עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אחרי זמן מה הבנתי שמה שיש לי, לא מספיק. בדקתי מה התקציב מאפשר ומצאתי את אלה, שישמשו אותי בעיקר לסרטים ומשחקים: רמקולים: קריאטיב T5900 5.1 כרטיס קול: אודיג'י 2 value מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כדי לנסות ולבדוק מה לא היה בסדר במגבר שלי ניסיתי כל הזמן לבדוק אופציות חוץ מבעיות חשמל. כמו אצל רובכם גם לי יש לפחות 10 מכשירים ולפעמים מקמבנים בין מפצלים ומאריכים. אני החלטתי שדי נמאס לי. קניתי מפצל נורמלי שבו ריכזתי לשקע אחד את כל הדברים החשובים, כולל מחשב, מגבר אוזניות, DAC ורמקולים. וגולת הכותרת היא - הפלא ופלא, שינוי לא נורמלי. רעש רצפה שמתחיל ב95% ווליום ולא ב70%, שיפור בפירוט בסאונד וברזולוציה. אני מתחרט שעד עכשיו לא ניסיתי לשנות דברים. אבל החל מהזמן הקרוב אני הולך לשפר קצת יותר את מה שאפשר כולל הארקת שקעים חדשים ושימוש כמה שפחות במפצלים. נראה איך זה יעזור.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי מעונין לרכוש בקרוב קולנוע בייתי שהולכת להתחבר למחשב דרך HDMI בכרטיס קול של ASUS AVHD1.3 DELUXE . אני מוכן להוציא 7.5K על מגבר טוב ורמקולים - לא איכפת לי אם יהיו יד שניה או מתצוגה או שהם יהיו זמנים לרכישה רק מחו"ל רק שיהיו הכי איכותיים שאפשר במסגרת התקציב(אומנם אני לא אודיופיל אבל אני בהחלט יודע להעריך איכות). החדר שהם יותקנו יהיה קטן למדיי בערך 3 על 3 . אני מעוניין שהמערכת תהיה כמה שיותר איכותית מבחינת רמות פירוט ווליום פחות חשוב לי כי זה בכל זאת חדר קטן וחשוב שתהיה תמיכה בפורמטים החדשים DD HD ,DTS HD ,DTS HD MASTER, DDP חשבתי על http://reviews.cnet.com/home-theater-systems/onkyo-ht-s9100thx/4505-6740_7-33332676.html?tag=mncol;lst או על הרסיבר הזה + רמקולי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Avidtor,

שלום,מבקש עזרה בהמלצה על אוזניות קשת לניטור סאונד במהלך עריכת וידאו,הדגשים הם אוזניות שאינן "מייפות" את הסאונד,התקציב הוא עד 500 שח,עם חיבור PL קטן/גדול,עם איטום טוב לאוזן,כיום משתמש ב אוזניות sennheiser hd202 שאינן תקינות כבר,מעוניין לדעת אם יש חלופות אחרות יותר טובות מהדגם הזה במסגרת התקציב שהצגתי,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות סראונד למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים. לסרטים ולמוזיקה שוטפת יש לי רמקולים שולחניים 2.1 פשוטים (ראה מפרט). התקציב כמו שצויין הוא עד 300 ש"ח אך אני גמיש, כלומר אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר אז אני מוכן לשקול. כרטיס הקול שלי הוא הצ'יפ שבא עם הלוח אם שלי, ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש אז אנא תתחשבו בזה. דבר נוסף, אני לא משחק משחקי רשת אז מיקרופון מובנה באוזניות הוא לא הכרחי (זה יהיה מאוד נחמד אם יהיה את זה אבל זה לא חובה). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. החלפתי לפני כמה ימים מחשב וקניתי לוח של אינטל DP67BG אך לצערי הרב לא שמתי לב לעובדה שאין לו יציאת COAX מאחור אלא רק OPTICAL OUT. עד כה המחשב היה מחובר לטלוויזיה בכבל COAX 10 והסאונד היה מעולה. עכשיו בפני כמה אפשרויות או לקנות מתאם מאופטי ל קואקס (עלות: כ120ש"ח) ולהמשיך להשתמש באותו כבל שכבר יש לי או לקנות כבל אופטי באורך 10 מטרים שיעלה גם בערך 120 ש"ח. השאלה היא אם זה בעייתי להשתמש בכבל אופטי כה ארוך ולא תהיה ירידת איכות ושגיאות בדרך? יש לכם הצאות אחרות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shakedd,

יש לי מגבר pioneer vsx-822k אני לא יודע מה הסיבה אבל אני לא שומע מרמקול קדמי ימין פתאום דבר ראשון שעשיתי החלפתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים ועכשיו לא שומעים משמאל חשבתי נשרף לי החיבור של רמקול ימין או משהוא בדקתי את זה עם רדיו ושניהם עובדים כשאני מחזיר למחשב רק רמקול אחד עובד, עשיתי ריסט למגבר ועדין יש את הבעיה מישהוא יודע איך לסדר את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by First Squad,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314170,00.html :bash:

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by verynoti,

אני מחפש DVD שיציג לי FULL HD ומה שמצאתי הכי קרוב הוא זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692462# השאלה שלי היא האם הוא יקרא דיסקים של שכבה כפולה 8.5 ג'יגה אם יש DVD אחר שיכול להציג FULL HD שאתם ממליצים עליו במחיר סביר אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by oOtalOo,

האם יש צורך בכרטיס קול לצורך הקלטת שירים/נגינה? (מעבר למובנה הקיים) מה צריך בכרטיס קול לצורך זה? האם אתם מכירים כרטיס מתאים לדוגמא? תודה!

11. Started by Gnome,

ערב טוב, בזמן האחרון אני מתעניין באייפוד (20 GB), יש לי מיני דיסק וממש אהבתי אותו רק שעכשיו זה מעצבן כל הקטע של לשבת שעתיים ולהקליט. אז איך שאני יודע זה שיש פה לעוד כמה אנשים אותו, אז רציתי לשאול עליו כמה שאלות. 1. קודם כל בכלליות, האם אתם מרוצים ממנו? 2. איך איכות הסאונד שלו? 3. האם אני יכול לשמוע בו כל שיר MP3 שיש או שהוא יעשה בעיות עם חלק? 4.למי שיש אותו הרבה זמן, האם נתקלתם בבעיות עם הסוללה שלו שמתה או משהו כזה או גססה? 5.ואם זה קורה, אז כיצד ניתן להחליף אותה? ועוד שאלה חשובה: האם הוא תומך בעברית? תודה רבה רבה לכל העונים. אשמח לקבל תשובות ועצות. גם המלצות לגבי נגנים נוספים אפשריים. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Access Denied,

מי מאלו עדיף?? הראשון, הנגן הזה שעולה 440 שח השני, Xuke MP-500 שעולה פה בסביבות 640 שח.. או השלישי, Xuke MP-600 שעולה פה קצת יותר, 740 שח.. מבחינת מחיר ואיכות מי משלושת אלו הכי טוב??

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכם אני צריך עצה בקשר קניית טלויזיה אני מחפש טלויזיה 42 אינץ' לא משהו מתוכם מידי(רק שישמעו בה טוב ויראו טוב ותיהיה אמינה) אני גם לא מחפש משהו עם סמארט TV (השידור יוזרםממיר של יס וממחשב דרך DVI TO HDMI) לכן גם עדיף שתיהיה כניסת 3.5 TO PC (כי הכרטיס מסך שיש לי במחשב לא תומך בDVI עם סאונד) ויש בעיה נוספת שאני מחפש טלויזיה עם סטנד קטן (ולא עם הרגליים שיש היום בצידי הטלויזיה בסטנדים החדשים) כי השידה שברשותי קטנה אם יהיה דגם שבאמת יהיה שווה את זה אז אני אשדרג כרטיס מסך התקציב הוא עד 2500 אלו הדגמים שמצאתי שבהם עם סטנד קטן ועם 3.5 TO PC : שהמחיר שלו ניראה טוב השאלה איך התאיכות שלו? Philips 42PFA4609 LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=888063 יש את הדגם הז…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by galr52,

שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, רכשתי אוזניות Xiaomi Piston 2 מהאתר Geekbuying. הן נשמעות בסדר, לא משהו לכתוב הביתה. אני לא בטוח לגבי המקוריות שלהן. הקונוסים שמחברים בין הכבל לאוזניה עצמה מכילים את האותיות L או R בצד הפנימי באופן בולט ולא בכתום\חום כפי שמופיע בפורומים שונים. בנוסף, בצד החיצוני של הקונוסים מופיע הלוגו mi, גם באופן בולט. מצורפות תמונות. האם הן מקוריות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by The Dom,

אני יודע שאני אידיוט אבל לאן אני פונה? :-X

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by psycho,

אני מתכוון לקנות מערכת 4.1 או 5.1 הכי איכותית שאפשר בתקציב לא גדול במיוחד ואני מתלבט בין 3 המערכות הבאות: 1. CAMBRIDGE DTT2500 DIGITAL 5.1 2. Altec Lansing 641 3. Logitech Z560 2 האחרונות הן 4.1 הרמקולים מיועדים לכל המטרות (מוזיקה, משחקים ובמיוחד סרטים). כבר קראתי כמה ביקורות על 2 מערכות ה4.1 אבל יש הבדל של 26$ קנדי במחירים (90 ש"ח), AL עולה 225$ וLogitech 199$. איזו מהשלוש עדיפה? לא ראיתי הרבה ביקורות על הראשונה כך שאני לא כל כך מכיר אותה אבל היא הזולה פה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. תנסו לשכנע אותי בבקשה למה כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול כי אני לא ממש רואה את הטעם מה אני ישמע יותר טוב? במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס קול זבל ומשעתי מספיק טוב אז אם אני קונה חדש אז כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול רק בגלל איכות קצת יותר טובה??

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Elico A,

על הכרטיס מסך שלי יש חיבור RCA, ויש לי חיבור RCA גם בטלויזיה. רציתי לשאול אם הכבל שאני מחבר איתו את ה- DVD לטלויזיה (כבל RCA, צהוב, אדום, לבן) יכול לשמש אותי גם כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. מחכה לתשובה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר חיפוש מתמשך למערכת שמע ביתית (לדירה חדשה) ועלייה תלולה בכמות ההאזנה למוזיקה (שהביאה לתשוקה קלה לשיפור האיכות ;D ) ביחד עם צרכי שקט בערבים למשפחה, החלטתי להשתדרג ולרכוש לעצמי זוג אוזניות. קראתי, החכמתי והשכלתי מחיפוש בפורום, ובעיקר הבנתי שבעיקר צריך להאזין. פניתי לחלק מהחנויות המצוינות באתר (וחלקן אכן מצוינות גם בשירות ) והאזנתי לחלק מהאוזניות. שמעתי סנהייזר 280, 518, 515, 555, את סדרת shure מ 240 עד 840, את ה RP21, את הגרדו SR60\80 וזהו עד כה. נכון לכרגע, הדרישות הן כאלה: 1. יש אופציה להזמין אוזניות מארה"ב עם חבר שיביא אותם תוך שבועיים, וממה שראיתי ברוב הדגמים המחירים משמעותית גבוהים בארץ. 2. הסכום המוקצב הוא כ 150 דולר או עד כ 600 שקלים. 3. אין בי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by elad-r,

שלום, קניתי טלויזיה של LG מדגם 47LD450 וקיבלתי במקום זה 47LD450c (אני מנחש שה-c זה china) על הקופסא היה כתוב בסינית והכיתוב על השלט גם כן בסינית אבל הוסיפו תרגום לאנגלית התפריט בטלויזיה מופיע גם באנגלית אבל הוא שואל שם מה המיקום שלי והאפשרויות הן רק סין והונג קונג... בקיצור זאת טלויזיה שכנראה הייתה אמורה להיות משווקת בסין... אתם חושבים שיש הבדל? יכול להיות שהאיכות שלה פחות טובה בגלל זה וכדאי לפנות לחנות ולדרוש שיחליפו אותה או שזה לא משנה? אני פוחד מאיכות ירודה, הכיתוב בסינית לא ממש מפריע לי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by bah10,

היי, זוכרים שהיתה לי פעם בעיה עם הכרטיס קול AUDIGY? למי שלא זוכר קניתי כרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY GAMER. חיברתי אליו בדרך אנלוגית רמקולים 5.1 של ג'יניוס הבעיה היתה שלא שמעתי בכל הרמקולים, הסנטר למשל לא עבד... אמרו לי שכדי לשמוע בכל הרמקולים אני חייב לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטלית וגם צריך להשמיע משהו שתומך ב5.1 כמו סרט DVD לדוגמא וגם אמרו לי שצריך לחבר כבל נוסף מהDVD לכרטיס קול לכניסה הדיגיטלית SPDIF או משהו כזה לא היתה לי אפשרות לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית כיוון שהרמקולים עצמם אנלוגיים. כרגע אני עובד עם הלוח ASUS P4T 533 עם כרטיס קול מובנה C-MEDIA 5.1 וחיברתי אליו (בדרך אנלוגית) את אותם רמקולים ו.... הפתעה כולם עובדים כולל הסנטר. אני שומע שיר (זה אפילו לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by zivg,

שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by GUY550,

טעות בפורום סליחה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by IsraHell29,

הורדתי את העדכון עברית מהאתר hebpod עשיתי כל מה שצריך לפי ההוראות שלהם, ולא עובד לי.. יש לי אייפוד 29 ג'יגה צבעוני מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות? אם למישהו עבד העדכון אז בבקשה אם אפשר לעזור

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.