אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
כן אחריי שפרצו לי לאוטו ושברו את כל החלונות וגנבו לי את המערכת שלי (בני זו.....ת :AR15: :AR15: :AR15: ) קיבלתי כסף מהביטוח וקניתי רדיו דיסק לרכב שקורא MP3 עכשיו אני לא יודע איך לצרוב דיסק MP3 ! צורבים רגיל עם נרו? או שפשוט יש תוכנה אחרת שמאגרנת את זה גם בתיקיות?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי עכשיו נגן DVD חדש בבית... עד היום הייתי צורב SVCD... כדי לצרוב לDVD אני רק מעביר את הקבצים לכונן הצריבה, מוסיף להם כתוביות בעברית באותו שם וצורב? ואם זה כמה סרטים - אז לשים כל סרט בתיקייה או את כולם ללא תקיות? צריך לעשות מלבד זה משהו מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiver והדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהב אז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי... ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי? תודה...
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי דיסק, יש לי FLAC. איך אני עושה RIP לFLAC ? אין אפשרות כזו בWMP.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, מערכת ההפעלה שלי היא Windows Vista Ultimate 64bit ומפרט המחשב הוא: XFX 780i, Creative X-Fi XtremeGamer, 4GB RAM והרמקולים: Z-5500. השאלה שלי היא: מה היא הדרך (או הדרכים) הטובה ביותר להפעיל את המערכת כך שאני אשמע סראונד אמיתי במשחקי מחשב? ביתר פירוט: כיוון שהבנתי שויסטה לא תתמוך ב-EAX בזמן הקרוב, בוער לי לחפש אלטרנטיבות: Creative Alchemy, או OpenAL עם הכרטיס קול המובנה. באיזה כרטיס/חיבור רמקולים/דרייברים... עלי להשתמש כדי להשיג סראונד אמיתי? (כך שהסאונד שאמור להישמע מאחורי אכן ישמע ברמקולים האחוריים).
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני משתמש רק ב Browser (זה הכי נוח לי פשוט) וה ID3 Tag גורם לזה שהטעינה של הנגן בהפעלה לוקחת יותר זמן (מתי שהוא לא נמצא במצב של שיר) הנגן היה מהיר כמו צ'יטה עד שהפעלתי את ה iRiver Plus והוא עידכן לי את ה ID3 Tag db
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
פלאטרוניקסhttp://cgi.ebay.com/NEW-PLANTRONICS-BACKBEAT-903-BLUETOOTH-STEREO-HEADSET-/270732847688?pt=PDA_Accessories&hash=item3f08ef6a48#ht_3395wt_1139 JABRA http://cgi.ebay.com/JABRA-HALO-BLUETOOTH-STEREO-HEADSET-HEADPHONES-BT650s-/190520966918?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5bef3f06#ht_2411wt_992 אם למשהו יש המלצה נוספת באותו טווח מחירים אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם שמתי לב לבעיה אצלי .. כשאני בודק אם כל הרמקולים שלי עובדים דרך הדרייבר , הסאב-וופר לא עובד , אבל כשאני מדליק שיר FLAC , הוא עובד כמו שצריך . איך אפשר לבדוק את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש איזה דרך להבחין בכך ?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו. עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה. איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\ משתמש רק במחשב ומגבר...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם מה שאני קונה הוא דור ראשון או דור שני?? לפי הקופסא בלבד יש אפשרות? (קופסאות שונות??)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר להגביר את העוצמה של הוולויום של שיר MP3 ששומעים אותו נמוך? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שיר בפורמט MP3 שהסאונד שלו דיי חלש. יש איזו שהיא דרך להגביר את השיר ככה שהוא לא יהיה חלש מאוד ואני לא אצטרך להגביר כל פעם שאני רוצה לשמוע את השיר הזה? ניסיתי לעשות חיפוש אבל לא מצאתי כלום. תודה
-
- 12 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? איזה אחד אמר לי שהם אני מצליח להתקין לו עוד אנימצאיות ברדיו דיסק שלו הוא אמר לי שזה אפשרי אבל הוא לא יודע איך הוא יביא לי 50 שקל אז אמרתי למה לא מה כסף לא גדל על העצים. משהו אולי יודע אז איך להתקין אנימאציות ברדיו דיסק? אין לי את הדגם שלו אבל זה מסדרת הדולפינים. תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני קונה מתאם מחיבור AV לבננה של כרטיס קול ומחבר מהצד השני לטלויזיה בAV,הקול יעבור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי RADEON 9200. האם אפשר בכלל לעשות דבר כזה בלי כרטיס טלויזיה? תודה מראש. :-*
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך קובץ MP3 לקובץ WAV. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטעים מבדרים של יוסי בובליל הדורבן ולהעלות ליוטיוב ובכלל גם לתפוס קטעים שככל הנראה יצונזרו.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך כזה : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&pwindow=features&family=23 הוא עם טלוויזיה וכאלה, וממיר הוט שמחובר לטלוויזיה איך ניתן להשתמש בממיר גם לטלוויזיה וגם לחבר אותו למחשב שאוכל להקליט תוכניות (אני ב HOT ) בממיר הדיגיטלי.... או שאני צריך עוד ממיר לבקש ? איך זה הולך... בבקשה תסבירו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
כותרת
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של אקווה והתקשרתי לטלפון שמופיע שם,הטלפון אינו תקין כל מי שרכש את המגבר יכול בבקשה לשיםפה\הודעה פרטית את הטלפון?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-