמקולים פשוטים (כמו אלה) למחשב שלי, אבל חושב שהם מחוברים, כמו הרבה רמקולים, בחיבור של כבל חשמלי חשוף, ורציתי לדעת איך לחבר דבר כזה למחשב. (שם יש לי שקעי 3.5mm, למיטב ידיעתי, שמכילים את שני הערוצים) יש איזשהו מכשיר מפצל סטנדרטי למטרה הזו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,מראש אני אומר שלא ערכתי טופס כי איני מעוניין בהמלצה ספציפית של טלויזיה אלא בטכנולוגיה.יש לי כרגע טלויזיית LCD של טושיבה (עם ממיר הוט) ואני פשוט רואה זוועה..תמונה מגעילה ולא נקייה עם קירטועים קטנים כאלה כשמביטים מקרוב. אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה והבנתי שבפלזמה רואים הכי חד ונקי..אשמח לדעות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מכרטיס טלויזיה אנלוגי AVerTV Super 009, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להגדיר בה את איכות הוידאו והמקודד שלו. בתוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה כמעט שאי אפשר להגדיר כלום, והסרטים יוצאים בנפח אדיר של מעל 3 GB לשעת סרט, אני יודע שאני יכול להמיר אחר כך בעזרת כל תוכנת המרה, אבל אני מעדיף לדלג על השלב הזה. ביצעתי חיפוש נרחב פה בפורום, אבל לא מצאתי המלצה על תוכנה כזו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת מצויינת למחשב 5.1 מחפש חנות שמוכרת אותה במחיר טוב (אני לא רוצה שימחקו לי את ההודעה, אבל אם אפשר על הדרך, אם מישהו מוכר את שלו שיצור איתי קשר בפרטי).
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חבר'ה 8) לאחר שנרכש מפרט חדש הגיע הזמן שיהיו גם רמקולים (ולא רק אוזניות). אני מעוניין בסט 2.1 של MicroLab מאחר ששמעתי על החברה דברים טובים. בגדול אני אשמח לקבל הצעות ספציפית מהחנות של הדובים : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780_3249 עבדתי איתם בעבר ואני מרוצה מהשירות. אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שמשתמשים במוצרים שלהם. תודה ! נועם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין כלום בתחום של כרטיסי טלויזיה. רציתי לשאול אם אני קונה כרטיס טלויזיה יש אפשרויות לקלוט את השידורים הדיגיטלים ישירות מהחיבור בקיר, או שצריך לעבור דרך הממיר קודם ואז מה שרואים בממיר רואים במחשב? תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נגן DVD ביתי . שיהיה אמין ואיכותי, שאפשר יהיה לחבר אותו ישירות למערכת סטריאו. חשוב שה- DVD יתמוך בכל סוגי הפורמטים, ושיוכל לנגן mP3 . כרגע אין הגבלת תקציב. מצד אחד אני לא רוצה משהו ג'נרי שמוכרים בהיפרנטו בשקל תשעים, ומצד שני לא משהו מפוצץ.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אין הגבלת כסף. הדברים החשובים שיהיו זה דבר ראשון גודל- כמה שיותר קטן ווידאו.... הדבר שכרגע הכי עומד על הפרק זה או איי-פוד וידאו שיש לו די הרבה בעיות או ללכת על איי-ריבר H10 שכרגע אין לו אופציית וידאו אבל יש מצב שיהיה בעתיד... אם יש לכם אילו שהן הצעות אשמח מאוד. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אקנה אותו בחו"ל (אפשר להמליץ על דגמים שאין בארץ) אני רוצה לפחות 1GB והכי חשוב שלא תיהיה לו יציאה של usb build in יש אחד כזה של 1GB אחלה דיסק אונקי אבל הבעיה שלו שהיציאה שלו מתנדנדת (עובד כשנה שלמתי עליו כ520 ש"ח - אני יודע שהוא לא שווה בגרוש) ושיהיה צליל אכותי. אם אתם רוצים על mp4 אז אני מעדיף על מסך יותר מ1.5 אינטש כי לא רואים טוב במסכים הללו(צריכים משקפים) אני מעדיף mp3 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס טלווזיה רואים בסדר והכל וחיברתי את הרמקולים ליציאת AUDIO OUT שלו וזה עובד (אודיו אין לא) אבל אני חייב להרים עד הסוף את הרמקול וגם אז לא מי יודע מה גבוה התוכנה היא LifeView Studio יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס GEFORCE 8800 GTS ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, יש לי כבל DVI TO HDMI שמעביר לי רק וידאו, אין אפשרות שהוא גם יעביר סאונד? תודה ואשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בחיבור אלחוטי האם ניתן לראות סרט עם כתוביות בעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בחוו"ד על הדגם הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 כפי שנכתב בנושא, הרמקולים מיועדים לסרטים וגיימינג. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דגם עדיף במסגרת התקציב, אך חייב שיהיה שלט!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, שאלה כללית - האם אני יכול לחבר רמקולים רגילים רק על ידי החוט המקשר שלהם והתאמתו לבננה המתחברת לכרטיס הקול הזה : Asus Xonar Essence STX II 7.1 וזה יעבוד? זאת אומרת לחבר סנטר, אחוריים, קדמיים וסאב ליחידת 7.1 של הכרטיס על ידי כבל -> בננה -> כרטיס. כאשר כמובן אלו לא רמקולים מוגברים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף את המחשב אצל אמא שלי, והוא מתפקד בנוסף בתור htpc (סוג של). כרגע הטלוויזיה נמצאת פיזית על השולחן של המחשב ולכן מחוברת בhdmi. אנחנו מתכננים להחליף את המחשב שנהיה כבר ישן ואיטי, ובאותה הזמדנות לשים את הטלוויזיה במקום נורמלי. הדרישה היא מבחינת טלוויזיה- צפייה בנטפליקס, יוטיוב בגרסת האתר (ולא דרך אפליקציות כמו שיש בטלוויזיה חכמה), ובחשיבות יותר נמוכה שיהיה אפשר להציג את המסך בעצם על הטלוויזיה- נגיד אם רוצים לעשות מצגת תמונות או וידאו מאוחסן על המחשב. בנתיים כמובן החיבור בכבל ענה על כל אלה, הבעיה היא המרחק. ניסינו את ה chrome cast אבל הוא ממש מעצבן, לא תמיד עובד כמו שצריך ומחייב התעסקות בטלפון- לא עזר. אז מה אפשר לע…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי סטרימר Xtreamer SideWinder ורמקולים 5.1 שבעבר השתמשתי בהם למחשב - Logitech X540. אני רוצה לחבר את הרמקולים לסטרימר / טלוויזיה בשביל לקבל סאונד 5.1,אך החיבורים שלהם הם 3.5mm ולסטרימר ולטלוויזיה אין כאלה יציאות. לסטרימר כן יש יציאה אופטית,אז חשבתי להשתמש בזה איכשהו.. הרעיון שלי הוא לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/AC3-DTS-Digital-Optical-Audio-To-5-1-2-1-Channel-Stereo-Analog-RCA-Converter-/140899945054?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item20ce4a8a5e ולחבר את הרמקולים והסטרימר...אבל אני לא מאוד בקיא בתחום ולא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ויתן סאונד 5.1 אמיתי? עוד משהו שמצאתי היה זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-5-1-Game-Console-Audio-Adapter-RC…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-