אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם צריך להפוך את הפונטים קודם ? יש איזה תוכנה שעושה את זה ? המכשיר של פיוניר , יש אולי איזה פונקצייה לשנות ? (בשפות אין ישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשרי לשנות את את saturation/hue/brightness/contrast במהלך ניגון הסרטים xtreamer . לא ראיתי את האופציות האלה קיימות במדריך המשתמש של המכשיר .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה שלום קוראים לי תמיר אסרף.. הרמקולים שלי נהרסו ודיי נמאס לי מהם (90W RMS של JVC) אני צריך אוזניות במחיר של 200 ש"ח ופחות בלי עליות! עד עכשיו השתמשתי בדגם JVC HAX570 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=357938 של אחי הגדול.. אבל הן נהרסו (ד"א וואי איזה אוזניות פצצה שומעים בהם מעולה וגם לא יקרות) אהבתי את הסאונד בהם מאוד מפורט באס חמוד בלי צלילים מיותרים חחח (תשמעו עם זה טראנס ) עכשיו אני מחפש אוזניות לשימושים הבאים: 1) מוסיקה (98% טראנס פסיכודלי) 2) 85% מהזמן הולך להיות מחובר למחשב אפילו יותר (כרטיס קול מובנה על לוח אם אסוס) 3) ב15% מהזמן הוא יהיה מחובר לMP3 ג'נרי (BeatBox למי שרוצה לדעת קניתי בBestbuy) דרישות: 1) כבל ממש ארוך ואם אין אז לקבל מארי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ראיתי כמה וכמה המלצות ל2.1 למחשב ובתכלס כולם ניראים די דומה וכולם בערך באותו המחיר, האם יש באמת הבדל בין החברות המוכרות? אני צריך את הרמקולים בעיקר למוסיקה וסרטים, שום דבר שדורש יכולות מיוחדות או עוצמות גבוהות אבל עדיין אני רוצה לשמוע מוסיקה בצורה איכותית ונורמאלית. (אם יש המלצות ספציפיות זה גם יתקבל בברכה, התקציב גמיש יחסית) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש עזרה בהעברת מוזיקה מקלטות למחשב מבקש לדעת מה צריך בישביל זה תודה שמואל
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלוויזיה לצפייה בקבצי MKV ממחשב. אין צורך שתהיה SMART או תלת מימד. הפרמטר החשוב היחידי הוא איכות התמונה. הטלוויזיה הנוכחית שלי היא SAMSUNG LA37550 שנרכשה לפני 5 שנים ועדיין עובדת מצויין. אני פשוט מעביר אותה הלאה ולכן נאלץ לרכוש חדשה ובגלל הנסיון הטוב עם סמסונג, נוטה לרכוש שוב. שמתי לב שהדגמים הבאים יכולים להתאים לי אבל לא ברורים לי ההבדלים בינהם: UA40EH5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 1,880 ש"ח UA40H5100 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882876 2,180 ש"ח הטלוויזיות האלה עולות פחות מהתקציב שאני מוכן להשקיע. הסיבה לכך היא שאני רוצה לוודא שאם אני מוסיף כסף, אז אני מקבל איכות תמונה טובה יותר ולא רק תלת מימד ו-SMART. כך שאם ישנן טלוויזיות…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שהן אטומות לרעש ואיכותיות אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח אני חשבתי ללכת על Sennheiser CX300 או Sennheiser CX300II איך הן בהשוואה לאוזניות אחרות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שתסבירו לי קצת על העניין של המתח בארץ והשוני מהמתח בחו"ל כי אני רוצה לקנות אולי רסיבר מebay ומצאתי סחורה שהמתח שלה הוא 110\120 ואני צריך 220. איך אני מוודא שיש סחורה כזאת ולמה שתיהיה סחורה כזאת ב ebay של 220 אם רוב הצרכנים של ebay הם מארה"ב? חוץ מזה, חוץ מאמצעי התשלומים, אני קונה רסיבר במחיר של ebay מוסיף תשלום עבור משלוח של אותו המוכר, חוץ מזה יש מכס שאני חייב לשלם חיפשתי באתר המכס ולא מצאתי בו שיט. הבנתי אם אני קונה מחול אין מעמ ואין 33% מיסים נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, שנה טובה לכולם! לרגל השנה החדשה , החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם. התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש. ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט. בקיצור, על מה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, המערכת נכון להיום כוללת רמקולים MICRO LAB 6C וכרטיס קול XONAR D1. עד כמה שהמערכת נשמעת 'טוב' עדיין אני מרגיש שחסר משהו בניקיון הצליל, בהפרדה ואפילו בבמה לעומת אפילו המערכת הלא כזאת יקרה שיש לי בסלון. לכן מאני מעוניין לבצע שדרוג בתקציב של עד 3K, כאשר השימוש היחידי במחשב הוא רק למולטימדיה - מוזיקה וסרטים. המטרה היא להוסיף DAC במקום כרטיס קול פנימי. חשבתי על שילוב של Audioengine +5 בשילוב עם ODAC של jds labs כפי שמופיע בלינק: https://www.jdslabs.com/products/46/standalone-odac/ מה דעתכם על השילוב? אשמח להמלצות נוספות עדיפות אולי במסגרת התקציב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות לאבא שלי במתנה דיסקמן איכותי, הדגש הוא על דיסקמן ולא נגן mp3 או מינידיסק משום שאין לו זמן וכוח לכוח ההעברות וההמרות מהמחשב ומשם לנגן. הדרישות שלי: איכות שמע טובה ומעלה תמיכה ב- cd text עדיף שלא יהיו אוזניות כפתור עד 800 ש"ח (למרות שאני יכול להוסיף עוד כסף לתקציב אם ממש צריך) תמיכה ב- mp3 וצרובים למישהו יש המלצות? תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש בפורום ואני מחפש סטרימר. שאלה ראשונה האם זה שווה לקנות את זה? ואם כן, איפה אני יכול למצוא בזול? כי ראיתי בכמה מקומות והיה מאוד יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש רמקולים לחדר שינה ב350 ש"ח שיותר משתלמים מה- Altec Lansing VS4621? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למה צריך את זה? (יש לי כרטיס קול שתומך ב8 ערוצים ורסיבר...אני צריך את זה???)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מחפש אוזניות איכותיות בסביבות 1000 שח tws ear hook יש לי כיום Sony WF-1000XM3 שנופלות לי כל הזמן כמו כל אוזניות tws שהיו בעלות זמן סוללה ארוך איכות סאונד ביטול רעשים חיבור טעינה חיבור usb a תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לאימונים עד $150, קונה בארה"ב (גר כאן). אימונים בעיקר בחדר כושר, כולל אירובים. אי לכך, אני מחפש את הדברים הבאים: אני עם נגן Cowon iaudio 7 וכרגע עם Sennheiser pmx 680 ואני ממש לא מרוצה מאיכות הסאונד ולכן רוצה להחליף למשהו יותר רציני. 1. שלא יפול מהאוזנים. יש לי בעיה עם האוזניות הרגילות של אייפון ואפילו אוזניות כמו Klipsch S4i שהן פשוט לא יושבות באוזן בזמן אימונים. 2. אני מעוניין שהן יהיו אטומות לגמרי ולא אשמע שום דבר שקורה מסביבי. 3. חשובה איכות הסאונד, בעיקר באס. ראיתי המלצות על www.yurbuds.com, אבל קראתי עליהן רבות והן לא אטומות (שומעים דברים מסביב) ואיכות השמע שלהן גרוע. יש למישהו רעיונות טובים? קונה בעיקר מ www.amazon.com תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אודיגי' 2 ZS ואני שם כל מיני אקולייזרים ואפשרויות שיש לכרטיס להציע (כיוון trable ו bass) ועוד כל מיני אקולייזרים שונים, חבר שלי אמר לי שזה גורם לגריעה בצליל ולהריסת האיכות. האם זה נכון?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות IE איכותיות עד הסכום הנ"ל, מוכן להתגמש ב50-100 שקל אם מאוד שווה את זה. חשוב שיהיה דגש על בס, אין לי בעיה עם אלחוטי כל עוד אני לא משלם סתם והתמורה שווה למחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מישו יכול לעזור לי לבחור או להמליץ? מרחק צפייה הוא כ-4 מטר (אני מעדיף 55) השימושים הם: שיהיה אפשר לחבר USB, שיהיה אפשר לחבר את המחשב, אם אלחוטי אז מה טוב תלת מימד זה לא מעניין... איכות HD תמיכה בעברית תקציב 8000 עם חריגה של 1000 אבל זה לא מחייב להשתמש בכל התקציב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול X-Fi. כרטיס קול נהדר, אבל כשאני מדבר במיקרופון דרך Skype אני שומע את עצמי מדבר. הבעיה הזאת לא הייתה קיימת בכרטיס קול מובנה. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 50 אינצ', FHD הדגש הוא על זול. המסך ישמש כמוניטור במשרד, הגודל חשוב כי זה לחדר גדול. תודה לעוזרים דובי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום התחדשתי בכרטיס ויש לי בעיה קטנה (או גדולה). הרמקולים הפוכים, כלומר כל רמקול מתפקד במקום רמקול אחר: הרמקול השמאלי מתפקד במקום הימיני הימיני במקום השמאלי הסאב במקום הסנטר אחורי שמאלי במקום האחורי ימיניי אחורי ימיני לא שומעים (בטסט). איך אני פותר את הבעיה? האם יש לי בעיה בכרטיס? האם יש הגדרה שמסדרת את זה ואני לא יודע להגיע אליה? (הכרטיס מורכב לא יותר משעה) אשמח לעזרה ותודה!@
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ! דרושות אוזניות, עד 100$. אפשרות לרכוש מארצות הברית. שמיעת מוזיקה (בעיקר רוק) עריכת סאונד (בעיקר לסרטים לא צריך אבל להסחף) גיימינג ( ממש קצת! לא צריך משהו יעודי) והכי חשוב מכל!!!!! אוזניות חייבות להיות מקסימום נוחות ! חובה חובה חובה, מרופדות ולא כואבות באוזן, יש לי אוזניות של סוני, עם נויז קנסליישן, וזה פשוט חרא של אוזניות כלכך כואבות. לא הייתי רוצה משהו כזה, חשוב אוזניות מרופדות ונוחות. בגדול אני רוצה אוזניות ALL AROUND טובות, שארגיש שאני נהנה מהסאונד. חשוב לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, אז, אם צריך איזה אביזר נלווה כדי להנות אשמח להמלצה חשבתי ללכת על סנהייזר HD555 מה דעתכם על האוזניות האלו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת 2.1 למחשב בתקציב שבין 200-300 ש"ח. אין לי מושג איזו מערכת טובה קיימת במחיר זה, או שמא כולן אותו הדבר.. אשמח לייעוץ :-)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-