אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח להצעות והמלצות לטלוויזיות 32 אינץ' לחדר, תקציב 2000 ש"ח פלוס מינוס, בלי יותר מדי חריגות. אשמח לדברים הבאים: שהטלויזיה תהיה מאחת החברות הבאות- LG, Pansonic, Toshiba, Sharp *Full HD *כניסה HDMI חובה, כניסת USB אופציונלי. *עדיפות לתמיכה בעברית [במיוחד בכתוביות כי אני יודע שPANASONIC לא תומכת למרות שהטלויזיות שלהם טובות ומזל שיש HDMI] *תמיכה בפורמטים פופלריים כמו MKV ו/או אודיו H264,AC3 וחבירהם. תודה רבה :]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס קול של הרקולס gametheater xp שעולה בסביבות ה 700 שקל אבל יש לי בעיה. יש לי מערכת רמקולים 4.1 ארבעת הרמקולים מתחברים לסאב וופר ועליו יש את הבקרת שליטה כלומר הווליום כיבוי עוצת באס וכפתור 3d. מהסאב וופר יש שתי יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים. מה אני עושה אם אני קונה את הכרטיס קול? אני מחבר את הרמקולים ישר לכרטיס קול ואת הסאב בנפרד למרות שיש עליו בקרת שליטה לשאר הרמקולים? אני לא מבין איך זה הולך כי כמו שאמרתי קודם יש לסאב שני יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים אז זה לא מסתדר לי איך אני ירכיב אותם. אם למישהו יש את הכרטיס הזה או שהוא יודע אם יש לו חיבורי כמו שאני צריך שיגיד לי בבקשה. מה שאני צריך זה שיהיה על הפאנל החיצוני של הכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש רמקול שאני יכול לקחת איתי להרצאות. באולם סגור. מספר אנשים בערך 100-150 ראיתי את זה בבאג ION TAILGATER אין לי מושג אם זה טוב או מספיק חזק תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגהבייט ga-7vax שעליו כרטיס קול OB שתומך ב5.1. הקומבינה של ה5.1 לפי מה שהבנתי מהספר של הלוח ומהתוכנה הוא להקצות את שלוש היציאות האודיו לכל הרמקולים. השאלה שלי היא לגבי אופן החיבור: יש לי רמקולים של Luxeon T5.1. במגבר יש שתי אופציות חיבור. האחת היא חיבור סטריאו כלומר חיבור של RCA במגבר שמתחבר לSPKOUT בלוח. בחיבור זה אני שומע את הסאונד בכל הרמקולים ללא הבדל דת גזע ומין.... החיבור השני הוא חיבור AC3/DTS כלומר אני מחבר שלושה כבלים של RCA אל שלוש היציאות על הלוח ומקצה בתוכנה של הלוח את כל היציאות לרמקולים. אם אני מחבר בתצורה כזו אני שומע מוזיקה (שירים) רק ברמקולים הקדמיים. כלומר אני לא מנצל בכלל את מערכת הרמקולים (אפילו הסאב לא מנגן). זה הגיוני שאני אשמע רק בפרו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם, הDVD שלי התקלקל והתעניינתי בקניית DVD זול ופשוט, קורא DIVX עם חיבור USB. במקרה, נתקלתי במבצע על מערכת קולנוע ביתי Panasonic, מדגם SC-PT75 במחיר 640 ש"ח (במקום 750-800 ש"ח בזאפ), ומכיוון שהיום אין לי מערכת קולנוע ביתית, רציתי לדעת אם המערכת הזולה יחסית הזאת, שווה השקעה של 500 ש"ח יותר משציפיתי להוציא. השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וסדרות דרך ע"י חיבור דיסק נייד, חיבור מחשב נייד דרך HDMI, וכמובן DVD-DIVX. בנוסף, אני מתכוון לחבר גם מכשיר WII (חיבור קומפוננט). הטלויזיה הנוכחית שלי היא CRT ישנה של טושיבה, אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב. אני לא אודיופיל וגם בעתיד לא אוציא יותר מדי כסף על רמקולים איכותיים, ובגדול, אני לא מעוניין להוציא כמה שפחות על מערכת קולנוע…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שיש את הכרטיס הזה יכול להגיד לי עם באמת יש שיפור משמעותי באיכות הסאונד ובאיכות ההקלטה, ואם הכרטיס הזה באמת כל כך טוב ומשתלם כמו שאומרים ??? ??? נ.ב למחשב שלי מחובר מגבר שאליו מחוברים 2 רמקולים גדולים (3 - WAY) מעץ (של חברה מקצועית איכותית).
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל הוא נראה הכי מתאים, מחפש המלצה לקניית תוכנה או תוכנה חופשית מה שטוב יותר - להתקנה במחשב סלוני עם פשטות ואכות ניגון מוזיקה וסרטים.תפריטים אינטואיטיבים הכי חשוב ולא משהו מסובך מדיי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול אונבורד פשוט, והייתי רוצה להקליט מהמיני למחשב. איך אני עושה את זה ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן כזה למי יש הצעות בטווח המחירים 500-1000 שח?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=146849 שלום.ובכן יש לי את המגבר שמצויין בקישור ויש לי את הרמקולים שבאים איתו שעברו שיפוץ על ידי (החלפתי להם את יחידות הרמקול וופר מידריינג' וטוויטר).עכשיו מצאתי אחרי חיפוש מאד ארוך דגם זה פחות או יותר אבל מאדם שמוכר אותם במחיר דיי טוב.אבל יש קאצ'. הוא לא מוכן לשלוח תמונה ואני מחיפה והוא מבאר שבע.ואני מאד רוצה את הרמקולים האלה לשיפוץ מקיף (אני מין הסתם אחילף את יחידות הרמקולים בחדשות).הוא אומר שמצב התיבות בסדר והן ניראות ממש טוב.לי חשוב שהתיבות שלמות כל השאר ניתן לשיפוץ מקיף מה עושים ??? עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחרי שהמערכת הקודמת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לחפש אחת חדשה. אחרי שיטוט לא קצר ברשת גיליתי קודם כל שקשה למצוא היום מערכת סטריאו עוצמתית ובנוסף הצלחתי למצוא כמה אופציות יחסית טובות. אהבתי את ה panasonic sc akx710, אבל באמזון בריטניה כתוב שהיא לא במלאי זמנית, ושניתן להזמין והם יעדכנו תאריך הגעה צפוי. מישהו יודע משהו על המצב הזה? מצאתי גם את ה lg ck57 שנראית אחלה, אבל אני לא כל כך מכיר את המערכות של lg. האם הן איכותיות? האם הן אמינות? והמערכת שהכי התחברתי אליה היא ה Sony shake x10d, אבל היה קטע מוזר איתה. סוני לא פרסמו באופן רשמי מה ההספק שלה, אך בתשובות לשאלות באמזון הם כתבו שההספק שלה הוא 80w RMS לערוץ (סך הכל 160w) עם התנגדות 4 אוהם. זה מאד מוזר שלמערכת כל כך יקרה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים, אחרי עשר שנים ה Altec Lansing ATP3 שלי מתו. ניסיתי לתקן אותן בחנות רמקולים, אבל כנראה שמשהו מקצר את המגבר (הרמקולים לפעמים עובדים ולפעמים לא) ועלות התיקון לדברי הטכנאי לא שווה את זה. אני מחפש מערכת 2.1 כתחליף. מצד אחד - הם פינקו אותי יחסית ועד היום נחשבים ל Golden Crown של רמקולים זולים וטובים. עד היום שאני מגיע לחברים עם רמקולים זולים, אי אפשר שלא לשים לב להבדלי האיכות. אפילו אנשים עם אוזן פחות רגישה תמיד היו זורקים אצלי בבית שה "הרמקולים האלה נשמעים מצוין!". מצד שני, אני לא יכול להוציא עכשיו סכום רציני על רמקולים חדשים. אני אשמח להמלצה על תחליף ראוי ל ATP3. משהו שנותן לפחות את אותה איכות הצליל. בדקתי קצת, ונראה שיש המלצה על MicroLab FC330 (והמחיר - כ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית שני ממירי YES MAX TOTAL והופתעתי לגלות שלאחד מהם יש אופציה של סטרימר איך זה ? אפשר לעשות שגם לשני יהיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש קושחה חדשה למקרן שלי OPTOMA HD33 מאז שקניתי לא עדכנתי דרייברים\קושחה יכולים לשפר את הצפייה? אני לא מצליח למצוא , מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב, מה אני צריך בעצם? כרטיס טלוויזיה צריך ממיר או שהוא "עובד לבד"? יש לי ממיר ישן tad 55a של ערוצי זהב, זה יכול לעזור במשהו? כעקרון מספיק לי רק ערוץ 22, אבל כמובן אם אפשר יותר אז עדיף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קצת קשה להסביר בכותרת את הבעיה, יש לי לוח אם Asus p5q pro, יש בו יציאה דיגיטלית RCA וחיברתי אותה לרסיברYamaha RX-v559 בנוסף אם זה משנה, יש לי כרטיס קול Creative sound X-Fi Xtreme Audio, אין בו יציאות דיגיטליות והוא מחובר לאוזניות רק. יש לי Windows 7 ושאני עושה בדיקה של Dolby Digital או DTS אני רואה שהרסיבר הופך ל 5.1 וזה מזהה את המצב ועובד מצויין אך בסרטים HD, 6 channels פשוט זה לא עובד, הרסיבר לא הופך ל 6 ערוצים כמו שאמור לקרות אני מוסיף פה תמונות שימחישו מה שקורה. פעם זה עבד לא יודע מה קרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחרי נסיון מאוד מוזר עם אודיופיל 192 ונסיונות להגדיר את היציאה הדיגיטלית, וויתרנו (אני ורותם) ונסענו אליי. במפגש האחרון לא שמעתי מספיק את ה880 והייתי מאוד סקרן לגביהן. אז בנוגע לנוחות, בדיוק כמו ב990 אבל מרגישות קצת יותר כבדות על הראש, לא משהו מיוחד שצריך להתייחס אליו. בנוגע לדבר החשוב יותר, הצליל: הדבר הראשון ששמים לב אליו כשמתחילה להתנגן המוזיקה אלה המידים שפורצים החוצה והאיזון הטונלי של הספקטרום ביחד עם במה מצויינת ורזולוציה קרה ואנליטית, שלא ממש התאימה לי אישית אבל רותם אוהב את זה. המיד-באס ב990 יותר טוב והוא יותר פנצ'י לכן הן יותר מתאימות למוזיקה אלקטרונית על סוגיה. ב880 היה חסר לי את ניצוץ האנרגיה שאני כל כך אוהב ב990 אבל אני מניח שהייתי מתרגל אליהן לאחר ת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברה, יש לי חבר שמחפש לקנות אוזניות אלחוטיות לשימוש בהתאמה עם הטלוויזיה שלו, פיליפס דגם 6510 PFK. טווח מחיר -500 עד 900. שימוש: מוזיקה, סרטים הוא חשב לקנות אוזניות בלוטות או wifi אבל אין לו מושג מה מומלץ וגם נאמר לו שזה עובד גרוע, כל פעם מחדש ייקח זמן עד שהחיבור בין המכשירים יעבוד ושמומלצת אוזניה שמגיעה עם מתקן שידור משלה. בבקשה עזרתכם לדגמים מומלצים שמתאימים לצרכים וטווח מחיר, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי שלך לי קובץ וידאו ב פורמט MKV שמתנגן בסדר במחשב אבל השאלה שלי אם הוא מתנגן בכלל בדי.וי.די או שאם כבר בדי.וי.די אז אני צריך רק את ההכי חדש?... ואם לא אז האם יש אפשרות לפרמט את הקובץ לפורמט של DIVX שהדי.וי.די שלי יקרא אותו. ניסיתי את DVD X CONVERTER שזה אכלה תוכנה אבל לא תומכת בקובץ.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי נתקלתי בסוגייה שמעניינת אותי - יש סרטי HD ששוקלים למעלה מ-30 ג'יגה, שהם כמובן באיכות 1080p ומגיעים עם מספר שפות וכתוביות, לעומת זאת יש סרטים באורך דומה ובאיכות 1080p גם כן ששוקלים פחות מ-15 ג'יגה, אני שואל - למה ההבדל העצום ? ברור לי שה-Bit rate הרבה יותר גבוה, השאלה אם זה משפיע באופן דרסטי על האיכות ? (כמובן עם הציוד המתאים, מה שאין לי, אחרת הייתי בודק בעצמי ) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה.... מכירים את התופעה שאתם מריצים סרט והאודיו שלו נמוך בטירוף וצריך להגביר את הרמקולים לפול ווליום בשביל לשמוע נורמלי ולפעמים עדיין חלש מידי (ויש לי ATP3... ) ואז מישהו שולח לך הודעה באיסיקיו וה אואו כמעט ושובר את החלונות? אמרו לי כבר שאפשר דרך הקודק להגביר את האודיו לסרטים עם אותו הקודק ...אבל זה יגביר סרטים עם אודיו נורמלי יותר ממה שהם אמרוים להיות אני זוכר שלפני הרבה זמן דרך VD הגברת את האודיו בכמה סרטים,אני פשוט לא זוכר איך ואיפה.... תודה לכל העוזרים רועי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם ! למה כשאני שומע שירים איכותיים ביוטיוב אני מרגיש שזה יותר ווליום והרבה יותר מפורט ואותו שיר גם איכותי במחשב אני שומע אותו פחות חלש ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-