עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bykeking,

אז ככה, אחרי שירדתי מטלויזיה חדשה ושטוחה לחדר, אני חושב על קניית מערכת. התקציב שלי הוא בערך 2500 לכל העסק. אני רוצה מערכת איכותית עם סאונד צלול ונקי מרעשים גם בווליום חזק. אני שומע הכל. בעיקר מטאל, פאנק ואלקטרוני. אני צריך את המערכת בשביל לנגן מוזיקה מהמחשב ולכן אין צורך ברסיבר. אני ממש לא מבין כלום בנושא ואני אשמח לקבל טיפים והמלצות למערכות מומלצות. אני לא רוצה "רמקולים למחשב" אלא מערכת "אמיתית". תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by פולי הקנטאור,

יש לי מחשב HP ProBook 440 G4 ואוזניות Audio-technica M40x. המחשב לא מוציא שום סאונד (גם ברמקולים) וניסיתי את כל הפתרונות שיש באתר של HP, ניסיתי להחליף כבלים, בדקתי שהאוזניות מתפקדות גם בחיבור למכשיר אחר וכלום לא עבד. יש למישהו פתרון? תודה רבה מאוד לכל העונים והעוזרים.

3. Started by Nasok,

טוב בשעה טובה קניתי את Z5500 וסידרתי אותו על העצות שלכם. הכול נשמע ממש טוב רק מדבר אחד אני לא מרוצה! מהבאס!! הדבר המפלצתי הזה בכלל לא מרגישים אותו הצלחתי להוציא הרבה יותר עם הATP 3 שלי. יש למישהו עצות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי את ה- JBL Creature שנקנו לפני כחודש וחצי. עכשיו מאז שהם נקנו היו שיר או שניים עם באס חזק, שהסאבוופר התחיל להשמיע צלילי "זמזום" כאילו משהו רועד בפנים. מכייון שזה סאבוופר, חשבתי שזה לגיטימי אבל נראה לי שזה מוגזם כבר... השוותי באותו שיר ל- ATP3 של אחי באותו ווליום בערך ולא היה רחש קטן אפילו. כמובן שהזמזום הוא לא מרעידה על השולחן, גם כשהוא באוויר זה קורה. השאלה היא האם לממש אחריות או שזו בעיה ברמקולים האלה.. תודה לעוזרים, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. עריכה: און כנס אמרו לי שתכול לעזור לי אוליי הנה אחד מהחמודים שלי.... (חייב לציין שבשילובם עם מגבר onkyo הם אדירים!!!!!) לא מזמן נשרף לאחד הטוויטר(במסיבה) ואחרי כמה ימים (אחרי מסיבה נוספת למען האמת) גם השני נשרף..... (רק בשביל ה"פרוטוקול" התמונה היא לא בחדר שלי אלא בסלון....) מישהו יודע כמה בערך אמור לעלות טוויטר בגודל הזה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dviraz,

אני רוצה לחבר את המערכת סטריאו שלי למחשב איך אני עושה זאת אם אפשר להוסיף תמונה אני ישמח!!! :)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by coco,

למי שיש את הכרטיס הזה יכול להגיד לי עם באמת יש שיפור משמעותי באיכות הסאונד ובאיכות ההקלטה, ואם הכרטיס הזה באמת כל כך טוב ומשתלם כמו שאומרים ??? ??? נ.ב למחשב שלי מחובר מגבר שאליו מחוברים 2 רמקולים גדולים (3 - WAY) מעץ (של חברה מקצועית איכותית).

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by iCe_bLaSt,

אבא שלי טס לארה"ב בקרוב - הבנתי שזה האוזניות הכי משתלמות במחיר , אבל אפשר עוד כמה שמות של אוזניות באותו איזור? אני מחפש אוזניות בלי מגבר (מן הסתם בכזה תקציב ...) בעיקר אני שומע מוזיקה עברית או רוק קלאסי - מוזיקה שקטה בקיצור. אל תציעו לי את הGRADO SR60 - הן יקרות מדי , 50 דולר זה הגג לגמרי.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by GQ4U,

אני מסכים אתכם מראש שלאנשים שאוהבים סינמה שווה להשקיע יותר אבל זה בשביל סבתא שלי והיא לא מוכנה להשקיע שקל נוסף. בטווחים האלה אני לא מתצא ולכן אני זקוק לעזרת מומחים בעלות\איכות עבור 1400 שח. איזה דגמים לשקול? (קישורים לזאפ יעזרו)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג MICROLAB H-600 שמחוברת למחשב כרגע רק עם 3.5MM. בשביל לחבר 5.1 יש בסאב כזה חיבור: http://imageshack.us/photo/my-images/17/20111k.jpg/ כפי שאתם רואים 6RCA כל אחד בצבע שונה וכל אחד אחראי על רמקול אחר. (זה נראה בתמונה שיש 2 לבנים אבל אחד הוא אפור) עכשיו הגיעו עם המערכת כבל מתאים שיש בו 2 מכל צבע ובסך הכל 12 חיבורים: http://imageshack.us/photo/my-images/29/20211d.jpg/ אם אני מביא מתאם של 2RCA ל3.5MM (למשל החיבור RCA של הסנטר והחיבור RCA של הבאס) ואחבר אותם לחיבור של C/SUB בכרטיס המובנה של הלוח אם זה יעבוד? וכך גם לגבי השאר.. ואם כן, שווה להשקיע בכרטיס creative sounblaster X-Fi 5.1? שמה יש 2 חיבורי RCA שמיועדים ל2 הרמקולים הקדמיים והשאר אותו דבר ע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by viperch1x,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (חשוב לציין שאני משחק כרגע משחקים כגון TACTICAL OPS COUNTER STRIKE COD) וזה השימוש היחידי של האוזניות. כרגע יש לי את הסנהייזר PC350 שאני לא ממש מרוצה מהם אני שומע שמתקרבים אליאבל אני לא שומע בדיוק מאיפה כאילו מאיזה כיוון. יש לי כרטיס קול בנוי בלוח אם (7.1 נראה לי כי יש שם 6 יציאות). אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות על מנת לקבל את הביצועים הכי גבוהים שאפשר למטרה שלי שזה לשמוע צעדים ויריות. אני מתלבט בין 3 אוזניות עיקריות הרייזר מגלדון, סטיל סרייס 5HV2 עם או בלי הכרטיס קול USB או ה 7H החדש של סטיל סרייס. בבקשה מי שבאמת מבין ויכול לתת לי מידע מדויק לגבי מה הכי מתאים לצריכים שלי זה יהיה מעולה. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by swg,

השאלה בכותר אני מתכוון אולי להביא אותו בזמן הקרוב אז מבחינת שמע אני יודע שהוא פצץ נשאר רק העניין של השליטה\נוחות\תקראו לזה איך שתקראו לזה(פעם מישהו קרה לזה ליטוף ) אני מדגיש אך ורק בעליהם הנכבדים של מכשיר זה -X5L- מוזמנים לענות מפני שגם אני החזקתי אותו כמה זמן ביד אבל זה לא משתווה לזמן ממושך תסכימו איתי *חשוב להדגיש שכולם יכולים להגיב אני לא בא ואוסר על אף אחד אם להגיב או לא שלא תבינו אותי לא נכון תודה swg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idan1836,

מה הכלים הדרושים לי לביצוע הפעולה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Eranl99,

שלום לכולם, לרגל התנתקות צפויה מהוט, אני רוצה לרכוש מוצר שיאפשר לי בעיקר: 1. צפיה בסרטים מהמחשב (או שנמצאים על דיסק המחובר לכלי) 2. קליטת שידורים דיגיטלים (עידן) נאמר לי שיש סטרימרים הכוללים כבר את הממיר הדיגיטלי - האמנם? - אשמח להמלצות. אגב - פחות קריטי לי שיקלוט ישר מהמחשב. אם יוצא יותר זול, אין לי בעיה עם מכשיר שצריך להעביר אליו עם דיסק חיצוני. (גם ככה, בינתיים אין לי רשת אלחוטית בבית. אולי בעתיד תהיה) בנוסף - ראיתי ביד 2 שמוכרים "ממירים לווייניים" לקליטת ערוצים מהעולם - האם הם קולטים גם ערוץ 2\10? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. ההודעה ממיסטיקריבר: Looks as though iriver may be readying the release of an 8GB version of it's U10 player. The german site mp3-player.de has an information page concerning the upgraded player. הלינק למקור: http://www.mp3-player.de/artikel.php?ArtNr=2087 נגן הפלאש הטוב ביותר שקיים לדעתי שיהיה... יש לו תמיכה בתמונות, רדיו, הקלטה ,סרטים (15 FPS) וכמובן שירים! והכל במכשיר פצפון, יפה ובעל ניווט נוח.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by miki20008,

מחפס נגן ב 1100 שקל איכותי עים הקלתה רדיו 5 גיגה לפחות לין אין אוות 2 או 1 הכל שיהיה אני עכשיו עים 512 גנרי ולאח שלי יש romba 512 creative משהו בן זונה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בערך ב150 ש"ח(לא בטוח, עזבו מחיר עכשיו)הרמקולים טובים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי אודיגי' 2 ZS ואני שם כל מיני אקולייזרים ואפשרויות שיש לכרטיס להציע (כיוון trable ו bass) ועוד כל מיני אקולייזרים שונים, חבר שלי אמר לי שזה גורם לגריעה בצליל ולהריסת האיכות. האם זה נכון?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by evyatar133,

שלום, שאלתי כבר כמה שאלות בנוגע ל-Z5500 והתלבטתי הרבה ובסוף החלטתי שלא לקנות אותה. ראיתי שיצאה הz906 והחלטתי שאותה אני רוצה. עכשיו השאלה היא:אני צריך לחבר אותה למחשב ps3 וממיר hot,הבנתי שהמערכת יכולה להתחבר לשלושתם והשאלה היא איך? עם איזה כבלים? אני בתהליך של מעבר דירה והכבלים עוברים בקיר כך שאני צריך תשובה כמה שיותר מהירה כדי לארגן את זה. תודה רבה לעונים, אביתר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני שומע מוזיקה רק מהמחשב וכמו כן הרמקולים מיועדים רק למוזיקה ולא לשימושים אחרים. חשוב לי שיהיו חזקים. הם אמורים להיות מחוברים ישירות למחשב ולא דרך רסיבר או מכשיר חיצוני. אני רואה פרסומים על מערכות קולנוע ביתי בסכומים מגוחכים של 600 שקל שכוללים DVD מגבר וסט רמקולים. האם זה עונה על דרישותיי? כי נראה שהעוצמה של הרבה רמקולים תהיה חזקה וזה מה שאני מבקש. אני לא מבין במושגים ולכן אבקש הפניה למה שאתם ממליצים. תודה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג LG BH3040S שמחוברת באמצעות כבל אופטי לטלוויזיה מסוג LG יש אפשרות לשלוט על הסאונד של המערכת באמצעות השלט של הטלוויזיה במקום להשתמש בשלטים נפרדים ? ניסיתי לדבר עם נציג של היבואן של LG והוא אמר לי שאם אני אחבר את המערכת באמצעות HDMI אני אוכל לשלוט לא הבנתי מה הקשר וגם ככה זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by lior5,

מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהרסיברים הבאים (משדרג אחרי 20 שנה...) Pioneer VSX924 ONKYO TX-NR646 PIONEER VSX-923-K Denon AVRX1200 SHERWOOD דגם: R904N

23. Started by RedHawk4,

שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי אני צריך המלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). טנקס :-*

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500. גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.3 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708614 המון תודה על העזרה !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים