עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני רוצה להקים אולפן ביתי בשביל להקליט שירים של עצמי או חברים ורציתי לדעת איזה ציוד אני צריך בשביל אולפן ביתי וזה בשביל שירי מזרחית/דיכאון חח תודה לעוזרים.!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio‎, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by tamiravigan,

יש לי כ.קול שהדרייבר עושה לי BSOD מדי פעם ונמאס לי...(REALTEK בלה בלה..) איזה כ.קול כדאי לי לקנות עד 200? לCREATIVE יש כמה באותו מחיר +- LIVE 7.1 AUDIGY SE AUDIGY VALUE איזה מבניהם עדיף? תודה

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  4. יש לי רמקולים של Sansui מדגם SU 770. אני מחפש המלצה למגבר. התקציב הוא לא כל כך גמיש ואף פעם לא היה לי ציוד רציני בעבר. אני מוכן לשלם בערך 500 שקלים אולי קצת יותר. דרך אגב הרמקולים נחשבים טובים? קיבלתי אותם ממישהו.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. רכשתי מחשב נייד עם כרטיס מסך RADEON MOBILITY HD3470 בעל יציאת HDMI כמובן. רציתי לדעת מה עליי לרכוש כדי שאוכל לנגן סוף סוף HD בטלוויזיה? כבל HDMI מן הסתם אך מאיזה אכות ואודה לכם אם תתנו לי המלצות והאם יש צורך גם בכבל אודיו מסוים? שאלה נוספת היא אם אני רואה את סרט 720P או 1080P על המחשב זה רק על חצי מסך, האם כשאני אחבר את זה לטלוויזיה זה יהיה על מסך מלא? ברשותי טלוויזיה FULLHD. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  6. היי אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שתומך בפורמטים החדשים DTS-HD ו DOLBY TRUEHD. עם כמה שיותר כניסות HDMI ויציאת PRE לחיבור מגבר סטריאו בהמשך. כאמור המחיר הוא 4000 פחות או יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש... יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יום ראשון חבר שלי מזמין לי מebay אוזניות. השימושים הם לשמוע מוזיקה ומישחקים , מישחקי FPS ברשת. חשבתי על ה SteelSeries Siberia Full Size ב 290~300 שקל [ב ebay] יש משהו יותר משתלם לשימושים האלה / תקציב [עד 100 דולר] ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sir f,

האם כדאי לי לקנות מפה- http://www.amazon.com/dp/B000E6G9RI/ref=asc_df_B000E6G9RI861497?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&tag=cnet-1002-20 ואז לפי הבנתי אין לי אחריות נכון? או שעדיף לי לקנות מהארץ ב180 ש"ח ואז יש לי אחריות (שנתיים)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by omfir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה האם DVI TO HDMI מעביר קול?,לשני חברים שלי יש כבלים כאלו אחד עם 8600 GT ואחד עם 9800GT והם מצליחים להעביר סאונד. כבר עמדתי לקנות כבר כזה ב KSP ואמרו לי שסאונד לא יעבוד. אני רוצה לחבר את זה ל LCD 32. יש לי 8800GT האם זה יעבוד?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by ppe,

שומע כל סוגי המוזיקה,סרטים,ומשחק,מעדיף סגורות,מחפש אוזנייה שיש לה איכות שמע הכי טובה DT 770 PRO Audio-Technica ATH-M50s AKG K-242 HD AKG K-272 HD K-240 Grado SR225 DT-990 Pro תודה לעוזרים כי אני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום חברים יש לי אוזניות MEE MATRIX 2 שנשברו אחרי שנפלו במכון כושר מחפש משהו דומה ( נרכשו בזמנו ב MASSDROP ב 75ִׂ ) קראתי שהדגם החדש שלהם פחות מוצלח. מאוד הייתי מרוצה מעוצמת הווליום שלהם, איכות לעומת מחיר והסוללה שמחזיקה הרבה זמן. נוחות מוטלת בספק בשימוש ממושך אבל במחיר כזה אין הרבה תלונות. למישהו יש המלצה? התנסה באוזניה ומכיר משהו דומה? יש לי בעיה עם אוזניות ON EAR. והם סוג של כמעט OVER EAR. חשוב מאוד נוחות ועמידות כי אני עושה איתם ריצות. מה שאהבתי באוזניה שאני יכול להניח את הנייד שלי באמצע המכון כושר ולהסתובב חופשי כמעט בכל המכון (רק בקצוות מקבל קרטועים וזה לקראת 20-30 מטר

13. אין חוט המקשר בין המכשיר לאוזניות ותהיתי אם זה בעצם משפיע על איכות הסאונד בין אם מדובר בסמארטפון חדש ומתקדם לעומת דגם קצת יותר מיושן.

14. Started by David23,

שלום אני מתלבט בין שתי אופציות , השימוש זה סרטים ומוזיקה ,התקציב עד 5k יחובר לטלווזיה lgc8 מקור שמע יהיה סטרימר/ממיר יס או הוט חשבתי על שתי רמקולים שקועים בתקרה בגודל 8 אינץ וסאב ומגבר או מערכת 5.1 של מורל שתתלה בתקרה ומגבר . אשמח להמלצה לדגמים או לאיזה כיוון ללכת תודה בתמונה זה הסלון כולל המידות ומיקום הרמקולים השקועים

15. Started by KF,

קניתי היום מיבוקס 4S . בטלוויזיה בחדר רואים ממש חלק ויפה בנטפליקס. לעומת זאת בטלויזיה בסלון רואים ממש גרוע (כאילו ריבועים,איכות ג'יבריש). מה יכולה להיות הבעיה ? *בחדר הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה *בסלון הסטרימר מחובר ישירות לרסיבר (VSX924) https://imgur.com/a/3SxNVre#PSL8u1N

16. Started by Amit Bloomberg,

אז אחרי שהמערכת הקודמת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לחפש אחת חדשה. אחרי שיטוט לא קצר ברשת גיליתי קודם כל שקשה למצוא היום מערכת סטריאו עוצמתית ובנוסף הצלחתי למצוא כמה אופציות יחסית טובות. אהבתי את ה panasonic sc akx710, אבל באמזון בריטניה כתוב שהיא לא במלאי זמנית, ושניתן להזמין והם יעדכנו תאריך הגעה צפוי. מישהו יודע משהו על המצב הזה? מצאתי גם את ה lg ck57 שנראית אחלה, אבל אני לא כל כך מכיר את המערכות של lg. האם הן איכותיות? האם הן אמינות? והמערכת שהכי התחברתי אליה היא ה Sony shake x10d, אבל היה קטע מוזר איתה. סוני לא פרסמו באופן רשמי מה ההספק שלה, אך בתשובות לשאלות באמזון הם כתבו שההספק שלה הוא 80w RMS לערוץ (סך הכל 160w) עם התנגדות 4 אוהם. זה מאד מוזר שלמערכת כל כך יקרה…

17. Started by Nirurshon,

אני מחפש לקנות בחודש יוני הקרוב אוזניות ON-HEAD לשמיעה יותר איכותית. ואחרי הרבה המלצות הבנתי שהאוזניות הכי טובות שאני יכול להרשות לעצמי עד 700 ש"ח הם אלה. הסיבות לבחירה זה מאחר ואני שומע : מזרחית, אלקטרוני,רוק, היפ הופ, ישראלי. מאוד חשוב לי באס מורגש, וטרבל (גם לצלילים הקטנים). השאלה אם מישהו יכול לתת חוות דעת חיובית בעניין, והאם אני צריך להוסיף מגבר ? ואיך הוא יכול להועיל ? הבנתי שזה יכול להועיל כדוגמת FiiO E6 או FiiO E11. בנוסף אני מחפש את הצבע האדום, אם מישהו יכול להמליץ על מחיר זול של האוזניות, יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני כבר מת להשתמש בהם שוב לאחר שהרסיבר התחיל לא לעבוד תמיד עם ה-HDMI גם אין לי מיקרופון התקנה של הרסיבר הקיים ואני לא יודע לכוון אותו

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום מבקש המלצה לאוזניות אלחוטיות נטענות למחשב/לטלוויזיה בתקציב - 300-500 ש"ח אני יודע שבמחיר הזה האיכות של השמע לא תהיה טובה, אבל אני מבקש את עזרתכם במציאת אוזניות המתאימות לתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eyaler,

היה לי לא מעט שנים altec lansing fx 6021 שהיו מאד מומלצים בזמנו משום מה. הם הפסיקו לעבוד. חוצמזה הפריע לי המהום חשמלי חזק מהסאב, וגם קצת תחושה שהסאונד מתכתי. אני מחפש רמקולים למחשב בשביל אינטרנט ומוזיקה 2.0 או 2.1 עד 600 ש"ח. אני ממש לא אודיופיל ולמעשה הכי חשוב לי שלא יהיה רעש המהום כאשר אין סאונד. שקלתי microlab solo 6cnew, אבל הם גדולים מדי. אז זה האילוץ הנוסף.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by valleyzz,

מחפש המלצה לאוזניות In Ear בסגנון ה- PowerBeats שישמשו אותי בעיקר לספורט - ריצה, מכון וכד' חשוב לי שיהיה סאונד איכותי. תקציב עד 500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yogeva,

שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ בנוגע לקניית רמקול נייד. קניתי מחשב נייד ללימודים, ואני רוצה לקנות גם רמקול טוב כי אני אוהב ללמוד עם מוזיקה (שקטה) . אם יש לכם המלצות לרמקול כזה (בעל איכות סאונד טובה, בלי חשיבות לעוצמת השמע) אני אשמח לשמוע. אגב, אני טס לחו"ל השבוע ,כדאי לקנות בדיוטי פרי? יש רמקול מומלץ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by tendo,

היי, אני הולך ככל הנראה בעוד כשלושה חודשים לעבור למוענות באוניברסיטת אריאל וחשבתי לקנות טלוויזיה למעונות. עשיתי קצת חיפשוים באינטרנט ומצאתי משו שקצת חורג מהתקציב אבל נראה טוב: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4140=170330&db189989=190015&orderby=rate למישו יצא להתנסות איתם עם הדגם הזה או יש לו חוות דעת על המוצר? בנוסף ראיתי עוד אחד בגרופון שעונה על המחיר: http://www.buy2.co.il/o/c9763d77-ebd2-4b85-83e2-64456a9f0db1 מה אתם אומרים, יש מצב שאחת מהן עיסקה טובה? יש למישו המלצות אחרות באותו כיוון אולי?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by AVI96,

שלום, יש לי תקציב של 100 עד 200 ש"ח לקניות אוזניות in-ear חדשות. האוזניות צריכות להיות רגילות, בלי תופסנים ודברים כאלו, והם ישמשו בעיקר לנסיעות. על מה אתם יכולים להמליץ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by URON,

מחפש טלוויזיית לד בגודל 40-42 עד 2000 ₪. הטלוויזיה מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים דרך חיבור ה- USB . קראתי המלצות על סמסונג UA40EH5000 , ההמלצות הן מלפני שנה , ורציתי לדעת אם היא מוכרת לכם ואם היא עדיין מומלצת, או שיש חליפית טובה יותר?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים