עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strike שימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה. גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by EAD,

מעניין אותי, לעולם לא השתמשתי ומעניינת אותי הדעה פה בפורום. נניח אוזניות כאלו, כמו שיש לרייזר לדוגמא שווה משהו? נותן הרגשה של סאונד היקפי? אני מדבר רק על משחקים, לא עבור מוסיקה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by intel suck,

היי אני צריך אוזניות ל-SANDISK SANSA E250 לא אוזניות כפתור אני לא ממש מבין ענק בזה אז לא צריך משהו מעולה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות אוזניות עד 100 ש"ח לנגן MP3 חשוב לי מאוד שהיו ניתנות לקיפול ושיהיה אפשר לרוץ איתם , חוץ מזה כמובן שהאיכות שלהם תהיה טובה. בהתחלה חשבתי על משהו כמו הפנסוניק האלו: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2051365&type=2&product=1&dept_name=%f1%e8%f8%e9%e0%e5+%e5%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 או כמו הKOSS האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מה יותר טוב ? למישהו יש הצעה יותר טובה ? תודה בכל מקרה

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  5. שלום רב ! דרושות אוזניות, עד 100$. אפשרות לרכוש מארצות הברית. שמיעת מוזיקה (בעיקר רוק) עריכת סאונד (בעיקר לסרטים לא צריך אבל להסחף) גיימינג ( ממש קצת! לא צריך משהו יעודי) והכי חשוב מכל!!!!! אוזניות חייבות להיות מקסימום נוחות ! חובה חובה חובה, מרופדות ולא כואבות באוזן, יש לי אוזניות של סוני, עם נויז קנסליישן, וזה פשוט חרא של אוזניות כלכך כואבות. לא הייתי רוצה משהו כזה, חשוב אוזניות מרופדות ונוחות. בגדול אני רוצה אוזניות ALL AROUND טובות, שארגיש שאני נהנה מהסאונד. חשוב לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, אז, אם צריך איזה אביזר נלווה כדי להנות אשמח להמלצה חשבתי ללכת על סנהייזר HD555 מה דעתכם על האוזניות האלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ChaosPower,

טוב אני מחפש אוזניות OVER EAR סגורות שיהוו שיפור לעומת הBRAINWAVZ HM5 שלי. אני שומע בעיקר מטאל, וקצת רוק\סינת' פופ ישן. יש כמה אוזניות פוטנציאליות שאני מתלבט ביניהן: JVC HA-SZ1000 החדשות, שבינתיים הביקורות היחידות שראיתי עליהן הן ביפנית... עם הפופולריות של הJVC HA-S500 בכל מקום שמבין באוזניות אני יכול רק להניח שהJVC HA-SZ1000 יהוו קפיצת מדרגה לעומתן. באיביי הן עולות 700-800 ש"ח. הAKG K550\K551 שאמורות להיות טובות אבל עם באס קצת לוקה בחסר ובעיות בהתאמה לראש שפוגע בצליל ובאטימות. 1000+ ש"ח באיביי. HFI 780 שאמורות להיות מעולות למטאל, תדרים בצורת V קלאסי שאת זה אני אוהב, אבל לוחצות מאוד על הראש, כך אומרים, ולי יש משקפיים אז זה יכול להיות בעייתי. הן גם דיי יקרות יחסית לתמורה…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by inglor,

בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן? לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות) שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by most,

אני צריך אוזניות בתקציב של 120 ש"ח. עדיפות ל-IN EAR. השימוש הוא 100% מוזיקה. בלי חריגה. צריך את האיכות הכי טובה שאפשר (שיתאים למוזיקת בלאק\דת' מטאל...הרבה תופים, גיטרות וכדו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Gilbk,

אהלן אנשים יקרים, אני באיזור השנה עם הSony MDR-1A שאני ממש נהנה מהן אבל אני מרגיש שאולי אפשר להתקדם למשהו שהוא טיפה יותר בנוסף לעובדה שהן מתחילות להתבלות מאוד. השימושים שלי הם מוזיקה (היפ הופ וגם טיפה אלקטרונית ומסגנונות אחרים) וגיימינג(לא משהו תחרותי ככה שאפשר לשים פחות דגש על שמיעת צעדים מהקצה השני של המפה ולא צריך מיקרופון), ומיועדות למחשב. שומע בעיקר מקבצי FLAC. בקנייה הקודמת היה לי חשוב שלא תהיה דליפת סאונד, אבל בתכל'ס כל השימוש שלי באוזניות הוא בחדר בבית כשאני חוזר מהצבא, אז אם הדליפה לא משמעותית ברמה שישמעו את המוזיקה שלי מחוץ לחדר/רעשים מבחוץ יפריעו לי, לא קריטי לי אוזניות פתוחות או לא. התקציב הוא בעקרון באיזור ה1200, אבל אם יש משהו ממש שווה שממש כדאי לה…

10. Started by INFERNO,

שלום אני מחפש אוזניות למחשב במחיר של 150 ש"ח האוזניות צריכות להיות גדולות (מהסוג שעוטף את כל האוזן)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ZeppeliN,

אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by Noririco,

אני מחפש כבר כמה זמן ויש כל מיני TOP SELLERES אבל אני לא ממש סומך על כל האוזניות בשקל האלה, יש מישהו שהזמין ומרוצה? בעיקרון זה לחברה שלי ,HEADPHONES עם בלוטות'... אשמח לעזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by ori-silver,

שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה. אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב. תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by return,

שלום. אני מחפש אוזניות במחיר של כ-200 - 250 ש"ח, השימושים העיקריים שלי בהם הם: - מוזיקה אלקטרונית, היפ הופ ומזרחית - משחקים אני מצפה מהם כמובן שלא יהרסו לי את האוזניים, שיהיו נוחות ואם אפשר אז גם יפות ;] המליצו לי על הSteelSeries 3H וגם על גרסאת הUSB שלו, שיש לה סראונד 7.1 וירטואלי, במה זה תורם והאם הם טובות ממש? תודה רבה רבה לעוזרים! ;]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות להקלטות ביתיות \ שמיעת מוזיקה... שמעתי על דגם שיש ברשת באג של חברת AKG. אני מאד לא מנוסה בעיניין האוזניות כך שהדעה שלכם תהיה ההחלטה שלי. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by IG,

הכי חשוב האיכות תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by club_501,

שלום עד היום הייתי קונה אוזניות זולות. אותם אוזניות שעולות עד 50 שקלים. (אוזניות עם מיקרופון) רוב הפעמים האוזניות לא היו נוחות לשימוש ממושך שזה לרוב לחץ על האוזניים וכן כאבים וחום. נמאס לי מאותם ימים שקניתי אוזניות זולות אבקש את המלצתכם על אוזניות עד 200 שקלים (האם יש כאלה במחיר כזה?) השימוש העיקרי הוא סדרות/סרטים ומוזיקה. חשוב שאוכל להשתמש בהן לשימוש ממושך וכן שלא יהיה לחץ על האוזן וכמובן שהאוזן לא תחמם תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zabal12,

שלום ! אני מחפש אוזניות למוזיקה (בעיקר רוק\פולק) . אוזניות כפתור . תודה ,

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by goodspeed,

שלום, יש מצבע נחמד בבאג של 1+1 http://blackfriday.co.il/ אז חשבתי שאני ואחותי נתחדש לנו באוזניות: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 מה אתם ממליצים מכאן על אוזיות בתוך האוזן? (akg 324p או אם יש משהו יותר טוב בטווח מחיר) וגם על אוזניות קשת? (k414 או אחר יותר טוב אם יש בטווח מחיר). גם אשמח לשמוע חוות דעת הנוחות של האוזיות, איך הן יושבות על האוזניים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. אני מחפש אוזניות עד 200 שח, לאחי הקטן (16), שיהיו עם איכות אודיו סבירה, וחשוב שיהיו לא אטומות (אני לא רוצה שהוא ידרס בגללי). הן מיועדות לטיולים, בית ספר וכל השטויות של בני נוער... שיראו נורמלי גם... יש לו e250... וגם שמח לכולם, ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. אהלן אני משתמש במשך כשנה כבר בJBL REFERENCE 220 ומאושר עד הגג לאחרונה הוא החל לעשות בעיות, אז אני אקנה חדשות. שאלתי היא האם לקנות את אותו המוצר או שמה יש דגמים חדשים שצריך לבדוק.מעוניין בחנות באזור השרון וחשוב שהבאסים יהיו מודגשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 22.07.2010 בשעה 18:44:58 מצטער על ההקפצה אבל אני צריך לסגור את זה עוד היום...

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. Started by haviv822,

האם יש אוזניות עד 200 שקל in ear שיתנו הבדל מורגש באיכות לעומת cx300?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, אני צריך המלצות על אוזניות עד 250 ש''ח. האוזניות מיועדות לשימושים הידועים שלהן; *מוסיקה *משחקים אשמח מאוד אם תוכלו לקשר אותי לביקורת כלשהי על כל אוזניות שאתם מביאים. תודה מראש.

25. Started by Shoshan01,

מתלבט בין כמה אוזניות עד 250 ש"ח אני מעוניין באוזניות גדולות, שמכסות את כל האוזן. הדגמים שנראו לי טובים הם ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× Thermaltake Tt eSports Shock Spin ׳©׳—׳•׳¨ ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Electra ׳©׳—׳•׳¨ באג מולטי סיסטם AKG לא בחרתי בגלל הביקורות לגבי הלחץ שהן מייצרות... אם העלה את הסכום האם יהיה הבדל? ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Carcharias XBOX/PC ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× CM Storm 5.1 Sirus S *אני קונה באילת ולכן אם ניתן לבחור מהחנויות שפרסמתי... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.