אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי אודיגי' 2 ZS ואני שם כל מיני אקולייזרים ואפשרויות שיש לכרטיס להציע (כיוון trable ו bass) ועוד כל מיני אקולייזרים שונים, חבר שלי אמר לי שזה גורם לגריעה בצליל ולהריסת האיכות. האם זה נכון?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה רמקולים וכרטיס כל ואני מתחיל קצת לחקור את הנושא, אז אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מה המושגים הללו אומרים ואם יוכל שיוסיף מושגים משלעצמו. המושגים : WAT - RMS - KHZ או משהו כזה bit - satalite speakers sub WaveOut DirectSound EAX ועוד כמה שאני אוסיף. ולפי מה קובעים את האיכות של הרמקולים\כ. קול ? (אני מדבר על הנתונים שעל הנייר ולא לפי השמיעה שזה די ברור) *רעיון, אולי האדמינים יעשו את התראד הזה\או יעשו חדש דביק ויוסיפו מושגים בהדרגה ככה תהיה לנו פה ספריה קטנה ואיכותית ואנשים לא ישאלו את אותן השאלות שוב ושוב...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מגבר מרנץ, שמתי לב לתופעה מוזרה שהתחילה היום - מנגן מוזיקה מ-YOUTUBE ופתאום העצמה יורדת לכמה שניות, אח"כ חוזרת למצב תקין, קורה אקראית מדי פעם. איזה רכיב הלך או בדרך ללכת ? עלות תיקון משוערת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, רכשתי טלוויזיה חדשה Samsung QN85D, ואני רוצה לשדרג את חוויית השמע עם סאונדבר איכותי – אבל בלי לקרוע את הכיס (תקציב של כ-1000 ש"ח). אני קצת הולך לאיבוד בין כל המושגים (Atmos, DTS וכו') ולא בטוח איזה דגם יתאים הכי טוב לפורמטים שהטלוויזיה תומכת בהם. כמו כן, האם כדאי להשתמש בסטרימר (Xiaomi mi box s שכבר קיים או לרכוש Apple tv 4K) או שעדיף להשתמש ישירות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (אני מבין שהמערכת של סמסונג לא ואו בלשון המעטה) אם יש לכם המלצות או טיפים, אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום התחדשתי בכרטיס ויש לי בעיה קטנה (או גדולה). הרמקולים הפוכים, כלומר כל רמקול מתפקד במקום רמקול אחר: הרמקול השמאלי מתפקד במקום הימיני הימיני במקום השמאלי הסאב במקום הסנטר אחורי שמאלי במקום האחורי ימיניי אחורי ימיני לא שומעים (בטסט). איך אני פותר את הבעיה? האם יש לי בעיה בכרטיס? האם יש הגדרה שמסדרת את זה ואני לא יודע להגיע אליה? (הכרטיס מורכב לא יותר משעה) אשמח לעזרה ותודה!@
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או מקרקש, נראה לי שאפשר להבין במה מדובר. הוא התחיל לעשות בעיות אחרי שחזרתי משבת אצל ההורים, ואני מעריך שהשותף שלי (או חברים שלו) לקחו אותם קצת רחוק מדי עם הווליום. יש דרך לבדוק ממה זה נובע, ואולי לתקן?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב . התקציב הוא בסביבות 420 ש"ח . שאלתי היא האם אכן ATP3 של Altec lansing היא הבחירה הטובה ביותר? תודה על העזרה חברים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ראיתי כמה וכמה המלצות ל2.1 למחשב ובתכלס כולם ניראים די דומה וכולם בערך באותו המחיר, האם יש באמת הבדל בין החברות המוכרות? אני צריך את הרמקולים בעיקר למוסיקה וסרטים, שום דבר שדורש יכולות מיוחדות או עוצמות גבוהות אבל עדיין אני רוצה לשמוע מוסיקה בצורה איכותית ונורמאלית. (אם יש המלצות ספציפיות זה גם יתקבל בברכה, התקציב גמיש יחסית) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה כשאני מאמץ את המחשב (WINRAR, אימיול) ושומע מוזיקה ביחד יוצאים לי קולות מוזרים מהרמקולים, כאלו קולות חלשים של פיצוץ, הם הורסים לי את המוזיקה והם גם מתגברים ככל שהמחשב מתאמץ יותר... מישהו יודע איך אני נפטר מהם???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותר אני מתכוון אולי להביא אותו בזמן הקרוב אז מבחינת שמע אני יודע שהוא פצץ נשאר רק העניין של השליטה\נוחות\תקראו לזה איך שתקראו לזה(פעם מישהו קרה לזה ליטוף ) אני מדגיש אך ורק בעליהם הנכבדים של מכשיר זה -X5L- מוזמנים לענות מפני שגם אני החזקתי אותו כמה זמן ביד אבל זה לא משתווה לזמן ממושך תסכימו איתי *חשוב להדגיש שכולם יכולים להגיב אני לא בא ואוסר על אף אחד אם להגיב או לא שלא תבינו אותי לא נכון תודה swg
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה יש לי כבר את ה DAC הזה תקופה ולאחרונה התחיל לעשות בעיות באוזניה בצד ימין מתחילים לשמוע חלש או לא לשמוע בכלל, רק אם אני משחק קצת עם החיבור שם שומעים אבל עדיין חלש יותר ומצד שמאל יש מה לעשות? או רק לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... Holy JC מהפורום הציע לי את הרמקולים שלו ב600 שקל. רמקולים בני שנה וקצת במצב טוב+ (הם פשוט לא היו בשימוש הרבה זמן). הוא נתן לי אותם לבדיקה. הרמקולים יפים ואני באמת אוהב איך שהם ניראים והסאב הוא 188W-RMS שזה אמור ליהיות המון. הרמקולים לא עוברים את האמצע של הווליום ומתחילים להתחרבש ולהיקרע. הסאב שלי הADA880 הוא 50RMS והוא נשמע יותר חזק ועמוק. חשבתי לקנות כ.קול AUDIGY2 VALUE אולי זה יעזור באיזה שהוא אופן? והאם 600 שקל זה שווה על כאלה רמקולים או שאני יכול להשיג טוב יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול X-Fi. כרטיס קול נהדר, אבל כשאני מדבר במיקרופון דרך Skype אני שומע את עצמי מדבר. הבעיה הזאת לא הייתה קיימת בכרטיס קול מובנה. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי טס לארה"ב עוד חודש וחצי ואני רוצה לקנות נגן MP3 שם. כנראה שאני אקנה באמזון או משהו כזה (כן, תהיה לו כתובת ולא הוא לא יהיה במלון...) מה שרציתי לדעת זה שני דברים עיקריים. כמובן איזה נגן הכי טוב לקנות (אני רוצה 5 או 6 ג'יגה) וכמובן מה ההגבלות שיש על הנגן שנקנה שם בארה"ב (כלומר זכויות יוצרים וחרא כזה). אם יש למישהו מידע לגבי דברים אלו בקשה לענות. לגבי הנגן. אני לא צריך משהו מפוצץ ואני לא צריך מסך צבעוני ולא לראות תמונות וקבצי טקסט. אני רק רוצה לשמוע שירים. ולכן אל תגידו לי שיש נגן כלשהו שכולנו יודעים מיהו שעושה את כל זה וזהו, אם הוא באמת יותר טוב מבחינת שמע וכאלה תגידו. אני רוצה השוואות לגבי איכות שמע ונוחות שימוש בלבד. התקציב שלי די גמיש כיוון שממחירים שם זול…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג LG BH3040S שמחוברת באמצעות כבל אופטי לטלוויזיה מסוג LG יש אפשרות לשלוט על הסאונד של המערכת באמצעות השלט של הטלוויזיה במקום להשתמש בשלטים נפרדים ? ניסיתי לדבר עם נציג של היבואן של LG והוא אמר לי שאם אני אחבר את המערכת באמצעות HDMI אני אוכל לשלוט לא הבנתי מה הקשר וגם ככה זה לא עבד.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגנן וידאו נייד לא כמו אייפוד כאילו דומה שיהיה לו מסך 2.5 אינץ מינימום זמן בטריה נורמלי גם כשרואים וידאו וזיכרון על דיסק קשיח לא צריך גדול במיוח לפחות איזה 6 ג'יגה ושיהיה במחיר סביר אם קיים כזה דבר בכלל חחחחחחחח תודה על העזרה אני חיפשתי ולא מצאתי כל כך או שמצאתי דברים אבל לא ידעתי אם הם איכותיים או שווים את המחיר כי החברה שלהם לא כל כך מוכרת
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת רמקולים 2.0 חדשה תשוחרר בקרוב.העיצוב זוועה בעיני אך טוב מראה עיניים,נראה מעניין. http://il.wannahaves.com/item/babeface/a/ifa-2008-harman-kardon-gla-55 ולא נשכח את המחיר 999$
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים קומפקטיים לשולחן צפוף. רצוי שיהיו איכותיים כמה שהמחיר מאפשר (לא רוצה גנריים ב-30 ש"ח) ושיתפסו, כאמור, כמה שפחות מקום על השולחן (לגובה זה בסדר). מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי שכדי לחבר אודיו של מחשב לטלוויזיה צריך לחבר את הכרטיס מסך אל היציאת spdif של הלוח אם, ואז לחבר מתאם hdmi על היציאת dvi, ולחבר את זה לטלוויזיה עם כבל hdmi. אז את הspdif בלוח אם יש, dvi בכרטיס מסך יש, יש hdmi בטלוויזיה, וכבל ומתאם אפשר לקנות. אבל הבעייה היא שבכרטיס מסך- Inno3D GeForce 9600GT Accelero L1 (שאני מאוד לא אוהב), חסכו (בין השאר) בחיבור הזה של הspdif... מה אני עושה עכשיו? ניסיתי קודם כל לחבר פשוט מפצל על היצאת 3.5mm של הלוח אם ולחבר צד אחד לרמקולים של המחשב וצד שני אל הטלוויזיה, אז בטלוויזיה זה עובד טוב אבל במחשב משום-מה אני מקבל את הסאונד במונו (רק רמקול אחד), אם אני מחליף בין השקעים של הטלווזיה והמחשב על המתאם אז אני מקבל מונו מהרמקול השני אז כרגע …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות IN EAR, עד עכשיו היה לי אוזניות של הגלקסי 3 ולכן אני רוצה משהו לא פחות מהם. אני אחד שאוהב אוזניות עם באסים עדיף עם דיבורית (לא חייב) עד 150-200 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה (חיפשתי אוזניות בחיפוש וראיתי שהרבה שאלו בפורום הזה) שלום. יש לידידה שלי את ה IPOD מדגם ma350fb האוזניה שלה נשברה והיא רוצה לרכוש זוג אוזניות קצת יותר טוב אבל גם עדין וקטן. על איזה אוזניות תוכלו להמליץ ומה המחיר? תודה רבה האוזניות האלו שבתמונה הן IN EAR או כפתור? כאלה אני רוצה רק יותר איכותיות
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך להחליט בין הטלויזיות האלו. עיקר השימוש צפייה באיכות SD. הסתכלתי על שניהם, לא מצליח להחליט מה אני יותר אוהב. השימוש בפיצר הUSB לא ממש קריטי. מה לקחת? צחי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-