אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אוזניות לנגן מוזיקה. חשבתי כרגע על K414P, אני לא אודיופיל אך גם יכול לסבול את האוזניות שבאות עם הנגן. אני יודע שתקציבי הוא דל, איך אין מה לעשות בנידון[לצערי]. *עדיף מבאג כי יש כרגע מבצע משתלם. בתודה, Quantom.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בסכום הזה רמקולים איכותיים או שכדאי לחסוך עוד קצת ואז יש משהו הרבה יותר טוב (בקצת הכוונה היא מקסימום עוד 500)? אם כן אז על אילו רמקולים הייתם ממליצים לי לשים את עיניי? (כאשר אני נוסע לשמוע אותם) רצוי כאלה שגם נראים טוב....[=
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות LCD 42" בנוסף להחליף DVD ממש ישן שלא קורא דיסקים כמו שצריך ובזמן הרצה של סרטים מופיעים ריבועים על התמונה, וגם לחבר מחשב ישן לטלוויזיה. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 שאני אוכל לחבר לטלוויזיה, למחשב וDVD או לפחות למחשב ולDVD כדי להינות מהסאונד בסירטי DVD וHD. יש רמקולים כאלה? כיצד אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני לא יודע כמה פה מכירים את האוזניות האלו של סייזנהיר הHD650 אבל הם אוזניות ה"דגל" שלהם נכון להיון. המחיר שלהם בארץ נע בין 2600 ל3000 שקל. והם נחשבות אוזניות אודיופילים טובות מאוד (לא אוזניות אייפוד שוק של 20 שקל שמקבלים עם האייפוד שעולה 2000 שקל, אבל שם אוזניות של 20 שקל) בכל מקרה אני לא בטוח שאוהב את הסאונד שלהם הסגנון שלי הוא מטאל, רוק, רוק כבד וגם קלאסית וקצת אלקטרו. אני אוהב באסים, אבל לא בצורה מטורפת ומגוזמת (לא כמו איזה מכונית עם באס עצום בבאגז' ) אוהב צליל נקי ומדוייק. ואוהב לשמוע הרבה פרטים במוסיקה שלי. העניין הוא, שאני יכול להשיג אותם במחיר של כ200 דולר (תעשו חשבון, 200 דולר = 800 שקל גג לעומת 2700 שקל לזוג חדש בארץ) השאלה האם כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא פשוטה למרות שחיפשתי בפורומים באתר לא מצאתי משו לטעמי.. אני מחפש נגן MKV ,אני יודע שבדרך כלל זה סטרימר הבעיה היא שאני לא מחפש להזרים את הסרט לטלויזיה אני מחפש מכשיר טוב, חזק שאני יוכל לחבר אליו USB עם סרט שהורדתי מהאינטרנט בדרך כלל פורמט MKV 1080P ושאני אוכל להצמיד אליו כתוביות בעברית (כמובן בפורמט SUB או STR) לא הכפת לי לקנות סטרימר שעושה את זה רק שיעשה את זה טוב וחלק וכמובן במחיר שפוי הצעות/המלצות מישהו??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברה, יש לי חבר שמחפש לקנות אוזניות אלחוטיות לשימוש בהתאמה עם הטלוויזיה שלו, פיליפס דגם 6510 PFK. טווח מחיר -500 עד 900. שימוש: מוזיקה, סרטים הוא חשב לקנות אוזניות בלוטות או wifi אבל אין לו מושג מה מומלץ וגם נאמר לו שזה עובד גרוע, כל פעם מחדש ייקח זמן עד שהחיבור בין המכשירים יעבוד ושמומלצת אוזניה שמגיעה עם מתקן שידור משלה. בבקשה עזרתכם לדגמים מומלצים שמתאימים לצרכים וטווח מחיר, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי להפעיל את הסטרימר - WD TV play הבעיה היא שכשאני מריץ סרט הכתוביות של עובדות לי. (ניסיתי את כל סוגי הכתוביות, הן באותו שם כמו של הסרט.) כתוב לי - כתוביות - כבוי בהגדרות בזמן צפיית הסרט אמור להיות לי אופציה של כתוביות (ככה כתוב במדריך) אבל אין לי את האופציה הזאת. ניסיתי בשפה האנגלית גם, אני צריך לדעת איך אני מוסיף או מגיע לאופציה הזאת של הוספת כתוביות. תודה, אור עמית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אין הגבלת כסף. הדברים החשובים שיהיו זה דבר ראשון גודל- כמה שיותר קטן ווידאו.... הדבר שכרגע הכי עומד על הפרק זה או איי-פוד וידאו שיש לו די הרבה בעיות או ללכת על איי-ריבר H10 שכרגע אין לו אופציית וידאו אבל יש מצב שיהיה בעתיד... אם יש לכם אילו שהן הצעות אשמח מאוד. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z-5500 עכשו העברתי אותם מחדר לחדר חיברתי... והכל עבד וראיתי שיחידה של הווליום עובדת ודולקת בצבע כחול ... ואחרי דקה נגעתי בטעות בחיבור החשמל לקיר והמחשב נכבה והטלוויזיה והכל כולל הרמקולים וכשהחזרתי הכל היחידה של הווליום לא נדלקת בכלל ואי אפשר לשמוע דרך הרמקולים !!! מה לעשות ???? עזרה בבקשה :'( תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנית המקורית שלי היתה לקנות משהו סביר יותר ב200 פאונד (אני גר בבריטניה) אבל אחרי כמה הוצאות לא מתוכננות (מיסו אותי ביתר ואלוהים יודע מתי אני אראה את הכסף בחזרה) החלטתי ללכת על סידור קצת יותר פשוט כרגע ולקנות solo6c בשביל התחלה ואחרי זה נראה. למיטב הבנתי יש דור ישן וחדש, ההבדל במחיר ביניהם די משמעותי,90 פאונד מול 120, האם יש הבדל ממשי בחומרת הרמקולים שמצדיק הפרש של 30 אחוז?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש mp3 לאוטו ונתקלתי בנגן הזה http://www.pompa.co.il/details.asp?id=243&lead_id=&look= הוא נראה כמו פתרון לא רע והמחיר גם הוא לא רע בכלל. כעקרון אני אשמח להמלצות על נגן MP3 בטווח מחירים של עד 1400 ש"ח שיתנו איכות טובה. ואם למישהו בא להמליץ על רמקולים עד 600 ש"ח (אחוריים בלבד) אני אשמח. אני מחפש איכות טובה עם פחות חשיבות לעצמה. ה 40W של הרוקפורד יספק אותי. עריכה: אם מישהו מכיר גם את החנות (Pompa) ויכול לתת חוות דעת ו/או המלצה על חנות באזור ראשון אני אודה לו מאד.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות .. את ה IAudio X5 20GB .. אני מתכננן לקנות אותו בבאג מחשבים .. 1600 שקל .. ! אני קונה את זה עם הסוללה הקלה .. ! מה אתם חושבים עליו .. כדאי אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני עושה ווליום גבוה יחסית או אפילו בינוני יש מדיי פעם קליקים מעצבנים ברמקולים מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות רמקולים ברמה. שמעתי על החברה שהיא זולה יחסית, שיש לה רמקולים על רמה! מה אתם אומרים כדאי לקנות? (בתקציב עד 400 שקל) -השימוש הוא לצורכי משחק ומוזיקה. אם זה משנה אז הכרטיס קול שלי הוא- creative sound blaster 128bit . תודה מראש!!
-
אני רוצה לקנות נגן DIVX על איזה נגן אתם ממליצים שיש בו את הקרטריונים הבאים : עדכוני גרסא , קורא כתוביות בעברית וכל סוגי הדיסקים של DVD . כמו כן אם יש למישהו המלצה ל DVD-R שקורא גם DIVX. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אז בעיקרון יש לי תקציב מאוד מוגבל (באזור ה 100 ש"ח), ביד שניה אין כל כך מוצרים, ואני צריך רמקולים עם RMS טוב. באינטרנט נתקלתי בהצעות דוגמת אלו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCCSQ310 רמקולים QUE 28W RMS ב 130 ש"ח. או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JISK8055 רמקולים SUNKYO 45W RMS ב150 ש"ח. (בניגוד לחברות אחרות שנותנות כ10 W RMS במחירים האלו.) תהיתי אם כדאי לקנות אותם, או שהם משקרים בתאור המוצר/המוצר יתקלקל מהר מאוד/ איזשהם פאקים אחרים... הרמקולים בשביל מוזיקה, משחקים, סרטים ומפגשים חברתיים (מסיבה של נניח 20-30 איש). למחשב כמובן. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.cowboom.com/product/538992 מדובר בדגם עם חלק נוסף - ספיקר לחיבור לטלפון סלולרי. אין משלוח לישראל אבל משלוח מוזל דרך usaddress יביא את המחיר לכ-65 דולר. המחיר בארץ 300 שח ומעלה, לאוזניות בלבד. מי שגר או עובר בארה"ב הרוויח
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה! תשמעו, קניתי DVDלפני כ4 חודשים +חבילה של רמקולים 5.1 .ואני כבר איזה חודשיים לא משתמש ברמקולים ורואה סרטים בDVD כאשר את הקול אני שומע מהטלוויזה. עכשיו השאלה שלי- אני יכול לחבר את הרמקולים (שבאו עם הDVD ) למחשב במקום שני הרמקולים הסטאנדרטים והמעפנים?אם כן אפשר בבקשה הסבר? יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אם והוא Realtek AC'97 Audio מחכה לתשובה,תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברי פורום אודיו רכשתי לא מזמן את הכרטיס שמצויין בכותרת. המוכר ציין שהכרטיס לא היה הרבה בשימוש והוא כמו חדש. התקנתי אותו על המחשב שלי ומיד אחרי ההתקנה התחילו תקלות של קפיאה מסכים כחולים windows dump. חשוב לציין שהלוח אם הוא מבוסס על שבב אנפורס 4 אולטרא SLI. הכרטיס נבדק על שני לוחות אם מבוססי אנפורס 4 אסוס A8N פרמיום או דלוקס (זה כמעט אותו לוח) אביט KN8 SLI מערכות ההפעלה XP ו - 7 32 ביט תוכנות הכרטיס : דרייברים 2:0 2:2 תוכנת הפעלה גרסת 2:2 ו 2:0 בכל האפשרויות היו התקלות שתיארתי בהתחלה.יש מה לעשות?? האם בגלל שהכרטיס מבוסס PCIE הוא לא מסתדר עם אנפורס 4?? כי אותו כרטיס על PCI עובד חלק.(יש לי אותו בשתי גרסאות)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המכשיר נקנה בערך לפני שנה וחצי, משיטוט ברשת הבנתי שככל הנראה מדובר בתקלה בספק הכח. הצלחתי להדליק אותו פעם אחת ע"י שימוש בכפתור ה- Reset. זה החזיק כשבועיים, עד שאותה תקלה חזרה גם היום ומאז אני לא מצליח להדליק את המכשיר. הבנתי שניתן לקנות בערך ב- 50$ מהאתר של Popcorn Hour (היצרנית) ספק כח חלופי. קודם כל בשביל להיות בטוח שמדובר בספק אני אבדוק אותו עם ספק כח סטנדרטי של מחשב. האם יצא לכם להתקל בתופעה הזו? האם יש ספק כח חלופי במימדים דומים וזול יותר שאוכל להשתמש בו בשביל הסטרימר? תודה. התקלה פחות או יותר מתוארת כאן: C-200 PSU fejler
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי אחד מהאוזניות דיי נדפקו, צד אחד הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את האוזנייה הצלחתי לסדר את העניין חלקית. הבעיה היא שבצד אחד שומעים 70% פחות מהצד שני. כאשר אני רואה סרטים עם חברה שלי אנחנו מחברים שני זוגות אוזניות. השאלה שלי האם יש דרך לחבר את שני האוזניות אבל עם איזון שונה? (למנוע בלבול, אני יודע לאזן דרך מנהל השמע, אבל השאלה שלי האם אפשר לאזן רק זוג אחד של האוזניות ולהשאיר את השני כרגיל.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הוצאתי מנגן COWON D2 אוזניות 74mW כדי להשתמש בהם כתחליף לרמקולים במחשב. חיברתי אותם לחיבור ירוק קדמי ולא שומעים כלום. כל הדרייברים מעודכנים.... עריכה: שכחתי לציין, עכבר ימני על הסמל של הרמקול בסרגל המשימות --> התקני השמעה --> מופיע לי בחיבור הזה "לא מחובר".
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולי מדף של WHARFEDALE אני מעוניין ביחידת סאב כי דיי חסרים לי צלילים נמוכים(אני שומע די הרבה ראפ ואלקטרו) הרמקולים מחוברים למגבר שמחובר לAUDIGY 2 ZS תקציב סביבות 1000 ש''ח אני מוכן לקנות יד שניה*
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6393?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 VS http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/5804?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 שימושים: סירטונים, משחקים, משחקי רשת, סרטים. תקציב: עד עד עד 250- כמה שפחות יותר עדיף. הערות: רמקולים טובים, איכותיים, 30W אפילו יספיק.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם הטייפ הוא:DC-Z72 של חברת Pioneer לפני כ5 שנים קילקלתי אותו בכך ששיניתי את המתחים שלו והפיוזים נשרפו.. עכשיו אני לא יודע על אלו מתחים הוא אמור להיות, במידה שאני יחליף לו את הפיוזים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-