אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? הסתכלתי באתר של לוגיטק לא מצאתי הבדלים משמעותיים, ההפרש במחיר הוא כ 200 ש"ח מישהו יודע? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני עושה ווליום גבוה יחסית או אפילו בינוני יש מדיי פעם קליקים מעצבנים ברמקולים מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההורים חזרו אתמול מחול ואיתם האודיופיל 2496 מהר חיברתי למערכת... התקנתי הכל.. והכרטיס הדהים אותי... פשוט כרטיס מדהים בלי להגזים פי עשר יותר טוב ממה שיש לקריאייטיב להציע (ובקשר לEMU צריך לבדוק את זה) הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה.... מכירים את התופעה שאתם מריצים סרט והאודיו שלו נמוך בטירוף וצריך להגביר את הרמקולים לפול ווליום בשביל לשמוע נורמלי ולפעמים עדיין חלש מידי (ויש לי ATP3... ) ואז מישהו שולח לך הודעה באיסיקיו וה אואו כמעט ושובר את החלונות? אמרו לי כבר שאפשר דרך הקודק להגביר את האודיו לסרטים עם אותו הקודק ...אבל זה יגביר סרטים עם אודיו נורמלי יותר ממה שהם אמרוים להיות אני זוכר שלפני הרבה זמן דרך VD הגברת את האודיו בכמה סרטים,אני פשוט לא זוכר איך ואיפה.... תודה לכל העוזרים רועי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות רמקולים ברמה. שמעתי על החברה שהיא זולה יחסית, שיש לה רמקולים על רמה! מה אתם אומרים כדאי לקנות? (בתקציב עד 400 שקל) -השימוש הוא לצורכי משחק ומוזיקה. אם זה משנה אז הכרטיס קול שלי הוא- creative sound blaster 128bit . תודה מראש!!
-
אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hi ppl, im looking for good headphones for music and games looking out the net and asking dj friendes, this set came up as the best that money can buy but and this is very big but, does spending this amount of money on such headphones makes me be lunatic or is the investment worth it ?? can u ppl advice please ? i am an audiophile and i like crystal clear music with the bass that comes from pc games ?if not this set, can any 1 recommend a different brand or model that will be good my last set was HD570 and it broke after 4 years, damn !! loved it thank you
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בחיבור טלוויזיה בנוסף למסך המחשב. כאשר אני מחבר רק אחד מהם הכול בסדר, כאשר שניהם מחוברים יחד המחשב לא מזהה אחד מהם. המסך מחובר ללוח אם ב-DVI והטלוויזיה מתחברת גם היא ללוח אם ב-HDMI. (לוח אם msi g41m4-f) אני עם ווינדוס 7 וחשוב לציין שכשהייתי ב-XP הייתה לי אפשרות לבחור בתוכנה של אינטל את מסך הפלט (מסך או טלוויזיה). בווינדוס 7 אין לי גישה לתוכנה של אינטל, רק דרך אפשרויות התצוגה של לוח הבקרה, ושם כאמור, הוא מזהה רק את המסך. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מישו יכול לעזור לי לבחור או להמליץ? מרחק צפייה הוא כ-4 מטר (אני מעדיף 55) השימושים הם: שיהיה אפשר לחבר USB, שיהיה אפשר לחבר את המחשב, אם אלחוטי אז מה טוב תלת מימד זה לא מעניין... איכות HD תמיכה בעברית תקציב 8000 עם חריגה של 1000 אבל זה לא מחייב להשתמש בכל התקציב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וכמה אמור לשקול שיר ממוצע בפורמט כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה נשמע טיפשי, אבל יש לי אוזניות ישנות של סוני שאני מאוד אוהב אבל הריפוד שלהם כבר קרוע. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי שכזה? האוזניות הן די פשוטות אבל חבל לי להפטר מהן! הצורה שלהן היא לא עגולה אלא אובאלית(אלפטית,ביצתית) ככה שהצורה הזאת לא סטנדרטית ולכן עוד לא הצלחתי למצוא תחליף! תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הורדתי כמה אלבומים של להקות שונות והם הגיעו לי בקבצי MPC הבעיה אני לא מוצא עם איזה תוכנה להשמיע אותם אז עד עכשיו הפכתי אותם לMP3 בעזרת ה"אנקודר" של "נרו" אבל עכשיו הוא עושה לי Expired על ה MP3Pro (הפלאג אין שהופך לMP3) .. איזה תוכנה תומכת בקבצים האלה שאני יוכל להפוך לMP3? או בכלל תוכנה טובה לconvert של קבצי מוזיקה..שתומכת גם בMPC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Grado SR60 או AKG K81? (האם יש מקום להשוות אותם ל e2c מבחינת איכות סאונד או שהם מנצחים בלתי מעורערים?) אני רגע לפני רכישה. כבר רכשתי Creative Zen Vision M שיחובר אליהן.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! החלטתי להתפנק במערכת קולנוע ביתי, לא מבין בזה יותר מדי, אז אודה לכם אם תוכלו להמליץ. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי טלוויזיה 47" חדשה של סמסונג. חשבתי לבזבז 5000 ש"ח פחות יותר, כולל רסיבר, אפשר להוסיף קצת אם זה ממש משמעותי מבחינת איכות. אם אפשר להזמין מחו"ל באמצעות BUY2USA, אמזון, וכאלה, וכך להשיג מחירים טובים למוצרים מאד יקרים בארץ, אז מה טוב! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל הוא נראה הכי מתאים, מחפש המלצה לקניית תוכנה או תוכנה חופשית מה שטוב יותר - להתקנה במחשב סלוני עם פשטות ואכות ניגון מוזיקה וסרטים.תפריטים אינטואיטיבים הכי חשוב ולא משהו מסובך מדיי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי קצת בנעוץ ולא מצאתי את מה שאני מחפש השאלה שלי כאזת: איך אני עורך קובץ כזה הכוונה להוסיף לו כתוביות וצפיה בDVD? חשוב לציין: יש לי מושג איך להיתעסק עים קובץ AVI והמרתו לDVD, התוכנות שאני משתמש בהם לא יעלות לפורמט הזה, תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מערת של Panasonic SC-AK770 ואני לא מוצא דרך לחבר אותה למחשב. האם אפשר בכלל לחבר למחשב? תודה יותם
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=146849 שלום.ובכן יש לי את המגבר שמצויין בקישור ויש לי את הרמקולים שבאים איתו שעברו שיפוץ על ידי (החלפתי להם את יחידות הרמקול וופר מידריינג' וטוויטר).עכשיו מצאתי אחרי חיפוש מאד ארוך דגם זה פחות או יותר אבל מאדם שמוכר אותם במחיר דיי טוב.אבל יש קאצ'. הוא לא מוכן לשלוח תמונה ואני מחיפה והוא מבאר שבע.ואני מאד רוצה את הרמקולים האלה לשיפוץ מקיף (אני מין הסתם אחילף את יחידות הרמקולים בחדשות).הוא אומר שמצב התיבות בסדר והן ניראות ממש טוב.לי חשוב שהתיבות שלמות כל השאר ניתן לשיפוץ מקיף מה עושים ??? עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. האזנה באמצעות VLC דרך חיבור PL עם כרטיס קול מובנה (לוח X38 של גיגבייט). 2. דיסקים בפורמט DTS וגם FLAC לעיתים. 3. בעיקר שומע רוק כבד, מטאל, אלקטרוני אבל גם לא מעט בלוז, רגאיי, דאב ו... Prodigy כמובן. 4. התקציב מעט גמיש אבל רק אם מדובר בהבדל של ממש. צריכות להיות קומפקטיות אם אפשר (אבל ממש לא IN-EAR) ונוחות להאזנה ממושכת. כרגע המועמדות שלי הן ה- KOSS PortaPro הוותיקות ב~230-250 ש"ח. המליצו לי גם על ה-AKG 412P ב-130 ש" בלבד (נראות שבריריות משהו). אשמח להמלצות נוספות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש טלוויזה 37 אינץ' LED או LCD, טלוויזיה איכותית. אין צורך בטלוויזה מסוג SMART כי יש לי XTREAMER. חשבתי ללכת על הטלוויזה הזאת: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=126394 אבל הבנתי שיש שני דגמים לטלוויזה אחד עם פאנל TN ואחד עם IPS, איך אני יכול לדעת איזה מהחנויות בזאפ מוכרים את דגם ה-IPS? בכל מקרה אם אתם חושבים על טלוויזה שיותר טובה ממנה הציעו אותה כאן, ונמקו למה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים. בימים האחרונים הסנטר שלי משום מה לא מתפקד. אני יודע שהוא עובד פיזית (הרמקול עצמו, הכבל וכו) מכיוון שכאשר אני משחק ב PS3 הוא משמיע את הצלילים שמשודרים אליו (הדיבור במשחק), אך רק כאשר אני משדר סאונד מה HTPC משום מה רק שני הקידמיים עובדים ללא הסנטר. ניסיתי להסיר ולהתקין את ה SHARK CODEC PACK ואת הדרייבר של הכרטיס קול, ללא הועיל. זוהי החומרה איתה אני רץ: כרטיס קול בלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3436#ov שמחובר מהיציאה האופטית לרסיבר Yamaha RX-V863. שוב, זה 99.9 אחוז הגדרות ב HTPC מכיוון שבחיבור לקונסולה הכל עובד שפיר. רעיונות אפא ומה לבדוק שלא בדקתי עדיין?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-