עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by teapot,

שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Walter Samuel,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש אותי למשחקים ומוזיקה, אז ככה: *האם יש כרטיס קול שטוב למוזיקה וגם תומך בEAX4? *האם יש הבדל בין הM-Audio Revolution 7.1 ל 5.1? *האם כדאי בכלל לקנות כרטיס קול חדש? (יש לי כרטיס קול אונבורד ורמקולים AL FX-6021). *בפרטים של הRevolution's רשום שהם תומכים בEAX, באיזה EAX הם תומכים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  3. שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by n0stredamus,

היי קצת ארוך , אז ככה: קניתי טלוויזיה 32" תומכת Hdtv וכו וכו של LG ואני רוצה להגדיר את המחשב לכל הקטע של מולטימדיה וכו יש לי כרטיס 7800Gs oc agp מחשב 2.8 ו 2 גיגה זיכרון , חלונות אקס פי עם כל העידכונים וכו . עכשיו לשאלות : מה הדרייברים המומלצים לכרטיס (לNvidia יש דרייבר שמיועד להיי דפינישן ודרייבר שלא מיועד - ככה הם כותבים באתר) מה החבילת קודקים המומלצת ? (התקנתי Klite) וזה עושה קצת בעיות - התמונה באפליקציות ווידאו (divx - פרק של Heroes - לדוגמא) חשוכה מאוד. אני רוצה לשמוע דולבי דיגיטל מהמחשב כשאני רואה קובץ שמקודד ב 5.1 - המחשב מחובר למגבר דולבי דיגיטל של סוני בכבל אופטי - הכרטיס קול כרגע הוא כרטיס 7.1 מובנה שבא על הלוח - ג"יגבייט - לפי המפרט שלו הוא אמור לתמוך בזה אבל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. דוד שלי הביא זוג ריצפתיים מארה"ב... ואין לו מה לעשות איתם.. הוא רוצה למכור לי אותם.. החברה נחשבת לטובה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב אז ככה...החלטתי לפנק את עצמי ולקנות רמקולים חדשים למחשב :> כרגע מחוברים אצלי 2 רמקולים של סמסונג שלקחתי מאיזו מערכת סטריאו ישנה וסאב מעאפן שהיה של המערכת קולנוע הביתית הישנה... אז ככה...אני צריך לדעת על איזו מערכת אתם ממליצים עד 500 ש"ח... Creative inspire 5.1 2500? Logitech x530? JBL Creature? Altec Lansing ATP3? המטרות שלי הם בעיקר מוזיקה...אבל להרעיד את החדר במוזיקה! :> מישהו יכול להמליץ לי על הדגם הכי איכותי וחזק שאני יכול למצוא בטווח מחירים האלו? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by -Blaze-,

אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, ואני מתלבט קשות בין 3 כרטיסים. CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 - עולה 300 CREATIVE X-Fi XtremeMusic - עולה 700 CREATIVE X-Fi Platinum + 5.25 + Remote - עולה 1100 1100 זה המקסימום שאני מוכן להשקיע, אבל השאלה היא אם ההבדלים באיכות מאוד גדולים בין כל אחד מהשלושה... זה למוזיקה, ועם אוזניות GRADO SR80

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  9. סוף סוף קניתי את ה ZV:M ועכשיו אני מחפש לצרף לו אוזניות איכותיות. אני מחפש אוזניות איכותיות, in ear שאוטמות ושאפשר לקנות אותם בארץ. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

בהנחה כמובן שאם כן אז יש יציאות דיגיטליות לרסיבר.

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  11. ראיתי איזה תרד שהמליצו בו על הרמקולים האלה,אבל הוא היה די ישן... אז השאלה שלי,האם תמורת המחיר של ה Logitech Z-2300 יש רמקולים טובים יותר ? הצורך העיקרי הוא האזנה למוזיקה,קצת סרטים ומשחקים פה ושם ,וחשוב לי שהם יהיו שני רמקולים עם סאב . תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  13. יש לי מערכת קטנה של 4 רמקולים וסאב של קריאטיב וכרטיס קול AUDIGY 2 של אותה החברה. הבעייה היא בכך שבגלל שזה 4.1 אז אין לי סנטר ובסרטי AC3 הדיבור חלש והסאונד חזק. מה שיוצא שאני משחק רוב הזמן עם הסאונד. ניסיתי בקידוד ה AC# FILTER כדי להרים את הVOICES או לחזק את הסראונד (שמה שהבנתי מהניסיון שזה 2 הרמקולים האחוריים). בכל מיקרה מה שאני רוצה זה סטריאו לשניהם, בלי שום סראונד של 4 רמקולים. אני רוצה ימין ושמאל. אין שום דרך לסדר את זה בדרייברים ואי אפשר לסדר את זה ב BSPLAYER שבו אני משתמש. בבקשה תמצאו לי איזה תוכנה שתיתן לי שליטה בכל אחד מהרמקולים כדי שאוכל לעשות בסאונד מה שנוח לי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bluz,

לא מתכוון להשקיע יותר מדי, אז יש משהו בתחום ה500 עד 800 גג, מומלץ וטוב? ועוד משהו לא ממש קשור, יש רמקולים אלחוטיים או משהו כזה? שלא צריכים את הכבלים המסורבלים האלה? אני פשוט רוצה לשים רמקולים מאחורי, וזה סיבוב ענק, שיכער קצת את מראה החדר..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by razoli,

קניתי את באוזניות של לוגיטק האלחותיות. לאחר של שבוע שימוש ולאחר טעינה אני לא מצליח לחבר את באוזניות לשדר. מיהוא יכול לעזור לי???? שמעתי שיש פה עוד מישהוא עם אוזניות כאלה.....

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by Electric Boom,

שלום לכולם אני מעוניין באוזניות לשימוש ספורטיבי(קרי:ריצות של עד 52 דק'..), המבחר בארץ מצומצם למדי. בינתיים שתי אלה נראות אופציות לא רעות: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2459&scat=308&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=580&scat=308&tcat= הנתונים של הסוני רחוקים מלהיות מרשימים, לי הטווח תדרים שהן משחזרות אפשר להסיק שהבאס בהן גרוע(מוזמנים לחלוק עליי). העיצוב שלהן לעומת זאת, מושלם. ללוגי' אין בכלל נתונים, קשה לי לגבש דעה עליהן(למרות שרוב מה שמצאתי מהלל אותן).האם מישהו התנסה איתן? האוזניות האולט' מבחינתי הן: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDRW20G&Dept=audio&a…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by K_D,

היי למישהו יש את הכ.קול הזה?מה אתם אומרים עליו? אני בעיקרון רק בקטע של סרטים ומוסיקה,כמעט ולא משחק...ככה אני חושב שאני לא צירך את כל הדברים שCREATIVE מציע אלה משהו שיכול לשפר את המוסיקה שלי... עוד שאלה,יש לי מגבר ורקמקולים מדף אז איך כדי לחבר את כ.קול ככה שאני אקבל את התוצאה הכי טובה?כאילו יש את כל הSPDIF ןOPTICAL וCOAX...ואני לא ממש מבין בזה...ככה שאני אשמח לקבל תדריך קצר כרגע כל העסק מחובר לכ.קול מובנה דרך חיבור רגיל* המחיר של כ.קול הנ''ל 480 ש''ח בKSP,בנתיים לפי הביקורות שראיתי ממש ממליצים עליו במיוחד לאנשים שרוצים לשמוע מוסיקה ברמה גבוה תודה

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  18. יש לי את האוזניות in Ear HPM-82 של סוני אריקסון. אין לי מושג איך, אבל הכבל של אחת האוזניות נקרע והחיבורים התנתקו. מאז לא שומעים באוזניה הזאת, אלא רק בשנייה. יש איזהשהי דרך לסדר את זה? הלחמה או משהו כזה? העליתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... http://img264.imageshack.us/img264/7601/14881493149415041497149qt0.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... אוזניות בעיקר שביל מוזיקה ולא koss porta pro

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)? -רון

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם- אני מעוניין לקנות DVD פשוט בתקציב של 300-400 שקל שכמובן הדרישות העיקריות הינם שהוא יתמוך בDIVX ויקרא כתוביות בעיברית. כמובן שאין כאן הרבה מה להתלבט- השאלה העקרית שלי היא ממה צריך להזהר... (כל מיני בעיות קריאת תרגום הפוך וכאלה...) חשבתי ללכת על הDVD הנ"ל- מה אתם אומרים? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2749069 תודה מראש- שגיא.

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by -Blaze-,

הייתי בטוח שאני קונה אותו, עד שראיתי את העובי שלו. פאק! הדבר הזה הוא 2.5 סנטימטר עובי! זה ממש קריטי?

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  23. ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. hey all הגיע הזמן להחליף אוזניות. עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח איזה לקנות. קראתי על המדוזה וכרגע אלה האוזניות שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי היא האם יש עוד אוזניות סראונד למשחקים שכדי לשקול בטווח המחיר של בערך 500ש"ח? בביקורת צויין שהסאונד שהאוזניות מעבירות במוסיקה מאוד לא מספק, האם זה משהו שאני אשים לב אליו ממש או שזה יהיה לפחות ברמה של האוזניות ב100ש"ח שיש לי? העיקר הוא במשחקים אבל אני לא רוצה שסתם מוזיקה תשמע גרוע... תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by solet,

האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים