אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אוזניות IN EAR, עד עכשיו היה לי אוזניות של הגלקסי 3 ולכן אני רוצה משהו לא פחות מהם. אני אחד שאוהב אוזניות עם באסים עדיף עם דיבורית (לא חייב) עד 150-200 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, המערכת נכון להיום כוללת רמקולים MICRO LAB 6C וכרטיס קול XONAR D1. עד כמה שהמערכת נשמעת 'טוב' עדיין אני מרגיש שחסר משהו בניקיון הצליל, בהפרדה ואפילו בבמה לעומת אפילו המערכת הלא כזאת יקרה שיש לי בסלון. לכן מאני מעוניין לבצע שדרוג בתקציב של עד 3K, כאשר השימוש היחידי במחשב הוא רק למולטימדיה - מוזיקה וסרטים. המטרה היא להוסיף DAC במקום כרטיס קול פנימי. חשבתי על שילוב של Audioengine +5 בשילוב עם ODAC של jds labs כפי שמופיע בלינק: https://www.jdslabs.com/products/46/standalone-odac/ מה דעתכם על השילוב? אשמח להמלצות נוספות עדיפות אולי במסגרת התקציב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב, 2 רמקולים וסאב. עד 350 ש"ח. הרמקולים מיועדים לשמוע מוזיקה, בווליום נחמד שאפשר להנות מהם. מקווה למצוא רמקולים נחמדים ואיכותיים בתקציב הזה. אשמח לשמוע את עצותכם. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או מקרקש, נראה לי שאפשר להבין במה מדובר. הוא התחיל לעשות בעיות אחרי שחזרתי משבת אצל ההורים, ואני מעריך שהשותף שלי (או חברים שלו) לקחו אותם קצת רחוק מדי עם הווליום. יש דרך לבדוק ממה זה נובע, ואולי לתקן?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים חיפשת הרבה ומצאתי משהו נחמד וחזק יחסית למה שאני מחפש אז לאלה שמבינים אני רוצה ,מבקש שתביעו דעה..תודה מראש והם כאן :>
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה (חיפשתי אוזניות בחיפוש וראיתי שהרבה שאלו בפורום הזה) שלום. יש לידידה שלי את ה IPOD מדגם ma350fb האוזניה שלה נשברה והיא רוצה לרכוש זוג אוזניות קצת יותר טוב אבל גם עדין וקטן. על איזה אוזניות תוכלו להמליץ ומה המחיר? תודה רבה האוזניות האלו שבתמונה הן IN EAR או כפתור? כאלה אני רוצה רק יותר איכותיות
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההודעה ממיסטיקריבר: Looks as though iriver may be readying the release of an 8GB version of it's U10 player. The german site mp3-player.de has an information page concerning the upgraded player. הלינק למקור: http://www.mp3-player.de/artikel.php?ArtNr=2087 נגן הפלאש הטוב ביותר שקיים לדעתי שיהיה... יש לו תמיכה בתמונות, רדיו, הקלטה ,סרטים (15 FPS) וכמובן שירים! והכל במכשיר פצפון, יפה ובעל ניווט נוח.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שה-MICRO LABS X16 מומלצים, איך הם בהשוואה לשאר הדגמים? חשוב גם שלט רחוק.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 15:32:53 הקפצה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגנן וידאו נייד לא כמו אייפוד כאילו דומה שיהיה לו מסך 2.5 אינץ מינימום זמן בטריה נורמלי גם כשרואים וידאו וזיכרון על דיסק קשיח לא צריך גדול במיוח לפחות איזה 6 ג'יגה ושיהיה במחיר סביר אם קיים כזה דבר בכלל חחחחחחחח תודה על העזרה אני חיפשתי ולא מצאתי כל כך או שמצאתי דברים אבל לא ידעתי אם הם איכותיים או שווים את המחיר כי החברה שלהם לא כל כך מוכרת
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מחשב ישן לטלוזיה חדשה, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה. הטלויזיה היא 32" בעלת חיבורי HDMI (בין היתר), שכנראה תוחלף בעתיד הקרוב ב42" - 47". המחשב הוא בעל כרטיס מסך Gigabyte GV-R9000 Pro עם חיבור DVI-I (ללא HDMI). התכנון הוא לחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור DVI to HDMI. ברמה תיאורטית יש הבדל בין חיבור DVI to HDMI ל- HDMI to HDMI? ואם יש הבדל, האם יש הבדל גדול?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן האם יש הבדל כלשהו בין אוזניות"גיימינג" לבין אוזניות למוסיקה? אני רואה בהמון פורומים, שילדים מבקשים המלצות לאוזניות, וממליצים להם מותגים כמו "RAZER" או "STEEL SERIES" במחירים מצחיקים של 350 שקל וכו.. ואני יודע שבמחיר הזה למשל אפשר לקנות Shure SRH440, שאני בטוח שטובות בהרבה. יש סיבה (אולי חוץ מהמקרופון המובנה... ) לקנות את האוזניות האלה?!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר למיני דיסק הזה: 1. הוא קורא mp3 ומעביר שירים במהירות x32? 2. יש הבדל בין הגירסה האמריקאית (אני מתכוון לקנות בארה"ב) לבין הגירסה האירופאית? 3. יש לו id3tag?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מסוף שבוע באילת וכמו כולם עברתי בקניון מול הים ראיתי בחנות של שקם אלקטריק רמקולים של אלטק ATP3 ב 465 שקל בחנות הדיסקים דיסק קלאב דיסקים לצריבה כפול 48 מפירמות ידועות במחירים ממש זולים שבעים ומשהו שקל ל-50 דיסקים (כמו בנקיו) ועוד הרבה מוצרים במחירים ממש טובים והכל מחירים רגילים ובלי לבקש הנחה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למומחים או מי שניסה:כדי להוציא קבצי flac שיהיו גם באיכות טובה וגם בkbps הטוב ביותר מה צריך לבחור:sample rate 96000 או פחות ואיזה level מ0 עד 8 שמתי לב שב96000 דווקא בlevel 8 הkbps נמוך משמעותית מlevel 0 .הקבצים נשמרים במחשב.מה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאמור אני רוצה לחבר את הרמקולים האלה למחשב אבל אני רואה שיש להם מאחורה חוט חשוף כזה שלא מתאים לשומקום... מה זה ואיך מחברים למחשב .. האם זה אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לאימונים עד $150, קונה בארה"ב (גר כאן). אימונים בעיקר בחדר כושר, כולל אירובים. אי לכך, אני מחפש את הדברים הבאים: אני עם נגן Cowon iaudio 7 וכרגע עם Sennheiser pmx 680 ואני ממש לא מרוצה מאיכות הסאונד ולכן רוצה להחליף למשהו יותר רציני. 1. שלא יפול מהאוזנים. יש לי בעיה עם האוזניות הרגילות של אייפון ואפילו אוזניות כמו Klipsch S4i שהן פשוט לא יושבות באוזן בזמן אימונים. 2. אני מעוניין שהן יהיו אטומות לגמרי ולא אשמע שום דבר שקורה מסביבי. 3. חשובה איכות הסאונד, בעיקר באס. ראיתי המלצות על www.yurbuds.com, אבל קראתי עליהן רבות והן לא אטומות (שומעים דברים מסביב) ואיכות השמע שלהן גרוע. יש למישהו רעיונות טובים? קונה בעיקר מ www.amazon.com תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב ויותר משתלם? הcreative nomad muvo2 4GB או הmini iPod 4GB תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה שתסבירו לי קצת על העניין של המתח בארץ והשוני מהמתח בחו"ל כי אני רוצה לקנות אולי רסיבר מebay ומצאתי סחורה שהמתח שלה הוא 110\120 ואני צריך 220. איך אני מוודא שיש סחורה כזאת ולמה שתיהיה סחורה כזאת ב ebay של 220 אם רוב הצרכנים של ebay הם מארה"ב? חוץ מזה, חוץ מאמצעי התשלומים, אני קונה רסיבר במחיר של ebay מוסיף תשלום עבור משלוח של אותו המוכר, חוץ מזה יש מכס שאני חייב לשלם חיפשתי באתר המכס ולא מצאתי בו שיט. הבנתי אם אני קונה מחול אין מעמ ואין 33% מיסים נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רמקולים שהבאתי מחו"ל FX6021, הם אצלי בערך שנתיים. עכשיו הם עובדים לסירוגין פעם כן פעם לא.רציתי לדעת אם יש איזה מקום שיכול לתקן אותם וכמה יעלה בערך התיקון? נ.ב אני מפעיל אותם עם שנאי VA90 אם זה עוזר למישהו.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתחיל ליבנות מוזיקת טראנס בתוכנת עריכת סאונד מיקצועית (CUBASE) אני מחפש רמקולים וכרטיס קול או רסיבר (אני די חדש ולא מבין הרבה בסאונד) שייתנו לי סאונד מדוייק, איכותי, ואמיתי. גם שייתנו לי לישמוע מוזיקה בכיף באיכות מטורפת של חלקות ונעימות (חולה על איכות על מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים OCELOT
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לקנות רסיבר HDMI של ONKYO. בינתיים המחשב מחובר ישירות לטלויזה. יש לי גם PS3 וYES MAX HD שאני מחבר ישירות לטלויזיה (יש לי רק שתי כניסות HDMI אז אני מעביר את הכבל מאחד לשני עד שיהיה לי רסיבר). השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לרסיבר המחשב יזהה לי את הטלויזיה כמו כשהוא מחובר אליה ישירות??? אם לא יש לי אפשרות להמשיך לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל אז יש לי בעיה עם הסאונד כי למחשב שלי אין יצאיה דיגיטלית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-