עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by udicol,

כעת אני מחשבר את המחשב עם המערכת בעזרת כבל סטנדרטי של RCA ליציאה audio out למערכת הסטריאו . אין לי צורך בחיבור מערכות כמו 5.1 .... רק לחבר למערכת והיא כבר עושה עבודה מצויינת . האם יש חיבורים חדשים אחרים דיגיטליות? אם אני קונה כרטיס קול חדש בסגנון 5.1 האם יש שם יציאה Line out כמו בכרטיסים הישנים ?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אורח ^Rockford

לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by shmuel,

אתם מכירים את התוכנות האלה Ejay',prodj....... וכל השאר יש לכם משהו להמליץ לי?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Or ei,

בין קריאטיב 64 לבין 128 יש הבדל באיכות מוזיקה קידוד??

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yaviny,

יציאה אופטית של הכרטיס להקלטה על מיני דיסק עובדת תחת WINDOS 98 אבל לא עובדת עם WINDOS XP . היש למישהו פתרון

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Dj_Infernal,

אם מישהו יודע ....כמה יעלה לי ה Pulsar II והאם זה כרטיס יותר טוב מכל הכרטיסים האחרים כמו של Creative ו הרקולס?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DXT,

שאלה פשוטה (אני מקווה...), איזה מהכרטיסים הנ"ל יותר טוב. איכות ועוצמת קול יותר טובה וכו'... נ.ב: הכרטיס ילך עם מערכת 2.1.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MishaK,

שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MDK,

הזמנתי אותם כבר מהחנות אבל אני אקבל אותם רק ביום שני-שלישי עם המחשב החדש... בקיצר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מידות מדויקות ו\או תמונות כדי להעריך מה הגודל של המערכת. פשוט לא מצאתי באתר של logitech. מישהו גם יכול להסביר לי איך כדאי לי לשים אותם, איפה לשים כל חלק מהמערכת - מבחינה טכנית, מה עדיף, איזה גובה וכו'. תודה מראש, מ.ב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Ibrow-Now,

טובים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שמעתי מחבר שיש לו דרייבר שמשפר פי כמה את האיכות של הכרטיס LIVE יכול להיות? ידוע לכם? אם כן מאיפה משיגים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Tzion,

נכון יש את כל האפשרויות שמיעה האלה כמו: Dolby-Digital, Dolby-ProLogic... (בעצם רק אלה P:) אז השאלה שלי היא מה צריך כדי שיהיה אפשר לשמוע במצבים האלה??? ??? צריך שיהיה בתור הרמקולים כל מיני מקודדים בשביל זה?? האם אפשר לדוגמא לקחת שיר, ולנגן אותו בדולבי פרו לוג'יק? (כמו שעשו בביקורת פה על הADA880) והאם אפשר לעשות זאת רק עם המערכת הזאת בגלל שיש לה מקודד דולבי פרו לוגי'ק, או שאפשר לעשות את זה עם כל מערכת רמקולים- גם באחד בלי מקודד כזה?? או במשחק- האם אפשר בכל משחק לשמוע במצב של Dolby-Digital? או שצריך בשביל זה מקודד שיהיה בתוך הרמקולים?? או נגיד סרט, אם אני אחבר את הטלויזיה למחשב (וישמע דרך הרמקולים של המחשב, אבל אראה סרט של הטלויזיה) אז אפשר לשמוע בדולבי דיגיטל??? ומה קורה אם…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by yuvalkob,

??? יש לי מערכת 2.1 של קריאטיב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by EG,

אני צריך עזרה בבקשה בבחירת MP3 http://www.samsungelectronics.com/digital_audio_player/index.html מה כדאי מפה או אם יש לכם עוד הצעות תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון שמה המטרה בלקנות רמקולים 5.1 למחשב, כשאין שום משחק שתומך בשישה ערוצים, או אפילו ארבעה ערוצים... :-[ אמרו שהמשחק הראשון שתהיה לו תמיכה בדולבי דיגיטל יהיה דום3, אבל עד דום3 יש המון זמן וחוץ מזה זה כולה משחק אחד... אז איך אפשר לנצל רמקולים כאלה במשחקים?? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ido.G,

היי. רציתי לבקש את חוות דעתכם על רמקולים שונים . רמקולים: 1. Creative Inspire 2.1- מה דעתכם עליהם? 2. Cambrige sound works 2.1 ..... 3. רמקולים של Vivanco- החברה עקרונית דיי טובה. יש לה מערכת 2.1 במחיר של 260 שקלים. זה מחיר יחסית נמוך. מה אתם אומרים עליה? 5. חוות דעת כללית על הרמקולים של Genius. 6. " " " " " של LUXEON. ועוד שאלה: איזה מערכת רמקולים 2.1 אתם ממליצים לי לקנות, בתחום מחירים שלא עולה על 400 שקלים (ועדיף פחות) ??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחפש רמקולים למשחקים ו-MP3 ה-ATP3 יתאימו לשימוש הזה? איך ה-Hercules XPS-210 2.1 Speakers לעומת ה- CREATIVE ISPIRE 2.1 כמו כן יש מספר דגמים של ה-INSPIRE אחד עם רמקולים דקים ואחד עם עבים איזה עדיף לפי מה שאני יודע מרמקולים דקים לא יוצא צליל טוב http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=171 http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=170

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by imac,

יש לי fortissimo 3 ו2 רמקולים 120W קקות עכשיו שיש לי כסף (כמה זמן לכך לי לחסוך) אני רוצה לקנות 4.1 טובות יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EG,

עד היום אני הלכתי על הרעיון של הMP3 וחשבתי בעיקר על הזן של קריאטיב - לינק - http://electronics.cnet.com/electronics/0-6342420-8-20518600-1.html?tag=sd שכשיו חבר שלי קנה SONY MINI DISK MZ-N1 - לינק - http://www.sonystyle.com/home/item.jsp?hierc=9687x9781x8647&itemid=28761 אם יש ביכולתם לייעץ לי אז בבקשה. תודה מרש "SHUTGUN".

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sheelonchik,

לינק לאמזון, משם אני רוצה לבחור את הנגן ... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/516876/ref=br_ca_/104-4703110-2248754 1.iRiver ChromeX iMP-150CK CD/MP3 Player with Car Kit 2.iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware 3.RioVolt SP350 Ultra-Thin CD-MP3 Player with Car Kit האם יש הבדל משמעותי באיכות הקול בין 1 ל2ו3 ??? ואם מישהו יכול פשוט לתת דעה על אחד הנגנים ... ועוד שאלה קטנה : הנגן IRIVER2 ניתן לרכישה בחול במחיר של 150$ ? (ראיתי שהוא די מאובזר רדיותסוללות נטענות תצוגה על השלט ועל הנגן ועוד) אז המחיר לא נראה לי סביר ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לפני יומיים הגיעו אליי רכיבי הפנטיום 4 שהזמנתי, ביניהם הזמנתי את הלוח של ג'יגהבייט 8PE667 pro . הרכבתי את הכול בלי שום בעיה מיוחדת, הפעלתי את הוינדוס , התקנתי מתוך הדיסק שבא עם לוח האם את הדרייברים של הכרטיס און בורד -Realtek ac'97 audio , אתחלתי את המחשב ולהפתעתי המחשב לא מזהה את הכרטיס און בורד ולמשל כשאני מנסה לשמוע שירים בוינאמפ הוא נותן לי הודעת שגיאה ובה הוא אומר לי כי אין לי כרטיס קול ואם אני חושב שיש לי אז אני צריך להתקין את הדרייברים שלו. המחשב אילם. אני לא יכול יותר. אני זקוק לעזרתכם ! מה צריך לעשות בשביל להתקין את כרטיס הקול המובנה כראוי? נ . ב . סתם שאלה : האם כל כרטיס קול שקונים היום נכנס לסלוטים של PCI ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא זוכר מתי זה התחיל או למה אז אל תשאלו. פשוט כל הזמן אני שומע רעשים מעצבנים מהרמקולים. זה קורה כאשר אני סתם משחק או עובד. ואני שם לב גם כאשר המחשב חושב או יש פעילות מסיבית של ההרד דיסק אז כאילו שהם מוציאים את הפלט של העבודה, יענו הרעשים מתגברים בהתאם למאמץ. ובקיצור, אני הולך להשתגע עם זה. פעם זה קרה עוד מזמן, ופתרתי אז זה ע"י החזרה של כל הדברים בביוס ל Optimized או Safe. ואז זה חזר לקדמותו. אך עכשיו כלום לא עוזר! ניסיתי להחליף גרסאות ביוס, עידכני לדריברים הכי חדשים. אציין שזו לא בעיה של הרמקולים כי המצב זהה גם באוזניות. HELP ME :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות (עם מיקרופון) למשחקים בעיקר, שמעתי שיש גם כאלו עם סראונד. מישהוא מכיר פירמה טובה? שמוכרים בארץ כמובן תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים