אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את שני אלו והמידע עליהם דיי דומה אבל מה יותר טוב לדעתכם? creative inspire t6060 logitech x-530 וגם יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של גיגהביט ורציתי לדעת אם זה יעבוד בסדר מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס ואיכות שמיעה צלולה לאייפוד, לא משהו מופרז אבל שתיהיה איכות שמע טובה, תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים עד 500ש"ח גג (אני לא מבין בכלל בכלל בנושא) יש לי כרטיס קול 5.1 רציתי לנצל אותו אשמח אם תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,לא מזמן שאלתי אם שווה לקנות את הכרטיס CREATIVE SB LIVE 5.1 24BIT, כי לי יש כרטיס קול שמובנה על הלוח ALC650 שנאמר שלי הוא לא מצטיין באיכותו. הלכתי לחנות ושם אמרו שאין טעם להחליף אין שום הבדל כמעט,למעט אם זה יהיה כרטיס כמו AUDIGU2.מה לעשות? ראיתי ב KSP כרטיס מסדרת AUDIGY VALUVE ב 250 שקל? שווה? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה השתנתה, בקיצור- כנראה שהרסתי את האוזניות שלי כשחבר שלי שמע עליהם חזק מדי. אני אביא אוזניות חדשות מהאחריות, אבל עד שהן יגיעו אני רוצה להבין בדיוק מה אני עושה איתם- משהו כמו burn in או break in, שמגבירים את הווליום כל 10 שעות או משהו כזה. מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED. כמובן FHD. אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח. מישהו ממליץ על משהו מסויים? אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות. תודה לעונים, עידו.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש אתר שבו יש אינדקס נגנים עם specs מופרט וביקורות? יש חיה כזאת? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: משהו סטייל DPreview.com של המצלמות. http://www.dpreview.com/ תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מה ואני כבר כמה ימים בלי סאונד חשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא: כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741 רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"ל ויש לי עוד שאלה אם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר דגמים וטכנולוגיות למסך לשימוש ביתי כללי. קבלתי הצעה למסך 42 של פיליפס מדגם 3188h במחיר של 2400 שח. יש לי 3 שאלות 1 - האם יש דגם עדיף או שהדגם יספק 2 - האם פלזמה 43 אינצ 720p עדיפה? (מרחק מהמסך הוא כ-2.5 מטר) 3 - האם קיימים מסכי IPS בתקציב הזה או קצת יותר, והאן שווה להוסיף לכך? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה... אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים... אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850... איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כרגע אני חושב על פלאזמה של סמסטנג d490 מישהו מכיר והתנסה עם המסך במשחקים? או בכלל דעות על פלאזמות ומשחקים יתקבלו בברכה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בלהקה NightWish ואין לי מושג איך להגדיר את הג'אנר שלהם... כדי לכם לחפש את הטראקים הבאים שלהם: Ever Dream Phantom Of The Opera Bless The Child Slaying The Dreamer תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קניתי SOLO7 אבל הם משום מה לא עובדים עם הטלויזיה. ברמקולים יש שקע אדום+לבן שאליו חיברתי מתאם שהופך ל 3.5mm. כשאני מחבר את ה3.5mm לפלאפון למשל - זה עובד מצוין. כשאני מחבר ליציאת 3.5 של הטלויזיה (שמסומנת באוזניות) - זה לא עובד. כשאני מחבר אוזניות/רמקולים אחרים כדוגמת X230 של לוג'יטק לאותה יציאת אוזניות בטלויזיה - זה עובד. בקיצור, שני הרכיבים עובדים טוב מאוד לבד, אך לא ביחד. מאוד מוזר לי. אשמח לעזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
קניתי את באוזניות של לוגיטק האלחותיות. לאחר של שבוע שימוש ולאחר טעינה אני לא מצליח לחבר את באוזניות לשדר. מיהוא יכול לעזור לי???? שמעתי שיש פה עוד מישהוא עם אוזניות כאלה.....
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 900 שקל. זה חייב להיות 5.1 ! אני מתלבט בין : 1. Genius 5.1 3600W - עולים 880 שקל 2.Hercules xps 510 - עולים 720 שקל 3.Videologic zxr 500 - עולים 890 שקל אני בינתיים מעדיף את ג'יניוס , כי הם היחידים מעץ (תקנו אותי אם אני טועה) וגם הספק של 15W! לכל רמקול . מה דעתכם ? איזה עוד רמקולים יש ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את ה ZV:M ועכשיו אני מחפש לצרף לו אוזניות איכותיות. אני מחפש אוזניות איכותיות, in ear שאוטמות ושאפשר לקנות אותם בארץ. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש משהו תקציבי וטוב עד 3000 אלף בעיקרון אני בן 18 ואני עובד והמשכורת שלי יוצאת בסביבות ה2000 לחודש אז אני צריך חנות שתקבל אשראי של לפחות 10 תשלומים מצאתי ב2300 פה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=426 זה ivory ככה שזה חנות מוכרת ויש גם אחריות לשנתיים אבל פשוט אני לא שמעתי על החברה הזו aoc מישהו שמע? כדאי לקנותיש לכם המלצה למשהו אחר? בעיקרוןן אני רוצה שהטלוויזיה תתחבר לאקס בוקס 360 שאני עתיד לקנות למישהו יש המלצה אולי גם מאיפה לקנות את זה? הממ בעיקרון זהו תודה למי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת philips hts3520 שנראת ככה: http://img847.imageshack.us/img847/9748/20082011970.jpghttp://img847.imageshack.us/img847/9748/20082011970.jpg חיברת ל-RCA כבל RCA-PL וחיברתי למחשב המחשב מזהה את זה כיציאת שמע והוא אומר לי לבחור: http://img3.imageshack.us/img3/338/39242507.png שאני בוחר "רמקול קידמי יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינדוס שמשמיעה צליל בכל רמקול בנפרד רק השניים הקידמיים עובדים שאני בוחר "רמקול אחורי יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינדוס שמשמיעה צלילי בכל רמקול בנפרד רק השניים האחוריים עובדים שאני בוחר "רמקול מרכזי/סאב וופר יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינקודס שומעים ברמקול המרכזי ובאחד השמאליים (לא חיברתי את הסאב וופר בנתיים י…
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני שומע שיר, ופתאום הKBPS שלו מתחיל לקפוץ אחורה ואני שומע מן רעש כזה מוזר... מישהו יודע מה יכול לגרום, או יותר חשוב לפתור?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם הבעייה עם הדריבר, אבל EVERST אפילו לא מציג לי שום מידע בקשר לאודיו ככה שאין לי מושג איזה דריבר להוריד
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום יש לי כ.קול (OB IC-7) שתומך 5.1 ערוצים אבל בכל זאת הרסיבר מזהה את זה STEREO , וזה גם במשחקים שתומכים ב 5.1 וגם בסרטים מקוריים הרסיבר מחובר לכ.קול דרך החיבור האופטי. מקווה מאד שתוכלו לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד, ואני מעוניין לנייח אותו ולהתאים לו רמקולים 2.1 בתקציב של 200 ש"ח (מקסימום 20-30 ש"ח למעלה). הרמקולים הם למטרות האזנה למוזיקה בלבד ולא לעבודה מקצועית, חשוב שיהיה להם צליל טוב ופתוח גם בווליום בינוני. יש לי קרייטיב מסדרת SBS וזו דוגמא מצוינת לרמקולים שמתאימים לי, אותם קניתי מזמן, אז אני תוהה אם יצאו דברים יותר משתלמים וטובים. חג שמח! תמיר .ב.
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
IRIVER H320 או IAUDIO X5L אני הסתכלתי על ביקורות של המכשירים החיסרונות הם כאלה: ב H320 האיכות סאונד והמערכות שיפור סאונד פחות טובים מב X5L בX5L צריך מתאם לחיבורים (USB LINEIN LINEOUT DC ETC...) שיכול להיאבד ואם הוא נאבד צריך לסחוב לכל מקום את העריסה ויש לי שאלה חשובה מאוד לבעלי המכשירים: באיזה מהמכשירים יש ממשק יותר נוח ויותר קל ללמוד? זה גורם חשוב מאוד בהחלטה שלי (איזה מכשיר לקנות) תודה מראש, GhostCow
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-