עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fp581,

מישהו יכל להגיד לי לאיזה נגן פלש יש את איכות הסאונד הכי טובה? אין מגבלה בתקציב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ravid,

שלום לכולם, יש לי ברכב את המערכת הזאת: רדיו-דיסק של פיונייר דגם 580MP, רמקולים של מורל Pulse, רמקולים שהיו ברכב אבל לא רעים האמת משום מה. התכנון הוא שהרמקולים מקדימה יקבלו הגברה וגם יחובר סאב, ככה שאני צריך מגבר עם 4 ערוצים. איזה כדאי לקנות (וגם איפה) בתחום ה 1000 שקל (אם אפשר אז לא לעבור). תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג LG BH3040S שמחוברת באמצעות כבל אופטי לטלוויזיה מסוג LG יש אפשרות לשלוט על הסאונד של המערכת באמצעות השלט של הטלוויזיה במקום להשתמש בשלטים נפרדים ? ניסיתי לדבר עם נציג של היבואן של LG והוא אמר לי שאם אני אחבר את המערכת באמצעות HDMI אני אוכל לשלוט לא הבנתי מה הקשר וגם ככה זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ראיתי כמה לוחות אם שיש להם כרטיס קול מובנה ..חלקם עם 6 ערוצים וחלקם 7 או 8 . לא כ"כ מבין בזה ...האם זה קשור לכמות היציאות\כניסות בחלק האחורי של הלוח ? או שזה מיועד לערוצי הקלטה עם תוכנות או בכלל שזה קשור לכמות הרמקולים שניתן לחבר למחשב (קולנוע ביתי) ? אודה אם תוכלו להסביר בקצרה בנושא או אפילו קישור למאמר \ ת'רד (עברית) .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. וכמה אמור לשקול שיר ממוצע בפורמט כזה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dman23,

כרגע אני חושב על פלאזמה של סמסטנג d490 מישהו מכיר והתנסה עם המסך במשחקים? או בכלל דעות על פלאזמות ומשחקים יתקבלו בברכה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. עריכה: און כנס אמרו לי שתכול לעזור לי אוליי הנה אחד מהחמודים שלי.... (חייב לציין שבשילובם עם מגבר onkyo הם אדירים!!!!!) לא מזמן נשרף לאחד הטוויטר(במסיבה) ואחרי כמה ימים (אחרי מסיבה נוספת למען האמת) גם השני נשרף..... (רק בשביל ה"פרוטוקול" התמונה היא לא בחדר שלי אלא בסלון....) מישהו יודע כמה בערך אמור לעלות טוויטר בגודל הזה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Wiz01,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לפרסום ההודעה הזו... יש לי רמקולים ממש ישנים (בני יותר מ-5 שנים) של YAMAHA ולאחרונה הם התחילו לעשות לי בעיות, עד שלבסוף הפסיקו לעבוד. אין לי מושג אם הבעיה בשנאי או ברמקולים עצמם, בעבר הייתי "משחק" קצת עם החיבור והיה מסתדר, אבל עכשיו אחרי שעות של ניסיונות הם מסרבים להידלק. השאלה שלי היא כזו, האם שנאי רגיל (15V DC כמו השנאי המקורי) יתאים? ומאיפה אפשר לקנות אחד זול? שאלה נוספת היא, אם מתברר שהבעיה היא ברמקולים (אני לא חושב שיש משהו לא בסדר מלבד המגעים) האם ניתן לתקן דבר כזה? ואם כן, איפה? תודה מראש, אלון.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by KL-xXx,

שלום רב, לכולם יש לי שאלה (יותר בעיה) שמטרידה אותי קבר זמן רב והיא כזאת: אני חיברתי למחשב שלי מערכת הכוללת: גוף מערכת סטריו של AIWA אשר משמש כמגבר ואליו שני רמקולים גדולים. והכול עובד מעולה, אבל יש לי בעיה אחת: כל הזמן אני שומעה רעש של חשמל מתוך הרמקולים. לאחר קצת בירורים הבנתי שזה בגלל ש"אדמה" במחשבים מחוברת ישירות לגוף המארז וזה מה שגורם לי לשמועה את הרעש ושזה אצל כולם ואין מה לעשות עם זה. אז השאלה שלי היא, האם זה באמת אצל כולם והאם באמת אני לא יכול לעשות עם זה כלום?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את ה-Z5500, אך בכל חנות ששאלתי אומרים שאין אותה בכלל בארץ כרגע. ועד כמה שאני יודע, אין גם אחת שמשתווה לה (גם המערכת של קריאייטיב היא 7.1, ואין לי צורך בכל-כך הרבה, וגם היא לא משתווה לה). מישהו אולי יודע מתי יחודש המלאי בארץ? ואם יש דרך ליצור קשר עם הספקים? אני ממש אתבאס אם אני לא אצליח להשיג אותה... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שמעתי שהכרטיס הזה מומלץ ל HTPC רציתי לברר אם הוא מאפשר הקלטה מערוצים שונים? כלומר שבבוקר יקליט מערוץ מסוים ובערב מערוץ אחר. דבר נוסף - האם הוא יכול להקליט מערוץ מסוים בזמן שצופים בערוץ אחר? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קחו קישור לסאב http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-10&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=11 איך הסאב הזה??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לחבר את הXbox 360, המחשב והממיר לטלוויזיה ולמסך המחשב, ושהשמע יהיה דרך הרמקולים של הטלוויזיה ו/או של המחשב. אני צריך משהו שהוא כמו רסיבר אבל לרמקולים מוגברים (כלומר מכשיר שיעביר קול ותמונה בין שני המסכים ושני הרמקולים בצורה פשוטה) בגדול אני צריך 3חיבורי HDMI כinput ושני חיבורי HDMI כoutput. אם יהיו עוד חיבורים זה יהיה נחמד (rca וכו'), ויש עוד משהו שדי חשוב לי זה שאני יוכל להשתמש באוזניות בשביל לשמוע (במחשב זה פחות בעיה אבל בטלוויזיה זה כבר סיפור אחר). לא מצאתי סידור כזה או אחר שעובד למרות שעל הנייר זה נשמע לי די פשוט. נתקלתי בכבל הזה בשיטוטים באינטרנט ונראה לי שיהיה אפשר להעביר בעזרתו סאונד לרמקולים במחשב מבלי לנתק את המכשירים האחרים מהרמקולים של הטלוויזיה)…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by 1itay1,

אני רוצה לקנות אוזניות לא לבית אלה לנסיעות לבחוץ וכ"ו..... אני קראית בFAQ על האוזניות אבל חשבתי אולי יש עוד דברים, כמו כן יש לי את הגישה להביא מגרמניה את האוזניות אשר תציאו... אני בעיקר מתעניין באוזניות in-ear או בכל האוזניות אשר אוטמות רעשים ואינם כבדות. אני חשבתי על sennheiser hd25-1 ii אבל חשוב לי לשמוע דעות של אחרים ולא ללכת ראש בקיר בדעותיי.. תודה לכל העונים והעוזרים, איתי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by AMITOC,

שלום,אני רוצה לשדרג את הסאונד בביתי כיום מחוברת לה מערכת סטריאו. הכרטיס קול הוא סאונד סטורם שנמצא על האסוס נפורס 2 שלי בכל אופן התקציב למערכת שלא צריכה לכלול יותר משני ערוצים הוא 1500 ש"ח אפשר טיפה יותר אבל לא רצוי. אני ממש לא אוהב באס כך שהמון מערכות אינם יכולות להיכנס לרשימה. החדר בו תחובר המערכת הוא דיי גדול . אם אין מערכת שמיועדת למחשב אני אעלה את התקציב כדי שיכולול רסיבר. תודה מראש,עמית

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by lior5,

מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהרסיברים הבאים (משדרג אחרי 20 שנה...) Pioneer VSX924 ONKYO TX-NR646 PIONEER VSX-923-K Denon AVRX1200 SHERWOOD דגם: R904N

17. שלום לכולם , אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב . התקציב הוא בסביבות 420 ש"ח . שאלתי היא האם אכן ATP3 של Altec lansing היא הבחירה הטובה ביותר? תודה על העזרה חברים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gameon,

הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mrraz,

חזרתי עכשיו מסוף שבוע באילת וכמו כולם עברתי בקניון מול הים ראיתי בחנות של שקם אלקטריק רמקולים של אלטק ATP3 ב 465 שקל בחנות הדיסקים דיסק קלאב דיסקים לצריבה כפול 48 מפירמות ידועות במחירים ממש זולים שבעים ומשהו שקל ל-50 דיסקים (כמו בנקיו) ועוד הרבה מוצרים במחירים ממש טובים והכל מחירים רגילים ובלי לבקש הנחה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב? יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by swg,

השאלה בכותר אני מתכוון אולי להביא אותו בזמן הקרוב אז מבחינת שמע אני יודע שהוא פצץ נשאר רק העניין של השליטה\נוחות\תקראו לזה איך שתקראו לזה(פעם מישהו קרה לזה ליטוף ) אני מדגיש אך ורק בעליהם הנכבדים של מכשיר זה -X5L- מוזמנים לענות מפני שגם אני החזקתי אותו כמה זמן ביד אבל זה לא משתווה לזמן ממושך תסכימו איתי *חשוב להדגיש שכולם יכולים להגיב אני לא בא ואוסר על אף אחד אם להגיב או לא שלא תבינו אותי לא נכון תודה swg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני רוצה לקנות נגן כזה למי יש הצעות בטווח המחירים 500-1000 שח?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Killer Storm,

אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני משתמש היום ברמקולים של לוגיטק, ה Z5500 שלהם ובכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון שיצא והוא מגיע עם פאנל שיש בו כל מיני סוגי חיבורים ואחד מהם הוא האופטי בחיבור טוסלינק, השאלה שלי לגבי זה איך הלוגיטק יכולים לשדר 5.1 כמו שהחיבור האנלוגי יודע להוציא? כי שמתי לב שבחיבור האופטי ברמקולים האלה יש 4 מצבים של - סטריאו, סטריאו X2, דולבי דיגיטל PL2 למוסיקה ודולבי דיגיטל PL2 לסרטים, ולעומת זאת בחיבור האנלוגי יש גם דבר שנקרא DIRECT שזה בעצם מצב שהרמקולים משמיעים בדיוק מה שיוצא מהכרטיס קול ובלי שום פיענוח מצידם... לרמקולים האלה אין אפשרות להשמיע 5.1 דרך החיבור האופטי כמו שהאנלוגי יודע להוציא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by D-M-X,

איזה אוזניות טובות יש במחיר הזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.