אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314170,00.html :bash:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזניות In Ear בסגנון ה- PowerBeats שישמשו אותי בעיקר לספורט - ריצה, מכון וכד' חשוב לי שיהיה סאונד איכותי. תקציב עד 500 ש"ח תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני מברר בשביל קרובי משפחה שהתחדשו במערכת קולנוע ביתי, יש לי כמה שאלות: מדובר במערכת 5.1 בסלון, הדגש הוא על מוזיקה יותר מאשר סרטים. כרגע יש רסיבר ורמקולים. לגבי המקור למוזיקה יש התלבטות: כמעט כל המוזיקה נמצאת על דיסקים, ובנוסף יש דרישה לשמוע מיוטיוב ומאתרים של שידור חי באינטרנט (ערוצי טלוויזיה מחו״ל). הגענו למסקנה שהכי טוב זה מחשב בסלון, גם בגלל הערוצים מחייבים דפדפן אינטרנט וגם בגלל שהצפייה ביוטיוב במחשב נוחה פי 700 מאשר בtv חכמה וכו׳. אז כדי לדעת איזה מחשב אני צריך, כמה שאלות: 1. האם כונן cd/dvd רגיל של מחשב יכול להיות מקור איכותי לסאונד? הבנתי שיש נגני דיסקים ייעודיים שיכולים להיות נורא יקרים, וכונן כזה עולה פחות מ 100 ש׳, האם עלו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי טלויזיה דגם 32AV500E ואני מחבר אליה HTPC עם צ'יפסט Nvidia 8200 בחיבור HDMI. מערכת הפעלה XP. יש תמונה ויש סאונד רק שהסאונד לא מסונכרן. למשל, בהשמעת MP3 הסאונד ישמע רק אחרי שעברו 2 שניות מהשיר. הדבר המוזר הוא שבהשמעת MP3 (ב-WMP), כשאני מחזיר את השיר להתחלה, השיר מושמע מההתחלה כמו שצריך. כאילו, כל עוד תוכנת ההשמעה פתוחה עם השיר, הסינכרון נשמר, אך הוא אובד כאשר מפעילים את ה-WMP מחדש. ניסיתי לשחק עם הגדרות הסאונד בטלויזיה, בין השאר גם עם ה- LIP SYNC, כיביתי הדלקתי... שום דבר לא עוזר :-\. צריכים לחזור אלי מהתמיכה של ניופאן, אך חשבתי אולי מישהו פה יכול לעזור לי יותר מהר .
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא זוכר היכן ראיתי שמישהו הצליח לכייל שלט הרמוני שיפעיל את המיקרולאב סולו 6\7. תהיתי אם הדבר אפשרי עם שלט של הוט... מישהו מבין בנושא? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את העדכון עברית מהאתר hebpod עשיתי כל מה שצריך לפי ההוראות שלהם, ולא עובד לי.. יש לי אייפוד 29 ג'יגה צבעוני מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות? אם למישהו עבד העדכון אז בבקשה אם אפשר לעזור
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... אני יודע שהנושא חרוש בפורום ושיש מגה פוסט אבל גם בחיפוש וגם במגה פוסט לא מצאתי את המידע הנדרש. מצטער. החלטתי לאחרונה למכור את הMD שלי MZ-Z707 ב650 שקלים... אני חושב שהמחיר מכובד... בכל אופן, אני רוצה לקנות עם הכסף הזה ועוד כסף שאני מקבל ממשכורת נגן MP3 מבוסס הרדיסק. בהתחלה חשבתי על הiRiver H320, אבל אז ראיתי שהוא בעובי 25 מ"מ! חתיכת משקולת. H120 אני לא רוצה להמר אם אני אמצא או לא כי אני לא בטוח מתי אני אקנה. אז חשבתי על לקנות את אחד מנגני הMicro-Drive. כמו שאמרתי אייפוד אנלא רוצה, אז יש לי שתי אפשרויות - Creative Zen Micro וiRiver H10. אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. רק חשוב לי שהנגן יהיה בגודל נורמלי... האורך והרוחב של הH320 לא מפריעים לי אבל העובי גדול מדי.…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי זה מגיע לארץ? האפשרות לצפות ולשמוע את המחשב במסך הטלויזיה ללא חוטים.. וללא שום מתאם שישב על המחשב. מתאים לכל בעלי הi3 i5 i7 של אינטל ..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שאני אידיוט אבל לאן אני פונה? :-X
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה של LG מדגם 47LD450 וקיבלתי במקום זה 47LD450c (אני מנחש שה-c זה china) על הקופסא היה כתוב בסינית והכיתוב על השלט גם כן בסינית אבל הוסיפו תרגום לאנגלית התפריט בטלויזיה מופיע גם באנגלית אבל הוא שואל שם מה המיקום שלי והאפשרויות הן רק סין והונג קונג... בקיצור זאת טלויזיה שכנראה הייתה אמורה להיות משווקת בסין... אתם חושבים שיש הבדל? יכול להיות שהאיכות שלה פחות טובה בגלל זה וכדאי לפנות לחנות ולדרוש שיחליפו אותה או שזה לא משנה? אני פוחד מאיכות ירודה, הכיתוב בסינית לא ממש מפריע לי... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ריסבר לייד המחשב שהוא דיי ישן rotel rx-830 מה אני יכול לעשות איתו? ועוד שאלה הוא יכול לשמש אותי ככרטיס קול במקום לקנות אחד חדש?(יאנו אם אני יחבר אליו אוזניות איכותיות יהיה שיפור?) ואם אני פותח כבר דיון אני ישאל עד שאלה למוסיקת מטאל מה יהיה יותר טוב Grado SR125i Audio-Technica ATH-M50
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד קורה שאני מפעיל מכשיר מסוים, זה במיוחד שמדליקים מתג חשמל בבית, אז יש מן קפיצה ברמקולים של המחשב, ז"א שומעים צליל כזה מעצבן לכמה שניות....?? יש אפשרות למנוע את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון חזרתי לשחק במשחקי רשת תחרותיים ומפריע לי רעשים סטטיים באוזניות האלחוטיות (RS 130, לא כזה גרוע הרעש אבל הם גם ישנות אז אמרתי יאללה נחליף בא לי איזה מתנה נחמדה) ובא לי אוזניות חוטיות קצת יוקרתיות. עכשיו ראיתי אחלה ביקורות על האוזניות של SteelSeries כגון: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_v2_White-16087.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 אבל בתאכלס, אין דבר כזה אוזניות גיימינג, זה נשמע כמו איזה תווית ששמו על האוזניות כדי למכור יותר. מה אתם אומרים, כדאי לקנות אוזניות מחברה נורמלית לאוזניות או שהאוזניות האלה יכולות באמת להיות טובות? עריכה: עוד שאלה, שווה לקנות אוזניות עם כרטיס קול מובנה כמו אלה: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_V2_USB_Black-…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה קיבלתי אייפוד נאנו והחלטתי שזהו ג'אמפ סטארט מצוין להכנס קצת יותר חזק לתחום הHI-FI. אני מחפש אוזניות כאמור לאייפוד, במחיר שבין 200-400, אני אצטרך לחסוך קצת בשביל ה400 אבל אם התמורה למחיר שווה את זה אני מוכן. המטרה היא אוזניות להתנייד איתן[סגורות], לשמוע מוזיקה בדרכים וגם בבית אבל אני מוכן "להתפשר" על פתוחות אם איכות הסאונד שווה את זה; אני מתלבט בין הKOSS PortaPro, Sennheiser PX100, PX200, AKG k81dj ואולי גם גראדו 60, למרות שנראה לי שאני אסבול מאי נוחות איתן. ידוע לי שרק הPX200 והAKG הן סגורות אבל עד כמה שהבנתי הן גם נשמעות פחות טוב[?] והמחיר לרוב יותר גבוה לכן אני מעדיף את הפתוחות. עוד אופציה שעלתה היא Etymotic HF5 מבאג ב400 ש"ח, אבל הבנתי שחסר להן באס וזה לא…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני מחפש אוזיות over ear מאוד חשוב לי שיהיה סינון רעשים הכי טוב שאפשר (גם אקטיבי) . השימוש בעיקר במקומות דיי רועשים ובקרוב גם בטיסה (13 שעות...). אני שומע בעיקר רוק (רד הוט, ניקלבאק) אני לא הצלחתי למצוא ממש משהו. אין לי בעיה לקנות מכל מקום. כל עוד זה ישאר בתקציב של 500-600₪ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה.....לא שמעתי הרבה ביקורות ותמונות בייתיות (לא מהאתר ששם הכל נראה מושלם) ולכן החלטתי להביא לכם כמה : תהנו ! ! ! *** תודה ל www.iaudio.it אם תרצו אני אוסיף עוד תמונות -------- יאללה תגובות !!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תנסו לשכנע אותי בבקשה למה כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול כי אני לא ממש רואה את הטעם מה אני ישמע יותר טוב? במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס קול זבל ומשעתי מספיק טוב אז אם אני קונה חדש אז כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול רק בגלל איכות קצת יותר טובה??
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את ה-Solo 6 של מיקרולאב שעולה כ-700 ש"ח ואת ה-solo 7 שעולה כ-900 ש"ח. רציתי לדעת איך הם, האם יש עליהם ביקורת רציניות, האם למישהו יש ניסיון איתם בהשוואה לרמקולים אחרים (ה-Z10 של לוג'יטק אולי?), איך הם מבחינת נתונים טכניים יבשים ואם בכלל מישהו ידוע את ההבדל בין 6 ל-7 והאם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בגללו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה ל ''LED 55,תקציב עד 10K שקל מאד חשוב גם שרות הלקחות של החברה בישראל. אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי בישראל, ואני צריך המלצה ל LED 55 אינצט טובה שגם במידה ויהיו תקלות האחריות היא אמינה ונוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות. ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע. יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל. הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת? המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל בעיקר לשמיעת מוסיקה, האם הם באמת איכותיות כמו שאומרים עליהן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם יש משהו שמכיר תוכנה שמאפשרת להוריד שירים מתקליטור ישירות לנגן MP3 ללא צורך בשמירה על הדיסק? ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני שוקל להזמין את ה-PortaPro (או PX-100, עוד לא נסגרתי ב-100% לגבי זה) מאמזון דרך מסטופ. לפי המחשבון שלהם זה אמור לעלות לי $57 כולל משלוח מע"מ והכל (כלומר קצת פחות מ-260 ש"ח). השאלה שלי היא, מישהו פה חווה איזה שהן חוויות עם מסטופ ששווה לי לדעת עליהן ? בעיות כלשהן ? אגב, אם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכר את ה-PortaPro או ה-PX100 במחיר "יחסית" שפוי (נגיד עד 280 ש"ח?), אני אשמח לשמוע על זה. (ושאדר סוכניות ירקבו!)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי.. המטרות שלו הם לשמוע מוזיקה, סרטים ומשחקים באיכות טובה ושינצלו את ה5.1. אממ אני מתכוון לקנות בקרוב רמקולים 5.1, אז חשוב שיתאים ושהכל יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 400 בערך.. עם עדיפות למוצר זול יותר אם הפרשי האיכיות לא משמעותיים... אני חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38307 אני לא בטוח שעדיף אותו ולא את האחרים שזולים ממנו.. תודה לעוזרים, יקיר.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי בפעם המיליון שלי בערך את הדרייברים לכרטיס קול שלי (creative SB live) לפי דעתי מהזיכרון שלי בפעמים האחרות לא היה בעיות, רק שהפעם יש בעייה מאוד רצינית יש לי וינדוס xp pro ואני לא מצליח לשמוע כלום.... ב"מנהל ההתקנים" יש על הדרייבר סימן שאלה אבל שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו"עדכן דריייבר" הוא מגלה אותו בתור Sb live כמו שצריך... רק שאז שהוא שניה מתחיל להתקין כתוב ארור והוא לא מצליח להתקין אותו, הורדתי את כל העידכונים לפי דעתי באתר של קריאיטיב אחד של 24/3 מגה אחד 6 אחד 3 כלום לא עבד מה אני יכול לעשות !? אין לי שום קול במחשב מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי אפשר גם לציין ששלחתי אימייל לתמיכה של קריאטיב לפני 4 ימים והם לא ענו לי, כתבתי שם בפורום והם לא ממש מגיבים, כתבתי …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-