אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מוטרד מהשאלה הזאתי מה אתם אומרים?? השתמשתי בכפתור חיפוש וזה לא נתן לי משהו חיוני.......
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך זה שחיפשתי כבר בשש או שבע חנויות (אני כבר לא זוכר) שהופיעו בזאפ כהכי זולות ושפשוט אין בצבע אדום!!!! לדעתי כל שאר המכשירים פשוט מכוערים... מישהו מכיר חנות זולה באינטרנט (עד 1400 ש"ח) או באיזור ירושלים שמוכרת נכן כזה בצבע אדום? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אפשר לקבל מעט הסברים בכל הנוגע למהו DAC ואיך משתמשים בו? במידה ואני רק רוצה ליצא מוזיקה מהמחשב (קבצי מוזיקה כלשהם) למגבר חיצוני ורמקלים, האם DAC שכזה יכול לתת פיתרון לכך (ללא שימוש בכרטיס קול) או שיש צורך בעוד אלמנטים נוספים? דוגמא לאחד אפשר למצוא בלינק הזה - http://www.benchmarkmedia.com/digital/dac1/default.asp
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט לי מה ההבדלים , האם זה שווה את ההבדל בין המחירים ( 100 יורו הבדל בין שני הדגמים ) . אני יודע שיש מסך צבעוני , אבל חוץ מיופי והצגת תמונות , יש עוד משהו ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההורים חזרו אתמול מחול ואיתם האודיופיל 2496 מהר חיברתי למערכת... התקנתי הכל.. והכרטיס הדהים אותי... פשוט כרטיס מדהים בלי להגזים פי עשר יותר טוב ממה שיש לקריאייטיב להציע (ובקשר לEMU צריך לבדוק את זה) הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני משתמש ברמקולים אני רוצה לכבות את האוזניות. הדרך היחידה שאני מכיר זה לשנות בהגדרות של הדרייבר מ "headphones" ל "line in" ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אם זה יכול להזיק.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. רציתי לבקש את חוות דעתכם על רמקולים שונים . רמקולים: 1. Creative Inspire 2.1- מה דעתכם עליהם? 2. Cambrige sound works 2.1 ..... 3. רמקולים של Vivanco- החברה עקרונית דיי טובה. יש לה מערכת 2.1 במחיר של 260 שקלים. זה מחיר יחסית נמוך. מה אתם אומרים עליה? 5. חוות דעת כללית על הרמקולים של Genius. 6. " " " " " של LUXEON. ועוד שאלה: איזה מערכת רמקולים 2.1 אתם ממליצים לי לקנות, בתחום מחירים שלא עולה על 400 שקלים (ועדיף פחות) ??
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SMART TV, יש סיבה לקנות את זה בישראל? או שזה בנתיים טוב רק בארה"ב?!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. יש לי זוג רמקולים למחשב שמיועדים לשוק אמריקאי, כלומר חייבים מתח הזנה 120V. נניח אם אני קונה ממיר מתח כזה, האם זה רעיון מוצלח או שזה לא טוב כי עלול לפגוע באיכות השמע ו/או בגלל סיבה אחרת כלשהי שלא חשבתי עליה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה לרכוש מרוב כל הדגמים ומישחק המחירים כנל דגמים לא יודע מה הבחירה הנכונה.. לכן צריך את עזרתכם טווח ראיה כ 3 מטר גודל מסך 42 עד 50 בהתאם למחיר נורמלי! סמרט לא נחוץ (חשבתי על שימוש בסטרימר) מחיר חורג בלחץ כ 4000 שח תלת מימד נחוץ לא יפריע עם אהיה רק יועיל.. פשוט טלוזיה שהנה איתה לטווח טוב .. יש כמה דגמים שנראים לי בעין ביחס למחיר די טובים ארשום תדגמים מישהו יכול להמליץ לי מה כדי..אפשרי להמליץ על דגם אחר כמובן.. 1 http://www.buy2.co.il/o/5f477b04-e5eb-4bf2-9a5c-dc7e6cf2ea12 2 http://www.buy2.co.il/o/ec47cd72-6682-472d-a489-7c1d92f3682b 3 http://www.buy2.co.il/o/3b54e745-4389-4bc8-860f-c69c29a06cf8 http://www.buy2.co.il/o/e32e72fb-00da-46b8-9809-6a8e5b88577f 4…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן איפה אפשר למצוא בארץ במחיר נורמלי את הGARDO SR60 רצוי באזור ירושלים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים מבין השניים? והאם אולי יש רמקולים אחרים אשר עדיפים עליהם בטווח מחירים זה? נ.ב Logitech x450 גם אופציה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה באזניות sennheiser mm70 שנקנו לפני שנה וחצי ונעשה בהם שימוש מיוזע (רצתי איתם.. לא כל כך הרבה) - שומעים בצד אחד חזק יותר מהצד השני, לדעתי זה דבר חדש אבל אי אפשר לדעת.. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן את זה בעזרת ניקוי או שזה כניראה בעיה של קורוזיה או משהו במגעים? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא יודע מזה מנגנון 100 הרץ ממה שהבנתי זה גורם להחלקה וגורם לתמונה להיות יותר ראליסטית
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תחובר בעיקר למחשב (ואני בעיקר אנגן תכני וידאו באיכות גבוהה), ולא ברור אם בכלל היא תחובר לממיר. אולי תהיה גם קונסולה בהמשך. אני מעוניין להוציא לא יותר מ-5000 ש"ח אלא אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר. הסתכלתי בזאפ, וראיתי שהמבחר הוא די גדול, ושבתקציב שלי יש לא מעט דגמים. הסתובבתי גם בכמה רשתות חשמל ליד הבית, וראיתי שהתצוגה היא במקרה הטוב DVD ובדרך כלל שידורי טלוויזיה, מה שלדעתי לא באמת משקף את איכות התמונה עם מקורות יותר איכותיים. מבחינת הגודל - מדדתי ולא תיכנס טלוויזיה יותר גדולה איפה שאני מעוניין למקם אותה. מצד שני, אם יש "32 ממש משתלמת אז אולי יהיה מקום לחשוב עליה. אז מה אתם ממליצים? עדכון: הכותרת נערכה וכרגע ההתלבטות היא בי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם קודמת המלצתם לי על audio technich m50 עכשיו העלתי את התקציב ל200$ אז תנו זוג יותר טוב! ולמה עוזר אמפלייר[br]פורסם בתאריך: 17.11.2010 בשעה 20:03:58 מה אם הAD700.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נדפקו לי הרמקוולים מערכת 5.1 של PILT עלתה לי 200 שקל חח ואני עם רמקולים של 20 שקל שקיבלתי עם הפנטים 4 ליפני 3 שנים צריך המלצה לרמקולים טובים איכותיים צליל נקי באס וכל זה.. עד 500 שקל הבנתי שבתקציב הזה עדיף 2.1? המליצו לי על אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 .איך הם? אני רוצה רמקולים איכותיים שלא יתחילו לזייף אחרי חודש ומה עדיך עם או הX540 של לוג'יטק
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אוזניות טובות אבל שנכנסתי לתחום קיבלתי תחושה של קפיצה למים עמוקים מדי. יש לי כרגע AKG K414P והן נוחות עם הריפוד שלהן וזה מה שאני רוצה ברכישה שלי - עור.ידוע לי שגרדו באים עם ספוג כלשהו וזה לא ממש מדבר אלי. עשיתי מחקר קטן ואני רואה שאני לא ממש מוצא את מה שאני רוצה בגבול התקציב שלי. רציתי בהתחלה את ה M50 של אודיו טכניקה אבל הבנתי שהן יותר אולפניות ולא מוזיקליות. שמתי את ה SR80 של גרדו בתור ברירת מחדל אבל הבנתי שיש להן ספוגים ולא ציפוי עור כמו שאני רוצה. אז מה עושים?? סנהייזר לא מושכת אותי כל כך והדגמים שכן מדברים אלי יקרים מדי בגבולות ה 700 עד ה 1000 שקל והתקציב שלי עומד על 600 עם 700 שקל אם הדגם יהיה ממש שווה. מה לעשות? ראיתי AKG גדולות בבאג אבל הן עול…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה אני אובד עצות. מצאתי 2 דגמים של טלוויזיות סמסונג: מסך LED סמסונג 40'' דגם UA40F6400 ו: טלוויזיה "SAMSUNG LED 40 תלת מימד SMART TV UE40F6320 שניהם סביב המחיר 3300 מה ההבדל? מה מומלץ לרכוש? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-