אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם שוב ידידיי, בזכות עזרה של כמה אנשים טובים וחיפוש אנטנסיבי באינטרנט אחר הנגן שמתאים לי, ננעלתי על הXS 200 ARCHOS. אבל אז מישהו אמר לי שהוא ראה כבר Archos xs 202 שהוא כמו XS200 משופר. עכשיו אני בטוח שאני רוצה לחכות, מישהו יכול להגיד לי אם הוא שמע פרטים על הXS 202? מתי הוא אמור להגיע? (לארצות הברית או לאירופה?) ואם למישהו יש לינק לחנות שמוכרת אותו זה מבורך! תודה ענקית מראש, מאוד אשמח אם אקבל לינקים ועצות. נמרוד
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי אוזניות MEE MATRIX 2 שנשברו אחרי שנפלו במכון כושר מחפש משהו דומה ( נרכשו בזמנו ב MASSDROP ב 75ִׂ ) קראתי שהדגם החדש שלהם פחות מוצלח. מאוד הייתי מרוצה מעוצמת הווליום שלהם, איכות לעומת מחיר והסוללה שמחזיקה הרבה זמן. נוחות מוטלת בספק בשימוש ממושך אבל במחיר כזה אין הרבה תלונות. למישהו יש המלצה? התנסה באוזניה ומכיר משהו דומה? יש לי בעיה עם אוזניות ON EAR. והם סוג של כמעט OVER EAR. חשוב מאוד נוחות ועמידות כי אני עושה איתם ריצות. מה שאהבתי באוזניה שאני יכול להניח את הנייד שלי באמצע המכון כושר ולהסתובב חופשי כמעט בכל המכון (רק בקצוות מקבל קרטועים וזה לקראת 20-30 מטר
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיים הבדל מהותי אם אני מחבר רמקולים 2.1 ? האם האודיגי "יוריד" עומס מהמעבד ויגרום למשחקים לרוץ מהר יותר?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מערכת מדגם AEG DVD4621 Home Cinema DVD Reciever Combination ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי. המערכת כוללת DVD, ארבעה רמקולים, רמקול מרכזי וסאבוופר. הכרטיס קול שיש לי במחשב הוא המובנה שיש על הלוח שלי - Gigabyte MA78LMT-US2H . בינתיים חיברתי בין המחשב למערכת באמצעות כבל 3.5"-AUX (אדום-שחור), ובינתים אני שומע רק בשני רמקולים + סאבוופר. אין לי מושג איך אני מפעיל את כל הרמקולים. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנת כרטיס הקול (Realtek HD Audio Manager) ולהגדיר 5.1, אך אני עדיין שומע רק בשני רמקולים. יכול להיות שצריך עוד איזשהו חיבור מיוחד? דרך אחרת לחבר? לא דרך ה-AUX? חסר כבל? או בקיצור - איך אני מחבר כדי לקבל 5.1 אמיתי? תודה, שמואל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ, שלום שלום . אני ממש צריך עזרה במציאת מערכת רמקולים, שתתאים למישהו ששומע המון מוזיקה, אוהב לשמוע את הבסים חזק . המחיר הוא עד 250 שקל זה בנתיים מה שיש לי להקציב לרמקולים . אז כמו שכתבתי בכותרת, כולל סאבוואפר . לא משנה לי אם זה 2 רמקולים או 4 רמקולים, העיקר שיהיו באיכות טובה . תודה רבה לכם חבר'ה .
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, יש לי את הTV - Toshiba 46SL733 במרחק 2 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך MSI 4870 512MB (יש לי מתאם בין DVI לHDMI) במרחק 10 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך HIS 5770 1GB וכמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה מקסימלית - 1920*1080. אני רוצה לחבר את שניהם לTV (לא באותו זמן) עם אותו כבל. כבל HDMI יעשה בעיות כלשהן כמו ניתוקים, קפיצות, איבוד איכות התמונה במרחק של 10 מטר? עוד שאלה קטנה - הTV הנ"ל תומכת בכבל מסוג 1.3. אם אני אחבר כבל מסוג 1.4 זה עלול לעשות בעיות כלשהן או שהיא תעבוד פשוט אבל אני אראה 1.3 ולא 1.4? ישנה דרך להעביר אודיו דרך הכבל עצמו? תודה מראש, Zinger777.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של פיילוט ואני רוצה לתאם אותו לממיר של hot. בשלט של הוט יש 3 אפשרויות: 1. טלויזיה (TV) 2. הממיר (HOT) 3. מכשיר אחר (DVD & VCR) אז אני רוצה את התדרים והקודים של ה-DVD כדי שאני אוכל להשתמש באפשרות השלישית ולתאם אותו לממיר מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או להמשיך לחלום?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום . יש לי כ.קול מדגם Creative Audigy 2 ZS שמחוברים אליו רמקולים 5.1 של MicroLab , הבעייה היא שאני רוצה לחבר גם אוזניות , אבל לא מצליח מהאוזניות לא יוצא קול . הדרך היחידה היא להוציא את אחד החיבורים של הרמקולים ורק אז אני שומע קול דרך האוזניות .. ( כשהייתי משתמש ב כ.קול המובנה של הלוח , אז הייתי יכול גם לשמוע את הרמקולים וגם לחבר אוזניות ) למשהו יש רעיון איך אני יכול לחבר את האוזניות מבלי להוציא כל הזמן את אחד החיבורים של הרמקולים ?? תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי ל2 תפקידים מוזיקה והפקה. אני מודע לעובדה שאין לי כרטיס קול מותאם להפקת מוזיקה אבל בשעות הפנאי שלי אני משחק.(X-FI ELITPRO) אין לי מגבר ואני לא יודע מה התפקיד של המגבר ואשמח אם מישהו יסביר לי ב2 משפטים על מה זה במקום לתת לי קישור עם כול המריחה על זה. בנתיים אני לא מתכנן לקנות מגבר אבל אם כן אני אולי אוסיף כסף כדי לקנות מגבר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כוס אמק כולה יש לי כמה שבועות טובים את המכשיר ולקחתי אותו לצבא ונתקעתי בשולחון בשר"ח וסעמק יש סדק בפלסטיק של המסך...אז המסך עצמו עדיין בסדר אבל פשוט יש סדק עצבני ומעצבן לעין...וזה מאד מבאס (המכשיר מארה"ב) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות...אני רוצה את המספר של היבואון אולי אפשר לסדר סיכון באיזה 100 שקל מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? סעמק צבא אני צריך לישון תודה
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זאת חברה אמריקאית והנגנים שלה ברמה של sandisk חשבתי לקנות את זה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 הם באמת שווים משהו? ומישהו שמע על hy technology?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אחי הקטן אוהב לשמוע מוזיקה במחשב והרמקולים שלו פשוט חרא אז אני רוצה לקנות לו רמקולים חדשים. לא צריך משהו יותר מידי איכותי, יש לי במחשב שלי לוגי'טק Z 640 ובשבילו זה כמו רמקולים ב10000$ אז אני מניח שאפשר למצוא בבערך 200 שקל משהו טוב. יש המלצות? האם יש לרמקולים שלי גרסה של 2.1 שנמכרת בארץ?
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהן. דיוע לי שה-HD580 זקוקות למגבר, אך אני רוצה לדעת אם אחבר את שניהם האם הטכניקה יהיו יותר איכותיות ללא מגבר? ועם מגבר, האם הסנהיזר יהיו יותר איכותיות? אני כרגע שוקל את אפשרות בניית מגבר לבד, יש לי כבר סכימות ומישהו שיעזור לי במקרה הצורך, אני רק רוצה לדעת האם כדאי לי בכלל להשקיע במגבר. Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לאוזניות אלחוטיות נטענות למחשב/לטלוויזיה בתקציב - 300-500 ש"ח אני יודע שבמחיר הזה האיכות של השמע לא תהיה טובה, אבל אני מבקש את עזרתכם במציאת אוזניות המתאימות לתקציב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות אוזניות אשר קודם כל יהיו נוחות לעבודה ממושכת. אני עורך סרטים ורוצה נוחות לאורך זמן מלבד זה האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים ומשחקים והייתי רוצה שיהיו איכותיות כמה שניתן בתקציב הנתון. ברור לי שאני לא אקבל משהו דומה לאוזניות לאודיופילים של 1000 ש"ח אבל גם לא רוצה זבל. לצורך השוואה - בינתיים אני משתמש ב-Koss KSC75 שלי שהן סבבה אבל לא נוחות לאורך זמן חשבתי על ה-AKG K512 שאפשר לקנות כרגע במבצע של באג ב-125 ש"ח. מה דעתכם? ראיתי גם את ה-Koss UR40 באופיס דיפו, לא זוכר כמה עלו. איך הן? יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום...לאחרונה קיבלתי רמקולים של לוגיטק 2.1 אני רוצה לחבר אותם לנייד...יש אפשרות כזאת?... לעניות דעתי או שיש מפצל או שאין אפשרות כזאת.. המקום היחידי שאפשר לחבר אותם זה לחיבור של האוזניות..עכשיו יש שתי בבנות אבל רק כניסה אחת...ועוד דבר...באחת שאני מחבר אני שומע רק את הסאב ובשניה רק את הרמקולים אבל בעוצמה ממש חלשה בלי אפשרות להגביר... תודה... ואגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה חברתי את טלויזית ה-Samsung LA32A550 LCD שלי למחשב וניסתי להריץ סרטי 720p ו- 1080p ושמתי לב לקרטועים במהלך ההקרנה. חשוב לציין כי הסרטים רצים בצורה חלקה לגמרי כשאני מריץ אותם על מסך המחשב ללא שום קרטועים. הטלויזיה מחוברת למחשב בכבל HDMI 5 מ'. אני משתמש בנגן VLC וכבר ניסתי לעבוד עם MPC ו coreAVC אך אותה בעיה. המפרט שלי זה: כרטיס גרפי geforce 9800gt 1gb של palit מאבד intel dual core e8400 3ghz מערכת הפעלה windows 7 יש לי את כל הדרייברים העדכניים. תודה רבה על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למערכת 5.1 לשימוש כקולנוע ביתי (חיבור ל-DVD), עבור החדר של אחותי. התקציב הוא עד 600 שקל. מהמלצות שקראתי בפורום הגעתי לשתי אופציות שבלטו מעל השאר: Logitech X540 או Creative Inspire T60T60 האם המערכות האלה אפשריות לחיבור למכשיר DVD? ובמידה ואלה אכן שתי המערכות הכי טובות בתקציב, אבקש לדעת מי עדיפה מבחינת פי'צרים שהיא מציעה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את sbs 560 של creative ... בעלי 5.1 ערוצים, על האריזה כתוב שמומלץ להשתמש ב sound blaster כדי להגיע לביצועים המקסימלים של הרמקולים האלה. בינתים כרטיס הקול שלי עובד טוב והוא בנוי על הלוח אם - nforce 2(6.1 ch)audio או משהו כזה. האם כדי לבזבז 200 שקל על כרטיס קול חדש? האם איכות המוזיקה באמת תישתפר? בתודה ילד מפגר44
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר\רסיבר בעיקר למוזיקה (סטראו), תמליצו לי בבקשה על החברות ודגמים של מגברים\רסיברים בתקציב עד 2500 ש"ח. האם זה טוב להשתמש במערכת במכשיר DVD ולא במכשיר CD? תמליצו לי גם על חברות הרמקולים איכותיים שאני לא אבזבז זמן בחנות בלשמוע רמקולים גרועים!
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי בטלוויזית LCD חדשה של LG בגודל 32 אינץ.. עכשיו יש לי מספר סרטי HD על המחשב בפורמט MKV ואני רוצה לראות אותם על הטלוויזיה שלי.. בעיקרון אין שום בעיה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ופשוט לראות אבל השאלה שלי היא האם יש כאן פגיעה באיכות? מכיוון שהמחשב שלי לא בדיוק ברזולוציה של 720P אז הסרט לא בדיוק יוצג ברזולוציה המדוייקת, האם זה נכון או שאני טועה ולא תהיה שום פגיעה באיכות? מעבר לעניין הרזולוציה יש עוד דברים שיכולים לפגוע באיכות? בקיצור אני אשמח לקבל הצעות לפתרון הכי טוב מאנשים שכבר התנסו בזה, דרך אגב יש לי גם XBOX360 מחובר ברשת וגם לטלוויזיה כמובן אם זה עוזר.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 עד 750 שקל שניתן לקנות בחו"ל ! לרמקולים logitech X540 תודה !
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-