עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NR חיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZ עידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אם אומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עיניים אם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקס מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Danny6,

אני יודע שהכבלים מאוד קצרים, אבל יש משהו לעשות בנידון? חוץ מזה, איך האיכות? העיצוב? והעוצמה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שומע בעיקר מוזיקה הרבה מוזיקה אלקטרונית גם הסט יחובר למחשב מה עדיף משני אלה? קראתי מלא ביקורות מפה ולשם ולא הגעתי להחלטה תודה[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:54:33 לאף אחד אין דעה?יש לי עוד שאלה: כרגע יש לי YAMAHA TSS-1 שנמצאים אצלי כבר כמה שנים טובות אני לא מתלהב מהצליל שלהם כבר, צליל נורא עמום ואין גבוהים. אם מישהו יכול להגיד לי האם הX-13 יהיו שיפור משמעותי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי לפני שבוע ככה.. Klipsch Promedia GMX D-5.1 http://www.klipsch.com/index.asp?path=/products/productdetail.asp?frame=y&id=640&line=promedia כל אחד מהחמודים הוא 100 וואט כולל הסאב וופר והם מגיעים ל106 DB אבל לא משנה ... אקיצר יש כאן תמונות של החדר שלי ומצורף הרמקולים , יש למישהו רעיון איך אני מעביר תחוטים בצורה יפה ?? החוטים צריכים לעבור מכל רמקול לסאבוופר. נ.ב. שאני מחבר את היציאה האנלוגית (RCA) ל-Decoder (הצלחת הקטנה), אני שומע זמזום מעצבן ביותר. ממה הוא ? ואיך מבטלים ? שאני משנה את הINPUT בDECODER ל COAX או OPTICAL אין זמזום ... זה לא הכבל ... כי גם בלי כבל הוא מזמזם למה ?? איך פותרים ?? תודה רבה לעוזרים !!! חבל לאבד רמקולים של 300…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Yair Tz,

אהלן, יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק) זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק. בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר... היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים. למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מחפש את המסך הנ"ל. חובה שיהיה של אחת החברות הבאות : פנסוניק , טושיבה , סמסונג , LG מטרות: צפיה בעיקר בתוכן שאני מוריד מהאינטרנט , חלקו HD חלקו DIV-X באיכות DVD. מרחק צפיה - 2.5 מטר. רוב הצפיה תהיה בחושך. חשוב שיהיו לטלויזיה רמקולים באיכות טובה. כניסת USB יכולה להוסיף לי המון. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Sonya,

הסתדרתי, תודה

8. Started by puGs,

שלום לכולם. יש לי שאלה, קניתי לסבא שלי אוזניות של גראדו מודל SR125i (מוזיקה קלאסית). עם האוזניות הגיע חיבור "mini-PL 3.5nn/1/8" שהבנתי שנפוץ אצל חברת גראדו. הבעיה שלי מתחילה בכך שהאוזניות לא מזוהות על ידי המערכת של סבא שלי, המערכת היא מערכת פשוטה של sonicgear דגם Tatoo Duo 3. אשמח אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות על מנת שהאוזניות יעבדו עם המחשב (האוזניות מחוברות לשקע MIC 1 ולא מזוהות בשלב זה), תודה מראש :-)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כותרת אחת למעלה^^^^^^^.... Aviko

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by lover323,

שני הכרטיסים בעלי אותו מחיר +-30 שח איזה מהם יותר טוב (חיסרונות יתרונות של כל אחד)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bneli,

אחרי שקניתי אוזניות IN EAR ולא ממש מסתדר לי ולא הכי נוח לי אני שוקל לחזור לאוזניות כפתור כמו שהיו לי שיהיו לשמוע איתם בנגן של הN95 שלי איזה אוזניות מהרשימה נחשבת הכי טובה (לא מבחינת עם יש להם מיקרופון או לא..כי זה לא חשוב לי..הצליל יותר חשוב) AKG: AKG K315 In Ear With Volume Control Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13688 K318 Ear Bud Headset With Volume Control For iPod / iPhone http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13685 Sennheiser: Sennheiser MX270 Earbud Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12180 Sennheiser MX470 Earbud Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&a…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by n_aviv1,

אתמול הייתי באופיס דיפו וראיתי סט שנראה בול! כמו ה Z-5500 של לוג'יטק חיקוי מוצלח? Divoom x-Force 1H http://www.divoom.com/X1h.htm ורק לשם השוואה http://www.dooimagen.com/images/large/835357.jpg http://www.nanashops.co.il/wbl_vcs31_P_Images/bao/pic/JIXFORCE1H_3.jpg

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום חברים אני מתעניין ברכישת מחשב בזמן הקרוב ולשם קבלת רעיונות למפרט עברתי על המפרטים המוכנים פה. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני בערך 4) שנים היה מקובל מאוד לקנות מחשב עם כרטיס קול של קריאייטיב. ואכן אני משתמש עד היום בכרטיס Audigy של קריאייטיב ביחד עם מערכת 5.1 גם שלהם. הבנתי שמאז השתנו פני הדברים וכרטיסי הקול נעשו איכותיים יותר. מה עמדתכם בנושא? אם אני מחפש איכות בסאונד של המחשב (לא לשימוש מיקצועי או משהו דומה) יש מקום לקניית כרטיס טוב של קריאייטיב? - נא לא להעביר לפורום audio, השאלה היא לגבי המפרטים המוכנים -

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ngordon1,

שלום שלום, אני צריך המלצה לרמקולים, באזור התקציב של 700 שקלים. מדובר על חדר קטן יחסית 3X3, מחוברים למחשב. חשבתי על הX540 של לוג'יטק, אבל הם לא זמינים בחנויות היותר זולות (את היקרות לא בדקתי). הרמקולים ישמשו רוב הזמן למוזיקה, אבל גם הרבה לסרטים/משחקי מחשב. אז? שווה להתפשר על הX530? מערכת אחרת יותר טוב? אולי בכלל ללכת על 2.1? איפה הכי כדאי לקנות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אפשר לחרוג קצת מהתקציב. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה (עם הרבה באסים), סרטים ומשחקים. אני רוצה שאני יוכל להגביר לווליום גבוה ועדיין אני ישמע טוב ובלי כל מני הפרעות. בקיצור, שתהיה איכותית. ד"א אם מישהו לא הבין, אז המערכת מיועדת למחשב. תודה רבה לכל העוזרים. עריכה:--------------------- אם יש מערכת ספציפית שחורגת בהרבה מהתקציב (200 ש"ח), אז תביאו את השם שלה ואני אנסה להוציא אותה במכרז או משהו. שוב תודה!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שמעתי על משהו שצריך קידוד או משהו... מישהו יכול להסביר לי איך לשים סרטים ב- Iriver H320 ? ניסיתי מהמחשב להעביר לנגן, משום מה הוא לא מקבל... אם אני צריך המרה או משהו, אשמח אם תגידו לי איך לעשות זאת... וגם כתוביות לשים אם מישהו יודע ובבקשה , למי שאין משהו ענייני להגיד שלא יגיב . אביאל.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום. יש לי כרגע ארבע רמקולים של peerless וגם סאב של אותה חברה ועוד סנטר של חברה שונה. התקלקל לי המגבר ואני מתלבט אם להביא את הרמקולים למחשב של logitech z5500 ב 260 דולר מארה"ב או לקנות בארץ מגבר למערכת שיש לי, בערך באותו המחיר. המכשיר היחיד שמחובר למערכת הוא המחשב, כאשר השאיפה היא לחבר אותו בחיבור קואקסיאלי. המערכת מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על הטלויזיה אך גם למעט מוזיקה. החדר הוא למעשה מרתף בגודל של 4.5X6.2 אבל הצפייה בסרטים מתבצעת באיזור של 4.5X4 מטר, מצורפות תמונות כדי להבהיר את העניין ולהציג את המערכת הקיימת. הכרטיס קול שיש ברשותי מובנה על הלוח http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US 4 ר…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ShayGTi,

יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by klayton,

אחרי שנה+ מס' חודשים, האוזן הימנית לא עובדת. :-\ מחיפוש אני רואה שזו בעיה נפוצה וכבר אין לי אחריות... אני לא בטוח שאני רוצה שוב headset, אם אני יכול לקחת אוזניות טובות יותר ללא MIC. השימוש הוא כללי:משחקים, סרטים, מוזיקה. התקציב לא סגור, אבל חשבתי על 600+-. מחיפוש בזאפ, הSennheiser PC350 נראה הכי מתאים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by anatoli,

רק ב-19 ביצעתי את ההזמנה, עכשיו ה-MS1 כבר אצלי בבית. לא מתאים להם שירות מהיר כל כך! בכל מקרה, אריזה פיצה של גראדו כרגיל, הפאדים על האוזניות הם מה שיש בדר"כ על ה-SR60 (מרגיעים קצת את הסאונד) וחוץ מזה הכל רגיל (הזמנתי עם קונקטור 1/4). על הסאונד נכתב בעבר, אבל אני מניח שלצורך הארכיון אני ארשום קצת גם כן בעוד כמה ימים. כרגע אני לא ממש יכול להקשיב, על ההתחדשות מעיבה העובדה שאח שלי הפיל אתמול את הפאנל של המארז על אחד הרמקולים וזה פגע בדיוק עם הפינה של הפאנל. עכשיו יש לי 3 סימנים על הרמקול אומנם הם לא גדולים, אבל זה פשוט כואב בלב שאחרי שהשקעתי כל כך הרבה כסף, זמן, ועצבים בלסדר הכל ושמרתי עליהם כמו חדשים (בלי אבק אפילו) קורה להם דבר כזה. Anatoli.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by url,

שלום מישהו יודע משהו בנושא multi channel mp3 ויכול למשל להגיד איפה אפשר להוריד קבצים כאלו אם בכלל? השאלה נובעת מהסמל בפינה השמאלית התחתונה של power dvd 4 (לפחות אצלי) שאומרת שיש לתוכנה תמיכה בקבצים כאלה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, יש לי בעיה של רעשים, עיוותים (לא בעיה מכאנית) וחוסר רציפות בניגון של שירים סרטים מהמחשב. יש רעשים כאלה של מגע רועש לפעמים - אין מגע רופף, המחשב והכבל חדשים ונבדקו. הרעשים וההפסקות (הקצרות) קורים בד"כ יחד עם פעילות במחשב, כלומר אם מתנגן שיר/סרט ונפתחת תוכנה נוספת, או מתבצעת גלילה במסך דפדפן, או נטען דף חדש וכדומה אז שומעים את ההפרעה לזמן קצר. לא צריכה להיות בעית עוצמת עיבוד כי זה מחשב חזק למטלות כאלה וההתקנה של Win 7 64bit חדשה יחסית כמו כן עודכנו דריוורים אחרונים של צ'יפסט וכרטיס מסך מהאתר של AMD. בדקתי דרך VLC, WMP והתופעה דומה. יש למישהו רעיון? בנוסף, האם כדאי לי להוסיף כרטיס קול עצמאי (בבקשה דברו מנסיון) במקום ה-ALC889A על לוח האם? אני שומע די הרבה מהמחשב קבצים א…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן יש מבצע ב KSP , המבצע הוא 60% על המוצר השני שקונים, האזניות HD25-1 II עולות 1060 אצלהם, זה יוצא שאם קונים שני זוגות כל אחד משלם 742 על זוג אחד! שזה מחיר מעולה לאוזניות הללו, כמובן מי שמכיר אותן יודע זאת.. כבר ביררתי עם KSP על הדגם הנ"ל והם אישרו שהמבצע חל עליו. אם משהוא רציני לגבי זה ומוכן להכנס איתי שותף לעסקה אשמח. עריכה: עדיפות מאיזור המרכז. המשך יום נעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by indescrimonous,

שלום, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות LCD. אחרי בדיקה של טלוויזיות בחנויות, אני מצאתי כמה LCD שמעניינות אותי: פיליפס 5405 סוני XB400 טושיבה 600 היטאצ'י A3 שארפ LE700 עכשיו בדקתי בעצמי וראיתי איזה טלוויזיות אהבתי, וברוב הבדיקות הפיליפס נראתה די טוב, הטושיבה בפעם היחידה שראיתי אותה נראתה גם טוב,ו השארפ נראתה בסדר. רציתי לבדוק פה בפורום אם יש המלצות בקשר לטלוויזיות או התנגדויות לאחת מהן (אם בכלל כל הטלוויזיות לא מתאימות או שאחת מהן) אז ככה חשובים לי מאד השידורים הרגילים שיראו טוב, כי אני רגיל לאיך שהם נראים ב-CRT, ובכלל רוב הערוצים ב-SD. אני די בטוח שטלוויזיה שיכולה להציג את ה-SD בסדר תראה גם את ה-HD מצוין. הגודל בין 37 ל-42 אינצ', ועדיף עם כניסות קומפוננט (עם חמשת הכ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 וסמסונג 32 אינצ' LAB530 חיברתי מהמחשב את הHDMI לטלויזיה, יש תמונה אבל אין קול חיברתי עם כבל סאונד מהכרטיס מסך ללוח אם לפינים של הSPDIF (החיבור על הלוח אם), אבל קניתי בטעות כבל 3.5 זכר לזכר, ובטלויזיה יש לי חיבור אופטי מסתבר ובמחשב יש גם אופטי וגם רגיל (3.5 אם אני לא טועה) אני צריך להשיג מתאם מנקבה 3.5 לזכר TOSLINK קיים דבר כזה? ואם כן אז מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ואם לא אז איזה פתרון אחר יש? אשמח להצעות למתאמים וחנויות או אפשרויות אחרות, פשוט קניתי בKSP כבל והם לא היו מוכנים להחליף / להחזיר, טוב האמתי זה לא באמת בשבילי זה בשביל חבר שלי אבל אני יותר מבין בזה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים