עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  2. קניתי מחשב טוב, פצצה, עלה כמעט 5,000 אבל התאכזבתי מאיכות השמיעה, דפוק וחלש ביותר התייעצתי עם מישהו והוא אמר לי שייתכן או שזה בעיה בדרייבר או משהו כזה או משהו פיזי ואז צריך להחליף רמקולים מובנים מה אתם אומרים? תודה רבה!

3. Started by INFERNO,

חברה בקרוב מאוד דוד שלי נוסע לארה"ב ויש לי תקציב של 300$ עכשיו ה Zen Xtra עולה 180 דולר ו Zen Touch עולה 250 דולר מה יותר עדיף לי ? (בהתחשב בזה שאני רוצה גם לקנות אוזניות טובות) אם למישהו יש הצעות אחרות זה יתקבל בברכה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  4. ואחד שיחזיק קצת לא יותר מידי...

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  5. אני זקוק לעזרה בבחירת נגן MP3 בתקציב של 500 ש"ח, אם יש אפשרות למשהו ממש יותר טוב - אפשר להגדיל את התקציב ל-700 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה נפח גדול מסוג פלאש, איכות ועוצמת סאונד טובה וחזקה, קלות שימוש (iPod נחשב כקל לשימוש). חשבתי ללכת על e250, אבל אני לא בטוח בקשר לגלגלת שלו - היא לא כמו ב-iPod, היא באמת זזה - בגלל זה יש סיכוי שהיא תתקלקל (בעכבר שלי לדוגמא, הגלגלת כבר לא נתספת טוב ובגלל זה אני לא אוהב חלקים נעים). על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ה-e250?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  6. אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים לשימוש יום-יומי רגיל (סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה). לפי מעבר על הזמן האחרון אני רואה שמאוד ממליצים כאן על רמקולים של MicroLab (בעיקר סדרת הSolo - למוזיקה, והX13 לשימוש מגוון). לפי הסקירה כאן אני מבין שהX13 הם רמקולים די טובים, אך עדיין אינם טובים דיים כדי לרשת את הATP3 של AltecLansing. בהקשר הזה, אני מבין שאת הATP3 החליף דגם אחר (Octane7), שלפי חיפוש בZAP נמכר ב418 שקל. (מחיר קרוב מאוד לX13). אגב, אני רואה שלMicrolab יש דגמים רבים בטווח המחירים הזה (כמו למשל הFC360 והSolo1C, או הSolo5C שקצת חורג מהטווח) מה אתם חושבים שיהיה הדגם שהכי יתאים לי? (אני לא כל כך מבין בתחום ופתוח להצעות, אלה פשוט דגמים שראיתי שהומלצו בעבר). דגם נוסף שנתקלתי…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by WarNet,

MKV זה קונטיינר לסרטי HD שבדרך כלל 4~20 GB . MT2S זה קונטיינר לסרטי HD שבדרך כלל 20~50 GB. ההבדל היחיד הוא באודיו שבגרסת MT2S יש הרבה סוגי DTS למה יש הבדל כזה גדול בגודל הקובץ? האם יש הבדל גם באיכות הוידאו?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by pisee,

ראיתי את המוצר הזה באתר מסויים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 משיטוט באינטרנט שמתי לב שהוא לא כל כך חדש, אבל למרות זאת קיים רק בחנות אחת בארץ ע"פ ZAP. המחיר שלו ממש זול מול כל שאר נגני הוידאו וזה די מפליא למה אין אותו בשאר החנויות ולמה הוא לא בעצם נחטף הכיצד? האם הוא מומלץ כנגן פשוט לשימוש גם לוידאו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נשארה לי התלבטות אחרונה בין רסיבר RX-5042 של J.V.C http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=473&ArticleID=2155 שעולה רק 150 דולר!!! ..שזה מחיר זול ביותר ( עכשיו אני מתאר לעצמי שאיכות השמע תהיה בהתאם למחיר ...או שלא?!?!?........ויכול להיות גם שמבחינת יחס מחיר לאיכות שמע אני מקבל כאן מוצר טוב מאוד במחיר זול..?!?!?) לבין רסיבר AVR-1804 של DENON http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1535&CategoryID=277&Page=1 והדפוקים בסקאל לא רשמו כמה הרסיבר הזה עולה ....אבל מבדיקה שלי בזאפ הכי זול שראיתי אותו בארץ היה 2290 ש"ח ככה שאני מתאר לעמי שבדוטי פרי הוא אמור לעלות בסביבות ה450 דולר!!! ( פלוס מינוס).. מחר גיסי נוסע ללונדון ליומיים והוא רק מח…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by אורן203,

יש לי מערכת סטריאו של שארפ שאני מכניס דיסק mp3 לתוך המערכת לא שומעים כלום וכתוב באנגלית אין דיסק לפעמים הדיסק עובד ושומעים עם אני מכבה ומדליק 6 פעמים גם במקורי זה עושה מה הבעיה תודה אורן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ההורים קונים פלאזמה/LCD לסלון... ויש לי כמה שאלות בנושא.. נגיד ואני רוצה ליראות סרטHD שהורדתי מהאינטרנט...לדוגמא: The.Fast.and.The.Furious.2001.DVD5.720p.HDDVD.x264 מה אני עושה..? אני צריך צורב blue ray מיוחד וגם נגן blue ray שמיתחבר לטלוויזיה? או שיש אפשרות פשוט ליצרוב את זה בצורב רגיל? כי אם לא אז מלבד קניית הטלוויזיה החדשה על טכנולגיית הHD צריך להוציא עוד 4וחצי אלף על נגן blue ray ועוד 3אלף על צורב .... תודה.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by gryffin,

חשבתי שהגירסא המלאה מגיעה עם הפאנל הקדמי אבל אמרו לי שלא, אז למה יש הבדל של 300 ש"ח בין שתי הגירסאות? עוד משהו, מאיפה ניתן להוריד דרייברים ל Audigy2, SounbBlaster Live וכל הכרטיסים של Creative ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dkaro,

היי, כרטיס הקול הקדמי במחשב שלי נדפק, וכיוון שבכל מקרה התכוונתי לרכוש בעוד מספר חודשים מחשב חדש ואיתו אוזניות בחיבור USB איכותיות, החלטתי להקדים את רכישת האוזניות לימים אלו. חשוב לי לציין שאני רחוק מלהיות איזה אודיופיל מושבע, וברוב הסיקורים על אוזניות אני לא מבין בכלל חצי מהמילים והמשפטים לגבי התדרים וכל זה, כך שאני לא ממש מחפש את האוזניות האיכותיות והמדויקות ביותר שעולות טריליון דולר. כמו כן, השימוש של האוזניות יהיה בעיקר לסרטים וסדרות (אני כן מוריד את הסרטים/סדרות באיכות הגבוהה ביותר, כולל האודיו), כאשר למוסיקה השימוש פחות בהרבה כיוון שאני לרוב משתמש ברמקולים הרגילים (בסרטים וסדרות אני ברוב המכריע של המקרים משתמש באוזניות). כמו כן, האוזניות ישמשו אותי בעתיד הקרוב לאח…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם, שאלה קצת מטופשת אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה כיצד ניתן לראות סרטים שמאוחסנים על המחשב בחדר שינה בטלויזיה שבסלון באופן אלחוטי? האם סטרימר יכול לעשות את העבודה? אם כן, כיצד הוא ניגש להארדיסק שעל המחשב? תודה

17. Started by ביצה,

שלום לכולם! אני מחפש אוזניות שיהיו טובות לספורט- ריצות ואופניים לכן אני מאמין שקשת לא יהיו נוחות, אבל מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ה-In ear :-\ מה שאני מבקש ממכם זו עצה לאוזניות שלא יפלו מהאוזנים כל דקה (כמו כפתור בשקל תשעים) עוצמה חזקה, בס טוב, ומחיר של 150 שקל פלוס מינוס ואפשרות לקנייה מחו"ל. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by deluxe,

אני מחפש אוזניות קשת סגורות לנגן מוסיקה MP3. חשוב שהאפרכסת תאטום את כל האוזן. התקציב 300 ש"ח פלוס מינוס. בחנות המליצו לי בהתלהבות על HD202 של סנהייזר בטענה שהן כמעט לא צריכות מגבר אוזניות כדי להוציא סאונד טוב. אם אפשר חוות דעת עליהן בבקשה... תודה רבה! ;D ;D ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קניתי כבל RCA וחיברתי בין הטלויזיה למערכת.עכשיו איך אני יכולה לשמוע את הטלויזיה מהמערכת?? :'(

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. קניתי את הנגן הנל והיום לאחר שנפל לי מהכיס על הרצפה הוא פשוט הפסיק לעבוד, בקיצור יש עוד נגן מומלץ באזור ה 300-400 שקל , 512 mb ושיהיה קטן ויתאים לריצות? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  22. חשבתי לקנות רסיבר סטריאו בתקציב של 2000 ש"ח ורמקולים קדמיים בתקציב של 3000 ש"ח עד ש...... שמעתי זוג רמקולים מוגברים של BEHRINGER B2031 באולפן שחבר שלי בנה בביתו והם נשמעו לי מדהים!!! והם עולים בסביבות ה 2000 שקל כל אחד! בכל מקרה את שני הזוגות אני מחבר למחשב. עכשיו אני מתלבט ... זה חוסך לי 1000 שקל מצד אחד מצד שני אני לא יודע אם זה כדאי ??? אני מחפש איכות שמע רצינית והמוניטורים עשו את העבודה מצויין אז אם למישהו יש נסיון עם מוניטורים לאולפן ויכול לתת לי המלצה טובה אני ישמח מאוד אגב מישהו מכיר מוניטורים של EVENT??? כי בחלילית מוכרים אותם ורציתי לדעת אם שווה לבדוק אותם בכלל. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב של עד 600 ש"ח.(חריגה ל-650). צריך אוזניות קומפקטיות ואיכותיות. מוכן שהקומפקטיות תבוא על האיכותיות, האוזניות צריכות לשרת אותי בטיולים וכ"ו כך שהם צריכות לבודד טוב כלומר שרעשים מבחוץ לא ישמעו. עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא האוזניות אבל אני יודע שיש אוזניות inear ויש כאלו שמתלבשות לך על כל האוזן. האם אני יקנה אוזניות בתוך האוזן זה יגרע מאוד מהאיכות? האם שווה להשקיע בכזה מצב? (בH-10 יש mx400 של סנהייזר). מקווה לקבל עצות טובות ועינייניות. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by ShameOnYou,

אני רוצה לקנות את הרמקולםי Creative T6200 אבל אני צריך מאריכים, אז הלכתי ל ksp שמה יש את הרמקולים די בזול, ורציתי לקנות את הסט, אך אמרו לי שהמאריכם האלו : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10363 לא מתאימים למערכת של הרמקולים, והכבלים ב T6200 הם כבלים יחודיים שהחברה יצרה. קיצר אני די בטוח שהם לא מבינים כלום, אך רציתי להיות בטוח שאני צודק, שהמאריכים האלו מתאימם והם לא יפגעו לי באיכות הסאונד! תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.