עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חברים, האם מישהו שמע על המכשיר הזה? אני יודע שמדובר באיזשהו יחידת מדיה אני לא בטוח אם זה בהגדרה של סטרימר או של מחשב מדיה סלוני. אם מישהו יכול לתת חוות-דעת או המלצות וכדומה. תודה מראש, איתי.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

שלום לכולם אין לי כל כך ידע בנושא אוזניות, אז מבקש את עזרתכם, נסיתי לקרוא את הטופיקים בנושא האוזניות בתקציב שאני מבקש, אבל כמעט ולא מצאתי זכר לדגמים שאני רוצה לשאול עליהם. השימוש באוזניות יהיה לחיבור למחשב, ולראות סרטים ולשמוע מוזיקה. ראיתי כמה דגמים שנראים מעניינים:‎ - ‏ 250 שח: SRH240-A Professional Quality Headphones Sennheiser HD 205 350 שח: Sennheiser HD428 SteelSeries 5H V2 Headset Black‎ השאלה שלי, האם תוספת של 100 שקל תיתן מענה באמת ששווה את התוספת בשביל השימושים שלי. אם יש דגמים נוספים מומלצים, אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הי חברים, אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתי שכרגע תחובר למחשב (שם רוב עיסוקיי - שזה בעיקר מוזיקה ולעיתים גם סרטים בבלו-ריי). בעתיד מערכת זו תחובר לטלויזיה מן הסתם. אני צריך רסיבר ורמקולים. אין לי צורך בווליום מטורף או פיצ'רים שלא אשתמש בהם לעולם. כל מה שאני מבקש זה איכות צליל טובה! תקציב: 2500~ שקלים חדשים (אם עוד 500 שקלים יעשו את ההבדל אז על הכיפאק). תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by קומנט,

1. הגעתי לפורום בעקבות בעיה זהה שגיגול קצרה העלה, ברשותי רסיבר של Denon שכבר אינו באחריות, הבעיה היא שכאשר אני מדליק אותו, לאחר 5 שניות הוא עובר ל Stand By. קראתי שזה סוג של מנגנון הגנה, העברתי החשמל, מכל המקורות, מהרמקולים וכו', כל מה שהציעו בפורומים, שום דבר לא עזר, גם לא טכנאי דרך הטלפון שהסביר איך לעשות ריסט. אני לא מתכוון לשלם את עלות התיקון שהיא כמעט כמו מחיר הרסיבר, לכן, לפני שהמכשיר הולך לאשפה, אין לי בעיה לעשות עליו משחקים וניסיונות רבים, במידה ואפתח את מכסה המכשיר, מה אפשר וכדאי לבדוק ולנסות לעשות, ואולי להצליח לבודד את הגורם שבגינו מופעל מנגנון ההגנה ? 2. יש לי בסלון ממיר DTT, יש באיזור קליטה טובה, אני מעוניין לקלוט את הערוצים גם במחשב הבנתי שיש סטיק קטן שמתחב…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  5. יש לי רסיבר של פיוניר. אל הרסיבר מחוברים כל מיני מכשירים, ביניהם המחשב, שמחובר אליו עם כבל HDMI וגם הכבל של הסאונד(מצטער, שכחתי את שם החיבור, אבל זה אותו חיבור שאליו מחברים רמקולים/אוזניות). בעיקרון אין בעית סאונד ואני יכול לשמוע הכל כמו שצריך. הבעיה היא שאם אני עובר ל"ערוץ" הטלויזיה מהרסיבר, אח"כ כשאני רוצה לחזור ל"ערוץ" המחשב, אני יכול לראות תמונה בטלויזיה, אבל אני לא שומע סאונד. כדי לפתור את הבעיה הזו אני צריך כל פעם לנתק את כבל הHDMI שמחובר למחשב, ולחבר מחדש. האם יש סיכוי לדעת מה גורם להבעיה כדי שאני לא אצטרך כל פעם לחבר ולנתק את הכבל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by רונן09,

Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הסטריאו עם החיבור ה SPDIF באמצעות חיבור כבל אופטי. כרטיס הקול הוא מובנה ויש לו את יציאה וכניסה SPDIF, להלן פרטי הלוח אם של המחשב DMI Baseboard vendor http://www.abit.com.tw/ model IS7/IS7-G/IS7-E (Intel i865-ICH5) revision 1.0 חברתי את הכבל האופטי ליציאת SPDIF וראיתי שיש אור מהכבל, חברתי את הכבל האופטי לכניסה היחידה האופטית שיש לי במגבר DENON AVR-1601, אני לא שומע כלום? יש למשהו רעיון? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הרמקולים יתחברו למחשב בן אדם שומע מוזיקה מזרחית...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by hell,

אחרי שה X240 שלי החליט לישבוק חיים ואני חושב לקנות מחשב חדש באתי אליכ להתיעצות מחפש משהו איכותי עם דגש על מוסיקה בווליום סביר(בכלזאת שכנים זקנים) רואה הרבה סדרות ואנימה אבל לא מחפש סראונד משחקים גם די חשוב אבל לא משהו שניראה לי שישנה את ההחלטה(אין ממש רמקולים לגיימינג נכון?) שמעתי הרבה דברים טובים על MICROLAB ואת לוג'יטק אני מאוד מעריך פיליפס וסוניק לא כלכך מוכרות לי נגיד ואני משקיע במערכת טובה יש טעם להחליף כרטיס קול או שהאונבורד יספיק? עד כמה זה ישנה את האיכות בישבילי? אני לא אאודיופיל אבל מחפש איכות וחוסר עיוות בווליום מכובד . יש ביקורת השוואתית בינהם? המלצות מהפורום?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, חייב להגיד שכיף לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו... (פזמניק שכמוני) פעם הייתי ממליץ אמנם במפרטים אבל לא משנה- עכשיו אני צריך את עזרכתם... אז ככה אני מעוניין לקנות טלווזית LCD לחדר בטווח גדלים בין 32-40 אינץ', לא ממש משנה לי שתהיה לפחות FULL HD עם אופציה לLED. התקציב : עד 3000 (מה לעשות עדיין חייל) בין השורות - עוד 10 ימים אני טס לחו"ל, האם כדאי לקנות מהDUTY FREE ? אשמח לעזרה, אביאל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Danits1,

אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by berl,

יש לי לוח של אינטל DG965SS דגם ישן (http://downloadmirror.intel.com/15054/eng/DG965SS_ProductGuide03_English.pdf) יש חיבור בשם HD AUDIO LINK , למה החיבור הזה משמש? האם אוכל להשתמש בקונקטור זה כ INPUT שמע ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מיועד רק לצפייה בחדשות וב-SD ולא HD ולכן אני מעדיף פלזמה. מרחק צפיה - 2 מטרים הכי חשוב לי זה איכות התמונה - עד כמה שהיא יכולה להיות טובה ב-SD. אחר כך הסאונד.. כל מיני תוספות כמו USB וכאלה פחות חשובות לי. ממעבר על זאפ, אלו הכי נראות לי: Samsung http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732551 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768000 LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757628 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752541 Panasonic http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757596 תודה !

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by Zippy,

שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. שלום, אני חדש בפורום הזה.. שמי אדיר. מצאתי כל מיני שירשורים בגוגל עקב חיפושים אחר סטרימר וחיבור כל המכשירים בחדרי. אשמח אם מישהו כאן יוכל לתת לי מענה לגבי שאלות לא פתורות שיש לי. 1. אני מחפש סטרימר, עדיף עם הארדיסק פנימי [לפי מיטב ידיעתי והצצה קטנה בנט הבנתי שגם חיבורי USB קיימים לרוב וקוראים הארדיסקים חיצוניים.] התלבטתי בין 2 דגמים שאחד מהם ראיתי אצל חבר והשני פשוט ראיתי בהשוואה ברשת לסטרימר הראשון. הדגמים הם : NetGear N-300 Dvico TviX M-6600N לפי סיקורים שראיתי כתוב שה-NetGear קורא קבצי MKV אך ללא סאונד (?!) הטלוויזיה שלי כרגע דרך כניסת הUSB כאשר מחברים Disk On Key לדוגמא, לא תומכת בסאונד של סרט 1080p x264.. זו הבעיה שאני רוצה לפתור ע"י הסטרימר גם.. מה אתם…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. לקראת טיסה לחו"ל בתחילת השבוע הבא, הייתי מעוניין להתחדש במזרימדיה איכותי חדש. תכונות: תמיכה בפורמטים מרובים של אודיו/ווידיאו), קבצי כתוביות בעברית (אם אפשר לקבוע גופן מה טוב) בפורמטים שונים. חיבור USB לדיסק קשיח, חיבור לרשת ממש לא חשוב, אופציה להוספת דיסק פנימי טוב אך לא הכרחי. מסוגל להריץ קבצי MKV ברזולציות גבוהות 1080 * 1920 בצורה חלקה. יש מבחר גדול כל כך עד כאב ראש. אשמח מאוד להמלצות/עצות של משתמשים המתמצאים בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אז ככה יש לי ממיר HD, כרטיס תומך HDMI ותשתית של HOT... אם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולראות TV?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by Qman,

*מרחק צפייה: 3 מטר. *גודל באינצ'ים : 32 אינטש. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. אני הולך להיות במחשב דרך חיבור HDMI, ויהיה לי ממיר YES MAX HD... אני מתלבט בין שתי טלויזיות, הראשונה טלויזיה LG 32LD460 LCD ‏32 ‏אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 השניה היא טלויזיה Samsung LA32C530 LCD ‏32 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 השאלה היא, א. האם הטלויזיות האלה טובות, או שיש יותר טובות במחיר הזה. ב. האם נראלכם שזה הטלויזיה 32 אינץ' FULL HD הכי משתלמת לקנות, או שיהיה מבצעי פסח בחנויות כמו מחסני חשמל ששמה יותר משתלם לקנות?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. Started by stingeR-,

מתלבט בין 2 לוחות אם MSI P67A-GD53 ו Gigabyte P67A-UD3P כאשר אני צריך תמיכה בDTS/DOLBY ובאתר של GIGABYTE זה מצויין כי זה נתמך... מדובר על אותו CODEC(ALC889) לכן הייתי מעוניין לדעת אם הטכנולוגיה נתמכת בMSI למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. צריך המלצה לכרטיס קול ב400-500 שקל למחשב נייד (חיבור USB) והוא חייב להיות שני חיבור הRCA השניים שהקול מין הסתם חח

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by Danix60,

שלום יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם X-530. רצתי לשאול אם בתוכנות WINAMP/AIMP2/WMP אפשר להגדיר שאני ישמע בכל הרמולים כל ה5 ולא רק ב2. ועוד משהו קטן, מה שיש לי זה X-530 שיש לו 3 חיבורים. ויש לי אוזניות Razer Barracuda 5.1 שגם כן 3 חיבורים וישלי כ.קול עם 6 חיבורים, כרגע הכל מחובר עם מפצלים ורציתי לשאול אם אפשר לחבר X530 ל3 חיבורים בלוח ואת האוזניות ל3 חיבוים הנותרים לכ.קול להגדיר ששניהם יעבדו ביחד. ויש לי גם עוד סט שחיברתי בנוסף ללוג'יטק F&D E300 שזה חיבור יחיד. איך אני מחבר הכל ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, ראשית אציין שיצא לי להעזר בכמה מהאשכולות פה לפני שבחרתי לקנות את הרמקולים החדשים שלי - MICROLAB SOLO 6C, ואני מאוד מרוצה מהבחירה. בהחלט מדובר ברמקולים ברמה גבוהה מאוד, ולמרות שהם היו בהחלט "מחוץ לתקציב" אני שמח שבחרתי להשקיע בהם. ועכשיו לשאלה שלי: אני משתמש במחשב נייד, כך שכרטיס הקול הוא ווירטואלי, והבנתי ששימוש בכרטיס קול חיצוני יכול לשפר את הביצועים. האם הדבר נכון? אם כן, במגבלת תקציב של 300-400 ש"ח האם ניתן להשיג משהו איכותי? המלצות? אגב, חיבור הרמקולים במחשב הנייד שלי הוא קדמי ובשימוש שותף הדבר גם מעט "דפק אותו" (המגעים זזים) וגם את החיבור של הרמקולים הקודמים שלי, לכן אצטרך כרטיס בחיבור USB. האם חיבור כרטיס קול למחשב באמצעות USB יפגע באיכות השמע? (כך שמעתי…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. :s05: :yelclap: ??? ??? :yelclap: אני מתלבט מה לקנות יש לי כמה אופציות, ראשונה -פיליפס לד דגם 5605 שניה-lg לד 4600 שלישית-47SL80YR lg כמו כן פיליפס נותנים רק שנתיים אחריות , מול שלוש ,האם זה שיקול שגם צריך להשפיע? אודה לכם על תשובה מהירה,גולן

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by yotam.m,

שלום לכולם מחפש המלצה לגבי רמקולים בתקציב הנ"ל. הבנתי שמערכת 2.0 איכותית תיהיה עדיפה על זוג רמקולים וסאב (תקנו אותי אם אני טועה). שמתי עין על ה-SOLO6c של Microlab שבדיוק נכנסים לי בתקציב. הייעוד העיקרי של הרמקולים הוא מוזיקה אם כי גם סרטים ומעט משחקים הם צד בעיניין. יש עוד הצעות בתקציב הזה או שה-Microlab הם הבחירה הטובה ביותר? תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by yuvalm2,

האם קיים היום מכשיר שניתן לקנות, לחבר לכניסה של הכבלים / לוויין (שבד"כ הממיר של הכבלים מתחבר אליה) ומאפשר לצפות בערוצים החינמיים? (11,22,10 וכו') אני לא מעוניין בפתרון מבוסס אנטנה, כיוון שאני גר באמצע העיר והקליטה אצלי די גרועה. (קניתי מכשיר שמתחבר ל-USB ואנטנה ואמור לקלוט שידורים, והוא לא הצליח למצוא אף ערוץ)

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים