אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש אוזניות in-ear למוסיקה. אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני. תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מקרב את האוזניים לרמקולים אני שומע כל מיני רעשים חלשים ומעצבנים.... גם בווליום חלש שומעים אותם, אבל ככל שאני מגביר שומעים אותם יותר חזק ובערך בחצי מהלוויום אני שומע אותם כבר בלי להתקרב ממש לרמקולים יש את הרעשים האלה רק ב-2 הרמקולים הקדמיים זה לא הכבל שמתחבר למחשב או הכרטיס קול כי גם כשהמערכת מנותקת מהמחשב שומעים את הרעשים..... יש לכם מושג מה אני יכול לעשות?... ??? תודה מראש ד"א אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות על הרמקולים האלה פשוט אני לא מבין בזה כלום ואין לי עוד את מי לשאול.......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את הלוג'טק Z5500 עובד סבבה רק משהו מוזר אחד שהסנטר לא עובד חוץ ממצב של dolby music ו-dolby movie. זה אמור להיות ככה? נ.ב. אם כבר פתחתי אשכול אז מישהו יודע איך מחברים את הרמקולים לממיר של הוט? (הרגיל לא HD) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקיצור כרגיל הדילמה הרגילה אני קונה השבוע את הנגן שלי D2 4G. המכשיר איכותי ולכן חשוב להצמיד לו אוזניות טובות דבר חשוב אבל בנושא הזה. בלי פלאגים!!! אני לא סובל אותם. אני מעדיף אוזניות קשת בגודל מלא שסוגרות את כל האוזן (אבל זה כבר למחשב ולא לנייד) אלא אוזניות שמתישבות על האוזן כל אוזניה היא גוף נפרד (יותר נוח) המחשב... בהתחלה האוזניות ירוצו על הכרטיס קול המובנה של DFI RS482 ואז יתקבל כרטיס קול של קריאטיב. כנראה מסדרת Creative Audigy 2 zs או Creative Sound Blaster X-Fi המלצות בבקשה דרך אגב יש סיכוי שאני קונה בחול אז אם אפשר תנו 2 הצעות 1 - במידה ואני קונה בארץ 2 - במידה ואני קונה בחול אז זה הופך ל 50$ לנייד ו 120$ למחשב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני חודשיים iAudio X5L ואני מאוד מרוצה עד כה. אבל מה? האוזניות לא משהו. אני מחפש אוזניות איכותיות, לא מקצועניות או משהו, פשוט מוצר טוב בטווח של כ-200 ש"ח. חשבתי על סנהייזר או סוני, אלא אם יש המלצות אחרות. אני פשוט רוצה לשמוע טוב יותר את המוזיקה ובעיקר הבאסים. כעיקרון, יותר נוחות לי אוזניות שנצמדות לאוזניים מאשר הקטנות שנכנסות לתנוך, אבל אני עשוי להתפשר על האחרונות בעיקר אם הם יגיעו בקופסה לשמירה עליהן, כי לאוזניות שלי שנסחבות איתי לכל מקום יש נטייה שבה הספוגית נקרעת ואז הן יוצאות מכלל שימוש... בקיצור, על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
דוד שלי מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית והוא בוחן מס' אפשרויות. הוא ראה שתי מערכות קולנועיות ב- P1000 ומתלבט האם ללכת על אחת מהן, ואם כן - אז איזו. החלטתי לנסות לעזור לו ולשאול אתכם, כי לדעתי אתם מבינים עניין ואפשר לסמוך עליכם... אז בקיצור, הייתי רוצה חוות דעת כללית על שתי המערכות הבאות: מערכת קולנוע ביתית מבוססת Yamha - http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1082573 מערכת קולנוע ביתית מבוססת JVC & Pioneer - http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1079201 א) מה אתם בכללי חושבים על המערכות הללו? ב) האם המחיר טוב? ג) איזו מהן עדיפה? תודה רבה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מEBAY, דוד שלי כל הזמן נמצא בארצות הברית כולל את התקופה הזאת, הוא חוזר ביום ראשון בעוד שבוע. העלות 253.98 דולר, נגן מגיע באריזה מקורית סגור בניילונים וכמובן שנת אחריות . 1180 שקלים רוצה כבר שהוא יגיע :'( :'( אני רוצה להודות לכולם על העזרה הפאסיבית ??? לא פתחתי איזה תראד מעשי אבל נעזרתי בכל הדיונים שלכם :lol: אז אני יעדכן אותכם עוד שבוע שהוא יגיע.... ובנתיים קדימה להוריד סרטים ושירים יש לי רק 800 מגה שירים
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה (LCD או פלזמה, עדיין לא החלטתי) לחדר שלי.. משהו בגודל 46-50 אינץ' אני הולך לחבר אליו ממיר של יס ואת המחשב שלי... רוב הסרטים אצלי הם DVDRIP ו divix למיניהם אבל אני לא שולל שימוש של BLUERAY השאלה היא כזאת.. במה שווה להשקיע כרגע? אם אני אשים סרטי fhd אני לא אהנה בהם ב- hdready?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגיד אני מפעיל את המשחק WOLFENSTEIN הישן הזה שבטח רובכם מכיר, אז אין מוזיקה במשחק כמו שהיה ב 486 והמחשבים הישנים ועוד משחקים זה מעצבן כי אחים שלי אוהבים לשחק במשחקים כאלה ואין מוזיקה, בהגדרות במשחק רשום או אדליב או סאונד בלסטר (זה בטח סוג הכרטיס) ואין מוזיקה, יש סאונד שיורים וזה אבל מוזיקה אין, ויש עוד אחד שזה DISNEY SOUND SOURCE זה גם סוג של כרטיס קול ישן? בקיצור מה עושים כדי שיהיה סאונד? קונים כרטיס מלפני 10 שנים? חח הכרטיסים הנוכחים לא תומכים? זה אחד על הלוח אונבורד וגם יש לי אחד של קריאייטיב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהפסיקו את ייבואו לארץ, הייתי רוצה לדעת אם יש מקום שעוד מוכר אותם? במידה והפסיקו את ייצורו, (הבנתי שזאת גם אפשרות) אז יש לי מספר שאלות בנוגע לZen Touch בנפח של 20 ג'יגה: 1) צריך להתקין דרייבר או תוכנה בשביל להשתמש בו? כלומר, אני יכול פשוט לבוא לחבר ולחבר את זה ולהעביר כמה דברים על זה? 2) יש בו רדיו FM? זה לא היה ממש ברור על האתר.. 3) יש אפשרות להקליט ישירות דרך Line In או משהו דומה?. (RCA אולי) תודה מראש, pMor
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת אוזניות איכותיות ( יחסית למחיר כמובן ) אני מתכוון להשתמש בהם בבית בעיקר בחיבור לכרטיס קול ( AUDIGY 2 ) וגם מידי פעם לרסיבר שלי ( YAMAHA RXV 1000 ) השימוש שלהם יהיה בעיקר למוזיקה . חשוב מאוד שיהיו נוחות ואקוסטיות שמכסות את כל האוזן כדי לבודד כמובן רעשים חיצוניים. התקציב שלי הוא עד 400 שקלים + - אם אפשר משהו טוב ב 300 עוד יותר טוב ... ראיתי כמה אופציות רציתי שתגידו לי לפחות לפי הדגמים האלה על איזה כיוון כדאי ללכת .. 1 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=620&lead_id=&look= 2 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=479&lead_id=&look= 3 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= 4 ) http://www.t…
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין בכבל אופטי באורך 1-1.5 מטר לחבר בין המחשב למערכת שלי (z5500) עשיתי חיפוש קליל בזאפ וראיתי שיש המון סוגי כבלים בהמון אורכים עם מחירים שבעיניי לא קשורים לכלום מטר אחד יכול לעלות בין 50 ל-200 שקל אני מבין שיש כאן סיכוך איכות וכל היתר אבל השאלה שלי היא כמה זה ישנה לי אם אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך אין לי שום צורך בהקלטות או עיבוד אודיו כזה או אחר התקציב שלי הוא עד 100 שקל (150 אם זה יהיה באמת שווה את זה) אני מאמין שמטר אחד יהיה די ויותר עבורי. אם התוספת למטר וחצי לא כזו נוראית אז עדיף שיהיה קצת רזרבה אה והשאלה שלי היא איזה כבל אני רוצה וצריך? שוב - תקציב 100 (חריגה עד 150 במידה והיא מוצדקת) אורך 1-1.5 מטר (אבל אין בעיה בכלל בכלל לקחת כבל של מט…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת X 540 של לוג'יטק והיא מתחברת לכל שלושת החיבורים בכ.קול, איך אני מחבר מיקרופון למחשב אם המערכת תופסת את כל החיבורים (גם של המיקרופון)?
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את האוזניות in Ear HPM-82 של סוני אריקסון. אין לי מושג איך, אבל הכבל של אחת האוזניות נקרע והחיבורים התנתקו. מאז לא שומעים באוזניה הזאת, אלא רק בשנייה. יש איזהשהי דרך לסדר את זה? הלחמה או משהו כזה? העליתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... http://img264.imageshack.us/img264/7601/14881493149415041497149qt0.jpg תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חיים ברשת > חדשות גם השודדים למדו מה זה iPod השודדים בניו-יורק הצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות עלייה חדה במספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod ברכבת התחתית מאת: מערכת חיים ברשת 18:18 21/02/2005 שודדי העיר ניו-יורק החליטו להתחבר להייפ החדש שסחף את העיר והצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות. מספר רב של תלמידים וסטודנטים נשדדו בחודשים האחרונים בתחנות הרכבת התחתית בעיר, לאחר שהאוזניות הלבנות הסגירו את גובה המשכורת של הוריהם. ממשרד משטרת התעבורה בדרום ברוקלין נמסר כי מספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod הוכפל בחודשים האחרונים, כך פרסם עיתון הניו-יורק פוסט. בשבוע שעבר נדקר תלמיד תיכון שנשדד ונזקק ל-44 תפרים. בניסיון להיאבק בתופעה, החלה המשטרה לחלק פליירים ברכבת התחתית המציעים לתלמידים לח…
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני כבר מיואש...... יש לי רסיבר ONKYO TX-SR607 ומחשב עם לוח אם GIGABYTE EP43-DS3 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GTX. ניסיתי לחבר את הכ. מסך עם כבל SPDIF פנימי ללוח אם ולקבל סאונד מהHDMI, לחבר מיציאה קואקסיאלית שמובנת בלוח אם לרסיבר, ועדיין אין לי 5.1 מהמחשב. סידרתי את ההגדרות של הכרטיס קול המובנה ושל השמע בלוח בקרה ל5.1 אבל יש לי רק סטריאו.... אני מקווה שלא צריך לרכוש כרטיס קול כי אני חוסך לרמקולים טובים. מה אפשר (אם בכלל) לעשות כי לקבל סאונד של 5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי יומהולדת עוד חודש וקונים לי X5L ובמקרה יצא לשמוע קצת עם הSR60 שלי בביה"ס וזה בילתי נסבל...אי אפשר להנות ממוזיקה שיש כל כך הרבה רעש רקע... לכן יחד עם הנגן אני רוצה גם אוזניות סגורות... יש לי 350ש"ח להשקיע (משהו כמו 80 דולר) לאוזניות סגורות...(חשוב שיהיו בגודל מלא ) תודה מראש. ולל,מסתבר שאבא שלי עשה טעות וקנה את הX5L 30G...התכוונתי ללכת על 280PRO וכשהוא הגיע לחנות לא היה לו מספיק כסף...הוא חזר היום ולא אמר לי על זה כלום עד שהגיע...אבל,אני עדיין מעוניין לקנות אוזניות ב350 ש"ח רק שבגלל שאבא הולך לארה"ב בעוד חודשיים אני מתכוון לקנות אותם בארץ. אז ההתלבטות היא בין 212P ל201,שלפי מה שהבנתי ל212 יש בעיות באס שמעלימה כל זכר למיד ולהיי ואני בטוח שאם איקולזייר נכון אפשר לשנות …
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לא שאמורה להיות סיבה אבל עם כן אז תציינו אותה
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אתה מוזמנים להכנס ולקרוא את הביקורת על הנגן המופלא והקטן הזה בלינק הבא: http://www.tgp-il.net/Reviews/iriverh10.php האתר מומלץ מאוד גם כן. אם יש לכם: הערות, הארות וכל שאר השאלות על הביקורת והמכשיר אתם מוזמנים לשאול אותי פה או בפרטי.
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לצורך העניין למחשב מחוברת מערכת רמקולים בתצורת 5.1. רגיל, דרך כ.קול מובנה. עכשיו אם אני מחבר כבל קואקסיאלי בין הDVD למחשב (בשניהם יש כניסה/יציאה קואקסיאלית) אפשרי לראות סרטים בDVD ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב? או שזה לא אפשרי? (מנותב בדרך שונה או לא יודע).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש אותי למשחקים ומוזיקה, אז ככה: *האם יש כרטיס קול שטוב למוזיקה וגם תומך בEAX4? *האם יש הבדל בין הM-Audio Revolution 7.1 ל 5.1? *האם כדאי בכלל לקנות כרטיס קול חדש? (יש לי כרטיס קול אונבורד ורמקולים AL FX-6021). *בפרטים של הRevolution's רשום שהם תומכים בEAX, באיזה EAX הם תומכים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-