אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
האם שווה לחכות לH10 JUNIOR או לקנות IAUDIO U2\G3? אגב אני עד עכשיו מתלבט בין G3 לU2 מבחינת סוללה..מבחינת זמן, הG3 מצליח להוציא בערך 40 ולא 50. אבל מה? אם אני אקנה U2 והבטריה תמות בעוד כמה שנים, להחליף אותה יהיה סיפור. מצד שני, הG3 דורש קניה של בטריות = עוד כסף עריכה: http://reviews.cnet.com/4520-7964_7-5134106-1.html?tag=tnav זה מדריך שמסביר מצוין באנגלית בקשר לקנית נגני MP3 בכלליות
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה! תשמעו, קניתי DVDלפני כ4 חודשים +חבילה של רמקולים 5.1 .ואני כבר איזה חודשיים לא משתמש ברמקולים ורואה סרטים בDVD כאשר את הקול אני שומע מהטלוויזה. עכשיו השאלה שלי- אני יכול לחבר את הרמקולים (שבאו עם הDVD ) למחשב במקום שני הרמקולים הסטאנדרטים והמעפנים?אם כן אפשר בבקשה הסבר? יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אם והוא Realtek AC'97 Audio מחכה לתשובה,תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות .. את ה IAudio X5 20GB .. אני מתכננן לקנות אותו בבאג מחשבים .. 1600 שקל .. ! אני קונה את זה עם הסוללה הקלה .. ! מה אתם חושבים עליו .. כדאי אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולי מדף של WHARFEDALE אני מעוניין ביחידת סאב כי דיי חסרים לי צלילים נמוכים(אני שומע די הרבה ראפ ואלקטרו) הרמקולים מחוברים למגבר שמחובר לAUDIGY 2 ZS תקציב סביבות 1000 ש''ח אני מוכן לקנות יד שניה*
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה שמייצרת רמקולים Dynuadio Acoustics? אמרו לי שהיא מייצרת רמקולים או מוניטורים (אני לא יודע אם יש הבדל) ברמה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שהן אטומות לרעש ואיכותיות אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח אני חשבתי ללכת על Sennheiser CX300 או Sennheiser CX300II איך הן בהשוואה לאוזניות אחרות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס קול ל raspberry pi כרגע יש לי רמקולי מחשב 5.1 של קריאטיב. האם יש כרטיס קול 5.1 ל raspberry pi תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים. בימים האחרונים הסנטר שלי משום מה לא מתפקד. אני יודע שהוא עובד פיזית (הרמקול עצמו, הכבל וכו) מכיוון שכאשר אני משחק ב PS3 הוא משמיע את הצלילים שמשודרים אליו (הדיבור במשחק), אך רק כאשר אני משדר סאונד מה HTPC משום מה רק שני הקידמיים עובדים ללא הסנטר. ניסיתי להסיר ולהתקין את ה SHARK CODEC PACK ואת הדרייבר של הכרטיס קול, ללא הועיל. זוהי החומרה איתה אני רץ: כרטיס קול בלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3436#ov שמחובר מהיציאה האופטית לרסיבר Yamaha RX-V863. שוב, זה 99.9 אחוז הגדרות ב HTPC מכיוון שבחיבור לקונסולה הכל עובד שפיר. רעיונות אפא ומה לבדוק שלא בדקתי עדיין?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גודל החדר 4x4. המחשב נמצא בפינה אחת של החדר, הטלויזיה בפינה הסמוכה. המרחק ביניהם 3 מטרים בערך. אני מעוניין לנגן סרטים במחשב ולצפות בטלויזיה, כלומר הטלויזיה תשרת אותי רק בשביל הצגת המחשב ולא לצפיה בשידורי yes\hot (אין ממיר\אנטנה וכד'). הכ.מסך תומך בחיבור מס' מסכים לאותו מחשב. אני רואה כל מיני משדרים אלחוטיים באזור ה200 ש"ח. זה אמין?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות IN EAR טובות במחיר של עד 200 שקל. אשמח גם לשמוע המלצות לאוזניות יקרות יותר ששוות את ההפרש. האוזניות ישמשו למוסיקה בעיקר. מקור: D2+ תודה רבה! *הסתכלתי באשכול הסברים הזה, ורציתי את הSE102, אבך KSP העלו את המחיר וזה כבר לא בא בחשבון.. :-\
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Grado SR60 או AKG K81? (האם יש מקום להשוות אותם ל e2c מבחינת איכות סאונד או שהם מנצחים בלתי מעורערים?) אני רגע לפני רכישה. כבר רכשתי Creative Zen Vision M שיחובר אליהן.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפילו בפחות מהמחיר העיקר שהאיכות טובה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקנות טלוויזה בארה"ב ורציתי לדעת, למעט ה PAL האם יש עוד שאמור להיות בטלוויזיה, אולי שיטת קול או תדרים שונים? אני מחפש מידע בנושא כבר כמה ימים ואשמח לכל מקור מידע. בנוסף לדעתכם עדיף? http://www.prestigecamera.com/product.asp?id=snfwd42pv1b&l=Froogle http://www.110220volts.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=TH-42PWD7UY http://www.worldwidevoltage.com/detail.aspx?ID=945 תודה מראש רן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אחרי שראיתי את הכתבה על זה בעמוד הראשי התעניינתי. אין לי בכלל טלוויזיה בבית, אין הוט ואין יס, אין כלום (אני בדירת סטודנטים ורואה הכל במחשב, מוריד וכו'). בקיצור, נראה לי פרקטי לקנות כזה ממיר דיגיטלי למחשב ולהתחיל לראות ערוץ 1/2/10 במחשב - בעיקר לקראת המונדיאל שישודר רובו בערוץ 1 ;D מעיון קצר בקטגוריה הרלוונטית בזאפ ראיתי שיש די הרבה אופציות מ-80 שקל ועד כמה מאות. חלק באים עם שלט, זה ממש לא מעניין אותי. לגבי הקלטה גם לא ממש נראה לי חשוב, אני מניח שזה אפשרי בכל מקרה עם תוכנות צד שלישי - אם כי העניין של 'pause' לשידור חי נראה מאד נוח, מה שיש ברובם לפי מה שהבנתי. במחיר של 100-200 שקל זה הרבה יותר פרקטי בשבילי מכל אופציה אחרת, בוודאי בשביל לראות את המונדיאל. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח להצעות והמלצות לטלוויזיות 32 אינץ' לחדר, תקציב 2000 ש"ח פלוס מינוס, בלי יותר מדי חריגות. אשמח לדברים הבאים: שהטלויזיה תהיה מאחת החברות הבאות- LG, Pansonic, Toshiba, Sharp *Full HD *כניסה HDMI חובה, כניסת USB אופציונלי. *עדיפות לתמיכה בעברית [במיוחד בכתוביות כי אני יודע שPANASONIC לא תומכת למרות שהטלויזיות שלהם טובות ומזל שיש HDMI] *תמיכה בפורמטים פופלריים כמו MKV ו/או אודיו H264,AC3 וחבירהם. תודה רבה :]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם הטייפ הוא:DC-Z72 של חברת Pioneer לפני כ5 שנים קילקלתי אותו בכך ששיניתי את המתחים שלו והפיוזים נשרפו.. עכשיו אני לא יודע על אלו מתחים הוא אמור להיות, במידה שאני יחליף לו את הפיוזים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות לריצה ואימון בחדר כושר..בתקציב של עד 200ש"ח העיקר שלא יפלו מהאוזן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנית המקורית שלי היתה לקנות משהו סביר יותר ב200 פאונד (אני גר בבריטניה) אבל אחרי כמה הוצאות לא מתוכננות (מיסו אותי ביתר ואלוהים יודע מתי אני אראה את הכסף בחזרה) החלטתי ללכת על סידור קצת יותר פשוט כרגע ולקנות solo6c בשביל התחלה ואחרי זה נראה. למיטב הבנתי יש דור ישן וחדש, ההבדל במחיר ביניהם די משמעותי,90 פאונד מול 120, האם יש הבדל ממשי בחומרת הרמקולים שמצדיק הפרש של 30 אחוז?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אקנה אותו בחו"ל (אפשר להמליץ על דגמים שאין בארץ) אני רוצה לפחות 1GB והכי חשוב שלא תיהיה לו יציאה של usb build in יש אחד כזה של 1GB אחלה דיסק אונקי אבל הבעיה שלו שהיציאה שלו מתנדנדת (עובד כשנה שלמתי עליו כ520 ש"ח - אני יודע שהוא לא שווה בגרוש) ושיהיה צליל אכותי. אם אתם רוצים על mp4 אז אני מעדיף על מסך יותר מ1.5 אינטש כי לא רואים טוב במסכים הללו(צריכים משקפים) אני מעדיף mp3 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין גדול בטלוויזיות, אז אני צריך את העזרה שלכם פה. אנחנו צריכים טלוויזית FULL HD בשביל החדר של ההורים, יש מרחק של כ-3 מטר בין הקיר שעליו נתלה את הטלוויזיה לאיפה שנשב לצפות אני צריך שתמליצו לי על טלוויזיה טובה למרחק הזה ובתקציב של לא יותר מ-4 אלף שקל. כמו כן, תתחשבו בכך שההורים שלי לא רואים כל כך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין קצת יותר ללמוד פירושים של מילים וכמה שאלות בנוגע לחיבורים של רמקולים והגברתם...אז ככה יש לי ברכב מערכת של זוג 6/9 וזוג קומפוננט 6.5 של הרץ וסאב של פיונייר (הספק מקס' 1400W והספק נומי' 400W) שזה משו שלא הבנתי מה זה אומר...כל המערכת הזאת מחוברת למגבר של LANZER דגם lanzar vibe 532 n 3200W 5ch הכל מחובר כמו שצריך על ידיי מתקין כמו שצריך עובד פיקס..אולי אם אני ילמד וישכיל בנושא אני רוצה לשחק קצת עם הסאב ולהוריד את הקומפוננט ולהשאיר רק את ה6/9 והסאב בשביל לקבל יותר עוצמה בזה שיתפנה לי 2 ערוצים במגברואצלי בבית יש רסיבר של yamaha דגם htr-5740 6.1ch יש לו 100w לערוץ הוא ישן אפשר לומר מבחינת הדגם והשנה שלו אבל עובד פצצה אין מה להגיד..1.ברצוני להבין מה זה אומר אום? חוץ מ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.cowboom.com/product/538992 מדובר בדגם עם חלק נוסף - ספיקר לחיבור לטלפון סלולרי. אין משלוח לישראל אבל משלוח מוזל דרך usaddress יביא את המחיר לכ-65 דולר. המחיר בארץ 300 שח ומעלה, לאוזניות בלבד. מי שגר או עובר בארה"ב הרוויח
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לחבר את את המחשב הנייד שלי (VOSTRO 3500) לטלוויזיה ישנה. לפי הבנתי אני צריך HDMI to 3 RCA , יש לי יציאת HDMI במחשב הנייד וכניסת 3 RCA בטלויזיה (אדום, צהוב, לבן). אני רק מעוניין שהטלויזיה תציג את המסך של המחשב ומיועד רק לצפייה בסרטים. האם כבל כזה יעשה את העבודה? תודה לעוזרים. עריכה: עכשיו קראתי גם בפירוט המוצר שהדבר לא מסוגל להציג את המחשב על הטלויזיה וקראתי במקום אחר שצריך ממיר כלשהו, כיצד ניתן להציג מחשב נייד על הטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-