עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eins,

אני רוצה לקנות את ה X-FI יש לי את ה Z5500, מה ינצל אותו הכי טוב ? יש את ה ‏CREATIVE X-Fi XtremeAudio‎ ‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer ‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הפרו עולה ב 200 300 שקלים יותר.. האם עדיף כבר להשקיע את הסכום אם כבר קונים כרטיס קול איכותי ? האם בכל הכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by Or ei,

בין קריאטיב 64 לבין 128 יש הבדל באיכות מוזיקה קידוד??

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by gilad4321,

אני קונה רמקולים 5.1 והאמת שיש לי יום אחד להחליט מה לקנות אני מתלבט בין creative לlogitech חשבתי על megaworks 550 או על z-5300 השימוש הוא בעיקר לסרטים ומוזיקה מה אתם אומרים, איך הדגמים האלה? יש המלצות אחרות בתקציב הזה? תודה.

4. Started by shlompis,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב עבור HTPC בחרתי בלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 המחשב מחובר באמצעות כבל HDMI למסך ה- LCD. לא הצלחתי למצוא את המקום הנכון/להגדיר שבחיבור זה (HDMI) הוא יעביר 5.1 בלוח מצויין שהוא תומך בדולבי דיגיטל וב- Home Theater. לאחר חיפושים רבים, מצאתי את השורות הבאות ב User's Manual : Please note the HDMI audio output only supports AC3, DTS and 2-channel-LPCM formats. (AC3 and DTS require the use of an external decoder for decoding.) מישהו יכול לתרגם לי את המשמעות ? האם זו הסיבה שממשק ה- HDMI לא מוציא לי 5.1 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי תקציב של עד 2500 ש"ח ..לקנייה של רסיבר ..אני מתלבט בין 3 רסיבר AVR1804 Denon http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 רסיבר AVR130 Harman Kardon http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 רסיבר VSXD514 Pioneer http://zap.co.il/model.asp?model_id=36432 אני מחפש את המגבר עם האיכות צליל הטובה ביותר מבין ה3 ..בעיק לשמיעת מוזיקה

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by David23,

שלום אני מתלבט בין שתי אופציות , השימוש זה סרטים ומוזיקה ,התקציב עד 5k יחובר לטלווזיה lgc8 מקור שמע יהיה סטרימר/ממיר יס או הוט חשבתי על שתי רמקולים שקועים בתקרה בגודל 8 אינץ וסאב ומגבר או מערכת 5.1 של מורל שתתלה בתקרה ומגבר . אשמח להמלצה לדגמים או לאיזה כיוון ללכת תודה בתמונה זה הסלון כולל המידות ומיקום הרמקולים השקועים

7. Started by J0n1,

שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  8. אוקי יש לי Ipod 20 גיגה ונמאס לי להעביר קבצים ב USB 1 כי זה מממש ממממש מממש לאט אז אני צריך הממלצה על כרטיס FIREWIRE לא יקר וטוב וקשור לקנייה . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  9. לאבא שלי יש יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת סטריאו עם קומפקט דיסק וטייפ ושלט רחוק. הצלחנו לאסוף 700 ש"ח. מה מומלץ בטווח המחיר הזה ? האם יש גם משהו שיקרא דיסקים צרובים ? אולי אפילו MP3 ? באסים עמוקים זה לא ממש חשוב (הוא כבר לא שומע את הטווח הזה ... :'( ) חשוב שהצליל יהיה נקי עם טרבל ו MID טובים. הגזמתי עם הדרישות ? אנא עזרתכם,HF

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הזמנתי לפני שבועיים רמקולים של Altec ada880 לאחר שחבר שלי המליץ לי עליהם. הרמקולים הגיעו אתמול... הרכבתי וחיברתי את הכל וכעת שסיימתי יש לי מספר שאלות. שאלה ראשונה היא, אני לא בטוח שחיברתי את החיבור של ה-S/PDIF נכון למחשב. כמובן שלא יכולתי לחבר אותו סתם ככה כי יש לו פלאג של בננה משני הכיוונים. אז מצאתי בבית כבל שמצד אחד שלו הוא פלאג PL שאותו אני יכול לחבר לכרטיס קול, ומהצד השני הוא חיבור שמתחבר לבננה (של הכבל S/PDIF). אז חיברתי ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה משנה לאיזה חיבור בכרטיס קול אני מחבר אותו. יש לי שם איזה 5 חיבורים של PL. ואם זה לא משנה, איך אני יודע שזה באמת עובד. הבנתי שהחיבור של ה-S/PDIF הכרחי כדי לשמוע בפורמט AC3. אז איך אני יכול לראות שזה באמת עובד וחיברתי את זה …

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות (עם מיקרופון) למשחקים בעיקר, שמעתי שיש גם כאלו עם סראונד. מישהוא מכיר פירמה טובה? שמוכרים בארץ כמובן תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dids22,

לאחר שהרמקולים שלי התפוצצו אני צריך רמקולים חדשים אבל עד 160 שח חיפשתי ב זאפ ומצאתי כמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 איך הם ? או שיש יותר טובים שאתם ממליצים עליהם? ואם יש רמקולים יותר טובים בהבדל מחירים נמוך אז תציעו גם !! תוודה

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  13. מדובר במערכת למוזיקה בלבד (לא קולנוע ביתי), הכל כולל הכל (CD, מגבר, רמקולים וכו'). החדר שעבורו היא מיועדת הוא חדר בדירה תל-אביבית טיפוסית (משהו כמו 4 מטר על 3.5 מטר). סוג המוסיקה נע בין ג'אז קל (אלה פיצג'רלד, צ'ט בייקר וכו') לרוק אלטרנטיבי. לא שומע טראנס ודומיו. המערכת תחובר גם למחשב לצורך האזנה לתחנות רדיו באינטרנט. אשמח לקבל המלצות למפרטים. כמו כן (אם זה מותר בפורום) אשמח לקבל המלצות על חנויות אמינות שניתן לסמוך עליהן. אם לדעתכם התקציב שרשמתי נמוך מדי למטרות שציינתי - אשמח לשמוע הערות גם בנושא זה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כבר פתחתי בזמנו ת'רד בעניין אבל אני לא מוצא אותו... אשתי מלמדת 30-40 שעות בשבוע באוניברסיטה אז לפני שהיא מאבדת את הקול אני מנסה למצוא לה פתרון אלחוטי וקומפקטי למיקרופון להרצאות. כרגע על הכוונת ה-Samson Airline Micro Headset שמקבל חוות דעת מצויינות ועולה ~250$ (יש לי מי שיביא אותו השבוע): רגע לפני שאני מזמין אותו מאמאזון רציתי לדעת אם יש פתרון מיידי, פשוט, זול וקומפקטי יותר... מה שחשבתי זה: 1. להשתמש באוזנית BT איכותית וקומפקטית כמו ה-JAWBONE ICON למשל. 2. לקלוט את האודיו במחשב הנייד של אשתי שבתורו מחובר בכבל אוזניות למערכת ההגברה בכיתה. זה פתרון זול בהרבה ודורש בעצם רק אוזנית BT פיצפונת כי המחשב הנייד בכיתה ממילא בגלל המצגת. העניין הוא שעוד לא מצאתי דרך נ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by locke,

יש לי כרטיס קול creative SoundBlaster live 5.1 עם הפאנל מקדימה ורסיבר philips fr 975 (לא משהו, אני יודע) כשאני מחבר את הכרטיס קול מהיציאה האופטית של הפאנל לרסיבר אני מקבל רק סטריאו. הדרך היחידה שאני מקבל סראונד זה כשאני משתמש בחיבור האנלוגי של ה- 6 ערוצים. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל סראונד מהחיבור האופטי? אם זה בכלל אפשרי. יש לי win xp pro והדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by CheNit89,

שלום, יש לי מערכת 2.1 של קרייטיב (inspire 2500). יש לי אותם כבר כמה חודשים, ואני לא יודע בדיוק איפה למקם אותם על השולחן. כרגע הסאב נמצא מאחורי המסך (הטרנספורמר על הרצפה), לפני כן הוא היה על המארז. אני מעדיף שלא לשים אותו על הרצפה בגלל בעיות אבק וגם זה שאני כל פעם אבעט בוא. שני הקטנים נמצאים משני צידי המסך. צירפתי תמונה כדי להמחיש את, http://img81.imageshack.us/img81/326/img00072kr.jpg. אז איפה הכי טוב?

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  17. אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  18. הזמנתי אותו אתמול מPCH מה אתם אומרים עליו? יש לי צורך בפאנל אני רוצה להקליט מהפטיפון ולערוך ולנקות רעש במחשב ואני גם צריך יציאה אופטית בשביל להקליט למיני קיצר יש לי מה לעשות עם הפאנל מה אתם אומרים עליו? אני חושב שהסאונד של הפרודיג'י 7.1 יותר טוב אבל איך הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlomibandit,

אני רוצה כבר הרבה זמן לקנות את המערכת X530 Logitech הקטע שהחדר שלי דיי גדול ואני רוצה לתלות את הרמקולים על הקירות.. אני לא יודע מה האורך של הכבל.. ואם אפשר שיהיה מאריך איזה מאריך צריך.. אז משהו יכול לעשות טובה בבקשה ולהגיד כמה אורך הכבלים של המערכת??? וגם אם אפשר מאריך איזה כבל צריך? אני רוצה לקנות וזה הדבר היחיד שמונע ממני.. כי אני לא רוצה להדפק ושהכבלים לא ייהיו מספיק ארוכים .. עזרה ממשהו בבקשה..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ccc,

מחפש אוזניות ניידות סגורות בסגנון קשת. ראיתי בינתיים AKG K26P ב150. http://www.fontic.co.jp/mt/archives/RIMG0951_0609.jpg יש משהו יותר טוב ? כולל מחו"ל .... נא לצרף לינק אבל. בעיקר מוזיקה קלאסית, מטאל, רוק. תודה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לפני יומיים הגיעו אליי רכיבי הפנטיום 4 שהזמנתי, ביניהם הזמנתי את הלוח של ג'יגהבייט 8PE667 pro . הרכבתי את הכול בלי שום בעיה מיוחדת, הפעלתי את הוינדוס , התקנתי מתוך הדיסק שבא עם לוח האם את הדרייברים של הכרטיס און בורד -Realtek ac'97 audio , אתחלתי את המחשב ולהפתעתי המחשב לא מזהה את הכרטיס און בורד ולמשל כשאני מנסה לשמוע שירים בוינאמפ הוא נותן לי הודעת שגיאה ובה הוא אומר לי כי אין לי כרטיס קול ואם אני חושב שיש לי אז אני צריך להתקין את הדרייברים שלו. המחשב אילם. אני לא יכול יותר. אני זקוק לעזרתכם ! מה צריך לעשות בשביל להתקין את כרטיס הקול המובנה כראוי? נ . ב . סתם שאלה : האם כל כרטיס קול שקונים היום נכנס לסלוטים של PCI ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האוזניות של הדיסקמן שיש לי נקרעו :-X....אז אני צריך אוזניות חדשות... שיהיו נוחות ואיכות טובה. רק הבעיה היא התקציב הנמוך! יש איזה שהוא סיכוי שאוכל למצוא אוזניות נוחות ובאיכות שמיעה טובה בתקציב של 100 ש"ח? אם לא, אז כמה כסף אני צריך להוסיף בשביל לקנות משהו נורמלי? פשוט לא רוצה לקנות אוזניות שבעלות של נגן MP3!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום,אני רוצה לקנות לוח אם gigabyte 8i955x שיש בו תמיכה ב dolby master עם כל הפורמטים הטובים של dolby אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר של חברת Creative שבמקרה(או לא.. ) הוא הכרטיס הכי מתקדם היום... Creative X-Fi Elite Pro השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס קול אחר ללוח אם ואני ישמע גם בו אם יש לי כבר כרטיס קול מובנה??? עידו

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by StarMo,

אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod. אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה.. אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire. איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by CliCK,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה רואים חלק והכל טוב ויפה. עכשיו נשאר לי לטפפל בעניין הסאונד- הנה תמונה שתעזור לי להסביר: אפשר לראות מה תפקיד של כל רמקול עכשיו מחוברים למחשב-בשחור ומה שאני רוצה שיהיה כשאני רואה סרט בטלוויזיה-באדום. האם מישהו פה יודע אם קיימת תוכנה שמחליפה ככה את התפקידים של הרמקולים? תודה! נ.ב המערכת היא 4.1 ככה שאין בעיה של סנטר.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.