עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, קניתי לפני כמה ימים את הIRIVER H10 5 ג'יגה. הכל פאנן רק שאני לא מצליח להעביר תמונות.. הוא אומר שהפורמט לא בסדר.. ניסיתי עם JPG ו BMP ולא עבד. למישו יש מושג במה הוא כן תומך ב100 אחוז?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אני מעוניין לבצע שידרוג נרחב לסאונד הבוקע מן ה"מערכת" שיש לי באוטו. ברשותי דייהטסו סיריון 99, אוטו קטן וקומפקטי. בניגוד ל99% מהאוכלוסייה, אני לא מתכוון לקנות רמקולים ב40 שקל וסאב וופר ב5,000. אני אוהב באסים, אבל אני לא חושב שהם העיקר אני צריך: מערכת עם כניסת AUX מגבר שני רמקולים ואולי, אולי - סאב(לא שאני יודע איפה אני אשים אותו בכלל ><) כרגע יש את מה שמקבלים עם האוטו, שהוא די חרא. חשבתי להשקיע בסביבות ה1,000-1,500 - יש הצעות למפרט של הדברים הבאים? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by demonshlomo,

איפה אני יכול לתקן רמקולים של קריאייטיב בארץ? אין לי ביטוח!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by aiw,

חשבתי לקנות כ.קול של הרקולס: Gamesurround Muse 5.1 DVD, אבל נאמר לי שהוא לא כרטיס קול כל כך איכותי ושבכלל עדיף לי ללכת על הכרטיס המובנה שבלוח האם של אביט NF7-SL. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  5. קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני כנראה קונה H10 6ג'יגה ואני מעוניין לדעת איך מתקינים ומאיפה נמורידים רוקבוקס תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חברת Onkyo המוכרת לכולנו בעיקר מתחום הקולנוע הביתי והרסיברים שלה (ברמה גבוהה יחסית אם יותר לי לציין), מציגה כרטיס קול חדש אשר מיועד אך ורק להאזנה למקורות סטריאו. הכרטיס החדש, ה-WAVIO SE-90PCI מתבסס על שבב ה-Envy24MT מבית VIA אשר נכלל בכרטיסים רבים המיועדים להאזנה איכותית למוזיקה. הכרטיס יכיל 2 יציאות אנלוגיות בתצורת RCA, ויציאה דיגיטלית אופטית אחת ללא כל חיבורים נוספים. הכרטיס יתמוך בתקנים הבאים: EAX 2.0, A3D 1.0, QSound. ויאפשר לדגום בקצב של עד ל-192kHz. מרשים במיוחד בכרטיס תווח ההיענות שלו אשר משתרע החל מ-0.3Hz ועד ל-44kHz בחריגה של עד לחצי db בלבד לכל כיוון. רובו של התחום לא יועיל בדבר, עם זאת במידה ומישהו צריך את הכרטיס לצורך בדיקת תחומי היענות של רמקולים/אוזניות/מגבר…

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by tamiravigan,

יש לי כ.קול שהדרייבר עושה לי BSOD מדי פעם ונמאס לי...(REALTEK בלה בלה..) איזה כ.קול כדאי לי לקנות עד 200? לCREATIVE יש כמה באותו מחיר +- LIVE 7.1 AUDIGY SE AUDIGY VALUE איזה מבניהם עדיף? תודה

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by SubX,

נפלה לי היזדמנות לקנות זוג רמקולים קדמיים של פירלס תוצרת דנמרק (המקוריים של פעם ולא הפירלס של היום). אני זוכר את פרסומם בטלויזיה בשנת 2000. עד כמה שאני זוכר, הגדלים של הוופרים : 8",10" הספקם 300W , לא ידועה לי ההיתנגדות. יוגברו ע"י רסיבר YAMAHA RX-V800 תגובות מאלו שבאתם יודעים על מה מדובר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by kupo,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות אחרי כמעט שנה של שימוש (האוזניות שמקבלים עם ה IRIVER) עכשיו קניתי אוזניות לא משהו של SONY וגם הם מתחילות לתת סימנים לא טובים. השאלה פשוטה איך אני אמור לשמור על אוזניות (IN EAR) לאורך זמן? (בהנחה שאין לי נרתיק מיוחד)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yaviny,

יציאה אופטית של הכרטיס להקלטה על מיני דיסק עובדת תחת WINDOS 98 אבל לא עובדת עם WINDOS XP . היש למישהו פתרון

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. השיקול המרכזי והכמעט בלעדי הוא איכות הסאונד. אני מתלבט בין: koss portapro sennheiser cx300 sennheiser px100 מה עדיף? ואיפה הכי כדאי לקנות באיזור חיפה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. חבריי המליצו לי להוריד עדכון קושחה (firmware) לנגן, ולכן חיפשתי את אתר היצרן (לא ממש ברור מי זה) או החברה שסיפקה לי את המוצר (דרך וואלה! שופס) וכל ניסיונותיי להגיע לאתר שניתן להוריד ממנו את העדכון קושחה עלו בתוהו. ראיתי שתחת התפריט "System" ישנה אופציית "firmware upgrade" אבל איני יודע אם זה עובד, מה שזה עושה זה מציג סמל של מחשב ושל הנגן וליד שניהם יש ZzZzzzZzz כאילו שהם ישנים, וכל כמה זמן אז יש חץ (כאילו עובר מידע ביניהם) אבל לאיזה שניה. איך אדע אם הקושחה עדכונה, ובכלל, איך זה מועיל לי? אמרו לי שזה מקל על השימוש בתפריטים או משהו... עוד שאלה- האם ניתן להטעין את המכשיר באמצעות שקע USB? אם כן זה מאוד מאוד יקל עליי... ובכלל אם יש לך טיפים או כל מיני שטויות שממש בא לכם לחל…

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות ואני רוצה אוזניות כפתור. אני רוצה אוזניות שישבו ממש טוב באוזן (כל האוזניות האלה שיש להם סיליקון)... התקציב שלי הוא בסביבות ה300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by Chura,

שלום.. אני רציתי לקחת מארז P180, אבל החלטתי לרדת לקומפיוקייס 6920, ולקחת את הרמקולים הנ"ל. מה דעתכם ? השקעה טובה ? האם אני אנצל את הרמקולים עם הכרטיס המובנה ? P5B DLX... האם הם חזקים ? אני אוהב לשמוע בווליום :-) תודה כולם

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by yuval1324,

יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by bbnbbn,

יש לי תיקיה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה להימחק זה נותן הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא ממנה. מה עושים? מפרמטים את הדיסק ?? (נגן MP3 האורגינל שכולם מכירים)

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by nimrod1,

היי אני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה. בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא. מישהו מכיר? מישהו יודע? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב אז אני מתלבט בן שני הנגנים הבאים חשוב לציין שקראתי כול ביקורת קיימת באינטרנט המחירים הם יקרים וההשקע חד פעמית לשנה הקרובה אלא אם יקרה משהו שיגרום לי להתעקב (להתקבל לאונ' IIT בע"ה) עכשיו לענייננו הנה הנגנים Archos AV420: http://www.archos.com/products/prw_500664_specs.html Archos Gmini 400: http://www.archos.com/products/prw_500637_specs.html כול אחד עם הפלוסים והמינוסים שלו אבל אני לא יודע מה להחליט בבקשה עזרתכם הדחופה אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע עליה

21. איבדתי את הדיסק של הדרייבר ואין לי בכלל דרייבר לא יכול לשמוע מחקתי את הדרייבר כי שמעתי רק ב2 רמקולים יש לי creative inspire 4.1 אז באתי לחפש את הדיסק אמא שלי זרקה חחחח קיצר אני צריך דרייבים תודה למוצא...

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by icebreak,

סוף סוף ה IAUDIO M5/X5 מוצגים לראשונה בתצוגה... הנגן אמור להחליף את ה M3 שקיבל ביקורות חיוביות מאוד, עם חסרון המרכזי שלא היה מסך... עכשיו לא רק שיש מסך במכשיר עצמו, יש גם מסך LCD צבעוני, הצגת תמונות וסרטים (בעבר דיברו שגם תומך ב AC3 ורזולוציה גבוהה בלי קידוד מחדש), USB HOST, ושאר הדברים שיש מהדגם M3 הישן... (עדיין אין לו אופציה לנווט בעזרת ID3TAGS רק ע"י תיקיות...) כמו כן, המתחרה של ה GMINI בדגם ה IAUDIO A2 גם הוצג (אם כי הוא עדיין לא בשלבי בשלות כמו הנגנים האחרים): מקור: http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1210

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by kola,

שלום אני מחפש רמקולים צנועים לא משהו רציני... אנא המליצו לי לדגמים שמגיעים עד 50 ש"ח.... אני חושב שזה תקציב שיספיק לי בשביל זוג רמקולים לא רצינים לא צריך סאב וכד'... תודה

24. Started by XMB,

שלום, אני מנסה להריץ 1080P (כאשר 720P עובד בסדר) אך נתקל בקשיים, הסרט נקתע כל שנייה ולא רץ. ניסיתי להתקין את התוכנה שהביאו כאן + קודקים (התקנתי בהתחלה MEGA K-LITE CODEC PACK) ואז מחקתי והתקנתי בנפרד רק: FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter ואז בשביל H264 ניסיתי להתקין CoreAVC יש לציין שהמחשב מפורמט על WIN7 32BIT המפרט המלא: P4 2.8GHZ Gigabyte 945P-S3 3GB DDR2 667Mhz ASUS Radeon HD 4670 1GB DDR3 PCI-E 2.0 תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Mandheling,

אני מחפש מיקרופון לשיחות וועידה, וובינרים וסקייפ. אשמח לקבל המלצה למיקרופון טוב במחיר של עד 100 ש"ח (רצוי פחות). תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.