אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
ערב צך, ערב זך, אני מחפש מערכת 5.1 של רמקולים לחדר מגורים בתקציב של עד 700 שקלים חדשים משו חמוד, איכותי, עדיף כזה שאפשר לתלות בקיר.. תודה מראש :]
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי טסה למשפחה שלי שנמצאת בלוס אנג'לס והם מעוניינים לקנות לי נגן MP3 וכמובן שהבת שלהם וכל הקהילה העשירה בה הם גרים הם מעריצים נלהבים של אייפוד אז דוד שלי ישר הציע לי אייפוד נאנו... חיפשתי כמה כתבות עליו, חיפשתי מתחרים שלו וממש לא מצאתי תשובה ברורה לנגן שאני צריך. לי אישית יש Iriver H10 5GB (אשר נקנה גם ע"י הדוד שנה שעברה), הוא יחסית טוב אבל עצבן אותי הקטע של הגירסא האמריקאית ובגלל שזה נגן מבוסס הארדיסק אינני יכול לרוץ איתו :-\ ההעדפות שלי: * נגן מבוסס פלאש (רק פלאש, כי אני מעוניין לרוץ איתו ובכלל שיעמוד בתנועה רציפה/ פעולה אקטיבית) * בין 2GB-4GB * לא חשוב לי במיוחד אם יש ווידאו, אך יכול להיות נחמד מאוד! * ממשק USB2 * נגן עמיד, שיחזיק להרבה זמן והממ…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטרימר ולחבר אותו לLED בסלון. אני מניח שהגישה לכל הקבצים שעל המחשבים היא תכונה בסיסית נכון? כמו כן האם יש סטרימר שמאפשר לעשות "הצגה" של המחשב? כמו רמוט קומפיוטר או משהו כזה? התקציב הוא 500-700 שחץ אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי כמה אלבומים של להקות שונות והם הגיעו לי בקבצי MPC הבעיה אני לא מוצא עם איזה תוכנה להשמיע אותם אז עד עכשיו הפכתי אותם לMP3 בעזרת ה"אנקודר" של "נרו" אבל עכשיו הוא עושה לי Expired על ה MP3Pro (הפלאג אין שהופך לMP3) .. איזה תוכנה תומכת בקבצים האלה שאני יוכל להפוך לMP3? או בכלל תוכנה טובה לconvert של קבצי מוזיקה..שתומכת גם בMPC
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 וסמסונג 32 אינצ' LAB530 חיברתי מהמחשב את הHDMI לטלויזיה, יש תמונה אבל אין קול חיברתי עם כבל סאונד מהכרטיס מסך ללוח אם לפינים של הSPDIF (החיבור על הלוח אם), אבל קניתי בטעות כבל 3.5 זכר לזכר, ובטלויזיה יש לי חיבור אופטי מסתבר ובמחשב יש גם אופטי וגם רגיל (3.5 אם אני לא טועה) אני צריך להשיג מתאם מנקבה 3.5 לזכר TOSLINK קיים דבר כזה? ואם כן אז מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ואם לא אז איזה פתרון אחר יש? אשמח להצעות למתאמים וחנויות או אפשרויות אחרות, פשוט קניתי בKSP כבל והם לא היו מוכנים להחליף / להחזיר, טוב האמתי זה לא באמת בשבילי זה בשביל חבר שלי אבל אני יותר מבין בזה תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שישרתו אותי בעיקר למוזיקה, עכשיו התקציב שלי נמוך ואני לא מבקש משהו יוקרתי ויקר. בין היתר אני חובב סרטים, חשוב לי שהרמקולים לא יאכזבו אותי גם כאן. החדר שלי לא גדול ממש.. יש הרבה עומס בחדר.. זתומרת שאין הרבה שטח ריק.. אני הולך למקם את הרמקולים והמחשב קרוב לקיר (סוף החדר), החדר שלי הולך לרוחב קצת הוא לא מרובע.. יש לו מבנה מלבני. עדיפות לעיצוב יפה, עדיף לא רמקולים קטנים.. שיהיה מראה טוב ואיכות מספקת. חשוב גם שהסאונד יהיה מדויק וחד. עכשיו הכיוון שלי בנתיים זה - SonicGear EVO3 http://img.zap.co.il/pics/8/9/4/3/23873498c.gif הוא מקבל אחלה חוות דעת בזאפ, לטעמי העיצוב שלו מרשים מאוד. עכשיו לגבי איכות הסאונד והבאס אני לא בטוח.. קראתי בחוות דעת שאנשים פרס…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש למחשב, קונסולה, סרטים. בעיקר סרטים. לא חייב בכלל smart tv, ממיר מובנה. מרחק צפיה 2.7 - 3.5. אין לי מערכת רמקולים חיצונית התקציב לא גבוה של כ3.5-4. חשוב לי האחריות. ** מה עושים במקרה והטלוויזיה מגיע עם פקסל שרוף? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה מטומטמת, אבל אני לא מצליח למצוא לה תשובה. יש לי Sennheiser CX 3.0, והחלק שנכנס לתוך האוזן נפל. מצאתי תחליף באמזון: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010FUGYEK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 עם המשלוח זה עולה כמו האוזניות, אז זה לא שווה. השאלה היא - איך בכלל קוראים לדבר הזה בעברית, בשביל שאוכל לחפש אותו בארץ? איפה אפשר אולי לקנות? KSP ו-IVORY אמרו שאין להם...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לחדר. מרחק צפיה הוא 3 מטר ואני מחפש טלוויזיה 37 אינץ. בעיקרון גם 42 תתאים אבל אני התקציב הוא עד 2000ש"ח בלי חריגות. המטרה של הטלוויזיה היא סרטים, סדרות דרך הלטפופ וממיר YES. לכן חשוב לי לפחות 2 חיבורי HDMI. USB לא הכרחי. לא משנה לי אם זה LED/LCD או חיסכון בחשמל.. גם לא מפריע ל. כל עוד רואים טוב ואיכות הסאונד גם טובה. ידוע לי שהתקציב יחסית נמוך אבל אני בטוח שאפשר למצוא משהו טוב גם בתקציב הזה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על רסיבר שישמש אותי בערך שנתיים בעיקר רק לסרטים וחיבור ליס אני משיג אותו בבערך 700 שח- ואם יש משהו אחר מומלץ עד התקציב הזה לא משנה יד שניה אני פתוח להצעות זה הדגם: http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200261&CTID=5000300
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אוזניות טובות ואיכותיות לITOUCH. מאפיינים חשובים: -אוזניות קשת. (לא כפתורים )חשוב מאוד!! - שלא יהיו גדולות מדי אלא שישבו בדיוק על האוזן ולא יקיפו ממש את כל האוזן. אני מתכוון ללכת איתם הרבה ואני לא רוצה להראות כמו טרול ברחוב. - המוזיקה שמיועדת: ראפ, היפ הופ, רוק, טראנסים והאוסים אפשר לחרוג טיפה ב50-100 שח אם זה ממש ממש ממש שווה את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כול שאלה- לפי מה שראיתי באתר המכס על אוזניות יש מס בשיעור של 17% נכון? סגנון מוזיקה- אני שומע בעיקר רוק- Pearl Jam, Alice In Chains, כריס קורנל, Guns and Roses, רוק משנות ה70. לעיתים גם מטאל הכיוון הכללי ברור. לא שומע לא מזרחית ולא פופ. דרישות- לא חייבות להיות אטומות וניידות בשביל זה יש לי אוזניות אחרות. אני השתמש בהם בבית בחדר. מגבר אוזניות אין לי, יש לי מגבר סטריאו רגיל לא יודע אם זה פותח את האופציות או לא, בכול מקרה ההעדפה היא לאוזניות שיתפקדו טוב גם ללא מגבר. אוזניות שהספקתי לראות בתקציב(ניתן לחרוג טיפה): Sony MDR XB700 Shure SRH 440 ATH700 של אודיו טכניקה(חורגות מהתקציב) Sure SRH840- ניתן להשיג בארץ בכ600 שקל שווה את תוספת המחיר? המלצות נוספות? מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב שלי בגדול 3,000-3,500 לסט רמקולים (שתיים רצפתיים,שתיים אחוריים קטנים,סנטר) ורסיבר. הלכתי לקבל הצעה ממחסני חשמל ושם סט רמקולים של וורפידל ורסיבר של הרמן קרדון יוצא לי 3,600 שזה קצת יקר לי...יש למישהו מושג איפה אמצא סט כזה במקום זול יותר? נ.ב הרצפתיים בנויים משלושה רמקולים לכל אחד ולא 2 לכל אחד.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שגם אוכל להשתמש בהן לגיימינג וגם אוכל לצאת איתן מהבית ולשמוע מוזיקה. אני רוצה שיהיו נוחות עם מידה כלשהיא של התאמה אישית או כיוונון של החלק שיושב על האוזן ושיהיו אטומות יחסית. אם המוזיקה שאני שומע משנה משהו אז אני שומע רוק של שנות ה-60 (כמו הביטלס למשל). סמל על האוזניה שאוכל להשוויץ בו הוא לא אחת מהדרישות שלי ככה שאני חושב שאני יכול להעמיד את התקציב שלי על משהו בסביבות 500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחלה אוזניות, אך יש להם שני חסרונות: לא נוחות (אולי בגלל שיש לי אוזניים גדולות?) חוט קצר מדי, איפה אוכל להלחים חוט ארוך יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות LCD. אחרי בדיקה של טלוויזיות בחנויות, אני מצאתי כמה LCD שמעניינות אותי: פיליפס 5405 סוני XB400 טושיבה 600 היטאצ'י A3 שארפ LE700 עכשיו בדקתי בעצמי וראיתי איזה טלוויזיות אהבתי, וברוב הבדיקות הפיליפס נראתה די טוב, הטושיבה בפעם היחידה שראיתי אותה נראתה גם טוב,ו השארפ נראתה בסדר. רציתי לבדוק פה בפורום אם יש המלצות בקשר לטלוויזיות או התנגדויות לאחת מהן (אם בכלל כל הטלוויזיות לא מתאימות או שאחת מהן) אז ככה חשובים לי מאד השידורים הרגילים שיראו טוב, כי אני רגיל לאיך שהם נראים ב-CRT, ובכלל רוב הערוצים ב-SD. אני די בטוח שטלוויזיה שיכולה להציג את ה-SD בסדר תראה גם את ה-HD מצוין. הגודל בין 37 ל-42 אינצ', ועדיף עם כניסות קומפוננט (עם חמשת הכ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין במחשב לסלון שיישמש לסרטי HD אבל בעיקר לשמיעת מוזיקה. האם המארזים עם המסכים הקטנים מאפשרים שליטה במחשב מבלי להדליק את הטלוויזיה? עמית
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הזה נבחר ככרטיס השנה. איך הוא? ובעיקר כמה הוא עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את מרבית הדיונים כאן על אוזניות למיניהן, ולאחר קריאת ביקורות ברשת הגעתי לצומת דרכים בקשר לכמה אוזניות. טווח המחירים הוא זהה כמעט,למעט הסוני, והרכישה תהיה דרך אמאזון כי אין אף אוזניות,שוב,למעט הסוני,שמשווקות בארץ. להלן ההתלבטויות: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/sony-mdr-ex81-earphones-ipod/ Sony MDR-EX81 Earphones http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/ultimate-ears-superfi-5-pro-ipod/ Ultimate Ears super.fi 5 Pro http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jays-q-jays-earphones/ Jays q-JAYS http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/10/jays-q-jays-review.php http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/etymotic-res…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי פה המון דעות והרבה דיונים על נגנים בעלי נפחים מדהימים מ5GB עד ל 40,היו עם מסכים ציבעוניים והמון אפשרויות כמו מחשב קטן והמכיר דומה מואדדדדדד רציתי לישאול אם אני יכול בתור חובב אנימה(מושבע ותקוע עמוק בתחום)יכול לשלב בקנית מכשיר 1 נפח איחסון של נגיד 2-10 ג'יגה להעברה/שמירה של קבצי מחשב(MKV/OGG/AVI)עם קריאת MP3 ברמה טובה(לא לבייש את MX200 שלי בבקשה)רצוי כמה שפחות דחוס בפיצרים וכמה שיותר זול(גם על חשבון נפח)אין לי שמץ על איזה תווח מכירים מדובר אבל אני צריך בין 2-10 ג'יגה רצוי חיבור כמה שיותר פשוט אם לא צריך DRIVERים אז תבורכו. מדובר במכשיר בעל 2 מטרות לישמוע מוזיקה באוטובוסים וכלי תחבורה(בדרך לחבר)להגיע למחשב ולהיתחבר בקלות וכמה שפחות סיבוכים(5 דקות ואני ממלה את כל הזי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כפי שאמרתי יש לי סט של קראייטיב אינספייר 4.1 4400 עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה.אפשרי? אם כן איך?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כבר פתחתי ת'רד דומה בעבר, אך כשבאתי סוף-סוף לקנות את ה- G3, המוכר אמר לי לשקול גם את ה- iRiver Txx. דבר ראשון, רציתי להגיד שזנחתי את האפשרות של iPod Nano, וגם כל נגן הארדיסק אחר. האם עשיתי בחוכמה? דבר שני, הנה מה שאני צריך מהנגן: - שיהיה מתאים לספורט, בעיקר לריצות. - שיוכל לנגן במשך הרבה שעות ללא טעינה (בעיקר לנסיעות וטיסות). - שיוכל להתעלות בעוצמתו על רעש הסביבה. - שיהיה בעל איכות שמע טובה +++. - שיתמוך בקבצי Playlists. - שלא יעלה על ה- 1000 ש''ח. - ג'יגה אחד לפחות, עם מסך זוהר. גם ה- iAudio U2 בא בחשבון, אך הבעיה היא שהוא נטען רק דרך USB, וזה יכול להיות מציק... תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכלום לא מזמן רכשתי טלויזיה חדשה ואין לי כניסת RF פשוטה , החיבור שיוצא לי מהקיר הוא RF פשוט יש לי חיבור קומפוזיט או HDMI , מישהו מכיר מתאם שאפשר לקנות (או שאני צריך לרכוש ממיר של עידן + \ HOT\ YES) תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקנות את הרמקולים Microlab Solo 6c שהבנתי שמאוד מומלצים. כיום יש לי רמקולים ישנים שלLogitech עם סאבוופר והבנתי שעם כמה שהSolo 6c יהיו טובים הבאסים שאני רגיל אליהם מהסאבוופר לא יהיו קיימים וזה יחסר לי. אשמח לשמוע מאנשים שמבינים או מכירים את הSolo 6c יודעים להגיד לי איך הם יהיו לשימוש של שירים בעיקר וגם סרטים. ואם כדאי/לא כדאי/ או יכול לעבוד בכלל יחד עם סאבוופר- Morel Sub8 ? (אם ספציפית עם האחד הזה לא ובכללי זה כן מתאים להוסיף סאבוופר לרמקולים אז אשמח לעצה לאחד מתאים בתקציב של עד 1000 ש"ח יד 1/2)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול דבר ראשון למוסיקה ועריכה (דרוש MIDI, לאורגן), דבר שני לסרטים, והאחרון למשחקים. כמובן שחייב להיות תואם וויסטה 100%! אני מחפש משהו שישתלם, ויתן לי את התמורה הכי טובה לכספי. הוא יתחבר למפרט שלי דרך PCI ודבר חשוב נוסף. שיהיו לו 4 יציאות אנלוגיות (ל 8 ערוצים) ו2 כניסיות (לLINE IN ו MIC IN)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-