אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים לכולם אחרי חיפוש בפורום ראיתי המלצה חמה על ה-X16 של MicroLab אבל המחיר שלהם קצת גבוה לי. לאחר מתיחה קלה של התקציב הגעתי ל-350 ש"ח, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו מעניין. דרישות? 2.1 ואיכות צליל מדויקת. חוזק לא מעניין אותי, צליל נקי זאת המטרה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שעומדים אחד ליד השני וזוג רמקולים אחד, אני מעוניין במפצל שיתחבר לשני המחשבים ושבלחיצת כפתור ניתן יהיה לעבור משמיעה במחשב אחד לשמיעה במחשב השני. למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
יש לי מחשב ומסך טלוויזיה של טושיבה המסך חדש ולכן הוא בעל כניסת usb חיברתי עם כבל פשוט של usb cין המחשב למס אך איני מקבל תמונה כלל..הבנתי שעליי להגדיר את כרטיס המסך אך אינני יודע איך לעשות זאת או כל פיתרון אחר יעזור מאוד..והאם מחשב וטלוויזיה יכולים להתחבר בכלל דרך usb?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעונין בחוות דעת על אוזניות של Sennheiser OMX680 בעיקר לריצה ( outdoor ) אבל גם לנסיעות. חשוב לי שהאוזניות יהיו עמידות, ישבו טוב על האוזן (לא מסתדר עם אוזניות שיושבות בתוך האוזן בלבד) וכמובן איכות הקול. מבחינת מחיר, ראיתי את האוזניות ב - zap ב 217 ש"ח אבל אני מוכן להשקיע - עד 300 ש"ח אם יש קפיצה משמעותית באיכות, אז אם מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה יותר במחיר. אני אשמח לשמוע. תודה לכל העונים. ירון.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה להביא את האוזניות הנ"ל מחול בזמן הקרוב, אני מזמין את האוזניות בעיקר בעיקר למשחקים, כרגע יש לי Steelseries Siberia V2, התנסתי בעבר עם SH HD555 ואני חייב להגיד שלא הרגשתי הבדל מטורף... כן, הסאונד היה טוב יותר, אבל לא הבדלים של שמיים וארץ... האם עם האוזניות האלה המצב יהיה שונה ? מה ההבדל בין הגרסא הסגורה לפתוחה ? הסגורה יקרה יותר בקצת...
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של realtek שהגיע בנפרד עם לוח עם DFI. עכשיו יש לי בעיה בחיבור הירוק. ניסיתי לחדש את ההלחמה אבל זה לא עזר. כמו כן שמעתי שכול החיבורים בכרטיס קול יכולים לשמש בתור החיבור הירוק וכך ההפך אך זה לא הצליח. כאשר אני מחבר את האוזניות\רמקולים בחיבור אחר אין לי שום מסך בחירה. אשמח לרעיונות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על המגבר של פיוניר: VSX420 ועל רמקולים של פיור אקוסטיק דגם spark. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה. דבר ראשון הטלוויזיה היא לחדר שלי כך שהיא לא יכולה להיות גדולה (חשבתי על 32) ואני לא מתכנן להוסיף לה רמקולים וכו' רציתי לדעת גם מה ההבדל בין LED, LCD ופלזמה? לפי מה שהבנתי LED הכי טוב אבל אשמח אם יש לך הערות בנושא זה או בפרטים טכנים אחרים חשובים. ולבסוף, יש לכם המלצה על טלוויזיה (גודל 32)?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, אחרי המון קריאה בפורומים מוכרים בחו''ל (בכוונה לא מצין את השם - כדי שלא יהיה התנגשות עם חוקי הפורום) וגם בארץ, החלטתי לקנות כרטיס קול מדגם Xonar Essence ST ואוזניות AD700 של אודיו-טכניקה. אך לפני הרכישה, אני מעוניין מספר תגובות אחרונות כדי להיות 100% בטוח שאקבל את הסט האוליטמטיבי למשחק. לגבי הAD700 למען האמת אני כבר החלטתי - ממש היה לי קשה למצוא עליו תגובות רעות, אם בכלל מצאתי - סלחו לי, האשימו את השעה. ובכן, אני די OLDSCHOOL ועדיין משחק, למרות כל השנים שעברו מאז היציאה של הבטאות והגירסאות של המשחק קאונטר סטריק 1.6 שמבוסס על טכנולוגיות הסאונד די ישנות, אך אם תמיכה בEAX 2.0 וA3D 1.0 (לא שזה חדש כן? ) - אבל נתמך על ידי הXonar Essence ST ושאר החבר'ה שלו (STX וכו') ובכ…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את האקסטרימר פרו אשר סה"כ עובד מצויין רק יש בעייה קטנה שמציקה לי בסצינות שבהם יש תזוזת מצלמה מהירה יש תופעת GHOSTING (מין מריחה כזאת של התמונה שנעלמת מהר מאוד.) אשמח לשמוע איך אפשר עם בכלל אפשר להיפטר מהתופעה הזו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול asus Xonar Essence STX. השימוש העיקרי שלי יהיה לשמוע מוזיקה בסטריאו, אני לא רואה סרטים והסאונד במשחקים לא מעניין אותי. אני מעוניין בחוות הדעת שלכם.. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
ערב טוב נתקלתי בחנות הבאה באיביי המוכרת את ה-PX-100-ii של סנהייסר ב-37 פאונד כולל משלוח (יוצא כ-$60) http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-BLACK-PX-100-II-FOLDABLE-HEADPHONES-iPOD-MP3-/130492981443?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item1e61fce0c3 בסה"כ יש לחנות רקורד גבוה של 99.4% מ-37 אלף פידבקים, אבל מה שחשוד לי זה שהאוזניות האלה עולות 70$ בחנויות בארה"ב בלי משלוח (B&H או אמזון למשל) מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית רמקולים למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מדי פעם סרטים ומשחקים חשבתי ללכת על הסולו 6/7, כמו כולם אני מתלבט בגלל הגודל של החדר האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן לשמוע את הרמקולים? אשמח לשמוע המלצות לרמקולים אחרים תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי טלויזיה חדשה של סמסונג - C530 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- Full HD. כאשר אני מחבר דרך כבל DVI (מהמחשב) ל- HDMI (לטלויזיה) זה ישר קולט אות של 1920x1080 אבל לצערי זה מראה את זה באיכות נוראית. דבר ראשון, זה לא מותאם למסך כמו שצריך - חלק ממה שרואים במחשב לא נכנס בטלויזיה וזה כאילו "נמתח" לא כמו שצריך, דבר שני, הצבעים ממש לא נראים כמו שצריך - הצבעים בהירים מאוד ולא תואמים בכלל לאיך שזה אמור להראות באמת. לפני כן, היה לי LCD של סוני - P3000 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- HD Ready. זה ישר קלט רזולוציה של 1366x768 וזה עבד לי נהדר עם צבעים ועם התאמה למסך. לכן, עכשיו אני העברתי לרזולוציה הזאת וזה באמת עובד נהדר, אבל הבעיה שזה לא ממצא את הפוטנציאל של הטלויזיה ואני רוצה לעבוד על 1920x…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי באוזניות סנהייזר HD515, האון בורד לא נותן את הביצועים להם ציפיתי (באס די רפוי ולא ניתן להגיע לווליום גבוה) למעשה כאשר חיברתי אותן לשני רסיברים מרנץ 5300 וטיאק קיבלתי ביצועים די דומים האם כרטיס דיסקרטי ינפק תוצאות טובות יותר? אין חובה לנצל את כל התקציב, ניתן גם לעלות טיפה מעל במידה ומדובר בשיפור משמעותי.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להכניס מערכת קונוע ביתית לסלון שלי (יש לי שם טלויזיה FHD 42") אני לא מבין כלום בעסק הזה, לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי הוא 2000-3000 ש"ח - לא יותר מזה, כי אני יודע שבתחום הזה השמים הם הגבול. הנה הדרישות שלי מהמערכת : - מחיר 2000-3000 - קומפקטית, יפה, לא גסה, הרמקולים שלא יעמדו על עמודים (האחוריים בוודאי שלא, על הקדמיים - צריך לחושב- לא כל כך משנה) -שתתמוך בכל פורמטי האודיו למינהם. - אם צריך אז גם המלצה לנגן DVD שיהיה לה אך שיתחבר לטלויזיה בחיבור HDMI עם חיבור USB ויתמוך בכל פורמטי הוידיאו. -אני גר בנתניה אז אם יש משהו מהאזור - זה עדיף מאוד.. זהו.. אני מקווה שאני ימצא משהו שיספק אותי ולכם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של Asus Xonar D1 ורמקולים של Creative inspire 5200 5.1. גרסת התוכנה של הכרטיס קול היא:7.12.8.1792 ASIO VERSION 2.0.0.01 שאין לי מושג מה זה אומר. חיברתי את החיבורים כמו שצריך בבדיקה שומעים מכל הרמקולים, בתוכנה: Xonar D1 Audio Center הגדרתי: Audio Channels:6 Channels Sample rate: 48 khz analog output 5.1 Speakers בסרטים אני שומע מכל הרמקולים אבל חלש מהרמקולים האחוריים ולא שומעים מהרמקול האמצעי. במשחקים שומעים גם ככה אבל לדוגמא שאני משחק PES 2010 אז שומעים את השדרן רק מהרמקול האמצעי, ובמוזיקה שומעים רק ב-2 הרמקולים הקדמיים(דרך ה- WMP) אבל דרך ה- WINAMP שומעים דרך כל הרמקולים וחלש באחוריים). הבעיה היא: אני רוצה לשמוע סראונד מכל הרמקו…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי אוזניות AKG k412p שאני מרוצה מאוד מאיכות הקול שלהן (יחסית למחיר המצחיק של 150 ש"ח), אבל הבעיה שהן די לא נוחות לאחר שימוש של יותר מחצי שעה (לוחצות מאוד). לפיכך אני מחפש המלצה לאוזניות ראש ניידות\מתקפלות (כמו מה שיש לי כרגע) עם איכות סאונד טובה יחסית בתקציב של 300 שקלים. אודה לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לעזור למכר לבחור כרטיס סאונד ראוי - ושנינו, איך אומרים - אהבלים מוחלטים בתחום לא מדובר על כרטיס קול עבור משחקים, אלא עבור מחשב שעיקר יעודו הוא מטלות ווידאו, קידוד, יצירה של תוכן, וכן הלאה. מצאנו את הכרטיס הבא: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Prof בעלות של 90 דולר. אשמח לשמוע את דעתכם!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות , ויישמעו בהם ממש טוב. יש לי עדיפות לEARPHONES אבל רק אם הם נוחות באוזן ולא נופלות. אני מצאתי headphones של סוני שאני חושב שהם לא רעות [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] NEW SONY MDR-V6 V6 STEREO MONITOR PRO HEADPHONES איך הם? שווה את המחיר שלהם?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח יש אפשרות להגדיר גם שהחיבור האופטי וגם החיבור האנלוגי יעבדו יחד? מה שמושמע יהיה גם באופטי וגם באנלוגי. אני צריך את זה כי יש לי גם אוזניות שמחוברות למחשב לכרטיס קול ויש לי רמקולים מחוברים לאופטי. יש אפשרות להגדיר את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-