אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ככה הוא צריך להיות קטן (כל אחד והמידות שלו כמובן שאם זה מולטימדיה זה יהיה הרבה יותר גדול מהMP3) עם 20 ג'יגה מינימום (THE MORE...) איכות סאונד הכי טובה שאפשר אין תקציב אם אתם ממש רוצים אז +-3000 וזה רק יעלה אזז אין ממש תקציב אה וחובה שהנגן היהי ציבעוני (לא נוח אם שחור לבן) דרישות לנגן מולטימדיה: אפשרות הקלטה באיכות סבירה+ רדיו איכות מסך הכי טובה שאפשר איכות סאונד הכי טובה שאפשר מממ HD למקור חיצוני (אם יש כזה בכלל בנגנים האלה) וזהו לMP3: איכות סאונד ממש אבל ממש מצוינת (רק לא ZV:M) אם יהיה MP4 נחמד אבל זה ממש לא חשוב ציבעוני וקטן ככל האפשר
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סינטיסייזר של רולנד דגם E-16 ובו יציאת רמקולים חיצונית אוזניות ו MIDI. בנוסף יש לי מחשב נייד של DELL דגם Inspiron 6400 עם Windows VISTA והכניסות אליו הינם: USB, מיקרופון ו Firewire. אני רוצה לחבר את הסינטי למחשב הנייד והמטרה הינה להקליט את הנגינה מהסינטי למחשב כדי לשמור את המוסיקה ולנגן אותה שוב ושוב. המטרה הנוספת אולי לעבד את נתוני המוסיקה ואולי להקליט שכבות של מוסיקה לקבלת יצירה פשוטה. איך אני יכול לחבר אותם ? איזה רכיבים חיצוניים קיימים לצורך כך ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה הקלטות ישנות של שירים שלא הצלחתי להשיג בשום מקום ויש שם הרבה "פיקים" את יודעים שיש כמו פאק כזה מצמרר שכואב באוזן ומעצבן... אז רציתי לדעת עם צלילים כאלו יכולים לקלקל אוזניות או רמקולים? או לגרום לאוזניות או לרמקול להתחיל לזמזם? שאלה אחרונה: אם יש תוכנה פשוטה שאני יכול הוריד את הפיקים האלו...? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שה-MICRO LABS X16 מומלצים, איך הם בהשוואה לשאר הדגמים? חשוב גם שלט רחוק.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 15:32:53 הקפצה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למומחים או מי שניסה:כדי להוציא קבצי flac שיהיו גם באיכות טובה וגם בkbps הטוב ביותר מה צריך לבחור:sample rate 96000 או פחות ואיזה level מ0 עד 8 שמתי לב שב96000 דווקא בlevel 8 הkbps נמוך משמעותית מlevel 0 .הקבצים נשמרים במחשב.מה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לחרוג קצת מהתקציב. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה (עם הרבה באסים), סרטים ומשחקים. אני רוצה שאני יוכל להגביר לווליום גבוה ועדיין אני ישמע טוב ובלי כל מני הפרעות. בקיצור, שתהיה איכותית. ד"א אם מישהו לא הבין, אז המערכת מיועדת למחשב. תודה רבה לכל העוזרים. עריכה:--------------------- אם יש מערכת ספציפית שחורגת בהרבה מהתקציב (200 ש"ח), אז תביאו את השם שלה ואני אנסה להוציא אותה במכרז או משהו. שוב תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל מעט הסברים בכל הנוגע למהו DAC ואיך משתמשים בו? במידה ואני רק רוצה ליצא מוזיקה מהמחשב (קבצי מוזיקה כלשהם) למגבר חיצוני ורמקלים, האם DAC שכזה יכול לתת פיתרון לכך (ללא שימוש בכרטיס קול) או שיש צורך בעוד אלמנטים נוספים? דוגמא לאחד אפשר למצוא בלינק הזה - http://www.benchmarkmedia.com/digital/dac1/default.asp
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום האזנתי להנאתי ל Dark side of the moon ובסוף ה Track הראשון הייתה מעין "נפילה בווליום" בחצי שנייה האחרונה. בעיה דומה חזרה גם כשהאזנתי לאלבום בתוכנת ה iriver plus. אבל כשניגנתי אותו במדיה פלייר זה לא קרה והאלבום התנגן חלק... האם זו בעיה בהגדרות? מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת התקציב הוא 300 שקל לשם חיבור למחשב, אני יודע שמה שאני אשיג לא יהיה משהו רציני אבל עדיין... חשבתי על שני אלה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1636046 אם יש לכם עוד הצעות בטווח מחירים הזה(300 שקל גג 400) אני אשמח לשמוע, כמו כן איזה מבין השניים עדיף הכ.סאונד במחשב הוא כ.סאונד שבא על הלוח אם של ABIT nforce2 NF7-SL כ.סאונד בסדר עם תמיכה ב 5.1 חשבתי ללכת על הרמקולים השניים כי ראיתי שאפשר לחבר להם גם כבל אופטי, ובכ.סאונד יש אופציה כמדומני, האם שווה ללכת על זה בגלל התמיכה בחיבור אופטי? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מחשב ישן לטלוזיה חדשה, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה. הטלויזיה היא 32" בעלת חיבורי HDMI (בין היתר), שכנראה תוחלף בעתיד הקרוב ב42" - 47". המחשב הוא בעל כרטיס מסך Gigabyte GV-R9000 Pro עם חיבור DVI-I (ללא HDMI). התכנון הוא לחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור DVI to HDMI. ברמה תיאורטית יש הבדל בין חיבור DVI to HDMI ל- HDMI to HDMI? ואם יש הבדל, האם יש הבדל גדול?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתחום השמע , ולא מזמן קיבלתי מערכת רמקולים (BOSE acoustimass 15 home theater) מתנה ולכן אני מעוניין לקנות רסיבר כדי לחבר אותה. בגלל שאני לא מבין ברסיברים רציתי את עזרתכם... הסתכלתי על הרסיבר הבא: AVR 165 הרמן קרדון השימושים שלי הם מחשב מוזיקה וטלוויזיה בHD. רציתי לדעת איך הוא? האם הוא יתאים לרמקולים שיש לי?(BOSE) יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל ננסה. יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל אפשרות HDMI AUDIO. ה-HDMI מחובר לטלוויזיה. כמו כן, יש לי כרטיס קול חיצוני של m-audio. כאשר כרטיס הקול פועל, האאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הכרטיס קול - מבחינתי זה אומר, הרמקולים/אוזניות שלי. כאשר כרטיס הקול לא פועל, ההאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הטלוויזיה - מבחינתי זה אומר, וידיאו(עם VLC). אני תוהה - האם יש דרך לגרום לVLC(או תוכנה אחרת או פתרון אחר) שהאודיו אאוטפוט תמיד יהיה דרך הHDMI, גם כאשר כרטיס הקול פועל ולכן אפליקציות אחרות(ווינאמפ, פיירפוקס וכד') יוציאו אאוטפוט דרך הכרטיס קול? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחד חדש יותר בעל טכנולוגיה עדיפה והשני בעל הרבה תקני אודיו מה מהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
3 כרטיסים חדשים לX-FI X-FI XTREME AUDIO X-FI XTREME GAMER X-FI XTREMEGAMER FATYLITY ניתן לראות אותם כאן http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=1&subcategory=208& לפי מה שהבנתי השתים הראשונים שנתתי חלשים יותר ועולים פחות מהXTREMEMUSIC והאחרון הוא יותר טוב מה-XTREMEMUSIC ביצועים די דומים לשל הפטליטי הרגיל רק בלי השלט וזה ל5.25 והוא עולה בסביבות 150 הוא נראהה לי הולך להיות הכי שווה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, מחפש טלוויזית LCD לחדר, חשוב שיראו חד, שיהיה HDMI, שישמעו טוב שמעתי על הדגם הבא: LA__A450 האם מומלץ, אילו עוד דגמים יש? מתלבט האם כדאי לקחת לחדר 32 או 37 אינץ'? תודה רבה, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה (חיפשתי אוזניות בחיפוש וראיתי שהרבה שאלו בפורום הזה) שלום. יש לידידה שלי את ה IPOD מדגם ma350fb האוזניה שלה נשברה והיא רוצה לרכוש זוג אוזניות קצת יותר טוב אבל גם עדין וקטן. על איזה אוזניות תוכלו להמליץ ומה המחיר? תודה רבה האוזניות האלו שבתמונה הן IN EAR או כפתור? כאלה אני רוצה רק יותר איכותיות
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למטבח (בשביל אישתי). הם אמורים לשבת על הארונות למעלה, כך שחובה שיהיה שלט. יחוברו לטאבלט, וישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני מתלבט בין כמה זוגות של Micro-Lab. SOLO 4C 2.0 SOLO 5C 2.0 ו- SOLO 3C 2.0 (אם כי הם קצת גדולים) הם פחות או יותר באותו מחיר. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובד אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים. התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל). אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר. חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים . בחירה טובה? אולי להחליף את הכרטיס קו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אחי טס ביום שבת לשבועיים והוא רוצה שאני אארגן לו נגן Mp3 ואעתיק לשם את אוסף המוזיקה שלו. אז אני קונה את הנגן יותר מאוחר (היום!) כשאחזור לת"א. כנראה באיזור הדיזנגוף סנטר. אז קודם כל, יש חנות מלבד באג באיזור? שמתי לב שהם שוחטים במחירים ב-ZAP, והם היחידים שנראה כאילו יש להם הכל פה במרכז.. אין לי זמן להזמין מהאינטרנט ולחכות למשלוח, צריך לבוא לשלם ולקחת (היום!), ושזה יהיה במרכז ת"א. משהו עד 1500 שקל אני מניח. עכשיו בקשר לדרישות.. שיהיה נוח ופשוט לתפעול. אנחנו מדברים על בן אדם שאין לו מחשב בבית בכלל..! רצוי שזה יהיה מכשיר של Drag & Drop שאם הוא ירצה להעתיק שירים אי פעם זה יהיה פשוט. משהו קליל יחסית שניתן גם אולי לקנות לו רצועה בשביל כושר, או שיש לו אבי…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שאין כוח לקרוא הכל שיקרא רק את מה שמודגש... שלום לכם, לאחר שנשבר לי הדיסקמן הישן, ונשבר לי מהמינידיסק של אחותי, החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אקנה נגן mp3. התעסקתי לאחרונה באתרים ובדקתי נגנים שונים... אבל אין לי שמץ של מושג מה לקנות. עזרו לי בבקשה. בעיקרון, אני צריך נגן עם מינימום 5 ג'יגה מקום, קטן וקומפקטי. לא איכפת לי מדברים כמו משחקים, מסך צבעוני, ניגון סרטים או מאתיים אלף פורמטים, אני לא צריך את כל השטויות האלה, אני בנאדם שמאוד אוהב מוזיקה ואני צריך את הנגן בשביל מוזיקה נטו, בלי שטויות אחרות. אז צריך איכות סאונד ברמה... שיהיה נוח לשימוש - זה חשוב... אם יש רדיו גם זה אחלה אבל לא חובה, אני אשמח לרדיו בנגן. הגבלת המחיר היא עד 250 דולר, לא יותר, וחשוב לציין שיש לי אפשרות …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שקניתי מערכת חדשה לסלון, וגיליתי כמה וכמה צלילים חדשים במוזיקה שאני שומע, התלהבתי. השימוש המיועד לאוזניות הוא סאונד נייד(אני מחזיק בנגן MP3CD של פאנסוניק שהאיכות שלו לא רעה, ומתכנן על נגן נוסף בעתיד...) מאוד חשוב שאוזניות יהיו סגורות, וימנעו מכמה שיותר רעשים לחדור אותן ולהפריע לחוויית השמיעה שלי. אני מעונין להוציא בין 700 ל1000 שקל(עדיף כמה שפחות ). אז, מה כדאי? ואיפה כדאי?(אפשרי גם חנויות באינטרנט שמוכנות לשלוח לארץ) בנוסף, האם כדאי להשקיע במגבר לאוזניות? (ראיתי שניתן להזמין בכמה מקומות מגברים שמקבלים ביקורות טובות ב50$)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-