עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by puNani,

ובכן, יש לי RECIEVER של ROTEL מדגם RX-845. מאחור יש מקום ל 4 רמקולים, כאשר יש SPEAKER A ובו LEFT ו RIGHT, ומתחתיו SPEAKER B ובו LEFT ו RIGHT (בכל אחד מהמשאל וימין יש מקום לחבר רמקול). אני מבין שהרסיבר אינו של סרראונד... 1. האם זה דאבל סטריאו? 2. יש ברשותי כרטיס קול AUDIGY ויש לי שני רמקולים של 60 וואט RMS אצלי בבית שמתאימים לרסיבר, ועוד אני רוצה לחבר אליו עוד שניים מהמערכת שלי (כל אחד מהם 50 וואט RMS). האם אני יכול באיזושהי צורה לחבר את הרסיבר למחשב ולקבל סרראונד FOUR-POINT? 3. האם יש דרך לחבר יותר רמקולים? (היציאות מאחורי הרסיבר, הם בעיקר IN ל CD, VIDEO, TAPE ו PHONO, כאשר החיבור הוא של LEFT CHANNEL ו RIGHT CHANNEL IN.) 4. אם אין אפשרות לחבר למחשב כדי לקבל סרראונד, כיצד …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב לכולם. בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלויזית LCD חדשה אך לא יודע איזה. התקציב עומד על 5000 ש"ח עם חריגה של עוד 200 ש"ח. הדרישה היא 40 אינטש וכמובן Full HD. מרחק הצפיה יהיה עד 3 מטר ולרוב היא תשמש לצפיה ב-Yes ממיר רגיל (אלא אם כן אתם ממליצים לשנות לYes HD) וכמובן סרטי HD ומשחקי xbox360. על מה הייתם ממליצים ??? אני פוזל קצת לעבר שלושת ההבאות : Toshiba Regza 42XV550 LCD או Sony KDL40S5500 או Sony Bravia KDL40V4000E LCD תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. Started by mtn9,

בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440637 ואחרי שהחלפתי את הVS2421 המאכזבים, החלטתי לתת ביקורת על הדגם החדש של אלטק שהושק לא מזמן. יתרונות: לכל החוששים לרמקולים האלה אין שום רעשי רקע בניגוד ל2421 שהרעשים שלו עשו לי כאבי ראש ובגלל זה החלפתי אותם. ה2621 קטנים יותר מהדגם הקודם, גם הסאב וגם הרמקולים עצמם. הרמקולים איכותיים יותר - שומעים שהצליל "נקי" יותר, פשוט כיף לשמוע איתם מוזיקה. 3 כפתורים על הרמקול הימני - ווליום, כפתור "TONE" שלמעשה זה טרבל, ואחד יציאה שאמורה להיות כניסה למכשירי MP3 (להפתעתי גיליתי שזה גם חיבור לאוזניות, בחיים לא שמעתי על כניסה שהיא גם IN וגם OUT, הסברים בהמשך) חסרונות: אין כפתור שליטה על הבאס, לא בעיה כי אפשר דר…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. מישהו מכיר אולי את כל ההבדלים בין פורמטים של וידאו כמו BRRIP, R5 מה ההבדל בין קידוד DIVX ל-H264 וכו' או יכול להפנות למדריך שמסביר את ההבדלים ביניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לא להאמין, הייתי בביג בוקס והייתה מוזיקה בסניף דיי חזקה ובאיכות טובה אז אמרתי בטח זה מהחדר של המערכות קולנוע ביתי. ואז אני עובר לייד החדר הזה ורואה זה לא משם, זה היה מהמערכת DAV-F200 SONY פשוט לא להאמין איזה צלילים הדבר הזה יכול להוציא, מדהים.. אז מי שמחפש מערכת טובה במחיר 3K (קצת יקר) זאת המערכת בשבילו, היא מדמה סראונד גם בצורה מושלמת כמעט.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by yanro,

שלום, אני רוצה לקנות מערכת לחדר השינה אשר תשמש ל- 80% מוסיקה והשאר סרטים. מה כדאי לקנות: DVD+רסיבר+רמקולים או פשוט מערכת מיני. אם יש המלצות לאיזה סוג/חברה אז אפילו יותר טוב אגב התקציב מוגבל- הייתי אומר משהו עד 3000-3500

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

בשעה טובה הרקולס שחררו דריוורים נורמליים לכרטיס הנ"ל , תומך ב7.1 עכשיו , לא שזה ממש יעניין מישהו , כמה תיקוני באגים , סידרו בעיות עם כמה מינידיסקים שהיו להם , המממ .... מה עוד ? אם היו לכם בעיות מיוחדות , תנסו לעדכן , אולי זה יסדר את הבעיות האלה . בנתיים יש את הדריוורים האלה אך ורק בwindows update .

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by approx,

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. המחשב עבר פירמוט לאחר וירוס ואין דריברים ל"כרטיס קול" שמותקן ON BOARD פתחתי את המחשב וראיתי איזה צ'יפ אחד שרשום עליו INTEL (יכול להיות שזה של הלוח אם ) (המעבד הוא פנטיום לא יודע מאיזה סוג) וראיתי שגם רשום על צ'יפ אחד CREATIVE .. אז נראה לי שהצ'יפ של הכרטיס קול זה של CREATIVE מאיפה אני מוצא דריברים? לא מצאתי באתר שלהם כי הכל קשור שם ל PCI.... יש למישהו רעיון מה לעשות? ההתקן מופיע בסימן שאלה בDEVICE MANGEר הווינדוס זה WIN98 SE! תודה!!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. דגם media 100 לבנים ויש חיבור לסאבוופר קיבלתי מתנה לא מצאתי קישור מה אומרים??? האם שווים משוה או לזרוק לפח ישר? נדב

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by idan1836,

שלום, חבר שלי מצא דרך להפוך אייפוד פוטו/נאנו וכל צבעוני אחר לאחד שיוכל להציג סרטים. מישהו יודע דרך איזו תוכנה או איך בדיוק לעשות את זה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by moshen1169,

מה עדיף לשמיעת משחקים סרטים ומוזיקה גם בווליום גבוה בתקציב של 60 שקל Creative או לוג'יטק PC 880? דגם HQ-80

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

האם יש הבדל משמעותי באיכות הסאונד שמוציא כרטיס קול מבוסס HD לעומת קודמו AC97 או אפילו SBLIVE או שבסופו של דבר ההבדלים הם זניחים.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by itaysk,

הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by alexml902,

חשובה לי האיכות של הצליל פחות העוצמה. עדיפות לרמקולים כמה שיותר קומפקטיים אבל זה פחות קריטי. תודה:-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכם. לפני כחודשיים ביצעתי שידרוג לכרטיס הקול הישן שהיה ברשותי, הלא הוא Creative SoundBlaster 16Bit. רכשתי את ה FORTISISIMO III וגיליתי מיד עם הפעלתו שישנה ירידה בעוצמת הסאונד. שני הכרטיסים חוברו אל מיני מערכת הסאונד שיש לי, של חברת KENWOOD בהספק של 2000W. ניתן להבחין בירידת העומצה באמצעות כפתור הVOLUME של המערכת שקרוב יותר לסף העוצמה מאשר שהיה בכרטיס הקודם. כלומר, עם הכרטיס הקודם שלי הייתה לי אפשרות להגביר את העוצמה באופן רחב יותר מזה של הכרטיס הנוכחי. האם אתם יכולים לשער מדוע הדבר? תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by T.K,

לבעלי כרטיס Sound blaster audigy: מה סוג היציאה האופטית בכרטיס: אופטית או קואקסלית? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ramf,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 5200 ואני מפש איזה שהיא תוכנה לבדיקת הרמקולים (פרט לבדיקה הבסיסית שמגיעה עם כרטיס הקול). האם מישהו מכיר תוכנה כזו (שעוברת רמקול רמקול, משמיעה צלילים שונים וכו') ? האם אתם יכולים לתת לי לינק שממנו ניתן להוריד את התוכנה? תודה מראש, רם

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by RoNeR,

התקנתי על המחשב שלי ויסטה.. לצערי שומעים מגעיל ברמות או שזה הויסטה דפוקה או שסתם הזמר צרוד.. היום החורף את הגרון של כולנו.... בקיצור האיכות של הרמקולים ירדה ברמות.. מישהו יודע למה?!!?!?? ואיך לסדר מדובר ברמקולים של הjbl 2.1

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  21. Started by g_s,

אני נוסע מחר לניו-יורק ואני יהיה ב B&H מישהו יכול לעזור לבחור את האוזניות הטובות ביותר :s05: מכאן- http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=277&mnp=0.0&mxp=0.0&shs=&ci=1634&ac=&Submit.x=19&Submit.y=7 ההתלבטות שלי היא בין HD202 ל HD457 אם למשהו יש דעה אחרת אני ישמח לשמוע התקציב הוא 35$ תודה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by Asafalfa,

היי למי ששמע את שני הסוגים האלה האם יש באמת הבדל בעוצמה ? אין ספק שאיפד כאן עשו משהו מטורף אם באמת הוא מוציא 30 אבל עדיין האם 20 MW מספיק טוב:\? בנוסף נראה לכם שזה באמת 30 :\ הוא ,שזה שוב יציאה של החברה כמו כל חברה שאומרת סתם נתונים שלא ממש נכונים (בולט בדרך כלל במערכות שמע של רכב וקלנוע ביתי )...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yogev_23,

שלום, איך קוראים בדיוק לכבל שמחבר בין שני הרמקולים הנ"ל (בין רמקול שמאל לימין)? הוא קצר לי מידי ואני רוצה ללכת לחנות לקנות מאריך, אז צריך את השם המדוייק. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by BenK,

אני רוצה לקנות Discman MP3 player בתקציב של עד 800 ש"ח חשוב לי שיהיה אמין, לא זולל בטריות ברשעות מוגזמת ואם אפשר שיבוא עם שלט... כל המלצה של בעל מכשיר כזה או בכלל תתקבל בברכה! (אם אפשר לעזור לי קצת בנוגע להיכן אני משיג את הSlimX עליו שמעתי וכל מידע יעיל נוסף עליו)

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by eranir,

שלום לכולם, מחפש רמקולים למחשב, בין 400 ל-600 שקל (בערך). ישמשו למוסיקה וסרטים. חשבתי על אחד משני דגמים, עליהם שמעתי דברים טובים: - Altec Lansing ATP3, חושש קצת מהסאב, ראיתי בזאפ כמה שכתבו שהוא דומיננטי מדי, וכן שהוא מעט גדול פיזית, וזו נקודה רגישה (מישהו אגב יודע מה גודלו?) - Creative Gigaworks T20. אשמח אם מישהו יחווה דעתו על הדגמים הנ"ל ועל אחרים בטווח המחירים. אם יש סיבה ממש טובה אני מוכן לחרוג מהטווח.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.