עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות לריצה ואימון בחדר כושר..בתקציב של עד 200ש"ח העיקר שלא יפלו מהאוזן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by osyav,

שלום לחברי הפורום. ראשית אני לא מבין גדול באוזניות. ברשותי אוזניות פשוטות של סוני MDR-CD180 (צירפתי צילום). לקחתי מאבא שלי, שהוא מוזיקאי, זמנית אוזניות מסוג " SONY MDR-V6" (צירפתי תמונות) והופתעתי מאוד מההפרש באיכות אפילו מהכרטיס קול הפשוט שלי ABIT AUDIOMAX בכל מקרה, אני רוצה לקנות אוזניות בערך באיכות של הסוני. אם מישהו יכול להמליץ על דגמים, וכן עלויות, שכן אין לי מושג כמה עלו הסוני וכמובן כמה עולות אוזניות דומות באיכותן. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כפי שהכותרת מרמזת, רמקולים איכותיים למחשב, עם העדפה ל-Logitech, חנות באזור המרכז, עד לתקציב של 400 שקל (אפשר לחרוג קצת) משהו אלגנתי, בעל עוצמה, איכותי, אם יש יותר מ 2.1/2.0 אז בשמחה. תודה מראש :P

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בבקשה תמליצו לי על רמקולים איכותים בסיביבות ה500 ש"ח. יש לי audigy 1. אני צריך אותם למשחקים ומוזיקה בפול ווליום. וגם שיהיו 4/5.1 מצאתי בינתיים את ה Creative Inspire 4400 (4.1) black , PHILIPS A2.5 500W ו Logitech Z-540 איזה מהם יותר טוב, וגם אם יש לכם המלצות לרמקוליים אחרים תרגישו חופשי לרשום תודה GAmX

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Gilladriel,

גודל החדר 4x4. המחשב נמצא בפינה אחת של החדר, הטלויזיה בפינה הסמוכה. המרחק ביניהם 3 מטרים בערך. אני מעוניין לנגן סרטים במחשב ולצפות בטלויזיה, כלומר הטלויזיה תשרת אותי רק בשביל הצגת המחשב ולא לצפיה בשידורי yes\hot (אין ממיר\אנטנה וכד'). הכ.מסך תומך בחיבור מס' מסכים לאותו מחשב. אני רואה כל מיני משדרים אלחוטיים באזור ה200 ש"ח. זה אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כמו שנאמר בכותרת, אחרי שראיתי את הכתבה על זה בעמוד הראשי התעניינתי. אין לי בכלל טלוויזיה בבית, אין הוט ואין יס, אין כלום (אני בדירת סטודנטים ורואה הכל במחשב, מוריד וכו'). בקיצור, נראה לי פרקטי לקנות כזה ממיר דיגיטלי למחשב ולהתחיל לראות ערוץ 1/2/10 במחשב - בעיקר לקראת המונדיאל שישודר רובו בערוץ 1 ;D מעיון קצר בקטגוריה הרלוונטית בזאפ ראיתי שיש די הרבה אופציות מ-80 שקל ועד כמה מאות. חלק באים עם שלט, זה ממש לא מעניין אותי. לגבי הקלטה גם לא ממש נראה לי חשוב, אני מניח שזה אפשרי בכל מקרה עם תוכנות צד שלישי - אם כי העניין של 'pause' לשידור חי נראה מאד נוח, מה שיש ברובם לפי מה שהבנתי. במחיר של 100-200 שקל זה הרבה יותר פרקטי בשבילי מכל אופציה אחרת, בוודאי בשביל לראות את המונדיאל. …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by XMB,

שלום, אני מחפש אוזניות לאימונים עד $150, קונה בארה"ב (גר כאן). אימונים בעיקר בחדר כושר, כולל אירובים. אי לכך, אני מחפש את הדברים הבאים: אני עם נגן Cowon iaudio 7 וכרגע עם Sennheiser pmx 680 ואני ממש לא מרוצה מאיכות הסאונד ולכן רוצה להחליף למשהו יותר רציני. 1. שלא יפול מהאוזנים. יש לי בעיה עם האוזניות הרגילות של אייפון ואפילו אוזניות כמו Klipsch S4i שהן פשוט לא יושבות באוזן בזמן אימונים. 2. אני מעוניין שהן יהיו אטומות לגמרי ולא אשמע שום דבר שקורה מסביבי. 3. חשובה איכות הסאונד, בעיקר באס. ראיתי המלצות על www.yurbuds.com, אבל קראתי עליהן רבות והן לא אטומות (שומעים דברים מסביב) ואיכות השמע שלהן גרוע. יש למישהו רעיונות טובים? קונה בעיקר מ www.amazon.com תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by adibs7,

חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tuskaa,

רציתי לשאול בנוגע למוצר הבא: http://www.pcgames.co.il/products/pr...&showTube=1099 האם אני יוכל לחבר אותו ל-Siberia V2 רגילות? האם זה באמת מביא לי שמיעה באיכות 7.1 Surroound ? פשוט מתי שקניתי אוזניות האלה אז לא היה לי מספיק ל-USB ועכשיו יש לי סכום כסף לקנות את ה-USB הזה, אז רצתי לשול אם אני יישמע כמו SIBERIA V2 USB רגילות, והאם זה באמת טוב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by HairyAss,

אהלן אני מחפש אוזניות IN EAR טובות במחיר של עד 200 שקל. אשמח גם לשמוע המלצות לאוזניות יקרות יותר ששוות את ההפרש. האוזניות ישמשו למוסיקה בעיקר. מקור: D2+ תודה רבה! *הסתכלתי באשכול הסברים הזה, ורציתי את הSE102, אבך KSP העלו את המחיר וזה כבר לא בא בחשבון.. :-\

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by deathil93,

שלום אני לא מבין גדול בטלוויזיות, אז אני צריך את העזרה שלכם פה. אנחנו צריכים טלוויזית FULL HD בשביל החדר של ההורים, יש מרחק של כ-3 מטר בין הקיר שעליו נתלה את הטלוויזיה לאיפה שנשב לצפות אני צריך שתמליצו לי על טלוויזיה טובה למרחק הזה ובתקציב של לא יותר מ-4 אלף שקל. כמו כן, תתחשבו בכך שההורים שלי לא רואים כל כך טוב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אני עוברת לדירה חדשה עם סלון גדול יחסית. ברשותי טלוויזית LCD של סמסונג מדגם LE32S62B ויש גם ממיר של YES. אני רוצה לארגן סידור נחמד לאודיו, ואני לא מבינה בזה מספיק. קודם כל הייתי רוצה לדעת מה עדיף - לקנות מערכת עם רסיבר משולב DVD שמגיעה עם רמקולים או לקנות מערכת סטריאו טובה עם רמקולים? מעבר לזה, רציתי לדעת על איזה סדר גודל מחירים מדובר פה. אני מבינה שאפשר למצוא גם מערכות ב-20,000 שקל בכיף. אני לא צריכה את המערכת הכי טובה בשוק, ואפילו לא קרוב. אני פשוט לא רוצה לקנות זבל שיתחיל לזמזם בווליומים גבוהים, או שעשוי מפלסטיק זול או רמקולים שיגמרו את הקריירה אחרי שנה. הבעיה היא שאני גם לא יודעת מהם השמות המקבילים לאיכות בתחום הזה, וממי להתרחק. אשמח לכל טיפ שתוכלו לתת בנושא. תודה רבה…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי כרטיס קול X-Fi. כרטיס קול נהדר, אבל כשאני מדבר במיקרופון דרך Skype אני שומע את עצמי מדבר. הבעיה הזאת לא הייתה קיימת בכרטיס קול מובנה. איך אפשר לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי. אז נפלה ההחלטה על רכישת מערכת חדשה הכל כולל הכל. אם תוכלו לסייע לי בהרכבה, אודה לכם מאוד :-) המערכת צריכה לכלול: 1. טלוויזיה 42 אינטש עד 50 אינטש תומך Full HD (אין צורך ברמקולים כלל). 2. רמקולים סט 5.1 עדיפות לעיצוב מתכתי אפור\שחור (עדיף לא עץ... אבל לא מחייב) - זוג קדמיים רצפתיים גדולים גבוהים, זוג אחוריים קטנים תלויים על הקיר, מרכזי אחד קדמי סטייל דיוידי, סאב וופר. 3. מקלדת ועכבר. חשבתי על זה: http://www.vertigo.co.il/showSingleProduct.asp?p_id=71 4. מחשב מדיה סנטר (וכאן הבעייתיות). המחשב צריך לכלול: חובה: דיוידי מובנה קורא הכל (רצוי מאוד גם בלוריי, רצוי שיהיה אפשר גם להקליט איתו על גבי דיסקים [לצרוב כאילו]). תומך Full HD שלט חובה משמש כרסיבר לכל הרמקולים 5.1 (כלומ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום. שני הרסיברים המצוינים - Kenwood 8060 ו-Yamaha 630 ניתנים לרכישה כיום בטווח מחירים זהה - קצת פחות מ-3,000 ש"ח. איזה מהם עדיף אם אני מחפש מערכת קולנוע ביתי שמיועדת בעיקר לסרטים ולא לשמיעת מוסיקה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן איפה אפשר למצוא בארץ במחיר נורמלי את הGARDO SR60 רצוי באזור ירושלים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אשמח להמלצה לכרטיס קול ל raspberry pi כרגע יש לי רמקולי מחשב 5.1 של קריאטיב. האם יש כרטיס קול 5.1 ל raspberry pi תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

הוצאתי מנגן COWON D2 אוזניות 74mW כדי להשתמש בהם כתחליף לרמקולים במחשב. חיברתי אותם לחיבור ירוק קדמי ולא שומעים כלום. כל הדרייברים מעודכנים.... עריכה: שכחתי לציין, עכבר ימני על הסמל של הרמקול בסרגל המשימות --> התקני השמעה --> מופיע לי בחיבור הזה "לא מחובר".

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by שמואל גאון,

שלום חברים מבקש עזרה בהעברת מוזיקה מקלטות למחשב מבקש לדעת מה צריך בישביל זה תודה שמואל

20. Started by Bakshi1,

שלום, החלטתי לקנות מערכת 2.1 למחשב בתקציב שבין 200-300 ש"ח. אין לי מושג איזו מערכת טובה קיימת במחיר זה, או שמא כולן אותו הדבר.. אשמח לייעוץ :-)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by nahum8,

מה ההבדלים ביניהם? עד כמה כדאי להשקיע את ה400 ש''ח לדנון? -בגדול, הרסיבר הולך להחליף את הרסיבר הנוכחי שלי ONKYO SR606 שהולך להתחבר למערכת לסלון. לכן, אני רוצה שהאיכות לא תרד שהרבה ביחס למחיר של הרסיבר החדש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KRS1,

חבר שלי קנה מינידיסק של סוני דגם NZ505(נראה לי),בכל מקרה הוא קיבל עם המיני דיסק התקנת דריברים(NET MG DRIVERS) ותוכנה(OPENMG JUKEBOX 2.2) שבאמצועתם הוא מעביר שירים מהמחשב לדיסק באיכות ומהירות מצוייהות - בכל מקרה השאלה שרציתי לשאול היא אם אני יכול עם המינידיסק שלי (יותר ישן משלו MZR 700) ועם החיבורים הדיגטליים שלי להעביר שירים גם באמצעות התוכנה - תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לפני כמה זמן המלצתם לי על ATP 3 בנוגע לרמקולים למשחקים. גלשתי היום באתר של ALTEC בשביל לראות עוד כמה דגמים (הבנתי מכמה אנשים שזאת חברה טובה) , ומצאתי את הרמקולים האלה: http://www.altecmm.com/prod_video_flash.asp האם הם יותר טובים מהATP ? זה ישמע גרוע , אבל הם נראים יותר טוב :-[ :-[

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by EF,

התקנתי טלויזיית טושיבה דגם CT-90332 שקיבלתי לאחרונה (יד 2 אך בוודאות עובדת היטב). חיברתי את הטלויזיה לאנטנה עם מגבר והתחלתי לחפש ערוצים (עידן פלוס). משום מה הסריקה העלתה אפס ערוצים. איך אני יכולה לדעת האם יש בטלויזיה ממיר מובנה? ניסיתי לדבר עם ניופאן, אך כיוון שהטלויזיה נרכשה לפני 2017 - לא ידעו להשיב על השאלה. למישהו כאן יש מושג איך בודקים דבר כזה? ואם אין בטלויזה ממיר מובנה, אשמח להמלצה על ממיר אוכל לקלוט באמצעותו עידן פלוס

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by oramit,

שלום לכולם, הצלחתי להפעיל את הסטרימר - WD TV play הבעיה היא שכשאני מריץ סרט הכתוביות של עובדות לי. (ניסיתי את כל סוגי הכתוביות, הן באותו שם כמו של הסרט.) כתוב לי - כתוביות - כבוי בהגדרות בזמן צפיית הסרט אמור להיות לי אופציה של כתוביות (ככה כתוב במדריך) אבל אין לי את האופציה הזאת. ניסיתי בשפה האנגלית גם, אני צריך לדעת איך אני מוסיף או מגיע לאופציה הזאת של הוספת כתוביות. תודה, אור עמית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.