עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אפשר להשתמש באוזניית BT לשיחות (האלה שמתלבשות על אוזן אחת בלבד) גם בשביל מוסיקה מהסלולרי?

2. Started by KroydKrenson,

שלום, אני מחפש אוזניית IN EAR או ON EAR בתקציב נמוך יחסית, עד 200 שקל בערך. נתקלתי ב CM Storm Pitch, שהיא עומדת בתקציב אבל אני לא רואה הרבה ביקורות עליה ברשת. בגדול אני מנסה להמנע מאוזניות של חברות גיימינג, אבל יש לי ניסיון מוצלח עם CM, ומהקצת שכן ראיתי באינטרנט הביקורות לא רעות. מישהו מכיר\שמע משהו עליהן? http://www.cmstorm.com/en/products/audio/Pitch/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SomeoneUknow,

האוזניות שלי מתות ואני צריך חלופה טובה ! התקציב שלי הוא 50$ , אפשר לחרוג בקטנה אבל לא בהגזמה. אם אפשר, שהאוזניות יתמכו גם במוצרי אפל (מקרופון העברת שירים וכו'). יש לי חבר בחו"ל והוא יקנה לי את האוזניות, אז אם אתם מכירים חנות או רשת חנויות טובות בארה"ב שיש להם את האוזניות שאני מחפש זה ממש יעזור !

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by Stastyle,

אהלן! עד לא ממזמן היו לי jbl reference 220 והן נגנבו... אני משתמש באייפוד טאץ', האם שווה לי לקנות את אותן האוזניות או שיש משהו טוב יותר בטווח מחירים של 300-400 שקל ? תודה!

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  5. היי, אני מחפש אוזניית דיבורית בלוטות' מומלצת לשיחות ולא למוזיקה, עד 100 ש"ח, יכול כמובן להזמין מאתרים בחו"ל. חשובה לי יציבות החיבור, איכות שיחה הן בשמיעה והן מבחינת המיקרופון עם סינון רעשי סביבה. עם בטריה טובה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tzolerguy,

אני לא בטוח זה לכאן יש לי אוזניה ומתאם BLUETOOTH למחשב התקנתי את המתאם ואת התוכנה הכל עובד זיווגתי אותו עם האוזניה אבל איך אני יכול לגום למצב שאני מדבר ושומע את עצמי ברמרולים להשתמש בה לבצע שיחות בסקייפ או ICQ מסנגר משהו תודה

7. בעיה חמורה אני נואש כבר קניתי לפני חודש אוזניית סנהייזר px100 והחוט באשמתי וטיפשותי נקרא ממש באמצע מה אפשר לעשות והעם זה ניתן לתיקוןןן [תודההההה אל העזרההההה

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Trilandian,

רציתי לצאת היום להליכה ושמתי לב שהאוזניות שלי (Hama BSH-240) מתו לי (כנראה הלכה הסוללה). בגלל שאין ל-Hama מעבדה בארץ (למיטב ידיעתי), אני מחפש אוזניות אחרות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם טוב אני מאוד אשמח. ע"מ לחדד, אני לא מעוניין באוזניות קטנות (Earphones). המוזיקה שאני מתכוון לשמוע איתן זה בעיקר טראנס ו/או רוק כבד. תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  9. חיברתי את הכרטיס למחשב ולרמקולים 5.1 של קריאטיב אבל לא יוצא קול מהרמקולים האחוריים והסנטר כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  11. שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by Chymes,

די! נמאס! כל גולש חדש בפורום שואל איזה נגן לקנות כאילו שבשוק יש 40 נגנים איכותיים. אלה הנגנים הטובים שיש היום בשוק: iriver H10 5GB H10 6GB H10 20GB (למיטב ידעתי לא זמין בארץ) H300 20/40GB (כבר לא מיוצר, אך עדיין ניתן להשגה ברשת באג) Apple ipod mini 4/6GB ipod nano 2/4GB ipod photo 30/60GB ipod video 30/60GB iAudio iAudio X5 20/30/60GB Creative Zen Micro 4/5GB Zen Photo 8GB Zen Neeon 5GB השורה התחתונה: לכולם יש איכות סאונד מעולה, שליטה נוחה, סוללה חזקה, תמיכה פחות או יותר באותם פורמטים. ההבדלים בינהם זניחים לחלוטין. תקנו את הנגן שהכי מתאם לכם מבחינת תקציב/עיצוב/נפח ותפסיקו לשבור ת'ראש ולהציף את הפורום באותן שאלות. אני מבטיח שכל בחירה שתעשו תהיה טובה. (כן, א…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by zivf2,

שלום :] עוד 13 יום יש לי יומולדת D: ולאחרונה שמתי את עיני על Iriver H320, יש לילד מהשכבה שלי אותו והיום הוא הביא אותו וראינו פורנו =] בקיצור נכנסתי לזאפ ע"מ להשוות מחירים וראיתי שהמקום הכי זול זה KSP :] שווה לקנות מהם? אחריות טובה? וקראתי בביקורות של הגולשים (בזאפ), ביקורת אחת שמישהו שם כתב את זה: "*חשוב לציין שזה משנה איזה גרסא אתם קונים ,כל אחת מגיעה עם באנדל שונה ועם פיצ'ר אחד שונה אירופאית - עם שלט ו USB 2GO אמריקאית - בלי שלט ו USB 2GO אבל עם אפשרות להעתקת שירים מוגנים לנגן "זה נכון? איזה גרסה מוכרת KSP ושאר החנויות שזאפ מציג? והאם יש כאן מישהו שיש לו את הנגן? זה אמור להעסיק אותי כי אני נוסע די הרבה בין חיפה לירושלים ובדרך אפשר לראות סאות'פארק או משהו (וכמובן לשמו…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by spitzi,

שלום, חשבתי לקנות הערב ביריד חבר טלביזיית סמסונג D6000 LED שא.ל.מ. מוכרים ב-4000 ש"ח כולל התקנה ומתקן לקיר. רציתי לשאול האם הדגם מוכר, מה הביקורות עליו וכו'. בגדול, זה מחיר טוב עבור טלביזיית לד בגודל כזה עם שלל פיצ'רים: תלת ממד, עידן+ מובנה, סטרימר מובנה, מעבד 200 הרץ ועוד. האם מאחורי המחיר הנמוך יחסית מסתתר חתול בשק ? כמו כן, א.ל.מ לא מוכרים טלביזיות LG, רציתי לשאול האם יש דגם LG מקביל במחיר דומה שעולה על הסמסונג באיכויותיו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אולימפוס הכריזה על סדרת הM:ROBE החדשה שלה. האחד, הM:ROBE 100, יכלול 5GB וינגן מוזיקה. יעלה 250$ יותר מקום מהמיני אייפוד, אבל מכוער בטרוף! השני, הM:ROBE 500, יכלול 20 GB ינגן מוזיקה, יצלם תמונות עד 1.22 מגה פיקסל, יציג את התמונות וישמור אותם בזכרון והכל ישלט דרך מסך נגיעה של 3.7 אינץ'! יעלה 500$. לדעתי דיל זווה, אבל יש נגנים שיודעים להציג וידאו באותו מחיר. http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_digital_musicplayer.asp

16. Started by Tlon,

אני רוצה לבנות מן אולפן הקלטות בייתי משהו לא ממש ברמה רמקולים טובים יש לי 4 ערוצים + סאב. אבל אין לי מיקרופון והכרטיס קול שלי לא משהו התקציב שלי הוא 500 שח חשוב לי מאוד שבהקלטה לא יהיו כל מיני רעשים תודה! אשמח אם תמליצו על כרטיס קול ומיקרופון?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by oorlevi,

אני מחפש אוזניות לנגן MP4 חיקוי מתילאנד שישפרו את איכות השמיעה עד 100 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. היו לי פה בחדר של רמקולים של ג'מו רצחניים 170 וואט כל אחד. אני חשבתי ללכת על ורפדייל (וולדוס,אטלנטיק או מודוס) אבל אז חשבתי שאולי כדי לחסוך מקום כדאי לי לקחת 5 קטנים (סטלייטים)+ סאב אז תמליצו לי את סטלייטים טובים ( ולא BOSE ) אני שונא את הקופסאות מלקי האלו !

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by EXTREAM,

המחשב והרסיבר רחוקים כ 10 מטר ואני רוצה AC3 מישהוא יודע איפה אפשר למצא כבל אופטי ארוך??? אין לי ברסיבר כניסת COAX

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by doker,

אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח יש אפשרות להגדיר גם שהחיבור האופטי וגם החיבור האנלוגי יעבדו יחד? מה שמושמע יהיה גם באופטי וגם באנלוגי. אני צריך את זה כי יש לי גם אוזניות שמחוברות למחשב לכרטיס קול ויש לי רמקולים מחוברים לאופטי. יש אפשרות להגדיר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  21. יש לי CREATIVE 380 SBS ואחותי הקטנה התעסקה בהם או משהו (היא טוענת שלא כמובן ) ועכשיו כנראה שאין זרם חשמלי. הכל מחובר כמו שצריך אבל הנורה לא נדלקת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by itsik1231995,

יש לי בבית שני ממירי YES MAX TOTAL והופתעתי לגלות שלאחד מהם יש אופציה של סטרימר איך זה ? אפשר לעשות שגם לשני יהיה ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Lioriiii,

שלום רב! ראיתי את הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך החברה הזו? יש לי מגבר של HARMAN KARDON AVR 1500 ורציתי לדעת איזה רמקולים אחוריים אתם ממליצים ואיך הרמקולים האלו?זוג רמקולים אחוריים PURE ACOUSTICS דגם S-702 B-

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by THE FOX,

יציאות המאוזנות בכרטיס הן בחיבור 1/4 וכל ערוץ בנפרד בחיבור נפרד. מאיפה אפשר להשיג מתאם שיוציא חיבור אחד 1/4 לאוזניות? משהו בסיגנון המתאם הבא:

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  25. יש לי אוזניות רגילות של אייפוד ואוזניות MX500 של סנהייזר ופשוט אין בהם באס שמספק אותי !, רק אם אני מצמיד אותן עם היד חזק לאוזן (שאני לא יכול לעשות כל הזמן...) אז אילו אוזניות לקנות ?? חשבתי על IN-EAR או משהו כזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.