אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
נקרע לי הגומי במרכז הכבל של האוזניות, ושני הכבלים שנמצאו בפנים בולטים החוצה. בנתיים הכל עובד מצוין אבל אני מניח שהמצב הזה לא ימשך זמן רב.. יש מה לעשות בשביל להציל את האוזניות? CX300
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. רציתי לבקש את חוות דעתכם על רמקולים שונים . רמקולים: 1. Creative Inspire 2.1- מה דעתכם עליהם? 2. Cambrige sound works 2.1 ..... 3. רמקולים של Vivanco- החברה עקרונית דיי טובה. יש לה מערכת 2.1 במחיר של 260 שקלים. זה מחיר יחסית נמוך. מה אתם אומרים עליה? 5. חוות דעת כללית על הרמקולים של Genius. 6. " " " " " של LUXEON. ועוד שאלה: איזה מערכת רמקולים 2.1 אתם ממליצים לי לקנות, בתחום מחירים שלא עולה על 400 שקלים (ועדיף פחות) ??
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות לרמקולים 2.1 בטווח המחירים של 400 ש"ח ( עד חריגה של 100 ש"ח ) הדרישות : רמקולים עוצמתיים , וסאב וופר חזק יחסית ( גודל החדר כ - 25 מ"ר ) ובכלל כאלו מומלצים אשמח לשמוע הצעות והיכן ניתן לרכוש תודה לכולם ויום נעים לירן.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יוצא לי לפעמים להפסיק צפייה בסרט ואז אני לוחץ על כפתור ההקלטה. כשאני חוזר להקלטה מתברר שהממיר התחיל את ההקלטה חצי שעה לפני כלומר כדי להגיע לנקודה שבה התחלתי את ההקלטה אני צריך לדלג קדימה חצי שעה. מה קורה כאן ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פעם קודמת המלצתם לי על audio technich m50 עכשיו העלתי את התקציב ל200$ אז תנו זוג יותר טוב! ולמה עוזר אמפלייר[br]פורסם בתאריך: 17.11.2010 בשעה 20:03:58 מה אם הAD700.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לשמוע מוזיקה במקלחת . אפשרות לחריגה מהתקציב במידה ואני ממש לא בכיוון. אם בלותות' אז משהו שנתמך על ידי האיפון בעדיפות. תודה מראש, Nihility
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט לי מה ההבדלים , האם זה שווה את ההבדל בין המחירים ( 100 יורו הבדל בין שני הדגמים ) . אני יודע שיש מסך צבעוני , אבל חוץ מיופי והצגת תמונות , יש עוד משהו ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההורים חזרו אתמול מחול ואיתם האודיופיל 2496 מהר חיברתי למערכת... התקנתי הכל.. והכרטיס הדהים אותי... פשוט כרטיס מדהים בלי להגזים פי עשר יותר טוב ממה שיש לקריאייטיב להציע (ובקשר לEMU צריך לבדוק את זה) הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מוטרד מהשאלה הזאתי מה אתם אומרים?? השתמשתי בכפתור חיפוש וזה לא נתן לי משהו חיוני.......
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נדפקו לי הרמקוולים מערכת 5.1 של PILT עלתה לי 200 שקל חח ואני עם רמקולים של 20 שקל שקיבלתי עם הפנטים 4 ליפני 3 שנים צריך המלצה לרמקולים טובים איכותיים צליל נקי באס וכל זה.. עד 500 שקל הבנתי שבתקציב הזה עדיף 2.1? המליצו לי על אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 .איך הם? אני רוצה רמקולים איכותיים שלא יתחילו לזייף אחרי חודש ומה עדיך עם או הX540 של לוג'יטק
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע. אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה... ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר.... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר... בבקשה עזרו לי..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
??? מחפש לקנות מיני-דיסק. כרגע מתלבט בין mz-n707 ל- mz-n505. הצעות אחרות יתקבלו בברכה. אם יש הצעות באשר למקומות רכישה אני פתוח להצעות. מצאתי אתר בארה"ב שמוכר mz-n505 ב-150$. הבעיה היא המשלוח לארץ. צריך לעשות לבד. ה-909 מאפשר להוריד קבצים מהמחשב? תודה מראש לכל המתייחסים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות מערכת לסלון בשביל לשמוע FLAC באמת עם איכות עוד לא התחלתי לבחור מוצרים כי אני עוד מנסה להבין מי נגד מי בתחום לפי מה שהבנתי יש 4 דברים רמקולים, סאב, מגבר, רסיבר אשמח שתסבירו על 3 האחרונים, מה תפקידם וכו' ולמה יש סאבים בנפרד זה לא בא עם הרמקולים? (לא מצאתי מידע בלינקיה)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים מבין השניים? והאם אולי יש רמקולים אחרים אשר עדיפים עליהם בטווח מחירים זה? נ.ב Logitech x450 גם אופציה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני משתמש ברמקולים אני רוצה לכבות את האוזניות. הדרך היחידה שאני מכיר זה לשנות בהגדרות של הדרייבר מ "headphones" ל "line in" ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אם זה יכול להזיק.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את ה Logitech S220 ואני מרוצה. לא צריך משהו מעבר לזה. השאלה אם בטווח המחירים של ה s220 יש כרגע משהו אחר יותר מומלץ ואם שלט לכיוון הווליום? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך כמה עולים וופרים לרמקולים בגודל של 10 אינץ' ושיהיו טובים לא זבל.... וכמה עולה גם מידריינג' סביר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה ... קניתי מחשב חדש ואני כבר לא מרוצה מהחיבור aux למערכת סטריאו שלי .. תקציב עד 3500 .. כמובן שמעדיף יותר נמוך אבל .. זה המקסימום. כרגע אני מתלבט בין הlogitech z5500 וה creative gigaworks s750 ... לגבי כרטיס קול ..אין לי מושג .. אני לא בטוח שאני צריך את הטופ בקטע הזה .. אני בעיקר הולך להשתמש במערכת בשביל משחקים .. סרטים בdivx וmp3 ... לא יותר .. אז .. תנו דעות . תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא יודע מזה מנגנון 100 הרץ ממה שהבנתי זה גורם להחלקה וגורם לתמונה להיות יותר ראליסטית
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תחובר בעיקר למחשב (ואני בעיקר אנגן תכני וידאו באיכות גבוהה), ולא ברור אם בכלל היא תחובר לממיר. אולי תהיה גם קונסולה בהמשך. אני מעוניין להוציא לא יותר מ-5000 ש"ח אלא אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר. הסתכלתי בזאפ, וראיתי שהמבחר הוא די גדול, ושבתקציב שלי יש לא מעט דגמים. הסתובבתי גם בכמה רשתות חשמל ליד הבית, וראיתי שהתצוגה היא במקרה הטוב DVD ובדרך כלל שידורי טלוויזיה, מה שלדעתי לא באמת משקף את איכות התמונה עם מקורות יותר איכותיים. מבחינת הגודל - מדדתי ולא תיכנס טלוויזיה יותר גדולה איפה שאני מעוניין למקם אותה. מצד שני, אם יש "32 ממש משתלמת אז אולי יהיה מקום לחשוב עליה. אז מה אתם ממליצים? עדכון: הכותרת נערכה וכרגע ההתלבטות היא בי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-