עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת אני נחפש נגנים שיש בהם BT מובנה וספיקר בסגנון של נגני הARCHOS עם המסך מה שהכי חשוב לי אחרי התמיכה בBT שיהיה לו מסך גדול ויכולת להקליט מהטלוויזיה לנגן ואז לראות את זה בנגן ואם אפשר אז שיהיה משולב גם בMP4 (חחחחחחח...כמה דרישות) ויש לי גם אפשרות לקנות מחו"ל.. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל העוזרים... ד.א. אני לא יודע אם זה קשור אבל מישו שמע על האוזניות של הBT?(לא של הדיבור)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי רסיבר של פיוניר vsx-508 ולוח אם של EPOX 8RDA+ עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות להוציא מהמחשב 6 ערוצים: 2 ערוצים מה AUDIO OUT 2 ערוצים מה LINE OUT 2 ערוצים מה MIC עכשיו הגדרתי הכל וכשחיברתי למערת התחיל כל מזמזם כזה "תתתתההההההההההההההה" ראיתי שזה קורה רק כאשר החוט מחובר למחשב וכשאני מוציא אותו הרעש פוסק זה קורה ברמקול הסנטר דיי חזק וברמקולים האחוריים ברמה בינונית למישהו יש מושג למה זה? בלי קשר האם כבל אופטי מעביר 6 ערוצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נשארה לי התלבטות אחרונה בין רסיבר RX-5042 של J.V.C http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=473&ArticleID=2155 שעולה רק 150 דולר!!! ..שזה מחיר זול ביותר ( עכשיו אני מתאר לעצמי שאיכות השמע תהיה בהתאם למחיר ...או שלא?!?!?........ויכול להיות גם שמבחינת יחס מחיר לאיכות שמע אני מקבל כאן מוצר טוב מאוד במחיר זול..?!?!?) לבין רסיבר AVR-1804 של DENON http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1535&CategoryID=277&Page=1 והדפוקים בסקאל לא רשמו כמה הרסיבר הזה עולה ....אבל מבדיקה שלי בזאפ הכי זול שראיתי אותו בארץ היה 2290 ש"ח ככה שאני מתאר לעמי שבדוטי פרי הוא אמור לעלות בסביבות ה450 דולר!!! ( פלוס מינוס).. מחר גיסי נוסע ללונדון ליומיים והוא רק מח…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by nehmia,

ראתי רמקולים 150W RMS מה זה אומר?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by BINI,

הייעוד של המחשב הוא 50% מוסיקה, 25% משחקים, 25% קולנוע ביתי. בהתחלה חשבתי ללכת על הלוג'יטק X-530 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5606) שצריכים לתת תמורה מצויינת למחיר. אבל יש בעיה שאני שומע הרבה מוסיקה, ובשביל לא להתבאס מסאונד פחות במוסיקה צריך לשים מערכת טובה... אז חשבתי על שתי אפשרויות אחרות: או על הלוג'יטק Z-5300 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5605) שנחשבת מערכת מצויינת וגם פופולארית, או על אלטק לנסינג GT5051 (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=10004) שראיתי רק אחד פה בפורום ממליץ עליה, כנראה בגלל שהיא פחות פופולארית או חדשה, לא יודע. מה אתם אומרים??

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  6. שלום יצאה גרסה חדשה של ה FIRMWARE לאייריבר H300 אם מישהו בבקשה יכול לתת לי את העידכון עם עברית.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pinkmasta,

שלום , כיום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו שלי ומשם לרמקולים שלה.. איכות סבירה.. לא יותר.. אבל החלטתי להיפטר מהמערכת ולקנות INSPIRE או משהו דומה יש לי לוח P4P800 ורציתי לשאול איזה מערכת כדי לקנות .?? והאם ארגיש בהבדל רציני ??

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  8. יש דרך לחבר מערכת (הקטנות האלה עם הרמקולים בתוכם, לא אלה עם רמקולים נפרדים) למחשב ולהשתמש ברמקולים שלה בשביל המחשב? מקווה שזה לא רעיון משוגע מדי...

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  9. לא שאמורה להיות סיבה אבל עם כן אז תציינו אותה

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  10. הX5 יצא כבר בגרסה של 30 ו60 ג'יגה בתאילנד או לא? בקשר לנגן:אבא שלי נוסע לאילנד והוא לא ממש מבין בנגנים אז אני צריך לתת לו 2 דגמים שמהם מה שהוא ימצא הוא יקנה (הוא אמר רק 2) התקציב שלי 350$ אני מתלבט בין H340 או X5 של לפחות 30 ג'יגה אם יצא וZEN TOUCH.... אני צריך לפחות 30 ג'יגה אפשר עוד הצעות... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  11. שלום,לא מזמן שאלתי אם שווה לקנות את הכרטיס CREATIVE SB LIVE 5.1 24BIT, כי לי יש כרטיס קול שמובנה על הלוח ALC650 שנאמר שלי הוא לא מצטיין באיכותו. הלכתי לחנות ושם אמרו שאין טעם להחליף אין שום הבדל כמעט,למעט אם זה יהיה כרטיס כמו AUDIGU2.מה לעשות? ראיתי ב KSP כרטיס מסדרת AUDIGY VALUVE ב 250 שקל? שווה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האם אני יכול לחבר שתי מערכות סטריאו למחשב? זאת אומרת שתי חיבורי line in, האם יש איזה כרטיס קול שתומך בזה או משהו בסגנון?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by D-M-X,

אני רוצה לשמוע קצת האם הם אמינים או לא כדאי להסתכן? כמה אנשים פה קיבלו את מה שהזמינו? ואם יש מישהו שהזמין שילם ולא קיבל אני גם מעוניין לשמוע...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, אני דניאל וקבלו ממני מדריך קצר ופשוט לקניית אוזניות: טוב דבר ראשון כמו בכל קניה אתם צריכים לבחור לאיזה מטרה הקניה: אפשרויות: DJ - אוזניות יקרות מאוד, איכותיות,בעלות אטימות גבוהה מוזיקה בדיסקמן - המחיר משתנה, אפשר להשקיע ואפשר לא מחשב: משחקים - לא צריך להשקיע, עד 250 שקל TOP!! מוזיקה - משתנה עריכה ויצירת מוזיקה חובבנית מ250 עד 650 שקל בערך עריכה ויצירת מוזיקה רצינית - 650+ אחרי שהחלטנו בוא נסתכל על הפרטים, למשל אני רוצה אוזניות לעריכת מוזיקה חובבנית ומשחקים, אז אני אלך אל אוזניות עד ה300 שקל ככה, אבל אפשר יותר (בשביל המוזיקה), על מה אני מסתכל? 1. קשת/טווח תדרים: תינוק בן 1 ומטה שומע בין 20-20000 הרץ, כל 10 שנים אדם מאבד מטווח שמיעתו 1000 הרץ, בנוסף נדיר מא…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. שלום!!! אני מעוניין לקנות אוזניות במחיר של 270-280 שקלים שיהיו טובות למשחקים ולמוסיקה....... האם תוכלו להמליץ לי על האוזניות המומלצות ביותר לתצקיב הנ"ל??

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  16. אני מקוה שזה הפורום הנכון יש לי מצלמת וידאו אנלוגית וכמובן סרטים שאני רוצה להפוך לדיגיטלים ולצרוב על DVD איזה חומרה אני צריך לקנות?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

אוקי אז להלן העדכונים! התקציב שלי התרחב ל 500-600 שקל אבל אני לאחרונה חשבתי שאולי אני בעצם לא צריך אוזניות כאילה.. הצרכים שלי זה: -שמיעת מוזיקה וסרטים במחשב האישי יש לי AUDIGY 2 -וכמו כן האוזניות אמורות לשמש אותי גם בצרכים הניידים (IRIVER IMP-250 ,בקרוב H10 ) חשוב לי שיהיו די איכותיות,נוחות,באסים טובים,צלילים חמים,כמה שפחות noise.. אני בדקתי את ה GRADO SR60 אבל לא כל כך אהבתי אותן מבחינת נוחות ומראה, אז אני חושב שאנ י אלך בכוון של SENNHEISER (אני פאנאט של טכניקה גרמנית ) אז כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות עם צליל באמת איכותי ועם זאת לא במחיר מופרז ושיהיה נוח גם ללכת איתם ברחוב! אני מקווה שנוכל למצוא לי את הזוג האופטימלי! תודה מראש. ועוד משהו.. אולי כדאי להזמין מחול? או שאחר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. השאלה השתנתה, בקיצור- כנראה שהרסתי את האוזניות שלי כשחבר שלי שמע עליהם חזק מדי. אני אביא אוזניות חדשות מהאחריות, אבל עד שהן יגיעו אני רוצה להבין בדיוק מה אני עושה איתם- משהו כמו burn in או break in, שמגבירים את הווליום כל 10 שעות או משהו כזה. מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה עושים?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by tisan4us,

דבר ראשון, חג שמח לכולם ! דבר שני : אני מעוניין להביא סאב אקטיבי (מוגבר) לחדר שלי. דרישות: 10 אינץ' מינימום- עד 18אינץ' , אם אפשרי, אז יותר, 100 rms מינימום, תיבת/בוקסה מעץ/ פלסטיק, כמובן חיבור RCA (שייהיה אפשר לחבר מ: הטלוויזיה, המחשב, ו "הפלטה- של המסיבות שאני עושה") , שיתאים לכל סוגי המוזיקה בלי יוצא מהכלל, שיוכל לרדת ל HZ נמוך, שלא יחרחר אחרי כמה חודשים\ שנים\ ימים\ שניות , משהו שממש ייהיה חזק ואפקטיבי, בעלל צליל רך ונעים לאוזן, שייהיה חזק ומן הסתם ירעיד את החדר וישבור חלונות (ככה אני אוהב ) , גם בווליום גבוהה שישמע איכותי ורך ללא עיוותים, וכמובן שחזק למשך שעות רבות של עבודה, התקציב הוא 1000 שקל+- חשבתי על הסאבים הבאים: http://www.zap.co.il/mode…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אתה מוזמנים להכנס ולקרוא את הביקורת על הנגן המופלא והקטן הזה בלינק הבא: http://www.tgp-il.net/Reviews/iriverh10.php האתר מומלץ מאוד גם כן. אם יש לכם: הערות, הארות וכל שאר השאלות על הביקורת והמכשיר אתם מוזמנים לשאול אותי פה או בפרטי.

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by oren88,

אין לי כח להתעסק יותר מדיי אני רוצה לקנות רמקולים, טובים, שתומכים לפחות באיזה טכנולוגיה טובה כמו THX או DOLBY ונותנים חווית משחק ומוזיקה ממש טובים, ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח. הרמקולים שאני מחפש הם רמקולים שנותנים חווית משחק ומוזיקה מלאה. 4.1 או 2.1 הרמקולים שלי פשוט נדפקו, הסאב וופר נדפק ואני צריך חדשים, והיה לי יומולדת שלא קניתי בא מתנה, אז אני רוצה לנצל את זה תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by wow,

ההבדל בניהם הוא 400 שקל בערך (זו לא בעיה מבחינתי) והגודל של ה-H320 הוא פי 4 אבל העיניין הוא שהאם יש ל-H10 פונק' שאין ב-H320 \0תמיכה בעברית וכו') או אולי כדאי ללכת על ה-iAUDIO 20G באותו המחיר כמו של ה-H320? מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by arkady,

שלום אנשים D: קיבלתי אור ירוק לקניית הIceMat הכוסיות והשוות אבל הבנתי שאני לא מכיר שום חנות במרכז שמוכרת אותם ): אז באתי לפה. אני חייב חנות במרכז שמוכרת אותם ב400 שקל (גג). וזה די דחוף לי. תודה רבה (:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בעצם במכשיר זה מציג את השיר נגיד דוגמא: מה קשור_תתנו לו צ'אנס_01_-_תתנו לו צ'אנס.mp3 אבל זה יציג את זה הפוך (אני אצטרך להפוך) או שזה מציג מה שרשום במאפיינים (על השיר) >> סיכום.. זה חשוב. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים