עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by xxxlr1,

היי, אשמח להצעות והמלצות לטלוויזיות 32 אינץ' לחדר, תקציב 2000 ש"ח פלוס מינוס, בלי יותר מדי חריגות. אשמח לדברים הבאים: שהטלויזיה תהיה מאחת החברות הבאות- LG, Pansonic, Toshiba, Sharp *Full HD *כניסה HDMI חובה, כניסת USB אופציונלי. *עדיפות לתמיכה בעברית [במיוחד בכתוביות כי אני יודע שPANASONIC לא תומכת למרות שהטלויזיות שלהם טובות ומזל שיש HDMI] *תמיכה בפורמטים פופלריים כמו MKV ו/או אודיו H264,AC3 וחבירהם. תודה רבה :]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by HairyAss,

אהלן אני מחפש אוזניות IN EAR טובות במחיר של עד 200 שקל. אשמח גם לשמוע המלצות לאוזניות יקרות יותר ששוות את ההפרש. האוזניות ישמשו למוסיקה בעיקר. מקור: D2+ תודה רבה! *הסתכלתי באשכול הסברים הזה, ורציתי את הSE102, אבך KSP העלו את המחיר וזה כבר לא בא בחשבון.. :-\

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Royz,

שלום. אני צריך לקנות כרטיס קול חדש מכיוון שהישן הלך לעולמו. אני מחפש כרטיס קול איכותי למשחקים - חשוב לציין שהפעילות העיקרית שלי במחשב היא משחקים. כמובן חשוב שיהיה אפשר לשמוע איתו מוזיקה באיכות נורמאלת. יש הצעות? תודה מראש לכל העוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KRS1,

חבר שלי קנה מינידיסק של סוני דגם NZ505(נראה לי),בכל מקרה הוא קיבל עם המיני דיסק התקנת דריברים(NET MG DRIVERS) ותוכנה(OPENMG JUKEBOX 2.2) שבאמצועתם הוא מעביר שירים מהמחשב לדיסק באיכות ומהירות מצוייהות - בכל מקרה השאלה שרציתי לשאול היא אם אני יכול עם המינידיסק שלי (יותר ישן משלו MZR 700) ועם החיבורים הדיגטליים שלי להעביר שירים גם באמצעות התוכנה - תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני רוצה לקנות נגן MP3 על סגנון האייפוד והאייריבר....יענו מבוסס הארד דיסק....אני רוצה של 5-15 ג'יגה...לא יותר לא פחות... בכמה שיותר זול וכמה שיותר טוב....על איזה אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by JUVEnivTUS,

שלום יש לי על הטלוויזיה יציאת PC AUDIO. מה היא ולמה היא משמשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by oramit,

שלום לכולם, הצלחתי להפעיל את הסטרימר - WD TV play הבעיה היא שכשאני מריץ סרט הכתוביות של עובדות לי. (ניסיתי את כל סוגי הכתוביות, הן באותו שם כמו של הסרט.) כתוב לי - כתוביות - כבוי בהגדרות בזמן צפיית הסרט אמור להיות לי אופציה של כתוביות (ככה כתוב במדריך) אבל אין לי את האופציה הזאת. ניסיתי בשפה האנגלית גם, אני צריך לדעת איך אני מוסיף או מגיע לאופציה הזאת של הוספת כתוביות. תודה, אור עמית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות לריצה ואימון בחדר כושר..בתקציב של עד 200ש"ח העיקר שלא יפלו מהאוזן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אחרי עשר שנים ה Altec Lansing ATP3 שלי מתו. ניסיתי לתקן אותן בחנות רמקולים, אבל כנראה שמשהו מקצר את המגבר (הרמקולים לפעמים עובדים ולפעמים לא) ועלות התיקון לדברי הטכנאי לא שווה את זה. אני מחפש מערכת 2.1 כתחליף. מצד אחד - הם פינקו אותי יחסית ועד היום נחשבים ל Golden Crown של רמקולים זולים וטובים. עד היום שאני מגיע לחברים עם רמקולים זולים, אי אפשר שלא לשים לב להבדלי האיכות. אפילו אנשים עם אוזן פחות רגישה תמיד היו זורקים אצלי בבית שה "הרמקולים האלה נשמעים מצוין!". מצד שני, אני לא יכול להוציא עכשיו סכום רציני על רמקולים חדשים. אני אשמח להמלצה על תחליף ראוי ל ATP3. משהו שנותן לפחות את אותה איכות הצליל. בדקתי קצת, ונראה שיש המלצה על MicroLab FC330 (והמחיר - כ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by AreaDooM,

שלום אני חושב על לקנות אותו בארה"ב ב1500 ש"ח זה האם כדאי לי לקנות את הנגן או שעדיף משהו אחר ? אממ אם יש משהו יותר טוב בחמיר הזה +/- מהאתר הזה : www.bhphotovideo.comאז תגידו לי ותסבירו למה כי אני לא מאד בקיא בתכום.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Check_Point,

שלום. אני מחפש נגן DVD ביתי . שיהיה אמין ואיכותי, שאפשר יהיה לחבר אותו ישירות למערכת סטריאו. חשוב שה- DVD יתמוך בכל סוגי הפורמטים, ושיוכל לנגן mP3 . כרגע אין הגבלת תקציב. מצד אחד אני לא רוצה משהו ג'נרי שמוכרים בהיפרנטו בשקל תשעים, ומצד שני לא משהו מפוצץ.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by coco,

למי שיש את הכרטיס הזה יכול להגיד לי עם באמת יש שיפור משמעותי באיכות הסאונד ובאיכות ההקלטה, ואם הכרטיס הזה באמת כל כך טוב ומשתלם כמו שאומרים ??? ??? נ.ב למחשב שלי מחובר מגבר שאליו מחוברים 2 רמקולים גדולים (3 - WAY) מעץ (של חברה מקצועית איכותית).

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by benor,

המכשיר נקנה בערך לפני שנה וחצי, משיטוט ברשת הבנתי שככל הנראה מדובר בתקלה בספק הכח. הצלחתי להדליק אותו פעם אחת ע"י שימוש בכפתור ה- Reset. זה החזיק כשבועיים, עד שאותה תקלה חזרה גם היום ומאז אני לא מצליח להדליק את המכשיר. הבנתי שניתן לקנות בערך ב- 50$ מהאתר של Popcorn Hour (היצרנית) ספק כח חלופי. קודם כל בשביל להיות בטוח שמדובר בספק אני אבדוק אותו עם ספק כח סטנדרטי של מחשב. האם יצא לכם להתקל בתופעה הזו? האם יש ספק כח חלופי במימדים דומים וזול יותר שאוכל להשתמש בו בשביל הסטרימר? תודה. התקלה פחות או יותר מתוארת כאן: C-200 PSU fejler

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nahum8,

מה ההבדלים ביניהם? עד כמה כדאי להשקיע את ה400 ש''ח לדנון? -בגדול, הרסיבר הולך להחליף את הרסיבר הנוכחי שלי ONKYO SR606 שהולך להתחבר למערכת לסלון. לכן, אני רוצה שהאיכות לא תרד שהרבה ביחס למחיר של הרסיבר החדש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם. לא מזמן קניתי את ה DVD הבא: LG Divx8816w הממכשיר הוא בעל יכולת לקרוא סירטי DIVX, ולדברי המוכר לא היית אמורה להיות בעיה לראות תירגום בעברית... אז מה, דווקא יש בעיה. אני לא מצליח לקרוא כתוביות בעברית, במקום זה אני מקבל גיבריש, רק בסירטי DIVX, כאשר בסירטי DVD רגילים הכל עובד פרפקט. קראתי על איך להמיר את הכתוביות בשימוש של מספר תוכנות: hebMTK 1.8 subresync. ה- subresync לא ממש עזר במקום גיבריש יש עכשיו נראה לי גרמנית או משהו אחר... השימוש בתוכנה היה נכון. כמבון שלפני הכל ניסיתי למצוא עידכונים ל DVD, אבל ללא הצלחה... שאלתי: האם למישהו יש עידכונים ל DVD הנ"ל או שהוא יודע איפה להשיג? אם לא האם יש לי עוד מה לעשות או שסיימתי את המלחמה נגד ה DVD הסורר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by noodle,

שלום לכם, אני מעוניין לחבר את את המחשב הנייד שלי (VOSTRO 3500) לטלוויזיה ישנה. לפי הבנתי אני צריך HDMI to 3 RCA , יש לי יציאת HDMI במחשב הנייד וכניסת 3 RCA בטלויזיה (אדום, צהוב, לבן). אני רק מעוניין שהטלויזיה תציג את המסך של המחשב ומיועד רק לצפייה בסרטים. האם כבל כזה יעשה את העבודה? תודה לעוזרים. עריכה: עכשיו קראתי גם בפירוט המוצר שהדבר לא מסוגל להציג את המחשב על הטלויזיה וקראתי במקום אחר שצריך ממיר כלשהו, כיצד ניתן להציג מחשב נייד על הטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by idanohh,

אני רוצה לקנות נגן DIVX על איזה נגן אתם ממליצים שיש בו את הקרטריונים הבאים : עדכוני גרסא , קורא כתוביות בעברית וכל סוגי הדיסקים של DVD . כמו כן אם יש למישהו המלצה ל DVD-R שקורא גם DIVX. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. התוכנית המקורית שלי היתה לקנות משהו סביר יותר ב200 פאונד (אני גר בבריטניה) אבל אחרי כמה הוצאות לא מתוכננות (מיסו אותי ביתר ואלוהים יודע מתי אני אראה את הכסף בחזרה) החלטתי ללכת על סידור קצת יותר פשוט כרגע ולקנות solo6c בשביל התחלה ואחרי זה נראה. למיטב הבנתי יש דור ישן וחדש, ההבדל במחיר ביניהם די משמעותי,90 פאונד מול 120, האם יש הבדל ממשי בחומרת הרמקולים שמצדיק הפרש של 30 אחוז?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by u-re,

היי, אני מחפש mp3 לאוטו ונתקלתי בנגן הזה http://www.pompa.co.il/details.asp?id=243&lead_id=&look= הוא נראה כמו פתרון לא רע והמחיר גם הוא לא רע בכלל. כעקרון אני אשמח להמלצות על נגן MP3 בטווח מחירים של עד 1400 ש"ח שיתנו איכות טובה. ואם למישהו בא להמליץ על רמקולים עד 600 ש"ח (אחוריים בלבד) אני אשמח. אני מחפש איכות טובה עם פחות חשיבות לעצמה. ה 40W של הרוקפורד יספק אותי. עריכה: אם מישהו מכיר גם את החנות (Pompa) ויכול לתת חוות דעת ו/או המלצה על חנות באזור ראשון אני אודה לו מאד.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לצערי אחד מהאוזניות דיי נדפקו, צד אחד הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את האוזנייה הצלחתי לסדר את העניין חלקית. הבעיה היא שבצד אחד שומעים 70% פחות מהצד שני. כאשר אני רואה סרטים עם חברה שלי אנחנו מחברים שני זוגות אוזניות. השאלה שלי האם יש דרך לחבר את שני האוזניות אבל עם איזון שונה? (למנוע בלבול, אני יודע לאזן דרך מנהל השמע, אבל השאלה שלי האם אפשר לאזן רק זוג אחד של האוזניות ולהשאיר את השני כרגיל.) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Lioreliasi,

היי לכולם, אני אשמח לעזרתכם, יש לי מגבר/ רסיבר של פיוניר דגם htz-121 ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר... מבאס לגמרי שזה כזה מסובך, או שרק לי זה מסובך..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. כאשר אני עושה ווליום גבוה יחסית או אפילו בינוני יש מדיי פעם קליקים מעצבנים ברמקולים מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Stasik,

ראיתי היום באתר נטאקשן רמקולים לרכב דגם peerless pr 65-300 שעולים 99 שקל ורציתי לדעת אם הם טובים, ואודה למי שימצא לי אתר של החברה שבה מפורטים הפרטים המלאים על הרמקולים. האתר של הרמקולים: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=670693

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eladaviv,

יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות רמקולים ברמה. שמעתי על החברה שהיא זולה יחסית, שיש לה רמקולים על רמה! מה אתם אומרים כדאי לקנות? (בתקציב עד 400 שקל) -השימוש הוא לצורכי משחק ומוזיקה. אם זה משנה אז הכרטיס קול שלי הוא- creative sound blaster 128bit . תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים