אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אם לא, אשמח לקבל המלצה לרמקולים לסלון במחיר של עד 600-700 שח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני לא מצליח לישמוע בכל הרמקולים נסיתי לשנות הגדרות בוינדוס אבל עדיין ללא התצלחה אני בדקתי את כל הרמקולים וכולם עובדים אבל אני לא מצליח שכולם יעבדו ביחד מה אפשר לעשות נ.ב ניסית גם לשחק עם החיבורים וגם זה לא עזר !
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות נורמליות לנסיעה לעבודה (הסעה), יש לכם המלצות? עדיף אוזניות IN EAR חשבתי על ה CX 300 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=356&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 בלינק הזה הן מתומחרות ב 110 ש"ח, הגיוני? אם יש עוד הצעות אני אשמח..
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי רמקולים A300 קאייטיב (תקציבי קטן וחמוד). התקנתי את הרמקולים ואני רוצה לבצע כמה דברים: 1) להפוך את צדדי השמע (ימין לשמאל ושמאל לימין) 2) להעביר את כל הסאונד שאני מוציא מהמחשב דרך איקולייזר (שיהיה יותר מ8 תחומים) המחשב הוא ASUS 1000HE תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות, טווח המחירים הוא עד 1000 שקל. המטרות שלי יהיו בעיקר, משחקי מחשב ומוסיקה, בנוסף לזאת חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות באוזן גם לאחר שימוש ממושך של כמה שעות, ולא יתחילו לגרד לי האוזניים אחרי שעה (כמו שקורה לי עם האוזניות הנוכחיות). בעיקבות הביקורות שקראתי באינטרנט (הממש מעטות כרגע) אני מתלבט בין Sennheiser RS130 או SHD8900 philips. אשמח להצעות ועזרה. ועוד משהו, חשש נוסף שעלה לי הוא הדאגה של הקרינה, האם יש סכנה בשימוש באוזניות אלחוטיות שכאלה (מכיוון הולכות להיות קרובות מאוד לראש, ויעשה בהם שימוש ממושך) <-- אני לא מבין בתחום הזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לא לבית אלה לנסיעות לבחוץ וכ"ו..... אני קראית בFAQ על האוזניות אבל חשבתי אולי יש עוד דברים, כמו כן יש לי את הגישה להביא מגרמניה את האוזניות אשר תציאו... אני בעיקר מתעניין באוזניות in-ear או בכל האוזניות אשר אוטמות רעשים ואינם כבדות. אני חשבתי על sennheiser hd25-1 ii אבל חשוב לי לשמוע דעות של אחרים ולא ללכת ראש בקיר בדעותיי.. תודה לכל העונים והעוזרים, איתי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזייה והייתי רוצה לקבל מכם המלצות, הדברים שחשוב לי בכרטיס: * כרטיס חיצוני. * חיבור לממיר. * תמיכה ב-HD, אמנם כרגע אין לי ממיר HD, אבל בעתיד וודאי יהיה... * תמיכה ברזולוצייה גבוהה (1920X1200) וצפייה במסך רחב (המסך שלי הוא 2408WFP של Dell). * חיבור לפלייסטיישן. * שלט, אני מאמין שזה סטנדרט בכל הכרטיסים, אבל חשוב לציין את זה. * שיהיה אפשר לפתוח חלון צפייה קטן ולהמשיך לעבוד על המחשב. תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, במחשב הקודם חיברתי את הטלוויזיה עם חיבור svideo. הכרטיס מסך GeForce GTX 460 עם רק יציאת hdmi 2 ו- dvi. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה עם מתאם hdmi ל- vga וכבל vga עם חיבור של svideo. זה נותן לי רק פסים שרצים בטלוויזיה. בלוח בקרה של NVIDIA זה לא נותן שום אפשרות לשנות שיטת שידור. מה צריך לעשות? ממיר/מתאם? עוד שאלה, כרטיס טלוויזיה יכול להוציא שיטת שידור ולא רק לקבל?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה. נראה לי שזה הפורום הכי מתאים לשאול את זה, אם זה לפורום אחר אז תגידו בבקשה. בכל מקרה זה הבעיה שלי: המיקרופון של האזוניות שלי תמיד עושות רעשים, זה קרה כבר ב 2 דגמים. אני מניח שהבעיה קשורה בכרטיס קול בעיתי. חשבתי לקנות אחד חדש ופשוט שיעשה את העבודה. יש לי 3 אופציות : 1. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874 .2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 .3 אז מה ההבדלים ביניהם? מה הכי מומלץ מכל אלה? יש משהו אולי אחר שיותר מומלץ? תודה לעוזרים, שרון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה? לא עדיף פשוט ליקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדיה סנטר בסלון שמחובר לטלויזיה בחיבור VGA. בכרטיס מסך הגדרתי את הטלויזיה כ- Extended desktop ואז אני גורר לשם את הסרט. הטלויזה מוגדרת על רזולוציה של 1920X1080 כלומר FULL HD ואני גם רואה סרטים ברזולוציה הזו האם העובדה שחיברתי את הטלויזיה בכבל VGA משפיעה על האיכות? האם כבל HDMI ישנה משהו? כשאני מחבר כבל HDMI (בנוסף ל-VGA) אני לא רואה כלום (כרטיס מסך של ATI).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי (vga) לטלוויזיה (rca) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הדברים האלה ? ומה אני צריך מהם בכדי לעשות את זה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברגע חיבור טועה של האוזניות לטלוויזיה נשמע קול צרצור זועם עמוק מין האוזניות ומאז הסאונד שנשמע בהם חלש ו'טרנזיסטורי' האם המצב אבוד והאוזניות נשרפו???
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן להפריד את הכבלים מהרמקולים הסטליטיים (האחוריים בפרט) לטובת חיבורם לחיווט קיים? ואם לא, האם יש דרך להאריך את הכבל שלהם? מדובר בחיבור 3.5 רגיל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מסך לחדר שלי, מרחק צפייה 2-2.5 מטר. הכי חשוב לי איכות תמונה, ולאחר מכן איכות סאונד. תקציב - עד 3.5 אש"ח (גמיש). חשבתי על המסכים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758122 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 למרות שהסמסונג גדול יותר וזול יותר, הבנתי שאיכות הסאונד שלו טובה פחות, ושהוא 60 הרץ בניגוד לטושיבה שהיא 100. איזה מסך כדאי לקנות? יש דגמים אחרים שיותר מומלצים?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה טלוויזית Full HD - 32 אינץ . במחיר 1500-2000 - חייב FULL -HD ושיהיה ניגודיות טובות .. שיהיה טלוויזיה טובה ! אפשר גם יותר גדול כמו 37 - 42 וכאלה . אבל פשוט זה לא נראלי מתאים לתקציב.. אפשר להביא גם מבצעים LOL נגיד חשבתי על הsamsung c530 אבל זה חריגה של 300.. לא יודעע ואבל מה שיהיה יהיה , רק תביאו משהו טוב . ד"א מה אתם חושבים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766098 זה רק להתחלה לבנתיים.. מה אתם חושבים על זה יש משהו יותר טוב לתקציב .. 1000-1500 (המערכת למשחקי XBOX360, PS2,PS3,XBOX)
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הרמקולים של לוגיטק - Z5500 חיברתי אותם לחיבורים האנולוגים (ירוק,כתום,שחור) ואני שומע רק ב-2 מהרמקולים : הבאס ושתי הקידמיים..למה ? זה הלוח שלי : Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 איפה אני מגדיר הכל..ניסיתי בהגדרות של הדרייבר קול ולא הצלחתי.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הרמקולים שלי ז"ל altec הלכו לעולם. שימשו אותי כמעט 5 שנים אני מחפש רמקולים איכותיים בעיקר לשמיעת מוזיקה (ROCK) זה הז'אנר אם זה עקרוני :-) שייתנו בערך את אותה התמורה שה ALTEC נתנה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR, ושהמחיר לא יעלה על 100 שקלים בערך. הכיוון שלי הוא סדרת הCX של סנהייזר, וכרגע אני מתלבט בין הCX400 II לCX300 II. אני יודע שקיימים הרבה זיופים בארץ לאוזניות האלו, דיברתי עם היבואן בארץ(אם כי לא הבלעדי), והוא אומר שהחנויות שמוכרות ב90-100 שקל כנראה מוכרות זיופים, האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? או שמכיר את החנויות הראשונות פה בקישור למטה ששמתי ויודע מה הן מוכרות? נינג'ה פולו למשל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל בעוד כשבוע ציוד חדש והמידע בביקורות קצת בלבל אותי בנוגע לחיבור הכבלים בינהם, לכן אני צריך מדריך קצרצר. הציוד : A.C. Ryan Playon!HD Mini Streamer Microlab Solo 7c יחוברו לטלוויזיה 32LG33R, מן הסתם של LG.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשנו מערכת קולנוע ביתית חדשה ( של LG, לא יודע את הדגם ) ואני רוצה לחבר את הממיר שלנו ( YES MAX ) למערכת. החיבור היחיד שזהה הוא חיבור כמו שמצורף בתמונה ( החיבור הימני ). מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה? ( איזור ראשון-בת ים-חולון ). לידע כללי, מדובר במערכת קולנוע ביתית עם רסיבר מובנה ב DVD. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן חברים. את הרעש די קשה לתאר, אנסה בכל זאת ואגיד שזה כאילו רעש "רעידות" ששומעים כשבדר"כ מגבירים יותר מדי והרמקול "לא יכול לעמוד בזה"..מקווה שהבנתם. בהנחה שכן, מה שמוזר הוא שאני אף פעם לא שומע ביותר מחצי מהיכולת של הרמקול (נדמה לי שהוא מגיע עם 60 ואני ב-30 גג) ולאחרונה (חודש חודשיים גג) שמתי לב שהרעש הזה קיים ומדובר באותם שירים שתמיד שמעתי (במועדפים ביוטיוב) ולא שיניתי סגנון מוזיקה או משהו. עכשיו פתחתי את הבד שמכסה את הרמקול, הכל מבחינה ויזואלית נראה בסדר גמור ואין שום דבר יוצא דופן. כמובן שמיקום הרמקולים לא שונה והם חלילה לא נפלו או ניזוקו בצורה כלשהי
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה אוזניות גדולות, אני שומע את כל סוגי המוזיקה,אני מאוד רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות גבוהה. אני לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ ולא רוצה שישמעו מה שאני שומע,רוצה ניתוק מהעולם בעיקרון אין לי תקציב מסוים,דברו איתי מה יהיה טוב...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-