אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע בערך כמה עולים וופרים לרמקולים בגודל של 10 אינץ' ושיהיו טובים לא זבל.... וכמה עולה גם מידריינג' סביר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין רמקול לא איכותי ולרמקול איכותי ? מה עושה רמקול לאיכותי ? הם בנויים באותה הצורה כימעט
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אני אובד עצות. מצאתי 2 דגמים של טלוויזיות סמסונג: מסך LED סמסונג 40'' דגם UA40F6400 ו: טלוויזיה "SAMSUNG LED 40 תלת מימד SMART TV UE40F6320 שניהם סביב המחיר 3300 מה ההבדל? מה מומלץ לרכוש? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נייד ישן של HP 6910P. יש לו כרטיס קול שאמור להיות עם דרייבר של SOUND MAX על מנת להגדיר אותו. הכרטיס כרגע עובד, הבעיה היחידה היא שאני לא יכול לשלוט בהגדרות הדרייבר (יציאות וכד''). כבר למעלה משעה אני מחפש באינטרנט דרייבר שיתאים לWIN7 וכמה שזה נשמע חובבני אני לא מצליח! מהאתר של HP אין גרסא ל7. SOUNDMAX (שאמור להיות ) מותאם לWIN 7 מותקן אבל לא נפתח חלון אפליקציה של הגדרות.. גם ניסיתי להתקין דרייבר של רילטק (פתרון שנתנו ברשת) ולא עובד...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות רמקולים של הפירמה הנ"ל מדגם EB2.1 במחיר דיי טוב ושמעתי אותם והם נשמעים לא רע בכלל השאלה היא אם הם אמינים ומישהו יודע מי מיבא אותם??? כתובת היצרן WWW.LUXEONAV.COM ממתין לתשובה בדחיפות....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
צריך להחליט בין הטלויזיות האלו. עיקר השימוש צפייה באיכות SD. הסתכלתי על שניהם, לא מצליח להחליט מה אני יותר אוהב. השימוש בפיצר הUSB לא ממש קריטי. מה לקחת? צחי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן האם יש הבדל כלשהו בין אוזניות"גיימינג" לבין אוזניות למוסיקה? אני רואה בהמון פורומים, שילדים מבקשים המלצות לאוזניות, וממליצים להם מותגים כמו "RAZER" או "STEEL SERIES" במחירים מצחיקים של 350 שקל וכו.. ואני יודע שבמחיר הזה למשל אפשר לקנות Shure SRH440, שאני בטוח שטובות בהרבה. יש סיבה (אולי חוץ מהמקרופון המובנה... ) לקנות את האוזניות האלה?!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם צריך להפוך את הפונטים קודם ? יש איזה תוכנה שעושה את זה ? המכשיר של פיוניר , יש אולי איזה פונקצייה לשנות ? (בשפות אין ישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה פה.... מה המערכת רמקולים 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות עד 1000 ש"ח?? (טובה בשבילי זה גם עוצמה גבוהה)
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר חזק שהצלילים יהיו מדוייקים וגם חשוב לי הבאס שיש חזק ומדוייק יש לי רמקולים של פירלס 250 rms וסאב שלADC לא קניתי אותו מזמן עלה לי 1300 100 rms אני חושב ללכת על הרמן קרדן דגם AVR-235 ראיתי שהוא מוציא 65 rms לסטריאו זה קצת אבל הבנתי שבהרמן קרדן זה הולך אחר זה כמו 120 rms של דנון או פיוניר מה אתם אומרים על הרסיבר והתקציב עומד על 2300 משהו כזה אם יש מתצוגה גם טוב!!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו אני אוכל להציג על מסך הטלוויזיה שלי (samsung 37 inch HD) את מה שמוצג על הלפטופ שלי (לפטופ די ישן) באמצעות המתאם הזה??: http://www.amperel.co.il/products/177776 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מכשיר DVD APEX 811 מעודכן עם הFIRMWARE האחרון הורדתי מהאינטרנט סרטים (חוקיים) בפורמט WMV ועשיתי להם המרה ל AVI DIVX עם תוכנת Total Video Converter וצרבתי על DVD-R כשאני מכניס את הדיסק לDVD -אני שומע רק קול בלי תמונה בסרטים אחרים אין בעיות למה זה? מה לעשות כדי שזה יפעל? זה הנתונים של המכשיר DVD שלי: MPEG-4/DivX: DivX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 later DivX Pro/Xvid/BivX/3ivX בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של רעשים, עיוותים (לא בעיה מכאנית) וחוסר רציפות בניגון של שירים סרטים מהמחשב. יש רעשים כאלה של מגע רועש לפעמים - אין מגע רופף, המחשב והכבל חדשים ונבדקו. הרעשים וההפסקות (הקצרות) קורים בד"כ יחד עם פעילות במחשב, כלומר אם מתנגן שיר/סרט ונפתחת תוכנה נוספת, או מתבצעת גלילה במסך דפדפן, או נטען דף חדש וכדומה אז שומעים את ההפרעה לזמן קצר. לא צריכה להיות בעית עוצמת עיבוד כי זה מחשב חזק למטלות כאלה וההתקנה של Win 7 64bit חדשה יחסית כמו כן עודכנו דריוורים אחרונים של צ'יפסט וכרטיס מסך מהאתר של AMD. בדקתי דרך VLC, WMP והתופעה דומה. יש למישהו רעיון? בנוסף, האם כדאי לי להוסיף כרטיס קול עצמאי (בבקשה דברו מנסיון) במקום ה-ALC889A על לוח האם? אני שומע די הרבה מהמחשב קבצים א…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כולם! זהו הגיע הזמן להחליף את הטלוויזיה השמנה לטלויזיה שטוחה, עכשיו באמת באמת באמת שאין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל אני רק יודע מה המשמעויות של FHD HD READY וכל הירקות האלה מלבד זה באמת שאין לי שמץ אני אשמח להמלצה לטלוויזיה טובה בקציב 4K (נראה לי תקציב סבבה לגמרי ל32 אינץ'), תודה מראש! לירן
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת רמקולים 2.1 (כנראה). מישהו מכיר חנות שיש להם מבחר גדול של רמקולים מהדגמים העדכניים ביותר אשר מאפשרים לשמוע לפני הקנייה? אני מתכוון לרמקולים של: Altec Lansing Logitech Creative תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות לאבא שלי במתנה דיסקמן איכותי, הדגש הוא על דיסקמן ולא נגן mp3 או מינידיסק משום שאין לו זמן וכוח לכוח ההעברות וההמרות מהמחשב ומשם לנגן. הדרישות שלי: איכות שמע טובה ומעלה תמיכה ב- cd text עדיף שלא יהיו אוזניות כפתור עד 800 ש"ח (למרות שאני יכול להוסיף עוד כסף לתקציב אם ממש צריך) תמיכה ב- mp3 וצרובים למישהו יש המלצות? תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את ה Logitech S220 ואני מרוצה. לא צריך משהו מעבר לזה. השאלה אם בטווח המחירים של ה s220 יש כרגע משהו אחר יותר מומלץ ואם שלט לכיוון הווליום? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ***אודיע מראש כי אני בחיפושים אחרי מוצר טוב כבר כמה ימים אבל נכנסתי למערבולת מוצרים שלא נגמרת. מעוניין להתחדש בציוד שמע (כרגע אני שומע דרך הרמקולים של הטלוויזיה עצמה). אין לי כוח או עניין להתחיל להעביר חוטים ולתלות מערכת 5.1 ברחבי החדר, בזכות זה תפסו לי את העין מקרני הקול. באתר "זאפ" אני נבלע קצת בבלגן ובסופו של דבר, בפורום בו יש אנשים שבאמת מבינים בתחום, אני אשמח לעצות. קצת מידע: גודל החדר הוא 3.5*2.5 מטרים. הטלוויזיה תלויה באמצע הקיר הרוחבי (3.5), ומרחק הצפייה ממנה הוא כ-2.5 מטרים. הטלוויזיה Samsung LED UA40H5100 Full HD התכנון הוא פשוט לתלות מתחת לטלוויזיה את המקרן. השימוש: סרטים (צופה בגרסאות Remux \…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שהן אטומות לרעש ואיכותיות אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח אני חשבתי ללכת על Sennheiser CX300 או Sennheiser CX300II איך הן בהשוואה לאוזניות אחרות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות רסיבר HDMI של ONKYO. בינתיים המחשב מחובר ישירות לטלויזה. יש לי גם PS3 וYES MAX HD שאני מחבר ישירות לטלויזיה (יש לי רק שתי כניסות HDMI אז אני מעביר את הכבל מאחד לשני עד שיהיה לי רסיבר). השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לרסיבר המחשב יזהה לי את הטלויזיה כמו כשהוא מחובר אליה ישירות??? אם לא יש לי אפשרות להמשיך לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל אז יש לי בעיה עם הסאונד כי למחשב שלי אין יצאיה דיגיטלית. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם אפשרי לשנות את את saturation/hue/brightness/contrast במהלך ניגון הסרטים xtreamer . לא ראיתי את האופציות האלה קיימות במדריך המשתמש של המכשיר .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן MP3 עם קיבולת של לפחות 4 GB בסביבות 1200-1300 ש"ח. המאפיינים החשובים לי הם איכות צליל טובה חיסכון בחיי סוללה. עד עכשיו הייתי משתמש בדיסקמנים למינהם אז אני די חדש בקטע של נגנים מסוג זה. תודה מראש על העזרה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-