אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
LG LD420 לבין lg ld460 אם אפשר כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר שיודע להקליט על DVD עם הפיצרים הבאים - 1. יודע לצרוב על כל סוגי המדיות כולל RW ו-RAM 2. קורא DivX 3. יהיה נחמד אם הוא ידע גם לקרוא כתוביות בעברית 4. בארץ 1 ו-4 חובה, 2 ו-3 אופציה יש חיה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ללכת על אחד מסדרת הרקולס? או שמע לפנות ישר לקראייטיב? תודה על העזרה, ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קנו לי מיני אייפוד חדש ואני לא יודע איך להעביר אליו שירים קיבלתי איתו דיסק עם התוכנה ITUNES ומשם אני לא יודע מה לעשות יש חוברת עם הדיסק אבל היא באנגלית ואני לא משו מבין אז אם מישו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, יצא לי לשמוע את ה-Pacific PI-40 ואת ה-Diamond 9.6. שניהם הרשימו אותי מאוד. שמעתי אותם בתצורות שונות מאוד, עד כדי חוסר יכולת לקבוע מה אני יותר אוהב. האם יש מישהו שמכיר את 2 הרמקולים הנ"ל ויוכל לתת את חוות דעתו ? בנוסף, מה נחשב יותר יוקרתי/איכותי מבחינת וורפידל ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לכאן. חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video שהופך לComposite אבל התמונה מוצגת בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בכרטיס מסך ובטלוויזיה אבל זה לא משנה את העובדה שאין צבעים. השאלה שלי היא מה הפתרון שיכול להיות והאם יכול להיות שזה בגלל שהכבל לא טוב. הכרטיס מסך הוא GeForce 7900GS והטלוויזיה היא סתם טלוויזית CRT של LG
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
האם הרסיבר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=131636 יתאים לחדר של 7-15 מטר מרובע למערכת סראונד? יש לי רמקול רצפה ישן, רמקול קטן אחד של מערכת קולנוע ביתית, רמקול בינוני אחד ושני רמקולים ממערכת nsx-av65 של aiwa השאלה היא האם כדאי לקנות את הרסיבר הזה ב-640 ש"ח או האם כדאי לתקן את המערכת שיש לי שהגלגלת סאונד שלה דפוקה? מוכן להשקיע עוד 200-450 ש"ח אם יש לכם המלצות למערכות אחרות מפרט של המערכת המדוברת
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים - Creative SBS 2.1 . עכשיו.. האיכות שלהם ממש טובה. אבל מה.. כדי לנצל את כל האיכות שיש להם,אני צריך להצמיד את הרמקולים לאוזניים כדי לשמוע דברים ולשמוע בהם כביכול את ה "צלילים הניסתרים" שמגניבים. למה שומעים את איכות ההשמעה האמיתית רק כשאני מצמיד את הרמקולים לאוזניים?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי אתמול את 0404 של emu. יש לי רמקולים סראונד 5.1 של creative, שמחוברים כרגע עם שני כבלים front ו rear לכרטיס קול המובנה של המחשב. בכרטיס קול 0404 ייש שני יציאות ימין ושמאל, ולא קדימה ואחורה, אז אני לא יכול לחבר את הרמקולים. :'( האם יש דרך לעבוד עם שני כרטיסי קול במקביל? שאני אוכל לחבר את הרמקולים לכרטיס המובנה ולהקליט דרך ה0404? אם לא, יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים, יש ב0404 יציאה אופטית, יציאת S/PDIF ויציאת MIDI. יש מצב לחבר דרך משהו אחר, עם מתאם או משהו? אם לא, אולי אני אחליף את הכרטיס למשהו אחר. יש למישהו המלצה לכרטיס שיכול לעבוד עם סראונד והוא איכותי גם להקלטות? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש אוזניות איכותיות הנתלות על האוזניים לריצה ושאר אימוני כושר. תקציב: עד 150 ש"ח. תודה מראש, קובי.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנית היודעת להציג את הפרטים של קבצי מולטימדיה התומכת ב(כמעט) כל הקודים המוכרים ?? יש לי את VideoInspector - אך היא אינה מספקת !!.. למשל בקבצי MP4 - היא אינה מציגה שום פרטים
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל ביניהם חוץ מצורת הכבלים והגודל האם יש גם הבדל באיכות השמע?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי כרטיס קול 2 ערוצים וקניתי מערכת חדשה של PIONNER שתומכת ב5 ערוצים. אני שומע כרגע רק משני רמקולים. המערכת משולבת. המערכת מחוברת ליציאת כרטיס הקול המובנה של לוח האם שתומך בשני ערוצים. רציתי לדעת אם אני אקנה כרטיס קול הכי זול שיש שתומך ב 5.1 ערוצים, האם אני אשמע מכל הרמקולים? אם לא, למה אני זקוק על מנת לשמוע מכל רמקולי המערכת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה , החלטתי לקנות LCD לחדר השינה שלי מרחק הצפיה שלי מהטלויזיה (אחרי חישוב של המסך ואיפה הראש וכל הבלאגן הזה...) הוא 2.30 בערך... עכשיו אני עדיין שוקל אם לקנות ממיר HD לחדר לכן רציתי שתעזרו לי ב2 האפשרויות... אם עיקר השימוש שלי בטלויזיה הוא באיכות רגילה לקנות 32 או 37 ואם עיקר השימוש יהיה בHD אז 32 או 37 ? עכשיו 2 הטלויזיות שהכי התלהבתי מהן היו של LG בגלל המחיר בגלל האיכות ובעיקר בגלל הUSB אז תנו לי דעה קטנה עליהן : זאתי 32 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 וזאת ה37 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 תודה רבה , מחכה לתשובתכם
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול מהום סנטר אוזניות שעלו לי 50 ש"ח. הגעתי הביתה וחיברתי אותם למחשב והם עבדו יפה. רק כשאני באתי לשים אותם עליי אז ראיתי שהחוט שלהפ קצר מדי ואני ממש צריך לדחוף את הפרצוף שלי לכיוון המארז מרוב שהחוט שלהם קצר. מה אני יכול לעשות? חבל לי שהלכו 50 ש"ח ככה סתם.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר... יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230.... נ. ב. המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 מה אתם אומרים על איכות , חברה והכל
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שאני מחבר את הנייד לטלויזיה כדי לראות סרט,יש כבל אחד שיכול לשמש כשמע וכdisplay? או שאני חייב 2 כבלים אחד לשמע ואחד כדי לראות תצוגה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המוצר נמצא כאן, בחנות שטוענת שהם היבואנים היחידים שלו בארץ http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 מחירו דיי זול... יש שם הרבה פרטים וגם FAQ..(שאלות ותשובות) אבל מה... לא כתוב בשום מקום האם הוא משפר את התמונה שתהיה כמו במסך המחשב.. כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל רגיל יש סרטים שבסצונת כהות רואים חרא.. אז למה שבמכשיר הזה האיכות לא תהיה אותו דבר... ?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה למערכת קולנוע ביתי (5.1) בתקציב של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח). חשוב שיהיו בה חיבור דיגיטלי ו/או אופטי. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
הוא נגן באנגלית. האם יש דרך להפוך אותו לעברית ע"י עידכון הגירסה שלו? ואם כן, כיצד עושים זאת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ידע היום פירסמה באתר שלה את מחיר האייפוד החדש (דור5) : 2423 ש"ח לדגם ה30 גיגה ה"זול יותר". כשלהזכירכם , המחיר הרישמי של אפל הוא זהה למחיר הדור הקודם - 299 דולר. כשבישראל אצל ידע היה 1994 ש"ח , אמנם "קצת" יותר מ300 דולר (עם קיזוז חישובי המע"מ) אבל שיהיה... לא ברור מאיפה התוספת הלא קטנה הזו , בארה"ב המחירים היו זהים לדור הקודם כבר מהיום הראשון. מדובר סה"כ במחיר של כמעט 450 דולר לפני מע"מ - תוספת של 50 אחוז מהמחיר הרישמי של אפל (150 דולר בנוסף ל300 של המחיר הרישמי) זה כבר יותר "מסריח" מאנשים שמיבאים שחור כדי לעשות רווח ,והם עוד קונים כצרכנים במחיר מלא. כדאי גם לציין שאריזת הדגם החדש קטנה יותר ואפשר על אותו נפח מכולה להכניס יותר מכשירים , בין אם זה משנה או לא - זה כבר מוגזם…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימוש יהיה עם הטלויזיה בלבד, בחדר 3 על 3 מטר. מרחק צפיה כ 2.5 מטר (מצב סטטי) צפיה בסרטים או סדרות כאשר החברה ישנה (או לחילופין כאשר אני ישן והיא רוצה לצפות בטלויזיה) אין צורך באיכות קול גבוהה במיוחד , בטווח הסביר+ התקציב המקסימלי הוא 250 ש"ח, עדיף לחסוך במידת האפשר מה שחשוב לי באוזניות 1. נוחות - אוזניות קשת OVER EAR או ON EAR 2. אמינות - עדיפות לחברה מוכרת וטובה 3. יתרון - אפשרות לטעינת הסוללות, לא קריטי טכנולוגיה - מה עדיף, IR , BT או RF ? או שזה לא משנה לשימושים שלי ? ראיתי אוזניות של פיליפס IR ב 150 ש"ח , הם שווים משהו? http://www.dailyshops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GDCDC2115
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-