אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי נגן MP3 של אירייבר H10 ובכל כתבה שאני רואה עליו רשום שהאיכות של האוזניות שלו לא משהו וזה מוריד מאיכות הצליל עכשיו, בגלל שאני לא כזה מבין גדול באוזניות, רציתי לדעת אם משיהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר מאלה שבאות עם הH10 שכמובן נמכרות בארץ. בקשר לכסף, אין בעיה כל עוד זה לא משהו מוגזם(יותר מ800 שקל) תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע מה להחליט בבקשה תעזרו לי!!!!! אני מתלבט בין הh320 לx5! לh320 יש מסך יותר גדול ויותר ברור הx5 מנגן וידאו ב15 FPS לעומת 10 FPS של הh320 הx5 שוקל הרבה פחות וגם קצת יותר קטן h320 בא יותר מאובזר עם אוזניות טובות ותיק עוד לעומת הx5 שבא עם אוזניות חרא וצריך לשלם עוד כסף כדי לקנות אוזניות נורמליות.... לh320 יש איכות סאונד טובה יותר הx5 זול יותר ואני יכול להביא אותו מארה"ב עוד שבוע עם דוד שלי לעומת הh320 שאי אפשר להשיג אותו שם וכאן הוא יותר יקר בהרבה מאוד לעומת הx5 בארה"ב... מה אני יגיד לכם אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל אני צריך כבר להחליט !!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב, מה אני צריך בעצם? כרטיס טלוויזיה צריך ממיר או שהוא "עובד לבד"? יש לי ממיר ישן tad 55a של ערוצי זהב, זה יכול לעזור במשהו? כעקרון מספיק לי רק ערוץ 22, אבל כמובן אם אפשר יותר אז עדיף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש קושחה חדשה למקרן שלי OPTOMA HD33 מאז שקניתי לא עדכנתי דרייברים\קושחה יכולים לשפר את הצפייה? אני לא מצליח למצוא , מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קיבלתי מקרוב משפחה סט רמקולים 5.1 ורסיבר, הידע שלי לא רחב בנושא האודיו לכן אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי המערכת, האם טובה? מתי יוצרה? רלוונטית לתקופה שלנו? וכו' אני אשמח. סט רמקולים: Luxman 5.1 AC-3 Series SR-377 רסיבר: YAMAHA RX-520 צירפתי כמה תמונות. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר נקנה בערך לפני שנה וחצי, משיטוט ברשת הבנתי שככל הנראה מדובר בתקלה בספק הכח. הצלחתי להדליק אותו פעם אחת ע"י שימוש בכפתור ה- Reset. זה החזיק כשבועיים, עד שאותה תקלה חזרה גם היום ומאז אני לא מצליח להדליק את המכשיר. הבנתי שניתן לקנות בערך ב- 50$ מהאתר של Popcorn Hour (היצרנית) ספק כח חלופי. קודם כל בשביל להיות בטוח שמדובר בספק אני אבדוק אותו עם ספק כח סטנדרטי של מחשב. האם יצא לכם להתקל בתופעה הזו? האם יש ספק כח חלופי במימדים דומים וזול יותר שאוכל להשתמש בו בשביל הסטרימר? תודה. התקלה פחות או יותר מתוארת כאן: C-200 PSU fejler
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיס הזה מומלץ ל HTPC רציתי לברר אם הוא מאפשר הקלטה מערוצים שונים? כלומר שבבוקר יקליט מערוץ מסוים ובערב מערוץ אחר. דבר נוסף - האם הוא יכול להקליט מערוץ מסוים בזמן שצופים בערוץ אחר? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-Z5500, אך בכל חנות ששאלתי אומרים שאין אותה בכלל בארץ כרגע. ועד כמה שאני יודע, אין גם אחת שמשתווה לה (גם המערכת של קריאייטיב היא 7.1, ואין לי צורך בכל-כך הרבה, וגם היא לא משתווה לה). מישהו אולי יודע מתי יחודש המלאי בארץ? ואם יש דרך ליצור קשר עם הספקים? אני ממש אתבאס אם אני לא אצליח להשיג אותה... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לIPOD שלי חשבתי לקנות את הדגם הבא מה את אומרים שווה את המחיר אם בכלל האוזניות של סוני שוות משהו ? http://www.musiciansfriend.com/srs7/src=00633/search/detail/base_pid/271056
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתית ב500 שח בלי חריגות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, שנה טובה לכולם! לרגל השנה החדשה , החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם. התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש. ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט. בקיצור, על מה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה לא מצאתי כמעט בכלל סקירות על הרמקולים האלה , אבל ממה שראיתי הם נראים לי ממש מעולים. האם מישהו יכול לתת פידבאק עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם ! למה כשאני שומע שירים איכותיים ביוטיוב אני מרגיש שזה יותר ווליום והרבה יותר מפורט ואותו שיר גם איכותי במחשב אני שומע אותו פחות חלש ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של logitech z5500 וכרטיס קול חיצוני בחיבור usb של קריאטיב x-fi 5.1 וכאשר אני מחבר אותם עם הכבל האופטי מתי שאני רואה סרט שתומך ב5.1 אני לא שומע את הדיבור רק רעשי רקע אם זה סרט שלא תומך ב5.1 אני שומע את כל הצלילים שאני מחבר עם lp רגיל הירוק שחור וכתום יש מצב אחד שנקרא 6 ch direct שרק בו ניתן לשמוע את הדיבור בסרטים שתומכים ב5.1 מה צריך לעשות שאני יוכל לשמוע את הדיבור דרך הכבל האופטי? תודה יואב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר של onkyo מחובר לחמישה רמקולים של jbl ולמגבר היה מחובר כבר כשנה ממיר כסוף קטן של חברת ייס. כל הסיפור עבד נהדר עד ששדרגתי את הטלויזיה ל lcd והרמקולים התחילו להרעיש בזמזום מטריד. חיברתי וניתקתי הכל ולבסוף הגעתי למקנה שהבעיה נובעת מ-ייס בצורה כלשהי אם הכל מחובר ואני מנתק את הממיר ייס מהחשמל הזמזום ממשיך! אבל כשאני מוציא את האנטנה של ייס מהקיר הזמזום מפסיק. יש למישהו מושג מה עושים כי שוחחתי לשרות לקוחות של ייס ואין להם מושג תודה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג/נסיון עם הממיר APEX STB-266? יקר/אמין/יש תחליפים יותר טובים? http://he.wikipedia.org/wiki/DTT
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנית המקורית שלי היתה לקנות משהו סביר יותר ב200 פאונד (אני גר בבריטניה) אבל אחרי כמה הוצאות לא מתוכננות (מיסו אותי ביתר ואלוהים יודע מתי אני אראה את הכסף בחזרה) החלטתי ללכת על סידור קצת יותר פשוט כרגע ולקנות solo6c בשביל התחלה ואחרי זה נראה. למיטב הבנתי יש דור ישן וחדש, ההבדל במחיר ביניהם די משמעותי,90 פאונד מול 120, האם יש הבדל ממשי בחומרת הרמקולים שמצדיק הפרש של 30 אחוז?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפלו לידי הרמקולים הנ"ל. אין לי ספק שהם יותר טובים המרמקולים הישנים שהיו לי (כי הם קצת מזמזמים), אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע עליהם משהו. בגוגל אני מוצא רק פורומים בגרמנית ובאתר החברה אני לא מצליח לאתר את הדגם הזה. ועוד שאלה: באחד הרמקולים יש משהו משוחרר. כשמטים אותו מצד לצד זה נשמע כאילו יש גולה שמטיילת בפנים... נשמע כמו בעיה רצינית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של רעשים, עיוותים (לא בעיה מכאנית) וחוסר רציפות בניגון של שירים סרטים מהמחשב. יש רעשים כאלה של מגע רועש לפעמים - אין מגע רופף, המחשב והכבל חדשים ונבדקו. הרעשים וההפסקות (הקצרות) קורים בד"כ יחד עם פעילות במחשב, כלומר אם מתנגן שיר/סרט ונפתחת תוכנה נוספת, או מתבצעת גלילה במסך דפדפן, או נטען דף חדש וכדומה אז שומעים את ההפרעה לזמן קצר. לא צריכה להיות בעית עוצמת עיבוד כי זה מחשב חזק למטלות כאלה וההתקנה של Win 7 64bit חדשה יחסית כמו כן עודכנו דריוורים אחרונים של צ'יפסט וכרטיס מסך מהאתר של AMD. בדקתי דרך VLC, WMP והתופעה דומה. יש למישהו רעיון? בנוסף, האם כדאי לי להוסיף כרטיס קול עצמאי (בבקשה דברו מנסיון) במקום ה-ALC889A על לוח האם? אני שומע די הרבה מהמחשב קבצים א…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה רמקולים למחשב טובים שכבר אני לא יודע מה לקחת.. אני מתלבט לגבי כמה סוגים .. אני צריך חוות דעת ואנשים אם יש להם אני שמח לשמוע ביקורות... 1. klipsch promedia 2.1 2. m-audio Studiophile av 40 3. audioengine a5 בגדול ההשקעה היא עד 1500 שקל .. האודיואינגין הוא יותר מ 1500 שקל עכשיו שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות השאלה היא אם הוא מצדיק תמחיר שלו ביחס לרמקולים הנוספים מאלה שיש פה משמעותית או שהמחיר לא כדי ביחס לרמקולים שרשמתי.. עכשיו הקליפש יש לו סאב.. ותאמת לא יפכת לי כל כך סאב.. אני מעדיף מוזיקה איכותית, יותר מבאסים .. אני בקטע של מוזיקה מדוייקת ויותר עשירה מסתם בום בום.. אני קצת מתוסבך אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא פשוטה למרות שחיפשתי בפורומים באתר לא מצאתי משו לטעמי.. אני מחפש נגן MKV ,אני יודע שבדרך כלל זה סטרימר הבעיה היא שאני לא מחפש להזרים את הסרט לטלויזיה אני מחפש מכשיר טוב, חזק שאני יוכל לחבר אליו USB עם סרט שהורדתי מהאינטרנט בדרך כלל פורמט MKV 1080P ושאני אוכל להצמיד אליו כתוביות בעברית (כמובן בפורמט SUB או STR) לא הכפת לי לקנות סטרימר שעושה את זה רק שיעשה את זה טוב וחלק וכמובן במחיר שפוי הצעות/המלצות מישהו??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש אם השאלה שלי פשוטה מאוד לפתרון, אך כרגע איני רואה אותו לנגד עיני. קניתי מסך LED חדש עם מחשב סלוני שתומך כמובן ב FULL HD. המחשב סלוני שקניתי תומך בלוח אם שלו בסאונד 7.1 ערוצים, כמו כן יש לו גם יציאת קול דיגיטלית ואופטית. יש לי מערכת רמקולים ישנה שחוברה בעבר למחשב אחר עם סאונד היקפי (5.1 ערוצים). עד כאן הנתונים, עכשיו אסביר את הבעיה שלי. את המחשב אני מחבר למסך ה LED עם כבל HDMI (לכן הוא יעביר גם את אות הווידאו ואת אות האודיו ). לכן לא משנה איזה חיבור מערכת רמקולים אני אעשה למחשב שלי הסאונד יצא מהטלוויזיה והיא כידוע תוציא לי סאונד סטראופוני מהרמקולים שלה. למיטב ידיעתי אין לי אפשרות לחבר את הרמקולים לטלוויזיה ישירות שהם יוציאו לי את הסאונד ההיקפי שאני מח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הXbox 360, המחשב והממיר לטלוויזיה ולמסך המחשב, ושהשמע יהיה דרך הרמקולים של הטלוויזיה ו/או של המחשב. אני צריך משהו שהוא כמו רסיבר אבל לרמקולים מוגברים (כלומר מכשיר שיעביר קול ותמונה בין שני המסכים ושני הרמקולים בצורה פשוטה) בגדול אני צריך 3חיבורי HDMI כinput ושני חיבורי HDMI כoutput. אם יהיו עוד חיבורים זה יהיה נחמד (rca וכו'), ויש עוד משהו שדי חשוב לי זה שאני יוכל להשתמש באוזניות בשביל לשמוע (במחשב זה פחות בעיה אבל בטלוויזיה זה כבר סיפור אחר). לא מצאתי סידור כזה או אחר שעובד למרות שעל הנייר זה נשמע לי די פשוט. נתקלתי בכבל הזה בשיטוטים באינטרנט ונראה לי שיהיה אפשר להעביר בעזרתו סאונד לרמקולים במחשב מבלי לנתק את המכשירים האחרים מהרמקולים של הטלוויזיה)…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני חושב על פלאזמה של סמסטנג d490 מישהו מכיר והתנסה עם המסך במשחקים? או בכלל דעות על פלאזמות ומשחקים יתקבלו בברכה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-