אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, ראיתי כמה וכמה המלצות ל2.1 למחשב ובתכלס כולם ניראים די דומה וכולם בערך באותו המחיר, האם יש באמת הבדל בין החברות המוכרות? אני צריך את הרמקולים בעיקר למוסיקה וסרטים, שום דבר שדורש יכולות מיוחדות או עוצמות גבוהות אבל עדיין אני רוצה לשמוע מוסיקה בצורה איכותית ונורמאלית. (אם יש המלצות ספציפיות זה גם יתקבל בברכה, התקציב גמיש יחסית) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי נתן לי מערכת 3 דיסקים של איווה nsx sz200 http://anuncios.guiasamarillas.es/pictures/foto_3_minicadena_aiwa_nsx_sz200_nueva.jpg המחשב שלי מחובר לטלוויזיה עם כבל hdmi, אני רוצה שישמעו את המחשב גם מהרמקולים של המערכת וגם מהטלוויזיה. חיברתי את המערכת לכניסת רמקולים של המחשב אבל אז זה מבטל את הסאונד של הטלוויזיה. אותו דבר אם אני מחבר את לחיבור של האוזניות. יש לכם הצעות איך לעשות שישמעו במערכת גם את הטלוויזיה וגם את המערכת(מתי שאני רואה טלוויזיה שישמעו את המערכת עם טלוויזיה ומתי שאני במחשב שישמעו את המחשב עם הטלוויזיה והמערכת). טלוויזיה סוני ex302 לוח אם של מחשב ga-880 ud3h
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני מקבל מחר שני סאבים , הבנתי שהם לא באים בתוך קופסא כזאת גדולה , כמו שרגילים (אני מדבר על סאב לרכב) אלה שהם בתוך צינור עגול , באורך של כ40-50 סנטימטר) ובקוטר של 6 או 8 אינץ. (שזה בעצם האינץ של הסאב) כמו שבטח הבנתם , הסאב מורכב באחד הקצוות של הצינור... מישהו שמע על דבר כזה? איך הם בהשאווה לסאב "נורמלי". אני מקבל שניים כאלה , שכל אחד מהם 450 או 550 וואט (לא זוכר) כל מידע יבוא לטובה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, שנה טובה לכולם! לרגל השנה החדשה , החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם. התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש. ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט. בקיצור, על מה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 50 אינצ', FHD הדגש הוא על זול. המסך ישמש כמוניטור במשרד, הגודל חשוב כי זה לחדר גדול. תודה לעוזרים דובי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפלו לידי הרמקולים הנ"ל. אין לי ספק שהם יותר טובים המרמקולים הישנים שהיו לי (כי הם קצת מזמזמים), אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע עליהם משהו. בגוגל אני מוצא רק פורומים בגרמנית ובאתר החברה אני לא מצליח לאתר את הדגם הזה. ועוד שאלה: באחד הרמקולים יש משהו משוחרר. כשמטים אותו מצד לצד זה נשמע כאילו יש גולה שמטיילת בפנים... נשמע כמו בעיה רצינית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה אומר ? מה האבדל בין אוזניות Shure SE115-BL ל אוזניות Shure SE115-KE
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בסכום הזה רמקולים איכותיים או שכדאי לחסוך עוד קצת ואז יש משהו הרבה יותר טוב (בקצת הכוונה היא מקסימום עוד 500)? אם כן אז על אילו רמקולים הייתם ממליצים לי לשים את עיניי? (כאשר אני נוסע לשמוע אותם) רצוי כאלה שגם נראים טוב....[=
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים אוזניות סנהיזר HD595 אני פשוט שמח שקניתי את האוזניות האלה זה פשוט סאונד חבל על הזמן !!! עכשיו השאלה שלי האם שווה להשקיע במגבר בשבילם? הכוונה שלי היא שפשוט לדעתי הסאונד הוא נפלא מספיק וכמה כבר יכול להיות טוב יותר??@ והאם שאני קונה מגבר יעודי לאוזניות יש צורך קודם כול בקרטיס קול איכותי או שהמגבר כבר יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלוויזיה לצפייה בקבצי MKV ממחשב. אין צורך שתהיה SMART או תלת מימד. הפרמטר החשוב היחידי הוא איכות התמונה. הטלוויזיה הנוכחית שלי היא SAMSUNG LA37550 שנרכשה לפני 5 שנים ועדיין עובדת מצויין. אני פשוט מעביר אותה הלאה ולכן נאלץ לרכוש חדשה ובגלל הנסיון הטוב עם סמסונג, נוטה לרכוש שוב. שמתי לב שהדגמים הבאים יכולים להתאים לי אבל לא ברורים לי ההבדלים בינהם: UA40EH5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 1,880 ש"ח UA40H5100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882876 2,180 ש"ח הטלוויזיות האלה עולות פחות מהתקציב שאני מוכן להשקיע. הסיבה לכך היא שאני רוצה לוודא שאם אני מוסיף כסף, אז אני מקבל איכות תמונה טובה יותר ולא רק תלת מימד ו-SMART. כך שאם ישנן טלוויזיות…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה מטומטמת, אבל אני לא מצליח למצוא לה תשובה. יש לי Sennheiser CX 3.0, והחלק שנכנס לתוך האוזן נפל. מצאתי תחליף באמזון: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FUGYEK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 עם המשלוח זה עולה כמו האוזניות, אז זה לא שווה. השאלה היא - איך בכלל קוראים לדבר הזה בעברית, בשביל שאוכל לחפש אותו בארץ? איפה אפשר אולי לקנות? KSP ו-IVORY אמרו שאין להם...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיתחברו לטלוויזיה ואז לפי מה שאני מבין כשאני משחק בסוני הוא ישדר לי את הסאונד ישירות לאוזניות ולא דרך הרמקולים נכון? כי הבנתי הרי לסוני יש תאימות עם אוזניות BT אבל ניסיתי לחפש ולהבין עם מה הוא תואם והבנתי שלחלק הוא לא ישדר אודיו וחלק יהיה רק מיקרופון קיצר רק היסתבכתי עוד יותר אז חשבתי פשוט לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה במקום להיסתבך עם תאימות PS3.. תקנו אותי ואם תוכלו להסביר לי עוד אני אשמח ובנסוף אשמח גם להמלצה עד 400ש'ח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני עוברת לדירה חדשה עם סלון גדול יחסית. ברשותי טלוויזית LCD של סמסונג מדגם LE32S62B ויש גם ממיר של YES. אני רוצה לארגן סידור נחמד לאודיו, ואני לא מבינה בזה מספיק. קודם כל הייתי רוצה לדעת מה עדיף - לקנות מערכת עם רסיבר משולב DVD שמגיעה עם רמקולים או לקנות מערכת סטריאו טובה עם רמקולים? מעבר לזה, רציתי לדעת על איזה סדר גודל מחירים מדובר פה. אני מבינה שאפשר למצוא גם מערכות ב-20,000 שקל בכיף. אני לא צריכה את המערכת הכי טובה בשוק, ואפילו לא קרוב. אני פשוט לא רוצה לקנות זבל שיתחיל לזמזם בווליומים גבוהים, או שעשוי מפלסטיק זול או רמקולים שיגמרו את הקריירה אחרי שנה. הבעיה היא שאני גם לא יודעת מהם השמות המקבילים לאיכות בתחום הזה, וממי להתרחק. אשמח לכל טיפ שתוכלו לתת בנושא. תודה רבה…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקנות טלוויזה בארה"ב ורציתי לדעת, למעט ה PAL האם יש עוד שאמור להיות בטלוויזיה, אולי שיטת קול או תדרים שונים? אני מחפש מידע בנושא כבר כמה ימים ואשמח לכל מקור מידע. בנוסף לדעתכם עדיף? http://www.prestigecamera.com/product.asp?id=snfwd42pv1b&l=Froogle http://www.110220volts.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=TH-42PWD7UY http://www.worldwidevoltage.com/detail.aspx?ID=945 תודה מראש רן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קיבלתי מקרוב משפחה סט רמקולים 5.1 ורסיבר, הידע שלי לא רחב בנושא האודיו לכן אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי המערכת, האם טובה? מתי יוצרה? רלוונטית לתקופה שלנו? וכו' אני אשמח. סט רמקולים: Luxman 5.1 AC-3 Series SR-377 רסיבר: YAMAHA RX-520 צירפתי כמה תמונות. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, רמקולים איכותיים למחשב, עם העדפה ל-Logitech, חנות באזור המרכז, עד לתקציב של 400 שקל (אפשר לחרוג קצת) משהו אלגנתי, בעל עוצמה, איכותי, אם יש יותר מ 2.1/2.0 אז בשמחה. תודה מראש :P
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=06260629_melting_ipod2.wmv
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת 2.1 למחשב בתקציב שבין 200-300 ש"ח. אין לי מושג איזו מערכת טובה קיימת במחיר זה, או שמא כולן אותו הדבר.. אשמח לייעוץ :-)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין גדול בטלוויזיות, אז אני צריך את העזרה שלכם פה. אנחנו צריכים טלוויזית FULL HD בשביל החדר של ההורים, יש מרחק של כ-3 מטר בין הקיר שעליו נתלה את הטלוויזיה לאיפה שנשב לצפות אני צריך שתמליצו לי על טלוויזיה טובה למרחק הזה ובתקציב של לא יותר מ-4 אלף שקל. כמו כן, תתחשבו בכך שההורים שלי לא רואים כל כך טוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Grado SR60 או AKG K81? (האם יש מקום להשוות אותם ל e2c מבחינת איכות סאונד או שהם מנצחים בלתי מעורערים?) אני רגע לפני רכישה. כבר רכשתי Creative Zen Vision M שיחובר אליהן.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול X-Fi. כרטיס קול נהדר, אבל כשאני מדבר במיקרופון דרך Skype אני שומע את עצמי מדבר. הבעיה הזאת לא הייתה קיימת בכרטיס קול מובנה. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות IN EAR טובות במחיר של עד 200 שקל. אשמח גם לשמוע המלצות לאוזניות יקרות יותר ששוות את ההפרש. האוזניות ישמשו למוסיקה בעיקר. מקור: D2+ תודה רבה! *הסתכלתי באשכול הסברים הזה, ורציתי את הSE102, אבך KSP העלו את המחיר וזה כבר לא בא בחשבון.. :-\
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-