עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לצערי אחד מהאוזניות דיי נדפקו, צד אחד הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את האוזנייה הצלחתי לסדר את העניין חלקית. הבעיה היא שבצד אחד שומעים 70% פחות מהצד שני. כאשר אני רואה סרטים עם חברה שלי אנחנו מחברים שני זוגות אוזניות. השאלה שלי האם יש דרך לחבר את שני האוזניות אבל עם איזון שונה? (למנוע בלבול, אני יודע לאזן דרך מנהל השמע, אבל השאלה שלי האם אפשר לאזן רק זוג אחד של האוזניות ולהשאיר את השני כרגיל.) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. http://www.cowboom.com/product/538992 מדובר בדגם עם חלק נוסף - ספיקר לחיבור לטלפון סלולרי. אין משלוח לישראל אבל משלוח מוזל דרך usaddress יביא את המחיר לכ-65 דולר. המחיר בארץ 300 שח ומעלה, לאוזניות בלבד. מי שגר או עובר בארה"ב הרוויח

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני צריך לדעת איך למקם בצורה הכי טובה מערכת רמקולים 4.1 (LOGITECH Z-560) . אנ י יודע בכלליות איך למקם (שני רמקולים במרחק שווה מהמסך , רצוי הסאבופר ביניהם באמצע אך אפשר גם ביניהם ולא באמצע , שני רמקולים אחוריים בקווים מקבילים עם האחים הקדמיים שלהם) אבל יש עוד כמה פרטים שאני לא יודע כמו , באיזה גובה בערך צריכים להיות הרמקולים הקדמיים , באיזה גובה צריכים להיות הרמקולים האחוריים וכדומה...בקיצור , פרטו כמה שאפשר , בתודה רבה מראש .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי אני לא יודע כמה פה מכירים את האוזניות האלו של סייזנהיר הHD650 אבל הם אוזניות ה"דגל" שלהם נכון להיון. המחיר שלהם בארץ נע בין 2600 ל3000 שקל. והם נחשבות אוזניות אודיופילים טובות מאוד (לא אוזניות אייפוד שוק של 20 שקל שמקבלים עם האייפוד שעולה 2000 שקל, אבל שם אוזניות של 20 שקל) בכל מקרה אני לא בטוח שאוהב את הסאונד שלהם הסגנון שלי הוא מטאל, רוק, רוק כבד וגם קלאסית וקצת אלקטרו. אני אוהב באסים, אבל לא בצורה מטורפת ומגוזמת (לא כמו איזה מכונית עם באס עצום בבאגז' ) אוהב צליל נקי ומדוייק. ואוהב לשמוע הרבה פרטים במוסיקה שלי. העניין הוא, שאני יכול להשיג אותם במחיר של כ200 דולר (תעשו חשבון, 200 דולר = 800 שקל גג לעומת 2700 שקל לזוג חדש בארץ) השאלה האם כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Dor Adiv,

שלום אני כנראה עומד לרוכש סאונד בר של jbl 5.1 surround ( הדגם שלא כולל את הרמקולים האלחוטיים ) עכשיו השאלה היא כזאת , אני רוצה להשתמש בסאונד בר הזה לטלוויזיה למחשב ולפלייסטיישן 4 לצערי אין למערכת יציאה של aux שניתנת לחיבור למחשב , האם זה אפשרי לקנות כבל אופטי עם יציאה של 3.5 שיתחבר למחשב בלי בעיות וזה יתייחס אליו כאל רמקול רגיל או שחובה לקנות מתאם מסויים ? ובנוסף האם זה אפשרי לחבר כבל hdmi מלוח האם/ כרטיס מסך ליציאת hdmi in במערכת ? תודה לעונים

6. הינה הם http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה למכור אותם ב200 לחבר?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yotamgiu,

אהלן, לאחרונה אני מסתובב הרבה עם האוזניות שלי מדגם sennheiser hd595 ואני רוצה לקנות להם נרתיק שיגן עליהם. האם למישהו יש המלצה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. התוכנית המקורית שלי היתה לקנות משהו סביר יותר ב200 פאונד (אני גר בבריטניה) אבל אחרי כמה הוצאות לא מתוכננות (מיסו אותי ביתר ואלוהים יודע מתי אני אראה את הכסף בחזרה) החלטתי ללכת על סידור קצת יותר פשוט כרגע ולקנות solo6c בשביל התחלה ואחרי זה נראה. למיטב הבנתי יש דור ישן וחדש, ההבדל במחיר ביניהם די משמעותי,90 פאונד מול 120, האם יש הבדל ממשי בחומרת הרמקולים שמצדיק הפרש של 30 אחוז?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה לצורך חיבור למכשיר וידאו והמרת קלטות לקבצים. רצוי כרטיס טלויזיה שיוכל לשמש אותי בעתיד גם להקלטת תוכניות מהממיר (אופציות הקלטה, טיימר וכו') תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אחרי עשר שנים ה Altec Lansing ATP3 שלי מתו. ניסיתי לתקן אותן בחנות רמקולים, אבל כנראה שמשהו מקצר את המגבר (הרמקולים לפעמים עובדים ולפעמים לא) ועלות התיקון לדברי הטכנאי לא שווה את זה. אני מחפש מערכת 2.1 כתחליף. מצד אחד - הם פינקו אותי יחסית ועד היום נחשבים ל Golden Crown של רמקולים זולים וטובים. עד היום שאני מגיע לחברים עם רמקולים זולים, אי אפשר שלא לשים לב להבדלי האיכות. אפילו אנשים עם אוזן פחות רגישה תמיד היו זורקים אצלי בבית שה "הרמקולים האלה נשמעים מצוין!". מצד שני, אני לא יכול להוציא עכשיו סכום רציני על רמקולים חדשים. אני אשמח להמלצה על תחליף ראוי ל ATP3. משהו שנותן לפחות את אותה איכות הצליל. בדקתי קצת, ונראה שיש המלצה על MicroLab FC330 (והמחיר - כ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gameon,

הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ben007,

שלומות! אז ככה.. אני מתלבט כרגע בקניה של נגן ההורים שלי יהיו בארה"ב ואני רוצה שהם יקנו לי שם נגן התקציב: 200 דולר פלוס מינוס ( אפשר למתוח אפילו עד 250 ) ההתלבטויות :* אחריות, מספיק נפילה אחת בשביל שהמכשיר ילך * מתח, האם צריך מתאם מיוחד או זה שעולה כמה שקלים? * נגן מבוסס פלאש או הארד דיסק? אני מחפש משהו בסגנון ה- 20 ג'יגה אבל גם 15 ו-10 יספיקו לי * היעוד של הנגן זה עבודה יום-יומית וכמעט לא בבית/במנוחה - כוללת הליכות ריצות וזה אומר - שוקים ולפי מה שקראת פה לא כדאי לקחת מבוסס דיסק לריצה.. /: * הגודל והמשקל - כמה יותר קטן יותר טוב ( וחשוב שהוא יכנס לכיס …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מחפש מסך טלוויזיה שאפשר לחבר לנייד בעת הצורך התקציב הוא עד 2K ואני רוצה 32 אינץ הבנתי שLED הוא הרבה יותר טוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786338 רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש לכם משהו אחר להציע? תודה חשוב לי שיהיה אפשר לחבר HD

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. השיקול המרכזי והכמעט בלעדי הוא איכות הסאונד. אני מתלבט בין: koss portapro sennheiser cx300 sennheiser px100 מה עדיף? ואיפה הכי כדאי לקנות באיזור חיפה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. נדפקו לי הרמקוולים מערכת 5.1 של PILT עלתה לי 200 שקל חח ואני עם רמקולים של 20 שקל שקיבלתי עם הפנטים 4 ליפני 3 שנים צריך המלצה לרמקולים טובים איכותיים צליל נקי באס וכל זה.. עד 500 שקל הבנתי שבתקציב הזה עדיף 2.1? המליצו לי על אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 .איך הם? אני רוצה רמקולים איכותיים שלא יתחילו לזייף אחרי חודש ומה עדיך עם או הX540 של לוג'יטק

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by idolux,

אהלן! החלטתי להתפנק במערכת קולנוע ביתי, לא מבין בזה יותר מדי, אז אודה לכם אם תוכלו להמליץ. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי טלוויזיה 47" חדשה של סמסונג. חשבתי לבזבז 5000 ש"ח פחות יותר, כולל רסיבר, אפשר להוסיף קצת אם זה ממש משמעותי מבחינת איכות. אם אפשר להזמין מחו"ל באמצעות BUY2USA, אמזון, וכאלה, וכך להשיג מחירים טובים למוצרים מאד יקרים בארץ, אז מה טוב! תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by BONO,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול של הרקולס gametheater xp שעולה בסביבות ה 700 שקל אבל יש לי בעיה. יש לי מערכת רמקולים 4.1 ארבעת הרמקולים מתחברים לסאב וופר ועליו יש את הבקרת שליטה כלומר הווליום כיבוי עוצת באס וכפתור 3d. מהסאב וופר יש שתי יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים. מה אני עושה אם אני קונה את הכרטיס קול? אני מחבר את הרמקולים ישר לכרטיס קול ואת הסאב בנפרד למרות שיש עליו בקרת שליטה לשאר הרמקולים? אני לא מבין איך זה הולך כי כמו שאמרתי קודם יש לסאב שני יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים אז זה לא מסתדר לי איך אני ירכיב אותם. אם למישהו יש את הכרטיס הזה או שהוא יודע אם יש לו חיבורי כמו שאני צריך שיגיד לי בבקשה. מה שאני צריך זה שיהיה על הפאנל החיצוני של הכרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי בחדר טלויזית LCD. ברצוני לחבר את הדי וי די ואת הפלייסטיישן לטלויזיה. לשם קח אמרו לי לקנות כבל קומפוננט כחול אדום ירוק שהולך כך: אדום-------------אדום ירוק--------------ירוק כחול-------------כחול וכבל RCA אדום ולבן: אדום--------אדום לבן----------לבן מישהו יודע איך מחברים את כל זה??! תודה רבה מודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. איך אפשר להגביר את העוצמה של הוולויום של שיר MP3 ששומעים אותו נמוך? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. קניתי כבל RCA וחיברתי בין הטלויזיה למערכת.עכשיו איך אני יכולה לשמוע את הטלויזיה מהמערכת?? :'(

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RoyShefy,

שלום... Holy JC מהפורום הציע לי את הרמקולים שלו ב600 שקל. רמקולים בני שנה וקצת במצב טוב+ (הם פשוט לא היו בשימוש הרבה זמן). הוא נתן לי אותם לבדיקה. הרמקולים יפים ואני באמת אוהב איך שהם ניראים והסאב הוא 188W-RMS שזה אמור ליהיות המון. הרמקולים לא עוברים את האמצע של הווליום ומתחילים להתחרבש ולהיקרע. הסאב שלי הADA880 הוא 50RMS והוא נשמע יותר חזק ועמוק. חשבתי לקנות כ.קול AUDIGY2 VALUE אולי זה יעזור באיזה שהוא אופן? והאם 600 שקל זה שווה על כאלה רמקולים או שאני יכול להשיג טוב יותר?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Shlomi Shabtay,

יש לי JBL SB450 ששבק חיים! אין לי אותו הרבה זמן ניסתי להחליף את הכבל חשמל שיחקתי עם זה לוחץ על ההדלקה ולא נדלק! פשוט לא מגיב בהדלקה שלו מישהו נתקל בבעיה כזאת?

23. Started by Check_Point,

שלום. אני מחפש נגן DVD ביתי . שיהיה אמין ואיכותי, שאפשר יהיה לחבר אותו ישירות למערכת סטריאו. חשוב שה- DVD יתמוך בכל סוגי הפורמטים, ושיוכל לנגן mP3 . כרגע אין הגבלת תקציב. מצד אחד אני לא רוצה משהו ג'נרי שמוכרים בהיפרנטו בשקל תשעים, ומצד שני לא משהו מפוצץ.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. האזנה באמצעות VLC דרך חיבור PL עם כרטיס קול מובנה (לוח X38 של גיגבייט). 2. דיסקים בפורמט DTS וגם FLAC לעיתים. 3. בעיקר שומע רוק כבד, מטאל, אלקטרוני אבל גם לא מעט בלוז, רגאיי, דאב ו... Prodigy כמובן. 4. התקציב מעט גמיש אבל רק אם מדובר בהבדל של ממש. צריכות להיות קומפקטיות אם אפשר (אבל ממש לא IN-EAR) ונוחות להאזנה ממושכת. כרגע המועמדות שלי הן ה- KOSS PortaPro הוותיקות ב~230-250 ש"ח. המליצו לי גם על ה-AKG 412P ב-130 ש" בלבד (נראות שבריריות משהו). אשמח להמלצות נוספות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by JUVEnivTUS,

שלום יש לי על הטלוויזיה יציאת PC AUDIO. מה היא ולמה היא משמשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים