אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב אז תראו, אני מעוניין בקניית מערכת רמקולים למחשב, שגם אני יוכל לשמוע באיכות טובה מוזיקה ולראות סרטים לפעמים, וגם שתהייה להם עוצמה מספקת..... עכשיו תיראו אני לא מבין בגרוש בכל הקטע הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, עשיתי רשימה קטנה של מערכות שאני מעוניין בעצות לגביהם, איזו הכי מתאימה לדרישות שלי? איזו מערכת נותנת תתמורה הכי גבוהה ביחס למחיר? ואיזה בכלל לפי יחס מחיר, דרישותיי והמפרט הטכני הכי תתאים בשבילי? אודה עם תענו לי על השאלות האלה 1. Luxeon LOGICFOX T5.1 2. Luxeon LX-V998 5.1 Wooden Speakers + Remote 3. Altec Lansing AVS500 4.1 4. Creative Inspire 5.1 5200 את כולם אפשר למצוא בכתובת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=38_41 וכשנכנסים לכל רמקו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי....אני כבר כמעט חודש עם ה SOUNDSTICKS III והתחלתי לחזור לספריית ה MP3 שלי בתדירות גבוהה יותר כי פשוט ה SOUND שלהם מדהים אותי כל פעם מחדש !!!! כל סוג מוזיקה כל סוג צליל !! אז הרצתי חיפושון קטן ב GOOGLE על הדגם הזה ובכלל למה הוא משתווה בטווח מחירים הזה או למעלה ממנו (כבר קניתי אני יודע אבל סתם שיהיה ...) והגעתי במקרה לכתבה המצחיקה הזו ! בעל חנות (אוודיופיל) החליט לבדוק את איכות ה SOUNDSTUCKS מול רמקולים + קדם מגברים ומגברים בשווי של חצי מליון שקל !!!!!! : נחמד לראות מה ש650 שקל בבאג מסוגלים להביא ! (היה מבצע מה לא תקנה ?... במיוחד שHK\רולס רויס באה לקראת העניים ב SALE ) ;D אני רואה פה הרבה שאלות "איזה רמקולים כדאי לי לקנות עד 400 ...עד 600 ...עד 2000 ...." …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות לרמקולים 2.1 בטווח המחירים של 400 ש"ח ( עד חריגה של 100 ש"ח ) הדרישות : רמקולים עוצמתיים , וסאב וופר חזק יחסית ( גודל החדר כ - 25 מ"ר ) ובכלל כאלו מומלצים אשמח לשמוע הצעות והיכן ניתן לרכוש תודה לכולם ויום נעים לירן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא 400 ש"ח אני מחפש סאב וופר ו5 רמקולים כמה שיותר וואט אז הרמקולים יותר טובים ? אני מתלבט בין שני אלה בתקציב שלי. אם יש לכם משהו אחר להציעה אשמח לשמוע מה אתם אומרים ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750583 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745474 ועוד התלבטות היא מקלדת ועכבר אלחוטי .לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150 ש"ח מה עדיף ? חיבור USB או אינפרא אדום ? העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות עכבר שבא יחד עם מטען ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברוך ה' התחדשנו במסך 42 LED חדש. יש לי כמה שאלות על דברים שנורא מציקים לי: 1) הוידאו במסך נראה ממש מהיר, כאילו הכל נמצא על הילוך מהיר (בחיבור למחשב זה נפתר) אחותי ואני שמנו לב בעוד אבי לא שם לב, הבנתי שזה קשור לחתדירות או משהו, האם יש דרך לשנות לסדר את זה או מה? זה ממש משגע לי תשכל. 2) שאני מעביר סרט HD לUSB ומחבר אותו למסך אני נתקל בבעיה שאומרים לי כי ההתקן ריק, הבעיה חוזרת עם USB פשוט 8 ג'יגה והארד דיסק חיצוני שלי, החיבור נעשה או ישירות למסך (יש חיבור מובנה) או לחיבור שנמצא על מכשיר DVD (לציין שהוא גם תומך בHD), בין מכשיר הDVD למסך מחבר כבל HDMI. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ופסח כשר ושמח!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם אני מברר בשביל קרובי משפחה שהתחדשו במערכת קולנוע ביתי, יש לי כמה שאלות: מדובר במערכת 5.1 בסלון, הדגש הוא על מוזיקה יותר מאשר סרטים. כרגע יש רסיבר ורמקולים. לגבי המקור למוזיקה יש התלבטות: כמעט כל המוזיקה נמצאת על דיסקים, ובנוסף יש דרישה לשמוע מיוטיוב ומאתרים של שידור חי באינטרנט (ערוצי טלוויזיה מחו״ל). הגענו למסקנה שהכי טוב זה מחשב בסלון, גם בגלל הערוצים מחייבים דפדפן אינטרנט וגם בגלל שהצפייה ביוטיוב במחשב נוחה פי 700 מאשר בtv חכמה וכו׳. אז כדי לדעת איזה מחשב אני צריך, כמה שאלות: 1. האם כונן cd/dvd רגיל של מחשב יכול להיות מקור איכותי לסאונד? הבנתי שיש נגני דיסקים ייעודיים שיכולים להיות נורא יקרים, וכונן כזה עולה פחות מ 100 ש׳, האם עלו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מזה תקופה ארוכה שאני מתלבט לגבי פתרון לבעיית האודיו שבחדרי, אני רוצה מערת סראונד שתהיה מחוברת למסך "LCD LG 42, אך החדר מאוד קטן ורמקולים גדולים מדי יהוו בעיה. חשבתי על 4 רמקולים של מחשב באיכות טובה אשר יחוברו לטלויזיה אך איני יודע אם הדבר יאפשר לי חווית צפייה בסרטים. כמו כן, לאן מתחברים ארבעת הרמקולים?? (אין ב-LCD ארבע יציאות לרמקולים). מצטער על הבורות בתחום, מכאן באה השאלה הזו.. תודה מראש, אלירן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להעביר את הסט הנ"ל מהחדר לסלון, הכבלים שמגיעים עם המערכת לא מספיק ארוכים בכדי שאוכל להשתמש בהם. האם אני צריך כבלים מיוחדים או בעלי gauge מסויים? הרמקול הרחוק ביותר יצטרך כבל באורך 13 מטרים בערך. כמו כן מצרף קישור למדריך למשתמש של הרמקולים למידע טכני. http://www.logitech.com/repository/1411/pdf/13099.1.0.pdf תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ועוד שאלה בהנחה שניתן, להזין אותו בכניסת RCA בודד או זוגי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הרסיבר הזה ושאני מנסה לשנות בהגדרות שלו את הרמקולים הקדמיים לקטנים הוא לא משנה לי אותם ואת האחוריים כן יכול מישהו יודע מה הבעיה? ועוד בעיה יש לי את ה dvd של lg שנקנה בדיוטי פרי הוא תומך בפורמט dtd וכשאני מכניס סרטים בפורמט זה הרסיבר לא מזהה לי אותו בפורמט dts מה יכול להיות הבעיה ,יש לי 5 רמקולים הקפיים קטנים של פירלס ללא סאב וופר :-\
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ורוצה כרטיס קול איכותי שיתמוך בכל הcodecs האלה של משחקים כמו EAX2, AC3 וכו.... וגם של מה שהמשחקים יתמכו בעתיד אז איזה כרטיס יהיה הכי טוב ? עריכה: עוד שאלה - האם כרטיס קול onboard 6 ערוצים שבא למשל ב Gigabyte תומך בכל הפורמטים האלה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה.....לא שמעתי הרבה ביקורות ותמונות בייתיות (לא מהאתר ששם הכל נראה מושלם) ולכן החלטתי להביא לכם כמה : תהנו ! ! ! *** תודה ל www.iaudio.it אם תרצו אני אוסיף עוד תמונות -------- יאללה תגובות !!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו בביקורת עליו באתר בקרוב........מתי זה בקרוב לע**ל??? עוד מעט יש לי בגרות בהסטוריה וצריך להכניס את החומר איפה שהוא (חוץ מבראש) ובלי שום קשר, אני רוצה לראות עיברית בנגן, יצאתי מתוך נקודת הנחה שיהיה לו עיברית ואני לא יודע איפה היא!! אז מה נסגר??
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי בדעה מוצקת וחזקה לקנות פטיפון ולהתחיל אוסף תקליטים משלי (קלאב טראנס אפליפטינג ופרוגרסיב אם זה מעניין אותכם). לאחר כמה ימים של חפירות והצקות לכמה אנשים החלטתי כי הפטיפון שאני רוצה לקנות הינו ה-Numark TT 200. כן כן, פטיפון לדי ג'יים, אך עדיין שימושי מאוד לבית. שקלתי את הנושא של קניית פטיפון ישן, אבל החלטתי כי אינו רוצה להסתכן עם המנוע Belt Drive הישן ואני מעדיף את ה-Direct Drive, במיוחד אחרי ששמעתי רק דברים טובים על הדגם הזה ועל שאר אחיו למשפחת Numark. הפטיפון עולה בין 800 ל-1300 ש"ח עד כמה שידוע לי, אני עדיין לא בטוח לגבי הקטע הזה.. אני אחזור אליכם עם תשובות בהקדם אפשרי. אוקי, לאחר שהחלטתי איזה פטיפון אני רוצה, אני אציב בפניכם את התק…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש למחשב, קונסולה, סרטים. בעיקר סרטים. לא חייב בכלל smart tv, ממיר מובנה. מרחק צפיה 2.7 - 3.5. אין לי מערכת רמקולים חיצונית התקציב לא גבוה של כ3.5-4. חשוב לי האחריות. ** מה עושים במקרה והטלוויזיה מגיע עם פקסל שרוף? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הרמקולים Logitech Z906. כרגע אני מחבר אותם למחשב באמצעות כבל AUX, האם כדאי לקנות כרטיס קול למחשב ולחבר אותם באמצעות כבל אופטי? האם יהיה הבדל גדול באיכות הסאונד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מחשיר שיתחבר לטלויזיה מעדיף חיבור COMPONENT (לא חובה) ושיקרא מDISK KON KEY שלי מעדיף בתקציב של עד 500 שקל תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בקניית כרטיס קול, ישנן 2 סיבות: 1. אני צריך כרטיס עם כניסת SPDIF(אופטית) 2. שיפור הסאונד במחשב לצורך סרטים+סדרות, פחות בדגש על משחקים כרגע העדיפות שלי היא הכרטיס הזה: http://us.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-z מחירו בארץ 590 ש"ח המלצות? דעות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
logitech z906 vs z5500 מה מהדגמים יותר טוב ולמה? מה ההבדלים? מה הבדלי המחיר פחות או יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לילה טוב, אני מתכנן לקנות אוזניות בתקציב של עד כ-700 ש"ח ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא ולסייע בבחירתן. האוזניות ישמשו אותי במשרד, לאורך זמן ממושך, ועל כן מלבד איכות הצליל חשובים לי מאוד הנוחות (גם לאחר שימוש רצוף) ובידוד הרעשים בשני הכיוונים. בשל מגבלות התקציב איני יכול לקנות גם מגבר יקר ולכן עדיף אוזניות הנשמעות טוב גם בלעדיו. בנוסף, מלבד מבאמצעות משלוח אין לי איך להזמין מחו"ל. מסקירה שערכתי הבנתי כי ה- Grados SR 60i עונות על רוב הדרישות שלי, חוץ מנושא הבידוד. האם הן מומלצות והאם אכן הן בעייתיות בתחום זה? הצעות נוספות יתקבלו בברכה ויעזרו מאוד המון תודה! גל
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אוזניות Skullcandy FMJ ואני חושד שהן מזויפות, איך אני יכול לוודא שיש לי את המוצר המקורי. דברים ששמתי לב שהם לא כמו במקורי זה שיש לי כפתור שליטה בווליום במקום מיקרופון, אין את הלוגו של Skullcandy על האחורה של האוזניה, והכבל לא שזור... זה המקורי: http://us.skullcandy.com/shop/fmj-chrome.html?SID=q3es4h26qlqgdcu0351t54idv0 מה שקיבלתי זה דבר כזה: יכול ליהיות דגם ישן יותר, אז אני צריך את עזרתכם כדי לוודא
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, מחפש מערכת 2.1 לסלון ב 500-600 ש"ח. ראיתי את MicroLab X16, מישהו התנסה בהם? עד כמה הם טובים? והאם הם מספיקים לסלון? המלצות אחרות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אוזניות יש לי אבל אני צריך מאריך כי אני יושב בד"כ די רחוק מהמקור כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה. האם יש מתאם שיקבל את הINPUT מהמקור שלי, וישדר אותו למתאם (קטן) שיהיה מחובר לאוזניות שלי ? אם כן, אני אשמח לדוגמא אם לא, איזה עוד פתרונות יש לאוזניות באלחוט ? (בלי לקנות אוזניות חדשות, אני רוצה להשתמש באוזניות שלי) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי CEBIT שבה הושקו כל מיני נגנים חדשים של IRIVER אבל אף אחד מהם לא היה סטנדרטי כלומר אחד עם טלויזיה ואחד ממש קטן בקיצור לא היה נגן HD או מיני HD אבל עכשיו זה רשמי. הם הוציאו נגן חדש הE10 של IRIVER: http://www.engadget.com/2006/04/13/iriver-announces-e10/
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה אני רוצה לציין להצלחתי להוסיף עיברית ל firmware בשביל ה iriver ihp-120 זה רישוני ביותר (לפני בערך רבע שעה) אבל זה עובד כמובן הפוך ורק כשלוחצים play מי שרוצה לנסות שיצור איתי קשר תמונות בקרוב בשעה זו אני רוצה להודות מאוד מאוד מאוד ל stripwax ול ohad שעזרו לי בלעדיהם זה לא היה קורה אז תודה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-