אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מרחק צפיה - 3-4 מטר (סלון קטן) תקציב - עד 4,000 שימושים - יחובר באמצעות הממיר הפשוט של הוט (נרכש בעת מעבר לשידורים דיגיטליים בארץ) לעיתים גם חיבור מחשב נייד לצפיה בתכנים מהאינטרנט(שולי ביותר, כמעט ולא יקרה) מערכת קולנוע ביתי - אין בתודה, נתן
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... אני יודע שהנושא חרוש בפורום ושיש מגה פוסט אבל גם בחיפוש וגם במגה פוסט לא מצאתי את המידע הנדרש. מצטער. החלטתי לאחרונה למכור את הMD שלי MZ-Z707 ב650 שקלים... אני חושב שהמחיר מכובד... בכל אופן, אני רוצה לקנות עם הכסף הזה ועוד כסף שאני מקבל ממשכורת נגן MP3 מבוסס הרדיסק. בהתחלה חשבתי על הiRiver H320, אבל אז ראיתי שהוא בעובי 25 מ"מ! חתיכת משקולת. H120 אני לא רוצה להמר אם אני אמצא או לא כי אני לא בטוח מתי אני אקנה. אז חשבתי על לקנות את אחד מנגני הMicro-Drive. כמו שאמרתי אייפוד אנלא רוצה, אז יש לי שתי אפשרויות - Creative Zen Micro וiRiver H10. אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. רק חשוב לי שהנגן יהיה בגודל נורמלי... האורך והרוחב של הH320 לא מפריעים לי אבל העובי גדול מדי.…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים ואני לא ממש מבין בתחום חשבתי על לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=18283 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה הוא טוב? ואולי להמליץ לי אפילו על משהו אחר
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה.....לא שמעתי הרבה ביקורות ותמונות בייתיות (לא מהאתר ששם הכל נראה מושלם) ולכן החלטתי להביא לכם כמה : תהנו ! ! ! *** תודה ל www.iaudio.it אם תרצו אני אוסיף עוד תמונות -------- יאללה תגובות !!!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך 42" והייתי רוצה לדעת אם אני יכול עם המחשב שלי להריץ FULLHD שיחובר דרך מתאם DVI TO HD ויש לי כבר כבל HD. המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0GHZ@3.24GHZ ספק 520W ג'נרי כרטיס מסך 9500GT לוח אם ABIT IG80 אז אם אני יחבר ת'מחשב לטלויזיה אני יוכל לראות FULL HD?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק) זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק. בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר... היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים. למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 ואני רוצה לדעת העם הנגן MP3 הזה הוא טוב: ???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי סינטיסייזר של רולנד דגם E-16 ובו יציאת רמקולים חיצונית אוזניות ו MIDI. בנוסף יש לי מחשב נייד של DELL דגם Inspiron 6400 עם Windows VISTA והכניסות אליו הינם: USB, מיקרופון ו Firewire. אני רוצה לחבר את הסינטי למחשב הנייד והמטרה הינה להקליט את הנגינה מהסינטי למחשב כדי לשמור את המוסיקה ולנגן אותה שוב ושוב. המטרה הנוספת אולי לעבד את נתוני המוסיקה ואולי להקליט שכבות של מוסיקה לקבלת יצירה פשוטה. איך אני יכול לחבר אותם ? איזה רכיבים חיצוניים קיימים לצורך כך ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחיפושי אחרי רמקולים עכשיו לאחר שכבר אי אפשר למצוא את הATP5 ואת הZ-560, נתקלתי ברמקולים האלה של Yamaha - NS-P220 הם נראים די סבבה, אבל הבנתי שצריכים רסיבר בשביל לחבר אותם למחשב.. זה סופי? אין איזה פלא טכנולוגי שיאפשר לי לחבר אותם ישירות ? ממש אין לי כסף בשביל לקנות רסיבר ב1500 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/nsp220.html
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם מישהו יודע ....כמה יעלה לי ה Pulsar II והאם זה כרטיס יותר טוב מכל הכרטיסים האחרים כמו של Creative ו הרקולס?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם אני מברר בשביל קרובי משפחה שהתחדשו במערכת קולנוע ביתי, יש לי כמה שאלות: מדובר במערכת 5.1 בסלון, הדגש הוא על מוזיקה יותר מאשר סרטים. כרגע יש רסיבר ורמקולים. לגבי המקור למוזיקה יש התלבטות: כמעט כל המוזיקה נמצאת על דיסקים, ובנוסף יש דרישה לשמוע מיוטיוב ומאתרים של שידור חי באינטרנט (ערוצי טלוויזיה מחו״ל). הגענו למסקנה שהכי טוב זה מחשב בסלון, גם בגלל הערוצים מחייבים דפדפן אינטרנט וגם בגלל שהצפייה ביוטיוב במחשב נוחה פי 700 מאשר בtv חכמה וכו׳. אז כדי לדעת איזה מחשב אני צריך, כמה שאלות: 1. האם כונן cd/dvd רגיל של מחשב יכול להיות מקור איכותי לסאונד? הבנתי שיש נגני דיסקים ייעודיים שיכולים להיות נורא יקרים, וכונן כזה עולה פחות מ 100 ש׳, האם עלו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מרחק הצפייה שלי הוא: 3 וחצי מטר. המסך הוא לחדר . כמו שכתבתי בכותרת: 42 אינץ' , תקציב סביבות 4000 ש"ח. אני לא כלכך מבין ואשמח לעזרה. השאלה האם הם מספיק איכותיים? אני רוצה מסך איכותי שאני אוכל לראות סרטי FULL HD 1920X1080P באיכות טובה, חשוב לי מאוד לראות שידורי טלויזיה רגילים באיכות טובה ואולי קצתXBOX. מעוניין שתהיה גישה טובה לכניסות שלו. הכוונה שלא אצטרך לדחוף את הראש מאחורי השידה כדי לחבר בננות חח השאלה אם יש הבדל בין LCD ופלזמה...בחיאת אנשים תעזרו תודה מראש...מתכוון לקנות בראשון לחודש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם קראתי כמה כתבות על אנשים שהחליפו את הקבלים של הXFI שלהם ושיפרו בעצם את כל איכות הסאונד... אני בעל X-FI PLATINUM וחשבתי לבצע את המוד הזה... יש למישהו אולי לינק לכתבה או משהו שיעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שאני אידיוט אבל לאן אני פונה? :-X
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אחרי שהRP-21 שלי נהרסו (נשברה הקשת קרוב מאד ל"אוזן") ועד שיהיה לי זמן/כלים לתקן אותן, חשבתי לקנות עוד זוג. עכשיו יש לי גם טיפה יותר כסף, ועל כן עוד סיבה להשתדרג. אני מחפש אוזניות לא In-Ear, עם כבל ניתן להחלפה, בטווח מחירים שצוין לעיל. העדפה לסגורות על פני פתוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת 5.1 ערוצים של לוגיטק דגם Z506 שמחוברת ומפועלת כהלכה דרך הכרטיס קול שבלוח האם. קניתי היום אוזניות של רייזר מדגם קרקן פרו נאון שחיברתי לחיבורים במארז שלי. אני רוצה להפעיל את שני מקורות הפאונד בן הזמנית אבל אני לא מצליח.. או שהוא מפעיל את המערכת החיצונית או את האוזניות או אף אחד מהם ואני צריך לנתק ולחבר את מה שאני רוצה שאפעל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד איך להגדיר את התוכנה של האודיו במחשב נכנונה כדי ששני מקורות הסאונד יופעלו. נ.ב יש לי וינדוס 8.1 אם זה משנה... ויש לי גם מפצל אודיו אם צריך לחבר את שניהם לאותו הפורט תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות In Ear טובות עד 200 שקלים. אשמח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי סאונד בר עם bt ואני רוצה לחבר אותו בלי חוטים לטלויזיה. האם טרנסמיטר אודיו bt יעשה את העבודה? עקרונית זה אמור לעבוד, אני לא מצליח לחשוב איך לעשות את החיבור בין הטרנסמיטר לסאונד בר. לשני המכשירים אין כל כך ממשק משתמש. חשבתי לקנות משהו כזה: https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V4-1-Transmitter-Wireless-A2DP-Audio-RCA-to-3-5mm-Aux-USB-Adapter-Hub/202519048474?hash=item2f2713711a:m:mbrEKpBye2J5oqI6kh8OZHg יש למישהו נסיון עם מוצר דומה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר ניסיתי הכל ואני די נואש, יש לי חיבור vga במחשב ו rca בטלויזיה (טלויזיה יחסית ישנה כפי שאפשר להבין) אני לא מצליח לחבר אותם בשום צורה ולגרום לצג המחשב לעבוד גם על הטלויזיה..... אם למישהו יש רעיונות שלא כוללים קניית ממיר ב200 ש"ח אני אשמח לשמוע ולהחכים.....תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחרונה התקלקלו לי הרמקולים של המחשב ואני מחפש רמקולים חדשים. אני מחפש רמקולים שולחניים, רצוי 2.1 כי אין לי שולחן גדול מדי. מחפש רמקולים איכותיים, תקציב 500-1000 ש"ח. אני יודע שזה טווח תקציבים רחב, אבל זה כדי לשמור על גמישות בעניין. רוצה את הרמקולים שיציעו איכות סאונד מקסימלית למוסיקה. עיקר השימוש הוא עבור זה. כמובן שאני מחפש רמקולים שיציעו יחס "ביצועים-מחיר" בריא. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את העדכון עברית מהאתר hebpod עשיתי כל מה שצריך לפי ההוראות שלהם, ולא עובד לי.. יש לי אייפוד 29 ג'יגה צבעוני מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות? אם למישהו עבד העדכון אז בבקשה אם אפשר לעזור
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש רסיבר 5.1 ושני רמקולים מדפיים בתקציב 2000 ש"ח בהמשך אני יוסיף לו עוד 2 אחוריים סנטר וסהב וואפר אז אני צריך מחירים של 2 רמקולים מדפיים + רסיבר 5.1 עוד 2 רמקולים מדפיים סהב וסנטר (מחיר של כול אחד בנפרד ..) לא קונה יד שניה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה להשתמש ברדיו דיסק עם אוזניות אלחוטיות, חשבתי לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-Audio-Transmitter-Adapter-Dongle-for-MP3-TV-/161313986842?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item258f10191a ואוזניות בלוטוס כלשהן. מה שאני לא מצליח להבין זה איך זה יתחבר. למשל אם אני רוצה להשתמש באוזניות כאלה בטלפון סלולרי, צריך לחפש את ההתקן ואז להתחבר אליו (עם 0000 או מה שזה לא יהיה). אשמח לעזרה. עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתוב will automatically search for pairing; ואם יש כמה התקנים, איך זה בדיוק ידע?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-