עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על אוזניות במחיר של עד 600 שקלים האוזניות יחוברו למחשב, לכרטיס קול על לוח האם אלא אם כן יש המלצה על כרטיס קול יעודי במחיר זול ספציפית, אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ממושך של שעות עוד דגש הוא על איכות הבניה, האוזניות הקודמות שלי (SENNHEIZER HD 212Pro) היו על הפנים מבחינת נוחות ואיכות הבניה כעת אני מחפש חוויה מתקנת וחשוב לי מאוד הנוחות והאיכות (של הבניה, יותר מאשר של הסאונד, אך כמובן הסאונד חשוב מאוד) תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by F430,

הבנתי שהמגברים שלהם רעים בקטע טוב. המגבר שאני מדבר עליו אני יכול לקבל אותו ב600 שח ורמה שלו הוא יכול להגיע בעוצמה שלו למגבר של 2000 לפחות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ac1240,

שלום אני מעוניין לקנות טלויזייה בחודש הקרוב אני רוצה טלויזייה בטכנולוגיית LED FULL HD 32

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. Started by Salwaby,

מצטער מראש אם זה לא הפורום לפרסם את ההודעה. בכל מקרה, אני מחפש די.וי.די נייד בתקציב 400 ש"ח +/- שיהיה עם יציאת USB ושיקרא צרובים :] תודה רבה לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. כמובן שלא רק לגיימינג וגם למוזיקה וסרטים. אני מעדיף אוזניות סגורות. יש לי כמה כיוונים, Denon AH-D1100 Ultrasone HFI 780 את האולטרסון אני יכול לקנות ב164$. זה שווה את זה? ראיתי גם Denon - AH-D1100 בקצת יותר יקר, 180$. או 122$ בamazon.co.uk תודה רבה! במחשב שלי יש כרטיס קול SupremeFX II של Asus.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אז ככה התחדשתי לי בטלויזית תלת מימד ועכשיו רוצה להוסיף מערכת קולנוע ביתית או יותר נכון רמקולים לעשות חוויה רצינית אבל לא מבין ממש ברמקולים אשמח לעזרה תקציב גג 1500 שקל אבל עם עדיפות ל1000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. כמובן שצריך יכולת קירור MPEG4 בחומרה יכולת קליטה/הקלטה של HD יתרון אבל לא קריטי (הבנתי שהקלטה מייקר משמעותית את כל העסק). עדיף PCI-E עדיף Low-Profile לשימוש עתידי אבל לא קריטי מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by p1nHas,

ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Red Sparowes,

נטו על איכות שמע AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040&perur=2&t=43&c=563 Shure SE115-KE http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9353&perur=2&t=43&c=568

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. היי קניתי LCD חדשה לחדר של סמסונג אם זה משנה בכל מקרה יש לה חיבור USB והיא HD אני מחבר את הכונן החיצוני שלי ל-USB של הטלוויזיה והכל עובר יופי.. אני נכנס לסרט מסויים ואז שאני רואה אותו הסרט מופיע עם תרגום אבל לא מובן כזה התרגום בעברית ורואים אותו במין ריבועים כאלה (כל אות ריבוע) משהו מוזר.. הסרטים לא עם תרגום מובנה כי זה HD.. יש איזה שהיא דרך לשנות את זה?? איזה שהוא כפתור שאמור להיות בשלט?? למה לא ראיתי משהו כזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  11. הרמקולים מיועדים לסבא שלי, "שנהנה" כיום מרמקולים צורמניים של smartcom. השימושים העיקריים הם האזנה לרדיו דרך האינטרנט, שיחות skype ומדי פעם האזנה למוזיקה. המקור יהיה כרטיס הקל O/B ואין כוונה בטווח הזמן הקרוב לשדרג. הרמקולים חייבים להיות בנויים באופן סביר, אמינים ובגודל קומפקטי (ישבו על השולחן). התקציב הוא עד 250 ש"ח, ממש לא חייבים למצות את כולו או אפילו את רובו ומאידך אם יש משהו ממש טוב ומתאים שעולה מעט יותר - אני בהחלט אשקול את האפשרות.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. שבת שלום! אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD בגודל 37-40 אינץ אפשר לקבל בבקשה המלצות לדגמים? תודה רבה! ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני צריכה המלצה לשתי טלווזיות עבור ההורים שלי. אחת "32 (למרחק של 3 מטר) השנייה למרחק של מטר וחצי ("26 יתאים?). שימוש עיקרי - צפייה בטלוויזיה וסרטים, בטלוויזיה הגדולה יותר אולי גם חיבור למחשב למשחקים, אבל רק אם זה אפשרי במסגרת התקציב. התקציב הוא כ-1500 ש"ח לכל אחת. תודה (: ליז

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. כבר שנה שאני מתכנן לקנות את ה- Z5500 של Logitech . עד לפני כחודש וחצי כשקניתי מחשב חדש, לא היה לי חיבור דיגיטלי למערכת של 5.1 ערןצים במחשב. כעת יש לי ובנוסף אני בונה HTPC שגם לו יהיה חיבור כזה. עד פה הכל טוב ויפה, אבל פתאום אחרי שנה רצופה שאני עוקב אחר הדגם ורואה ירידת מחיר מטורפת עם הזמן של המחיר, ישנה עלייה פתאומית עקבית של כבר 100 שקל בממוצע! עשיתי כמה בדיקות וראיתי שבאתר של לוגיט'ק הדגם כבר לא מופיע ובמקומו יש דגם חדש מחליף (Z906). עשיתי אחד ועוד אחד והבנתי שלוגיט'ק הפסיקה לייצר את הדגם לטובת קידום של החדש וכעת מה שנותר בשוק החופשי אלו הפריטים האחרונים ובעקבות כך יש עלייה במחיר שרק תלך ותגדל! אני ממש נעול על הדגם הזה רק שכרגע אין לי איך להרשות אותו לעצמי (עקב הוצאות מ…

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by tgen,

לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD בגודל 32 אינץ' לא ממש שמים לב להבדל בין FHD ל- HDR. אז מה הטעם לקנות FHD בגודל כזה? ודבר שני, שמעתי שבטלויזיות FHD איכות התכנים של ה-SD נמוכה יותר מאשר ב- HDR. זה נכון? כי אני רוצה לקנות טלויזיית 32 אינץ' של סמסונג LCD ומתלבט בין ה-C450 ל-C530. אני יושב בערך 2 מטר ממנה ומשתמש בה לטלויזיה ו-PS3. אז אם ההבדל בין ה-FHD ל-HDR לא מורגש ושידורי הטלויזיה ייראו רע יותר ב- FHD כבר עדיף לי ללכת על ה-C450, לא ככה?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  16. יש לי טלוויזיה 37 אינץ' עכשיו באגדרות בדרייבר יש כל מני פורמטים מה יותר טוב 1080P או 1080I?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by aTsury,

שלום לכולם. אני צריך טלויזיה לחדר, 32". תקציב עד 2800 שקל. לא קריטי שהיא תהיה FullHD אם זה בא על חשבון תכונות חשובות אחרות. היא כנראה תהיה מחוברת למחשב שבחדר באופן קבוע, ככה שאכפת לי מאוד מהחיבוריות שלה למחשב... תודה :} אגב, אשמח גם לדעת מה הדרך הטובה ביותר לתלות אותה (מה לקנות, למי לפנות).

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by n14charlie,

היי אני מחפש המלצה לאוזניות לIPhone עם כזאת גלגלת שיהיה נוח להוציא ולהכניס אותם, בנוסף שיהיה אפשר לשלוט בסאונד ולהעביר שיר הבא\קודם מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. שלום לכולם. מקווה למצוא כאן הדרכה כלשהיא בנושא. אני מחפש רמקולים עם חיבור אינפרא רד שאוכל לחבר למסך פלאזמה, בדומה לאוזניות העובדות על אינפרא רד. מישהו יודע אם יש כאלה, והיכן ניתן לקנות או לבדוק? אודה מאוד למי שנתקל ויתן הכוונה בנושא. אודי

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. צריך המלצה לרמקולים למחשב 4.1 או 5.1 תקציב עד 450 שקל העדפה לקנות מאזור מערב ראשון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי XTREAMER PRO שמחובר לטלויזה של סמסונג שהיא HDREADY ואני קצת מבולבל לגבי איך כדאי להגדיר את האקסטרימר יחסית לטלויזיה: 1. דבר ראשון לגבי הרזולוציה על מה עדיף לשים על 720P או 1080i? וגם לגבי הקצב רענון על 50HZ או 60HZ? 2.יש לי אפשרות גם שנקראת 1080P 24HZ האם כדאי להפעיל אותה? רוב התכנים שאני צופה בהם הם 720P שמנוגנים ב-23.8FPS. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. ....................... תודה מראש...המלצות וחנויות אפשריות לקנייה ובנוסף אני אצטרך התקנה בממ"ד וחשוב לי להדגיש שהאיכות מסך תיהיה מעולה מבחינת חיבור למחשב כי השימושים יהיו דרך המחשב בלבד

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. איזו מודיפיקציה חשמלית אני צריך לעשות במידה ואני מעוניין לחבר רמקולים של מחשב לרכב? (נניח לצורך העניין Z5500 שניתן למצוא במחיר מציאה היום). מה אני מרוויח מה אני מפסיד? זה נשמע על פניו כפתרון יעיל כיוון שקיים מגבר מובנה סאב לא רע ואיכות לא רעה במחיר נחמד שלמיטב הבנתי מהפורום לא ניתן להוציא מערכת מי יודע מה במחיר הנ"ל (בסביבות ה 1200-1300..) אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by klips,

שלום, מבקש את עזרתכם בחיבור מערכת קולנוע לטלויזיה שלי אני משתמש בחיבור SCRAT מכיוון שאין לי ממיר דיגיטלי...למערכת יש דיוידי HD מובנה אוכל לחבר גם את חיבור הSCART וכבל HDMI ביחד ..? לא הצלחתי להפעיל את המערכת שתעבוד יחד עם הטלויזיה ולא מוצא מדריך בעברית שמסביר כמו שצריך איך להתחבר ולהגדיר כמו שצריך.. אודה על עזרתכם ..

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי את הt6100 והכבלים של הרמקולים האחוריים קצרים מדי... מישהו יודע מה שם הכבל או איפה אפשר לקנות לו מאריך?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים