עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by StarMo,

אני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו כהארד דיסק נשלף, בשביל להשתמש ב-EphPod. אני לא רוצה להשתמש בתוכנה שבאה איתו, אני לא סובל אותה.. אני משתמש בכרטיס הרחבה FireWire. איך אני גורם לווינדוס לזהות אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפני כמה ימים פתחתי נושא בקשר לאודיג'י 2, שמעתי כמה הוא יקר ואיזה כרטיסים בכאילו טובים יותר ועוד דברים מענינות מאוד - כן כן מענינות אז ככה : לא מכיר פה אף אחד ספציפי ואין לי דעה משוחדת בגרוש וכל מה ששמעתי זה רק השמצות וקישקושים הלכתי ועשיתי השוואה בין iHERCULES DIGIFIRE 7.1 ל AUDIGY 2 . מה אני אגיד לכם אנשים טובים שלי ??? ההרקולס טוב מאוד אפילו מעולה למי שלא רוצה יותר מידי והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.והוא תואם למשחקים ולסרטים ולמוזיקה ולבלה בלה .. . אבל ... וזה כזה אבל ... מי שלא שמע את האודיג'י במע' רמקולים טובה כמו LOGITECH Z680 או PROMEDIA 5.1 ומעלה ,ואל תבינו שצריך רמקולים כאלה בלבד כדי שהוא ישמע מדהים, מי שלא הקשיב למנוע האפקטים ולא שיחק משחקים ב ENVIRMENT HQ ומי ש…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Jcs,

זה הכל ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by lover323,

אל תתיחסו למחיר, השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים הסאב של ATP5 מורגש מספיק? מרגישים את הרצפה רועדת? נ.ב יש הבדל בין ATP5 לATP4? אם כן מה ההבדל וכמה הוא משמעותי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי כרטיס קול HERCULES GTXP 5.1 ויש לי גם טלוויזיה מונו אני רוצה לראות סרט ולשמוע ברמקולים של הטלוייזיה איך אני עושה את זה??? באיזה יציאה אני מוציא תכבל ואם איזה כבל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zuzu89,

היי, לפי מה שהבנתי הIRIVER יותר טוב מהIPOD . עכשיו אני ראיתי 2 דגמים של 20 גיגה . דגם ראשון H120 . דגם שני H320 עכשיו ראיתי שלא מוכרים יותר את הH120 באתר של IRIVER . והאם הH320 מגיע עם שלט או בלי ? אם הוא מגיע בלי שלט אז איפה אפשר לקנות את הH120 (חנות אמינה שלא עושה בעיות , חנות בארה"ב) אם הוא כן מגיע עם שלט אז איפה אפשר לקנות אותו ? תודה .

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  7. שלום,אז מי שראה את הדיון האחרון שלי פה ,ביקשתי דעה על מיני דיסקMZ-NE410 ,בסוף הזמנתי אותו וביום ראשון אני מקבל אותו,עכשיו הבנתי שהאוזניות שלו לא משהו (אוזניות קשת פשוטות של סוני),אז הבקשה שלי היא המלצה לאוזניות טובות לצורך העניין,עד 150 ש"ח,לא משנה עם זה מהאינטרנט או לא (אבל העיקר שיהיה בארץ) תודה

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by m0sh,

כוס אמק כולה יש לי כמה שבועות טובים את המכשיר ולקחתי אותו לצבא ונתקעתי בשולחון בשר"ח וסעמק יש סדק בפלסטיק של המסך...אז המסך עצמו עדיין בסדר אבל פשוט יש סדק עצבני ומעצבן לעין...וזה מאד מבאס (המכשיר מארה"ב) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות...אני רוצה את המספר של היבואון אולי אפשר לסדר סיכון באיזה 100 שקל מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? סעמק צבא אני צריך לישון תודה

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by HORADRiM,

בשעה טובה הצטרפתי גם אני למועדון הויניל! מצאתי לי Thorens TD-318 יד שניה במצב לא רע, ניקיתי-הברקתי-שייפתי-וליטשתי, ויצא כמו חדש. הבחור הזה בנוי מעץ מלא בגימור שחור, כאשר חצי גוף "צף" בעזרת מנגנון שמפריד את הפלטה והזרוע מהגוף והמנוע (הנעת רצועה) כדי למנוע ויברציות. הזרוע היא זרוע מקורית של Thorens מדגם TP-21 עם מנגנון הידראולי להורדה/העלאה והראש שמורכב עליה הוא Stanton 881S. והסאונד? אחחח..... הסאונד. פשוט תענוג. אמנם מלווה בקצת "פיצפוצים" (תקליטים ישנים ומלוכלכים...) אבל איזה סאונד.... הכל כל-כך חי ואמיתי.. קשה להאמין שכזה סאונד יוצא מתקליטים שהודפסו לפני כמה עשורים. עכשיו נשאר רק להגדיל את אוסף התקליטים, ולהשקיע כמה ימים בלנקות אותם כדי למנוע את הפיצפוצי-רקע האלה, וזהו. …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. טוב אז ככה: יש לי זוג רמקולים שקיבלתי עם המחשב שקניתי אותו לפני 3 וחצי שנים בערך... אחרי משו כמו חצי שנה הפסיק לעבוד הרמקול הימני ורק השמאלי שמחובר למחשב לחשמל עובד... הרמקולים עלו בזמנו משו כמו 500 שקל וקיבלתי אותם במתנה לכן גם לא היה לי ביטוח או משו שאני אבדוק וינסה לתקן... אני לא יודע כמה וואט הם ומה שם הדגם שלהם או מאיזה חברה הם כי זה לא רשום בשום מקום על הרמקול גם לא בפנים. בכל אופן חשבתי שהוא התפוצץ ולכן הוא לא עובד, אך היום במקרה הייתי צריך מעגל חשמלי שכולל נגד ורמקול, אמרתי לעצמי, טוב נו בוא נפתח את הרמקול ונקח ממנו, גם ככה הוא לא עובד... פתחתי וראיתי שהוא לא מפוצץ... בדקתי את הרמקולים עם הדיסקמן- והופ! פתאום יש חיים בפנים- הוא עובד!!! בדקתי אותם עם כמה מכשירים אח…

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by Spider - Mike,

אני צריך אוזניות שיתחברו למיני דיסק ושאני יוכל לרוץ איתן בלי שיציקו לי..

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by Andy,

עוד שבועיים אני טס לחול ושם עומד לרשותי תקציב של 330 דולר (גג, ללא חריגה בדולר אחד.) אני מתלבט בין iPod G4 Zen touch iRiver H320 מתי שהכי חשוב לי זה שהבטרייה לא תגמר מהר רציתי ללכת על הריבר, אבל שמתי לב שיש לו פונקציות של ווידאו = לא 16 שעות של זמן בטריה ז"א אם אני אראה שעה ווידאו מתוך ה16 שעות ישארו לי בערך 8 שעות למוזיקה ולא 15 מתי שבפוד זה לא יקרה לי. ושם אני אשמע אך ורק מוזיקה. ובזן בכלל יש 24 שעות ככה שאני בטוח מהבחינה הזאת. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? אני ביינתים רואה יתרונות בכל אחד מהמוצרים ואני לא מצליח להחליט תודה מראש :]

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by DodY_Stail,

שני חברים שלי רוצים נגנים אחד בתקציב של 500 שאני המלצתי לו על ה1G בצורת אצבע שלדעתי הוא והשני רותה משהו בסביבות ה1500 אבל אני לא מכשירים הסחום הזה יש למשהו הצעות

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by nbd,

אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by eliranl,

אני קונה את הרמקולים LOGITECH Z-5500 : www.logitech.com בקיצור לרמקולים האלו יש פאנל LCD שיש לו יצאה אופטית ,עכשיו אני צריך גם לבחור כרטיס קול מה ממליצים? אני מביא מארה"ב ככה שאפשר למצוא כרטיסים טובים עם יציאה אופטית. עכשיו מה נותן לי היציאה אופטית זה כל כך משמעותי? מישהו יודע גם איך זה יתחבר? מה יותר טוב קואקסיאלי או אופטי?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  17. אני מחפש חבילה של קודקים טובים או אפילו כל מיני קודקים שעובדים באמת (רק לא של ליונטוורק כי זה בקושי עוזר) שלא מגיעה איתם איזה תוכנה ושלא יעלה שום דבר בהפעלה של ווינדווס! פשוט קודק רגיל וזהו... מישהו יכול לתת לי לינק? כי לא מצאתי משהו טוב בחיפוש

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by audio,

אנימחפש נגדן MP3 בדיוק כמו ה H320 האירופאי של IRIVER רק שאני נוסע לארה"C ובארץ לא בא בחשבון עקב המחיר אני צריך במכשיר: 20GB (אין לי מה לעשות עם 40) רדיו FM צבעוני תומך MP WMV USBTOGO מעביר תמונות ישירות מהמכשיר בלי המחשב תומך jpg , bmp ו20GB של שירים כמו כל מכשיר ומצידי שינגן גם וידאו לא משנה איזה חברה לא משנה איזה דגם רק שייייהיה מכשיר טוב ושאפשר להשיג אותו בארה"ב לכל הסיפור הזה יש לי תקציב של גג 330$ [move]בארה"ב[/move]

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by composite,

אז ככה... בהתחלה חשבתי לקנות נגון מבוסס הארדיסק כמו ה- iRiver H320, אבל לאחר הרבה קריאה הבנתי שהוא לא יהיה אידיאלי בשבילי בגלל שאני רץ הרבה, מוצא את עצמי הרבה על אופניים \ ספינינג, מרים משקולות, חדר כושר וכו'... הבנתי שמכל התזוזות והטלטולים חס וחלילה נגן כזה יהרס, לכן החלטתי ללכת על פלאש. אז פשוט באתי לשאול על איזה נגן כדאי לי ללכת ולמה, ומה היתרון שלו על שאר המתחרים. ראיתי את ה- Rio Cali ונדלקתי עליו. הוא טוב? או שכדאי לשקול משהו אחר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by Leo101,

שאלה לי...הdvd הזה יעני מה היתרון שלו שאני יכול לצרוב נגיד דיסק xvid... ולראות... איך אני יסביר את עצמי...ככה בוא נגיד שהפורמט האידיאלי זה dvdrip xvid יעני זה שבאיכות ממש טובה ולוקח דיסק אחד של 700 אז השאלה שלי הוא יכול לקרוא אותם?????

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  21. אני מחפש נגן עם 1GB ואני שונא להחליף ולקנות בטריות חדשות, זה נורא מעצבן. האם ישנם נגני USB Mp3 שאפשר לטעון אותם ישר מ-USB? דרך אגב, האם התצוגה ברוב הנגנים האלה טובה? קל לנווט בין תיקיות וכל זה?

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by ZoBy,

קניתי כרטיס קול 7.1 ערוצים ומערכת רמקולים של 5.1 ערוצים. אני לא בטוח מתי אני אמור לשמוע בכל הרמקולים, אבל חוץ מבשני הקדמיים אני לא שומע באף אחד מהרמקולים. ניסיתי במוזיקה, משחקים וסרטים, אבל אני שומע רק בשני הקדמיים בכל האפשרויות. יש רק תוכנות מסויימות לסרטים ומוזיקה שאפשר לשמוע דרכם בסראונד או שאני צריך לעשות משהו?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by MacGyver,

שלום לכולם! כמו שהרבה זמן אתם שומעים ממני אני מתכנן לקנות את הCREATIVE ZEN MICRO.... אז בואו נניח אותו בצד רגע.....ונעבור לקטגוריית ה20GB..... 1) אייפוד 2)אייריבר 320-נפסל מיד לאחר שגיליתי שהעובי שלו הוא 2.5 ס"מ..... 3)CREATIVE ZEN TOUCH אני לא יודע מה לעשות כי הבטרייה של הקריאייטיב היא פשוט מצויינת....אבל הוא נראה לי כזה משונה.... עזרה!! איתן

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by qpalzm,

הקריטריונים הם: 1) נפח של ג'יגה לפחות 2) עמידות תודה

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by overload,

מה האוזניות הכי טובות שאני יכל להשיג בארץ ב250-300 שקל. אני לא צריך שיהיו ניידות. עדיף שיהיו סגורות. ואם אפשר, אני אשמח לכתובת לחנות בת"א שאני יוכל לשמוע בה כמה דגמים. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים