עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם אני מברר בשביל קרובי משפחה שהתחדשו במערכת קולנוע ביתי, יש לי כמה שאלות: מדובר במערכת 5.1 בסלון, הדגש הוא על מוזיקה יותר מאשר סרטים. כרגע יש רסיבר ורמקולים. לגבי המקור למוזיקה יש התלבטות: כמעט כל המוזיקה נמצאת על דיסקים, ובנוסף יש דרישה לשמוע מיוטיוב ומאתרים של שידור חי באינטרנט (ערוצי טלוויזיה מחו״ל). הגענו למסקנה שהכי טוב זה מחשב בסלון, גם בגלל הערוצים מחייבים דפדפן אינטרנט וגם בגלל שהצפייה ביוטיוב במחשב נוחה פי 700 מאשר בtv חכמה וכו׳. אז כדי לדעת איזה מחשב אני צריך, כמה שאלות: 1. האם כונן cd/dvd רגיל של מחשב יכול להיות מקור איכותי לסאונד? הבנתי שיש נגני דיסקים ייעודיים שיכולים להיות נורא יקרים, וכונן כזה עולה פחות מ 100 ש׳, האם עלו…

2. אבא שלי רוצה להשתמש ברדיו דיסק עם אוזניות אלחוטיות, חשבתי לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-Audio-Transmitter-Adapter-Dongle-for-MP3-TV-/161313986842?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item258f10191a ואוזניות בלוטוס כלשהן. מה שאני לא מצליח להבין זה איך זה יתחבר. למשל אם אני רוצה להשתמש באוזניות כאלה בטלפון סלולרי, צריך לחפש את ההתקן ואז להתחבר אליו (עם 0000 או מה שזה לא יהיה). אשמח לעזרה. עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתוב will automatically search for pairing; ואם יש כמה התקנים, איך זה בדיוק ידע?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם יש לי מערכת 5.1 ערוצים של לוגיטק דגם Z506 שמחוברת ומפועלת כהלכה דרך הכרטיס קול שבלוח האם. קניתי היום אוזניות של רייזר מדגם קרקן פרו נאון שחיברתי לחיבורים במארז שלי. אני רוצה להפעיל את שני מקורות הפאונד בן הזמנית אבל אני לא מצליח.. או שהוא מפעיל את המערכת החיצונית או את האוזניות או אף אחד מהם ואני צריך לנתק ולחבר את מה שאני רוצה שאפעל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד איך להגדיר את התוכנה של האודיו במחשב נכנונה כדי ששני מקורות הסאונד יופעלו. נ.ב יש לי וינדוס 8.1 אם זה משנה... ויש לי גם מפצל אודיו אם צריך לחבר את שניהם לאותו הפורט תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. נתקלתי בבעיה מתסכלת מאוד אני קניתי לא מזמן טלוזית LCD של PHILIPS הדגם 42PFL5604H בכול פעם שאני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוזיה עם כבל HDMI הסאונד כול הזמו נשאר בלפטופ ולא עטבר לרמקולים שח הטלוזיה ??? אני ניסיתי כבר לעדכן הכול גם כרטיס קול של הלפטופ גם את התוכנה של הטלוזיה חיברתי בחיבורי HDMI שונים של הטלוזיה שום דבר לא עוזר תוכלו בבקשה לעזור לי זה ממש מעצבן ומבאס תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות נגן Mp3 ואני רוצה לדעת העם הנגן MP3 הזה הוא טוב: ???

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by smack,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ורמקולים altec lansing 4221 והתחילה בעייה כשאני שומע מוזיקה או סרטים משחקים וכו.. שפתאום הסאונד נעצר ועושה רעש מעצבן חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור מהרמקול למחשב, מה שרוב הסיכויים הבעייה, אבל גם כמעט כל פעם שאני נכנס לאפליקציה כלשהיא,נגיד נכנס לאינטרנט,עובר בין דפים וכו.. ,בזמן שאני שומע מוזיקה, זה עושה את הבעייה הזאת. אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה אשמח מאד תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 20:06:08 אגב בדקתי את הבעייה גם בwinamp וגם ב windows media player ובעייה היא בשניהם

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by IsraHell29,

הורדתי את העדכון עברית מהאתר hebpod עשיתי כל מה שצריך לפי ההוראות שלהם, ולא עובד לי.. יש לי אייפוד 29 ג'יגה צבעוני מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות? אם למישהו עבד העדכון אז בבקשה אם אפשר לעזור

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. איזה סוג של כבל צריך לחבר ל סאב אני יודע שזה rca אולם האם הוא צריך להיות דיגיטלי עם התנגדות של 75 אום או מספיק rca רגיל עם חיבורים מוזהבים.והאם צריך לחבר אותו לכניסת ה low או לmono ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני חושב שה-32A450 של SAMSUNG תהיה הבחירה הטובה ביותר... אבל בכל זאת, באתי להתיעץ. מה אומרים? יש יותר טובה בתקציב הזה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות over ear אטומות לרעש מבחוץ וגם שלא ירעישו למי שיושב לידי במשרד. חשוב לי שיהיו נוחות כמה שיותר, אני שומע בעיקר רוק, אבל מהמחשב בעבודה אז האיכות גם ככה מוגבלת, מעדיף שיהיה גם מיקרופון - אבל לא על זה יפול דבר מעדיף לקנות בארץ בשביל לקבל אותן באותו יום אבל לא בהפרש מוגזם במחיר תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by JohnClark,

היי... אני יודע שהנושא חרוש בפורום ושיש מגה פוסט אבל גם בחיפוש וגם במגה פוסט לא מצאתי את המידע הנדרש. מצטער. החלטתי לאחרונה למכור את הMD שלי MZ-Z707 ב650 שקלים... אני חושב שהמחיר מכובד... בכל אופן, אני רוצה לקנות עם הכסף הזה ועוד כסף שאני מקבל ממשכורת נגן MP3 מבוסס הרדיסק. בהתחלה חשבתי על הiRiver H320, אבל אז ראיתי שהוא בעובי 25 מ"מ! חתיכת משקולת. H120 אני לא רוצה להמר אם אני אמצא או לא כי אני לא בטוח מתי אני אקנה. אז חשבתי על לקנות את אחד מנגני הMicro-Drive. כמו שאמרתי אייפוד אנלא רוצה, אז יש לי שתי אפשרויות - Creative Zen Micro וiRiver H10. אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. רק חשוב לי שהנגן יהיה בגודל נורמלי... האורך והרוחב של הH320 לא מפריעים לי אבל העובי גדול מדי.…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 3000 שקל לא כולל טלויזיה שקיימת כבר.יש לי עכשיו בסלון טלויזיה 60 אינצ' ממיר של הוט ומחשב HTPC. עכשיו איך אני יודע איזה רמקולים לקנות ואיזה רסיבר מאיפה אני לומד על כל הדברים האלה מאיפה להתחיל. ויש דבר כזה שלט שמתממשק עם הטלויזיה הממיר המחשב ורסיבר כי זה כבר יותר מידי שלטים?!?!? בקיצור אני רק רוצה מערכת שתיתן לי את חווית הצפייה בסרטים(דרך המחשב) באיכות טובה (כולל גם הופעות חיות של להקות כמו לד זפלין....)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by elad-r,

שלום, קניתי טלויזיה של LG מדגם 47LD450 וקיבלתי במקום זה 47LD450c (אני מנחש שה-c זה china) על הקופסא היה כתוב בסינית והכיתוב על השלט גם כן בסינית אבל הוסיפו תרגום לאנגלית התפריט בטלויזיה מופיע גם באנגלית אבל הוא שואל שם מה המיקום שלי והאפשרויות הן רק סין והונג קונג... בקיצור זאת טלויזיה שכנראה הייתה אמורה להיות משווקת בסין... אתם חושבים שיש הבדל? יכול להיות שהאיכות שלה פחות טובה בגלל זה וכדאי לפנות לחנות ולדרוש שיחליפו אותה או שזה לא משנה? אני פוחד מאיכות ירודה, הכיתוב בסינית לא ממש מפריע לי... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by omri2211,

אני רוצה רמקולים למחשב עד 150 ש"ח. חשבתי על אלה: http://ksp.co.il/?uin=10036 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודש מע' קולנוע ביתית לסלון: רסיבר (JVC 5042) + סט 5.0 (2*220 + 3*110 של Audio Lapas) מאתר יד2 ב-900 ש"ח ואני מרוצה מאוד בהתחשב במחיר. עכשיו אני צריך רמקולים לחדר ומתלבט האם לקנות משהו בסגנון או להוסיף קצת וללכת על Z5500 - הכל יד שנייה כמובן (לדעתי, רמקולים זה אחד הדברים שהכי משתלם לקנות משומש כי מניסיוני זה מחזיק שנים גם בשימוש תובעני). מבחינת הכניסות - זה די זהה. השאר אני ממש לא יודע כי אני חדש בתחום. תמיד היית חולה על סאונד אבל רק עכשיו יש לי את היכולת להרשות את התענוג לעצמי גם אם זה רק יד שנייה... השאלה מה עדיף? במחשב שאני מתכנן לקנות אמור להיות כ. קול מובנה של RealTek נדמה לי (לוח אם צ'יפסט G780 של אסוס כולל יציאה אופטית). אגב, האם…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אוקיי אז אחרי הרבה מחקר וגלישה בהד-פיי אני עדיין אבוד. אני מחפש אוזניות: 1.נוחות - אם מדובר בנוחות הפיזית של האוזניות על הראש (שיקיפו את האוזן) ואם מדובר בנוחות ההאזנה עצמה לאורך שעות (שלא יהיו "בהירות" מדיי). 2.בעלי איכות סאונד מעולה ובעלי סאונד "דיי" מאוזן - כלומר שהבאס לא ישתלט ללא טעם על שאר הספקטרום כמו הליין היותר זול של AKG...על המיד להיות מדוייק,לא מזייף בשום צורה ועל הגבוהים להיות נוכחים וחדים מספיק. 3.לא זקוקות למגבר. *אני ישמח מאוד אם האוזנייה תהיה פתוחה או חצי פתוחה. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (לא פסיי וסקאזי וכל זה)...ניתן למשל את סדרת המג'יק של טיאסטו - אני בטוח שהרבה מכירים פה, או את ארמין ואן ביורן וסאשה לקצת יותר מבינים. אני גם אוהב מאוד רוק והיפ הופ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי אני מחפש אוזניות In Ear טובות עד 200 שקלים. אשמח להצעות תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן! לאחרונה קיבלתי אייפוד נאנו והחלטתי שזהו ג'אמפ סטארט מצוין להכנס קצת יותר חזק לתחום הHI-FI. אני מחפש אוזניות כאמור לאייפוד, במחיר שבין 200-400, אני אצטרך לחסוך קצת בשביל ה400 אבל אם התמורה למחיר שווה את זה אני מוכן. המטרה היא אוזניות להתנייד איתן[סגורות], לשמוע מוזיקה בדרכים וגם בבית אבל אני מוכן "להתפשר" על פתוחות אם איכות הסאונד שווה את זה; אני מתלבט בין הKOSS PortaPro, Sennheiser PX100, PX200, AKG k81dj ואולי גם גראדו 60, למרות שנראה לי שאני אסבול מאי נוחות איתן. ידוע לי שרק הPX200 והAKG הן סגורות אבל עד כמה שהבנתי הן גם נשמעות פחות טוב[?] והמחיר לרוב יותר גבוה לכן אני מעדיף את הפתוחות. עוד אופציה שעלתה היא Etymotic HF5 מבאג ב400 ש"ח, אבל הבנתי שחסר להן באס וזה לא…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בסיפור שקראתי, על רמקולים מיוחדים בטירוף: Transmission Line Pro 9. הרמקול היה גמור, והוא נשלח לרפי האוזמן האחד והיחיד, שעשה עבודה מעולה, והחזיר את הרמקול למצב שבו הוא נמכר לראשונה. רציתי להגיד שגם אני בדרך לתיקון רמקולים אצל האוזמן ( JBL LX-55 ), ואחרי שקראתי את הסיפור הנ"ל, אין ספק שהרמקול שלי, יחזור למצב חדש ! לנושא : http://hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37372 לפי דעתי, הדבר המרגש בנושא הזה, הוא שהבן של מי שבנה את הרמקולים האלה, נמצא בפורום הזה, והגיב ואמר שאברהם קדמוני ז"ל (בונה הרמקולים בארץ) היה אביו, איזה עולם קטן...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by אביאל אריכא,

קניתי סמארט טיוי של פוג'יקום ואני רואה תמונה אבל אין סאונד.... אני לא מוצא בהגדרות משהו שקשור לסאונד.... יש מה לעשות?

22. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, לאחרונה התבשם מזלי, וזכיתי לקבל אוזניות מהדגם לעיל. אמנם האוזניות משומשות אבל הסאונד שלהם ממש לטעמי! למרבה הצער הבד שמצפה את כריות האוזן התקלף והוא מתפורר משהו נורא. האם יש דרך לתקן את הבד הזה או להחליף את כריות הריפוד הללו? אם כן מהיכן ניתן להשיג כריות כאלה ? אני מוכן להשקיע כסף בשיקום האוזניות הללו, אני ממש אוהב איך שהם יושבות לי על הראש ואת הסאונד.. בתודה מראש govner_t.s.y

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by SoapSeller,

אחרי שקניתי מערכת חדשה לסלון, וגיליתי כמה וכמה צלילים חדשים במוזיקה שאני שומע, התלהבתי. השימוש המיועד לאוזניות הוא סאונד נייד(אני מחזיק בנגן MP3CD של פאנסוניק שהאיכות שלו לא רעה, ומתכנן על נגן נוסף בעתיד...) מאוד חשוב שאוזניות יהיו סגורות, וימנעו מכמה שיותר רעשים לחדור אותן ולהפריע לחוויית השמיעה שלי. אני מעונין להוציא בין 700 ל1000 שקל(עדיף כמה שפחות ). אז, מה כדאי? ואיפה כדאי?(אפשרי גם חנויות באינטרנט שמוכנות לשלוח לארץ) בנוסף, האם כדאי להשקיע במגבר לאוזניות? (ראיתי שניתן להזמין בכמה מקומות מגברים שמקבלים ביקורות טובות ב50$)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מחפש רסיבר 5.1 ושני רמקולים מדפיים בתקציב 2000 ש"ח בהמשך אני יוסיף לו עוד 2 אחוריים סנטר וסהב וואפר אז אני צריך מחירים של 2 רמקולים מדפיים + רסיבר 5.1 עוד 2 רמקולים מדפיים סהב וסנטר (מחיר של כול אחד בנפרד ..) לא קונה יד שניה תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים