עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by CrackPot,

אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך. כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו. גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח. אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל, אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים! אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by Zaks Sharon,

תודה.

3. Started by jean-paul,

האם הרסיבר הזה שווה 200$ ואם הוא ברמה סבירה למשתמש הבינוני? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=979163

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by dor_r,

אני כבר למעלה מחודשיים מחפש אוזניות, ולפני שבוע, תוך כדי הסתכלות באתר audiocubes, ראיתי את האוזניות האלה, שהן שיפור של הA900, שנחשבות למעולות לשימוש בנגנים ללא מגבר, אבל האוזניות האלה נמצאות באתר במלאי מוגבל, אודיו-טכניקה ייצרו רק 3000 כאלה, מה שתורם למחיר הגבוה. חיפשתי סיקורים של האוזניות, ומצאתי רק ביפנית. השאלה שלי אליכם היא אם שווה להשקיע מעל הA900 לאוזניות האלה? אני יודע שרוב הסיכויים שאף אחד פה לא שמע בהם, אבל אם מישהו יודע על אוזניות שיתנו לי תמורה מעולה בטווח המחירים של עד 370$, ושלא ידרשו מגבר? קישור לאוזניות: http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-A1000_Limited_Edition_Art_Headphone.html

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי לטלוויזיה אני מקבל תמונה "חתוכה", כלומר חסר לי מספר פיקסלים מכל הצדדים. הטלוויזיה היא של טושיבה 37' ברזולוציה 1366X768, וההלפטופ עם כרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000. החיבור נעשה דרך מחבר HDMI. יש לציין שכשאר אני מחבר את הסטרימר Popcorn A-200 אני מקבל תמונה מלאה וללא בעיות. מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by doronpascal,

שלום. נתקלתי בתעלומה בנגן Vista Media Center. לאחרונה שדרגתי למחשב חזק מאוד: Q6600, 2gb, כרטיס חזק 8600GTS וכו'. ואני נתקל בתעלומה שלא מוצא לה פיתרון. כאשר אני מנסה לנגן קבצי MKV של 1080p אני רואה תקיעות קטנות שנראות כמו קפיצות של הסרט. לציין כי לאחר שחקרתי קצת מצאתי שמתי שהוידאו אינו הדבר היחיד שמוצג אז הסרט מנוגן תקין לחלוטין - לדוגמה, כאשר תוך כדי ניגון הסרט אני מזיז את העכבר ועולים הכפתורים של PAUSE, אחורה וקדימה... לציין כי בנגן WMP11 הסרטים מנוגנים תקין לחלוטין גם במסך מלא. לצייטן גם שפורמט 720p תקין לחלוטין. משתמש בקודקים: 1. haali splitter - לפתיחת הקובץ. 2. coreAVC - לוידאו. 3. ffdshow - להדבקת תרגום. 4. ac3filter - לסאונד SPDIF. האם מישהו מכם מכיר את…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Oranili,

קצת שאלות .... אמרו לי לא יהיה לי EAX בוויסטה אז מה עושים ? והוא כרטיס קול טוב למשחקים ?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  11. אהלן, עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"... באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק. בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר... מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by XTZ-Mike,

שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shloosh,

קיבלתי לפני כמה ימים את הזן מיקרו של קריאטיב. ובהטענה הראשונה שלו חיברתי אותו לכמה זמן ל-usb כי אפשר לטעון אותו גם דרכו,ישר עדכנתי גירסא. התעסקתי עם המכשיר איזה דקה בערך וזהו. ואח"כ חיברתי לחשמל לכל הלילה. עכשיו היה לי 3 פעמים השבוע הזה בעיות איתו שאני מקווה שלא נגמרו מהקטע של ההטענה הראשונה. פעם אחת שלחצתי על פכתור כיבוי הוא לא נכבה(הכל פעל מצוין רק לא נכבה) זה קרה כאשר ניסיתי לשמוע שיר פגום אז אולי בגלל זה... ופעם אחת היום חיברתי את הנגן כדי להטעין אותו,והאור הכחול של המסך דלק אבל המכשיר לא נטען, כאילו שהוא נתקע. (הכפתורים אמורים להבהב בכחול שהוא נטען ובמקום זה המסך האיר באור כחול ולא נטעו. הבעיה הראשונה נפתרה לאחר הוצאת הבטריה, והשניה לאחר הוצאת התקע והחזרתו. לפי דעתכם…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  14. אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים. תודה.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

אני "התאהבתי" בX5L אבל אני לא בטוח שזה מה שאני אצטרך זאת אומרת שאני לא זקוק כל כך לניגון סרטים . גם תצוגת תמונות לא כל כך חשובה אך יש לי שימוש בה. האם תוכלו להציע לי נגן שבו יש את אותה איכות סאונד , שיהיה יפה וקומפקטי, ושממשק התפעול שלו יהיה נוח ביותר. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ושיוכל להכנס לכיס בקלות עדיפות לנגן פלאש עם כמה שיותר זיכרון. אני אשמח לדעת אם יש נגן קטן עם עם מסך צבעוני . אשמח גם לשמוע ביקורות על נגנים שיתימו לי. אני יודע שיהיה קצת קשה להבין למה התכוונתי. תודה מראש לעוזרים, בר.

16. שומע יותר מידי מוזיקה אבל לא מסגנון מסוים. מחפש סאונד איכותי ומחיר זול ככל שאפשר עם באס לא חזק אבל גם לא זניח. כל זאת בתקציב של עד כ800 ש"ח, למרות שאם בתוספת של עד 150 ש"ח אוכל לקבל שדרוג משמעותי אוכל להתגמש. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by composite,

אז ככה... בהתחלה חשבתי לקנות נגון מבוסס הארדיסק כמו ה- iRiver H320, אבל לאחר הרבה קריאה הבנתי שהוא לא יהיה אידיאלי בשבילי בגלל שאני רץ הרבה, מוצא את עצמי הרבה על אופניים \ ספינינג, מרים משקולות, חדר כושר וכו'... הבנתי שמכל התזוזות והטלטולים חס וחלילה נגן כזה יהרס, לכן החלטתי ללכת על פלאש. אז פשוט באתי לשאול על איזה נגן כדאי לי ללכת ולמה, ומה היתרון שלו על שאר המתחרים. ראיתי את ה- Rio Cali ונדלקתי עליו. הוא טוב? או שכדאי לשקול משהו אחר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  18. האם רעש במגברים מבוססי טרנזיסטור הם בתדרים אחרים מאשר התדרים של האות המקורי???.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  20. השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך אוזניות איכותיות (+נוחות) לשמיעת מוזיקה. כמובן שאוזניות קשת (גדולות).. עדיפות עם באסים טובים ושמיעה נקייה.. יש לי תקציב של 500-600 שקל לזה.. מה אפשר להביא במחיר הזה?

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. הנה הבעיה שלי, אם למישהו יש עצות: אחרי שלא נגעתי בפוד כחודשיים, החלטתי (היום) שאהגיע הזמן לפרמט את מחשבי, רציתי להשתמש בפוד כדרך לגבות חלק מהמידע שלא נכנס על דיסק. מכיוון שאיפשרתי שימוש בפוד כהרד דיסק חיצוני, פשוט גררתי את הקבצים לתוכו. ברגע שעזבתי אותם המחשב נתקע וכשהוא חזר לעשתונותיו הוא הודיע שיש לסיים את התוכנית (התקייה של האייפוד), ושהמידע אבד - בסדר, עם זה אני יכול לחיות, עדיין יש לי אותו על המחשב. הבעיה היא שאייפודי אני חושש, מת. טוב, לא לגמרי מת, על המסך מופיע הסמל של do not disconect אבל הוא לא מהבהב, וכל שאר הדברים שאמורים לזוז על המסך גם הם לא זזים. ניתקתי אותו וחיברתי אותו שוב, אבל למרות שאני יכול להרגיש את החום של הדיסק כשהוא פועל, המחשב ואייטונס לא מזהים אות…

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני ממש לא מרוצה מהם, גם מבחינת נוחיות תלייה, גם מבחינת עוצמות ועוד דברים. דיברתי עם החנות והוא אמר שיש מצב להחליף אותם. בזמנו שקניתי אותם ושאלתי איזה כרטיס טוב ינצל כמו שצריך את ה רמקולים הוא אמר : רציתי לדעת איזה רמקולים אלו ב1000 ש"ח שיעשו עבודה ממש טובה. מודה לכם מאוד על העזרה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by MishaK,

שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by igarm13,

שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.