עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dzbeda,

שלום, קניתי את הסטרימר Minix Neo X8-H מבוסס אנדרואיד מחול. כאשר אני מתקין עליו את האפליקציות VOD כמו של רשת והוט הרזולוציה גדולה ואני לא רואה את התוכן שדרכו אני יכול לנווט כמו בפלאפון. האם אפשר לעשות עם זה משהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מחפש רמקולים למטבח (בשביל אישתי). הם אמורים לשבת על הארונות למעלה, כך שחובה שיהיה שלט. יחוברו לטאבלט, וישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני מתלבט בין כמה זוגות של Micro-Lab. SOLO 4C 2.0 SOLO 5C 2.0 ו- SOLO 3C 2.0 (אם כי הם קצת גדולים) הם פחות או יותר באותו מחיר. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shakedd,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות עד 800 שקל *** רק מהארץ *** שומע את המוזיקה דרך הפאלפון בנסיעות שומע כמעט את כול סוגי המוזיקה משירים שקטים עד טראנסים ( מחפש איכות ) לא מבין באוזניות וכול זה... רק לפי מה שהבנתי יש אוזניות שצריכות מגבר לא צריך כאלה חבר המליץ לי על AUDIO TECHNICA ATHM 50 מישהוא שמע מהאוזניות האלה? יש גם את האוזניות ultrasone hfi 2400 שקצת חורגות מהתקציב מישהוא שמע את האוזניות האלה? ויש משהוא יותר טוב במחירים האלה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bsababa2,

שלום לכולם, אני מחפש טלויזיית LED במחיר שנע בין 4000 ל5000 ש"ח. מרחק צפייה 3 מ', תלת מימד בעדיפות נמוכה, full hd, בין 42 ל46 אינצ'. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חברים, בשעה טובה אני עומד בפני רכישת מסך 60 אינץ' במגבלות התקציב אני מתלבט בין 2 מסכים: 1) LED 60LE630 של שארפ [/ http://www.buy2.co.il/o/312fb71b-325d-47ad-bf5b-0ed62d1766102) 60PA6500 פלאזמה של LG - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2608528&cfm= אשמח לחוות דעתכם המקצועית את הנתונים הבסיסים של תמיכה ב- MKV ב-LG מול כניסות HDMI בשארפ אני רואה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yoav9,

בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by lalis,

שלום למומחים, קניתי את הדיוידי הזה לקראת נסיעה עם הילדים, כי יש בו משחקים. בנתיים המרתי את הסרטים שהיו לי על המחשב (בפורמט אבי) לdivx בעזרת AVS ולמרבה הצער הדיוידי לא מזהה אותם. צרבתי שוב והפעם הקפדתי ל"סגור" את הדיסק וגם לוודא צריבה, במחשב רואים אותם מצויין אבל בדיוידי - כלום. מה עושים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובד אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים. התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל). אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר. חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים . בחירה טובה? אולי להחליף את הכרטיס קו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by jean-paul,

יש לי את הרסיבר הזה ושאני מנסה לשנות בהגדרות שלו את הרמקולים הקדמיים לקטנים הוא לא משנה לי אותם ואת האחוריים כן יכול מישהו יודע מה הבעיה? ועוד בעיה יש לי את ה dvd של lg שנקנה בדיוטי פרי הוא תומך בפורמט dtd וכשאני מכניס סרטים בפורמט זה הרסיבר לא מזהה לי אותו בפורמט dts מה יכול להיות הבעיה ,יש לי 5 רמקולים הקפיים קטנים של פירלס ללא סאב וופר :-\

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by haima1,

בוקר טוב קניתי מחשב חדש וכרטיס קול אופטי וגם כבל אופטי אבל כשאני מכניס את הכבל המחשב לא מזהה את הכבל וגם כשאני מעביר לSPDIF התקני שמע ועושה טסט לא יוצא צליל יש איזה קובץ שאני צריך להתקין או מקודד (יש לי POWER DVD 16)ואיך אדע בכלל שהמחשב מזהה את הכרטיס הדיגיטלי ושהוא עובד על הערוץ הדיגיטלי בכלל ? מערכת קולנוע-sc-pt75(קצת ישנה אני מודה עם כניסה אופטית) המערכת של פיוניר מחשב חדש שקניתי עם יציאה אופטית וחיברתי את הכבל משני הצדדים וכשאני עושה טסט ליציאת SPdif המחשב לא משמיע קול וכבר ניסיתי הכל למה הכוונה מה אני לא עושה נכון ?

12. שלום מה עדיף לפי דעתכם למחשב שמשמש קצת פחות למשחקים, אך הרבה למוסיקה , MP3, אינטרנט וקצת סרטים? הרמקולים האלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=31325 או אלו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=152063 או אלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218 או ה5.1 האלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=132220 והאם שווה את התוספת הלא זולה במחיר? וכמובן שאני בתור אחד שאוהב אודיו כמו שצריך, מחפש תמיד את האיכותי ביותר שיש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Frequency,

הי, מחפש מערכת 2.1 לסלון ב 500-600 ש"ח. ראיתי את MicroLab X16, מישהו התנסה בהם? עד כמה הם טובים? והאם הם מספיקים לסלון? המלצות אחרות? תודה.

14. Started by pyro,

אני מעוניין לקנות נגן MP3 עם קיבולת של לפחות 4 GB בסביבות 1200-1300 ש"ח. המאפיינים החשובים לי הם איכות צליל טובה חיסכון בחיי סוללה. עד עכשיו הייתי משתמש בדיסקמנים למינהם אז אני די חדש בקטע של נגנים מסוג זה. תודה מראש על העזרה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Hapoel_bs,

שלום רב, מזה תקופה ארוכה שאני מתלבט לגבי פתרון לבעיית האודיו שבחדרי, אני רוצה מערת סראונד שתהיה מחוברת למסך "LCD LG 42, אך החדר מאוד קטן ורמקולים גדולים מדי יהוו בעיה. חשבתי על 4 רמקולים של מחשב באיכות טובה אשר יחוברו לטלויזיה אך איני יודע אם הדבר יאפשר לי חווית צפייה בסרטים. כמו כן, לאן מתחברים ארבעת הרמקולים?? (אין ב-LCD ארבע יציאות לרמקולים). מצטער על הבורות בתחום, מכאן באה השאלה הזו.. תודה מראש, אלירן.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Gun Man,

שלומות לחברי הפורום היקרים ביום זה בשעה 17:08 שעון ישראל הוריי חזרו ארצה מהונג קונג בשעה 17:10 התכנסנו לארוחה משפחתית חגיגית בשעה 18:02 התחיל סבב המתנות... השלל שלי: ROME : TOTAL WAR ו CREATIVE NOMAD MuVo2 4GB *עליו אפרסם סיקור באתר Pc Tip בקרוב מאוד* אך אבוי! בעיה - שוד ושבר! המטען - מתאים לחיבור הונג קונגי... 3 אמפרים וחיבור מוזר המחשבה הראשונה אשר עלתה במוחי החריף היא מתאם אך איזה? כמה עולה? איפה? הייתה השאלה המכרעת. הנה שתי תמונות של התקע:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן, אני רוצה לרכוש טלוויזיית LED בגודל של לפחות 32" בתקציב של עד 1500 ש"ח, פלוס מינוס כמה שקלים. האם ישנה טלוויזיה מומלצת בתחום המחירים הזה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by GQ4U,

אני מסכים אתכם מראש שלאנשים שאוהבים סינמה שווה להשקיע יותר אבל זה בשביל סבתא שלי והיא לא מוכנה להשקיע שקל נוסף. בטווחים האלה אני לא מתצא ולכן אני זקוק לעזרת מומחים בעלות\איכות עבור 1400 שח. איזה דגמים לשקול? (קישורים לזאפ יעזרו)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MDK,

פתחתי כבר תר'ד אבל לא קיבלתי תשובות מספקות (מבלי לפגוע בכבודו של AQUARIUS) האוזניות הנוכחיות שלי נפגמו חיצונית (= חוט יצא מהמקום והספוגים התקלפו). אני זקוק לעזרתכם כדי להחליט איזה דגם לקנות ושל איזה חברה ולא פחות חשוב: איפה לקנות (אני גר ברעננה). השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה ואולי משחקים וסרטים שאותם אני מעדיף להפעיל עם רמקולים דולקים אני חושב ש300-400 שקל יספיקו כדי לקנות אוזניות טובות למוזיקה לא?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Inzagi,

שלום, אני מחפש מערכת סטריאו לחדר, גודל 3.5X3 בערך. השימוש העיקרי הוא למוזיקה. חשוב שהמערכת תתחבר גם למחשב שגם משם אני מתכנן לשמוע מוזיקה. התקציב 2500 ש"ח. כל תצורה תהיה טובה (עם/בלי מגבר/רסיבר וחלקים נוספים) עריכה: המלצה על מקומות שאפשר לשמוע בהם את המערכת/רמקולים ולקנות שם גם תהיה טובה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by rafi_d,

מה מומלץ מהדגמים הבאים של טושיבה (ניופאן): 42WL66 - http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1119&CategoryID=138&Page=1 - 42WL67 - (כנראה רזולוצית HD, יקר יותר) http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1371&CategoryID=138&Page=2 37WL68 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1369&CategoryID=138&Page=2 ואיך שני אלו בהשוואה (אם לא נתייחס לשם המותג) גרונדיג GR40BS http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1260&CategoryID=138&Page=3 פיילוט PIL40GS http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1238&CategoryID=138&Page=3 אחרון חביב (עלי) להתייחסותכם הרצינית (מפרט גם בZIP המצורף ) Haier L42V6-A8K דגם חדש (ללא PIP...) כללי * מ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שלום רב לכולם, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי בדעה מוצקת וחזקה לקנות פטיפון ולהתחיל אוסף תקליטים משלי (קלאב טראנס אפליפטינג ופרוגרסיב אם זה מעניין אותכם). לאחר כמה ימים של חפירות והצקות לכמה אנשים החלטתי כי הפטיפון שאני רוצה לקנות הינו ה-Numark TT 200. כן כן, פטיפון לדי ג'יים, אך עדיין שימושי מאוד לבית. שקלתי את הנושא של קניית פטיפון ישן, אבל החלטתי כי אינו רוצה להסתכן עם המנוע Belt Drive הישן ואני מעדיף את ה-Direct Drive, במיוחד אחרי ששמעתי רק דברים טובים על הדגם הזה ועל שאר אחיו למשפחת Numark. הפטיפון עולה בין 800 ל-1300 ש"ח עד כמה שידוע לי, אני עדיין לא בטוח לגבי הקטע הזה.. אני אחזור אליכם עם תשובות בהקדם אפשרי. אוקי, לאחר שהחלטתי איזה פטיפון אני רוצה, אני אציב בפניכם את התק…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי רחש סטטי מהרמקולים מדי פעם, בד"כ זה קורה אחרי שהם שקטים כמה שעות, ואז פתאום מישהו שולח הודעה במסנג'ר, אז הצליל NOTIFICATION גורם לזה, זה כאילו הם "קמו" על הצד הלא טוב. אחרי כמה דקות זה בד"כ מפסיק. הסט הוא 4.1 קריאטיב CAMBRIDGE SOUNDWORKS. לכל המבינים, אפשר CHECK LIST של כל הגורמים שיכולים להשפיע כדי שאני אגיע לגורם ? יש לציין שכשאני מוציא את החיבור הירוק מהכרטיס קול, הרעש נעלם... ואני יודע בוודאות שהכרטיס בסדר כי רמקולים אחרים כן עובדים מעולה ולא עשו רעש מעולם. אולי הכבל עצמו דפוק ? האמת שהוא חשוף באמצע, אני זוכר שהציפוי נחתך לא מזמן אז חשפתי אותו באמצע וחיברתי הכל מחדש עם איזולירבנד, לא אמורות להיות שם בעיות אבל... תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 כרטיס ישן(אבל שומעים בו מעולה).....האם כדאי לחבר את את הרמקולים בחיבור קוקסיאלי (לא איכותי RCA)?האם האיכות יותר גבוהה משל אנלוגי 3 זוגות כבלים ?....... עוד שאלה קטנה- מה זה EAX ומה זה נותן .?(האם זה קידוד או שיטת שידור או סתם אפקט למשחקים וכו'?) תודה מראש לכל המשיבים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים