עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gmppaz,

שלום לכולם, אחותי טסה למשפחה שלי שנמצאת בלוס אנג'לס והם מעוניינים לקנות לי נגן MP3 וכמובן שהבת שלהם וכל הקהילה העשירה בה הם גרים הם מעריצים נלהבים של אייפוד אז דוד שלי ישר הציע לי אייפוד נאנו... חיפשתי כמה כתבות עליו, חיפשתי מתחרים שלו וממש לא מצאתי תשובה ברורה לנגן שאני צריך. לי אישית יש Iriver H10 5GB (אשר נקנה גם ע"י הדוד שנה שעברה), הוא יחסית טוב אבל עצבן אותי הקטע של הגירסא האמריקאית ובגלל שזה נגן מבוסס הארדיסק אינני יכול לרוץ איתו :-\ ההעדפות שלי: * נגן מבוסס פלאש (רק פלאש, כי אני מעוניין לרוץ איתו ובכלל שיעמוד בתנועה רציפה/ פעולה אקטיבית) * בין 2GB-4GB * לא חשוב לי במיוחד אם יש ווידאו, אך יכול להיות נחמד מאוד! * ממשק USB2 * נגן עמיד, שיחזיק להרבה זמן והממ…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lalis,

שלום למומחים, קניתי את הדיוידי הזה לקראת נסיעה עם הילדים, כי יש בו משחקים. בנתיים המרתי את הסרטים שהיו לי על המחשב (בפורמט אבי) לdivx בעזרת AVS ולמרבה הצער הדיוידי לא מזהה אותם. צרבתי שוב והפעם הקפדתי ל"סגור" את הדיסק וגם לוודא צריבה, במחשב רואים אותם מצויין אבל בדיוידי - כלום. מה עושים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ranran,

3 כרטיסים חדשים לX-FI X-FI XTREME AUDIO X-FI XTREME GAMER X-FI XTREMEGAMER FATYLITY ניתן לראות אותם כאן http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=1&subcategory=208& לפי מה שהבנתי השתים הראשונים שנתתי חלשים יותר ועולים פחות מהXTREMEMUSIC והאחרון הוא יותר טוב מה-XTREMEMUSIC ביצועים די דומים לשל הפטליטי הרגיל רק בלי השלט וזה ל5.25 והוא עולה בסביבות 150 הוא נראהה לי הולך להיות הכי שווה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by IdolAdmin,

הורדתי כמה אלבומים של להקות שונות והם הגיעו לי בקבצי MPC הבעיה אני לא מוצא עם איזה תוכנה להשמיע אותם אז עד עכשיו הפכתי אותם לMP3 בעזרת ה"אנקודר" של "נרו" אבל עכשיו הוא עושה לי Expired על ה MP3Pro (הפלאג אין שהופך לMP3) .. איזה תוכנה תומכת בקבצים האלה שאני יוכל להפוך לMP3? או בכלל תוכנה טובה לconvert של קבצי מוזיקה..שתומכת גם בMPC

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום... אחרי ש ה HD202 שלי החליטו למות אתמול,אני צריך אוזניות חדשות.. השימושים הם בעיקר מוזיקה וגיימינג (בערך 70% מוזיקה 30% גיימינג ככה) התקציב הוא עד 250 שקלים,אם צריך חריגה בשביל שדרוג משמעותי אין לי בעיה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by haima1,

בוקר טוב קניתי מחשב חדש וכרטיס קול אופטי וגם כבל אופטי אבל כשאני מכניס את הכבל המחשב לא מזהה את הכבל וגם כשאני מעביר לSPDIF התקני שמע ועושה טסט לא יוצא צליל יש איזה קובץ שאני צריך להתקין או מקודד (יש לי POWER DVD 16)ואיך אדע בכלל שהמחשב מזהה את הכרטיס הדיגיטלי ושהוא עובד על הערוץ הדיגיטלי בכלל ? מערכת קולנוע-sc-pt75(קצת ישנה אני מודה עם כניסה אופטית) המערכת של פיוניר מחשב חדש שקניתי עם יציאה אופטית וחיברתי את הכבל משני הצדדים וכשאני עושה טסט ליציאת SPdif המחשב לא משמיע קול וכבר ניסיתי הכל למה הכוונה מה אני לא עושה נכון ?

7. אהלן, אחרי לא מעט חפירה בימים האחרונים על מנת למצוא אוזניות IN EAR איכותיות במחיר סביר מבחינתי (עד 500), נראה לי שצמצמתי את האפשרויות ל-Etymotic HF5 ו-Shure se215 . קראתי ביקורות מצויינות על השור, אבל בלא מעט מהן ציינו שהבאסים המעולים שלהם באים קצת על חשבון הטווחים הגבוהים יותר. כעיקרון אני שומעת בעיקר רוק (מפינק פלויד ודייר סטרייטס ועד מטאליקה), ואוהבת מאוד את הצלילים הגבוהים של גיטרות ופסנתר, אז העניין קצת מטריד אותי. לגבי האטימוטיק אומרים שהבאס שלהן קצת חלש יותר אבל הן אמורות להיות יותר מדוייקות מהשור, אם כי על השור מעידים שהן יותר "חיות" וכיפיות. אגב חשובה לי גם אטימה טובה לרעשים מבחוץ (ושלא תהיה דליפה כי אני אוהבת לשמוע יחסית חזק וליד אנשים בנסיעות וכו'). …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובד אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים. התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל). אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר. חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים . בחירה טובה? אולי להחליף את הכרטיס קו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעונין במחשב לסלון שיישמש לסרטי HD אבל בעיקר לשמיעת מוזיקה. האם המארזים עם המסכים הקטנים מאפשרים שליטה במחשב מבלי להדליק את הטלוויזיה? עמית

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MDK,

ראיתי במפרטים המומלצים שאתם ממליצים על Logitech 4.1 Z-560 במפרט של 10000 ש"ח עם מסך "19. אין מערכת 5.1 איכותית במחיר הזה ??? : הרי אני בטוח שיש בארץ משהו טוב בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח.(או פחות )

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shlomom,

שלום, יש לי בעיה של רעשים, עיוותים (לא בעיה מכאנית) וחוסר רציפות בניגון של שירים סרטים מהמחשב. יש רעשים כאלה של מגע רועש לפעמים - אין מגע רופף, המחשב והכבל חדשים ונבדקו. הרעשים וההפסקות (הקצרות) קורים בד"כ יחד עם פעילות במחשב, כלומר אם מתנגן שיר/סרט ונפתחת תוכנה נוספת, או מתבצעת גלילה במסך דפדפן, או נטען דף חדש וכדומה אז שומעים את ההפרעה לזמן קצר. לא צריכה להיות בעית עוצמת עיבוד כי זה מחשב חזק למטלות כאלה וההתקנה של Win 7 64bit חדשה יחסית כמו כן עודכנו דריוורים אחרונים של צ'יפסט וכרטיס מסך מהאתר של AMD. בדקתי דרך VLC, WMP והתופעה דומה. יש למישהו רעיון? בנוסף, האם כדאי לי להוסיף כרטיס קול עצמאי (בבקשה דברו מנסיון) במקום ה-ALC889A על לוח האם? אני שומע די הרבה מהמחשב קבצים א…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה ולהעביר אותם מהמחשב בכבל. טוב, אז התמונה עוברת בסדר גמור, אבל האיכות של הסאונד לא משהו, שומעים רעשים.. העברתי מהיציאה של הסאונד אצלי שזו יציאה של פין אחד לאחד מהכניסות ברסיבר. (אדום או לבן) וממש לא שומעים טוב, למישהו יש רעיון, אולי אפשר להעביר סאונד ב-usb או 21 פינים וזה יהיה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום רב אשמח לקבל המלצות לרמקולים 2.1 בטווח המחירים של 400 ש"ח ( עד חריגה של 100 ש"ח ) הדרישות : רמקולים עוצמתיים , וסאב וופר חזק יחסית ( גודל החדר כ - 25 מ"ר ) ובכלל כאלו מומלצים אשמח לשמוע הצעות והיכן ניתן לרכוש תודה לכולם ויום נעים לירן.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לסמסונג יש יותר מדיי דגמיי 32 אני כבר מבולבל !! איזה נותנת את התמונה הטובה ביותר ? מישהו ניסה ? ראה ? השווה ? יש את זו : LA32R81B זו : LA32A450 וLG יש את החדשות - דגמי הסקארלט : Scarlet 32LG60UR מה עם זו ולמה היא 500 שקל פחות מה"60UR" ..? ו32LG32RוLG מישהו השווה בין איכויות התמונה של הסמסונגים החדשים ה32 ל SCARLET 32 של LG ויכול לתת דיעה ? תודה ישמש בעיקר לסרטי DVDRIP ולפעמים סרטי 720P ...(אולי קצת משחקים).... ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by [NOS],

אני רוצה לרכות קרטיב זן ויז'ן M אבל אני חייב שיהיה בו עברית... אפשרי הדבר ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. כפי שאמרתי יש לי סט של קראייטיב אינספייר 4.1 4400 עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה.אפשרי? אם כן איך?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-200-sub-sat-remote-phones-aux-black-40w-rms-p-8245?language=he http://ksp.co.il/?uin=12987 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי שני מחשבים, אני משתמש באותו עכבר/מקלדת/מסך ע"י קופסת KVM איך אני יכול להשתמש בסט רמקולים שלי ATP3 לשמוע את שני המחשבים (אחד או שניים בו-זמנית - לא ממש משנה) (אני יודע שיש KVM שמעביר גם אודיו אבל לא ממש בא לי לקנות KVM חדש כי יש לי אחד, וגם אני לא בטוח איך איכות האודיו שלו) לא מצאתי בשום מקום כבל Y של נקבה לשני זכרים... מה שנראה לי כמו פתרון פשוט תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yoav9,

בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

שלום. אח שלי טס לחו"ל והוא הציע ליקנות לי מגבר ב100$ לגיטרה, אני רוצה לנצל את העניין בצורה הטובה ביותר... איזה מגבר אני יכול לקנות לIBANEZ EX SERIES? אפשר לסטות טיפה מהמחיר המקורי... אני יוסיף.... בעיקר למוזיקה בסיגנון GREEN DAY/RED HOT CHILLI אגב... אני יודע שזה כבד וכל זה אבל הוא הציע... ואמרתי לו שזה כבד הוא אמר שזאת לא בעיה... אה ואפקטים ריברב ודיסטורשן חובה...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by composite,

שלום. כבר פתחתי ת'רד דומה בעבר, אך כשבאתי סוף-סוף לקנות את ה- G3, המוכר אמר לי לשקול גם את ה- iRiver Txx. דבר ראשון, רציתי להגיד שזנחתי את האפשרות של iPod Nano, וגם כל נגן הארדיסק אחר. האם עשיתי בחוכמה? דבר שני, הנה מה שאני צריך מהנגן: - שיהיה מתאים לספורט, בעיקר לריצות. - שיוכל לנגן במשך הרבה שעות ללא טעינה (בעיקר לנסיעות וטיסות). - שיוכל להתעלות בעוצמתו על רעש הסביבה. - שיהיה בעל איכות שמע טובה +++. - שיתמוך בקבצי Playlists. - שלא יעלה על ה- 1000 ש''ח. - ג'יגה אחד לפחות, עם מסך זוהר. גם ה- iAudio U2 בא בחשבון, אך הבעיה היא שהוא נטען רק דרך USB, וזה יכול להיות מציק... תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Dana_s,

שלום חברים ביום א אחי נוסע לכריתים. ברשותי תקציב של 120-150 דולר. על איזה נגן הייתם ממליצים שיקנה מהדיוטי פרי? (אין לי עדיפות בין נגני מינידיסק לפלאש. שניהם טובים מבחינתי). נ.ב. אתר הדיוטיפרי של סקאל פשוט עלוב ואין שם נגנים בכלל! איך אני יכולה לדעת איזה נגנים, אם בכלל, הם מוכרים???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Cilay,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שיתאימו לPS4 וידעו במקביל להתחבר לכמה מכשירים(נגיד למחשב לצורך סקייפ או לפלאפון ולPS4 בו זמנית). *אלחוטיות. *עם מיקרופון. התקציב שלי הוא בערך $300-$350. אני אביא את האוזניות מארה"ב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.