עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Component,

שלום רב, הגיעו לידי רמקולים של אוטו, משולבים - המידי והטוויטר מורכבים על הוופר, בהספק 30 W. אני רוצה לבנות להם קופסאות אך אני לא מעוניין לקנות עץ. יש לי בבית שאריות של גבס (שבונים איתו מחיצות גבס) בעובי סנטימטר. האם ניתן לבנות מהן קופסאות? הבנתי שרצוי למא את הקופסאות באיזה קצף או צמר. האם ניתן להשתמש בצמר גפן, או בפוליאוריטן מוקצף (הקצף הצהוב-חום שאוטמים איתו חריצים בבניינים)? בתודה מראש, עדי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ben007,

שלומות! אז ככה.. אני מתלבט כרגע בקניה של נגן ההורים שלי יהיו בארה"ב ואני רוצה שהם יקנו לי שם נגן התקציב: 200 דולר פלוס מינוס ( אפשר למתוח אפילו עד 250 ) ההתלבטויות :* אחריות, מספיק נפילה אחת בשביל שהמכשיר ילך * מתח, האם צריך מתאם מיוחד או זה שעולה כמה שקלים? * נגן מבוסס פלאש או הארד דיסק? אני מחפש משהו בסגנון ה- 20 ג'יגה אבל גם 15 ו-10 יספיקו לי * היעוד של הנגן זה עבודה יום-יומית וכמעט לא בבית/במנוחה - כוללת הליכות ריצות וזה אומר - שוקים ולפי מה שקראת פה לא כדאי לקחת מבוסס דיסק לריצה.. /: * הגודל והמשקל - כמה יותר קטן יותר טוב ( וחשוב שהוא יכנס לכיס …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Nasok,

טוב אחרי הרבה שנים יש לי כסף ואני רוצה להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתעלה בערך 4K ז"א אני רוצה רסיבר ורמקולים 5.1 , אני אשתמש בהם בעיקר לסרטים וגם מוזיקה. לאחרונה נכנסתי חזק למוזייקת טראנס ומאז אפשר להגיד שאני רק מקשיב לזה. וגם מכיוון שאין לי מקום בבית אני חושב ללכת על רמקולים מדפיים (האם זה משנה משהו מרמקולים עומדים?) יש הצעות ? וגם אמרו לי שאני אצטרך לקנות בהתאם כרטיס קול , רציתי לשאול במה זה יעזור? כמה יעלה לי כרטיס קול לא מקצועי אבל שיתאים למערכת? וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין אך משמעים מוזיקה יעני זה הרי לא כמו בסרטים במיוחד מתחלק ל 5 רמקולים ויותר. אז אך זה במוזיקה . טוב אני חושב שאלתי את כל מה שרציתי תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Green,

שלום אני לא מצליח למצוא קרטיס קול עם יציאה אופטית 5.1 בשביל לחבר לרסיבר אני יודע שהיום כל מחשב חדש עם קרטיס קול מובנה בא עם יציאה אופטית אבל אני צריך רק את הכרטיס קול ואני רוצה אחד שלא יהיה יקר מידי אני צריך משהו סטנדרטי וטוב בשביל סרטים ומשחקים תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by stuart,

שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום השגתי לאחרונה מספר שירים באיכות FLAC עד היום כל המוזיקה שלי באיכות MP3 של לפחות 192kbps אני יודע שזה מאוד אינדיוידואלי וכל אחד והאוזניים שלו, אבל בכל אופן, פחות או יותר, איזה ציוד "צריך" בשביל להבחין בהבדל באיכות בין FLAC ל-MP3 נניח אפילו של 320kbps ? כיום אני עם ATP3 וכרטיס קול OB של לוח בן 3 שנים ואת האמת? לא ממש הרגשתי שיפור משמעותי בשירים, אולי הסאונד קצת יותר "נקי" אבל לא באופן שממש אמרתי וואו זה באמת איכות ממש טובה לעומת ה-320kbps.. מבחינת אוזניות- בימים הקרובים צריך להגיע אליי Sennheiser HD 457 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, אני לא מבין כלום בתחום של כרטיסי טלויזיה. רציתי לשאול אם אני קונה כרטיס טלויזיה יש אפשרויות לקלוט את השידורים הדיגיטלים ישירות מהחיבור בקיר, או שצריך לעבור דרך הממיר קודם ואז מה שרואים בממיר רואים במחשב? תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by THE_LORD,

טוב אז בהמשך לשאלה שלי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484559.0 הסתדרתי כבר בלבחור את הרמקולים: רמקולים של הרכב הם: http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-tsa6963e.html והרמקולים של המחשב מבית מיקרולאב הם: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10231 טוב אז החלטתי להוסיף את הרמקולים של הרכב לרמקולים האחוריים של המחשב עכשיו השאלה אם זה יעבוד, כי ידוע של מחשב זה 8OHM ו רכב זה 4OHM ובמקרה שמתי לב שהמגבר של הרמקולים מוציא 4OHM מה אתם חושבים שזה יעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מה דעתכם על הרמקולים הבאים: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2531&CatCode=416

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש רמקולים או מערכת סטאריו למחשב עד 1200 שקל לשימוש כללי (משחקים, סרטים, מוזיקה וכו') בנתיים חשבתי על כמה דגמים: 1)logitech x530 2) harman/ kardon soundsticks II 2.1 3)Panasonic scak 640 חשוב לי שיהיה סאב טוב שיתן באסים חזקים ושהאיכות של הרמקולים תיהיה כמה שיותר טובה (חשוב גם שישמעו חזק) אז מה דעתכם? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני צריך המלצה לאוזניות לשימוש חוץ בתקציב של עד 250 שקל. אני לא מעוניין באוזניות כפתור למיניהן אלא קשת. האוזניות ישמשו בעיקר לרוק. רצוי שיהיו ניתנות לקיפול כדי לאחסן בתיק (מהסיבה הזו גם כבל "עמיד" מהווה יתרון). תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by OutRaGe,

היי עקב המבצע בבאג החלטתי לקנות את אחת מהאוזניות האלה המכשיר אליו יתחברו האוזניות זה iPod Touch 3g מוזיקה שאני שומע זה: רוק, מטאל, קצת אלקטרוני והיפ הופ. בקיצור מאוד מגוון המלצות יתקבלו בברכה, תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני צריך המלצה לזוג רמקולים + סאב וופר ומגבר שיחוברו למחשב ואם כדאי אז גם כרטיס קול. תקציב 2000 ש"ח. הערה: הרמקולים בעיקר למוזיקה והדגש שהיה על הבס ואיכות טובה עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sxsxservo,

הורדתי סרט אבל שאני מפעיל אותו אין קול.למה?

17. שלום לכולם. לא מזמן קניתי את ה DVD הבא: LG Divx8816w הממכשיר הוא בעל יכולת לקרוא סירטי DIVX, ולדברי המוכר לא היית אמורה להיות בעיה לראות תירגום בעברית... אז מה, דווקא יש בעיה. אני לא מצליח לקרוא כתוביות בעברית, במקום זה אני מקבל גיבריש, רק בסירטי DIVX, כאשר בסירטי DVD רגילים הכל עובד פרפקט. קראתי על איך להמיר את הכתוביות בשימוש של מספר תוכנות: hebMTK 1.8 subresync. ה- subresync לא ממש עזר במקום גיבריש יש עכשיו נראה לי גרמנית או משהו אחר... השימוש בתוכנה היה נכון. כמבון שלפני הכל ניסיתי למצוא עידכונים ל DVD, אבל ללא הצלחה... שאלתי: האם למישהו יש עידכונים ל DVD הנ"ל או שהוא יודע איפה להשיג? אם לא האם יש לי עוד מה לעשות או שסיימתי את המלחמה נגד ה DVD הסורר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מה קורה? קניתי לאחרונה טלוויזית LED חדשה 32 לחדר וכדי לתלות אותה לקיר השתמשתי בזרוע מדגם Sansui SN 234WM הבעייה שלי היא שעכשיו אין לי איפה לשים את הממיר YES TOTAL.. עד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזית CRT ענקית ופשוט עמד עליו. עכשיו בגלל שזה LED זה דק מדי. הבנתי מהמתקין שיש אפשרות לקנות תוסף לזרוע שקניתי שמתחברת מלמטה וזה בעצם מחזיק את הממיר. מישהו יודע איפה קונים כזה דבר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by kinggil,

היום קניתי אותם והם מעולים!!, בחיים שלי לא שמעתי כלכך צלול! הקפדנות של קריאטיב באריזה של המוצר 100% שמים את לוגי'טק בכיס הקטן CREATIVE

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, יש לי סטרימר Xtreamer SideWinder ורמקולים 5.1 שבעבר השתמשתי בהם למחשב - Logitech X540. אני רוצה לחבר את הרמקולים לסטרימר / טלוויזיה בשביל לקבל סאונד 5.1,אך החיבורים שלהם הם 3.5mm ולסטרימר ולטלוויזיה אין כאלה יציאות. לסטרימר כן יש יציאה אופטית,אז חשבתי להשתמש בזה איכשהו.. הרעיון שלי הוא לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/AC3-DTS-Digital-Optical-Audio-To-5-1-2-1-Channel-Stereo-Analog-RCA-Converter-/140899945054?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item20ce4a8a5e ולחבר את הרמקולים והסטרימר...אבל אני לא מאוד בקיא בתחום ולא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ויתן סאונד 5.1 אמיתי? עוד משהו שמצאתי היה זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-5-1-Game-Console-Audio-Adapter-RC…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, בחיבור אלחוטי האם ניתן לראות סרט עם כתוביות בעברית? תודה

22. Started by Shoko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רקולים חדשים למחשב כי שלי כבר הולכים למות.. השימושים : 1. מוזיקה- באמת שמכל סוג, מאחותי ששומעת מזרחית עד אלי ולאבא שלי ששומעים רוק לסוגיו, גם פופ..באמת שהכל מהכל ישמע ברמקולים. 2. מעט משחקים - מידי פעם אני משחק ושומע ברמקולים. - לא כזה חשוב. 3. סרטים. עדיפות לרמקולים שקיימים ב- KSP כי זו החנות היחידה שיש לי בעיר (בית שמש). מה שחשבתי זה אלו : Altec Lansing VS4621, 2.1 http://ksp.co.il/?uin=10328 Microlab SOLO 4C 2.0 http://ksp.co.il/?uin=12992 Microlab X13 2.1 http://ksp.co.il/?uin=15357 כמובן שגם הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Leecer,

יש ברשותי כרטיס קול 5.1 של קריאטיב. 4 כניסות בשלל צבעים, שום יציאה דיגיטלית. מה אני צריך לעשות?? איזה כבלים לקנות ? בבקשה תפרטו ככל שתוכלו יש לי רסיבר של קנווד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות של Audio-Technica ATH-M50 והייתי רוצה לדעת האם האוזניות האלו מתאימות למחשב בעל כרטיס קול ON Board פשוט או שמא צריך לקנות כרטיס קול יעודי? ואותה שאלה לגבי נגן נייד של MP3 תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחפש רמוקלים 5.1 של חברה טובה יש לי את הכרטיס קול הזה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=26978 ואני מעונין ברמקולים אבל בגלל שאני רוצה 5.1 ואני רוצה לתלות את הרמוקילים בפינות אני חשוב לי שיהיה לי איזה שלט או משו כזה לשלוט על הווליאום כי אני לא יקום כל פםעם לאיזה רמקול שתלוי בקיר כדי להגביא \להלמיך אז כאילו או שיהיה שלט או השליטה על הסאונג תיהיה בהרמקור המרכזי או מהסאב תודה רבה רבה למגיבים ישמח לקבל תגובות מהירות והמלצות על רמקולים...[br]פורסם בתאריך: 11.05.2007 בשעה 08:32:55 Nישהו פה יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 11.05.2007 בשעה 18:26:20נו מה אין אנשים בפורום הזה שמוכנים לעזור?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.