עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HORADRiM,

בשעה טובה הצטרפתי גם אני למועדון הויניל! מצאתי לי Thorens TD-318 יד שניה במצב לא רע, ניקיתי-הברקתי-שייפתי-וליטשתי, ויצא כמו חדש. הבחור הזה בנוי מעץ מלא בגימור שחור, כאשר חצי גוף "צף" בעזרת מנגנון שמפריד את הפלטה והזרוע מהגוף והמנוע (הנעת רצועה) כדי למנוע ויברציות. הזרוע היא זרוע מקורית של Thorens מדגם TP-21 עם מנגנון הידראולי להורדה/העלאה והראש שמורכב עליה הוא Stanton 881S. והסאונד? אחחח..... הסאונד. פשוט תענוג. אמנם מלווה בקצת "פיצפוצים" (תקליטים ישנים ומלוכלכים...) אבל איזה סאונד.... הכל כל-כך חי ואמיתי.. קשה להאמין שכזה סאונד יוצא מתקליטים שהודפסו לפני כמה עשורים. עכשיו נשאר רק להגדיל את אוסף התקליטים, ולהשקיע כמה ימים בלנקות אותם כדי למנוע את הפיצפוצי-רקע האלה, וזהו. …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Forge,

הרמקולים האלה נשמעים לא רע ביחס למחיר שלהם (באינטרנט כמובן). שמעתי אותם אצל שני אנשים והם נשמעו סביר לחלוטין, יש לכם הארות\הערות. כל דבר יתקבל בשמחה. תודה

• 9 תגובות
    • 11k צפיות
  3. Started by Integer,

מה זה לעזזל ומה זה עושה? ואיך אני יכול להשתמש בזה???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

שלום רב.. אני מחפש רמקולים למחשב (2.1, אני אוהב בס..) אך יש כמה דברים שמפריעים לי למצוא: 1. אבא שלי קונה ובמקום שהוא קונה אין Microlab.. ניסיתי להתווכח וכו' - לא עזר, כנראה שהוא קונה שם ממש בזול, לכן אני חייב למצוא רמקולים מחברה מוכרת (Logitech, HP, Creative, Microsoft ודברים בסגנון..). 2. מצאתי את הרמקולים Z523 וZ623 של לוגי'טק, הבעיה היא המחיר - זוג אחד עולה 400 וזוג שני עולה 700. חיפשתי משהו בסביבות ה500+- כיוון ש400 מרגיש לי קצת מדי ומצד שני 700 נשמע לי יותר מדי.. (ואני לא בדיוק יודע בכמה אבא שלי יכול להביא) (אם תגידו לי שהZ623 שווים את המחיר אני אנסה להתעקש עליהם.) יש המלצות לרמקולים נוספים מחברה מוכרת בסביבות המחיר הזה? דרישות: רמקולים 2.1 מחברה שמוכרת בארץ בס טוב ו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אין חוט המקשר בין המכשיר לאוזניות ותהיתי אם זה בעצם משפיע על איכות הסאונד בין אם מדובר בסמארטפון חדש ומתקדם לעומת דגם קצת יותר מיושן.

6. שלום, יש לי קצת כסף ואני רוצה להשקיע אותו בנגן Mp3 שישרת אותי בתקופה הקרובה ובעת השירות הצבאי הקרב ובא. אני חושב שנגן עם אפילו 4gb יכול לספק אותי מבחינת הנפח. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ממושך כמה שיותר, שהממשק והממשק הגרפי יהיו מעוצבים ונוחים לשימוש. חשבתי לכיוון נגן עם יכולת לניגון סרטים, אבל זה יעניין אותי רק במידה ובנגן יש מעל 20 ג'יגה ושיהיה לו Video output, אחרת זה לא הכרחי. תודה לכל המגיבים!

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by ElPipita,

היי , מעוניין לקנות אוזניות over-ear נוחות בתקציב של 500 שח עם עדיפות לקניה מחול (אמזון בעיקר, יש לי דודים שבאים כל הזמן לארץ וזה יכול לחסוך בעלויות המשלוח והמעמ והמכס). אני שומע בעיקר רוק, לפעמים דאבסטפ ואלקטרונית. מה שחשוב לי באוזניות זה הנוחות, כרגע יש לי HD-205 ואני לא נהנה בכלל, הכריות קטנות מדי ולוחצות. אני משתמש באוזניות שעות רבות ביום ואני חייב שהן יהיו נוחות. לא משנה לי פתוח/סגור . תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. קניתי PVR 150 ואני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה יש לי כרטיס מסך על הלוח שאין לו יציאה S VIDEIO אז רציתי להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הנ"ל וזה לא עובד איך אני גורם לזה לעבוד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nbd,

אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  10. אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Omerole,

אני לא מצליח לנגן פליליסטים,בביקורת רשום ללחוץ A-B במצב STANDBY ,איך אני עובר לדבר הזה? ואני צריך לשים את הM3U בתקייה ספציפית כדי שהוא יקרא אותם? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by leonid87,

אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  13. מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים בשביל מוסיקה..אז הבנתי שהכי טוב זה 2.1 .. אוקיי.. תקציב: בסביבות ה300 מומלץ גם פחות. אני יודע שהרוב ישר ימליצו על הATP3. אבל אני מה שאני בעיקר מחפש, חוץ מאיכות כמובן. זה שיהיה: *חיבור לאוזניות (אפשר גם בלי אבל עדיף) *באס טוב ומכוון. *שלט שניתן להגביר ווליום (ואם גם באס אז זה בונוס) זהו בעקרון..יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster 2.1 Live 32bit. תודה לכל המלצה ועזרה!

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by Leo101,

שאלה לי...הdvd הזה יעני מה היתרון שלו שאני יכול לצרוב נגיד דיסק xvid... ולראות... איך אני יסביר את עצמי...ככה בוא נגיד שהפורמט האידיאלי זה dvdrip xvid יעני זה שבאיכות ממש טובה ולוקח דיסק אחד של 700 אז השאלה שלי הוא יכול לקרוא אותם?????

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by TomB,

אני הולך להעביר שבוע די משעמם (טפו טפו טפו בלי עין הרע) באיזה בונקר בצפון ואני צריך נגן נייד. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-Zen Vision:m ל-IPOD 30G. יש נגן אחר שגם מנגן וידאו שכדאי לי לשקול? ומבין השניים, מי עדיף מבחינת זמן סוללה, מהירות העתקת שירים וקלות תפעול? וגם - מישהו מכיר חנות זולה באיזור תל-אביב עם מלאי מיידי של נגנים?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by MaC_MaN,

יש לי כמה דגמים שאני מתלבט בינהם. אני מעוניין לקנות LCD המליצו לי על LG, בבדיקה קצרה ראיתי כמה דגמים מעניינים כגון, 32LG34R, או LG32LG32R או לסרוגין Philips 329fl5403d אלה ניראים לי מעניינים, אז כמו שהבנתם אני רוצה טלוויזיה 32 לחדר\סלון תקציב שעומד עד 3500 ש"ח, אני חושב שעדיף HD READY... כמובן שאני לא נעול על LG/PHILIPS אבל ממולץ משהו טוב... אודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by grich,

שלום, לצערי המערכת הנוכחית שלי מתה לאחר הרבה שנות שירות ואני זקוק למערכת חדשה המערכת תתחבר למחשב ותשמש עבור משחקים, סרטים ומוזיקה אשמח להמלצה למערכת חדשה העדפה ל5.1 אבל אם לא נכנס בתקציב/ממש מומלץ בתקציב הזה 2.1 אז גם בסדר תקציב: סביבות 500 -700 שקל (אפשר קצת לחרוג אם צריך.. פחות זה תמיד בסדר ) אין מבחינתי בעיה להזמין מאמזון אם יוצא זול יותר כולל משלוח.. תודה רבה!

19. Started by valleyzz,

מחפש המלצה לאוזניות In Ear בסגנון ה- PowerBeats שישמשו אותי בעיקר לספורט - ריצה, מכון וכד' חשוב לי שיהיה סאונד איכותי. תקציב עד 500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אהלן חברים, יש לי את הרמקולים ATP3 המצוינים אבל לאחרונה שמתי לב שכשאני עולה לרמות ווליום מסוימות (אפשר לומר גבוהות, אבל לא מעבר לגבול ובהחלט הגיוניות לדעתי) נהיה פידבק מהסאב וופר של בס עצבני שנפסק רק כשאני מוריד את הווליום. הרמקולים אצלי נמצאים על השולחן משני צידי המסך והסאב וופר מתחת לשולחן צמוד לקיר. רמת הבס ברמקולים היא על החצי, ורמת הטרבל היא איפשהו באמצע בין הסוף לחצי. למה זה קורה? זה קורה רק לי? יש משהו לעשות? ניר.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  22. רכשתי מחשב נייד עם כרטיס מסך RADEON MOBILITY HD3470 בעל יציאת HDMI כמובן. רציתי לדעת מה עליי לרכוש כדי שאוכל לנגן סוף סוף HD בטלוויזיה? כבל HDMI מן הסתם אך מאיזה אכות ואודה לכם אם תתנו לי המלצות והאם יש צורך גם בכבל אודיו מסוים? שאלה נוספת היא אם אני רואה את סרט 720P או 1080P על המחשב זה רק על חצי מסך, האם כשאני אחבר את זה לטלוויזיה זה יהיה על מסך מלא? ברשותי טלוויזיה FULLHD. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

הממ,שאלה שהמון זמן אני חושב עליה ואין לי תשובה חוץ מזה שנראה לי שהתדר גבוה מדי ורמקול X אינו עומד בתחום והוא מזייף. אשמח לשמוע אותכם!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. 1. האזנה באמצעות VLC דרך חיבור PL עם כרטיס קול מובנה (לוח X38 של גיגבייט). 2. דיסקים בפורמט DTS וגם FLAC לעיתים. 3. בעיקר שומע רוק כבד, מטאל, אלקטרוני אבל גם לא מעט בלוז, רגאיי, דאב ו... Prodigy כמובן. 4. התקציב מעט גמיש אבל רק אם מדובר בהבדל של ממש. צריכות להיות קומפקטיות אם אפשר (אבל ממש לא IN-EAR) ונוחות להאזנה ממושכת. כרגע המועמדות שלי הן ה- KOSS PortaPro הוותיקות ב~230-250 ש"ח. המליצו לי גם על ה-AKG 412P ב-130 ש" בלבד (נראות שבריריות משהו). אשמח להמלצות נוספות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Iko89,

קצת תמונות עוצרות נשימה לכל חובבי הוינטאג' .. בחור שהוציא למכירה את כל האוסף שלו .. החליט לצלם בגינה .. גם מלהיב איפה הבחור גר וגם האוסף מרשים בהחלט http://www.faktiskt.se/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19196&postdays=0&postorder=asc&start=390 גלריה של תמונות http://homepage.mac.com/ikecarumba/Menu4.html **ערכתי את הלינק הראשון.. דפדפו קדימה בעמודים כדי לראות את התמונות המעניינות (עמ' 14 עד עמ' 18 אני חושב) ** תהנו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.