אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהאודיג'י 2 הוא הכי איכותי אבל אני פשוט לא צריך אותו... אין כרטיסים טובים ופשוטים? ואל תגידו לי סאונד סטורם כי אין לי NFORCE ואני לא מתכוון לקנות. תנו לי המלצה לכרטיסים טובים שיש להם רק חיבורים סטנדרטיים כי אני לא רוצה לשלם על יציאות שאני לא אשתמש בהם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אוקיי אז נתחיל בתקציר קל ברשותי האייפוד מהדגמים החדשים, 30 ג'יגה שנקנה בחודש אוגוסט האחרון בארה"ב. בהתחלה הכל היה מצוין, פשוט מושלם! קצב ההעברה (דרך פיירוואיר של קריאייטיב..) היה בסביבות ה 4-5 מגה לשניה (!) ואז משום מה הוא נהיה מאוד מאוד איטי.. הוא החל להעביר בסביבות החצי מגה ופחות (שזה אסון למי שמעביר ג'יגות שלמות של מידע..). אז הבנתי שאומרים כי יש בעיות עם כרטיס הקול של קריאייטיב (למרות שזה עדיין נראה לי מוזר כי הוא עבד טוב מאוד עם הקריאאיטיב, אז מה קרה לו?! ביום אחד הכל התקלקל?! נשמע חשוד..) אבל אמרתי ניחא, וקניתי כרטיס פיירוואיר וקיוויתי לטוב ו.....זה עדיין באותה מהירות אתם לא יודעים כמה מתסכל זה! בעוד כמה ימים אני טס לפולין ורוצה להעביר משהו כמו לפחות עש…
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני חושב על אוזניות חדשות, כי אני מרוויח קצת כסף מלקנות מחשב בחו"ל, ואני חושב את הודפים לנצל לעכבר חדש (MX510 ) ואוזניות. חשבתי על אחת מאלה - יש הבדל חוץ מזה שהספורטה הם מאחורי הראש והפורטה הם למעלה? הבדל מורגש? אני בכלל ארגיש הבדל בניהן לבין האוזניות שלי עכשיו (Sony MDR-G52)? אם אני מצליח לגרד כסף ל280, זה יהיה שווה את ההבדל? ויש עוד איזו אפשרות בין אלא ל-280?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות כ.קול של הרקולס: Gamesurround Muse 5.1 DVD, אבל נאמר לי שהוא לא כרטיס קול כל כך איכותי ושבכלל עדיף לי ללכת על הכרטיס המובנה שבלוח האם של אביט NF7-SL. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
דריוורים חדשים ... נועדו לwindows xp 64 bit , אבל למרבה הפלא , עובדים גם על הXP הרגיל . איכות קול השתפרה . הפאנל הוחלף למשהו מאמם . מומלץ בחום לכל בעלי הnforce 2 עם סאונד סטורם עליו .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני חושב שזה ישפר את איכות השמיעה ,אבל אני חושב שלא כדאי להתעסק בפנים הרמקול.! וגם אין לי מושג איך לעשות זאת.! HELP ME :lsvader:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאבא שלי יש יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת סטריאו עם קומפקט דיסק וטייפ ושלט רחוק. הצלחנו לאסוף 700 ש"ח. מה מומלץ בטווח המחיר הזה ? האם יש גם משהו שיקרא דיסקים צרובים ? אולי אפילו MP3 ? באסים עמוקים זה לא ממש חשוב (הוא כבר לא שומע את הטווח הזה ... :'( ) חשוב שהצליל יהיה נקי עם טרבל ו MID טובים. הגזמתי עם הדרישות ? אנא עזרתכם,HF
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כן עדיין לא החלטתי ובדיוק בימים אלה נפל לי הדיסקמן שלי והוא לא עובד יותר... אני צריך את המלצתכם על נגן מבוסס דיסקים עד 600 ש"ח אפשר להתגמש קורא MP3... רצוי ווליום חזק שיעבוד מעולה עם סנסנייזר HD212PRO ! ??? אשמח מבעלי ניסיון איך לזהות לפי נתונים אם הדיסקמן חלש או חזק בווליום ? ???
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוקיי, אז אמרנו שנאי, אני מניח שיש בכל חנות כלי עבודה כזאת, יש אולי מקום עם שנאים "מומלצים?" מה אתם משתמשים? האם כדאי לעשות לו Firmware update לגרסא האירופאית? כי אמרו לי שההבדל הוא שבאמריקאי הקפיצות ברדיו הן 0.1 ואילו באירופאי הן 0.05. דבר ראשון שאני עושה זה להטעין אותו, ואחרי זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כרטיס שייתן סיצועים טובים במחיר סביר, בעיקרון יש שתי כרטיסים שהם הכי דומיננטיים להיבחר פורטיסימו 7.1 או דיגיפייר 7.1, שניהם מעולים לפי מה שהבנתי, רק העוצמה של הסאב טוענים שהיא נמוכה, זה נכון ? עד כמה זה מורגש? והאם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב כדי להשוותו לאודיג'י 2 (אפילו לא ZS)???. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הנה הבעיה שלי, אם למישהו יש עצות: אחרי שלא נגעתי בפוד כחודשיים, החלטתי (היום) שאהגיע הזמן לפרמט את מחשבי, רציתי להשתמש בפוד כדרך לגבות חלק מהמידע שלא נכנס על דיסק. מכיוון שאיפשרתי שימוש בפוד כהרד דיסק חיצוני, פשוט גררתי את הקבצים לתוכו. ברגע שעזבתי אותם המחשב נתקע וכשהוא חזר לעשתונותיו הוא הודיע שיש לסיים את התוכנית (התקייה של האייפוד), ושהמידע אבד - בסדר, עם זה אני יכול לחיות, עדיין יש לי אותו על המחשב. הבעיה היא שאייפודי אני חושש, מת. טוב, לא לגמרי מת, על המסך מופיע הסמל של do not disconect אבל הוא לא מהבהב, וכל שאר הדברים שאמורים לזוז על המסך גם הם לא זזים. ניתקתי אותו וחיברתי אותו שוב, אבל למרות שאני יכול להרגיש את החום של הדיסק כשהוא פועל, המחשב ואייטונס לא מזהים אות…
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם קיים הבדל מהותי אם אני מחבר רמקולים 2.1 ? האם האודיגי "יוריד" עומס מהמעבד ויגרום למשחקים לרוץ מהר יותר?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום שלום אמנם ניסיתי לחפש בפורום בפוסטים ישנים אבל לא ממש מצאתי נכון להיום אני חושב על Altec Lansing 4121 או על ה ATP3. ממה שקראתי רוב אנשים טוענים שהאלטק נשמעים הכי טוב. אני רוצה את הרמקולים בעיקר למוסיקה וגם קצת למשחקים. חשוב לי במיוחד צליל טוב (הרבה יותר מעוצמה). תודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מחפש אוזניות בתקציב של בין 200 ל 300 שקל ,שיהיו כמה שיותר טובות ביחס למחיר רק מבעלי נסיון. תודה
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ניסיתי לפני כמה ימים לצרוב אלבום אחד שיש לי ב-RIP ל- FLAC ופתאום הנירו אומר לי שאין אפשרות לצרוב קובץ אודיו של FLAC. רציתי לדעת למה זה קורה ואם יש אופציה לאכוף את "המגבלה" בצורה כזו או אחרת שמשלבת בתוכה שימוש בתוכנת צריבות אחרת/ המרת הקובץ לפורמט אייכותי אחר או דרך אחרת שלא עלתה במוחי הקט.. תודה ויום טוב אנשים!
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז דיברתי לאחרונה (היום) עם היבואן (ירון) לגבי הנושא. האמת שלאחרונה אני כבר בהרבה שיחות איתו, ובהחלט אחת מן הסיבות שהוא מביא אותם לארץ זה אני אז בקיצור יהיה את כל הדגמים של AUDIOENGINE בארץ את הA5 הלבנים, השחורים ואלו מבמבוק וגם יהיה את הסאב S8 של AUDIOENGINE ואולי עוד הפתעות כמו הA2 וכו'. למי שרוצה עוד פרטים וכו' http://audioengine.co.il/ http://www.audioengineusa.com/ לגבי מחירים, יהיה שינוי, וכנראה הוזלה, אך לא יודע עדיין כלום לגבי זה ונחכה שיגיע. הרמקולים יהו ממש פיזית בארץ, בחודש ינואר (כלומר עוד מספר שבועות) ממש לא עושה פרסום ליבואן, אבל כבר הרבה זמן שאני ואחרים פה מחפשים רמקולים מוגברים למחשב (כלומר בלי שיהיה צריך רסיבר או מגבר) טובים ואיכותיים, ובמחיר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני שומע מהטלוויזיה?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הי. באתי היום לבאג לקנות משחק מחשב וראיתי רמקולים שנראו בצורה של פרח. לא התעמקתי בהם יותר מידי... ולכן לא שמתי לב לחברה. הגעתי הביתה וניסיתי לחפש עליהם מידע ולא מצאתי. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל HDMI של מונסטר מדגם M1000HD (אני יודע שאין הבדל מתחת ל- 2וחצי-3מטר) אני קונה מ-EBAY ועל מנת להיזהר מזיופים,שככול הנראה ישנם בשטח, אני מחפש מדריך (עדיף עם תמונות) עם סימני זיהוי לכבלים מזוייפים-מקוריים. יש לציין שאני מבקש מהמוכר לפני הקנייה תמונה עם סימן זיהוי שזה אכן שלו (כמו למשל הנייק שלו לצד המוצר) וכך אני בטוח שמה שמופיע בתמונות זה אכן מה שאני מקבל. תודה, yosside
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה- JBL Creature שנקנו לפני כחודש וחצי. עכשיו מאז שהם נקנו היו שיר או שניים עם באס חזק, שהסאבוופר התחיל להשמיע צלילי "זמזום" כאילו משהו רועד בפנים. מכייון שזה סאבוופר, חשבתי שזה לגיטימי אבל נראה לי שזה מוגזם כבר... השוותי באותו שיר ל- ATP3 של אחי באותו ווליום בערך ולא היה רחש קטן אפילו. כמובן שהזמזום הוא לא מרעידה על השולחן, גם כשהוא באוויר זה קורה. השאלה היא האם לממש אחריות או שזו בעיה ברמקולים האלה.. תודה לעוזרים, עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"... באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק. בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר... מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הנושא הקודם ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387939.0 ) אבקש לנעול, היות והיום קניתי כבל אופטי וכרגע הרסיבר לא מזהה את האות או להיפף, המחשב לא מזהה, אין לי מושג. הלוח הוא EP43 DS3L,עם הכרטיס OB, הכבל הוא של LEXUS, חיברתי את הרסיבר למחר בעזרת הכבל, אך איני שומע כלום. כמו כן, הגדרתי בלוח בקרה של הכרטיס קול ש DIGITAL OUTPUT יהווה כמקור שמע ראשוני. הרסיבר הוא JVC RX-5062S. תודה.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים Internet Explorer או תוכנות כאלו או אחרות. Cpu Usage נע בין 20-30%.
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-