אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,הרמקולים שלי שבקו חיים(רמקולים פשוטים) ואני צריך רמקולים חדשים. שמעתי את VS2421 אצל חבר ואהבתי את הסאונד שלהם. הבעיה שלי היא שבחדר המחשב ממוקם ראוטר אל חוטי,האם אני אסבול מההפרעות שדווחו עליהם בפורום בכל מקרה או שצריך להיות מרחק מקסימאלי מהראוטר שעד מרחק זה כן תהיה הפרעה? במידה והפרעה תתרחש בכל מקרה הייתי שמח להמלצה לרמקולים 2.1 באותו המחיר,רצוי עם סאונד דומה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים =] תשמעו קניתי רמקולים S220 וחיברתי אותם למחשב רמקול שמאלי והסאב עובד פיקס רמקול ימני לא מוציא קול... נכנסתי להגדרות השמע במחשב וכייונתי כל אקוולייזר שקיים ועדיין הבעיה קיימת הורדתי דרייברים מחדש הורדתי קודאקים לא עוזר, עשיתי בדיקה בDXDIAG הכל פיקס יש לרמקולים שלט שיש לו חיבור לאוזניות מה שהכי מוזר זה שאם אני מחבר [לא לגמרי, רק טיפה מכניס שיגע במגעים] את האוזניות אז הקול עובר לגמרי מהרמקול השמאלי לימני כאילו הבעיה נהית בשמאלי פתאום ואם אני מכניס את החיבור עד הסוף אז שומעים באוזניות אבל רק בצד השמאלי =\ [ואם אני משחק עם החיבור של האוזניות אז אפשר לשמוע בשני האוזניות....] מה לעזאזל קורה פה לא הבנתי וזו גם לא בעיה בחיבורים....מה יכול להיות התייאשתי כבר....????…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז אתמול קיבלתי חבילה בדואר ובתוכה היה: ילד חדש למשפחה. וזאת התמונה המשפחתית החדשה: המשך יבוא...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך\טלוזיה לחדר המסך שלי הולך טוטאל..יש לי כרגע CRT של AOC רוצה המלצה למסך לתלות על הקיר בסכום של 2500 שח יש דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות מערכת 2.1 altec lansing VS2421 אבל בגלל שבזמנים שאני משחק אבא שלי רואה טלויזיה וזה אותו חדר החלטתי שעדיף אוזניות טובות. התקציב שלי קצת גמיש כי אני חושב שאני אקנה תאוזניות בחול ככה שאני לא יודע כמה הם עולות בארץ. בסופו של דבר אני אשלם עליהם כ100 דולר בחו"ל מה ההמלצות שלכם לאוזניות בטווח מחירים כזה? אני משחק משחקי FPS ושומע מוסיקת דאנס בעיקר ראיתי בCNET שיש את הSennheiser HD280 Pro והם נבחרו כהכי טובים על ידיהם... נכנס במחיר.. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כמה דגמים שאני מתלבט בינהם. אני מעוניין לקנות LCD המליצו לי על LG, בבדיקה קצרה ראיתי כמה דגמים מעניינים כגון, 32LG34R, או LG32LG32R או לסרוגין Philips 329fl5403d אלה ניראים לי מעניינים, אז כמו שהבנתם אני רוצה טלוויזיה 32 לחדר\סלון תקציב שעומד עד 3500 ש"ח, אני חושב שעדיף HD READY... כמובן שאני לא נעול על LG/PHILIPS אבל ממולץ משהו טוב... אודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. שמתי לב שכשאני מגביר את הווליום ברמקולים יותר ממה שאני שומע בד"כ אז יש כזה צליל מלוכלך ברקע. ברמקולים זה לא הפריע לי כ"כ כי אני לא שומע חזק כ"כ, אבל עכשיו קניתי אוזניות (אלסנדרו MS-1) ועכשיו אני שומע את זה בווליומים רגילים וזה די מציק. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? חיברתי את האוזניות גם למערכת סטריאו שלא קשורה למחשב וגם שם זה עושה את זה. חשוב לציין שהצליל המלוכלך הזה נשמע תמיד ולא קשר להאם יש מוזיקה פועלת או לא. תודה! -------------------------------------------------------------------------------- אם זה באמת הכרטיס קול, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים עד 300 שקל?
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס קול המובנה, וזהו המחשב החמישי שזה כבר קורה לי, ותמיד אחרי שזה קרה לי חשבתי על הרעיון הזה.. אבל כמובן אני לא מבין גדול בשפות תכנות ככה שאני כנראה לא יוכל לעשות את זה.. אבל תיאורתית זה הגיוני לא? לקחת נגן mp3 לתכנת דרייברים שבעצם יעבירו דרך USB את כל מה שנקלט מהמחשב והפלט יהיה החיבור אוזניה של כל נגן MP3 בסיסי... אז בסדר לא תיהיה כניסת מיקרופון או Line-in אבל עדיין לפחות אפשר לשמוע מה הולך במחשב.. האם נראה לכם שאפשר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ערב טוב, אחי התחדש לו במערכת רמקולים של לוגיטק X-530, כמו שאתם בטח יודעים המערכת היא בתצורה של 5.1. הכרטיס קול המובנה שלו בלוח יוצר רעשי רקע..אז וויתרנו עליו מראש. ולכן אני מחפש כרטיס קול שתומך בתצורה הזאת אבל בתקציב נורמלי של 200+- שקלים. אחי לא איזה חובב מוזיקה מושבע, הוא רק רוצה לשמוע "בכל הרמקולים". לפי מה שאני יודע האפשרות לשמוע בכולם קשורה במקור שמנגן אם זה שיר או משחק, תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן עשיתי חיפוש בחנויות וכו, ויש משהו ספציפי שלא ממש מסתדר לי, העניין הוא שכרטיסי קול שרשום עליהם שהם תומכים, הינם בעלי מספר יציאות מוגבל לרוב כמו בכל כרטיס סטנדרטי, מה שהעלה את השאלה איך הם תומכים ב5.1 אם הם רק בעלי מספר יציאות שכזה. אני מבין שיש פה איזשהי תמיכה תוכנתית א…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי. התקציב הוא עד 600 שקל. מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר: Logitech X540 או Creative Inspire T60T60 האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD? ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי מערכת ישנה של aiwa. בקיצר אני מת להעיף אותה אבל רוצה להשאיר את הרמקולים כי הרמקולים מחוברים למחשב. עכשיו השאלות- איך אני מחבר את הרמקולים האלה למחשב? (בתמונה יש חיבור של אחד מהרמקולים). אני צריך מגבר? (אני מנחש שכן, אז כמה העסק עולה?) תום [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתכוון לפנק את עצמי בעוד מספר חודשים (פיצוי על המילואים הקרבים), החלטתי לרדת מעניין כרטיס המסך שזממתי לרכוש לטובת חלום ישן שישרת גם את אשתי - אוזניות היי-אנד. כעת יש לי SR-80 שבהחלט לא קוטלות קנים, חשבתי להוסיף לה את ה-DT880. אני מתכוון להזמין אותן מחבר בארה"ב (שם הן עולות כ-240 דולר) כך שאין לי אפשרות להכנס ולבדוק אותן בחנויות בארץ (זה נראה לי לא נכון מוסרית). אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, בייחוד מכאלו שגם מכירים את ה-SR80 ויכולים להשוות. בנוסף - לעיתים אנחנו רואים סרטים אחרי שהילד הולך לישון ומשתמשים באוזניות המחוברות במקביל ליציאה אחת - כמה צפוי להיות הפרשת הווליום בין ה-SR80 ל-DT880 ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ, שלום שלום . אני ממש צריך עזרה במציאת מערכת רמקולים, שתתאים למישהו ששומע המון מוזיקה, אוהב לשמוע את הבסים חזק . המחיר הוא עד 250 שקל זה בנתיים מה שיש לי להקציב לרמקולים . אז כמו שכתבתי בכותרת, כולל סאבוואפר . לא משנה לי אם זה 2 רמקולים או 4 רמקולים, העיקר שיהיו באיכות טובה . תודה רבה לכם חבר'ה .
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 עד 750 שקל שניתן לקנות בחו"ל ! לרמקולים logitech X540 תודה !
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT של Twintech חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות החיבור הזה (אותם חיבורים אבל כבל יותר איכותי) אין לי מושג למה אבל כשאני מגדיר בלוח בקרה של NVIDIA שאני רוצה לעשות שכפול שאני יוכל לראות סרט בטלויזיה אז המסך של הטלויזיה "קופץ" כאילו הוא זיהה את המחשב אבל זה לא מראה לי כלום בטלויזיה.... אני רוצה לציין כמה דברים... הורדתי את העידכון האחרון של הכרטיס מסך... המחשב האחרון שהיה לי היה עם הכרטיס ג'יפורס 5200FX וזה עבד מצויין עם אותו כבל.... גם חבר שלי ששידרג לאותו כרטיס מסך 8800GT של BFG יש לו בדיוק את אותה הבעיה.... מה עושים חברים ? יש לכם עצות ? צריך לקנות משהו כדי שאני יוכל לראות ? להתקין איזה משהו ? זה מאוד חשוב לי... תודה …
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, עם תקציב של 10 אלף שקל מה עדיף מבחינת ביצועים לצפייה של סרטים? מקרן קידמי או טלויזיה (LCD או פלאזמה)? מדובר על חדש קטן שהמרחק בין הספה לקיר הוא כ 3-4 מטרים.
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש אולי איזה פלאג אין או איזה תוכנה כמו Monkey's Audio שמנגנת קבצי APE , לקבצי WV?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תנו לי הצעות למערכת טובה עד 500 שקל למחשב (יש לי X-FI) תודה
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב . התקציב הוא בסביבות 420 ש"ח . שאלתי היא האם אכן ATP3 של Altec lansing היא הבחירה הטובה ביותר? תודה על העזרה חברים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה. בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא. מישהו מכיר? מישהו יודע? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי 2 מחשבים חדשים (זהים) לבית, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של לוח האם (כולל כרטיס קול שהוא BUILT IN), אבל אני לא מצליח לשמוע Sound, נראה שלא מותקן משהו חיוני, להלן תמונות מסך עם פרטים חשובים, אשמח לספק כל פרט נוסף שדרוש. התקלה זהה בשני המחשבים (התקנתי XP PRO) חשוב לציין שלמרות שבמנהל ההתקנים אין שום התקן עם סימן שאלה צהוב, לעיתים לאחר ריסטרט המחשב מודיע על חומרה חדשה שנמצאה (אני מניח שזה כרטיס הקול המובנה), אך לא מוצא דרייברים (גם לא בדיסק). מה עושים ? (אולי מורידים דרייברים מהאתר של יצרן לוח האם ? אם כן, לא מצאתי...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-