אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אוזניות מאוד טובות למשחקים מוזיקה סרטים בעיקר למוזיקה כסף זו לא בעיה+קונה בארהב אז הצעות מחיר משם בבקשה.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אודיו קונטרול 1 וכל זמן שאני שומע מוזיקה או מקליט ובאותו זמן זז עם העכבר,לוחץ על המקלדת או גורם לטיפה מאמץ של המחשב יש לי רעש סטטי שמשגע אותי. שלחתי את הכרטיס לבדיקה ואמרו שזה בסדר,החלפתי כבל הוצאתי מכשירי חשמל ועדיין זה לא נפתר לפני חודשיים בערך הכל היה תקין ופתאום זה קרה.... אם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות אני ממש אשמח כי אני כבר אובד עצות ומתוסכל... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטירו אז כנראה שמתי מלא זמן פול וויליום ונשרף לי אחד הרמקולים. אחד הרמקולים הוצאי עשן ואמז אין באסים שומעים רק מוזיקה והרבה יותר חלש מה הבעיה ?
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בTV שלי יש 2 כניסות HDMI ויש לי 3 מכשירים שאני מחבר... חשבתי לקנות את המפצל \ בורר הבא: http://cgi.ebay.com/HDMI-3x1-3-Port-Switch-Switcher-IR-Remote-Xbox-/280683117859?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D161634948715942437 האם יש סיכון ברכישת בורר כזה? האם יכולה להישרף לי כניסה? או יציאה של מכשיר? האם מישהו הזמין מוצר דומה ויכול לשתף....?! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן כולם, זוג הEP630 שלי, שאני משתמש בהן מזה 5 שנים, נהרסו לצערי הרב. הייתי מרוצה מהן מאוד (חוץ מהאוזנייה השמאלית שדיי נפלה לי מהאוזן משום מה, לא התאימה עם כל גדלי הכיסוי) והייתי רוצה משהו בסגנון. In-Ear עם איכות שמיעה באיכות טובה למחיר. אני מחפש משהו בעלות מחיר של 200-300 ש"ח כמו שעלו פעם הEP630. אולי בכלל שווה לקנות זוג חדש פשוט, או שיש כיום דגמים טובים יותר מהן (בכל זאת 5 שנים...)? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מדובר על ה42" ממילא רצינו להחליף.. הזדמנות טובה?
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן למקם את הסולו 6/7 שאקנה כך שיהיה 45-50 מעלות בין הכיוון אליו אני מסתכל ישר לבין הרמקול הימני/השמאלי. כאילו סך הכל ביניהם יהיה 90-100 מעלות. לפני ההמלצות ידוע לי שאני אמור למקם אותם במשולש שווה צלעות ככה שביני לכל רמקול יש 30 מעלות. במיקום שכתבתי יש הפסד כלשהו משמעותי בצליל ? או שלא כ"כ ישנה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך בגודל 37 אינצ לצורך צפייה באיכות גבוהה בטלויזיה וכמו מסך שאני יוכל לחבר בקלות למחשב ולשחק משחקים (יש לי מחשב גיימינג ב 20 אלף שקל) הדגש שלי הוא על איכות של התמונה מאוד גבוהה חדות של התמונה ....אני לא מבין בזה ככה שרציתי להתייעץ פה התקציב הוא עד 4 אלף שקל אמרו לי שזה תקציב מספיק בשביל לקנות טלויזיה ברמה גבוהה
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות מארה"ב לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים לא משהו מקצועי אבל אוהב בסים דרישות הם: -לא משנה אם פתוחות או סגורות אבל אוזניות קשת -איכות בניה גבוהה שיהיו להרבה זמן -ממש חשוב העיצוב שלא יהיו סתם גדולות ומגושומות כי אני רוצה להשתמש בהם בכל מקום שיהיו בסטייל ויפות -שלא ילחצו על הראש בשימוש ממושך אם יש לכם מה לאוסיף אז בכיף כי אני לא ממש מבין בנושא תודה לעוזרים .... אם אפשר להמליץ גם על אוזניות לריצה באזור ה100-200 שקל גם מארה"ב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למחשב , למוזיקה משחקים וסרטים . מאוד חשוב שיהיה למערכת באס טוב תעזרו לי לבחור רמקול מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848 ראיתי שיש מערכת 5.1 ב250 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=29515 אבל אני לא יודע עד כמה היא איכותית אם אין מערכות סראונד טובות בתקציב הזה אני יסתפק ב2.1 תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה בארה"ב ושיטת השידור שמופיעה בטלויזיה הזו היא TSC/ATSC/QAM. אני יודע שלא אוכל לצפות בתור טלוויזיה (YES), אבל המטרה העיקרית שלי היא לצפות בתכנים מהמחשב ע"י שימוש ב Popcorn A200 האם זה יהיה אפשרי? אני משתמש רק בפופקורן ע"י כבל HD וזהו - זה אמור לעבוד? ואגב, נניח שבעתיד אני כן ארצה לחבר לזה טלוויזיה - האם ישנו סוג של ממיר מ NTSC ל PAL? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך בגדלים הנ"ל שאוכל לחבר אותו גם למחשב/גם למשחקים(איזה עוד פרטים אתם צריכים?)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שהלכתי לישון הוא עבד כהלכה, כשהתעוררתי הוא פשוט נדפק! כשאני מדבר הצד השני אומר שהוא שומע את הקול רקע, את ההקלקות שלי בעכבר וגם את השירים שאני שם! האם זו בעיה בהגדרות או פיסית באוזניות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
אבקש מכם עזרה בקניית DVD PLAYER אני מתלבט בין 3 דיוידים שונים - LG DV482 PIONEER DV120K FUGICOM CDP001 יש 3 דברים מאוד חשובים לי - 1. ש ה DVD יזהה כתוביות בעברית בצורה ברורה לסרטים שאני אצרוב (אני מוכן גם להוריד עדכון קושחה לאחר הקניה אם צריך). 2. הדבר בחשוב ביותר בשבילי!! כשלוחצים על ZOOM אני לא רוצה שתשאר לאורך כל הסרט כתובית בצד שמראה כמה גודל הזום. אלא נעלמת אחריי מספר שניות. 3. שיעבוד בצורה חלקה עם תמונות וסרטים של 700 מגה רגילים דרך הUSB. אבקש תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות לשימוש מחשבי. אני גר בבניין עם קירות יחסית דקים, ולכן אינני משתמש כמעט ברמקולים של המחשב ע"מ שלא להפריע לשכנים. מוסיקה אני אמנם שומע ברמקולים בדר"כ, אך בכל הקשור למשחקים, ובעיקר - סרטים, אני משתמש באוזניות. עד עכשיו אני כבר שנים משתמש באוזניות שאני רוכש באיזור ה-100 ש"ח, כאשר הדגש שלי היה בעיקר כבל ארוך ע"מ שיגיע עד למיטה. החלטתי כרגע לרכוש אוזניות חדשות - והפעם אני מעוניין להשקיע באמת. מכיוון שמדובר בכלי הכמעט יחיד שאני משתמש בו לסרטים, חשובה לי מאוד האיכות. כמו כן, בסרטים החדשים של השנים האחרונות בפורמטים של ה-DTS, AC3 וכו', בדר"כ הווליום נמוך יחסית - מה שאני מניח מגיע בגלל האיכות הגבוהה יותר. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות יספקו וו…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זוכר בזדמנו שדיברו כאן על זה שכשאתה קונה רמקולים חדשים צריך לשים אותם שינגנו בעוצמה חלשה במשך כמה שעות. אני לא בדיוק זוכר. הרמקולים שקניתי הם הALTEC LANSING ה2.1 הארוכים, היפים והידועים.. ב320 ש"ח. אני מניח שידוע על איזה דגם מדובר. מישהו יודע לתת לי תשובה? על איזו עוצמה וכמה זמן בדיוק לשים?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
את הכרטיסים אני אחבר לסולו 6/7 אני לא רואה סיבה שאני אי פעם אשתמש ב5.1, אין לי ממש איך למקם, ואני בכלל לא רואה סרטים במחשב, ומשחק רק טיפה חשוב לי מאוד איכות מוזיקה גבוהה את הD2X אני יכול לקנות ב660 ואת הSTX ב850. זה הפרש מחיר מכובד לרעת הSTX אבל הרבה מעבר לזה אני קצת מתבאס לאבד את האפשרות ל5.1 לעד (אני לא אקנה עוד כרטיס, ובטח שלא אשתמש במובנה כשיש לי כזה כרטיס רק בשביל ה5.1) חשוב לי מאוד איכות וראיתי בפורומים בחו"ל שאנשים אומרים שבאמת יש הבדל משמעותי באיכות מוזיקה ביניהם מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של אוזניות. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סגורות. ראיתי היצע גדול בחול. בארץ בקושי. אני לא מכיר ממש חנויות שמתמחות ב AUDIO ושיש להן מבחר גדול של אוזניות( אם יש חנות שגם מאפשרת להתרשם אז עד רבה) אשמח לקבל המלצות על חנויות כאלו. וגם אשמח להמלצה על סט אוזניות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רצוי שהמיקרופון יהיה כמה שיותר איכותי ולא יהרס אחרי יומים. התקציב בערך עד 200 שקל. משהו להשיג משהו טוב בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. מחפש לקנות רמקולים לחברה שלי, תקציב: עד 300 ש''ח. לפני מספר שנים כולם המליצו על מערכת 2.1 של Altec Lansing, והמערכת כבר לא למכירה... אני מניח שהזמנים השתנו מבקש המלצה לרמקולים שנותנים את התמורה הכי טובה בתקציב זה. העפתי מבט ב-KSP, יש להן מספר אפשרויות: 1. Z323 2.1 של לוגיטק. 2. VS2621, 2.1 של אלטק לנסינג. 3. Inspire T3130, 2.1 של קריאטיב. מה מהם מומלץ? לבדוק אופציות אחרות? תודה, סטס.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש לא מעט בשוק, אבל הם לא עונים על הדרישות: - נדרשים רמקולים לא רק קלים לנשיאה, אלא קומפקטיים - לכן כל אלה שדומים לכדור\קובייה\ביצה לא מתאימים. יש צורך ברמקולים דקים ומוארכים. - לא מהסוג שמגיע בבלוק אחד ונתלה על חלקו העליון של המסך! הכוונה לרמקולים שולחניים נפרדים. - בלי סוללות או חיבור חשמל - אספקת מתח דרך הUSB. - רצוי כמובן שיספקו איכות ועצמת שמע סבירות. יצא לי לראות רמקולים מבית לוג'יטק שעונים על הדרישות הללו (ואפילו כוללים נרתיק שחור וחביב לנשיאה) אבל כבר לא מוכרים אותם בשום מקום! מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות של Audio-Technica ATH-M50 והייתי רוצה לדעת האם האוזניות האלו מתאימות למחשב בעל כרטיס קול ON Board פשוט או שמא צריך לקנות כרטיס קול יעודי? ואותה שאלה לגבי נגן נייד של MP3 תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-