עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי דגם 721S מסך LCD ואני רוצה לחבר את הממיר YES שלי לראות טלוויזיה איך אני יכול? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אני מתכנן קנייה של רמקולים בקרוב מעוד אבל כרגע אני לא בטוח מה לקנות. הרמקולים האלה ישמשו אותי בהרבה מאוד סרטים אז מה שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד שיהיה צליל נקי ושישמעו את האפקטים כמו שצריך, שהרמקול יתמוך בכמה שיותר אפקטים ושיהיה עם יציאה דיגיטלית, אני מוכן להתפשר על עוצמה בשביל לקבל איכות או כול אחד מהדברים שהסכרתי. הרמקולים שחשבתי עליהם הם הada 880 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים מCarter הגבר, והatp5 שניהם 4.1 ששמעתי שהם מצויינים אני נוטה יותר לכיוון ה880 בגלל הגודל והקלות בתלייה של הרמקולים האלה (יש לי חדר קטן) עם יש למישהו כאן המלצות אחרות או נסיון עם אחד מהדגמים בבקשה להגיב

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום קניתי מחשב חדש... והקול הוא פשוט חזק בצורה מוגזמת.... עם אותם הרמקולים במחשב הישן הקול היה חלש בצורה משמעותית.... מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Srulz,

ערכתי חיפוש וראיתי שהמערכת של לוגיטק במחיר שחורג 2000 לוקחת פה. אני צריך מערכת שתתחבר לי למחשב (שישלו יציאת קואקס),לסוני ולאקסבוקס. הבנתי שאני צריך כניסה אוטפטית של הרסיבר. רוב המערכות הקולנוע שחיפשתי במחירים הללו לא כוללות את חיבורים הנל אין להם קואקס וגם אופטי. האם יש מערכת חוץ מלוגיטק עד 2000 שח שיש להן חיבורים כאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של Realtek מדגם ALC662. כעקרון אני יודע שהוא לא מיוחד או משהו כזה כי הוא מובנה, אבל רציתי לשאול איך הוא בתור מובנה? האם זה דגם ישן של Realtek?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. אחרי קצת דחיות ועיכובים, החלטתי לקנות את ה-JBL ENOCTHER שנראה טוב, ומחירו סביר (כ-800 שקל). אשמח לשמוע את דעתכם לגבי כרטיס קול- האם צריך לקנות כרטיס קול? אם כן, איזה יוציא ממנו את המקסימום ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Ace-of-spade,

שלום. נשרפה לי הטלויזיה בבית, ואני מחפש לקנות חדשה. התקציב הוא 3000 ש''ח,ואני רוצה lcd לא פלזמה. הטלויזיה הישנה היתה 29*, לכן אני יעדיף שהחדשה תיהיה בערך באותו גודל, ואולי טיפה יותר [אם התקציב יאפשר]. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by BloodFist,

תקציב: מקסימום 700 דרישות: בטריה נפרדת, ולא בטריה של המכשיר עצמו. 1GB לפחות. וזכרון פלאש כמובן וזהו בערך שישמעו טוב בלה בלה בלה...

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש לזוג צעיר מערכת סטיראו קטנה לבית, רצוי בסגנון בר \ עמדת עגינה ברעיון הזה http://www.bhphotovideo.com/c/product/985978-REG/sony_cmtsbt100_micro_hi_fi_stereo.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1032963-REG/panasonic_sc_hc39_bluetooth_streaming_shelf_system.html אם יש רמקולים למחשב שעונים על הדרישות (כמו ה Microlab 6C שכמעט לא נמכרים פה) אז גם בסדר. השאיפה היא מקסימום איכות במינימום תקציב. תקציב של כ 100$, גמיש (150 למשל יהיה בסדר, אם יש משהו שמצדיק אז גם מעט יותר). רוב הזמן יהיה מחובר ב Aux, אין צורך בעגינה לאייפון. אין גם צורך בהספק גבוה במיוחד. רצוי שייראה טוב, זה הולך לעמוד בסלון או מקום דומה. (רמקולים מעץ \ …

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  11. מה אתם חושבים עליו? שווה? יש משהו אחר שכדי לי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מישהו יכול להמליץ לי מה עדיף לי לקנות. תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

http://ksp.co.il/?uin=10020 רציתי לדעת איך הרמקולים הנ"ל (ביחס למחיר). אני דיי סגור על לוג'יטק מסיבה שאני קונה את זה בזול יותר (יבואן וזה..), ולא מצאתי דגם מתקדם יותר (אם יש אשמח אם תציינו אותו). ההתלבטות היא בין Z523 לZ323 ככה שאני רוצה לדעת בכללי איך הסאונד שהם מספקים, והאם ההבדל במחיר ביניהם שווה אותו. אני לא רוצה לקנות רמקולים עם צליל שיאכזב אותי ומאוד חשוב לי שהסאב יהיה עוצמתי. ד"א אני נוטש את מערכת הקולנוע הביתי הישנה שלי (5.1) מחוסר מקום וצורך, רסביר עצום ויותר מדי כבלים וסיבוכים שלא מתאימים לחדר שלי.. הרמקולים האלו מספיק טובים בשביל להוות שיפור ממערכת קולנוע ביתית סטנדרטית? (יש צורך בדגם?)

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  14. שלום רב אני מקיים איזושהיא סדנה שהמדריך נמצא בחדר אחד ואני רוצה להעביר את מה שהוא אומר לחדר שני בצד שני של הבית. אני מבים שאני צריך מיקרופון, ורמקולים אבל איך אני מחבר את המיקרופון לרמקולים. אשמח אם: חשוב לי ציוד חוטי, אני לא מעוניין ברמקול או מיקרופון אלחוטי 1) תמליצו לי על מיקרופון באיכות טובה שיכול להשמיע את מי שמדבר בסביבתו ולא בהכרח מדבר אליו. 2) המלצה על רמקולים\ מערכת סטאריו שיש לה חיבור למיקרופון, רצוי שני רמקולים שאפשר למקם אותם רחוק אחד מהשני. 3) האם אני צריך עוד משהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by Lioriiii,

שלום חברים, מה שלומכם? יש לי מגבר HARMAN KARDON שמחובר למחשב בעזרת כבל אופטי ואני רוצה בבקשה שתעזרו לי לקנפג את התוכנה AC3 FILTER בגלל שאני מוריד את כל הסרטים ב-AC3. והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי בקינפוג נכון של התוכנה. אני משתמש בנגן MV2PLAYER ורציתי לשאול גם איך הנגן הזה, האם יש משהו יותר טוב ממנו. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. מה הדרך הטובה ביותר לחבר נגן MP3 לרכב? או יותר נכון מה הדרך הכי טובה וזולה (בעייתי הא?) לשמוע MP3 בקלות באוטו מבלי לצרוב דיסקים? אז יש מכשיר עכשיו שמתחבר למצית של הרכב ונקרא MP3CAR ויש לו כניסה לכל דיסק און קי. אתה מחבר את הדיסק און קי למכשיר כשאתה נכנס לאוטו והמכשיר הקטן הזה משדר בתדר FM למערכת של האוטו את השירים שעל הדיסק און קי ואתה שומע את המוזיקה כמו תחנה ברדיו(אין קישור ישיר בין המכשיר לרדיו ברכב- מגניב הא?). האפשרות השניה היא פשוט לחבר מיני פי אל מאחורי המערכת ברכב ולהוציא את החוט שיתחבר בצד השני לנגן MP3 שיש לך (חייב נגן במקרה הזה ולא רק דיסק און קי). יש לציין כי במקרה הזה יש צורך גם בבטריות לנגן בניגוד לאפשרות הקודמת. האפשרות השלישית היא כמובן לקנות מערכת שקוראת …

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. שהרמקולים יתחברו למחשב בעיקר למוזיקת רוק ומטאל, בבקשה המלצות מכמה תחומי מחיר ומה הכי משתלם יחסית למחיר. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם של גיגהבייט דגם GA-MA78GM-S2H המכיל יציאתSPDIF אופטית. הבעיה שאני מצליח לשמוע משאר היציאות חוץ מבאופטית. בדקתי את כל ההגדרות האפשריות, בדקתי שמהכבל יוצא אור אדום מהצד השני. אני מחבר אותה למערכת סטריאו ישנה שמכילה את היציאה הזאת. ביציאה הRCA הרגילה היא עובדת רגיל.באופטית לא שומעים כלום. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין. נ.ב. המערכת היא של AIWA דגם NSX-BLI4

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה אתם חושבים על השבב החדש של CREATIVE X-FI שווה? לא שווה? בולשיט? תותח? יקר? דעות ועוד

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by Thadar,

אני מעדיף אוזניות In ear שומע בעיקר מטאל בווליום גבוהה, צריך שיתמודדו עם הרבה Treble האוזניות בשביל נגן "Cowon Iaudio A2" אם זה משנה בכלל התקציב כאמור עד 250 ש"ח, אפשר להתגמש למעלה אם זה משהו ממש טוב... דיי דחוף לי, תודה!! ^ ^

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by shon,

אהלן! קראתי את הת'רדים שפתחו בעבר בנושא אבל לא הצלחתי למצוא קישור ישיר להורדת תכנה שכזאת... אם משהו יוכל לקשר אותי אהיה מאושר, העברית ההפוכה ממררת לי את החיים!!! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by zilkanir,

שלום חברים, עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500, ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול. כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים) תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mr.Pepo,

בעיקר בשביל לשחק ב-xbox 360. מחפש תמורה הולמת לכסף. תקציב עדיין לא סופי, אשמח לטלוויזיות mid range

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  25. אני שמעתי הרבה אנשים אומרים פה חיבור דיגיטלי ואין לי מושג מה זה אז אם תוכלו להסביר לי אני מאוד אשמח... ועוד שאלה יש לי כרטיס 5.1 ONBOARD AC97 של REALTEK שבא עם הABIT AI7 שלי. יש לי מערכת רמקולים 4.1 של LUXEON (כן לא משהו אבל בתזרים המזומנים הבא אני אתפרע על משהו טוב) בעקרון הסאב הוא סאב אקטיבי, וכל הרמקולים מתחברים אליו אבל בשביל 4.1 אמיתי אני מאמין שצריך לחבר את הרמקולים לפלאגים המתאימים בכרטיס קול. מה שעשיתי זה: חיברתי עם מפצל את שני הרמקולים הקדמיים לחיבור של הרמקולים הקדמיים. כנ"ל עם האחוריים ואת הסאב חיברתי לכניסה של סנטר\סאב. וזה פשוט לא עבד... ניסיתי לחבר שוב את הרמקולים לסאב ואת הסאב לכל כניסה אפשרית עד שזה עבד בכניסה של הרמקולים הקדמיים. יש למישהו רעין מה לעשות? …

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.