אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
נפלו לידי הרמקולים הנ"ל. אין לי ספק שהם יותר טובים המרמקולים הישנים שהיו לי (כי הם קצת מזמזמים), אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע עליהם משהו. בגוגל אני מוצא רק פורומים בגרמנית ובאתר החברה אני לא מצליח לאתר את הדגם הזה. ועוד שאלה: באחד הרמקולים יש משהו משוחרר. כשמטים אותו מצד לצד זה נשמע כאילו יש גולה שמטיילת בפנים... נשמע כמו בעיה רצינית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם הרמקולים האלו: Creative Inspire 4.1 (4400) טובים. אז איך הם? נ.ב - אני קונה אותם במבצע 499 ש"ח יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרמקול : BOSS MAX POWER 230/440 WATT 4OHM 20-1000HZ יש לו חיבור פשוט שתיי כבלים +|- הוא יהיה מחובר למחשב בהגדרת סאב וואפר כך שלא צריך את כול הדברים שמסננים את הסאונד בשביל שיהיה רק הבאס והוא יעבוד ביחד עם מערכת סאראונד 5.1 דגש על איכות אני אוהב לשמוע מוזיקה ברמה גבואה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות! אז ככה.. אני מתלבט כרגע בקניה של נגן ההורים שלי יהיו בארה"ב ואני רוצה שהם יקנו לי שם נגן התקציב: 200 דולר פלוס מינוס ( אפשר למתוח אפילו עד 250 ) ההתלבטויות :* אחריות, מספיק נפילה אחת בשביל שהמכשיר ילך * מתח, האם צריך מתאם מיוחד או זה שעולה כמה שקלים? * נגן מבוסס פלאש או הארד דיסק? אני מחפש משהו בסגנון ה- 20 ג'יגה אבל גם 15 ו-10 יספיקו לי * היעוד של הנגן זה עבודה יום-יומית וכמעט לא בבית/במנוחה - כוללת הליכות ריצות וזה אומר - שוקים ולפי מה שקראת פה לא כדאי לקחת מבוסס דיסק לריצה.. /: * הגודל והמשקל - כמה יותר קטן יותר טוב ( וחשוב שהוא יכנס לכיס …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש כבר סגור על לקנות אותם, אבל מצאתי עכשיו באתר neoseeker.com ביקורות של קונים עליהם. 95% מהביקורות משבחות את הסט ובקושי מוצאים חסרונות, אבל ישנם כ3-5 אנשים שמספרים שהסאב/אמפ נשרף להם. אני קראתי גם כתבה מקצועית (נדה לי ב soundforge או 3dsound או משהו כזה) שגם בכתבה אמרו שנשרף להם הסאב. האם זוהי תופעה שכיחה בסט? (אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל ולכן אחריות ושליחת הסט המקולקל והכל תהיה סיפור (מבחינת זמן וכסף))
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אהלן הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)... המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר.... מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח? מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת... רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט) תודה רבה 8)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 שיחליפו את הקרייאטיב 2.1 הישנים כדי לקבל סאונד טוב יותר. אני שומע מוזיקה קלאסית (בטהובן וכד') ורוק לסוגיו. הרמקולים יחוברו ליציאת הסאונד של הכרטיס קול המובנה של הלוח אם ואולי בהמשך יצורף כרטיס קול במיוחד. התקציב הוא עד 550 שקל, אבל כמובן שמעדיף כמה שפחות. לצערי זה חייב להיות אך ורק דרך KSP בגלל זיכוי שצריך לממש לפני שיפוג תוקפו. יצא לי לראות דגמים רבים של מיקרולאב שם (1C, 3C, 4C, 5C, 15 ועוד..) ואין לי מושג מה בת'כלס ההבדל ביניהם חוץ מקצת עיצוב והבדלים בגודל (שהם גם לא משמעותיים לרוב). אין לי העדפה לחברה מסויימת. מבחינת המיקום של הרמקולים - אני אשב באמצע החדר, ז"א שיש לי 2.5 מטר לכל כיוון ממני אפשרות להציב את הרמקולים. אפשר גם להציב אותם גבוה (ע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in (גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן המלצתם לי על ATP 3 בנוגע לרמקולים למשחקים. גלשתי היום באתר של ALTEC בשביל לראות עוד כמה דגמים (הבנתי מכמה אנשים שזאת חברה טובה) , ומצאתי את הרמקולים האלה: http://www.altecmm.com/prod_video_flash.asp האם הם יותר טובים מהATP ? זה ישמע גרוע , אבל הם נראים יותר טוב :-[ :-[
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי נתן לי מערכת 3 דיסקים של איווה nsx sz200 http://anuncios.guiasamarillas.es/pictures/foto_3_minicadena_aiwa_nsx_sz200_nueva.jpg המחשב שלי מחובר לטלוויזיה עם כבל hdmi, אני רוצה שישמעו את המחשב גם מהרמקולים של המערכת וגם מהטלוויזיה. חיברתי את המערכת לכניסת רמקולים של המחשב אבל אז זה מבטל את הסאונד של הטלוויזיה. אותו דבר אם אני מחבר את לחיבור של האוזניות. יש לכם הצעות איך לעשות שישמעו במערכת גם את הטלוויזיה וגם את המערכת(מתי שאני רואה טלוויזיה שישמעו את המערכת עם טלוויזיה ומתי שאני במחשב שישמעו את המחשב עם הטלוויזיה והמערכת). טלוויזיה סוני ex302 לוח אם של מחשב ga-880 ud3h
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב ויותר משתלם? הcreative nomad muvo2 4GB או הmini iPod 4GB תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי טס לארה"ב עוד חודש וחצי ואני רוצה לקנות נגן MP3 שם. כנראה שאני אקנה באמזון או משהו כזה (כן, תהיה לו כתובת ולא הוא לא יהיה במלון...) מה שרציתי לדעת זה שני דברים עיקריים. כמובן איזה נגן הכי טוב לקנות (אני רוצה 5 או 6 ג'יגה) וכמובן מה ההגבלות שיש על הנגן שנקנה שם בארה"ב (כלומר זכויות יוצרים וחרא כזה). אם יש למישהו מידע לגבי דברים אלו בקשה לענות. לגבי הנגן. אני לא צריך משהו מפוצץ ואני לא צריך מסך צבעוני ולא לראות תמונות וקבצי טקסט. אני רק רוצה לשמוע שירים. ולכן אל תגידו לי שיש נגן כלשהו שכולנו יודעים מיהו שעושה את כל זה וזהו, אם הוא באמת יותר טוב מבחינת שמע וכאלה תגידו. אני רוצה השוואות לגבי איכות שמע ונוחות שימוש בלבד. התקציב שלי די גמיש כיוון שממחירים שם זול…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שהן אטומות לרעש ואיכותיות אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח אני חשבתי ללכת על Sennheiser CX300 או Sennheiser CX300II איך הן בהשוואה לאוזניות אחרות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לחבר את המחשב לLCD שלי אלחוטית. יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחפש מוצר שיעבוד ב WIFI (לא חייב) אבל שמתחבר ליציאת VGA כדי להעביר תמונה באיכות טובה... אם למישהו יש המלצות למכשיר כזה או פתרון אחר שמעביר תמונה באיכות טובה מספיק לראות סרטים אשמח לשמוע תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אפילו בפחות מהמחיר העיקר שהאיכות טובה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לכולם יש לי שאלה (יותר בעיה) שמטרידה אותי קבר זמן רב והיא כזאת: אני חיברתי למחשב שלי מערכת הכוללת: גוף מערכת סטריו של AIWA אשר משמש כמגבר ואליו שני רמקולים גדולים. והכול עובד מעולה, אבל יש לי בעיה אחת: כל הזמן אני שומעה רעש של חשמל מתוך הרמקולים. לאחר קצת בירורים הבנתי שזה בגלל ש"אדמה" במחשבים מחוברת ישירות לגוף המארז וזה מה שגורם לי לשמועה את הרעש ושזה אצל כולם ואין מה לעשות עם זה. אז השאלה שלי היא, האם זה באמת אצל כולם והאם באמת אני לא יכול לעשות עם זה כלום?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג LG BH3040S שמחוברת באמצעות כבל אופטי לטלוויזיה מסוג LG יש אפשרות לשלוט על הסאונד של המערכת באמצעות השלט של הטלוויזיה במקום להשתמש בשלטים נפרדים ? ניסיתי לדבר עם נציג של היבואן של LG והוא אמר לי שאם אני אחבר את המערכת באמצעות HDMI אני אוכל לשלוט לא הבנתי מה הקשר וגם ככה זה לא עבד.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים אוזניות סנהיזר HD595 אני פשוט שמח שקניתי את האוזניות האלה זה פשוט סאונד חבל על הזמן !!! עכשיו השאלה שלי האם שווה להשקיע במגבר בשבילם? הכוונה שלי היא שפשוט לדעתי הסאונד הוא נפלא מספיק וכמה כבר יכול להיות טוב יותר??@ והאם שאני קונה מגבר יעודי לאוזניות יש צורך קודם כול בקרטיס קול איכותי או שהמגבר כבר יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רחש סטטי מהרמקולים מדי פעם, בד"כ זה קורה אחרי שהם שקטים כמה שעות, ואז פתאום מישהו שולח הודעה במסנג'ר, אז הצליל NOTIFICATION גורם לזה, זה כאילו הם "קמו" על הצד הלא טוב. אחרי כמה דקות זה בד"כ מפסיק. הסט הוא 4.1 קריאטיב CAMBRIDGE SOUNDWORKS. לכל המבינים, אפשר CHECK LIST של כל הגורמים שיכולים להשפיע כדי שאני אגיע לגורם ? יש לציין שכשאני מוציא את החיבור הירוק מהכרטיס קול, הרעש נעלם... ואני יודע בוודאות שהכרטיס בסדר כי רמקולים אחרים כן עובדים מעולה ולא עשו רעש מעולם. אולי הכבל עצמו דפוק ? האמת שהוא חשוף באמצע, אני זוכר שהציפוי נחתך לא מזמן אז חשפתי אותו באמצע וחיברתי הכל מחדש עם איזולירבנד, לא אמורות להיות שם בעיות אבל... תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אם זה לא הפורום המתאים, סליחה מראש ותעבירו בבקשה. ברשותי כרטיס ATI RADEON 9250 VIVO המחובר גם בכניסה וגם ביציאה לטלויזיה והכל עובד כמו שצריך. לא מזמן מצאתי בבית כבל שבקצהו האחד פלאג RCA ובקצהו השני פלאג אנטנה (RF). ניסיתי לחבר את האנטנה לכרטיס, בשביל לנסות לסרוק ערוצים (לפחות את אלה החופשיים), אך כל מה שאני רואה זה מסך שחור עם פסים מרצדים ירוקים לפעמים. שאלתי היא האם ניתן בכלל לקלוט אנטנה דרך חיבור RCA, ואם כן- איך? תודה מראש לעוזרים. אביעד.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לדודה שלי יש בעיה בטלוויזיה, שהיא לא יכולה לסרוק תחנות, לקחנו לטכנאי והכל, ומחכים לחוות דעת. אז רציתי לשאול האם יש מפצל כלשהו בין החיבור העגול בממיר(יש לה ממיר אנלוגי) לבין חיבור אדום לבן צהוב(RCA) שיש בטלוויזיה, כדי שהיא לא תצטרך לסרוק תודה אריאל
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ! דרושות אוזניות, עד 100$. אפשרות לרכוש מארצות הברית. שמיעת מוזיקה (בעיקר רוק) עריכת סאונד (בעיקר לסרטים לא צריך אבל להסחף) גיימינג ( ממש קצת! לא צריך משהו יעודי) והכי חשוב מכל!!!!! אוזניות חייבות להיות מקסימום נוחות ! חובה חובה חובה, מרופדות ולא כואבות באוזן, יש לי אוזניות של סוני, עם נויז קנסליישן, וזה פשוט חרא של אוזניות כלכך כואבות. לא הייתי רוצה משהו כזה, חשוב אוזניות מרופדות ונוחות. בגדול אני רוצה אוזניות ALL AROUND טובות, שארגיש שאני נהנה מהסאונד. חשוב לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, אז, אם צריך איזה אביזר נלווה כדי להנות אשמח להמלצה חשבתי ללכת על סנהייזר HD555 מה דעתכם על האוזניות האלו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפס נגן ב 1100 שקל איכותי עים הקלתה רדיו 5 גיגה לפחות לין אין אוות 2 או 1 הכל שיהיה אני עכשיו עים 512 גנרי ולאח שלי יש romba 512 creative משהו בן זונה
-
משום מה לא מצאתי כמעט בכלל סקירות על הרמקולים האלה , אבל ממה שראיתי הם נראים לי ממש מעולים. האם מישהו יכול לתת פידבאק עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. שני הרסיברים המצוינים - Kenwood 8060 ו-Yamaha 630 ניתנים לרכישה כיום בטווח מחירים זהה - קצת פחות מ-3,000 ש"ח. איזה מהם עדיף אם אני מחפש מערכת קולנוע ביתי שמיועדת בעיקר לסרטים ולא לשמיעת מוסיקה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-