אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ההספק הטוטאלי של הרמקולים של ה Z560 הוא 400W RMS ואילו ה ADA890 רק 120W RMS וגם עולים יותר!! משמע ה Z560 יותר טובים ויותר עדיפים. נקודה. צודק או לא ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חדר קטן 3.5X3.5 ויש לי שולחן פינתי שבפינה נמצא המסך של המחשב. איך אני צריך למקם את הרמקולים(5.1)? ============ X=מסך X|| || || || || ============
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי יש בחדר מערכת של שני רמקולים ומערכת ליזר דיסק+רסיבר (קצת ישנה- בעבר היא שימשה כרמקולים ל"קולנוע ביתי") כשהרסיבר מכוון על מקסימום באס וטרבל (וגם כפתור סופר באס) שומעים מעולה, למרות שאין לי ממש ניסיון עם מערכות מוסיקה, אבל זה נשמע טוב.. אבל לעומת זאת, כאשר לו משתמשים בפונקציית הסופר באס ומורידים את הבאס והטרבל למינימום, שומעים ממש חרא כמו רמקולים של רדיו מעפן... כמו שאמרתי, אני לא ממש מתמצא בנושא ואין לי הרבה נסיון, אבל הרמקולים שלו נראים לי סבירים+... אז השאלה שלי היא כזאת: האם כשהם לא מחוברים לרסיבר, האיכות שלהם תהיה כמו שמורידים את הבאס והטרבל למינימום? והאם "נוכחותו" של הרסיבר באמת משנה? off-topic: האם כשרוצים לחבר רמקולים+רסיבר למחשב, האיכו…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גילית שיש לי בבית רסיבר ישןן ישןן (מלפני 10 שנים בערך) שאין לו שימוש. ואני לא יודע מה ואם בכלל לעשות בו. אז חשבתי לחבר אותו לרמקולים העתידיים שיהיו לי (Z-540) אבל תהיתי אם בכלל יש להם אפשרות כזו להתחבר לרסיבר? ואם להם אין אז לAVS500 יש? והאם זה יתן לי משהו לחבר אותם אליו, האם בכלל זה ישפיע על איכות הסאוונד? או שיש לי עוד אפשרות- לקנות זוג רמקולים קדמיים למחשב (+סאב, [נגיד משהו כמו הATP3} ואז, לחבר את ה2.1 אל הרסיבר ובתור רמקולים אחוריים לקחת עוד שני רמקולים ישניםם (שנקנו ביחד עם הרסיבר) ולהרכיב מהכל 4.1? זה לא נשמע לי ממש טוב, כי זה יעשה די בלגן... מה אתם חושבים? מה כדאי לי לעשות? ??? והאם בכלל אפשר לקחת רמקולים למחשב, לחבר אותם לרסיבר, ואותו לחבר למחשב? …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת ולא הבנתי כלום [רמקולים למחשב] מה כל החיבורים האלה?!?! לאן הם מתחברים (לא נראה לי שיש כל כך הרבה כניסות במחשב..)?? מישהו מוכן לפרט קצת? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
creative עומדת לשחרר את דור ההמשך לסידרת כרטיסי ה-audigy שיקרא audigy 2 והנה המפרט שלו : DVD Audio, Dolby Digital EX 6.1 o THX de Lucasfilm and backwards standards compatible. Playback in 24 bits y 192 kHz. 106dB Signal to noise level (6 dB more than old generation). Recording in 24 bit/96 KHz. Frequency response from 10 Hz to 46 kHz. פרטים נוספים http://www.nvnews.net/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על כמה האיכות של הערטיס קול חשובה כשמחברים אותו לרסיבר או למגבר והאם היא בכלל חשובה, כי למעשה הכל נעשה ברסיבר ומה שהוא עושה זה רק לקשר ולהעביר מידע... ורציתי לדעת לאיזה כרטיסי on-board יש יציאה דיגיטלית ואיזה? (אופטית/ קסואלית או שניהם): Creative CT5880 AC97 ALC650 עריכה: והאם יהיה הבדל משמעותי בין כרטיס אונ-בורד לפורטיסימו3? off-topic אם כבר נוגעים בנושא, אז האם כרטיסי קול יודעים לפעח Dolby-Digital, Dolby Pro-Logic וכדומה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שאין לו NetMD-האם אני אוכל להקליט אליו שירים (MP3) מהכרטיס קול onbaord המעפן שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הכרטיסי קול של היום תומכים בדולבי דיגיטל, דולבי פרו-לוגיק, DTS, דולבי EX וכו'... ומה זאת אומרת תמיכה שלהם בזה? זה אומר שהם יכולים לקרוא סרט בדולבי דיגטל וכדומה? (כמובן שהסרט תומך)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 900 שקל. זה חייב להיות 5.1 ! אני מתלבט בין : 1. Genius 5.1 3600W - עולים 880 שקל 2.Hercules xps 510 - עולים 720 שקל 3.Videologic zxr 500 - עולים 890 שקל אני בינתיים מעדיף את ג'יניוס , כי הם היחידים מעץ (תקנו אותי אם אני טועה) וגם הספק של 15W! לכל רמקול . מה דעתכם ? איזה עוד רמקולים יש ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כחודשיים ביצעתי שידרוג לכרטיס הקול הישן שהיה ברשותי, הלא הוא Creative SoundBlaster 16Bit. רכשתי את ה FORTISISIMO III וגיליתי מיד עם הפעלתו שישנה ירידה בעוצמת הסאונד. שני הכרטיסים חוברו אל מיני מערכת הסאונד שיש לי, של חברת KENWOOD בהספק של 2000W. ניתן להבחין בירידת העומצה באמצעות כפתור הVOLUME של המערכת שקרוב יותר לסף העוצמה מאשר שהיה בכרטיס הקודם. כלומר, עם הכרטיס הקודם שלי הייתה לי אפשרות להגביר את העוצמה באופן רחב יותר מזה של הכרטיס הנוכחי. האם אתם יכולים לשער מדוע הדבר? תודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למחשב במחיר של 150 ש"ח האוזניות צריכות להיות גדולות (מהסוג שעוטף את כל האוזן)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
does anmy 1 has it? any 1 has ever heard it maybe? i wanna buy it for the new pc i dont have speakrs aspecialy for the pc,u know - creative 4.1 etc.. in have a reciver with 4 speakers and sub that's how i used to hear music/games/mp3 in the old pc. i read some articles about the GTXP but i wanna know for real. thanks ahead 8) Edit : 1 more thing my sub is preaty old do u kow any place i can get second hand ? maybe buy a new 1 that will do the job? thx again.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז אחרי שיעצתם לי בחוכמה רבה לקנות דווקא את ה FORTISSIMO III אני אכן מתכוון לקנות אותו מחר בזיגזג הקרובה אלי והיא הכי זולה, 257 שקלים...ללא משלוח וכלום... שאלתי היא לכרטיס יש יציאת אוזניות מיוחדת השאלה שלי היא האם היציאה היא לסטריאו או שמא SURROUND באוזניות??? תודה מראש, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להמליץ לי בזמנכם על טראקים טובים של טכנו... ובכלל על כל טראק שהוא. אני יודע שנפתחו כמה אשכולות כאלה אך רובם לא היו רציניים כ"כ. נקווה שזה יהיה מוצלח יותר ! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי תודה. למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?! בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות. למהההההההההההההה?????????????
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מהכותרת בטוח הבנתם מה אני רוצה לשאול ולמי שלא הבין - איזה כרטיס קול יותר טוב, ההרקולס פורטיסימו3 או האודיג'י של קריאטיו {לא ה-2}, הפורטיסימו3 עולה 250ש"ח בערך והאודיג'י עולה 410ש"ח כולל FireWire, המערכת שאני רוצה להשים היא Logitech Z640 5.1, היא לדעתי מערכת דיי מספיקה, ואני לא ממש צריך יותר, אז אני רוצה את דעתכם איזה כרטיס קול יותר טוב בלי קשר למחירים שלהם. ויש לי עוד 2 שאלות: =========== 1. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות בארץ רמקולים של חברת קליפש {בערך}? 2. מה העוצמה {W} של ה-Altec Lancing ATP5? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להזמין את ATP5 ב649 שח בשמיר אבל עד שביצעתי הזמנה הוא נגמר והזמנתי את Aztech ב599 שח עכשיו נישאר לי לקנות כ.קול 5.1 תואם אני לא יודע איזה כרטיס מתאים יותר טוב לסט הזה קריטיב לייב 5.1 או פרטיסמו3 אני יודע שסה"כ פרטיסימו3 יותר טוב אבל עכשיו עקב מחסור שלו במלאי המחיר שלו קפץ ל300 שח ובנוסף לזה בשמיר אין אותו בכלל ואם אני יזמין אותו מחנות אחרת אז אני יצטרך לשלם שוב על משלוח וזה יצא כבר 350 שח אז לכן אני מעדיף לקנות את הקריטיב לייב ליד הבית שלי ב190 שח אבל אני רוצה לדעת שהכרטיס מתאים ב100% ל Aztech ולגבי הקבלים שבאים עם הAztech הכל מסופק ואין שום בעיה לחבר אותו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי AZTECH AMS 5.1 ב 600 שקלס משמיר זה 5 רמקולים של 7WRMS כל אחד וסאב של 23WRMS בעקרון שומעים טוב מאוד (כ.קול של EPOX 8RDA+) אבל אני לא מרוצה מהעוצמה שלהם אני מגביר עד הסוף ושומעים חזק...אבל לא מספיק... וזה כזהם קרובים אלי אז אם אני יתלה אותם על הקירות כמו שרציתי זה יהיה חלש... לחבר שלי יש ATP3 שהם 6WRMS כל אחד (שני רמקולים) וסאב 18WRMS ושומעים הרבה יותר חזק... איך זה הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את שני המוצרים האלה חוץ מפנדה? בPCHARDWARE נגמר להם והם אומרים שזה גם לא יגיע בזמן הקרוב, בפנדה אני לא קונה אחרי המון תקלות ובעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-